Last news in Fakti

6 Януари, 2022 15:23 4 952 21

Адв. Методи Лалов отново илюстрира двойния стандарт в "Да, България"

  • методи лалов-
  • да-
  • българия-
  • дб-
  • адв. методи лалов

"Хора, които заявяват, че са за спазване на правилата в държавата и които декларират, че ще я реформират, неглижират факта на изтеклия им мандат", пише адв. Лалов, който е член на партията

Адв. Методи Лалов отново илюстрира двойния стандарт в "Да, България" - 1
Снимка: ФАКТИ

"По сигнал на работещата в полза на задкулисието прокуратура адвокат е поканен да даде обяснения. По сигнал на член/ове на "Да, България", орган на партията - Националната контролна комисия, която, както и всички останали органи, е с отдавна изтекъл мандат, ме кани на изслушване по сигнал за етично и уставно нарушение". За тези поредни порочни практики алармира адв. Методи Лалов, общински съветник в СОС от обединението "Демократична България" и член на партия "Да, България".

Ето какво още добавя той на страницата си в социалната мрежа Фейсбук:

"Хора, които заявяват, че са за спазване на правилата в държавата и които декларират, че ще я реформират, неглижират факта на изтеклия им мандат, от който следва, че те функционират извън всякакви правила. Правят си оглушки, въпреки че изрично неколкократно съм им обръщал внимание писмено, последно в становище от 23.12.2021 г. И въпреки, че наскоро по моя жалба съдът се произнесе по подобен случай за мандата на ИВСС".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всяка партия има спънки

    8 1 Отговор
    Нормално е
  • 2 Българка

    17 7 Отговор
    Една глупост повторена многократно не я прави по-малка глупост. Така наречения адвокат Лалов, знае много добре правилата за избор на НКК. Относно ИВСС проблема е аналогичен. НС избира ИВСС и докато не са избрани нови, старите изпълняват задълженията си. Записано е в закона, ама тук се търси под вола теле.
  • 3 Гуньо Адвокатина, съратник на бай Ганьо

    18 0 Отговор
    Трябва да се премахне адвокатската номенклатура, коато се храни от вноските на истинскките адвокати, тези , които работят- явяват се по дела, дават консултации, тичат нагоре-надолу, разправят се с клиенти, хабят нерви, молят се да си приберат хонорара, който са изработили. и т.н. А тези отгоре- някакъв висш орган на адвокатите и надолу по места си правят семинари, другарски разпивки, командировки, почивки, конференции, почерпки и др. облаги. Вземат и заплати. А уж адвокатурата по конституция е "свободна".
  • 4 Лебедев

    24 7 Отговор
    Това е лебедовата песен на Дай България. Те бяха дотук, щом направиха достлук с комунистите и чалгарите.Приключиха като НДСВ.
  • 5 Службогонци от Иван Вазов

    18 10 Отговор
    Трябваше такива като Лалов да направят депутати, а не разни калинки. Но у нас читавите ги държат далеч от властта, защото задават въпроси, имат критическо мислене, самостоятелни са, не се знае дали ще са послушни, властта търси удобни, оцапани, послушни некадъници. И сега е така, така е било и преди.

    Коментиран от #8, #9, #14

  • 6 Този

    9 10 Отговор
    никому и с нищо неизвестен всеки ден го показвате ! Кой е - никой.
  • 7 Някакъв

    13 9 Отговор
    адвокат, изпаднал от каручката на ДБ всеки ден се пеняви .
  • 8 Този

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Службогонци от Иван Вазов":

    да е читав ? Много си далеч от истината !

    Коментиран от #15

  • 9 Българка

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Службогонци от Иван Вазов":

    Лалов и читав в едно изречение е нещо като студена топлина. Разбираш ме какво казвам,надявам се.
  • 10 Предложение

    13 7 Отговор
    Соломоновското решение е да се закрие този филиал на Сорос в България и толкова, а господин Лалов може да си създаде нормална българска, дясна партия.

    Коментиран от #12

  • 11 Никой

    9 6 Отговор
    " Да България " са либерална партия ,не дясна.Разликата е голяма.Те и затова се коалираха " уж " с врага си БСП.

    Коментиран от #13

  • 12 мдаа

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Предложение":

    С 3 гласа и половина като КОД. 3.5 щото последния глас не бил сигурен - гаджето ту викало ще гласува за него, ту се нацупвало и си сменяло мнението.

    Коментиран от #16

  • 13 Комон сенс

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Никой":

    Просто мислиш едномерно. Според тебе има смао един вектор - дясно - ляво, а те векторите по учбник дори са 2. А според мен са 5.
    Либералното не е нито ляво нито дясно, то си е либерално! Има денси либерали има и леви либерали.
    Идея нямаш колко е просто, пък не схващаш.
  • 14 ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Службогонци от Иван Вазов":

    Ако го бяха лансирали, нямашпе да се обади. Просто му стяга чепика и затова клати лодката.
  • 15 Алеко

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Този":

    По принцип става въпрос за това как се третират кадрите в нещастна България. Да не би министърката на правосъдието да е по-добра или квалифицирана? Не. Но изпълнява партийните заръки.
  • 16 Предложение

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "мдаа":

    Началото винаги е трудно, трябва да спечелиш сърцата на хората и душите на циганите, след това няма проблеми.
  • 17 лъчезар

    4 4 Отговор
    Един от съвсем малкото достойни юристи в нашата МИЛА РОДИНА .
    Народната поговорка обаче гласи : " Една лястовичка пролет не прави."

    Коментиран от #18

  • 18 Ал Бунди

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "лъчезар":

    Бг. се напълни с юристи, с прависти, генерали и професори и какъв ли още не отпадък..кой от кой по-достоен...само обикновенни хора не останаха, които да хранят тоя сбирщайн от достойни. Та за това май сме на това дередже, даже и мартениците да ни ги правят в Китай(да са живи и здрави китайчетата)

    Коментиран от #20

  • 19 stan40

    1 0 Отговор
    Изборните резултати бяха манипулирани така, че да се съберат БСП и ДБ в едно правителство, за да си направи ДБ сама харакири и ГЕРБ СДС да остане единствено в дясна алтернатива. Бъдещето в Европа е за десните партии и задкулисните залага на това е си прави сметките в дългосрочен план. Момчетата от Харвард са хванати за ушите и тактисани в политиката и част от този план. Името на партията - Продължаваме промяната показва, че този политически субект е планирян да е времянка .
  • 20 безпартиен

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ал Бунди":

    Най-точният коментар описващ състоянието на страната с население,защото ако е държава с народ всичко щеше да е друго!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове