Last news in Fakti

17 Октомври, 2021 15:30 4 809 202

Проф. Герджиков откри кампанията си от града на Левски с пет основни приоритета ВИДЕО

  • анастас герджиков-
  • кампания-
  • президет

Увеличението на цените на тока и горивата се усеща от всеки от вас

Проф. Герджиков откри кампанията си от града на Левски с пет основни приоритета ВИДЕО - 1

Пет основни приоритета открои Анастас Герджиков при откриването на предизборната си кампания в Карлово.

Събитието започна с песен на Валя Балканска и завърши пак с нейно изпълнение на „Хубава си моя горо“, съобщи trendynews.bg.

Самият Герджиков пък поясни, че е свързан с Карлово, защото е израснал там като дете, а половината от рода му е именно от там. Изтъкна, че българите винаги са били индивидуалисти и са имали трудности да се обединят, но когато са имали национални каузи винаги са успявали. Сега търсим нова цели, каквато липсвала последните 10-5 години.Герджиков призова българите да покажем на политиците, че не сме разединени и има обществен консенсус по важни теми. И даде пример с върховенството на закона и правото, което може да се постигне със съдебна реформа. За целта дори цитира Васил Левски с призива да си посочим кривиците и като народ да продължим заедно напред.

Основните приоритети, които той отбеляза – да защитаваме националния интерес в международните отношения; върховенството на правото, което означавало не просто да наложим закона, а да го спазваме и някой да не бъде над другите; да върнем дневния ред на народа в НС и МС, а не този на политиците, като една от темите е именно икономика на знанието. „Бъдещето и не е свързано с евтина или многобройна работна ръка. Единственият начин да се развиваме е икономика на знанието“, каза той. Избори и другите приоритетни теми – енергийната сигурност и независимост, модернизация на армията и развитие на военната ни индустрия.

По думите му увеличението на цените на тока и горивата се усеща от всеки от вас. За да се реши проблемът според него обаче е нужно решение на европейско ниво. Но по думите му може да смекчим удара с национални мерки – премахване на ДДС и акцизи върху електроенергията, директни субсидии за купувачите на едро, осигуряване на достатъчно електроенергия на пазара на едро, готовност за ограничаване на износа, подкрепа за социално слаби домакинства. Относно военната индустрия пък обеща да организира широк дебат за мястото ѝ.

Накрая заяви, че президентът трябва да работи в партньорство и да бъде обединител. По думите му именно протегнатата ръка ще сложи край на политическата криза – обединени с обща визия и нов национален идеал.

Самото събитие бе открито от кмета на Карлово Емил Кабаиванов от СДС, който поясни, че има две институции, който са призвани да гарантират стабилността и спокойствието на всеки гражданин – президентската и МС. По думите му политическата конюнктура определя дали ще има вот на 2-4 години, но президентската институции е тази, която е призвана да обедини капацитета и потенциал на нацията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черен Петър

    129 24 Отговор
    И кой е казал, че това е бъдещият президент? Буци ли? Ми той както обикновено лъже и говори глупости...

    Коментиран от #11

  • 2 Ужасонн

    129 19 Отговор
    Мижитурка....
  • 3 ТОДОР СТОЯНОВ

    114 17 Отговор
    IQ-то МИ ЗАМРЪЗНА...
    АВЕ ЧОВЕК, ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ УНИВЕРСИТЕТА???
    КАРЛОВО, КАЛОФЕР И СОПОТ КАКВИ ХОРА СА РОДИЛИ...ТИ КВО ПРАЙШ ТАМ ВЕ...???
    УЖАС!!!
  • 4 ТаУмВзе

    76 15 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 5 Няма шанс

    63 12 Отговор
    Ама да се пробва. Ще се оре ели с герб токсичните
  • 6 XYZ

    107 14 Отговор
    Герджиков, остави Апостола - той даде живота си за свободата!
    Не слагай своя образ до неговия - това предизвиква неприятното чувство за оскверняване, като се има предвид за коя партия лобираш с кандидатурата си!
  • 7 е как

    81 11 Отговор
    хем според него да следваме Левски и да си посочим кривиците а когато го питаха конкретно за биячите полицаи, за протестите, за пачките той се измъкна като сопол и не заяви лична позиция и не пожела да посочи кривиците на бившите управляващи. няма как мекотело да защити интересите на народа
  • 8 Малко гнусно

    83 13 Отговор
    е да си привърженик на герб, символ на подлост, лъжа, кражба и лицемерие, и да отидеш в Карлово, родното място на героя, който е пълен антипод на всичко това!
  • 9 А нещо за Банките

    45 7 Отговор
    И контрола върху тях? С други думи мониторингово влияние на Държавата над таксите и лихвите над ТБки?
  • 10 БОЛШЕВИК 🌟

    63 16 Отговор
    Тоя ако стигне до балотаж, ще е голям резил за България, ако стане президент ще е Срам и Позор за всички! Балотажа ще е между Радев и Росен Миленов.
  • 11 Сатана

    22 80 Отговор

    До коментар #1 от "Черен Петър":

    Че какво е на ректорът на СУ? Умни,образован,автор на книги?
    За времето докато четеш CVто на проф.Герджиков Румен трябва да направи 1000 лицеви?Герджиков е възпитаник на Университета в Хайделберг а не школата за шофьори!

    Коментиран от #26, #28, #44, #189, #199

  • 12 Как сладко Приказва

    58 11 Отговор
    И Лъже. Като Бай Чопи от махалето. Сладки приказки за наивници..
  • 13 666

    63 14 Отговор
    Уважамата Валя Балканска ако е закършила за пари да съберем помощи и да и помогнем ! ПРОЧУТАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА да пее за тоя другар ...БОЖЕЕЕЕ или за който и да било друг изрод ....падна ми очите .Къде ти отиде ДОСТОЙНСТВОТО ВАЛЯ ? ТОЛКОВА ЛИ НИСКО ПАДНА !
  • 14 Българка

    65 13 Отговор
    Безгръбначният, продажен, алчен кариерист, срамът за СУ по-добре да каже какво е общото между него и ГЕРБ, т.е какво мисли за чекмеджето с милиони, клчетата злато, осемте джуджета, Мата Хари, мис гащи, къщата Барселона, руско-турски газопровод и още стотици извращения на мутрите от ГЕРБ!

    Коментиран от #198

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мазньо

    48 9 Отговор
    И всички тези неща от Аристотел ли ги е научил,или и на него Псевда му ги пише?
  • 17 гадно

    48 9 Отговор
    Трябва със закон да се забрани политиците ни да си правят PR на гърба на Левски , Ботев и другите ни национални герои, на светлинни години са от тях.
  • 18 гост

    39 2 Отговор
    Чета едни и същи приказки от всички кандидати. Затова си мисля, че трябва да ги избираме според това дали имат чистоплътно миналото или смърдят от бая разтояние. Аз ще гласувам за този дето смърди най-малко. Така казва Конфуций!
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    63 11 Отговор
    НЯМАШ ШАНС ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ
    РУМЕН РАДЕВ
    ще е
    ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #45

  • 20 ГеПиджиков

    43 8 Отговор
    ГеПиджиков, Фонд научни изследвания.
    ГеПиджиков, ГеПиджиков.
  • 21 питам

    47 7 Отговор
    Може ли човек скатал се от родната казарма да бъде държавен ръководител и народен представител? Имам предвид Лозан Панов, Волен Сидеров, Ангел Джамбазки и т.н.!

    Коментиран от #123

  • 22 Мутри ВЪН

    52 10 Отговор
    Честит ВТОРИ президентски мандат за достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев спечелен на ПЪРВИ ТУР с 95 % от гласовете!!! Тоя ГЕРБджипков какъв е, това ли е кандидата на ГРОБ-сДС-ДпС!!!!
  • 23 Българка

    46 9 Отговор
    Според правилника на СУ това безгръбначно няма право без да напусне ректорския пост ,да се кандидатира за президент. А тая гнус даже не е в неплатен отпуск, а по време на предизборната си кампания получава тлъстата си заплата. И как ТОВА ще ме обединява и с кого? Благодаря!

    Коментиран от #186, #201

  • 24 Любака

    35 5 Отговор
    Много долно е да си политик....то не са обещания...то не е чудо.....възрожденци....песни...Боже спаси ни от всички
  • 25 Иван Грозни

    24 9 Отговор
    В България има само един жив седесар и то е Р.Х. тоя от къде пръкна. Анастасий, президенството не е университет нито научна лаборатория за експерименти. С подаване на меки ръчички няма да стане. Българина е голям дявол и се управлява с твърда ръка. Историята го показва.
  • 26 изрод от ГЕРБ

    39 8 Отговор

    До коментар #11 от "Сатана":

    Колкото и да му се възхищаваш,този няма да е президент!
  • 27 Пучо Капучо

    39 9 Отговор
    Този Герджиков ся не разбрах - мяу-мяу ли е, или бау-бау? Или просто обикновен гербераст?
  • 28 мекотелото

    28 6 Отговор

    До коментар #11 от "Сатана":

    е точно възпитаник на системата създала меркел ! и той като нея няма топки да се опълчи на мафията както тя сведе глава пред америка и мигрантите ! и двамата са предатели на народите си и са резултата на една и съща система
  • 29 Габи

    31 7 Отговор
    Ректор, който не го е срам да бъде подкрепен от едни крадци, визирам Борисов и шайка.Това е картинката в малкия кадър.В големият кадър картинката е,че един ректор използва ресурса на цял университет, на най-стария, за да се настани в още един кабинет и да служи...
  • 30 Ventura

    31 4 Отговор
    Абе, някой спомня ли си филма :Господин за един ден. И там едни бирници, едни избори, точно както е и днес. Ние все още живееме в началото на 19 век.
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 6 Отговор
    ВАЛЯ срам няма
  • 32 Тарикати

    38 6 Отговор
    Герберски, ако Левски беше жив, нямаше да ви има.

    Коментиран от #81

  • 33 Мутри ВЪН

    33 4 Отговор
    Кой е тоя ГЕРБджипков и тая заспа до него???
  • 34 Грульо

    24 4 Отговор
    " с призива да си посочим кривиците и като народ да продължим заедно напред."

    Гачи тиквите разбират от дума като им посочиш кривиците. Тоз нагъл като другите, няма как да продължим заедно с крадците на България от герп. Толупат да върне шкафовете първо, после може да си помислим. :D
  • 35 Шопо

    34 7 Отговор
    Герджик ага откри кампанията си в града на Левски! Няма друга такава наглост!!!🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Българомохамеданин от Кърджали да е президент на България!!!!🇹🇷🇱🇷🇹🇷🇱🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    Коментиран от #48

  • 36 Фарс

    24 4 Отговор
    Сигурно ще слагат климатици в къщата на Левски, като на СУ...
  • 37 Филип Георгиев

    38 6 Отговор
    TИKВATА ЩО СЛАГA CAMO ПEДAЛИ, KЪДPABATА CЮ, ПЛEBHEЛИЕB, ГEPДЖИKOB ?!

    Коментиран от #69

  • 38 Павел пенев

    26 5 Отговор
    Вчера четох философските размисли на този Ректор на ректорите,както го представиха от ГЕРБ в списание Акъл хабер. Сигурно ДПС с мюсюлмански дарения от Турция са издателите но по добре да го кръстят Акъл йок след умните слова на Герджиков по повод образа на Делян Пеевски-виден депутат от тази партия.
  • 39 Мето

    30 5 Отговор
    Според Герберската агенция Сова Харис Радев е с 3 десети от процента под 50! А ГЕРБ бил с 24 % а БСП с 19!!! След всички кражби , кюлчета злато и пачки евро натъпкани в шкафове вие вярвате ли Герб да има 24%? А
    и Тончев от Сова Харис е любим коментатор на Герберасткия жълт сайт ПИК -
    Според данните 49,7% от анкетираните декларират, че на президентските избори биха подкрепили Румен Радев, 20,4% са за Анастас Герджиков, 5% - за Мустафа Карадайъ, 4,4% - за Лозан Панов. За друг биха дали гласа си 2,8% от запитаните, а 17,7 процента няма да гласуват.
    На въпрос как биха гласували на втори тур 52,8% декларират подкрепа за Румен Радев, а 22 процента – за Анастас Герджиков.
    „Ако президентските избори се проведат в момента, Румен Радев има реален шанс да спечели над половината от подадените гласове на първи тур“, коментира Васил Тончев.
  • 40 кумчо ВЪЛЧО

    34 5 Отговор
    Професорът е приел ролята на БОЙКОВ слуга ! Лошо , Герджиков , лошо !
  • 41 това ли са

    33 4 Отговор
    Петте основни прриоритета :
    - ше ви обединявам и обеднявам с Тиквата
    - ше ви обединявам и опростявам с Простия
    - ше ви обединявам и оскотявам с Тулупа
    - ше ви обединявам и рекетирам с Мутрата
    - ше ви обединявам и лъжа с Лъжльото
  • 42 ежко БЕЖКО

    31 5 Отговор
    Тоз чиляк не видя ли кво стана с Плевню и Цецка ? Къде се бута в мечешката прегръдка на простака Борисов ?
  • 43 Тома

    29 5 Отговор
    За герджика чекмеджето на боко тиквата не било истина а пък за нас то е на 100% оригинал.Е как да му вярваме ако стане президент
  • 44 лудия

    24 5 Отговор

    До коментар #11 от "Сатана":

    Сатана ли си или си пълен ...Но този професор е предател и не обича родината си..На България и трябват истиски синове,
  • 45 БОЙКО ПРЕМИЕР ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ

    9 32 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТИ ЩО НЯМАШ НИТО ЕДИН МИНУС А САМО ПЛЮСОВЕ СА ТИ ДАЛИ ДРУГИТЕ ОТРЕПАЛНИЦИ КАТО ТЕБЕ? ПЛАТЕНИ РАДЕВИСТИ!!! ДА ЗНАЕШ ПОСЛЕ СТАМАТ ПАК ЩЕ ТЕ ИЗКЪРТИ ДОВЕЧЕРА!

    Коментиран от #52, #71, #84

  • 46 Жаба Кикерица

    25 6 Отговор
    Не му отива да се излага на стари години , но щом е почнал , ще му гледаме и него сеира !
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 6 Отговор
    ПЕСЕН за
    ГЕРДЖИКОВ
    и герб
    БАТАЛЬОНА
    СЕ СТРОЯВА
    за
    последен път
    ГЕРБ
    си
    заминават
    НА ДОБЪР ПЪТ
    ВАБРАВАТА

    а ПРОФСОР ГЕРДЖИКОВ
    да не се прави
    на ВАСИЛ ЛЕВСКИ
    защото
    ВАСИЛ ЛЕВСКИ
    се е борел за
    СВОБОДА
    а герб мутрееха тормозеха
    НАРОДА
    БОЙКО е престъпник
  • 48 ФАКТИ :

    15 18 Отговор

    До коментар #35 от "Шопо":

    Герджиков е българин-християнин. Баща му е от прочут род от кв.Райково на гр.Смолян, а майка му е от гр.Карлово...
    Шопе не обиждай бългоромохамеданите, защото те са по родолюбиви българи от шопите.
    И въпреки, че съм от Кърджали ще гласувам за ИСТИНСКИЯТ генерал Радев.

    Коментиран от #179, #200

  • 49 От двамата,КОЙ е жената ???

    25 4 Отговор
    Питам за едни мои познати от ГЕРБ жени.
  • 50 Бамбука

    11 5 Отговор
    Пет основни приоритети. Дал си на майка си, дай и на роднините до 5-то коляно. Абе има ли смисъл с това ?
  • 51 Кума ЛисА

    28 5 Отговор
    От тук нататък ще бъде жигосан с клеймото БОЙКОВИЗИРАН ! Срамно петно в биографията завинаги !

    Коментиран от #82

  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 7 Отговор

    До коментар #45 от "БОЙКО ПРЕМИЕР ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ":

    МЪДРИТЕ ХОРА са казали една МЪДРОСТ за таквиз като тебе
    където
    пипне
    господ
    МЕДИЦИНАТА
    е
    БЕЗСЛНА
  • 53 Перо

    19 3 Отговор
    Увеличението на цените идва от тези,които го подкрепиха!
  • 54 Колко ли долу може да падне един човек

    25 5 Отговор
    За да се докопа до пари пари пари и власт, за да си ги носи в отвъдното.
  • 55 Тоя

    24 3 Отговор
    по-голям мухъл и от Чехлиото.
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 6 Отговор
    ФЕЙМЕ КОСТЕБЕЙКОВА е ИСТИНСКОТО ИМЕ на ВАЛЯ БАЛКАНСКА
    тя е ПОМАКИНЯ

    Коментиран от #59

  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор
    ВИЦЕТО на герб
    е
    ПОМАКИНЯ

    Коментиран от #72

  • 58 НЕ Е ФЕЙК

    19 4 Отговор
    Читалището в село Кайнарджа силистренско подготвя изложба " НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО ТИКВАТА" съобщи БНР. Ха познайте кой ще бъде ПОЧЕТЕН ГОСТ!
  • 59 Истината е

    14 6 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    че Валя е една достойна българка !

    Коментиран от #73

  • 60 Видях Герджика на един парад...

    18 3 Отговор
    Няма лошо! Човещинка! Но президент в тога...
    Не мога !
  • 61 буфта

    4 12 Отговор
    Ава Герджиков, де си тръгнал немоа те разбера. Рунбата обеща ката ден ще веем руските байраци на Компринката, кви икономики, икономични, кви енергийни напитки са ти в главъта.
  • 62 Чук и Гек

    15 5 Отговор
    Тея двамата или са по природа нечестни хора, или по вероятно Герб - спец отдел ги е хванал с някакви конпромати и ги е изнудил да се кандидатират в тяхна полза! Какви ще са тези конпромати - или са крали, или са се таковата, нерегламентирано! Друго обяснение няма, за да станеш чирак на проста партия Греб!
  • 63 Простотия

    4 1 Отговор
    Тъпите тролове цъкат минуси и на ФАКТИТЕ...
  • 64 един от многото

    21 4 Отговор
    Герджиков открил предизборната си кампания в Карлово , по време на речта му един негов комшия от Кърджали се приближил близко , близко , загледал се и възкликнал: – " Абе Танасе , ти ли си бре , ми кажи , че си ти , а аз си помислих , че е някой чиляк!
  • 65 ех професорче

    23 4 Отговор
    Този твърди , че не е кандидат на ГЕРБ , а е издигнат от инициативен комитет. Как ще обясни тогава , че ГЕРБ е единствената подкрепила го партия и че целият му предизборен щаб са гербери и герберски слугинаж.

    Коментиран от #77

  • 66 Бамбука

    21 3 Отговор
    както казва др. Борисов - Аз съм прост, и вие сте прости. Проф. Герджиков кима усърдно с глава в знак на съгласие !
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор
    БОЙКО е слуга на ЕРДОГАН
  • 68 Левски ако можеше да го види

    23 2 Отговор
    Тоя гербаджииски пръдльо , който не бил гербаджия.
  • 69 БОЛШЕВИК 🌟

    10 2 Отговор

    До коментар #37 от "Филип Георгиев":

    Защото и повечето мутри са и педали. Навремето през 90-те години, много от сегашните мутри и олигарси , обслужваха някой и друг обратен големец и им се заплащаше като на проститутки. Те затова и сега са с такива разбирания и оправят народа по същия начин!

    Коментиран от #76

  • 70 Кочо

    16 3 Отговор
    Днес открил компанията в Карлово, утре ще я закрие в Карлуково! Съвестта му ще го унищожи, че се е продал на глъмите тикви!

    Коментиран от #74

  • 71 По-кротко

    16 2 Отговор

    До коментар #45 от "БОЙКО ПРЕМИЕР ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ":

    Аааа, не така, не с лошо! Знаем, че чекмеджето е голямоооо
  • 72 Последния Софиянец

    3 10 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пак ли сърбаш евтина ракия ХАХО?
    Ха ха ха

    Коментиран от #95

  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #59 от "Истината е":

    ПОМАКИНЯ ОТ СЕЛО АРДА Е
  • 74 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    3 15 Отговор

    До коментар #70 от "Кочо":

    ТО И АЗ СА ПРОДАДОХ НА БСП КОМУНЯГИТЕ, АМА.....
  • 75 Как

    13 3 Отговор
    не е жив Левски , че да ги почне ?!
  • 76 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 13 Отговор

    До коментар #69 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    ВНИМАВАЙ КВО ГОВОРИШ
  • 77 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    3 16 Отговор

    До коментар #65 от "ех професорче":

    И АЗ НЕ СЪМ КАНДИДАТ НА БСП.....
  • 78 така така

    18 5 Отговор
    Човекът който говори против Левски отишъл на паметника му да си прави президентска кампания.. Каква идилия.
  • 79 оня с коня

    7 21 Отговор
    Имам ПРОСТ ВЪПРОС /няма как да задам Умен,щото бат Бойко каза че НИЕ - Феновете му сме прости/ към Тукапишещите:ЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ предизборната Кампания на Радев дето е тръгнал през Пущинаците към Черни връх,ами сте се вторачили в КАНДИДАТА НА ГЕРБ?А няма ли за вас и други Кандидат-Президенти които да коментирате2Естествено че има,но Всички до един си знаете,че ЕДИНСТВЕНО Кандидата на ГЕРБ е най-опасен за Радев и най-вероятно ще го БАСТИСА на Втория тур,щото ако го направи на първия ще е скучно.Ама СВИКВАЙТЕ С РЕАЛНОСТТА бе Шущери,щото е полезно за Психическото ви Здраве!:)

    Коментиран от #111

  • 80 Абе,

    18 5 Отговор
    Как може човек,който е казал в интервю,че Левски е хаймана и не е имало турско иго,да отиде в Карлово и да се прави на българин ?!

    Коментиран от #93

  • 81 Патриот

    8 18 Отговор

    До коментар #32 от "Тарикати":

    Петолъчника, ако Левски беше жив, щеше да е видял сметката на Румен Решетников, поставил се в угода на чужда държава!!!
  • 82 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    4 12 Отговор

    До коментар #51 от "Кума ЛисА":

    ВСЕ ЕДНО КАТО....МУНЧОЛИЗИРАН
  • 83 Шаран БГ

    13 1 Отговор
    Като чета как ги е нареждал, този човек / професор-филолог/ е готов Премиер-министър - никакво Президентство !
    Много обичам пожелания и сладки приказки за моето светло бъдеще.
    А бе Герджик ефенди, като станеш Президентин, как ще премахнеш ДДС -то върху тока ? И като го премахнеш , от къде пари за твоята заплата и заплатите на целия президентски антураж -общо около стотина човека ?? Намери се преди време една сладурана - мастит политик- и се изрепчи , че плащането на данъци не било свързано с гласуването на "чужденците" за български Парламент. Но не пояснява, какви са ЗАДЪЛЖЕНИЯТА им по чл.26 ал1 от "тази Конституция".и как ги изпълняват !!??
    За политиците ни е изгодно увеличението на цените. Кибрит да си купиш - плащаш ДДС.Кибритът и 10 лева да стане кутийката, ДДС-то си е 20 %. Нема лабаво - така рече човекът от Правец !!! Вярно било, ама не вярвахме - скачахме за банани.......... и двупластова ароматизирана тоалетна хартия ...........
  • 84 ММА

    15 3 Отговор

    До коментар #45 от "БОЙКО ПРЕМИЕР ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ":

    Стъки, ти ли си?

    Коментиран от #87, #121

  • 85 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    3 14 Отговор
    ТОА ША МА ОПРАСКА
  • 86 Папагал...

    14 4 Отговор
    ...,който навсякъде папагали заучени фрази...!Че България имала ужда от обединител(демек той...)...!И че нямал нищо общо с ГЕРБ,а бил независим...?!?!
  • 87 МУНЧО КРАТУНЧО, ПАДНИ ЗА 100

    3 17 Отговор

    До коментар #84 от "ММА":

    НЕ,. БАДЖАНАКА Е
  • 88 Лично

    13 5 Отговор
    Ванче Костовски разказа преди три дни лак Гержика е пристанал на медю доган с Новото време на Ковашкия
  • 89 Пак

    17 4 Отговор
    Ще гласувам срещу бацон шкафа и неговите кандидати
  • 90 Перо

    16 4 Отговор
    И как го вижда това обединение с толупа и чекмеджето, който взел,взел и напълнил чекмеджето,който не е взел, да е взел,сега да се обединим и прегърнем.
  • 91 Фин

    12 4 Отговор
    Да се обединим около герб ли, ве?!
  • 92 Бацо

    11 3 Отговор
    Бацо бацо бацо бацо е позор, тряа тряа тряа тряа да е у затвор
  • 93 Чук и Гек

    16 3 Отговор

    До коментар #80 от "Абе,":

    Пεдерюги, сър! Пεдерюги и герберюги! Учи се от вожда на Герб, който в Чикаго събрал младежите емигранти и демагогства - ,,Вие, цвета на нацията сте тук, а в България матреала е малко - турци, цигани, дърти комунисти"! Като се върна тук, каза, че обича всички мюсюлмани и най обича всички пенсионери!
  • 94 Не мога да разбера...!

    16 4 Отговор
    Защо навсякъде,по повод и без повод Герджиков дебело подчертава,че няма нищо общо с ГЕРБ...?!Но го разбирам...!Явно се срамува от този наистина срамен и унизителен факт...- че е човек именно на ГЕРБ...!!!

    Коментиран от #99

  • 95 СОФИЯНЕЦА

    9 5 Отговор

    До коментар #72 от "Последния Софиянец":

    ти не си ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ копираш никът му присмиваш КОЗЛОДУЙСКИЯ защото на вас гербавите така ви изнася а ти гледай да не го стигнеш на КОЗЛОДУЙския тной е с инсулт а ви герб се оляхте с ЦЦКА САЧЕВА с РОСЕН ПЛВНЕЛИЕВ вашия БОЙКО тиквата таралежков си остава престъпник
  • 96 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    5 18 Отговор
    ?????????!!!!!!?????

    Коментиран от #101

  • 97 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    4 15 Отговор
    ТОА ША МА ИЗПЪРЖИ.....
  • 98 Кочо

    12 2 Отговор
    Продажник! Ако искаш да се доближиш до Левски, можеш само по един начин - въже, старо буре, върба и 10 лева на някой по смел циганин!
  • 99 Сърп и чук

    12 4 Отговор

    До коментар #94 от "Не мога да разбера...!":

    Командира на предизборния им щаб е един клоун от Герб! Някакъв фунгицид на име Ридомил, но кандидата нямал общо с него.
  • 100 ЧЕСТИТ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ, ГЕРДЖИКОВ

    6 19 Отговор
    ВСИЧКИ БЪЛГАРИ РОДОЛЮБЦИ СА С ТЕБ. СЪД ЗА ФАТМАШКИТЕ ЛЪЖЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.

    Коментиран от #108

  • 101 ГЕЯ

    13 2 Отговор

    До коментар #96 от "ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК":

    ПРОФЕСОРА МОМАТА не може да бъде обединител защото е г е ;;;;;;;;;;;;„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„

    Коментиран от #102

  • 102 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    3 12 Отговор

    До коментар #101 от "ГЕЯ":

    ЯВНО ТЕ Е ...ОПЪНАЛ
  • 103 От СУ !

    11 2 Отговор
    Герджика, Бойко го тика!...
    Те са си лика прилика !
  • 104 МУНЧО КРАТУНЧО, ПАДНИ ЗА 100

    4 10 Отговор
    ПАДАМ И ЗА ДВЕСТА, САМО ТОА ДА НЕ МЪ ОПРАСКА
  • 105 Да,но

    13 1 Отговор
    Неприятна двойка
  • 106 Кочо

    11 2 Отговор
    Лети, летецо все нагоре!
    Лети! Лети! Лети! Лети!
    Срещнеш ли такива мишки
    просто ги .... подмини!

    Коментиран от #110

  • 107 Мамин Пухльо в Карлово?? Този не може

    14 3 Отговор
    Да забие пирон в кисело мляко, ще си счупи ръка, като се удари!!
  • 108 Стотинките

    13 1 Отговор

    До коментар #100 от "ЧЕСТИТ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ, ГЕРДЖИКОВ":

    на Банкянският фатмак, са ти замъглили съзнанието! Родолюбците няма как да гласуваме за мекотело!
  • 109 ХИТЛЕР

    12 2 Отговор
    ПЕД@Л И ДЖЕНДЪР КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИ НА ПАРТИЯ ГРОБ ХАХАХАХАХХ
  • 110 Честименски!

    10 2 Отговор

    До коментар #106 от "Кочо":

    Лети, летецо все нагоре! Лети! Лети! Лети! Лети! Срещнеш ли такива мишки просто ги .... ТРЕСНИ!

    Коментиран от #116

  • 111 КАТЕРИЧКА

    13 2 Отговор

    До коментар #79 от "оня с коня":

    ГЕРДЖИКОВ няма ШАНС а мечтит са бесплатни и от сън спомен няма та ти си ром а не си БЪЛГАРИН
  • 112 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    ЩАЗИ?
  • 113 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    4 14 Отговор
    ТИЯ ФАТМАШКИ ЦЕНИ ША МИ ИЗЕДАТ ГЛАВАТА

    Коментиран от #122

  • 114 Бацо

    12 0 Отговор
    Ща прайм президен да ми пълниш шкафа , койт не иска бой зад клоните на мс
  • 115 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    3 12 Отговор
    КОЙ ЛИ ДА ИЗБЕРА

    Коментиран от #119

  • 116 Кочо

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "Честименски!":

    Е-ееее! Римата е ясна! Глагола още повече! Затова е многоточието! Няма да нарушавам правилата на сайта!
  • 117 Хи Хи

    9 3 Отговор
    Достатъчен е един приоритет- да обясни как ще накара Баце да ходи в парламента.
  • 118 ужас

    14 4 Отговор
    Празни приказки на един празен човек.
  • 119 Чук и Гек

    7 3 Отговор

    До коментар #115 от "ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК":

    Каквото ти липсва - това избираш! Ако си глъм - избери интелекта! Ако ти трябва магаре - хе, на поляната има 5!
  • 120 демократ

    6 15 Отговор
    Най после в политиката да видим интелектуалец!
    Аче е професор по добре.А и вицето е по атлет
    от фатмака Радев.И дано не толкова алчно че
    да си шие "безплатни рокли". За тях сме!
  • 121 МММ

    13 0 Отговор

    До коментар #84 от "ММА":

    СТАНИСЛАВ НЕДКОВ стъки се е порил в миша дупка а ЖИВОТА е го издуха
  • 122 Аха

    13 2 Отговор

    До коментар #113 от "МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА":

    А фатмака си лежи в зайчарника в Банкя и не му пука!
  • 123 ужасТ

    8 5 Отговор

    До коментар #21 от "питам":

    Човек, направо питай - ще допуснем ли президент да стане един откровен гейзер като Гербджиков, Лозан или ДжамбАССки?

    Гейзерите в Симитли, не в президентството!
  • 124 Доцент без цент

    17 5 Отговор
    ГЕРБджиков не представлява академичната общност. Той е подставено лице на асфалтовия
    генерал Бибитко Магистралчев. Подлога в тога.
  • 125 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    5 16 Отговор
    ФАТМАЦИТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК.......

    Коментиран от #131, #202

  • 126 Ей хора

    3 13 Отговор
    Слушайте и четете думите на този човек, и ги разбирайте - това е гласът на разума !
  • 127 Уйке

    12 3 Отговор
    Абе тоя професор какво ще обединява-стадо добродушни овчици с глутница вълци ли? Ама то и Великия Ботев се е опитал да сдобрява различни гадинки в една яма и се е провалил, та този професор ще успее и то с хора! Всички, които имат намерение да гласуват за Герджиков да си припомнят как прф. Ал. Цанков през 1923, а прф. Б. Филов през40 десетте,, обедениха"нацията, а те са професори от СУ!

    Коментиран от #134

  • 128 МУНЧО КРАТУНЧО, ПАДНИ ЗА 100

    1 11 Отговор
    ПАДАМ И ЗА 200, САМО ТОА ДА НИ МЪ....ИЗПЪРЖИ
  • 129 ГЕРБЖИКОВ!

    10 3 Отговор
    Внимание Дами и Господа Избиратели...!Изреждам петте си приоритета...-
    1.ТРЪЦ...!2.ТРЪЦ...!3.ТРЪЦ...!4.ТРЪЦ...!5.ТРЪЪЪЦЦЦЦ...!
  • 130 Борбата е безмилостно жестока....

    12 3 Отговор
    Борбата е епична... Скоро герб и герджика
    яко ще каплична.... Тя е и лична....
  • 131 Вярно

    11 1 Отговор

    До коментар #125 от "ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК":

    Банкянският фатмак ни докара до тук!
  • 132 Комунягите рашняшки

    2 12 Отговор
    Цвилят

    Коментиран от #166

  • 133 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    3 11 Отговор
    ТОА ША МА....ОПРАЙ
  • 134 демократ

    1 8 Отговор

    До коментар #127 от "Уйке":

    От коментара ти се вижда че не си комунист,а
    ерес на комунизма-марксист.Комунизма преди
    4000г. исега са в Израил невежи.
  • 135 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 13 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА......МУНЧО НА ВИТОША...БЯГА ОТ ЦЕНИТЕ

    Коментиран от #149

  • 136 Веско

    12 5 Отговор
    Тоя ГЕРБджипков е кандидата на ГРОБ и ДпС!!!! Бил е зам. министър от квотата на ДпС при МАДРИДСКИЯ крадец!!! Няма да стигнат до балотаж - победа на ПЪРВИ ТУР за ГЕНЕРАЛ Румен Радев!!!

    Коментиран от #142

  • 137 ГЕРБджиков се спича....

    12 3 Отговор
    Отзад Бойко му наднича....
    .
    Ума да си опича !
  • 138 Стоев

    15 2 Отговор
    Тоя ГЕРБджипков ще спечели по малко гласове дори от Тетка Цацева!!! Честит ВТОРИ президентски мандат за достойния ГЕНЕРАЛ Румен Радев спечелен на ПЪРВИ ТУР с 95% от гласовете на българските граждани!!!
  • 139 Михайлов

    12 1 Отговор
    Стаска Арпаджикова с розовите бикини ще обединява българите около Чекмеджето на Жипко Бибитков.
  • 140 Рангел

    13 2 Отговор
    Анастасия Гербеджикова - неуспешен ме лез между Цецко Цачев + Росица Плевнелиева
  • 141 Прогноза

    12 4 Отговор
    Радев 61%, Герпаджиков 13%, Луна 9%, останалите под 5%.

    Коментиран от #148, #156

  • 142 Меско

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "Веско":

    Зависи от Конституционния съд. )))
    Иначе...престъпници...нещем
  • 143 Ректор на рекетиращите

    14 3 Отговор
    Въпрос към ректора на ректорите! Коя е националната кауза на българите,ректоре на ректорите! Да се обединят с мафията на демагога и лъжеца мутра Борисов ли? Много подценяваш будните българи,ректоре на ректорите,с което ще си платиш на края на президенската ти кампания със заслужен аут
  • 144 Обединител

    12 3 Отговор
    Щял да обединява българите.Те в отделните гилдии са разделени.Той така "обедини" всички в СУ,че при честването на 130 г. само избрани от него преподаватели и служители разбраха.Останалите не само не са разбрали,че има такавова тържество,но дори не са получили по една химикалка.Как един журналист не се разходи из СУ,не влезе в лекции и пр.,за да представи какви са възможностите на този самовлюбен човек,койо СУ не е оправил,а иска да съсипе и държавата.
  • 145 ПСР

    6 2 Отговор
    Капо ди тутти ректори...както се изрече другото капо,издигнал го.
    Олио или масло-не знам.От промоция на"Билла" или "Кауфланд"-също не знам.Но,със сигурност,е от там някъде.Голяма излагация,обаче.
  • 146 Етимолог

    9 4 Отговор
    Гербионков по му приляга - пионката на ГЕРБ.
  • 147 ИЦО ХАЗАРТА

    13 5 Отговор
    Герб, вече е бита карта
    А герджиков шкарта
  • 148 Друг път

    5 13 Отговор

    До коментар #141 от "Прогноза":

    Фатмака 35%,..... ПРОФЕСОРА 34%
    БАЛОТАЖ---- ФАТМАКА--- 42% .........ПРОФЕСОРА ---- 58 %

    Коментиран от #153

  • 149 БОРИСИВОВО ИЗНАСИЛВАНЕ ОТ НАРОДА

    9 2 Отговор

    До коментар #135 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА......БУЦКО НА ВИТОША...БЯГА ОТ НАРОДА и ...СРЕТЕН...!НО ШКЕМБЕ МУ ПРЕЧИ МАМО МИЛА...И ОН КЕ ПАДНЕ У ЦСЗ ....
  • 150 цели и задачи

    12 2 Отговор
    Приоритетите му били пет , но поставената му задача е една , да партнира на Гешев за измъкването на Тулупа от понасяне на отговорност и конфискация на незаконно придобитото имущество.
  • 151 Гербав професор без кръгозор...

    13 1 Отговор
    От какъв зор... Позор !
  • 152 Истината

    3 14 Отговор
    Това е следващият български президент!
  • 153 Ама

    10 7 Отговор

    До коментар #148 от "Друг път":

    фатмака е аут! Ще си гледа жално от Банкя и ще ръси само злоба и лъжи! Това поне му се отдава! А професор.....! По му отива мекотело! Титлата му е без значение на този фон! Да не можеш да отговориш на елементарни въпроси, че ще трябва да изречеш истината, която е за банкянският фатмак, те прави едно мекотело! Та то резултата е ясен! Румен Радев Президент!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Гербав скакалец

    12 1 Отговор
    Голям подлец и крадец
  • 156 Камен

    9 3 Отговор

    До коментар #141 от "Прогноза":

    Герджика ще се бие с Луна за 5-6 място . А и според Сайдера отивал.на балотаж с Радев а Герджиков ше бъде победен от Йоло Денев!!!!
  • 157 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ
    нямаш
    ШАНС
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 158 Чудя се

    12 1 Отговор
    Чудя се в тая двойка кой е мъжът и кой жената. То плувкините навремето много ги блъскаха с мъжки хормони.
  • 159 Какво падение

    15 1 Отговор
    От уважаван професор и ректор да се превърнеш в маша в ръцете на пожарникарския фатмак.
  • 160 Пламен

    3 16 Отговор
    Успех Герджиков!
    Не на фашистите фатмаци!
  • 161 ВЪЗМУТЕН !

    13 1 Отговор
    А бе може ли толкова време да го мъдрите тоя ваш кандидат- президент от ГЕРБ и накрая да ни измъдрите тая мека китка ...🙄😔😤?!?!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Герджика е голяма мотика...

    11 1 Отговор
    Остави се БИБИТКО да го натика....
    Уж, еродит,ама май най добре отзад развит !
  • 164 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    10 1 Отговор
    къде ви е БАЙ КУРТИ а мили тролчета от герб гладува ли като вас

    Коментиран от #168

  • 165 Ще гласувам за Йоло и за Луна 🌙

    8 2 Отговор
    Само не за ГЕРБава маймуна 🐒
  • 166 БОРИСОВ!

    4 2 Отговор

    До коментар #132 от "Комунягите рашняшки":

    Правилно!Аз съм Дърта Рушняшка Комуняга и цвиля на умрЕло...!!!
  • 167 Виталия

    1 4 Отговор
    Според движението на политическите фигури и народните нагласи, наблюдавам нищо ново! Радев Президент и пак служебно Правителство. Моделът е изчерпан още 2009 го каза и прав си Ахмед Доган. Де да имаше кой да го чуе ?!
  • 168 Търновец

    7 2 Отговор

    До коментар #164 от "ВЕЛИКО ТЪРНОВО":

    Обикаля нали вчера бе открита предизборната кампания и опитва пак да купува гласове да избие парите от миналите избори дето Рашков ги хвана
  • 169 Мутри вън

    9 2 Отговор
    Герджиков-Мутрокандидата!
  • 170 Чочо

    4 11 Отговор
    Успех срещу чехльото радев
  • 171 Щерю

    5 10 Отговор
    Давай Герджиков.Не на протежето на мустафата от Козяк.
  • 172 Ю.Кортес

    4 4 Отговор
    Фуражки ,фатмаци и фашисти,вън.
  • 173 Робин Худ в чорапогащи

    6 2 Отговор
    Язък за момата в униформа
    И двамата извън норма

    Коментиран от #174

  • 174 Пацо

    3 4 Отговор

    До коментар #173 от "Робин Худ в чорапогащи":

    Харесваш ли харманлийски каун и червенокос хипопотам
  • 175 Ю.кортес

    2 3 Отговор
    Харманлийския,Москва го отсвири чрез своя глас в България,Николай Малинов.
  • 176 4347

    5 1 Отговор
    Безочието изгллежда е базгранично като подлостта му. Колкото и да се мзаниш, колкото и да се докарваш лакеят избива и всички виждат твоето раболепие.
  • 177 Кирил

    4 4 Отговор
    Фигуранта,лицевите ще ги прави при бай Ставри.
  • 178 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    3 3 Отговор
    МОЗЪК И................ МОЗЪК ПОД ФУРАЖКА

    Коментиран от #181

  • 179 Шопо

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "ФАКТИ :":

    Та ГЕРДЖИК какво означава 😄
  • 180 МУНЧО КРАТУНЧО, ПАДНИ ЗА 100

    2 4 Отговор
    ПАДАМ И ЗА ДВЕСТА, САМО ДА НЕ МИ БИЯТ ШУТА
  • 181 Е той

    4 2 Отговор

    До коментар #178 от "ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК":

    фатмака си стои в Банкя без фуражка! А на интелект спрямо Генерал Радев.....! Мама мия! Напуши ме смях!
  • 182 Здрав разум

    4 1 Отговор
    Съботно сборище на тролове. Тъпотии в мерена реч. Едни и същи ненормалници. Смрад!
  • 183 корумпиран

    5 2 Отговор
    Пълен несретник. Оневинява ББ, иска да обединява мафията. Няма да стане!
  • 184 Професоре

    8 2 Отговор
    Ти правиш всичките българи на по прости отколкото сме. Да си кажем кривините и да продължаваме. Значи професоре който крал, който изнесъл в чужбина каквото в можал, който си напълнил шкафчето, който е убивал и унижавал и милионите други глупави българи които не им стиска да крадат да си стиснем ръцете и каквото били било, да продължаваме напред. Ти за идиоти ли ни мислиш. Не професоре, хлъзгав си много, правиш се наивен, но си същия типигьоз, брутален и безочлив за да се показваш пред хората и да защитаваш тези които докараха България на този хал. Яко са те подплатили, но си глупав ако мислиш че някой изобщо ще ти повярва, че се жертваш за България. Дано унижението което ще изживееш заради Тиквата си струва или и ти живееш в друго измерение и ни ти пука за народа. Хаоса създаден от Тиквата и Гешев ще изчезне след справедлив съд и присъди.

    Коментиран от #185

  • 185 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #184 от "Професоре":

    ПРАВ сте
  • 186 стоян

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    До 23 ком -кумуниске -ти си била много проста ма -като четох какви обиди си писала за хора които не познаваш

    Коментиран от #188

  • 187 Кабамилион

    2 1 Отговор
    Като кмет на Карлово обещах 2,3 милиона от моите лични пари за кампанията.......честно спечелени от заплати и далавери....
  • 188 А ти

    0 1 Отговор

    До коментар #186 от "стоян":

    познаваш ли я? 😂
  • 189 Черен Петър

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сатана":

    Страшен защитник на проф. Герджиков се очертава тук! Най-интересното е, че е малко неграмотен, но за гербераст това няма значение! Важното е да се кланя на банкянското величество...Както вероятно прави и професорът...
  • 190 От USA

    1 3 Отговор
    Нашия нов президент.
  • 191 Победа

    1 3 Отговор
    Най достойни за президентска двойка.
  • 192 Движението

    1 0 Отговор
    "Че Гевара" призовава за бойкот на изборите, които предстоят на 14 ноември.

    В експресивна и метафорична позиция от движението посочват, че всички основни политически партии са за ЕС и НАТО, всички са за капитализма и срещу Русия, това е институциализирана безидейност, която работи в угода на хунтата и криминалните кланове, подвластни на парламентарните партии.

    "Нито една партия от участващите в предстоящите избори не обещава на България действително възраждане - защото нито една партия не обещава поне битка (а камо ли война) с капитализма в името на трудовия народ", заявяват от "Че Гевара". Те смятат, че дори и излизането от ЕС и НАТО също не е алтернатива, защото предпоставките за катастрофата на България остават налице, а България е "претъпкана със западни шпиони",които фактически ежедневно подтикват и инициират политически, икономически и духовни диверсии срещу Родината ни... Страната ни и народът ни са превърнати в гарнизон на всеядния западен и роден капитал."

    Коментиран от #193

  • 193 Бойкотът

    1 0 Отговор

    До коментар #192 от "Движението":

    на изборите от "Че Гевара" обосновават така:

    "Когато родните партии се научат да строят кулите си от камък, а не от пясък, когато българският народ най-накрая прозре кой и защо е причината за катастрофата, тогава си струва да участваме в битката.

    Дотогава ще отчитаме жертвите на реставраторите на капитализма и ще чакаме звездния час, когато народът най-после осъзнае, че бива използван като оръдие за собствената му ликвидация. Венсеремос!", завършва позицията им.
  • 194 КЪРЛЕЖИ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ СА УМНИ И ОБРАЗОВАНИ - ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО .... Любeн Дилoв-cин

    Aкo иcкaтe дa cтe иcтинcки „зeлeни”, sаvе Pirin нe e дocтaтъчнo. Пикaйтe пoд душa. Тaкa cпecтявaтe oкoлo 4400 литрa вoдa гoдишнo."
  • 195 град левски

    0 1 Отговор
    В град Левски живеят едни от най-свирепите цигани телефонни терористи. Те са негови хора. Затова започва кампанията си оттам.
  • 196 кумчо ВЪЛЧО

    2 1 Отговор
    ПРофесор , който се е сложил на един бай Ганьо ! И това петно ще стои в биографията му до края на живота му ! Срамно ли е да си слуга на ПРОСТАК ?
  • 197 5 приоритета

    1 1 Отговор
    Кюлчета, пачки, чекмеджетата,Мата Хари, мисирки
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Pilot

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Сатана":

    Казваш школа за шофьори, но ако те повози ще напълнил памперса !
  • 200 Pilot

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "ФАКТИ :":

    Евала, всяка зима сме на Пампорово и за българомохамеданите мога да кажа само хубави неща , а и коментара ти е истински !
  • 201 Да попитам

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    А резидента да не би да е в неплатена отпуска, като вече от месец обикаля цяла България с кортежа си и агитира?!?! Да не говорим, че в последната година и половина разби България само и само да го преизберат и да задоволи алчността си за власт.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове