Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 17:53 1 474 42

Крум Зарков: БСП може много повече

  • крум зарков-
  • бсп

В  България витае темата за задкулисието. Джендърманията играе роля на димка

Крум Зарков: БСП може много повече - 1

БСП може много повече. Можем да дадем ново лице и нова атмосфера. Нашите симпатизанти го заслужават. Най-лявата партия може да спаси държавата от тук напред. Аз участвам на пряк избор за председател. Това каза в "Лице в лице" по бТВ социалистът Крум Зарков.

Тази реформа, която бе въведена, за мен е правилната. Аз ще участвам по процедура в пряк избор. Кой казва, че съм привърженик на Истанбулската конвенция? Първо - това не е вярно. Вярно е, че съм настоявал, след като тази тема бе решена отдавна, да не бъде тя знамето на нашата партия. Автентична лява партия има далеч по-важни проблеми в една страна, раздирана от бедност.

Друго нещо е, че съм настоявал ние да не се крием зад измислени теми, когато трябва да говорим за проблемите на хората. Джендърманията играе роля на димка.

Бях участник само в една от преговорните глави. Формулата на кабинета не зная дали е договорена. НС на БСП на подпис определи преговорен екип и той вероятно споделя различни информации, а аз нямам такава. това не е първата, нито последна коалиции. Едно споразумение, сега в деликатната част на разговора, не бива да се подхожда по начин, по който всяко министерство ще стане феодално владение на една от партиите. Трябва по-качествен подход - да се запази облика на партиите, но не разпачетоствайки властта.

Не е само хора-един да е тук, а друг - там. Трябва да има разбиране, че тръгваме да готвим общи цели. Обратният подход, който разделя министерства, ще породи конфликти в самата конструкция, а след това и скандали навън. Не бива това да се повтаря.

В България витае темата за задкулисието. Посветил съм се на това да изпълняват своята парламентарна дейност. Но ще работя за това БСП да се утвърди като автентична лява партия. Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен Радев кандидат за лидер на БСП. Че ще има хейт, не ме учудва. Дълго време съм в политиката, за да не съм наивен. Но това не вреди на мен, а на общата атмосфера за избора. Трябва да покажем, че БСП не е това, което хората виждат - скандали между водещите лица. Аз съм отборен играч. Последните два парламента показаха, колко са крехки преговорите. Това правителство трябва да се случи.

Извън хората, които познавате, в БСП има цяло поколение реализирани хора, които са готови също да кажат своите думи, а не да замерят другаря.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 21 Отговор
    Нащо момче Зарка ще е един ден Министър председател.
  • 2 русенец

    11 15 Отговор
    БСП трябва да си замине. Достатъчно вреди донесе на Бг !
  • 3 комунист

    27 5 Отговор
    Нямаш харизма, господинчо, къде се буташ? БСП отива при СДС. Нужен е харизматичен лидер от редиците на работническата класа, не искаме приватизатори и богаташи да се правят на леви.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 родител

    30 1 Отговор
    Джендаризма да не стъпва в Държавата ни !!
  • 6 така

    25 3 Отговор
    е джендърче.можете да не минете 4% бариера 😊
  • 7 сигурно

    21 2 Отговор
    Тоз е жив-умрял .Свърши се с политическата му кариера !!
  • 8 че гевара

    13 4 Отговор
    БСП има идеологически проблем. Уж социалистическа партия, ама прави капитализъм. Не смее да спомене думата социализъм. Имат само един шанс за оцеляване и той е връщане на старото име БКП и обявяване на курс към въвеждане на комунизъм на 21-ви век.

    Коментиран от #22

  • 9 Този пак

    24 0 Отговор
    се бута между атовете. Няма един работен ден,години на хранилка на държавата,че и мозък ръси. Крумчо,не можеш да вдигнеш сто годишна баба дори на патерици. Труп е.
  • 10 КРОКОДИЛА

    20 0 Отговор
    АБЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА БЕ - КАТО ЧУЕ ЗА ВАС И БЯГА .........................................................................................................
  • 11 да бе

    16 3 Отговор
    Да. Още повече да крадете и да тъпчете чекмеджетата и офшорките? Още по-големи далавери и хотели да правите? Още повече да експлотирате хората? Феодали!
  • 12 Хаххах

    29 0 Отговор
    Джендър,Нинова има повече топки от теб
  • 13 Трезвомислещ българин

    14 4 Отговор
    Знаем , че може повече. Толкова проблеми на България никоя друга партия не е успяла да докара . И преди 10.11.1989г.(като БКП) и след като си смени името. "Вълкът козината си мени, но нрава не."
  • 14 Мога къдя-къдя повече

    17 0 Отговор
    рекъл дедо на баба.Ша вийш ти кво та правя другата година!
  • 15 гост

    16 3 Отговор
    За доброто на държавата БК(С)П трябва да изчезне.
  • 16 Чикирък

    17 0 Отговор
    Този от кой точно пол се определя?
  • 17 НЕЩАСТНИЦИ

    14 1 Отговор
    Може.
    2 милиарда пенсии на 2 милиона.
    6 милиона българи-6 милиарда.
    Само НЗОК ДЕСЕТ милиарда.
    Цяла България, може да не работи, и да получава ББД.
    Леви са ви бръмбарите в главите-Предатели.
    И още наливате помощи за Измекярите ЧЕЗ, фотоволтаици, ВЕИ-та, ВЕОЛИИ.
    ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ.
    Сметка ток октомври 90 лева ЧЕД-печка, хладилник, комп.
    Парно октомври, без Позлзане СТО ЛЕВА ОКТОМВРИ.
    ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ.
    И ЗАКРИВАТЕ ДЪРЖАВЕН ЕВТИН ЯДРЕН ТОК.
    ЗА КАКВО СТЕ НИ ПАРАЗИТИ,
    КАТО СТЕ ИМПОТЕНТИ ДА ЗАЩИТИТЕ БЪЛГАРИЯ.
    Правете кабинет, Затваряйте Мутрата, и се махайте.
    Соросоидни либерасти.
    ДЕСЕТ МИЛИАРДА НЗОК.
    ПЕНСИИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ плюс 4 МИЛИАРДА.
  • 18 XXL

    13 1 Отговор
    Да, може. Да пропадне повече :))
  • 19 Може

    10 1 Отговор
    Ма електората отиде при чекмежан
  • 20 Жупела

    23 1 Отговор
    Нямам му доверие на тоя комсомолец.
  • 21 гост

    28 1 Отговор
    На БСП - ЧЕСТИТО! Един нов СерГей окончателно ще я загроби!
  • 22 че го б@р@

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "че гевара":

    в боливия 😄😄😄
  • 23 пълни глупости

    18 0 Отговор
    Оправи си тестостерона, че като гледам ти липсва и после ще ти се оправи и главата... аман от джендъри!
  • 24 Ххххх

    16 1 Отговор
    Жалко Зарков ,изчакайте да изтече мандата на Нинова, за момента тя е достойна да воюва с външните и вътрешни врагове. Подадохте се продадохте се !!!
  • 25 БАШИБУЗУК

    5 3 Отговор
    Жена пада в шахта, те глобяват Собствениците.
    Да им Скъсате ТРИБУКВЕНИТЕ ОТ ДЕЛА-Обезщетения.
    НЯКЯКВА МУТРА излиза по медиите и ФЪФЛИ и миека-
    община Средец.
    ДЕСНИ изтрещели клонинги на Мартин Фъфляка.
    ОТ АФРИКА НЯКВИ си пекли ТРИБУКВИЕТО,
    Айде държавата им ПЛАЩА ДЕБЕЛООЧИЕТО.
    ДЕСЕТ МИЛИАРДА НЗОК.
    Вие нормални ли сте бе.
    40% средна работна заплата след Нова ГОДИНА ТОК И ПАРНО-
    Нормални ли сте бе.
    ВДИГАТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ либерасти прости, при КРИЗА.
    Хората ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА.
    ПАРНО И ЧЕЗ еничарите заробват, бият БЪЛГАРИТЕ с непосилни сметки.
    И имате лице да се показвате по медиите.
    А онея ДВАМАТА ПП либерастите с Бочката в една КИЛИЯ.
    ЗАЩОТО ТОВА Е една политика, различни лица.
  • 26 У лево

    15 1 Отговор
    Абе колко пъти ще ми го лансирате този третополов индивид.БСП не разбра ли че всяка снимка на този корифей им отнема по 1000 гласа на секунда.Това ли е новото лице на БСП???И ако някой мисли че е така значи вече от БСП са си направили Харакири.Никой не показва противни личносто,защото от такива личности се печелят само противници.
  • 27 уви ФАКТ

    5 2 Отговор
    ГЕРмания-за-България - герб е на власт, в медии и по общини и в други места - университети, ес, агенции, прокуратурата, съдът, фондаци и НПО-та. ... И ще бди за корупция и гешефти на новото правителство, което няма начин да не изгърми мега скандал с мега поръчка към някой плутократ. И ПП ще бъдат електорално занулени.. СИЛНА ОПОЗИЦИЯ, МЕГА СИЛНА, ето защо не се задържат нови проекти и политици. Ще се задържат само перфектните издигнати отдолу. ТОЕСТ ИСТИНСКИ ЛЕВИ. р.радев излъга очакванията за мега обединяващ и радикален проект. ............ 2013г. беше последното време в което политиците и статуквото да каже и направи благоденствие, да отпусне коланите на българите. Като за 4 години да се стигне до 60% от доходите в Германия. Но те статуквото не го направиха. И от тогава или от малко преди да се появи Румен Радев за президент, хората полудяха, остаряха, децата им заминаха за чужбина, и ТЕ ПОИСКАХА КРЪВ - КРЪВ. Като избраха Румен Радев за куче което да пусне кръвчица от статуквото. НАРОДЪТ ИСКА КРЪВ! И се вижда, че народът пак е сбъркал и за Кирил, който иска да е цар - а не звяр срещу статуквото. Народът се накефи на действията на Кирил когато пускаше кръв на статуквото, като министър. Но ПП и Кирил ще повторят Слави, и ще искат да правят неолиберален рай, още от същото, отровен лек... .. . Пищенето на Борисов срещу Радев, е сигурно доказателство, че летецът е КУЧЕ. Пуска ли кръв статуквото, политикът върши работа. ТОВА Е РЕВОЛЮЦИЯ! Сега е време за война,
  • 28 Киро канадеца

    10 0 Отговор
    Па-Зарков,

    Не можете и никой не ви иска авие иД.упе давате за да сте във властта. Няма да е за дълго и само още повече ще разрушите имиджа си
  • 29 Николчо

    18 0 Отговор
    На мама Ана детенцето. Дайте му пост. Иначе ще се разсърди...
    Ако това е "новото" бъдеще на БСП - направо закривай.
  • 30 през 90те

    9 1 Отговор
    Дайнов, Райчев, Бойко, Петър Стоянов, Луджев, С. Паси, И. Костов, Желю Желев, Гого Лозанов, всички десни и антикомунисти, през социализмът лягаха комунисти и се събуждаха комунисти. Но след комунизмът по някое време се събудиха антикомунисти и десни, без нито една проява срещу БКП и бащите им от БКП и ДС. Когато се ражда Луджев баща му в сталинските времена 1950г. е директор на затворът в Бургас. - ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА!
  • 31 Реалист

    6 2 Отговор
    Какво може крумчо? Да ни пориповече ли?
  • 32 СЕРИОЗНО

    9 1 Отговор
    БСП никога не може да е лява, и никога не е била. Ленин и Димитров са против лявото. Живков заедно с Рейгън и Горбачов замислиха дясното за след 1989-та. Да, Горбачов и Рейгън изпързаляха Живков, както Мая Манолова казва ОБЕЩАЙ и НЕ ГО ИЗПЪЛНИ. Така и Младенов и Луканов изпързаляха. Сега в БСП елитът - първите 300 в номенклатурата на партията, са милионери правени в Чайки и Мерцедеси, родени със златна лъжичка. И всички 90 хил. членове на партията са бизнесмени и никога не са били бедни и работници. Нинова не увеличи членската маса, но така и е наредено, те трябва да намаляват.
  • 33 Вярно е

    8 0 Отговор
    БСП може повече и ще го покаже.
    На следващите избори 4,2%.
  • 34 Кацамунски

    9 1 Отговор
    Драгарки и другари срам голям срам.Крум излезна 3 ти пол
  • 35 БСП ХОМОСОЦИАЛИСТИ

    5 1 Отговор
    ИСКАМЕ ВЛАСТТА....ДА СТАНЕМ ПЪРВАТА ПАРТИЯ С ГЕЙ ЛИДЕР....ЧЕСТИТО ДРУГАРИ
  • 36 Този

    6 1 Отговор
    Имаше един налудничав блясък в очите. Сега сигурно е на някакви хапчета. Нинова докара Радев, и едва влезе в парламента. Докара и този п.с.и.х.а.р. , сега иска да и седне на стола. Определено не може да определя хората, Нинова.
  • 37 аде де

    2 9 Отговор
    Видя се , че корделата не може да направи нищо , освен да помага на боко . Защо този млад човек да не я замести ???
  • 38 Фиу

    8 1 Отговор
    А ЛУСТРАЦОЯ кога ?
  • 39 А бе

    7 0 Отговор
    на тоя заек кой постоянно му навива пружината, та само скача и мята дълги уши?!!

    Тоя мамин домашен любимец много си е повЕрвал, че става за поуитик, камо ли за соц лидер...

    Коментиран от #41

  • 40 БСП...ДЖЕНДЪРИ

    4 1 Отговор
    ИДВА И НАШИЯТ ЧАС
  • 41 Е, кой

    5 3 Отговор

    До коментар #39 от "А бе":

    - гергостанишевата шайка го е активирала да играе срещу Нинова.

    Тия дни кой ли от тях не се из..ходи в публичното пространство - като се започне от напълно деградиралия гейшефф на ПЕС, после Веса, обслужващата за пари всякакви нужди, Кирчо хулиганът с психоотклонения - всички изпълняват платените поръчки на пловдивския вожд на масонската ложа, в която е и продажникът ррадев.

    Сериалът е омръзнал на българите, но който плаща - той поръчва музиката. Така е в България.
  • 42 ЧервенМафиоз

    3 0 Отговор
    доживях да видя Луд Джендър
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове