Last news in Fakti

13 Януари, 2022 17:06 4 241 75

Хаджигенов: „Възраждане“ се качиха на гребена на възможно най-грозната популистка вълна

  • николай хаджигенов-
  • възраждане-
  • гребен-
  • популистка вълна

Това вчера беше опит Костадинов и компания да покажат сила, нещо, което те нямат принципно, защото за да бъде използвана разумно, трябва да бъде предхождана от интелект, в политическия ако щете смисъл на думата, казва юристът 

Хаджигенов: „Възраждане“ се качиха на гребена на възможно най-грозната популистка вълна - 1
Снимка: БГНЕС

„Възраждане“ са типична патриотична формация, която няма какво друго да предложи на избирателите си, освен някакъв вид омраза. Това коментира адвокат Николай Хаджигенов в предаването „Добър ден, България на Радио „Фокус“. "Ние такива формации успяхме да видим няколко пъти – и ВМРО, и „Атака“ и т.н. Те никога не предлагат нещо смислено, нещо градивно, нещо каквото и да било за хората, не. Те се движат на гребена на възможно най-грозната и тъпа популистка вълна и единственото нещо, което предлагат, е омраза, насилие и ей такива неща. Вие предполагам сте видели снимките, там имаше човек, който облечен, фризиран и имитираше Хитлер с маска, със свастика на ръкава си“, посочи Хаджигенов.

Волен беше талантлив актьор и с право се обижда, че го сравнят с Костадин Костадинов, отбеляза адвокатът. „Това вчера беше опит Костадинов и компания да покажат сила, нещо, което те нямат принципно, защото за да бъде използвана разумно, трябва да бъде предхождана от интелект, в политическия ако щете смисъл на думата. Влизаш в парламента и какво правиш? Освен, че плашиш хората, които са вътре, има там малцина депутати, персонал ако ги хванеш? Бесиш ги на стълбите ли? И аз не знам. В смисъл цялото нещо е не просто безкрайно грозно, безкрайно тъпо, и безкрайно безсмислено“. Николай Хаджигенов припомни, че на 2 септември, на първото „Велико народно въстание“,отново хората на Костадин Костадинов и „Възраждане“ са имали идея на нахлуват в парламента и да чупят.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ...

    127 32 Отговор
    Видяхме ви. Просто замълчи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ели

    102 33 Отговор
    Ако глупостта имаше криле,цялото президентството и правителство щяха да летят,заедно с мутрите вътре и отвън

    Коментиран от #39

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Помощ 112

    136 27 Отговор
    И ти беше на тая вълна, що така не помниш а?
  • 7 Последния Софиянец

    37 45 Отговор
    Тук много твърдят че близо 2-те хиляди човека от вчерашния протест на Коце и Възраждане били само такива докарани с автобуси от провинцията и че нямало жители на столицата!!! На протеста бяха Недялко Недялков с екипа си от сайта ПИК в компанията на Николай Бареков и Веселина Томова от афера ( вижте в профилите на Недялко и Бареков във фейсбук общите им снимки и как Недялко апелира Коце и Възраждане да бъдат подкрепени), при нас бе още Кирил Вълчев -Скалата заедно с група фитнес маниаци и приятелката му Никол Стоянова ( Никол излъчваше на живо във фейса) , Киро е активист на ГЕРБ от учредяването му, на протеста бе и Сървайварката Силвия Радулова която бе една от знаковите младежки лица на ГЕРБ, на протеста бе и Станислав Недков -Стъки заедно с още около 40 ММА спортисти начело с Георги Валентинов , на протеста бе и по голямата част от младежката структура на ГЕРБ в София! Герб и Бойко не подкрепиха явно протеста защото при тях мерките бяха още по строги а и Бойко бе дал изявление че ако бе премиер " С добро , със зло сега 80% от хората щях да съм ги ваксинирал" , напишете в Гугъл и ще ви излязат думите му. Така че от 2-те хиляди протестиращи само половината бяха хора докарани от Коце на протеста!

    Коментиран от #10, #23

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    48 6 Отговор
    Ще ви гледаме спира още малко
  • 10 Стойко

    40 64 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Има една Българска поговорка "Много баби - хилаво бебе". Само погледнете кои подкрепят Костя субсидията и си правете изводите!!! Недялко офшорката трубадура от жълто-кафявия сайт ПИК които бяха там заедно с подчинените си Звезделина Мастагаркова, Ива Яга Николова и сие. Корпоративния политик Бареков ограбилия КТБ, Веселина Томова Тимова от АФЕРА, мутрата Стъки с плеяда други мутри , стероида Киро скалата заедно с няколко мутри и мутреси..Няма да ми стигнат символите да изброя всички. Но съм приятно изненадан че Българина доказа че не се подвежда и е интелигентен. От цяла България дойдоха има няма 2 х.човека. Нито един едничък неорганизиран средностатистически Български гражданин не присъства. Репортера на БТВ е преброил на паркинга 32 автобуса организирано извозили платени статисти. Останалите до 2 хиляди бяха като тези които са изброени по горе. Прав е Сидеров че след афиширането на Костя субсидията че едва ли не 50 хиляди ще присъстват и вдигнат във въздуха НС , едва са дошли 2 хиляди от цялата страна и моли никога повече да не сравняват Костадинов с него!
  • 11 Шерлок Холмс

    42 71 Отговор
    Костадинов иска да свали вътрешния министър за да опази Борисов. Вчера беше интресно като почнаха да се бутат в полицаите и когато
    стигнаха до врата само един дърпаше вратата на НС ефекта не го постигнаха да провокират МВР и се отказаха !
  • 12 Потресен

    46 51 Отговор
    Хора, имате ли и най малка представа какви бoклyци се обединиха за келепира??? Веселина Тимова от сайта Афера която преди месеци наричаше Костадинов " най големия измамник и крадец на субсидии развел се фиктивно с жена си да узакони кражбите", после Костадинов при Сашо Диков отговори че го оплювала защото не й плащал, Недялко от спонсорирания от Герб сайт за жълти новини ПИК който само ден преди фалира на КТБ си изтегли влога от 4 милиона и 800 хиляди лева, Николай Бареков който е получавал чували с пари от КТБ за партията си ББЦ , осъжданата мутра Станислав -Стъки ..И всички тези се обединиха с Костадин Костадинов и вече са негови трубадури...Дори не е смешно, тъжно е...

    Коментиран от #31, #48

  • 13 Емил

    86 17 Отговор
    „Възраждане“ се качиха на гребена на възможно най-грозната популистка вълна и изгониха от там триглавото змийче, затова сега то плаче!
  • 14 ТОДОР СТОЯНОВ

    72 20 Отговор
    А ТИ ДАЖЕ НЕ СИ У ПАРЛАМЕНТО!САМО КАТО СИ СПОМНЯ КАК СЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА МИНИСТЪР....ПОЗНАВАМ И ТВОИ КЛИЕНТИ!БЕЗДАРНИК!!!ВЪРНИ МАНГИЗИТЕ НА ХОРАТА ВЕ!!!
  • 15 9001

    56 41 Отговор
    Костадинов е един откровен провокатор с автобуси!
  • 16 Не Възраждане

    80 21 Отговор
    а вие от триото на пепелянките сторихте това, но иде Видов ден, и то много по-скоро от колкото предполагахте, некадърни мошеници!
  • 17 Ювиги Хана

    36 46 Отговор
    Костадинов е излезнал евтино на Борисов и Доган!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Беновска пита

    61 20 Отговор
    Тоя политически труп още ли мърда?? Вай вай!!
  • 20 миризлив пръч

    47 12 Отговор
    боже,боже,с коя ръка да се прекръстя,замълчи бе
  • 21 Карл Маркс

    35 13 Отговор
    Не бях виждал още Автобусреволюция!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 дааа

    25 7 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Изброил си имената на цяла кохорта алчночервени хиени.
  • 24 ха ха

    55 20 Отговор
    Излиза, че за Хаджигенов свободата е най-грозната популистка вълна. В случая свободата да разполагаме с тялото и живота си. Браво!
  • 25 Тити

    33 41 Отговор
    Възраждана са сбирщина прошляци..
  • 26 Кой плати

    29 28 Отговор
    42 автобуса от страната по 500 на автобус за гориво плюс заплащане на шофьорите плюс хонорар на докараните ? Защо бяха разпънати транспаранти на входовете на София с надписи " Платени бoклyци"? Като знаем колко си стиснат и как си купуваш имоти и коли от субсидията надали си извадил ти да платиш тези стотици хиляди за вчерашния "протест". И защо никой Софиянец от милион и половина София не дойде а само докарани от страната? Чакаме отговора ти!

    Коментиран от #64

  • 27 Тома

    21 27 Отговор
    Вчера имаше повече от 80%българи от списъка на професор Христов.И всички много грозни
  • 28 Шин Фейн

    27 23 Отговор
    Костадинов срещу правилата ама вечера ги спазваше даже не се появи, а само взе кинтите за майданчето.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Механик

    54 13 Отговор
    Дедо Хаджи, а я кажи, вие на каква вЪлна се качихте, когато мятахте развалените яйца и рибата? Когато палехте слама в краката на полицаите, вЪлна ли беше или какво?
    Абе вие много бързо обърнахте палачинката бе? Забравихте за какво УЖ се борихте, забравихте народа, както можеше и да се очаква от платени соросоиди на каишка от КОЗЯК.
    Само че забравихте нас- хората които ви провярваха и стояха по площадите!
    Ниестояхме там, не заради вас, а заради правдата и надеждата за по-добър живот и заслужени наказания на самозабравилата се шайка, а получихме ваксинации., сертификати и това, сега да ни наричате ПОПУЛИСТИ и ЛУМПЕНИ.
    Това ли заслужиме ? Явно и на вас ви се яде бой!
  • 31 нашия

    24 2 Отговор

    До коментар #12 от "Потресен":

    тези приятелю които си изредил се "ПРИШИХА" към протеста те няма как да се обединят защото трябва и другия да е съгласен /за да има обединение/....изброените от теб са бацилили те се прикрепят към някого за да могат да съществуват те не са самостоятелни "организми"...схвана ли...????
  • 32 Този вчера

    39 11 Отговор
    и днес - два пъти се изложи по темата и двата пъти дрънка глупости.
    Защо давате трибуна само на нещастници,които са за "ваксинациите" и зеления сертификат?
  • 33 Аз копейкин

    24 22 Отговор
    искам само да вземам, да грабя, да изпързалям народа да мръзне и да се заразява, а аз да обера парсата/милиончетата/ от спонсора ми и да си харча субсидията, събрана от бедния български народ. Аз не съм от народа, аз вече станах от крадливото и лакомо население на крадливитв политици.
  • 34 Ха ха ха

    26 5 Отговор
    И за теб много ми падна мнението.
  • 35 Ех адвокате

    28 9 Отговор
    Както си толкоз готин да си бяхте задържали избирателити. Според мен са били на протеста.
  • 36 помним те и теб

    46 10 Отговор
    Адвокатче , по-добре си трай , след ония глупости дето ги вършихте с умрелата риба и разни подобни-безподобни щуротии с Бабикянчев , отвратихте сума ти и хора излезли да протестират срещу простотията на Простия , а вие я борехте с ваща простотия.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 баба Веци

    18 10 Отговор
    Ма те от вази видеха, ба баби.
  • 39 Ужас

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ели":

    А ти ще водиш ятото ли?
  • 40 Смех

    35 14 Отговор
    A ти на кой гребен си? Защото ако възраждане не бяха започнали протестите срещу Бойко, сега никой нямаше да ти знае името и жалкия ви проект нямаше да го има, защото вие поехте вълната от възраждане....
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 TAKA E !!!

    17 17 Отговор
    Хора, имате ли и най малка представа какви бoклyци се обединиха за келепира??? Веселина Тимова от сайта Афера която преди месеци наричаше Костадинов " най големия измамник и крадец на субсидии развел се фиктивно с жена си да узакони кражбите", после Костадинов при Сашо Диков отговори че го оплювала защото не й плащал, Недялко от спонсорирания от Герб сайт за жълти новини ПИК който само ден преди фалира на КТБ си изтегли влога от 4 милиона и 800 хиляди лева, Николай Бареков който е получавал чували с пари от КТБ за партията си ББЦ , осъжданата мутра Станислав -Стъки ..И всички тези се обединиха с Костадин Костадинов и вече са негови трубадури...Дори не е смешно, тъжно е...

    Коментиран от #45, #54

  • 43 Румен

    29 13 Отговор
    Хаха,видяхте че печели Възраждане и почнахте Кукоригуууууу след обяд.
  • 44 набухвател

    28 7 Отговор
    Не ме интересува кой е бил там!!Нито какво е пил и кой е платил.Дали е била кака Пена или куин Елизабет се ми е тая!Ние сме различни,но едно ни обединява-искаме да живеем нормално!
  • 45 нашия

    6 2 Отговор

    До коментар #42 от "TAKA E !!!":

    прочети №31 .......!!!!!??????
  • 46 Сивата чапла

    20 7 Отговор
    Щом са се качили, значи има вълна наистина.
    А популистите и лобистите са в Парламента, в МС, в Президентството.
  • 47 А га

    28 7 Отговор
    А га тоя джендър хвърляше развалена рила и яйца..... това не беше популистка вълна.

    Коментиран от #51

  • 48 Сивата чапла

    23 9 Отговор

    До коментар #12 от "Потресен":

    А моят потрес е от зеления сертификат и бъркането в носовете на хората ежеседмично.
    Да махнат сертификата и нещата ще се успокоят.

    Що не го махат?
    Кой печели от тоя мръсен бизнес с ваксини и тестове?
  • 49 Анонимен

    39 5 Отговор
    Хаджигенов, не знам кой е популист, ама помня как демонстративно отказваше да носиш маска в народното събрание и се хвалеше най-нагло как съдът щял да отмени глобите ти. Сега обърна палачинката. Ей затова вече не си депутат, шмекер такъв.
  • 50 ето ви

    5 13 Отговор
    линк към любимците ви мошеници от възраждане
  • 51 Сивата чапла

    18 4 Отговор

    До коментар #47 от "А га":

    Тоя джендър, защитник на ония многоцветните безлични,
    го създаде по поръчка Диков, тройката, ако я помните.

    Винаги ми е било чудно, какво всъщност говореха с месеци в това предаване? Някой помни ли?
  • 52 ето ви

    4 13 Отговор
    линк към любимците ви мошеници от възраждане: youtube . com watch ?v=H4c6cgi8SI
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Сивата чапла

    16 4 Отговор

    До коментар #42 от "TAKA E !!!":

    На кое викаш келепир?
    Келепитър е за тия дето имат лаборатории и производителите на ваксини и тестове.
  • 55 ГОСТ

    21 5 Отговор
    Протеста всъщност показва какво изка народа , а не какво са обещали на Европа и на САЩ за власта си която получиха.
    Вашите протести какви бяха между другото .
  • 56 ХаджиМинеткян

    18 2 Отговор
    А вие не се ли качихте бе???

    Коментиран от #75

  • 57 пенсионер 1

    26 2 Отговор
    Ти като протестираше беше хубав!Сега другите лоши!Затова си извън парламента!
  • 58 Срещу вятъра плюе

    23 2 Отговор
    Хаджигенов, не отвращавай и малкото хора, които останаха да те харесват!
  • 59 Ооо

    22 1 Отговор
    Народа има право на протест а Вие ЗАЩО СЕ КРИХТЕ А НЕ ДАДОХТЕ ОТГОВОР ?
  • 60 Тед.

    22 4 Отговор
    Хаджи Генов ами ти с онези картуни и онази с русата келимявка нали крещяхте онзи олигарх ви плати за работата сега къде са майките с деца Сигорно вече са по добре и си мъчат ваша мама келемета
  • 61 Фройд

    22 3 Отговор
    Абе, ти не хвана ли влака за Кюстендил с Мая костинбродска? Айде връщайте се и поведете отново народа на протести! Или в момента няма за какво да се протестира?! Аааа сетих се, май ви спряха финансирането за “спонтанните” протести. Скрии се и не се показвай, защото чайника е на път да изкипи!
  • 62 Мамул

    17 3 Отговор
    Не е лошо момче, но му е присърце истанбулската конвенция. А и подкрепя мъжките ласки.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Северозапад

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Кой плати":

    ИВО ПРОКОПИЕВ
  • 65 Бебо

    5 5 Отговор
    Гледах един репортаж по телевизията.Та там един анонимник,поканен за разговор в Министерството на здравеопазването,размахваше мръсен пръст пред лицето на министърката(тази хубава жена).Не искам да коментирам грубия и императивен тон на този смешник,само бих попитал Костадинов,с такива ли ще извършва "Възраждане"?Ако да-нямаш шанс,човече.Този филм сме го гледали.
  • 66 Дидо

    3 7 Отговор
    Преди да ги качат в автобусите,членовете и симпатизантите на ВЪЗРАЖДАНЕ, трябваше да ги тестват за алкохол и наркотици, защото бяха една хищна глутница от зверове, които се държаха неадекватно. Да блъскаш, буташ, чупиш и рушиш държ.имущество, да ругаеш и псуваш органите на реда, това не са нормални хора.А лидера им ги насъскваше от дома си.Срам и посмешище. Сидеров правилно каза, че,Копейкин е страхливец и той на протестите на Атака , винаги е бил сред народа.И в чужбина има протести, но ако тази паплач се беше разлютила там, щяха да бъдат атестувани и щяха да пуснат сълзотворен газ.Полицията трябваше да действа по- строго и да ги озапти навреме.
  • 67 Няма съмнение

    2 6 Отговор
    Да. Нека никой не си въобразява, че този Протест не е платен.Костадин Копейкин събрал ромите от варненския квартал Максуда и от циганите населяващи с.Каменар и им е платил и наел автобуси. Но парите идват от друг благодетел, а не от собствения му джоб, защото той само пълни чекмеджета в огромната си къща.Копейкин насажда не само омраза на хората един към друг, но се държи като фюрераХитлер и ги облъчва с фашистки лозунги и идеи. Това е един лидер на Секта, пропита с възмущение на всичко българско и родно.
  • 68 Лили

    1 3 Отговор
    Не е възможно един нормален българин , за какъвто се представяКостадин Костадинов ,да внася налудничави и опасни за демокрацията идеи и становища, че България трябва да напусне НАТО и ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Това е форма на шофинизъм и фашизъм.И хората, които споделят тези възгледи,очевидно са умствено изостанали. Те връщат човечеството в първобитния строй
    Това е противоконституционално.
  • 69 Кожодера

    3 5 Отговор
    Копейкин на следващите избори е бита карта.
  • 70 Иво

    1 5 Отговор
    Не смесвайте протеста, в който участваше Хаджигенов със сегашния на Възраждане. Целта и намеренията на едните и другите е в различната идеология. Протестът на Хаджигенов беше да падне Правителството на Герб и основно на корумпирания и крадливБойко Борисов. И това се осъществи. Докато този протест се отнася за Здравната реформа. Тука бяха 2-3 хиляди. Докато оня протест наброяваше 10-20 хил.човека. Многобройно мнозинство, което 12 год. беше под робството на Герб. И ако Герб бяха още на власт,Борисов щеше да арестува всички, начело с Костадинов и щяха да ядат бой в Пандиза до посиняване.
  • 71 Ай стига ве

    4 0 Отговор
    Абе мекере, аз не харесвам възраждане, но точно ти да класифицираш протеста, е малко, не на място, един човек хвърлял яйца по парламента, няма моралното право да дава оценки, и къде сте сега в дълбоко забвение, и така трябва, защото не ставате за нищо
  • 72 Аджи Генчов

    2 0 Отговор
    А ти пиле шарено ,коя вълна ,яхна при предишните протести“
    Някой да те беше поканил ,да се изявяваш ,тогава?Или някой да те беше припознал ,като лидер?
  • 73 една

    1 0 Отговор
    Вие щото не се качихте . Ама нещо ви изхвърли вълната , сега ще видим какво може Възраждане
  • 74 АСАН

    1 0 Отговор
    ХАДЖИГАНЬО, а вие какви бяхте
  • 75 рошо

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "ХаджиМинеткян":

    те се качиха на друго
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол