Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 09:20 2 222 37

Валери Симеонов: Тръгваме към парламента без партийни кадри

  • валери симеонов-
  • нфсб-
  • патриотичен фронт

"Патриотичен фронт" е отворен за коалиция с всички партии, освен ДПС

Валери Симеонов: Тръгваме към парламента без партийни кадри - 1
Снимка: БГНЕС

Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден и съставен от хора с различни професии, но хора с биографии. Сред тях няма нито един партиен кадър, както е в листата на много от по-големите партии. С тези хора смятаме да отстояваме и защитаваме патриотизма в Народното събрание и да представляваме достойно Бургаска област, като съдействаме за развитието на региона. Това каза лидерът на Националния фронт за спасение на България и водач на листата за 2 МИР-Бургас на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали“ и БНДС „Целокупна България“ Валери Симеонов.

Както Флагман.бг съобщи, Коалицията регистрира листата си в РИК-Бургас. В нея участват хора с ярки биографии, специалисти в различни области.

Валери Симеонов подчерта, че коалицията влиза в предизборната надпревара със самочувствието на екип от хора, които добре познават работата на Народното събрание, както и възможностите на изпълнителната власт за реализиране на поставените цели и решаване на наболелите проблеми. А с досегашната си дейност на политическата сцена партиите, влизащи в състава на „Патриотичния фронт“, са доказали, че безкористно и всеотдайно работят за добруването на обикновените хора и на България.

"Познавам слабостите на системата, но и знам какви са възможностите ѝ за реализация на цели, които са ясни и последователни. Мисля, че с колегите сме доказали, че постигаме поставените цели и сме единствената партия, която го прави не само без разходване на колосални държавни ресурси, но почти без средства. И резултатите, смея да кажа, промениха съвременна България", заяви Симеонов.

Защитата и опазването на сигурността на страната, повишаването на доходите, борбата със сивата икономика, бяха само част от действията, която патриотичната партия предприе в 44-ия парламент.

"С други думи – постиженията ни са тези, които ни дават вътрешната убеденост и самочувствието да се явим на тези избори. Вярваме, че най-сетне българският гласоподавател ще направи своя избор на базата на биографиите на кандидатите и това, което те са свършили, а не на техния външен вид, говорене и честотата им на присъствие в националните медии", категоричен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на коалицията за 2 МИР-Бургас изтъкна, че партньорите на НФСБ БДС-"Радикали“ и БНДС „Целокупна България“ са доказани патриоти и демократи.

Валери Симеонов представи екипа си в конферентната зала на х-л "България"
"За съжаление, виждате, че в коалицията ни не присъстват другите патриотични партии, с които до момента сме били в коалиция. Това не е по наше желание. Отправихме покани към тях. Основно очаквахме от ВМРО да са си извели поуки от погрешната политика, която доведе до провал в цялото патриотично пространство – решението им да се явят на 4 април самостоятелно, въпреки поканата ни към тях. Бяха се въодушевили от резултатите от евроизборите, но както знаете у нас, в България, избори с избори не си приличат и резултатът беше плачевен за всички – нито една патриотична партия не влезе в НС и това продължи и до момента, тъй като явно сме загубили в много голям процент доверието на патриотичните избиратели. Говоря за 600-800 хил. души, които изповядват концепциите на консервативния патриотизъм. За съжаление тези хора не са представлявани в НС и това беше причината да търсим за пореден път обединени да се явим за участие в изборите в този вид, като ние поемаме ангажимента и след изборите да продължим да работим за разширяване на патриотичното обединение", добави Симеонов.

Той е категоричен, че тези избиратели заслужават да бъдат представлявани в българския парламент, а действията на 45 и 56 НС показали абсолютна невъзможност за намиране на диалог и поемане на отговорност. И ако имаше патриотична партия или коалиция, нямаше да влезем в тази порочна ротация от избори, смята още водачът на бургаската листа.

За финал Валери Симеонов подчерта, че "Патриотичен фронт" е отворен за коалиция с всички партии, освен ДПС.

"Дори и ГЕРБ. Преди да се коалираме с тях през 2017 г. го бях казал и тогава – ГЕРБ може да продължи пътя си без Бойко Борисов", каза той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 траверса

    56 5 Отговор
    Ти лично , не към Парламента трябва да тръгваш , а в раиран костюм към оградката на границата да я изправяш .
  • 2 Pilot

    46 5 Отговор
    Винкело бил патриот ;) Няма да ги забравя как надничаше зад пердето от министерството по време на протестите . Под.лога на Гроб и крадец !!!

    Коментиран от #31

  • 3 Много се изложихте

    35 4 Отговор
    С подкрепата си за борисоф до край.
  • 4 хаберих

    31 4 Отговор
    Валери Симеонов: Тръгваме към парламента без партийни кадри. Който капне ние ще лапнем.
  • 5 ДалавеRката

    31 4 Отговор
    Само така, кадрите на ДС са отново в играта! Парите от "Великата българска стена", КОГА ЩЕ ВРЪЩАШ?
  • 6 Софиянци на протест!!!

    32 3 Отговор
    В тоя студ Фъндъкова прави ремонт на парното , че кво прави до сега пари ли брой ? Хората изпонастинаха заради некъдърната и алчна гербаджиика.!
  • 7 Наглецо

    22 1 Отговор
    В кочината най-бързо и лесно се забогатява с политика.За това всеки драпа натам.Друго си е да не работиш нищо,изобщо да не ходиш на работа и в края в месеца да лапнеш едни 10 бона.Ех,живот ! Здравей! Здравей !
  • 8 пожелание

    21 2 Отговор
    Тръгвайте с кирки и лопати да ремонтирате оградата на границата , а не да се нареждате на софрата ,4е милиони окрадохте!!
  • 9 ген Столти

    12 2 Отговор
    Към парламента с релса на шията.Боже. каква саможертва за народното благо.
  • 10 Хахахаха...без ДПС

    17 0 Отговор
    Те щото тръгнали да се коалират с вас
  • 11 ДаЛавЕрИ СимЕоНОф

    18 2 Отговор
    Много моля,гласувайте за мен,обещавам,че този път ще крада като за последно,имам още 5хотела да си построят след което предавам щафетата на шкембе войводата...
  • 12 Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво

    21 2 Отговор
    Този наглец,заедно с дебелака от ВМРО,измамника магарешки,и цялата пасмина от опг-то гроб трябва да бъдат арестувани на момента...
  • 13 Тръгвай

    12 2 Отговор
    към Централния , другарино Балевски !
  • 14 Потник

    3 1 Отговор
    Левак
  • 15 Онзи

    7 2 Отговор
    Тръгваш към ЦСЗ, а не към парламента.
  • 16 Тръгвай

    7 2 Отговор
    Към затвора
  • 17 А НЕ

    10 2 Отговор
    Самоубийствен вот! Не, благодаря. Нито си ми копал на нивата, нито си хранил семейството ми..., защо да гласувам за вас, вие си имате всичко, а още ламтите. Не
  • 18 Правда

    8 2 Отговор
    Далаверко чакаме да си изпълниш обещанието С релса на врата и скок от моста Ако изпълниш обещаното ще се преселиш в похубав живот
  • 19 Васил

    8 2 Отговор
    Най добре Валерка да ходиш към лудницата там ти е мястото.
  • 20 НФСБойко

    9 2 Отговор
    "Радикали"
    "Целокупна България"

    Брей, ще си каже човек...велики партии...а то с членска маса колкото вечерящи в един ресторант по време на епидемия.
  • 21 Поне да спазвахте 10те божи заповеди

    5 1 Отговор
    И 10те блаженства А сега събирате данъци да пишете измислено законодателство на гърба на народа
  • 22 Запазил съм ти място

    3 1 Отговор
    Черкез ще се пържиш в ада , ти и твойте мутри!
  • 23 Лора

    3 1 Отговор
    Валери оградата .Колко лапна от оградата миукащо нагло същество ?
  • 24 898

    3 1 Отговор
    Я иди да затвориш "Какао" друго май не можеш!
  • 25 Българин

    4 1 Отговор
    Защо изгони Байрактаров? Този доказан патриот! Той щеше да ти донесе победа на вота.
  • 26 МИЯ

    3 1 Отговор
    ВАЛЕРИ СТИГА БЕ. ОЩЕ ЛИ ПАРИ ТИ ТРЯБВАТ. ЗАСРАМИ СЕ БЕ НЕЩАСТНИК.ДОВЕДОХТЕ ХОРАТА ДО ПРОСЯЩА ТОЯГА , И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ НАТИСКАШ ЗА ВЛАСТТА. КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ДА НАПРАВИШ.
  • 27 НикогаСДСЧума

    5 1 Отговор
    Вяльо-Средния пръст се нада да продлъжава да краде и да прави безнаказано диващини, сиреч - да властва,ама д..пе го лАже. До тук беше,а от тук на татък пътят към политическото Бунище ще му бъде осеят с цветя и рози.
  • 28 Гошо

    9 1 Отговор
    За никъде не тръгваш, злобен птеродактил с огромни лапи и зинала уста за пари и власт.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 възпитаник

    5 1 Отговор
    Върни парите от китайската стена и на полицайте нощували в Козият рог и Златоград б----к
  • 31 Раковски

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Pilot":

    Раковски е идеологаът на българскота борба за независимост!
    154 г. след смъртта на Раковски да помним завета му:
    "Вечни мъки ни чакат в железните нокти на Русия"

    Поклон пред родолюбеца,
    прозрял колко опасна и убийствена е политиката на московците!

    Ще припомним за забравилите!
    1944г. червеноармийският башибозук опустоши България-Швейцария на Балканите!
    Руснаците превърнаха в социалистически концлагер НРБ.
    Фактическа 16-та ССР!

    Ще добавим за неразбралите!
    Днес Русия води хибридна война срещу България!
    Най-бедната в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
    Газова, ядрена, бензинова!
  • 32 Далавери

    1 1 Отговор
    Поне съм честен!
  • 33 ГОРСКИ

    3 1 Отговор
    Много бързо забрави като показваше средния пръст и дайте ми МВРто да видим дали ще има протестиращи !!!!!!
  • 34 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    ПЪЛЕН ПАРАЛАМЕНТ СЪС НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ ..........
  • 35 БУРГАС

    1 1 Отговор
    Ти къде тръгваш, към Делен чефлик ли .Егати и наглия селянин ,те роднините му неискат даго видят тои тръгнал към парламента.
  • 36 БОКЛУЦИ НАГЛИ

    1 0 Отговор
    ПО ДОБРЕ НЕ ТРЪГВАЙ , ОСВЕН ДЕТО ЩЕ ОТКРАДНЕТЕ ПО НЯКОЯ ХИЛЯДАРКА ОТ ПАРИТЕ ЗА РЕКЛАМА ДРУГО НЯМА ДА КРАДЕТЕ ВЕЧЕ !
  • 37 Я ЧИБААА

    0 0 Отговор
    ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ЩЕ ТЕ СПЪНЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА БЕ СКАРИДО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове