19 Ноември, 2021 17:19 6 285 92

Нинова: Партията на Радев опита да разбие БСП

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • продължаваме промяната

Нинова заяви, че битката ѝ с т.нар. вътрешна опозиция била от времето, когато се прие членове на БСП да не са повече от три мандата депутати

Нинова: Партията на Радев опита да разбие БСП - 1
Снимка: БГНЕС

"Всички знаем как се създаде президентската партия (бел. ред. - "Продължаваме промяната"), как се опита да разбие коалиция "БСП за България" и да "накупи" "Екогласност". Изключително некоректно. Директната подкрепа на президента Радев към тази партия, по различни начини показана, удари БСП. Всички партии, които подкрепиха президента Радев, загубиха". Това заяви лидерът на Корнелия Нинова в интервю за партийната телевизия на БСП и е дадено снощи, като Корнелия Нинова днес публикува съобщение за нова среща с Кирил Петков.

Но в самото интервю говори така, че става ясно, че срещата вече се е състояла. На този фон Нинова заявява, че има натиск тя да не води преговорите за коалиционно управление от името на БСП. "Вече имахме две срещи с г-н Петков. Първата среща беше принципна - заявяване на общото намерение да се състави правителство и какво да направи то в следващите дни. Още повече, че ние имаме програма за първите 100 дни, само ние имаме таква програма и те искаха да видят на старта какво трябва да се направи. Втората ни среща беше по-работна.

Определиха се темите, по които ще направим работни групи от експерти. Те ще сложат програмите на всички партии и ще търсим допирните точки. Така че процесът по съставяне на правителство вече тече. Заявили сме общата си позиция, че имаме воля да направим правителство и да осигурим мнозинство, което още в първите дни да приеме бюджета и да задвижи всички мерки в помощ на хората и на бизнеса. Да излъчим силни личности, които да преведат България през кризите", сподели Нинова, добавяйки, че са определени 18 работни групи по сектори и преговорите трябва да започнат от 23 ноември.

"Може би е по-важно защо някои хора искат да не водя преговорите аз. Опасявам се, че в тези преговори ще има няколко много спорни въпроса и аз съм пречка за тяхното решаване. Те знаят, че докато аз водя преговорите за правителство, Северна Македония няма да влезе в Европейския съюз, ако заличи историята на България. Другата е моята позиция по отношение на джендър идеологията. Не се обръща достатъчно внимание на тази тема, но аз предупреждавам - следващите месеци ще бъдат изпитание по тези две теми”, обясни Нинова.

Нинова разказа и за случая, когато президентът Радев е казал в парламента: "Вие тук всички сте статуквото, а навън, на площада е промяната".

"Тогава едва овладях парламентарната група да не излезе на трибуната. Почувстваха се толкова обидени, защото 4 години тези депутати се биха като лъвове от трибуната срещу Борисов и модела. И изведнъж разбират, че са си нещо общо с Борисов - огромна обида", каза Нинова. Тя счита мълчанието си за грешка. "След тежката изборна загуба трябваше да поема отговорност – морална и политическа отговорност. Резултатите ни са катастрофални. Можех да изчакам (с оставката), други хора не изчакаха", коментира Нинова. И директно посочи, че „т.нар. вътрешна опозиция в лицето на Антон Кутев” пуснала на 15 ноември до медиите, че трябвало да подаде оставката. Освен това Нинова сподели, че получила писмо от членове на Инициативния комитет на Радев с искане за оставката ѝ. "Беше голяма грешка от тяхна страна – можеше тази седмица да е по-спокойна за БСП и за организиране на изборите", добави лидерът на БСП в оставка.

Нинова заяви, че битката ѝ с т.нар. вътрешна опозиция била от времето, когато се прие членове на БСП да не са повече от три мандата депутати. Не могат да го преглътнат и до ден-днешен създават напрежение, по думите ѝ. Другото, според нея, е прекият избор за председател на БСП.

По нейните думи с прекия избор е целяла да спре задкулисието в партията и да даде на членовете правото да си казват мнението и да избират председателя си. Тя каза, че имало слухове, че сега се готви промяна на вътрешните правила "Премълчавах, че тази опозиция пет години се хранеше от Бойко Борисов. Знам какви обществени поръчки и други облаги са получавали, за да рушат БСП отвътре, през цялото време да целят моята смяна, защото 2016 г. не се подчиних на намеренията им да направим голяма коалиция с ГЕРБ", заяви Нинова. След като Борисов падна, същите тия хора се приютиха при президента Радев. В кампанията мълчах, че те обикаляха структурите и агитираха срещу БСП, каза още лидерът на БСП в оставка.

"Другото обвинение от вътрешната опозиция към мен е, че сме си позволили критика към служебния кабинет и заради това сме загубили гласове. Това е много голям принципен и политически въпрос, особено за партия на 130 години с идеология, с програма, с приоритети, каквато е Българската социалистическа партия. Едва ли не ние трябва да мълчим, когато служебният кабинет прави грешки, които противоречат на нашите убеждения. Едва ли не трябва да си мълчим, защото това е служебният кабинет на Радев. Това е принципен въпрос. Ако си партия с програма, с хора зад себе си, твоята задача е да пазиш интереса на тези хора. Служебните министри днес са министри, утре няма да ги има, но левите хора, които представляваш, ще ги има винаги", коментира още председателят в оставка на БСП.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    41 64 Отговор
    Респект към, Нинова!!! Направи партия.

    Коментиран от #22, #34, #44, #53

  • 2 Да бе да...?!

    77 28 Отговор
    На крива ракета- космоса и виновен....
  • 3 FEFE

    63 21 Отговор
    Нино и без "Екогласност" хората от бсп предпочетоха "ПП" :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 фбр

    72 27 Отговор
    Долна седесарка и подлога на ТИКВАТА! Май...та и разгони на една над стогодишна партия!
  • 6 Севда

    75 29 Отговор
    НИНОВА ТИ СИ ПРИЯТЕЛ НА МУТРАТА!

    Коментиран от #82

  • 7 pepi

    44 13 Отговор
    Кой ти е крив, че не ти идва?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Благоевград

    74 22 Отговор
    Корнелия говориш глупости от 2 години и пропадаш чуй се какво говориш вместо Боко и Гешев само дъвчеш Радев

    Коментиран от #30

  • 10 Хахах

    32 16 Отговор
    Е такива сте си комунистите - предатели. Всички комунисти, предадохте България. В българския химн се пееше за Москва. И един друг се предавате .... откри топлата вода.

    Коментиран от #70

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Асан

    35 16 Отговор
    Мила, няма да те огрее следващите 4 години хихи
  • 14 случаен

    46 13 Отговор
    Еййй,трудно се изпуска кокъла.Защо чакахте изказване на Радев,а не излязохте на трибуната преди това ,за да покажете недоволството от Борисов.
  • 15 Другар

    39 11 Отговор
    Късно се сети како Кури,въпреки,че не е ти е присъщо да те пързалят.Уж беше умна жена...
  • 16 Гост

    40 14 Отговор
    ,,ТАЗИ,, ВИНАГИ Е БИЛА ,,КОН,, НА ШАЙКАТА И ПРИМАТА ОТ БАНКЯ..................5г СЕ ПРАВЕШЕ НА ,,ОПОЗИЦИЯ,, И РАЗИГРАВАХА ,,СКЕЧОВЕ,, ЗА ПРЕД ХОРАТА................ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ,,КРАДЕ нА ВОЛЯ,,.......И,НЕ МОЖЕ ДА Е ,,СЛУЧАЙНО,,......6г СА БИЛ КОЛЕГИ С ГЕШЕВ-КАСКЕТА В ЕДИН КАБИНЕТ...
  • 17 РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ

    18 37 Отговор
    ОТКЪСНА 10 % ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БСП И ГИ ДАДЕ НА ПРОЗАПАДНАТА...ПП....ДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ....А РАЗБИВАНЕТО НА БСП Е ФАКТ....БСП Е РАЗБИТА И УНИЖЕНА

    Коментиран от #36

  • 18 другарко

    41 16 Отговор
    Нинова не очаквах да си толкос проста
  • 19 Н56

    41 9 Отговор
    Плявата в БСП е точно Ниновица старата седесарка преседател на младежкото СДС от 90те години!
  • 20 P1amen

    23 5 Отговор
    Нали тя го доведе.Така изпълни плана на бившата си партия СДС да направи лустация на БСП.Сега това е изпълнено на 75%.На следващите избори всичко ще приключи.Смешен плач.
  • 21 Севда

    24 6 Отговор
    По-добре да си мълчиш и да слушкаш
  • 22 отговор

    30 11 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Напротив, тази жена е вредна за партията си и за съставянето на бъдещо превителство. Никога не се замисля, че опонентите й може и да са прави. Още повече, че БСП не е лидерска партия, но това тази май го забравя.
  • 23 ШКАФЧЕ С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ

    7 17 Отговор
    СЕГА ЗЕЛЕНИТЕ ЧУРАПУ ГАЩНИЦИ НА КОЙ ДА ВЯРВАТ НА ЗЕЛЕНИО ДЕСЕН ЧУРАП ИЛИ НА ЧЕРВЕНИЯ ЛЯВ ЧУРАП,А(💥💥💥💥)😱😵
  • 24 червен маргинал

    28 16 Отговор
    Гиди лакома долна крушовенска копанарка...как можеш това да изтропаш две дена преди балотажа ...Какво ти е крив Радев, че го споменаваш ?
  • 25 Прогнозите,

    12 7 Отговор
    че след ерата на единовластието на Боко идва безвластие и период на кратки правителства и партиен разпад се оказаха наполовина верни.

    Разпадът на партиите и парламента е пълен, но властта и то цялата – от понеделник ще е в ръцете само на един човек, при това човек под пагон. И то за много време напред.

    За справка: при цялото си присъствие във властта Борисов имаше двама президенти от опозицията срещу себе си (Първанов и Радев) и само един негов.

    Сега Радев ще държи всичко в свои ръце и ще бъде опозиция сам на себе си, заобиколен от множество пропаднали партийки със затихващи функции.

    Радев ще мести фигурките в парламента като пешки на шахматната дъска, а като му омръзнат ще ги бута и ще ги кара са се редят отначало.

    Коментиран от #27

  • 26 Да бе,да

    23 4 Отговор
    Ууууу,повярвахме ти!!! Защо нищо не казваш за Йотова? Защо Йотова не те защити,а е плътно до Радев?В БСП много по- голяма тежест има Йотова от теб- нещо да кажеш?
  • 27 Така отреди

    9 12 Отговор

    До коментар #25 от "Прогнозите,":

    1/3 от „мъдрия“ български народ, защото останалите 70% вече не вярват на никого и на нищо и даже не ходят до машините да се мъчат с касовите бележки. Те ще са тези, с които Радев и сателитите му скоро ще си имат проблеми.

    Очевидно новият режим беше наложен силово отвън, а тези, които го наложиха, не са поемали ангажименти към българския народ. Обратното – новият владетел тук е поел тежки ангажименти към тях. Цялата местна олигархия, която целокупно застана зад Радев и харвардските му протежета заради проблемите си с Гешев и Борисов, скоро ще разбере на гърба си „кон боб яде ли“.

    Дотук ген. Радев подпали война с Турция и Украйна.

    Слава Богу, утре е почивен ден.
  • 28 XYZ

    22 4 Отговор
    Не другарко Нинова, защо продължавате да мислите за българските граждани като "матрял", който ви принадлежи? Докато продължавате да мислите по този начин, съвсем ще изпаднете от класацията. Затова хората от Вашата партия Ви искат оставката, защото се изхабихте, изтъркахте се, не сте адекватни на настоящия момент! Същата сте като Борисов - болна на тема ВЛАСТ!
  • 29 Ето какво е

    5 9 Отговор
    политическа стабилност.

    Половината правителство е на двама измамници от някакъв сбирщайн без фактическа партия зад гърба си и без политическа физиономия и идеология, а другата половина ще е на трите предпоследни загубили формации, за които това ще е последният парламент преди да изчезнат завинаги. От тези трите само една е истинска партия.

    Двама от партийните лидери са в оставка, а третият е потънал безследно от април и само пише от време на време по фб от дивана вкъщи.

    От тези партии само една е легитимна в Европарламента.

    Четворна коалиция от несъществуващи реално субекти, които е събрал само интересът и не могат да се понасят нито те самите, нито помежду си.

    В опозиция отива половината парламент, в който са единстените две истински партии – втората и третата.

    Те са и легитимно признати в Европа от големите политически семейства.

    Третата партия в опозиция изразява нагласите срещу ваксините и срещу Еврозоната на мнозинството от българските граждани.
  • 30 отговор

    16 12 Отговор

    До коментар #9 от "Благоевград":

    Още повече, че Радев, каза, че ако ще прави някакъв проект ще застане най-отпред и ще си я води. Човек с чест!
  • 31 Ниню

    16 4 Отговор
    Не думай, ти вече успешно цепиш вече пет години. От 44 на 37 на 27. Предните два пъти като нямаше ПП, да не бяхте по-добре. През 2017 БСП имаше над 80 депутата ако не се лъжа
  • 32 3.14К

    10 13 Отговор
    Много правилно Нинова да води преговорите, а не Добрев, Гергов, Станишев и Паргов. След конгреса трябва да се кандидатира отново и окончателно да си разчисти партията от предатели.
  • 33 Бил Гейтс

    10 2 Отговор
    купува 741 акра земя в европейската част на Турция, среща се с турски бизнесмени, празнува с Джеф Безос рожден ден на яхта в турски залив.

    Дни след това Радев кани Амазон и Гугъл да правят изкуствен интелект у нас…при Герджиков.

    Кой ще хване големите пари? И кой ще плати цената?

    Коментиран от #62

  • 34 Виталия

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Достойна ученичка на бившия Президент Желю Желев. Той заби СДСарите на 26.05.2001 когато създаде Балкански Политически Клуб и ги прати в 18-та глуха

    Коментиран от #41

  • 35 Наглост безмерна!

    13 4 Отговор
    Направи БСП 4-то разрядна партийка, като ВМРО, Атака, ДБ, Вера, а има и отмряли (не дай Бог) СДС, НДСВ, ДСБ сегашно БКП. КАТО ЕДНОТО НИЩО може да го направи Нинова, след над 100 тодини, под 4-те процента
  • 36 Димитров

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ":

    А какво направи БСП през последните години, освен да се задоволят с останките, които им подхвърляше Борисов
  • 37 Нинова,набий си

    15 7 Отговор
    в главата,че сме ти разнищили договорките с Борисов и Доган.Самите изселници в Турция потвърждават сделката и че се гласяха ти да заемеш бленувания пост премиер.Затова Борисов напоследък натъртваше,че той няма да е премиер.Всичко е от ясно,по-ясно.
  • 38 ШКАФЧЕ С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    БРАВО!АМА ТОВА ГО ЗНЕМ ТИЯ КОИТО СМЕ ХОДИЛИ В КАЗАРМАТА👍ВСИЧКИ ДА СИ СПОМНЯТ ЗА ЗАМЕСТНИК КОМАНДИР ПО ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАСТ😠Е ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС👍ПОМНИТЕ И ТАНКОВЕТЕ НА ПЕШО ТАНКИСТА И ЛУКАНОВАТА И ВИДЕНОВАТА ЗИМА😵В НЕДЕЛЯ ...МОЖЕ И ЗА „🍄🍄🍄”
  • 39 Иван Костов

    15 5 Отговор
    Тя си свърши задачата,унищожи столетницата. Сега може да си харчи парите от Техноимпекс.

    Коментиран от #42

  • 40 Бибитко

    16 11 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    Твоето професорче Гейджиков мънкаше като ученичка по време на дебата с Радев, зазубрила няколко реда от урока. Държеше се предизвикателно и ехидно, сякаш той задава дневния ред на обществото. Вместо да предлага идеи, с които да завладее аудиторията, той се стараеше да се заяжда в стил Илияна Беновска. Но дребните му номера не минаваха, защото Радев бе на изключително високо ниво, за разлика от самоувереното професорче на Боко Тиквата!

    Коментиран от #49

  • 41 Майна

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Виталия":

    Фамилно ,,обременен,, съм с доста информация за СДС , така че да не разнищваме този тъмен етап ,с който започва ЗАГРОБВАНЕТО на България....Жалко, че след всичко ,което е преживял българинът не е пораснал...
  • 42 Виталия

    7 2 Отговор

    До коментар #39 от "Иван Костов":

    Тя ИЗДИГНА партията много високо, защото Левица е идеология на Демократическата партия САЩ. Всички псевдодемократи попиля кака Корнелия още с призива към Борисов "Ела да се разберем по мъжки"... Той не отиде😂
  • 43 БСП🌹

    14 6 Отговор
    Почна да прехвърля нейните грехове на президента Румен Радев
  • 44 Точно е, копирах го

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Направи БСП 4-то разрядна партийка, като ВМРО, Атака, ДБ, Вера, а има и отмряли (не дай Бог) СДС, НДСВ, ДСБ сегашно БКП. КАТО ЕДНОТО НИЩО може да го направи Нинова, след над 100 тодини, под 4-те процента
  • 45 ОСТАВКА ФАТМАК

    5 8 Отговор
    ТАКЪВ $И € рад€в-ПР€ДАТ€Л!

    кори го НАПРАВИ р€зид€нт,и ФАТМАКА И $€ ОТБЛАГОДАРИ-ПР€ДАД€ Я,
    КАТО НА$ТОЯЩИЙ КОМУНИ$Т! :))
    ХАК ДА ТИ € кори!
  • 46 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    8 0 Отговор
    АМИ БСП Е НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА......СТАНА ПАРТИЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ПЪЛНЕЖ....ИЗВОДИТЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ САМИ
  • 47 Гражданина

    11 4 Отговор
    Жалко че не са успели. БСП са същите като Герб и се крият зад фалшиви каузи и идеи. Вижда се, че всеки път имат все по малко и по малко гласоподаватели, защото бабите и дядовците, които имат добри спомени от соца бавно умират. Да се радват че ПП въобще ги привика иначе с тая партия беше свършено
  • 48 Лукойл

    16 1 Отговор
    Как си се била сБорисов като назначи мъжа ти в Лукойл на заплата 50 000 лева и като падна Борисов изгониха мъжа ти
  • 49 РЕАЛИСТ

    4 4 Отговор

    До коментар #40 от "Бибитко":

    Явно сме гледали различни дебати. Всеки слушал лекции от университетски преподавател и бил в казармата , може да види разликата.
  • 50 Лъвовете

    3 5 Отговор
    Ген. Гоцев, ген. Аспарухов, Р. Овч., на Станишев сина с първи работен ден премиер, несменяемия депутат Иванов бивш шеф на клона на СИК в Шумен и т.н. и т.н., които едвам бившата СДСарка е овладяла да не скочат на Радев, чиято номинация и успех ги спаси да не са четвърти преди четири години. Ев@л@ м@це, м@ш@л@. Бойко ще те спаси с приятелите си в БСП и ще пребъдеш ако бутнеш Радев сега.
  • 51 Габрово

    10 1 Отговор
    Все едно слушам Кобрата,след мач...
  • 52 Активист на БКП

    6 3 Отговор
    Предателка !!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мари овцо

    9 3 Отговор
    Пробай се па ти да разбиеш на Румчо партията,кво квичиш?! Или ем боли,ем сърби,ем мама не дава,а? Хахахаха..
  • 55 Виталия

    6 8 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    Спрете с пропагандите и глупостите! Корнелия Нинова 16.01.1969 е жената, която ще спаси България, ако има умни българи които да я поставят. 31.01.1911 Ванга нея посочи и умря 1996 обърната година 1969 ли прави?! Не е нужно човек да е математик, за да сметне. Тя правилно подаде оставка от партийна!!! структура. Нали това иска народът - промяна на статукво, а статукво е партийно управление. Лично за мен, Нинова е грамотна жена. Решавайте вие българи

    Коментиран от #65

  • 56 РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ

    7 5 Отговор
    ЧЕ РАДЕВ НАПРАВО СИ РАЗБИ...БСП.......ПРАТИ Я НАПРАВО В ЧЕТВЪРТА ГЛУХА....ПРИ ПАРТИИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН ПЪЛНЕЖ

    Коментиран от #57

  • 57 Виталия

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ":

    Още не е. Ако се сети да скъса договора с НАТО, няма да падат повече самолети край Шабла.
  • 58 Комунягата Боце

    5 1 Отговор
    Последно кой точно и е разбил партията на тая, онзи ден каза, че ГЕРБ са я разбили като давали общински поръчки на фирми на хора от БСП, а сега казва, че партията на Радев е разбила БСП, а ако погледне хубаво в огледалото ще види най добре кой разби БСП

    Коментиран от #59, #66

  • 59 Виталия

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "Комунягата Боце":

    Точно така е, както го казва. Радвам се, че въпреки това удържа Левицата. Българският народ не гласува за нея, защото още не е узрял за Истинска Демокрация. Гласува се за всяка новопръкнала се партия. Исторически факти 2001 за НДСВ, от 2009-2021 герб. 04.04.2021 ИТН и сега 14.11.2021 Продължаваме Промяната. Значи гола вода, ориентация никаква няма
  • 60 Рррт

    8 1 Отговор
    Нинова е копие на мутрата и Слави, от една и съща матрица са! Голямо ЕГО, друго мнение не съществува, единствено тя е права, тя взема най-правилните решения...В голямата политика този модел НЕ РАБОТИ !!!
    Нужна е ДИПЛОМАЦИЯ И ТЪРПЕНИЕ !!! При нея това ЛИПСВА !!!
  • 61 как

    2 2 Отговор
    Опасявам се, че лявата партия, за която Ментата е говорил на Цигов Чарк, че ще управляват заедно, може да прецака правителството.
  • 62 Фермер

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Бил Гейтс":

    А Макс и Мориц ще продават на амазон ДНК то на Българските деца
  • 63 Гошо

    2 2 Отговор
    Закривай, Нинова правс си така са тези неща но това не променя факта че нямаш достойнство хората и за теб поназнайват подобни неща
  • 64 Баба

    4 2 Отговор
    Бойко номер 2 крайно време беше
  • 65 развинтен

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Виталия":

    Нешкееее- ти ли си ма ? Що е това партизанско име "Виталия" ? Ха-ха-ха...

    Коментиран от #67

  • 66 Браво

    6 2 Отговор

    До коментар #58 от "Комунягата Боце":

    Точно тя я разби и я превърна в консервативна, националистическа партия. Само тя, аз,аз аз като снощи Герджиков. Не става за нищо. След като направи предложение веригите да продават само бг стоки, ама то няма селскостопанско производство, дори семена няма, се видя, че никога не е влизала да пазарува. Мога да дам примери- най-качествени са турските тиквички и моркови; гръцките домати, ягоди, череши и грозде; испанския айсберг; гъбите и ябълките на Полша, френските и немските картофи. Всички тези продукти без айсберга бяха качествени, и то много при соца. Сега просто не се произвеждат. Трябва в събота да я махат, но тя май пак ще им извърти номер, да бъде пленумът онлайн. Тъпа и долна конярка.
  • 67 Виталия

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "развинтен":

    Няма Нешка, нещо си в грешка. Виталия☺ по принцип е прабългарско име, както и Евелин☺Б.
  • 68 Васил

    6 1 Отговор
    Като имахте шанс на миналите избори кво дремахте а забравих лакомията е голяма при комунягите.

    Коментиран от #69

  • 69 Виталия

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "Васил":

    Да уточня, че не съм нито в БСП, нито в друга партия. Та не е лакомия. Нямаше с кого?! С ГЕРБ и ДПС тя не искаше коалиция, а ИТН и партиите от прптеста заявиха на 04.04.2021 че няма да се коалират и с БСП. Корнелия върна мандата на Радев. Абсолютно е права във всяка една казана дума в статията.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бобко

    4 1 Отговор
    Не търсете вината в новата партия: самите вие сте си виновни: омръзнахте ни с вечните си партийци, все стари партийни муцуни, никак не беше достатъчно само опитите ви за активна опозиция на герб, само посочването на проблема и без разкриването му докрай, имате ваша телевизия по която можехте да показвате далаверите им. Браво за изключването на Гергов, но другите партийци които бяха все до герб за поръчки, за постове. Та през тези 12години на герб вие все имахте участници в управлението на герб, само един пример в земеделието, Явор Гечев- зам. министър, Атанас Добрев и сега е още зам. министър, беше заместник дир. във фонр земеделие, неговата сестра депутат от БСП и още доста такива примери в енергетиката, икономиката. Вие се откъснахте от хората, занимавахте се само с червените барони и пазенето на постовете си...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 SAAB

    1 0 Отговор
    Е .....с"я ....кой ми къкЪ у килотите !
  • 74 Радев предателя на БСП

    1 3 Отговор
    Бе нема такава подлога.
  • 75 Нинова

    2 4 Отговор
    Е права. И всички го виждат. И всички го знаят. Но най интересни са социалистите. Гласуват за десния проект на Радев. Защото се вижда че хамериканците са зад Кирил и Асен.
  • 76 Тая

    3 0 Отговор
    до сега само се оплаква за неуспехите си - преди й беше виновен ББ, сега пък Румен Радев, утре някой друг. И докато гледа треските в другите, не вижда гредата в собствените си очи. Очевадно е, че има проблем с лидерството, не се ползва с подкрепа от българското общество и за това вината е начинът, по който ръководи партията и невидимите й връзки с мафиотските струтктури. Абе госпожо, никой не осигурява комфорт на една политическа сила за да се утвърди, тя трябва сама да изкове доверието в себе си, престанете да се оправдавате. И кво сега, Радев да ви тупа по гърба и да ви казва колко сте Велика, като и вие самата знаете истината за себе си. Всички партии се борят за електорат, това че вие не успявате, моля спрете да се излагате
  • 77 само как

    0 0 Отговор
    полегна на хунтата и гласувахте всички вкупом за промяна в закона за ивънредното положение и поставяне на КПП-тата. Банда предатели, които се кълнат в ценности, а тихомълком ги нарушават. Вие имате най-голяма вина за ограничаване на правата на българските граждани по време на пандемията, която по време на вашето съучастие в гласуването с герб беше равна на един заразен сума на сума
  • 78 Да спре да се

    1 1 Отговор
    върти Вселената, щото Курнела да е вечния лидер на БСП. Абе не отчитате ли новите реалности, промяната в мисленето - а стоите все на опорката преди така мряха, така ги ровихме. Има ново време, нови реалности, вашите закостенели мозъци не могат да го разберат. НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ВРЕМЕТО, нито желанието на хората за промяна и подмяна на стари муцуни

    Коментиран от #85

  • 79 Куче влачи,дира няма

    1 2 Отговор
    Нинова по нищо не се различава от ултра националиста Костадинов! Толкова ли няма умни хора в БСП,които да положат усилие и се отърват един път завинаги от нея!
  • 80 Мим

    2 0 Отговор
    Предполагам,че е така и е права,че има много подкупна вътрещна опозиция с с продажници ,като Кутев,Гергов,Йончева ,Станишев,Кирилов и др.Те се борят за властта и да я изместят...
  • 81 Както постъпи с държавата,

    1 0 Отговор
    Така и с БСП, то е ясно, начин на действие, всичко беше очевидно на сватбата на сина на Йотова, как се бяха наредили: "роднина-милиционер"
  • 82 За всеки мутрата е

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Различен, за мен мутра/агент майстора и 28бр.парчета ДС задкулисие/ е фатмака, маямата, хаджикЯните и компания
  • 83 Тираджия

    4 1 Отговор
    Нинче тури ли ти го? Тоя фатмак го тури на всички ви, ти го издигна като мислише, че ще ти служи!
  • 84 Респект, Нинова!

    4 1 Отговор
    Как издържаш, чужд сред свои
  • 85 Тираджия

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "Да спре да се":

    Ами те тия ,,новите " ги знаем ве.! Единия изпечен лъжец не зачита нито закон нито конституция ,подписва декларации с не вярно съдържание, другия изпечен далавераджия в качеството на служебен министър подписа приемане на еврото 2024 януари без преходен период нещо, което трябва да се реши от целия народ на референдом!
  • 86 Анонимен

    1 3 Отговор
    Не Радев трябваше членовете на БСП да те изгонят а не иставка
  • 87 Хак ти е

    0 2 Отговор
    И пак продължаваш да подкрепяш Фърчилков. Малко ти е .
  • 88 122

    0 1 Отговор
    Правилно ви е казал. Преди 2009 крадохте тройната коалиция, дпс, абв, бсп, и те си го казваха. Страх ни е, че Герб, Борисов ще ни съди, но след 2009 нито съд, а заедно бяхте дпсбспгерб. Кое е казал в грешка г-н Радев. Да сте мислили, кога крадохте и имате наглост, на краджите децата да вкарвсте в политиката на бсп. Всеки иска да се фокопа до парите в НС. Дайте нови, необременени хора, с не крафци на едро. Попитай Нинова ахмед доган или огледалцето. Огледалце, огледалце, я кажи ми, кой краде-бсп с дпс И дпсбспгерб сте.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Странни неща

    1 0 Отговор
    Напълно споделям твърдението на Нинова, че министрите са днес и утре няма да ги има, но хората с леви разбирания, чиито представители са социалистическите партии по света, в това число и БСП, ще ги има винаги. И ако в България думи като комунизъм и социализъм станаха "мръсни", то съвсем не е така по света. Българите пак се показаха адски изостанали - първо, след като Нинова разгони маса олигарси от БСП, те не подкрепят тази партия, защото там имало олигарси. Второ, България е най-бедната държава в ЕС, обаче тези бедни хора избират капитализма.

    Коментиран от #92

  • 91 Аха

    1 0 Отговор
    а затова сега сте първи на килимчето за постова в правителството на Радеф. Хората на времето са си давали живота за партията, сега със сигурност се обръщат в гроба. Нинова, ти си срам за човечеството!
  • 92 Това е

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Странни неща":

    защото БСП няма нищо общо със социалистическите идеи, и изобщо не се интересува от селяните и работниците!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове