Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 10:52 7 832 61

Киселова: Радев предлага изменения и допълнения към Конституцията

  • киселова-
  • радев-
  • предлага-
  • изменения-
  • допълнения-
  • конституция

Отнасят се за възможността на гражданите да сезират Конституционния съд

Киселова: Радев предлага изменения и допълнения към Конституцията - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Президентът Румен Радев заяви, че ако отново бъде избран за държавен глава ще представи нов проект за Конституция. Имаме ли нужда от конституционна реформа и до какво би довела тя?
"Става дума за промени, които да внесат изменения и допълнения към действащата Конституция. Това, което вчера президентът каза, се отнася до допълване на възможността на гражданите да сезират Конституционния съд (КС). Президентът уточни, че става дума и за промени в закона за КС, за което е необходим действащ парламент", коментира експертът по конституционно право доц. Наталия Киселова в "България сутрин".
Тя сподели притесненията си, че част от гражданите вече си представят как оспорват съдебни решения и административни актове. Но не става дума за това, категорична е доц. Киселова.
"Това е негово последователно поведение. Беше отговор на въпрос, не е направил специално изявление. Радев не е коментирал други предложения, беше в контекста на започване на мандата на двама от съдиите в КС", уточни експертът по конституционно право пред Bulgaria ON AIR.

Тя призна, че законодателството ни през последните години не е от най-добрите, но отбеляза, че още в Конституцията трябва да се предвиди кои са критериите, спрямо които трябва да бъде сезиран КС.

"Окончателният списък на народните представители трябва да стане ясен в неделя и да бъде представен на обществото в понеделник-вторник. Около 24-25 ноември е възможно да бъде издаден указ за свикване на Народното събрание", заяви доц. Киселова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    53 21 Отговор
    Имаме нужда чекмеджан да изчезне завинаги

    Коментиран от #2

  • 2 ГЕРБ

    38 15 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    Чекмеджан при виденов костов станишев и царя. Завинаги в миналото
  • 3 Пако

    27 22 Отговор
    АМАН ОТ "СПЕЦИАЛИСТИ"КАТО ТАЗИ. ТУРБО ДЕБИЛ.
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    50 55 Отговор
    Радев лично има подкрепата на 18-19% от всички имащи право на глас българи.....
    С какво право ще иска промени в Конституцията?!
    Самозабравил се властник!
    Първо спечели балотажа, защото яко ти се клати стола!
    Барни Ръбъл 2 конституцията НЕ ИСКАМ!

    Коментиран от #9, #23, #29, #35

  • 5 Ал Бунди

    46 51 Отговор
    А има ли право шофьора на самолет, зеления чорап, Гумен Крадев на законодателна инициатива? Питам аз и отговор не чакам...

    Коментиран от #8, #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не е така

    48 4 Отговор
    Не е само това, Г-жо.
    Трябва да има публичен дебат и публичен прочит, на всяка една запетая, ако щете, от години "соросоидите" искат да променят текстове за неделимост и териториална цялост, и "неотменими права".
    Що ли се ядосвам?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БАЙ Х@Й‼

    25 11 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    И кой друг ЛИЧНО има такава подкрепа ❓ Целите първа и втората политически сили заедно имат толкова ‼️ /ако си забелязал /

    Коментиран от #11, #20

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    31 28 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й‼":

    Останалите 80% са срещу Радев!
    За това и не излязоха да гласуват...... защото няма за кого!
    Радев сам си е виновен!

    Коментиран от #18, #27

  • 12 Смях

    39 13 Отговор
    Конституцията на РБ не е "късче хартия", или "банан", който да се изяде еднократно.
    Меко казано-съмнителна инициатива.
    Затова в "белите държави"-има поправки, и никой не смее да пипа за една, или две седмици "основни закони".
    Поредният автогол за Радев, след Триморие, ПП и Зеленият Нацификат.
    Не ми излизайте с оправдания за Гешев, има достатъчно читави прокурори в България, както и законодателни инициативи на постоянни кабинети.
  • 13 Народът

    33 6 Отговор
    Единствените важни промени които трябва да се променят в Конституцията на България са:

    Защо нaй-бeднaтa държaвa в EC,България е единствената парламентарна република в Европа която има длъжността вице президент?!В целия свят единствените парламентарни републики с длъжност вице президент са Индия и България.
    Дoкoгa щe търпим тaзи никoму нeнужнa инcтитуция?


    Другoтo,кoeтo трябвa дa ce прoмeни e вceки дeпутaт нaй-мнoгo двa мaндaтa в Пaрлaмeнтa!Тaкa щe ce прeмaхнe cклeрoзирaнeтo в Пaрлaмeнтa.

    Коментиран от #21

  • 14 Само да попитам

    31 12 Отговор
    Те Киро и кокорчо продадоха държавата,за какво ни е конституция вече,след като кандидата за министър,не я спазва даже?
  • 15 БАЙ Х@Й‼

    22 3 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬 Трябват много промени ‼️ ▪︎ гласуват само хора с образование (то по конституция е задължително обучение до 16 г ) ▪︎ гласуват само уседнали ( пребиваващи над половин година в страната ) ▪︎ партиите получават места в НС на база реални гласове а не преизчислени ( при гласували 50% - 120 депутати) ▪︎при гласуване "въздържал се" да не се зачита ( нали сме ги пратили да решават а не да се крият- при 100 за и 101 въздържалсе не се приема без нито един против ) ....🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 16 ТаУмВзе

    25 7 Отговор
    Хайде 1во да се Спази сегашната Конституция, защото депесе, все още съществува! Или да ви го нарисувам, как ще почнат да Късат територия от България.
  • 17 Лилит

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ал Бунди":

    За съжаление има:
    Чл. 154.
    (1) Правото на инициатива за изменение и допълнение на Конституцията принадлежи на една четвърт от народните представители и на президента.
    Конституция

    По темата:
    Нека да позная- ще се предложи засилване на правата на държавния глава?
  • 18 БАЙ Х@Й‼

    19 10 Отговор

    До коментар #11 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    И като бяха 80% СРЕЩУ ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИЯТА ТИ КЪДЕ БЕШЕ ❓❓❓ или то това е друго 👿👿👿

    Коментиран от #25

  • 19 Иван Грозни

    13 1 Отговор
    Не е казано да се променят всички текстове на конституцията. Само като този право на глас да имат само българси граждани, а не с 2-3. След това много важно е да няма партии на етническа основа. Осъдени за злоупотреби с обществени средства да нямат право на избор за ръководни и политически длъжности. Всички институции да бъдат котролирани от НС/нали сме парламентарна република/ което избано по волята на народа. И други подобни кокретни неща.
  • 20 Българка

    27 15 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й‼":

    Добре, а да попитам защо? Защо ти гласува да фатмака? Какво направи за теб, за мен, за България. Кажи нещо положително. Аз се сещам само за негативи. Две слаби служебни правителства, довели до невиждана от 15г инфлация. Международно е изолиран, съветниците му правят гаф след гаф. Говоренето и развахването на юмруче не са , като правенето на политика. Абсолютното замитане на македонския проблем, заради който е в изолация. Несправянето с пандемията, на първо място по смъртност сме. Няма да ми стигнат редовете да пиша за слабостите фатмашки. Дай ти нещо положително, та да сравняваме.

    Коментиран от #31

  • 21 Българка

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "Народът":

    Евала за коментара, с две ръце съм ЗА! РЕФЕРЕНДУМ!!!
  • 22 Перо

    9 10 Отговор
    Явно не е съвършена Конституцията,която чрез ограничителни мерки привилегирова простите,неуки и криминално проявени хора за сметка на квалифицирани, знаещи и можещи, чрез измисленото двойно гражданство,вписано персонално в ония години за определени личности: Пирински,Луканов и др. Освен това Президента върна множество лобистки проекто-закони,което говори за слабости в основния закон! Няма и никакви точно определени кадрови изисквания за избор на Премиер и министри,поради което попадат там необразовани и криминални типове като толупа и бившия му вътрешен министър,друг се оказа плагиат и т.н. Нужно е да се премахнат привилегиите на пост-държавните глави и премиери,поради това,че сме малка държава и не можем да си позволим този разходен лукс за офиси,апартаменти,коли,секретарки,заплати,персонал и т.н. за случайници,които не са направили и не правят нищо за обществото /пример Плевнелиев/!
  • 23 Верно ли

    7 10 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Аре стига глупости и Бойкови опорки, че не ми се слушат!

    Коментиран от #26

  • 24 gost

    6 2 Отговор
    Индивидуалната конституционна жалба е много добър инструментариум, но съм съгласна с доцент Киселова по отношение на ...Публикувано във факти.бг: че част от гражданите вече си представят как оспорват съдебни решения и административни актове. Но не става дума за това.. С две думи- би следвало ясно да се очертаят в закон правните субекти, които имат право на нея, както и да се разграничат онези правни въпроси, които са регламентирани с нея. КС не се явява висш съд, който решава конкретни правни проблеми на гражданите, а е законосъобразен съд от съвсем друг порядък- основната цел на съществуването му е в чл.12 от ЗКС. Глбт обществата да не си въобразяват, че с индивидуална конституциоона жалба ще могат да съборят РКС, с което съдът постановява, че ИК не съотвества на конституцията ни.

    Коментиран от #28, #51

  • 25 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    11 8 Отговор

    До коментар #18 от "БАЙ Х@Й‼":

    Бях там където и ти!
    Въпросът е, че за разлика от теб аз не искам герберастията да се прероди ПеПерастия с един нов вожд като Радев.....
    Само с омраза към ГЕРБ не става, всички искаме да се махат, но какво идва след това, там е въпросът!
  • 26 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 10 Отговор

    До коментар #23 от "Верно ли":

    Де да бях трол на Тиквата крадлива....
    Иска ти се нали?

    Коментиран от #37

  • 27 Скакауец

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Като каже някой, че нямало за кого да гласува направо ми идва да му тегля една...Как да няма за кого, бе? Такова разнообразие от кандидати скоро не е имало! Че чак и Луна се кандидатира, нищо че има дефицит на образование и акъл! Все се оправдават, че няма за кого да гласуват, но могат да утрепват часове в кръчмата с "политически" алабализми! Не е това, че няма за кого! Въпросът опира до манталитета на българина! Ако е възможно да копае легнал ще го направи...Ако е възможно някой друг да му свърши работата, ще го чака да дойде...Цял живот може да чака да дойде месията да му оправи живота, а не може да отиде до урната и да си пусне гласа...Айде не ни разправяй, че няма за кого да гласува...

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бацо

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Също искаше да променя комституцията помниш ли? Стана ли? Не стана. Ако знаеше как се променя конституцията нямаше да умуваш толкова. Президентът може само да даде инициатива на такива промени. Има това правомощие и дори не му трябва някой да се разпише без да е чел

    Коментиран от #32

  • 30 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    14 7 Отговор

    До коментар #27 от "Скакауец":

    А на ти сериозно ли мислиш, че нормален човек би гласувал за Луна?!
    Аз съм гласувал за Радев преди, но на последните избори не гласувах за него, защото той вече не е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!
    Да те попитам нещо, къде останаха над двата милиона избиратели на Радев?
    Защо никой не говори за този грандиозен провал?
  • 31 БАЙ Х@Й‼

    13 8 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    🇧🇬Явно доста неща НЕ знаеш ! Трябва първо да си попълниш знанията за да си изясниш за какво искаш да спорим ‼️ 1. Не знаеш какво е фатмак ! 2. За двата провалени Парламента вина няма Президентът - ако НС бе излъчило работещ кабинет нямаше да има една година вакуум ! 3.Несправянето с ПЛАНдемията не е по вина на Президента - къде е главния здравен инспектор? 4. Добре е да разбереш каква е разликата между Президентска и Парламентарна република, за да не се излагаш повече ‼️

    Коментиран от #43, #46

  • 32 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 8 Отговор

    До коментар #29 от "Бацо":

    Мисля, че Президентът няма право на законодателна инициатива....

    Коментиран от #44

  • 33 ...

    6 3 Отговор
    Това е някакво частично предложение, което не решава недъзите на конституцията. В България трябва сериозна конституционна реформа, но никой не е затоворил за по-конкретно и цялостно предложение. Например крайно време е ВНС да отпадне и да се създаде втора камара - сенат. Също така сериозно реформа трябва и в прокуратурата, която не може да стане без промяна в конституцията. Всичко останало е прах в очите или недалновидност ..

    Коментиран от #36, #40

  • 34 Коко

    14 0 Отговор
    Чудя се дали и аз да направя някоя партия?!?Че като гледам всяка нова партия винаги излиза на първо место!!
  • 35 А бе

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Първо излез да гласуваш, после ще имаш право да недоволстваш.

    Коментиран от #39

  • 36 Е да де НО

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "...":

    Каквато и Конституция да "пренапише", щом се нарушава, проблемът е в "задквлаиатурното, задконституционното".
    Другаде е "изворът на злото".
  • 37 Верно ли

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Аз не казвам, че си гробарски трол, но си запял с пълен глас тяхната нова песен за авторитарен режим. Какъв авторитарен режим за 5 години, без право на повече мандати. Да не говорим, че той беше ЕДИНСТВЕНИЯ, който се опълчи срещу джипковия режим твърдо и държи тази посока. Радев ще спечели втори мандат, за да довърши започнатото и това е положението! И тъй като изборът вече е сведен само до него и Герджиков, спрете се с оня многомислещия да дрънкате глупости по форумите. (и да бяхте гласували за Луна - явно сте в нейната представителна извадка)

    Коментиран от #48

  • 38 Щирлиц

    10 8 Отговор
    За какво ни е конструкция, когато президента я нарушава безнаказано? Ако той и министрите го правят, то защо другите да не могат?

    Коментиран от #41

  • 39 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "А бе":

    Аз съм гласувал!
  • 40 Верно ли

    10 0 Отговор

    До коментар #33 от "...":

    Мхм, той Славчо така направи, ама имаше достатъчно акъл да разбере в какви ла.на нагази, та се прави на клоун, само и само да не управлява.
  • 41 Верно ли

    10 5 Отговор

    До коментар #38 от "Щирлиц":

    Кога точно Президента наруши Конституцията???
  • 42 десет морета

    6 4 Отговор
    Националните предатели . вън !
  • 43 Българка

    10 10 Отговор

    До коментар #31 от "БАЙ Х@Й‼":

    Когато няма НС президента е този който назначава служебно, президента може да смени служебния министър-председател, респективно всеки министър . Та кой се излага? Фатмак е долен и глупав старшина, разговорно е дума характеризираща глупав военен. Цялата власт е в ръцете на фатмака,може да смени който си иска (както и направи), та вината за несправянето с пандемията е пак в него. Никой не очаква лично да я бори, но да сложи работещи може, ама не го прави.
  • 44 БАЙ Х@Й‼

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    🇧🇬Едно е да мислиш , друго е да знаеш: "...Президентът има право на законодателна инициатива за промени в Конституцията.
    Участва в законодателния процес, като обнародва законите ..." 🇧🇬
  • 45 е да де

    2 6 Отговор
    Някой изненадва ли се? Това се знаеше. И че няма да е в наша полза също се знае.
  • 46 Истината

    7 7 Отговор

    До коментар #31 от "БАЙ Х@Й‼":

    От както фигуранта миналото лято показа открито как раздели българите и взе страна на уличните партии на уличниците беше сигурно,че българите ще упражнят наказателен вот на изборите.

    Коментиран от #56

  • 47 Чочо

    7 7 Отговор
    Радев - наглец долен, искаш да вкараш трети пол!
  • 48 Радев беше

    3 7 Отговор

    До коментар #37 от "Верно ли":

    Беше, залезе образът на Лидерът повел народа си, и аз се подлъга и гласувах за него.
    Затова дори при Блейк има периоди, ранен, късен.
    И Саруман беше бял, но стана слуга на Саурон.
    В момента Радев, Петков и Василев обслужват чужди интереси, антибългарски-Македония, Зелен Нацификат, Триморие, унищожаване на ТЕЦ 2-внимателно четете, не до 2036, а до 2026, подаряването на Козлодуй на Уестинг.
    Ненапразно Македонците се радват на Петков и Василев.
    И Борисов беше-дойдоха чекмеджетата, и Царя беше-дойдоха горите, и СДС беше, дойдоха грозните сцени с гумите.
    Живеем "в интересни, динамични времена".
    Маските падат.
    Малкото читави от съветниците му, избягаха от него и Проектът ПП.

    Коментиран от #53

  • 49 ха ха ха

    7 5 Отговор
    Това беше целта на натрапването на мазния харвард. Соросите отдавна искат подмяна. Опитаха с гербаджиите и не им се получи. Сега ще видите за кого сте гласували. Тежко и горко на българите.
  • 50 доколкото

    3 0 Отговор
    знам трябва да се свика ВНС за промяна в Конституцията. И тези външните да не се месят и да не натискат българите!!

    Коментиран от #52

  • 51 Темидец

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "gost":

    За тези казуси,имаме ВКС!
  • 52 Българка

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "доколкото":

    Не е необходимо, в някои случаи е достатъчно обикновено НС, но с над 2/3 от гласовете.
  • 53 Верно ли

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Радев беше":

    Блейк и Саруман???? Сериозно? А позицията на Радев за Македония съм я чувал и е абсолютно същата, като на целокупния народ. Колкото до Триморието, то е наложено отвън, ама е важно как ще си изиграеш картите вътре. Същото е и с Зеления сертификат, дето Баце ти подписа споразумението с ЕС за възстановителния фонд за кризата, па сега кой ми с.а в гащите. Ама тези неща е безмислено да ги обсъждам с някой АмГъл, нали?
  • 54 Весела

    4 9 Отговор
    Само да попитам къде са двата милиона гласували преди пет години за фатма ка?!
    При гласували едва 39% от имащите право на глас той има 44% на първи тур.
    Е това ако не е провал!
    И моля очевадно е че НЕ Е президент на 80% от българите.
    Факт!

    Коментиран от #55

  • 55 Верно ли

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "Весела":

    Кака, не така. При миналите президентски избори на първи тур Радев печели с 25.44%, или 973 408 гласа и отива на балотаж с "магари.ата" на ГРОБ, така че тези опорки ги развявай някъде другаде! Тази година на първи тур над 1 200 000!

    Коментиран от #57

  • 56 БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Истината":

    Вчера ли се излюпи? Българите гласуваха СРЕЩУ БКП, после СРЕЩУ СДС, после СРЕЩУ НДСВ, сега СРЕЩУ ГЕРБ ‼️ Или това не е все наказателен вот ‼️
  • 57 Весела

    2 4 Отговор

    До коментар #55 от "Верно ли":

    70% негласували плюс 22% гласували за президент с подкрепа от ГЕРБ показва почти 90% НЕ подкрепа на фатмака.Явно не си се научил на аритметика!
    Това са фактите на цифрите!
    Тук упорки няма!

    Коментиран от #58

  • 58 9279

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Весела":

    А 70% нeглacувaли плюc 49% глacувaли зa настоящия прeзидeнт колко пoкaзвa? По твоята логика това са 129% НE пoдкрeпa нa Герпджика. Явнo нe cи ce нaучила нa aритмeтикa!

    Тoвa ca фaктитe нa цифритe!

    Тук упoрки нямa!
  • 59 А ЧЕСТИТО

    1 1 Отговор
    ЗА ДА СЕ СЛОЖИ БЪЛГАРИЯ НА ТЕЗГЯХА Е НУЖНА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА - КОГАТО ТОВА СТАНЕ , ВСЕКИ ЧУЖДЕНЕЦ , ЩЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ КАКВОТО ИСКА ОТ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР - ТОГАВА ЕДИН АПАРТАМЕНТ ЩЕ СТРУВА ДВА ЛЕВА .........
  • 60 ФОРИ СВЕТУЛКАТА

    2 0 Отговор
    ЦЕЛТА Е БЪРЗ ПРОЦЕС НА ЗАМЯНА НА НАСЕЛЕНИЕТО И СОБСТВЕНОСТА СПОРЕД ПЛАНОВЕТЕ НА САЩ -- ПОВТАРЯМ , БЪРЗА СЕ !
  • 61 кочо

    0 0 Отговор
    ТАЯ ЗАЩО НЕ КАЗВА ЗАЩО БЕ НОМИНИРАН КАРАДАЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.МАЗНО ПЕТНО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол