Last news in Fakti

30 Декември, 2021 07:51 12 748 80

Цветанка Андреева: Убиха жена с камъни, а те бранят мусаката

  • цветанка андреева-
  • убийство-
  • жена-
  • камъни-
  • мусака

Според политическия PR експерт Нидал Алгафари, кабинетът "Петков" има потенциал да се справи с кризите, но ще му е нужно време

Цветанка Андреева: Убиха жена с камъни, а те бранят мусаката - 1

Кабинетът "Петков" ще падне в момента, когато се появи политическа алтернатива. Това коментира политологът Цветанка Андреева в предаването "Денят ON AIR" с водещ Ганиела Ангелова.

"Имат половингодишен административен опит, имат и университетската база, но въпросът е имат ли политическата воля на истински реформатори или са подставени лица, родени от пиара на служебното правителство. Виждате колко бързо се мени политическата реалност – довчера носеха легитимността на промяната, но днес те са просто единствената възможна управленска алтернатива", коментира тя.

Според политическия PR експерт Нидал Алгафари, кабинетът "Петков" има потенциал да се справи с кризите, но ще му е нужно време.

"Тези момчета в момента шляпат. Трябва им малко време, за да започнат да стъпват. Ще направят всичко по силите си и смятам, че Асен Василев – мозъкът на операцията, ще се справи. Не се ли справят, цялата държава ще се разпадне", заяви Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

Андреева предрече обаче и друг сценарий, в който кабинетът "Петков" ще се разпадне – ако президентът Румен Радев оттегли доверието си.

"Радев може да ги жертва още пролетта", смята политологът. "Новите министри ще се еманципират от президента, а самият Радев не иска да бъде ментор по време на кризи", контрира политическият PR експерт.

"Когато в България е убита жена с камъни на улицата, няма никаква реакция сред управляващите. Чета пост на вицепремиер, който брани мусаката и предлага споделения душ, вместо да коментира горещи и болни теми. Между мусаката, шегата и драмата на деня властта като че ли отсъства", отбеляза Цветанка Андреева.

По думите ѝ България е взела спорна позиция по най-болната тема – с НАТО. "Искат директно да минат на страната на руския интерес, това са много големи разломи", посочи тя.

"Това е заиграване с властта – да се опазиш. Не може и с НАТО, и с Русия, но им трябва време, за да усетят накъде клонят везните. Да, определили сме се като част от НАТО, но от другата страна стои огромна армия. Дали сме готови да тръгнем на битка?", пита риторично Алгафари.

Относно мораториума върху цените на електроенергията политическия PR експерт обясни, че кабинетът "Петков" е осъзнал, че се намира в месомелачка и затова е предприел отлагане на решенията, докато се прецени какво е правилното.

"Трябва им време, за да си направят елементарните сметки", подчерта Алгафари. Според Андреева обаче решението на правителството е било повлияно от лобистки интереси, а "между мусаката и шистовия газ има голяма връзка".

Двамата гости в студиото на "Денят ON AIR" коментираха и очаквания "щурм" на Народното събрание от симпатизанти на "Възраждане" на 12 януари.

"През годините сме се нагледали на подобни образи в лицето на Волен Сидеров и други екзотични лица. Но този път е по-различно, защото се използва Ковид. Тук вече властовите институции трябва да си влязат в ролята, това е и удар срещу обществото. В подобен момент държавата не бива да допуска подобно нещо", категорична бе Андреева.

"Започват да правят циркове. Такъв тип циркове винаги е имало и ще ги има. Печелиш по-крайни избиратели, след което изчезваш от политиката", коментира Алгафари.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПСР

    151 21 Отговор
    Как свърза мусаката с едно жестоко криминално деяние и ресурса на Кабинета?!

    Коментиран от #34

  • 3 Браво бе,сириец

    101 29 Отговор
    Ако Кокорко не се "справи" и България се разпада,а? На колко части точно,ти Кърджалъка ли си избра за вилает?
  • 4 гадно

    197 23 Отговор
    Егати гербавата уФсЪ да не би тиквата и шайката му да имаха някакъв опит освен в кражбите закотвиха ни на дъното за години напред.

    Коментиран от #53, #58

  • 5 Как

    137 12 Отговор
    да не ѝ се вържеш , я как се е стъкмила и с какъв драматичен грим се е нарисувал ?!
  • 6 ббб

    135 21 Отговор
    Престанете да давате думата на мигранти, някакви си алгафари сирийски мигранти
  • 7 АННА МИЛА

    125 15 Отговор
    герб съсипа БЪЛГАРИЯ
  • 8 Джок Съдбата

    46 32 Отговор
    Важното е Ганьо да се наплюска
  • 9 Блъснаха

    90 10 Отговор
    Жена на спирка пък те кучето та кучето
  • 10 1944

    31 72 Отговор
    кире лъжата е болшевишки продукт. няма оправяне. само райд ги убива тея хлебарки.

    Коментиран от #80

  • 11 Госあ

    57 9 Отговор
    Удоволствието от това да виждаш резултати от ръцете си и главата си, пък дори да те ограбват е много по голям от това да си бездарна калинка на хранилка. Пак ще перифразирам Ницше, като кажа че човек не е нужно да се стреми към щастието, това го правят низшите духом и калинките. Западна илюзорна ценност.

    Коментиран от #13

  • 12 цербер

    42 4 Отговор
    политоложката Цветанка Андреева , водещата Ганиела Ангелова.
  • 13 Госあ

    32 5 Отговор

    До коментар #11 от "Госあ":

    западна демократична ценност. Да бъдем по точни. Когато простолюдието се намърда удобно. Щото и Ницше е западняк. И има още доста други като него.
  • 14 трясъ

    65 6 Отговор
    Защо не обсъждат пилешкото с грах,а непременно мусаката?! Тия са съвсем изтрещяли!
  • 15 въпросче

    57 5 Отговор
    И кога толкоз експерт стана Ни дал повече взел ЧАлга пари?
  • 16 хихи

    50 17 Отговор
    "Кабинетът "Петков" ще падне в момента, когато се появи политическа алтернатива. "

    т.е. докато следващия олигарх плати сметката на рекламата на следващия ГМО продукт
    Този последния ми прилича на пластмасовото пиле във филма "крилце или кълка"
  • 17 Това

    81 3 Отговор
    са ценностите на един етнос. Убийство с камъни все още се случва дори и в Турция.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 В България всичко се разруши!? при Герб

    37 10 Отговор
    В а България а Мусаката върви със Жената
  • 20 странно

    70 3 Отговор
    Ако нещо трябва да се съпоставя, това е колко шум се вдигна за прегазеното куче, а за жената убита с камъни - нищо! За някои хора да бранят живота на кучетата е по-висшо нещо от живота не една беззащитна жена, на която нито властите са помогнали, нито близките.

    Коментиран от #25

  • 21 жжжжжж

    29 18 Отговор
    колко време , бе нидал? да съсипят всичко и тогава ли ? 3000 лв за долар??? хайде и ти обърна палачинката.НАЛИ СА А-ОТБОРЪТ?
  • 22 Бат Киро

    46 4 Отговор
    Всичко българско трябва да се брани...уважаема другарко Андреева! Не само мусаката жената...и колата!
  • 23 РЕАЛИСТ

    44 3 Отговор
    Ама уточнявайте, кой е този вицепремиер. Борислав Сандов от Демократична България. Колкото до мусаката , името и е арабско/ означава " изстуден/, но се признава за гръцко ястие.
  • 24 Texas

    49 2 Отговор
    цветанка,,
    всъщност има прилика,тез дето докараха хората до скотове да се убиват с камъни,са същите дето искат да откажат хората да ядат месо.
  • 25 Не е странно

    45 5 Отговор

    До коментар #20 от "странно":

    От доста време върви ПОДМЯНА ,НА ЦЕННОСТИТЕ. Някакви хора си измислят някаква ЗНАЧИМА ценност, някакви хора си измислят НЯКАКВИ ПРАВА и от това се превръщат КРЕСЛИВО МАЛЦИНСТВО, което се налага над мнозинството, разрушавайки всичко върху което е съграден живота. Обичам животните. Имах куче - моят най-добър приятел. Но когато кучетата станат по-значими от човека...това е ПОДМЯНА. Бог създаде Адам и след като видя, че не е добре за него да бъде сам, за да има помощник създаде животните . Но подходящ помощник между тях не се намери и той направи от реброто му Ева. И даде право на човека да владее над всяко животно (Битие глава 1 и 2)

    Коментиран от #29

  • 26 Леле,леле

    41 3 Отговор
    Всякой безработен некадърник, политолог и прочее измислени с лужбички..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тредстоун

    23 19 Отговор
    Един доказан крадец и един доказан лъжец няма да се справят с нищо друго освен да си оправдаят хонорарите дадени им от господарите. Това са хора които не са свикнали да мислят за други хора , за тях политиката в момента е лоста с който искат да си трупат власт и дивиденти , да пораснат в йерархията , те са от типа „Вълкът от Уолстрийт“ , мачкат всичко което не им носи лична изгода , никакви политици не са , максимум април , глада и студа може и по рано да изкара тълпата на площада

    Коментиран от #30

  • 29 пийни си кислол

    0 18 Отговор

    До коментар #25 от "Не е странно":

    ще ти реши екзистианалните проблеми

    Коментиран от #35

  • 30 Ей црвл,

    24 11 Отговор

    До коментар #28 от "Тредстоун":

    Ти си на погрешния коловоз. Влакът за Банкя вече не спира тук. ДЕТМ.
  • 31 аман от

    24 5 Отговор
    пишман разбирачи.Но нали точно за това им плащат трийсетте сребърника
  • 32 Jacques Yves Moineau

    22 3 Отговор
    Абе тази кога ще я изчегъртат?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Харесвам 🎃, само сготвени

    32 2 Отговор

    До коментар #2 от "ПСР":

    Гепаджийската школа... И тази е минавала на персонален "инструктаж" в Зайчарника.
  • 35 Не е странно

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "пийни си кислол":

    че ми препоръчваш този начин за разрешаване на екзистенциалните проблеми. И ти сигурно имаш нови "ценности" и се бориш за нови "права
  • 36 Пич

    40 5 Отговор
    България се управлява от хора с небългарски произход-турци,евреи,сирийци,украинци и руснаци.Не говоря за пионките като Кирчо,а за хората с реална власт.Българите се назначават за "парлама"( нарочно използвам тази дума).Българската икономика е сведена до придатък към Турската и територия от която турците и евреите да търгуват със Запада.На САЩ им трябваме като територия за нападение срещу Русия,но много внимават наща армия да бъде само фиктивна обслужваща техните операциии и да не може да оперира самостоятелно.Новата младеж израсла в 20те години на безвремие с парите откраднати от техните родители(говоря за тези останали в БГ, другите са емигрирали по икономически причини) е пропаднала работа.Атеисти с голямо самочувстви без грам покритие.По цял ден висят при арабите в студентски град да им правят кола маска(говоря за мъже българи).Генетично като ги гледам са си лика прилика с арабите само дето ония бачкат,а наще лентяйстват и правят трафици по светофарите.Какво бъдеще ни очаква като народ знаете ли? Според мен прекрасно.

    Коментиран от #37, #40, #72

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Въъъъх🤣

    17 1 Отговор
    Многоооо Талибан ва🤣🤣🤣
  • 39 Хаджи Генчо

    38 1 Отговор
    България и населението и няма нищо общо с убийството на жената на улицата. Причината не е религиозна, политическа, идеологическа, етническа или каквато и да е била държавноотговорна причина, либерастке Андреева. Убийство от ревност от алкохолизиран примитив.
  • 40 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    12 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пич":

    причините са винаги политикономически!
  • 41 1122

    38 2 Отговор
    Г/жо Андреева,вие какво искате да се върне ГЕРБ на власт ли?А що се отнася до убийството на тази жена,погледнете района в който е убита жената,особеностите на религията която се изповядва в този район,и образованието което има убиеца.Тези три фактора са достатъчни да се ориентирате,че са бъзможни и такива престъпления от хоракоито сляпо следватапелите на религията си,,жена която изневерява на мъжа си да се убие с камъни",и сега е така в някои ислямски държави,заинтересовайте се и ще видите ,че е така,малко са случаите,но ги има.Ащо се отнася за мусаката,вижте в кои държави се ядат телешки стекове,в кои държави имаше ,,луда крава",нека не ни приписват техните нарушения на нас.У нас крави се отглеждат по вече за мляко ,а ние употребяваме свинско,пилешко,и много рядко телешко,и то по вече е внос.Така,че господа лордовете да не се чекнат с нас,защото ще си карат сами камионите,и ще си работят по нивите !

    Коментиран от #51

  • 42 КУмЧО

    19 2 Отговор
    ТАА ТИМ-аджийска ТЕЛЕВИЗИЯ "ON AIR" КАНИ САМО КЛАЛЬОРИ НА ПОЖАРНИКАРа "БУДА"-ла ☭.... НЕ СЕ УЧУДВАМ, НАЛИ СА АВЕРИ НА БОКО ТИКВАТА И ЕДНО ВРЕМЕ ПРАВЕХА ЗАЕДНО ФАЛШИВИ ЦИГАРИ В КРАЙМОРИЕ КРАЙ БУРГАС... МУ-ХА-ХА...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БОЙКО НЕ Е ИЗЧАГЪРТАН

    12 4 Отговор
    КОГА ВСЕ ПАК ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ИЗЧАГЪРТАН И ЕЛИМИНИРАН В ДИАРБЕКИР ПОД ЗОРКИЯ КОНТРОЛ НА МАНАФСКОТО ОБЩЕСТВО ТАМ !
  • 45 Перо

    21 2 Отговор
    Каква арабка е горната госпожа, когато не знае на коя етнос и религия принадлежи обичая, убиване на жена с камъни?
  • 46 Тттт

    7 0 Отговор
    Не им разбирам заглавията на факти
  • 47 Бай Стою касапина

    13 1 Отговор
    ,, Тези момчета в момента шляпат"?! Той и Здравко Димитров футболистчето шляпа и после никакъв го няма. Ами да се спират с това шляпане , че яко го набарахме с тоя ток, дизел, бензин и газ.
  • 48 Зъл пророк

    23 2 Отговор
    Откъде изскочи тази? Тази мургава кожа... да не е рода на ... И с това ярко червило асоциацията, която поражда не е точно интелект. Неуместни сравнения звучат като г.зоблизз на определен политически кръг.
  • 49 5722

    23 2 Отговор
    Без алабализми от устата на неподготвени. Нашият интерес диктува на Балканите и Черно море да има мир и сигурност. Това се постига с активна димполация, а не с трупане на оръжия и войски. Нали търсим инвеститори? Кой инвестира във фронтова държава? Никакви ваксинации, никакво трудово законодателство не спират инвеститорите, а растящото военното напрежение в региона. Реализъм, самообладание, прагматизъм и никакво подмазване на тоя и оня, никакви -фили, никакви -фоби - фокусът е българският интерес.
  • 50 магнит

    14 1 Отговор
    Преодоляването на политическата криза, която е и национална, може да се случи само чрез нова съдебна система. И отваряне на пътя към започването на съдебни процеси основани на законите на правото, но не и на законите на мръсните пари. Дела водещи до положителни съдебни присъди със затвор и конфискация. Дела срещу всички членове на корупцията и мафията - олигарси, политици, общински служители, общественици, лица от подземния свят, всякакви престъпници и грабители. Такива, за които се изнася информация чрез Магнитски, разни офшорни списъци, списъци на местни и международни служби за борба с корупцията и организираната престъпност. И забраната на подобни лица и осъждани престъпници да заемат каквато и да е държавническа служба - от чистач до президент.
  • 51 2211

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "1122":

    Дано последното ти изречение стане реалност. Преди това обаче, някой трябва да осигури работа за камьонджиите и берачите тук- у нас, за да не се налага да ходят там
  • 52 Маалата

    14 2 Отговор
    Ква мусака те гони, на како?
  • 53 Пешо

    19 2 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Аман от Герберски словоизлияния!!!!Само нелепи изказвания и отвличане на вниманието на хората по казуса чекмедже и граб.еж на Герберската орда.
  • 54 Истината-винаги

    6 3 Отговор
    Така е. Сутринта имаше един по една от телевизиите мисля че БТВ , за Бога тоя човек си беше пълен идиот ,мисля че Сеизов се казва , абсолютен смях ,а ще вземе и хонорар за тъпотиите които избълва
  • 55 3456

    19 2 Отговор
    тая политоложка ли е каква е да вземе да се хваща на работа с нещо реално,а не да разтяга локуми...каква мусака какви пет лева ма п.ростакело.... тоя просташки език даже и в дома си не е добре да използваш,срамно е пред децата....аман от такива паразито-,лози,
  • 56 3456

    15 3 Отговор
    ако някой е сготвил мусака дайте й на тази,че ще вземе нещо да й стане....сигурно я сънува тая мусака.
  • 57 Емо

    20 3 Отговор
    Мутрата от Зайчарника в затвора! И нещата тръгват.

    Коментиран от #66

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 filo

    4 16 Отговор
    За всеки е ясно, но не всеки го казва, защото е зависим по определен начин, а то е, че при Борисов беше по-добре и много хора вече го разбират.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Onq bez konq

    16 2 Отговор
    Цветанка Андреева: "Още не се е качила в джипа, а се навежда и сваля му ципа" Тази умница е с написан сценарий... Още малко ще погледаме по медиите най- некадърните политолози, социолози, журналисти и т.н., които в момента лапат за последно докато някой им плаща да се правят на шамани за бъдещето и през лятото, когато се спре да им се плаща, първи ще заговорят срещу предишните, типично за нагаждачите...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ако дойдеш

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "баба Пена":

    Да си поиграеш с моя ,със сигурност.
  • 66 Много дебилски

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "Емо":

    Коментар. Извънредно, даже.
  • 67 бай Илия -мераклия

    8 2 Отговор
    Абе тая политподложка от де я изкарахте бре ? До сега не бех я виждал ... За това ,що говори ...ептен не става, ама виж ...за нещо друго ...още я бива ...само "главоболие " да няма :)))
  • 68 питащ

    7 2 Отговор
    Едното няма нищо общо с другото. Но от такива герберски политолози аман. За убийството си има разследващи органи които нямат ама нищо общо с лицата защитили родни интереси. Или ти искаш каквото ни кажат отвънка да козируваме като бойко и да го изпълняваме. Ако не знаеш да ти кажа, че сме суверенна република, прочети какво означава това и после говори неща които са неадекватни. Просто ми се иска да напиша нещо за това което излъчваш, но факти ще изтрие коментара.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 2022

    6 2 Отговор
    Винаги се питам когато Цв. Андреева,дали не е циганка.Всичко което пише и коментира,навява на мисълта,как говорят циганите.Нито едно качествено интервю и изказване.Винаги критикува, това е точно по цигански-мързеливи, не четат, но са най-гръмогласни,на улицата.
  • 71 На каква битка ни призовава да тръгнем

    8 1 Отговор
    Алгафари ? Да се сражаваме срещу Русия ли ? Достатъчно си имаме подстрекатели, а той да отиде да се бие в родината си Сирия, ако е наясно , на коя страна да застане. Явно иска България да стане втора Сирия. Няма да успее, защото всички знаят какъв е бил и в коя партия е членувал.
  • 72 трът

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пич":

    Така е, имам познат, който си прави прическата, брадата и веждите на Араб стрийт. Първият път, когато го видях, го помислих за талибан, не просто за арабин.
  • 73 Асоцияция

    3 2 Отговор
    Асоциациоите на шведката Цветанка говорят за раздвоение на личността, тоест шизофрения.
  • 74 Цветанка Андреева, Алгафари все от отбор

    5 2 Отговор
    Маниполатори на ГЕРБ!! Тези са, Ясни на Хранилка на ГЕРБ!!!
  • 75 Волен

    5 4 Отговор
    32 години България се опростачваше, но върхът бяха последните 12 години, когато простак ни управляваше и простаци крадяха народа. И сега криза, че в обран бостан какво да има. Търсете причините в последните 12години. От там идва голямото нещастие - 12г крадене и грабене под девиза "стабилност" на държавата. Кой ли не граби - И. Костов, Цар, Серго, и накрая ни дооправи с 200 един простак. Грабенето и разсипването на държавата е по-лесно от създаването.
  • 76 TINA

    1 0 Отговор
    ОСВЕН АЗБУКАТА НИЩО НЕ ЗАЩИТИХМЕ В ЕС, КИСЕЛОТО МЛЯКО,СИРЕНЕТО И ДР.,ЗАЩО НЕ МУСАКА,ШОПСКА САЛАТА. В КОНСТИТЪЦИЯТА ИМАМЕ ЗАКОНИ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНОСТТА ,НЕЗАВИСИМО ЖЕНА,МЪЖ,ДЕТЕ.САМО ТРЯБВА ДА СЕ УВИЛИЧЪТ ПРИСЪДИТЕ И ДА ИМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ ЗАТОВА.ПРИМЕРА ЗА ЖЕНА ДА НО ИМА И 8 МЪЖЕ УБИТИ ОТ ЖЕНИ ЗА 1 ГОДИНА
  • 77 вида

    1 0 Отговор
    Аман от еднозначни коментаторки по отношение на политиките. Ние преди всичко трябва да отчитаме нашия национален интерес. Ако поляци, англичани и американци имат проблеми с Русия, да си ги защитават. Дали, ако Турция ни нападне и окупира част от страната, НАТО ще се сбие с Турция? Колкото реагира на окупацията на Кипър. Защо не ни подкрепят за Македония, нали сме заедно в ЕС и НАТО, а подкрепят РСМ, защото си гледат собствения интерес. Така и ние трябва да гледаме собствения си интерес. Не стига, че безплатно си настаняват войски на наша територия, не плащат нищо, даже и храната за тази войска внасят отвън. Каква е нашата полза? Ние колония ли сме на САЩ?
  • 78 бягай бе

    2 1 Отговор
    парцал...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 райд

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "1944":

    Ами започвай първо с правителството на просто Киро. Можеш да парфюмираш с Райд първо Курнелка, после гестаповеца Тарашков, след него сикаджията -министър на земеделието, нататък новият областен на Бургас... И ако разровиш малко, ще се окаже, че половината народни артисти във властта, са със светло комунистическо минало и се нуждаят от обработка с Райд.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове