Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 10:10 2 742 86

Филип Станев: Политиката не е място за наивници, каквито на моменти бяхме ние

  • филип станев-
  • итн-
  • политика

По думите му в предишните два парламента почти са си стиснали ръцете, но така и не са го направили докрай

Филип Станев: Политиката не е място за наивници, каквито на моменти бяхме ние - 1
Кадър БНТ

Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че докрай следвайки обективността, идеите, каузите, че ще се случат нещата, ами не е точно така. Такава поука са си направили от партия "Има такъв народ" след краткото управление, заяви пред БНТ Филип Станев.

"В политиката да си първи не означава, че когато си спечелил първото място в състезанието, задърлжително след това ще започнеш да управляваш. Политиката се оказа хлъзгав терен. Място, на което е необходимо понякога леко да отстъпиш от твърдата позиция, която си заел. Това е поуката за нас. Катарзис е много силна дума, това е толкова тежко душевно преживяване, нямаме нужда от него неито ние, нито нашите партньори", допълни Станев.

По думите му в предишните два парламента почти са си стиснали ръцете, но така и не са го направили докрай. Този път според него всички политически формации, които искат да покажат на гражданите, че в крайна сметка тази държава трябва да бъде стабилна, трябва да положат максимални усилия да има правителство, като той изключи ГЕРБ и ДПС.

Според него от ИТН са положили максималните усилия и дори са направили някои персонални компромиси. Даде за пример променения Изборен закон в 45-ия парламент и актуализацията на бюджета в 46-ия, която по думите му се е случила с огромна заслуга на експертите на ИТН в съдействие с икономическия екип на действащия служебен кабинет.

"Има такъв народ" доказа, че стои зад думите, зад каузите си и зад действията си. През годините назад заради този прословут закон, който касае НСО, вече отстъпили от поста на председател на Народното събрание като г-жа Цецка Цачева, г-жа Цвета Караянчева, г-н Главчев продължаваха години след това да се възползват от държавни автомобили, от охрана, от транспорт. Ненужен огромен държавен разход на гърба на данъкоплатеца. Нашият два пъти действал за кратко председател на Народното събрание Ива Митева и двата пъти след прекратяването на правомощията си в парламента, тя веднага се отказа от всички тези привилегии", коментира Филип Станев.

Той прогнозира, че ще има малки разлики в класирането и ИТН ще бъде незаобиколим фактор в съставянето на нов кабинет.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    44 5 Отговор
    Политиката НЕ е шоу !
  • 2 Герп

    30 10 Отговор
    Мафията си има парламент доган и пеевски а бойко им е говорител
  • 3 GGG

    39 13 Отговор
    Ще е истинско чудо ако сте на 4 или 5 то място, а защо не и под чертата хаха
  • 4 колю

    24 0 Отговор
    Дано така да доказвате, че сте различни. То ще си покаже.
  • 5 нннн

    48 10 Отговор
    Не сте наивници, а престъпници. Изпикахте се в огъня на протестите и помогнахте на мафията.
  • 6 Герги

    22 2 Отговор
    .....ама и не е също място за неориентирани....
  • 7 ИТН

    27 6 Отговор
    приятеля на ББ, Курц подал оставка !
  • 8 гадно

    35 8 Отговор
    Разбрали са, че вече не са актуални от тук нататък изтичат в канала.

    Коментиран от #57

  • 9 НЕКАДЪРНИЦИ

    29 9 Отговор
    ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА НЕКАДЪРНИЦИ И НЕАДЕКВАТНИЦИ КАКВИТО СТЕ ВИЕ И КАКВИТО ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТ СИ

    Коментиран от #48

  • 10 чалга

    32 5 Отговор
    Дали е въпрос на наивност или тъпотия е много спорно.
  • 11 Osman

    10 10 Отговор
    Ако бяхте стиснали ръце с ДПС сега щеше да има редовен кабинет!
  • 12 Бойко идвай

    9 27 Отговор
    Борисов се завръща и тежко ви и Горко тролове НЕСРЕТНИ- Като гледам как разликата между нас и другите партии се увеличава, много се плаша.Но съм и щастлив и танцувам от радост. Толкова е тежко положението."

    Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив в поредна серия от тежки и познати критики към президента и кандидат за нов мандат Румен Радев и служебното правителство.
    Той отново повтори апокалиптичните описания за ситуацията - хората мрат, цената на тока става 500 лв., ужасяваща бедност, контрабанда и счупени мантинели, бyквален глад за населението. Това означава че ние се връщаме отново в управлението.
  • 13 sam66

    29 8 Отговор
    Не става въпрос за наивници. Вие се държахте невъзпитано, арогантно и обидно. С какво сте раличими от ГЕРБ.
  • 14 Хасан

    24 4 Отговор
    ИТН ще разберат по трудния начин, че не може да изолират всички партии!
  • 15 GGG

    23 2 Отговор
    Христе от ДъБъ ви подхвърля банани и се пързаляте още...
  • 16 Годфри

    15 8 Отговор
    Аз мисля че по - скоро наивници са тия, които гласуваха за вас. И те за съжаление не са малко. И главите им изглежда никак не увират, за кого играе, и чии интереси защитава ИТН.
    Пък ако същите тези избиратели си харесват ГЕРБ и ДПС, защо не си гласуват директно за тях, вместо за политическите им проекти, каквито предполагам са ИТН.
  • 17 Ванга

    16 4 Отговор
    не е споменавала, че месията ще е Чалгар?!
  • 18 ПО ТОЧНО

    22 8 Отговор
    НЕ САМО НАИВНИЦИ , .......САМОНАДЕЯНИ ,НЕПОДГОТВЕНИ ,АРОГАНТНИ ЧАЛГАРИ , ВОДЕНИ ОТ ЕДИН КУКУВЕЦ С НЕИЗМЕРИМО ЕГО ..........ПРОСТО ПЪЛЕН .........МАГАДАНС КЮЧЕК СТЕ............!!!!
  • 19 Да държиш

    9 4 Отговор
    на принципи и морал, не ви прави наивници! Така изглежда единствено заради подлата и лъжлива сган, настанила се в политиката в България! Не отстъпвайте от морала! Това ви прави различни от всички останали! Но по важното е, че България има нужда от нещо по честно и достойно!
  • 20 КУКУригуууууу

    16 3 Отговор
    Филипооооо, има си поговорка : ...........КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ , И ЦЯЛО СЕЛО НЕ МОЖЕ ДА МУ СТОРИ..........!
  • 21 Българка

    19 6 Отговор
    Много е удобно от ИТН да оправдават диктаторското, арогантно , просташко и интригантско държание в НС с неопитност и наивност.
    Не им вярвам. За мен те са продажни предатели, които блокираха реформите, провалиха 2 НС и обслужиха с това мафията ГЕРБ- ДПС
  • 22 Alex

    13 7 Отговор
    Господин Чалга "Политик",нещо подвиваш опашка,май чувстваш как ви се изплъзва кокалчето?!Създанието Митева била се отказала от коли,охрана и я направи героиня.Та то не и и трябва,бе,хитрецо!Направихте инсценировка със закана за убийство и тя израсна в очите на...слепите!Помисли си вие,чалгаджийчета,какво ще правите след 14ноември.Историята с вашите гласоподаватели няма да се повтори-лумпените от чужбина видяха колко струвате.По-добре се занимавайте с клоунадата си при татко Махно!
  • 23 Зайко Байко многознайко

    13 5 Отговор
    Филчо, кажи на Славуца (Майстор Пропър) и на Тошко Африкански, че не ставате и эа чеп эа эеле! Набийте си в не до там интелигентните си кратуни две Български поговорки : " Голям эалък хапни, голяма дума не каэвай" и "От всяко дърво свирка не става"! Може да сте добри в отдел " Чалга и клоунади " , но политика с теэи ви качества не се прави !
  • 24 Порно

    18 5 Отговор
    Все повече хора осъзнават , че изпълнихте мокра поръчка. Повече нямате шанс. И не заслужавате.
  • 25 Бамбука

    13 3 Отговор
    Не наивници, а мошеници. Няма как да замазвате за какво народа гласува за вас и срещу кого се обърнахте в НС. Гласуваха да се измете Герб, борба с корупцията, промяна в съдебната система, срещу главния послушко на властта. Вие забравихте и се нахвърлихте срещу министрите от служебния кабинет, заедно с Герб и ДПС. Гласували за снемане охраната на някои бивши. Това ли ви беше борбата ? Разкарайте се. Никога повече няма да ви се довери суверена.
  • 26 !!!

    5 11 Отговор
    ГЕРБ 25%, БСП 15%, всички останали м/у 10-15%. Всички срещу първите на базата на безпринципността. Дори и да се обединят, няма да е за дълго. Трябва да има гръбнак, който да тропа по масата и да понася ударите. С 15% никой няма да я играе тази роля.

    Коментиран от #33

  • 27 На кратко

    6 0 Отговор
    Малко на саботаж в БНТ прилича работата.Набримчили му климатика от заде на Филип Станев и оня се поти все едно, че е виновен.Водещото мнехю малко ме дразни, даже доста.
  • 28 Осмян

    16 5 Отговор
    Филипе, заедно с Тошко не сте били никога наивници. Вие сте сценаристи-хумористи осмиващи всички и всичко! Вие на друго НЕ сте способни!
  • 29 Пучо Капучо

    14 4 Отговор
    Вчера Ивайло, днес Филипчо, утре чакаме Тошето...да ни кажат колко наивни, честни и искрени са били в намеренията си досега. Това добре. Но...само, че когато един политик ми каже, че е бил наивен, нещо започват да ме удрят съмнениета, почвам да си мисля, че иска да ме приспи. Поне при мен е така. Филипе, не дрънкайте много, ами си направете изводите, внесете корекции в действията и поведението си и най-важното - не подценявайте хората. Защото Буци, ако не друго, поне научи българите съвсем да не вярват на политиците, в това отношение той беше просто идеален учител. И вие, Филипе, от ИТН, трябва много сериозно да се замислите занапред какви ще ги дрънкате, а и най-важното - с какви действия ще спечелите отново позагубеното доверие към вас от страна на народа. Успех.
  • 30 Не отстъпвайте

    8 15 Отговор
    Слави постъпи честно и това хората гласували за него го разбраха и пак ще го подкрепят. Да няма правителство са виновни клиничната популистка Мая Манолова и тъмночервеното отроче Христо Иванов които искаха да имат хора на възлови позиции които да крадат а отговорността пред народа и историята да носи Слави. И докато те се ръфаха като изгладняла глутница Радев видя сметката на всички с политическо инженерство.
  • 31 temerut

    11 2 Отговор
    Вие не се показахте като наивници,а като високимерни,неподготвени инатливци,чиято енергия отиде в свирката!Жалко за загубеното доверие на милионните ви избиратели,които наистина повярвахме,че вие сте алтернатива на герберското всевласто мутрясване!Жалко.
  • 32 ФИЛИПЧО

    12 3 Отговор
    ДАЛЕЧ СТЕ ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ...ОЯДОХТЕ СЕ, ЗАГЛАДИХТЕ КОСЪМА, ПУСНАХТЕ ШКЕМБЕНЦА.....КАК НЕМА ДА СТЕ НАИВНИЦИ...И НАИВНО СИ ОТИВАТЕ
  • 33 Разкарай се

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "!!!":

    Влюбен в статуквото поспаланко.!

    Коментиран от #36

  • 34 ФИЛИПЧО

    8 2 Отговор
    ПАРЛАМЕНТА НЕ Е ШОУ.....И ВИЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТЕ НА ДРУГИ В ПАРЛАМЕНТА...АМА НЕЩО НЕ ВИ СЕ ОТДАВА
  • 35 Просто човек

    13 2 Отговор
    Не сте наивни, вие сте просто глупаци...

    Коментиран от #72

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Чук и Гек

    8 3 Отговор
    Герб - бръмбари, номенира Слави Три, Фил Ста и Тошко Йо, за Нобелова награда за мир! Вечна слава на героите и Бог да ги прости!
  • 38 Народът на БГ

    9 3 Отговор
    А бе санев,не се напрягай толкова!
    Народът на Баългария ви каза "АУТ"!

    Трети експеримент с вас няма да правим!

    Коментиран от #60

  • 39 ФИЛИПЧО

    6 3 Отговор
    СВЪРШИ ВИ РОМАНТИЧНИЯ ПЕРИОД.....И РОМАНТИЧНО ШЕ СИ ИДЕТЕ

    Коментиран от #59

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ФИЛИПЧО

    7 4 Отговор
    НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧАКА ДА СЕ НАЙГРАЙКАТЕ НА ПОЛИТИЦИ...ПРИ 177 ГЛАСА АНТИГЕРБ ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО...СИ Е ИЗДЪНКА....ВИЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙТЕ С ГЛАСА НА НАРОДА, А НЕ ОБРАТНОТО

    Коментиран от #52

  • 42 Енчо

    4 2 Отговор
    Ха добро утро палячовци
  • 43 Стойко

    7 2 Отговор
    Преди малко в интервю Филип Станев предизвика Борисов: Излезте без охрана до супера и си купете хляб
  • 44 Гал

    5 3 Отговор
    Извиненията започнаха от вчера. Ей вие няколкостотин хиляди, извинете ни че сме арогантни и простовати, и най-вече келеши.
  • 45 И вас като фас

    4 3 Отговор
    Сълзичките ми те, изкапали, нали бяхте твърди като кремък? Има една българска приказка за стомната с вода и вие два пъти я тествахте. Ясно е за къде сте се запътили!

    Коментиран от #56

  • 46 ИТН Вие постъпих те по долно и от герб.

    4 3 Отговор
    Ето ви кауза - ГЕРБ и ДПС, ИТН трябва да бъдат унищожени.

    Коментиран от #55

  • 47 Не чух

    7 3 Отговор
    Да излезе дългото гуру да се извинява, не пионките!

    Коментиран от #51

  • 48 изрод от ГЕРБ

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "НЕКАДЪРНИЦИ":

    Събрал си простотията на много хора

    Коментиран от #63

  • 49 Изгоряхте

    5 2 Отговор
    Сменяйте Тошко. Не става. Като недоразвит е
  • 50 Точно казано

    3 3 Отговор
    Без ГЕРБ ДПС и ИТН
  • 51 Извинява се

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Не чух":

    човек, който с нещо е навредил на останалите! Да постъпиш честно и достойно не се нуждае от извинение! Та бъдете по креативни и не драскайте по глупави опорки! Там където са хората с достойнство, такива като теб никога няма да бъдат! Гадно!

    Коментиран от #68

  • 52 LOSHIA

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "ФИЛИПЧО":

    Заради Прокудените Сънародници, Избитите Животни, Подменената "Истина", Съсипаната Държава:
    ГЛАСУВАНЕТО за ГЕРБ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  • 53 Ъъъъ

    4 0 Отговор
    Когато зад всяка партия надничат олигарси...
  • 54 Бойко

    1 4 Отговор
    Само ИТН. Победа
  • 55 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "ИТН Вие постъпих те по долно и от герб.":

    Ето окончателната кауза:След ГЕРБ и ДПС ,ДБ и (ИБГНИ) ,трябва да бъдат тотално изметени

    Коментиран от #58

  • 56 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "И вас като фас":

    А ти накъде си се запътил??
  • 57 LOSHIA

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "гадно":

    Мечтите и фантазиите са безплатни.
  • 58 Ето ви кауза - ГЕРБ и ДПС, ИТН трябва да

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "LOSHIA":

    Ще видим
  • 59 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "ФИЛИПЧО":

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИ!!......ВИЕ СИ ОТИВАТЕ..........НО НЕ РОМАНТИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 60 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Народът на БГ":

    ТИ СИ НАРОДА КОЛКОТО ЛЯВАТА МИ ОБУВКА Е ДЯСНА.
  • 61 Ники

    4 1 Отговор
    Този противняк видя че може и да не влезе в парламента и почва да сменя мнението си изключително противен незнам кой би гласувал за него .
  • 62 Павел Пенев

    4 1 Отговор
    Често срещано явление в живота е простаците да са наивници.
  • 63 Да ти го в ЧОФКАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "изрод от ГЕРБ":

    ДОЛО ГЕРБ И СДС НИЩО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ
  • 64 Аламинут

    5 1 Отговор
    Станев ,прилича на Бай Ганьо.Идей,
    обективност,каузи,та за малко катарзис
    Щом има катарзис,той не е малък или
    голям.Сътресохте цял народ.Който и да
    ви дърпа конците,вече е късно.Хората
    нямат вече надежда.

    Коментиран от #66

  • 65 1234

    2 1 Отговор
    Не сте наивни, просто искахте да сте опозиция /да плюете, да лаете по навик/, това можете, друго е отговорността за държавата, гледате на депутатските места като бизнес, вижда се от самолет с просто око

    Коментиран от #67

  • 66 678

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Аламинут":

    Бай Ганчо, ама красив, с коригиран нос
  • 67 По умна

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "1234":

    лъжа нямаше ли? Или тая е само за първолаците от твоя клас! 😂

    Коментиран от #69

  • 68 Не чух

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Извинява се":

    Гледам как мрънкат кумирите ти, чалгарче и се чудя как стигна до извод, че имали достойнство? Онва пък дългото даже не се е показало, само записи и предварително написани изявления.

    Коментиран от #70, #75

  • 69 Умна и красива

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "По умна":

    Айде всички да си пием хапчетата, редовно

    Коментиран от #73

  • 70 1234

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Не чух":

    Абе, голяма шитня са тия, отвсякъде
  • 71 4646

    3 1 Отговор
    Не ги показвайте повече тия! От вчера насам ни заливате с техните лъжи. Видяхме какво направиха на 2 пъти в НС.
    Не искаме да четем техните фалшиви обещания, внушения и манипулации.
    Само наивник би се вързал за трети път на техния сценарий.

    Коментиран от #74

  • 72 4646

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Просто човек":

    ИТН не са глупаци. Те си имат кукловод и следват сценария на кукловода. Целта им е да провалят и третия опит за редовно правителство. Циркаджийските им номера ще продължат и в НС №3. Ще саботират работата на ПП.
  • 73 Щом

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Умна и красива":

    имаш нужда, пий ги! Но с хапчета няма да спреш лъжите! Освен ако не пиеш такива дето те качват на мелмак! И пак не е сигурно! 😂

    Коментиран от #81

  • 74 Лошо е

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "4646":

    на истината да викаш лъжи! Имаш проблем с морала! Лошо!

    Коментиран от #76

  • 75 Кумири

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Не чух":

    имат глупаците! А за да стоиш зад истината, морала и принципите, кумири не трябват! Достатъчно е да не си отпадък чалгарче! Анадъмо!
  • 76 4646

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Лошо е":

    Проблем с морала имате вие от ИТН. Да твърдите, че почти сте си стиснали ръцете при положение, че оплюхте Дончева, Хр. Иванов, Мая Манолова, К. Петков..., създавахте скандал след скандал, издигнахте "особени" кандидатури като Василев, Барбадос, шнорхела и правехте какви ли не панаири, докато доведете председателя на НС в истерия, е откровено РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ДУМИ И ДЕЛА. Говорите едно, вършите друго. За какъв морал пишеш?! Или си поредният с обидни квалификации и агресия, поради аргументативна немощ.

    Коментиран от #79

  • 77 tomito

    4 1 Отговор
    Политиката не е място за палячовци като Вас . Тук има само една възможност и когато я пропуснеш ,ако имаш достойнство трябва да си ходиш.

    Коментиран от #80

  • 78 gggw

    2 1 Отговор
    значи хората му казали - политиката не е за нахалници, той чул наивници и сега ше почва да лъже нахално
  • 79 За да

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "4646":

    виждаш и коментираш морала на другите, трябва сам да го притежаваш! Видно имаш сериозни пропуски! Да защитаваш продажница като дончева или задкулисник като христо иванов, който напълни форуми и медии с продажници бълващи лъжи и да не можеш да видиш всичко това, имаш сериозна липса на морал!
  • 80 Политиката

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "tomito":

    драги не е за деца! Като пораснеш, ще разбереш, че това не е състезание, а избраници на народа, да работят за тях! От където следва, че понятие като пропусната възможност, не трябва да съществува, ако всичко е достойно и честно! И ако имаха достойнство всички останали, нямаше 30 години да ни крадат и лъжат и сега да плащат за лъжи срещу ИТН!
  • 81 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Щом":

    То, който има нужда от хапчета не се усеща сам, иди на преглед, за твое добро е

    Коментиран от #82

  • 82 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "1234":

    не си прав! Човек като се разболее, усеща и отива на доктор за хапчета! Виж да мразиш истината, хапчета няма! Но факта, че мразиш истината и достойното, е червената ти лампа, че имаш проблем! Но с хапчета няма как да оправиш морала! Този проблем е от семейството и първите 7 години! Явно си живял в среда, в която честното и достойното, не са се уважавали! Та проблема ти с хапчета няма да се реши!

    Коментиран от #83

  • 83 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Ами":

    Ето, доказваш, че не си добре, не разбираш, проблема не ти е болно гърло, а психически, щом гласуваш за итн

    Коментиран от #84

  • 84 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "1234":

    за твое съжаление, ти доказваш, че имаш проблем мразейки честното и достойното и не приемащ истината и даже бранещ се от нея!😃 Тя не боли! Написах ти го вече! Остава и да го схванеш! Имайки предвид детските разсъждения, може и да имаш шанс! Трябва ли да се чувствам виновен, че гласувам за ИТН, което е нещо по честно и достойно и мразя крадците и лъжците? Ако нямаше проблем, нямаше да има и нужда да ти задавам толкова обикновен и логичен въпрос! 😃
  • 85 Електра

    1 0 Отговор
    Новия морал и почтеност. Часове след пресконференцията, на която Димитър Патарински, репортер на Нова нюз, някогашната Канал 3, зададе единствения неудобен въпрос – дали Слави е бил на запис и кога точно е било записано обръщението му към нацията в кабеларката 7/8, той е получил документи за освобождаване. Според запознати никой от ръководството не е обяснил на репортера мотивите за уволнението. Що се отнася до Патарински, едва ли има репортер с повече отразени протести на живо от него. Патарински е поредната жертва на масовите чистки, които се правят в Нова от началото на годината. Поне 20 журналисти са изхвърлени зад борда. Първо телевизията, която нон стоп се хвали с приходи от реклами и невиждана гледаемост, ги освобождаваше уж заради извънредното положение. По този начин печелещата милиони Нова не плащаше обезщетения на уволнените журналисти, а ги пращаше на борсата. Сега обаче новите шефове на Нова дори не си дават зор дори за такива врътки и вече показват директно вратата на непослушните. А на тяхно място назначават добре познатите стари мисирки. Да живее свободата на словото!
  • 86 Стара чанта

    0 0 Отговор
    Фикчо, бегом обратно у село, нахилен плазмо.ий сду.ан !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове