30 Ноември, 2021 07:14 5 776 91

Зарков: БСП сбърка със залитането по национализма и нееднозначната подкрепа за Радев

  • крум зарков-
  • бсп-
  • сбърка-
  • национализъм-
  • подкрепа-
  • радев

"Една политическа система трябва да има два стълба - ляв и десен. Разглобяването на тази система доведе до феномена “ГЕРБ”, казва социалистът

Зарков: БСП сбърка със залитането по национализма и нееднозначната подкрепа за Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Темата за БСП е от самостоятелно значение за България, но преговорния процес за съставяне на правителство трябва да бъде доминиран от това. Но всяко нещо по реда си - първо е съставянето на устойчиво правителство на промяната - без ГЕРБ и ДПС; създаването на бюджет за следващата година - тоест работа в парламента; след това - конгрес, пряк избор и нов председател на левицата. Социалистите ще решат дали аз ще съм бъдещият лидер на БСП.
Това каза в предаването "Алтернативата" Крум Зарков от БСП. Коментарът му идва на фона на броженията в левицата, които според мнозина анализатори могат да повлияят на преговорните процеси за съставяне на правителство след изборите на 14-ти ноември.
"Една политическа система трябва да има два стълба - ляв и десен. Разглобяването на тази система доведе до феномена “ГЕРБ”. Ние трябва да излезем от това с хибридни варианти. Съвсем скоро българската политика ще влезе в нормалното русло. Днес разделителната линия е “промяна - статукво”. Статуквото ще бъде преодоляно, важните крачки вече са направени", посочи още Зарков.
По думите му предизвикателството за лидерския пост не е отправено към самата Нинова, а е лично предизвикателство за самия Зарков. Кандидатът за председател на социалистите иска да привлече по-млади хора и да изгради едно по-модерно ляво.
"Извадката показва, че гласувалите за БСП на последните избори са предимно възрастни хора. Те заслужават своето уважение. Но в същото време се вижда, че Европа върви вляво и в България има нови поколения. Ръководства, които не са свързани с предишния режим, отхвърлянето или защитата му, а просто са в нова среда. Тя ще доведе до ляво мислене. Много са аспектите, в които ръководството на БСП допусна грешки - залитането към националистическата тема, нееднозначната подкрепа към президента Радев. Има и други грешки, които се натрупаха във времето назад, но не е само Нинова виновна", посочи още Зарков.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 кажи

    78 1 Отговор
    А Истанбулската джендария?
  • 3 Fagott

    81 5 Отговор
    Този сериозно се е вживял вече в ролята на генсек на БСП! Много на сериозно се е взел. Членове на БСП в Стара Загора говорят от поне месец, че ги натискат за този Зарков.

    Коментиран от #5

  • 4 точка

    12 13 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Гержу-в канала у СУ.
  • 5 ужас

    71 4 Отговор

    До коментар #3 от "Fagott":

    По смешен от него е Кирил Добрев. И той се натиска.
  • 6 Мамин джендър

    61 3 Отговор
    Бягай у лево!
  • 7 хаберих

    9 13 Отговор
    Еманюел МакАрон вече е един от европейските лидери, които имат поставена трета бустерна доза срещу Ковид-19. За това се похвали самият той в "Туитър". Неговият жест идва точно в момента, когато Франция прави всякакви опити да засили своята ваксинационна кампания, с вяра, че така ще пребори петата вълна на пандемията.

    Коментиран от #8, #68

  • 8 баааазара ми

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "хаберих":

    0микрон-а ми е по-голям от Макрона ти.
  • 9 big

    63 2 Отговор
    Това момче може и да си вярва на приказките, но няма никакви качества на лидер, просто е една гайка в някаква машина, която дори не знае каква е. Това ще бъде втория Миков, ако го изберат: слаб и безволев, перфектен в ръцете на други хора и политики! В някои отношения дори трябва да се взема пример от Бойко Борисов и ГЕРБ - абсолютна дисциплина и спазване на единоначалието. Нима там няма хора, които да не виждат: простотията и глупостите, които говори и прави или далаверите и газенето на закона? Мълчат си, а в БСП ще се скъсат да се "джафкат " и под името на някаква неразбираема демокрация разбиват над 100 годишна партия!
  • 10 Ех Зарков

    69 4 Отговор
    Зарков - новият Станишев. Загледан към кариера някъде на запад при европейските социалисти. Само че си прави сметката без кръчмаря. Най-много да отблъсне и традиционния електорат на БСП - пенсионерите, без да привлече младите леви, които в България липсват.
  • 11 ХАН КРУМ

    21 2 Отговор
    разделите линии –промяна –статукво–ги има в най– голяма степен в бсп и то не от вчера.рашавайте ги бързо и рязко,чистете мафиотските си обвързаности до здраво ,иначе партията ви загива. всиичко си знаете и ако до сега се залъгвахте,вече изчистването ви е единствения полезен ход за оцеляване.
  • 12 Никой

    23 7 Отговор
    К.Зарков отново деонстрира, е е същият неориентиран, както К.Нинова, празнодумец.
    Днес обществената система, на държавността, не се нуждае,
    от "леви-десни" национални организации(партии)!!
    Нац. Приоритети, ангажименти ,потребности, се нуждаят от реэлистични дебати и действия,а не идеологеми, от отминалото време.
    Цялата общ. ангажирана върхушка на Родината, все още се учи, на държавничско поведение и отговорност пред общество.Жалко, за дипломите им!!!🤣
  • 13 Марш

    54 3 Отговор
    Сус, бе джендър! Марш лигльо, поредният без един ден трудов стаж дундуркан изтърсак в БСП. Новият Станишев, Кирчо Добрев и прочие лекенца.
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 24 Отговор
    Публикувано във факти.бг:"............ Много са аспектите, в които ръководството на БСП допусна грешки - залитането към националистическата тема,..........."
    Накратко по проблема:
    Coциaлни дeйнocти мoжe дa прoвeждa caмo бoгaтaтa държaвa, a бoгaтa държaвa ce прaви oт бoгaти грaждaни, a нe oт тeзи рaзчитaщи нa coциaлнитe мeрoприятия. Aкo бoгaтитe грaждaни нe ce гoрдeят c държaвaтa cи, тe щe ce cтрeмят дa НЕ ДАВАТ cвoятa лeптa...Бългaритe нямaмe пoвoд зa гoрдocт c ТOТAЛНO OПOРOЧEНAТA НИ ИCТOРИЯ зa хaнoвe, тaнгризъм, рoбcки нaрoд, братушките „двойни ocвoбoдитeли” и прeкрacния "coциaлизъм"....

    Коментиран от #80

  • 15 пешо

    37 2 Отговор
    "Европа върви вляво и в България има нови поколения"

    чудя се, тоя ли са го избрали за флагман на дж.ен.дъ.ризЪма вляво? от такива бсп няма нужда. точно те ще затрият столетницата!
    и без туй на територията тая напредничава идеология (дж..., бре!) е припозната от пси.хо.десните.

    Коментиран от #51

  • 16 гларус

    32 4 Отговор
    Крум Зарков ще привлича младите? Ами направете допитване и вижте способен ли е на това и младите ще припознаят ли еврогейската политика на ПЕС стояща зад тази кандидатура или просто Станишев си търси етикет чрез който да си управлява в БСП по начина от тройната коалиция. 30 години не е работено с млади хора за обяснение и лазпространение на леви убеждения ,а и модерното ляво на ПЕС в никакъв случай не ги привлича.Отделно от това образованието на младите не им давав въобще възможност да се самоопределят като хора на наемния труд т.е. работници. Всеки от тях ,който е взел 10 бона заем от банка и си е купил БМВ или си е сложил силиконови цици се мисли за бизнесмен или бизнесдама и чака света за падне в краката му.
  • 17 Зарков

    27 5 Отговор
    Вие сте сбъркани от всякъде!За 44-тия Парламент вашите избиратели бяха 955 490.
    Сега за 47-мия Парламент избирателите ви се стопиха на 267 816 при това,че вашата БСП е в коалиция с 21 партийки.

    А колко ли избиратели щяхте да имате,ако се бяхте явили самостоятелно на изборите,а не в коалиция?!

    Кажи си Зарков!
  • 18 Стига Бе

    25 8 Отговор
    Стига сте му правили реклама на тоя. Много ми идва нежен за лидер. БСП трябваше да си запази Красимир Янков, това беше лидер.
  • 19 Роки

    40 2 Отговор
    И тоя левичар залита по джендъризма като Станишев. Най-вероятно скоро ще го направят шефче, за да подпише извратената Истанбулска конвенция, отречена впоследствие и от самата Турция...
  • 20 Covid

    29 2 Отговор
    Третополов национален предател
  • 21 лицемер

    19 5 Отговор
    нищо не става от тебе явно, точно национализма спира бсп от 4процента. Нинова сбърка само в едно, искаше да изгони половината щото к пречат, е успя, партията е на половина, вместо да се разбере с тях.... лъха на дженфаризъм, който ще вкара БСП под 4процента
  • 22 Ъхъ

    8 8 Отговор
    БСП също бърка и с мачкането на средната класа като им вига осигурителния праг. Това буквално наказва коректните платци в бюджета като им взима повече за същото. Най вероятно ще видим отново преминаване към сивия сектор и още една вълна от напускане на специалисти от държавата. Този път си сложихме прът в развитието на икономиката и то здраво. Браво господа политици добре се справяте в унищожението на държавата !!! Това решение заедно с ПП ще им коства от подкрепата която им бе дадена
  • 23 БСП интригантите

    26 2 Отговор
    На тов майка му не беше ли в ИК на президента Радев? Това пале какво само дърдори по сценарий? Какво пак но готвите ве???
  • 24 Госあ

    8 4 Отговор
    тая евролевица е по противна от капиталистите ве ! Гледай Северна Европа и Китай ве шматарок
  • 25 Коко

    22 3 Отговор
    БСП сбърка че не те изгони крумчо.Теб и Кирчо.
  • 26 Боко е мръсник

    24 2 Отговор
    Зарков ти си смешник, джендър смотан...9785
  • 27 Айфе бе

    21 2 Отговор
    Не съм защитник на Корнелия, ама това момченце да си спомни кой го хвана за ръчичка и го издигна дотук. Малко уважание, стига мислихте, че като Херо е зад вас сте нещо повече от други
  • 28 Будна пчеличкаа

    16 1 Отговор
    Крум Зарков е добро момчее,но влезе в глутницата на Бесни,страшни и кравожадни социалисти…,които го изтупанчиха пред една майка лъвица,която му даде първи стъпки да направи и да се изяви смелоо и отговорноо…и до тук добре,но момчето взе че се хареса и под съветите на (БСКС)забрави Кой го заби като копие за свобода и чест(по подобие на Радев)и сега наш Крумчо с още уранжево по устата,но възпитан културно от Сорбоната….,ще иска власта от Корнелия,която му даде да се изявии,а тоя е жив Троянски кон(номер 2 след Радев)….слаби резултати - Моля,а ти къде играа за ПП или викаш с тяло червен,но духом бенбен….айде стига от Неблагодарност в политиката…иска се само морал и принципност!!!И сега щеше да има Ляво Социално правителство с мнозинствоо…,но не някои се постараха да са сега някви Бони и Клайд,Дългият и наш Колумб….
  • 29 Ха Ха

    20 3 Отговор
    БСП-ари е тоя вече ще ва зарови.
  • 30 За протокола

    7 6 Отговор
    Едно време туземците са обяснявали всички беди с лошите богове.
    Днешните им аналози обясняват всичко с лошия ББ и лошите ГЕРБ.

    За протокола - тази плоча се изтърка и вече буди само насмешка и съжаление. Не, че ББ и ГЕРБ нямаха кусури, но да се обвиняват за всичко и непрекъснато да се оправдават с тях, показва само колко елементарни са правещите го.
    С други думи, на калпавите политици ББ и ГЕРБ им пречат.

    Коментиран от #37

  • 31 И още как

    1 2 Отговор
    Корнелия е зависима...
  • 32 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    16 2 Отговор
    Този ми прилича на зле прикрит джендьо...
  • 33 разтурете го

    3 3 Отговор
    Демократична България и БСП да излязат от управлението веднага, вместо заедно да управляват и си помагат, както се бяха разбрали, те се избиват помежду си, излезете от властта веднага, моля ви, БСП помогна на ДБ,ДСБ да получат власт, а сега какво правят, смачкват БСП и едните и другите си пращат смъртни закани задкулисно, персонално тихомълком, веднага излезте от властта двете партии ДБ и БСП, моля ви! Моля ви, разтурете това правителство, за да няма повече жертви или спрете заканите! Луди ли сте? Нали щяхте заедно да управлявате, а вместо това си пращате закани за убийство задкулисно, персонално, спрете! Разтурете това правителство, направете ново с друг фасон, с други играчи, защото няма нужда от жертви, умират хора!

    Коментиран от #35

  • 34 Лошо няма

    7 2 Отговор
    Така мисли, така говори.
    Но много хора от другия бряг напълниха тая партия.
  • 35 Веднага

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "разтурете го":

    Иди на психиатър!
  • 36 иде края им

    12 3 Отговор
    Тоя джендю ше я довърши. Какъв национализъм видя в БСП? Точно обратното! Целувката на смърта между Лютви Местан и херсонския плъх на подиума на един жалък митинг през 2013 беше края на БСП!!!
    Плюс натовщината. Беззъбата политика срещу ГЕРБ, за да не излезе че е станла антиевропейка партия, когато БСП беше единствената им опозиция. Заради което с появиха новите партии на протестите. Търпенето на подривниците на ГЕРБ, като Гергов, внедрени на високи постове в партията. И още много...
  • 37 Госあ

    6 6 Отговор

    До коментар #30 от "За протокола":

    Наистина трябва да си туземец да защитаваш баце и цялата му клика крадливи карикатури

    Коментиран от #49

  • 38 ССсс

    16 3 Отговор
    Абе няма ли да го махнете тази лява китка.Естествено че нацията и националните интереси са на първо място за всеки българин, а за всеки предател и лакей на САЩ,ЕС и Глобализма,обезличаването на народите,нациите и тяхната религия и манталите са първостепенна задача.Всички предатели като този трябва да се изхвърлят от парламента.Аз а и всеки българин иска България да просперира,да е силна икономически,народа да живее нормално и да се запази идентичноста на нацията, а не ме интересувеа просперитета на ЕС,НАТО или САЩ.Това че сме членки на ЕС не ни прави слуги на ЕС.Все още сме суверенна държава.Това че сме в НАТО не ни прави слуги на САЩ а само част от военнен Блок.
  • 39 А бе

    10 1 Отговор
    Ти самият си сбъркан.
  • 40 мутри вън

    9 0 Отговор
    Саботьори, социалисти милионери с хотели. Нахранете ги!
  • 41 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    9 1 Отговор
    ЗАРКОВ, СПУКАХА ВИ ОТ БОЙ, ЗА ТРИНАЙСЕТ ГОДИНИ БЯЛ ДЕН НЕ ВИДЯХТЕ...БАЦО ВИ РАЗБИ ОТ БЪХТЕНЕ И СЕГА НЕ ЗНАЕТЕ НА КОЙ СВЕТ СТЕ
  • 42 БСП...ИЗЧЕГЪРТВАНЕ

    7 2 Отговор
    БРУТАЛНО, ЖЕСТОКО, БЕЗМИЛОСТНО...НАПРАВО ОТ ПАРЛАМЕНТА ...С ФАДРОМАТА....НАРОДА ГО ЗАБИ НА БСП ЯКО
  • 43 Бай Бибиан

    3 1 Отговор
    Първо да оправиме македонците ,генитално обърканите,бракосачетаниа и осиновяванье да им оредиме и ако останат евра че мо мислиме!И да не забраваме обаче каде парво че си ги дигнеме заплатите од десет на петнайсе иледи,шо можеме и ельекторато-матреал требе да е апцелютно наясно с този фагт!
  • 44 БСП ХОМОСОЦИАЛИСТИ

    10 4 Отговор
    ЗАРКОВ, С ТЕБ СМЕ......ИСКАМЕ ВЛАСТТА В БСП И СТАВАМЕ ПЪРВАТА ХОМО ПАРТИЯ В БГ

    Коментиран от #45

  • 45 наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "БСП ХОМОСОЦИАЛИСТИ":

    усещай се, бре! я погледни в десното пространство колко са се навъдили. за г.ъ.зът, който е ваше знаме, да ти припомням ли?
  • 46 Мамин

    15 2 Отговор
    Мамин жендър пухкавел.
  • 47 Кккк

    16 4 Отговор
    Това соросоидно л@йнце Крумчо много яко ни го пробутват от американското посолство и агентина на Вашингтон Гумен Радев .Дано делегатите на предстоящия конгрес на БСП да отхвърлят това противно джендърче
  • 48 Ляв и десен

    5 0 Отговор
    И двата джоба изпразнени.
  • 49 За протокола

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Елементарно е - ако искаш да решиш един проблем, трябва първо да идентифицираш коя е основната причина за неговото възникване и да я отстраниш. В случая, ББ и ГЕРБ не са причина, а следствие и простото им отстраняване само ще маскира проблема до появата на следващ проект, когато той ще се появи отново. Което наблюдаваме вече 30г. А коя е основната причина за 30г гърчене, грабеж и разруха, ще ти я оставя за домашно.

    Коментиран от #55

  • 50 ФЕЙК

    12 1 Отговор
    На БСП - ЧЕСТИТО! Но един нов СерГей окончателно ЩЕ ВИ ЗАГРОБИ!
  • 51 Анадол

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "пешо":

    Като гледам най- върлите привърженици на лозунга " Изходът е вход"са в бсп. Станишев, Вигенин,Зарков и още хиляди незнайни.
  • 52 ха ха ха

    12 1 Отговор
    Сбърка с радеф, а не с национализма... което идва да каже, че си глобалист, така ли джендърче?

    БСП сбърка най вече с хора, като теб... предателю!
  • 53 Тоя с мислене на старите комунисти

    5 1 Отговор
    от сделката в БЛЕД, нормално за внук-ДС следствие,тия отдавна трябваше да ги забранят със закон
  • 54 невероятно

    11 1 Отговор
    Колко много се промени моралът в днешния ден. Преди никога и никой не би допуснал, че Зарков ще е от онези , които искат да унищожат Нинова. Та тя беше човекът, който го доведе и представи на политическата сцена. Явно гладът за власт е неистов. Където и да погледнеш ще видиш неблагодарници, готови да забият нож в гърба на онези, които ги държаха за ръка, докато прохождаха.

    Коментиран от #60

  • 55 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "За протокола":

    Причината не означава да стоят едни и същи неграмотни и некадърни крадци още 30 години. Иначе причината е ясна на всички нормални хора.

    Коментиран от #59

  • 56 Леонид

    12 1 Отговор
    Зарков се оказа трети пол

    Коментиран от #58

  • 57 Чиба новобранец

    9 1 Отговор
    На това момченце мераците за власт и алчността са толкова големи, че чак лиги му текат от устичката.
  • 58 не точно

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Леонид":

    Майка му му изяде главата, подобно на богомолка... прецака момчето!
  • 59 За протокола

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "Госあ":

    Добре де, преди ГЕРБ имахме кадърни и грамотни крадци, а пък сега си имаме още по-кадърни и още по-грамотни такива - с Харвардски дипломи.
    За някои има значение дали го крадат умни или прости, а пък за мен е по-важно политиците изобщо да не крадат.
    Какво да се прави, всеки си има странности...
  • 60 Много

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "невероятно":

    инфантилна теза. Ако си родител, още ли носиш порасналото си детенце на ръце? Германците си отделят децата на 16 годишна възраст. Ако си безработен и млад германец, и нямаш жилище ,отиваш на квартира, и си търсиш работа. Не отиваш при родителите, които имат хубав дом, да живееш при тях.

    Коментиран от #65

  • 61 Анонимен

    8 0 Отговор
    Явно световните либерал-глобалисти искат да направят БСП по-сговорчива за джендъризма . Ако този застане начело ги очаква тотално изпадане от парламента . България не харесва и не подкрепя джендър идеологията !

    Коментиран от #64

  • 62 сдфгд

    1 2 Отговор
    БСП , не правете едни и същи грешки постоянно, именно разделението ви е проблема откакто Бойко управлява, РАЗДЕЛЕНИЕТО, не се делете, знам, че сте демократични и решавате всичко с гласуване, но виждате , че Бойко изкупуваше депутати и цели партии даже и разбиваше партиите отвътре, а други използваше като носни кърпички, така превзе и кметските места с изнудване, той е подкупил и Гергов, но дали Гергов и много хора от БСП знаят, че бяха масово уволнявани , също и избивани бесепари в страната, откакто Бойко дойде на власт... разбира се , не само бесепари, а и от други партии или безпартийни бяха мачкани и убивани! Смачка фирмите на БСП, БСП е била между чука и наковалнята - да избира да стои съвсем без средства и оредява или да се продаде, БСП не се продаде, но отделни хора се продадоха, някои по принуда, други със съгласие, причината не е във вас, разберете го най-накрая, не е във вас, на вас проблема ви е РАЗДЕЛЕНИЕТО, престанете да се делите и обвинявате-самообвинявате, вече сте подкрепили Радев,Гергов и ПП, изпуснете ли и Гергов и компания, пак ще ви разделят и смачкат! Ако излезете от тази коалиция, пак ще ви смачкат, нямате избор, стойте с Гергов и други партии, стройте мостове, а не бариери и се обединявайте!
    БСП е най-обичаната(тайно или явно) партия от хората в България, знам го!
    Не правете същата грешка отново на разделение!
  • 63 555

    7 0 Отговор
    ЙОНЧЕВА НОМЕР ДВЕ И ТИ ЛИ ОМЪРСЯВАШ СТОЛЕТНИЦАТА . НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ ПО ДОБЪР ОТ НИНОВА.
  • 64 И да и не

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Анонимен":

    И да и не. Виж,че жендърите са се инфилтрирали в повечето партии, анякои като ДБ са изцяло жендърски. В ГЕРБ без електората да им е жендърски в управата им е пълно със жендъри - та Къдрокосата Сю,та Младенов,та ПКП,та Сачевица,та евродепутатите им. ДПС е същата работа - електоратът им може и да не е жендърски,но управата им са все либерастни соросоиди. В ПП тепърва ще им гледаме жендърята. Сега е напънът жендърята да превземат БСП - та Станишко,та Буруджиева,та Пирински,та Йончева,та Вигенин,та сега и тоя мушморок с къдрите.
  • 65 дфгхйкл

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Много":

    Да, но там подкрепата от държавата за младите е реална - и за жилище и със средства и с помощ от институциите и т.н., имат дори превилегии до 28 годишна възраст, а не са като в България - изоставени!
    Има много какво да научите от Германия, не само това.

    Коментиран от #86

  • 66 верттъу

    1 1 Отговор
    Вас ви смачкаха , пускат разни неща на екрана и си говорят със символи, не разбирам всичко какво означава, не им разбирам всички символи, комбинации и цветове какво означават , вашата партия я смазаха вълците, не знам какво означава вълци, какво е значението, , нямам понятие, но наръгаха БСП с ножове, също и коня ви изхвърли, но той само леко ви бутна(изхвърли) в лодка в реката, нищо лошо не ви направи!
    Оня да не ме праща в лудница, не ги пускам аз тези неща, те си говорят помежду си. Казах ли ви, че Цветанов ще се опита да направи партия в ляво и да руши дясното, защото такива снимки бяха пуснали в сайта на "Афера" , казах ви, за щастие нищо не стана и не му се получи, защото пък други го спряха. Вие не държите съдбата си в ръцете си, други я държат, но зависи и от вашите ходове , разбира се, затова не се самообвинявайте! Пускат си статии като някакви обяви и си говорят.
    Трябваше да не приемате машинното гласуване, но може би пак щяха да ви измамят, кой знае!
  • 67 фгхйк

    3 0 Отговор
    Също дадоха клип, че БСП бяга и се крие от вълците, кои са тези вълци, не знам, дали сивите вълци или други вълци, нямам понятие, но вас вълците ви преследват!
  • 68 ivan

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "хаберих":

    хаахахх това е пълна лъжа както и ,4е Путин си сложил аерозолна ваксина
  • 69 фгхйккл

    3 0 Отговор
    БСП и Гергов да не са мръднали извън новата коалиция, или правите нова коалиция или стойте в тази, но ако останете, трябва да се разберете с конете, не знам кои са конете и да не се закачате един с друг и да не си вредите помежду си, зад цялата коалиция отзад стоят конете, каквото и да означава това, не знам какво означава коне, но знам, че цветовете са черно-черен, като Сатаната.

    Коментиран от #74

  • 70 Анонимен

    7 0 Отговор
    Гаден джендър! Бабичките, които гласуват за БСП дали знаят, че тоя иска да сменя пола на внучетата им?
  • 71 Моето ляво е това на

    4 1 Отговор
    работника, у нас с непоносимо ниска заплата, понякога неосигурен, на Запад платен, но зверски експлоатиран, а лявото на господина е лявото на европейската бюрокрация, добре платена и вглъбена в цветовете на дъгата.
  • 72 Болярин

    2 3 Отговор
    "Право, куме, та в очи !"
    Сетихте се Круме, ама късно либе за китка !
    Самоизчегъртвате се, другари, при всеки опит да си повярвате, че сте някакъв фактор ! Няма и да бъдете нещо повече от елементарен пълнеж ... някъде !!!
    Хайде, всичките при зеления шушлек, в колона по един и с маршова стъпка - може и да ви одоби за секретарки !!!
  • 73 гдхххй

    2 0 Отговор
    В момента джендъризма е на власт, искате, 6не искате, това е положението, за 3-4 години нищо няма да ви стане, по-важното е да сте във властта!
  • 74 сйхкс

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "фгхйккл":

    Опсс, обърках се, исках да пиша червено-черен, като Сатаната

    БCП и Гeргoв дa нe ca мръднaли извън нoвaтa кoaлиция, или прaвитe нoвa кoaлиция или cтoйтe в тaзи, нo aкo ocтaнeтe, трябвa дa ce рaзбeрeтe c кoнeтe, нe знaм кoи ca кoнeтe и дa нe ce зaкaчaтe eдин c друг и дa нe cи врeдитe пoмeжду cи, зaд цялaтa кoaлиция oтзaд cтoят кoнeтe, кaквoтo и дa oзнaчaвa тoвa, нe знaм кaквo oзнaчaвa кoнe, нo знaм, чe цвeтoвeтe ca чeрнo-чeрвeн, кaтo Caтaнaтa.

    Или управлявайте или разтуряйте коалицията и правете нова, но се страхувам да не ви измамят пак и прекарат. С Гергов и джендърите не се разделяйте в никакъв случай, в момента те са на мода!
  • 75 САТЪРА НА ХАНА

    5 0 Отговор
    ТОЯ Е ОТ ДЖЕНДЪРСКАТА ГРУПА НА БАТ СЕРЕГЕЙ И ВАГИНИН

    Коментиран от #77

  • 76 САТЪРА НА ХАНА

    1 0 Отговор
    КОГА СА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ ,
    ЗА ДА МОЖЕМ ДА РАЗТОВАРИМ ЦЕЛИЯ ТОЯ ПАРТИЕН БОКЛУК В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ?
  • 77 сасгфдг

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Самите джендъри , гейове , са обикновени хора , като всички останали хора, лошото е, че пробутват на децата и хората такива неща, искат или не искат, задължават ги, ето това е проблема.

    Коментиран от #78

  • 78 САТЪРА НА ХАНА

    4 1 Отговор

    До коментар #77 от "сасгфдг":

    ТОЧНО ,
    АЗ МРАЗЯ И ЕС ЩОТО МИ НАТРАПВАТ ИДЕОЛОГИЯТА НА ЛЬО-РАЙХА
    ........
    ПЪРВА КЛАСА ТУРСКИ И МАРОКАНСКИ ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ И ВТОРА КЛАСА ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ РОБИ :)))
  • 79 Павел пенев

    2 4 Отговор
    Нинова всъщност е другото лице на Боко тиквата- алчна, нахална и безпардонна,решила да сведе електората на БСП до 9- 10% в изпълнение указанията на САЩ. Това означава,че БСП никога повече няма да дойдат на власт,което беше целта на нейното призоваване в САЩ. Там се подготвя поколението на настоящите бандити от ГЕРБ и БСП,които някой ден ще ни бъдат върнати под някаква форма. А тези като Добрев и Зарков са обикновени мухльовци.
  • 80 ссссссссс

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    В страните за запад и щатите, са затънали огроми дългове, но не оставят хората си без социални помощи, нито пък в западна Европа градовете,селата им са неподдържани, чисти и изрядни са, там държавата се меси навсякъде и в добрия и в лошия смисъл, а в щатите гледах видеа, че и още повече от ЕС контролират, ако някой ми каже, че без държава и намеса на държава може, то той лъже!

    Коментиран от #89

  • 81 Последно

    1 4 Отговор
    Масони, либерали и зелени са с БСП, нека масоните управляват, те са мнозинство, из цялата страна са, разбират се помежду си, диалогични са с всички, нека те управляват! Не виждам по-добро решение. Ако не - да разтурят коалицията и направят нова!
  • 82 Жена

    3 0 Отговор
    Тоя винаги съм го мислел за гей. Много ми е женствен.
  • 83 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ГНУСНАТА СГАН --ПРОБУТАНИ НАСЛЕНДНИЦИ -ВКЛЮЧИ МАСЛАРОВА -С НАГЛОСТ И БЕЗУМИЕ !!!!!!!!!! ДА- И В" Дай Бе " ПОЛОВИНАТА СА ОБРАТНИ - НО НЕ ГО КРИЯТ !!!!!
  • 84 куцо пиле

    3 0 Отговор
    Бурсук нещастен, ако мислех, че има нещо националистическо във вас щях да гласувам за БСП, но нито стесоциалисти нито национално ориентирани - такива като теб с меки китки, и то без дасе криете, и искащи да вкарват истамбулската конвенция я изпедетаковахте партията и тя за това е на това дередже! По-добре Курнела, отколкото някой нещастник като тебе!
  • 85 www

    2 0 Отговор
    Залитането по интернационализма е по-голяма грешка!
  • 86 Глупости

    0 1 Отговор

    До коментар #65 от "дфгхйкл":

    знам много за Германия, държавата не подпомага лентяи. Просто трябва да работиш. Ако си мързелив, изпадаш от системата. Пълно е с бездомни руси германци.

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 представям си

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Глупости":

    Работливите брадати майки затова се юрнаха натам.
  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "ссссссссс":

    СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работят за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
  • 90 Тончо

    1 0 Отговор
    Ей, това комунизма нема дотъркване, множат се повече от ромите
  • 91 someone

    0 0 Отговор
    модерната левица с Истанбулската конвенция айде мерси не
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол