Last news in Fakti

23 Януари, 2022 22:10 7 756 35

Новина от ВМРО: Ангел Джамбазки се кандидатира за лидер

  • ангел джамбазки-
  • евродепутат-
  • вмро-
  • възраждане-
  • северна македония

Коалиция с "Възраждане" е невъзможна, посещението в Скопе беше цирк, смята евродепутатът

Новина от ВМРО: Ангел Джамбазки се кандидатира за лидер - 1
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки определи правителственото посещение в Северна Македония като "комедия и цирк".

Пред БНТ Джамбазки заяви, че според него най-голямата заплаха за България е натискът от запад върху страната ни да промени позицията си за Северна Македония.

Според него вербалната нота, с която Северна Македония се отказва официално от териториални претенции към България, преповтаря декларацията на бившия северномакедонски премиер Зоран Заев и не може да бъде отчетена като постижение за новото правителство.

Договорената самолетна линия София-Скопие Джамбазки определи като излишна, защото в миналото е съществувала, но не е имало интерес към нея.

Джамбазки упрекна управляващите, че са позволили българската история да се обвърже с "фашистки режим". Според него в преговорите със Северна Македония България е загърбила темите за историята и за правата на местните българи.

Затова от ВМРО ще поискат референдум за българската позиция за Северна Македония.

Според Ангел Джамбазки искането на Русия за оттегляне на НАТО от България и Румъния е тактически ход в "голямото надлъгване" по темата Украйна между Русия и Запада. По думите му Москва не очаква искането ѝ да бъде изпълнено.

Ангел Джамбазки заяви, че ще се кандидатира за лидерския пост във ВМРО, защото трябва внимателно да се преосмисли начина, по който работи организацията и тя да се върне там, където ѝ е мястото. Конгресът на ВМРО е насрочен за 12-и февруари.

В ефира на БНТ заместник-председателят на партията отрече всякаква вероятност за коалиция с "Възраждане" заради различно поведение и възгледи в политиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брей този по лаком от шефа си

    43 11 Отговор
    Иска да го бутне.

    Коментиран от #11

  • 2 Магазинеръ

    42 6 Отговор
    Чакаме в Билла за торбичката, както и за F-16 на хартия. След това ще видим...
  • 3 Б.б

    47 7 Отговор
    Урвите на Бойко, отрепки
  • 4 Нямам думи !

    33 6 Отговор
    Той ще бъде неформален лидер.Конците пак ще ги дърпа агент Иван.
  • 5 Тошибак

    46 9 Отговор
    Този от средния пол ли е?Навредихте на България,но пък забогатяхте.Нямате шанс марш вън.
  • 6 gggw

    30 16 Отговор
    да ама възраждане набира сили, а вие продължавате да потъвате
  • 7 Ъркул

    49 4 Отговор
    Този явно пак иска да ни замерва с пиратки и после пиян да подкара колата си. Тези нито имат наяждане, нито имат срам,с какви очи излизаш пак пред българите и претендираш за място в политиката. Не си вече за политиката по добре хващай мотиката
  • 8 Маке

    36 4 Отговор
    Играхте те си на националисти ,а то какво било лъжа ,алчни и крадливи плюс лицемерни.
  • 9 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    33 4 Отговор
    Когато политиците в България и Северна Македония спрат да си мерят пеш.. ки..те. Тогава разни пишман политици като Шкембе Воевода и Дамажан Джамбазки ще изчезнат по естествен начин от парламента, общините, кметствата ...
  • 10 ТОЧНО

    23 4 Отговор
    С ТЕБЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА ЩЕ ЦЪФНЕ И ВЪРЖЕ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА МАКЕДОНИЯ?! ТИ ЛУД ЛИ СИ БРЕ?!!!
  • 11 Шкембе Войвода

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "Брей този по лаком от шефа си":

    Няма да се дам на един пияница! Аз не съм случаен вожд на ВМРО! Аз съм агент Иван и рекламно лице на Била! :-)
  • 12 Перо

    14 1 Отговор
    В неделя вечерта ръководни дипломати от посолството на САЩ имаха среща в МС. Утре пристига северномакедонската правителствена делегация.
  • 13 Samo minavam

    18 2 Отговор
    Ех, Ванчо, Ванчо. Много ибрикчии се навъдиха, Ванчо.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Аман

    21 3 Отговор
    От лидери пе да ли.
  • 16 Пенди

    19 3 Отговор
    Не е за лидер човека. По-добре за байрактар на някой гей парад!
  • 17 иван

    17 1 Отговор
    Момче,книжката ли ти взеха,или ти отрязаха топките,щото караш пиян?Оттърва ли се,а се правиш на пич.Има един Евро....,който струва колкото теб -Бар бареков.Виното не е за глупаци...
  • 18 Торбичката Шкембе воевода

    19 1 Отговор
    да не излезе в пенсия? 😁
    Джамбазинка ще ходи ли в казармата да си отслужи най-накрая?
  • 19 3.14К

    11 4 Отговор
    Не референдум за Македония, ареферендум за НАТО трябва да проведем незабавно! Пред македонците има ясни условия: история, език и човешки права. Когато ги изпълнят се пускат и не са необходими никакви преговори повече! Преди всяко интервю на Джамбазки да надува дрегера.
  • 20 az #Изчегъртване!

    20 1 Отговор
    Тоя сега се кичи с етикета "евродепутат", като му изтече мандата ще си е обикновен пияница и инфантил, хвърлящ пиратки и поливащ с вода хората...
  • 21 Джамбазоолу

    13 1 Отговор
    Конгресът на ВМРО е насрочен за 2-и февруари.

    Коментиран от #25

  • 22 Журнал

    4 1 Отговор
    Става все по зле
  • 23 Д-р Гълъбова

    10 1 Отговор
    Първата защитна стъпка на комплексирания индивид, заемащ РЪКОВОДЕН държавно финаянсиран пост, е ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ с НИСКОИНТЕЛЕГЕНТНИ себеподобни, чието животинско чувство за самосъхранение се изразява в "ЛИЗАНЕ" на "началника" и ПОДДЪРЖАНЕ у него на фалшиво убеждение за НЕПОГРЕШИМОСТ. В самотните си нощи този тип КОМПЛЕКСАРИ стигат до САМОСЪЖАЛЕНИЕ, от което често се РАЗПЛАКВАТ и дори РИДАЯТ от самовнушението на обида и постоянно СЪЧИНЯВАТ СЪБИТИЯ, в които се изживяват като герои. Това те го преживяват с глуповатата усмивка на мечтателя и изпадайки в това състояние приемат всички останали за ВРАГОВЕ. И ВИНАГИ, ВИНАГИ търсят причините за собственото си окаяно психично състояние ИЗВЪН СЕБЕ СИ. АПОГЕЯТ НА СИМПТОМИТЕ Е ТОВА, ЧЕ ВЯРВАТ В ЛЪЖИТЕ СИ. ЗАЩО? ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ЛЪЖАТ.

    Коментиран от #27

  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Олигофрен
  • 25 караДжандбаз

    10 1 Отговор

    До коментар #21 от "Джамбазоолу":

    И от 02-февр нататъка членския внос за ВМРО ще е само в натура: с кофички вазелин и/или шишета ракия! Трябва все пак да се живее в условията на спряно бюджетно финсиране и спиране на закрилата на спец-службите за контрабандно-шпионските канали и изцепки!
  • 26 кУмУнист

    5 2 Отговор
    Каква коалиция с Възраждане, та костя създаде партията именно защото не стана председател на ВМРО и го изгвърлиха от там, сега може и Джамбазки да не го огрее, че на каракачантичката не му се дава властта и джамбата да направи възраждане 2.
  • 27 кУмУнист

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Д-р Гълъбова":

    Абсолютно сте права. Аз познавам не малка част от тези индивиди и са точно комплексирани човечета. Там даже мога да ги разделя на три. Първият вид е точно тези комплексираните, вечно намръщените за които всичка са врагове и те трябва да спасяват България, това е типажа Джамбазки, те също обичат и да посръбват от сутрин . Вторият вид, освен , че имат малко от това чувство на първите, но тях ги интересуват основно парите които могат да изкарат от партията, заигравайки се с етнически, расови и какви ли не идеологии , това е типажа Каракачанов, те също посръбват, че са на високи постове и все има кой да ги разкарва. А третият вид са младите в партията, които наистина милеят за България и правят всичко възможно чрез разни инициативи да помагат, това са голяма част от младежката организация. Лошото при тях е че са по млади и наивни и другите два типажа ги мачкат и им присвояват маправеното добро, не им се дават пари за тези инициативи и всичко го правят без помощта на партията. Заради първите индивиди и на младите им се носи името на боклуци и фашисти.
  • 28 дидо тира

    3 2 Отговор
    А КОГАТО ТИКВАТА ХОДЕШЕ ТОГАВА БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ ДАМБИ АМА ТОГАВА СИ ТРАЙКАШЕ ЧЕ КРЪКАЧАНОВ Е НА ВЛАСТ С ШАЙКАТА НАЛИ ТАКА БЕЕЕ БРУСС СЕГА Е ЗЛЕ ОЛЕЕ СЕГАЕ МНОГО ЗЛЕ А ТИ СИ ДОБРЕ
  • 29 дидо тира

    8 1 Отговор
    ДЖАМБА ЩО НЕ ИДЕМЕ У СКОПИЕ ДА ИМ ХВЪРЛИМ 5-6 ПИРАТКИ ЩЕШ ЛИ
  • 30 И този

    4 2 Отговор
    Е по скапан шушля като прасемрчо чек по зле лъже мутриотите вън
  • 31 Петият бустер

    3 1 Отговор
    Ангеле натрупа некво самочувствие ит мандата в брюксел,същият като ъеб беше и баречков,после катонсе върнете в нашата страна ще станете некви основни учители
  • 32 Jjj

    0 0 Отговор
    Джамбазка пиратката с маркуча, много обича македонска наденица, ке умре за нея.
  • 33 ЛИДЕР НА ЛГБТИ И И БЕЗ ИЗБОРИ ЩЕ СТАНЕ

    1 0 Отговор
    ....................... ПО ЗАСЛУГИ ! ПОСЛЕ И ПОЧЕТЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ ЩЕ СТАНЕ - АМА ПЪРВО ДА СЕ ОМЪЖИ !
  • 34 АМИ АКО НЕ СТАНЕ ЛИДЕР

    0 0 Отговор
    МОЖЕ ИЛИ В ГЕРБ ДА ПРОСТИТУИРА ИЛИ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ ИЛИ ПРИ РОЗОВИТЕ ЕДНОПОЛОВИ !
  • 35 Разбойници

    0 0 Отговор
    ВМОРО са терористична партия,заради власт и пари се самоубива,сега са същите предатели примери много прочетете малко история за тия пишман патриоти!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове