14 Февруари, 2022 12:38 2 373 63

Румен Радев призна за проблемите на армията ни

  • румен радев-
  • армия-
  • украайна-
  • русия

България е и лоялен съюзник и член на НАТО

Румен Радев призна за проблемите на армията ни - 1
Снимка: БГНЕС

Най-големият риск за националната сигурност е да неглижираме проблемите на българските въоръжени сили. Не може да се сещаме за тях само от криза до криза и от катастрофа до катастрофа. Трябва да има непрекъснато внимание на най-високо държавно ниво към тяхната боеспособност и точно тези проблеми ще дискутираме утре. Това каза президентът Румен Радев от Сунгурларе. Той е там по случай празника на общината и Деня на лозаря и Св. Трифон Зарезан, припомня "Нова телевизия".

"Най-важната гаранция за нашата сигурност е боевоготовността на българската армия, нейната модернизация, мотивацията на личния състав", подчерта Радев. България е суверенна държава, България е и лоялен съюзник и член на НАТО, добави той.

България е част от усилията за деескалация, но и част от усилията за усилване на източния фланг на Алианса. Вече започва съвместната мисия по контрол и охрана на въздухното пространство на територията на България заедно с нашите съюзници от Алианса като рамкова страна във формирането на батальонната бойна група България е отворена към всички съюзници за участие на техни контингенти, които да допринесат за запълване на дефицита от способности в нашите сухопътни войски, заяви президентът.

Президентът посочи и дали очаква да се стигне до война в Украйна. "Всички се надяваме, че пълномащабна война ще бъде избегната. Всеки ден има преговори на най-високо политическо ниво, Няма военно решение на тази криза - който си мисли, че тя ще бъде решена по военене път, греши. Единственият път за намиране на решение е пътят на преговорите и дипломацията и е обнадеждаващо, че те се водят".

Попитан дали има конфликт между него и премиера, Радев отговори: Важното е, че между правителството и президентската институция има една конструктивна комуникация. Правителството има нужда от подкрепа в тази тежка криза, но не можем да се надяваме единствено и само инситуциите да решат тежките проблеми пред България, а трябва всеки да го прави, посочи Радев.

Радев отговори и на въпрос дали е сериозно премиер да изготвя списъци по Гугъл.

"След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажаднели за справедливост и възмездие. Затова всяко открито противопоставяне на правителството срещу корупцията, среща и одобрението на хората и трябва да бъде подкрепяно. Разбира се, правителството трябва да бъде много внимателно, да знае с кого и с какво си има работа. Аз съм убеден, че борбата срещу корупцията трябва да се води със силата и легитимността на институциите, а не само с популярността на социалните мрежи. Виждате, че методите, използвани от предишните управляващи, безпардонни методи с погазване на закона, доведоха до сгромолясване на техния режим. Това трябва да бъде урок за всички. Урок за правителството трябва да бъде и фактът, че демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични средства и нарушаване на закона", заяви Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ако само там са проблемите,а

    37 17 Отговор
    инфлацията,занижените пенсии,замразена минимална заплата,здравна и енергийна криза....Фатмашка работа!
  • 3 Проблените се казват ГЕРБ

    33 15 Отговор
    И са на всякъде. Корупция , чекмеджета , 12 безхаберие , кражби , рекет , съботажи и тн.

    Коментиран от #10

  • 4 Българка

    23 24 Отговор
    "След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажаднели за справедливост и възмездие. "
    Радев последователно изразява и отстоява надеждите, и дневния ред на болшинството българи

    Коментиран от #19, #48

  • 5 ЧОРАП

    24 12 Отговор
    БЕЗ ОБУВКА

    Коментиран от #38

  • 6 psf

    11 12 Отговор
    Плячкосване, което по показателя "стандарт на живот" нареди България, пред нашите съседи, като Турция, Сърбия и Македония!

    Коментиран от #24

  • 7 пико

    29 10 Отговор
    Ще теглим дългове, за да правим оборот на краварския военно-промишлен комплекс.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 оня с коня

    9 27 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Е нали точно защото не съществува Бълг.Армия сме членове на НАТО?Защото ако не бяхме ,досега 100 пъти да са нахлули Македония от Запад и Русия от Изток под предлог че ще защитават правата на Гражданите си ,като Македония има 120 хил. деши СЪС Бълг паспорти,а Русия - 500 хил със закупени Бълг. имоти и прилежащата територия към тях!
  • 10 Не са само те

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "Проблените се казват ГЕРБ":

    пътя го направиха преди тях и оня съсел с Трабанта и други изклесяци като него продадоха България, а останалите нямат топки да унищожат тази порочна практика и карат по инерцията зададена от краварите. Нямаме Орбан за да сме добре.
  • 11 ПАК ГЛУПОСТИ. .

    18 5 Отговор
    Няма проблеми. Защото няма армия 😄😃😂
  • 12 офицер

    19 7 Отговор
    1990 - 2000 г. васални атлантици и продажни политици промиваха българското общество със следните твърдения:
    - на България не и трябва сегашната БНА. Ние /СДС/ ЩЕ съкратим армията /уволниха десетки хиляди кадрови военнослужещи/ и със спестените разходи ЩЕ изградим цитирам:" Малка по численост, мобилна, отлично въоръжена и боеспособна армия". РЕЗУЛТАТА ДНЕС: НИ АРМИЯ, НИ ПАРИ.
    - Цитирам: "БЪЛГАРИЯ НЯМА ВРАГОВЕ". РЕЗУЛТАТА ДНЕС: България има и вътрешни и външни врагове.
    Тези политици - родоотстъпници има имена, три имена. ВРЕМЕ Е ДА ГИ "привикаме" ЗА ВИДОВ ДЕН.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 5 Отговор
    ОТ 1990 ГОДИНА нямаме БНА нито КАЗАРМА

    Коментиран от #21, #32

  • 15 В Киреча

    18 8 Отговор
    А за инфантилните и "харвардски" проблеми на Киро, кога ще признае?
  • 16 гост

    9 5 Отговор
    Не разбрах - много ли са го били, и само това ли е признал?
  • 17 хехеххе блаженни са верващите

    14 8 Отговор
    Руменчо, Руменчооо ся що църкаш бе душа, онзи ден Каракачана какво ти каза още по-миналата година е имало заложен договор за изработване на БТР за пехотата ни !
    Ти къде беше Руменчооо целяваше на някой нещото ли?? Твоите правителства нищо не са направили от това което е било заложено, а бюджета са го прибрали и окрали и ти си виновен за това селянин!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Радев в момента заработва пост в НАТО

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    нищо повече , ако не си го разбрала??
    ние всичкото това го знаем и вече празните приказки на човечето радеф не ни вълнуват!!
    Искаме дела , а не пшмекери като Кирчо и приказки как Русия ни напада и затва ще даваме пак пари за да с еспасим от Путин!!
  • 20 Запасняк

    12 5 Отговор
    От както сме в НАТО имаме проблем с армията!
  • 21 Бъркаш

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тогава бе БНА, после стана БА!

    Та БА реално започна да е няма след като взеха да се режат ракетите в угодия на Турция и взеха да ни дрънкат за НАТО че щяло така и така да ни оправи!!
    От 1999г. Българската армия бе наистина вкарана в ъгъла и взеха да и удрят крошета непрекъснато !

    Сам ода припомня че тогава пак беше един летец генерал Михов който поде тая пропаганда и сега както забелязвате пак имаме летец!!

    Коментиран от #22

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бъркаш":

    ИЗВИНЯВАМ се много
  • 23 xxl

    15 4 Отговор
    Каква армия? Те за парадите не могат да намерят войници, които да не са с кореми, затова слагат и много жени да носят венците. Войникът трябва да е млад, строен, стегнат и очите му да горят! Погледнете снимки от царската армия преди девети!
  • 24 fsp

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "psf":

    Плячкосване, което по показателя "стандарт на живот" нареди България на последно място в ЕС...!Дори зад нашите съседи от ЕС,като Румъния,които бяха зад нас...!
  • 25 Стефчо

    13 5 Отговор
    Средно тегло на бг войскарите е около 115 -120 кг.

    Коментиран от #26, #40

  • 26 Нищо бе...?!

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "Стефчо":

    Трудно ще се засилят за атака в бой,но засили ли се тази голяма маса,няма да има спиране ..🤣😆😝😂😉👍...!!!
  • 27 Хххх

    9 8 Отговор
    Жалко,че освен Герб и сегашните се оказаха пълни идиоти ,слуги на САЩ и НАтО , продават се предават интересите ни на световните агресори Фаш! Жалко за измъчения народ ,тези предатели срам и страх нямат ,президента също! Браво на Унгария , самостоятелна ,знаещи интересите си !
  • 28 АБВ

    7 5 Отговор
    Селяндур ПУЧ
  • 29 Андрей

    6 11 Отговор
    Пак гръмки фрази от президента. Да се говори , че правителството на ГЕРБ се е сгромолясало е невярно, то изкара пълен мандат. На проведените 3 пъти избори, първият път бяха първи, на останалите два втори. Това ли е сгромолясване?
  • 30 петър свиленов

    5 5 Отговор
    Да си поръчаме още 8 бр. картинки на самолети,като цецовите.Важно е да сме лоялни и да не търсим неустойки-бълха ни охапала.
  • 31 Абсурдистан

    9 7 Отговор
    Този индивид се намира в перманентна мозъчна констипация. И хиляда пъти да каже, че сме лоялен член на НАТО, никой не му вярва. Защо не говори за собствения принос за проблемите на армията? А що се отнася да списъка "Гугъл", не е несериозно един премиер да го прави! Дебилно е!

    Коментиран от #35

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз обичам БНА и войската НА цар борис три
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Да!Дебилно е!

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "Абсурдистан":

    На ГешеФ да дават доказателства,за кражби и корупция,а той да си затваря очите,за престъпленията на мафията,която си го назначи ...!!!
  • 36 Няма нужда да признава

    6 8 Отговор
    Радев.Всеки българин знае,че във всяка сфера Борисов ни остави хаос и разруха.Но народа вярва,че новото правителство постепенно ще сложи всичко в ред

    Коментиран от #41

  • 37 Панчо

    8 4 Отговор
    Армия ли имаме?? Сбирщина от въоръжени пъдари - нито строй, нито дициплина, мъже-жени заедно, до 17 ч. За офицерите също да не говорим! Разликата с БНА е огромна!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 А вината, кой носи отговорност?

    2 4 Отговор
    Всички са паднали от Марс - никой ни лук ял, ни лук мирисал ! Вината я поемаме само с мезета, както беше казал един потомък на комунисти, с мнооого развалена биография !
  • 40 asd

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Стефчо":

    Подложете ги на режим и тренировки!
  • 41 [email protected]

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Няма нужда да признава":

    да бе .... хаос и разруха..... хахахахахаха..поне се строеше..опитваха се..а сега само се краде и нищо не се прави....само заеми... дългове..., обещания....ще пострим 4-5 моста и още толкова тунела....смях смях!!!!! тъй че, след тез ще е хаос и разруха.... ама докато има такива като теб всички ще сме на това дередже.....що не ислизате да лежите сега на площадите, че системата ви убива....явно добре са ви плащали щом си траете сега..... ама скоро ще си сърбате попаратааааааааааааааааааааааааааааа
  • 42 Смех !

    4 4 Отговор
    Каква армия го гони и този ? Държава отдавна няма,нито вече млади хора.Пияници и наркомани ! Армия !?!
  • 43 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 6 Отговор
    Най-важното е акъла. А нашите военни и политици хем го нямат, хем са корумпирани, хем служат на чужди интереси. Американската армия има закон според който се купуват оръжия произведени само на територията на САЩ. Русия не знам дали има такъв закон, но спазва същият принцип. Т.е. България може да има независими армия само, ако сама си произвежда оръжията. Оръжията, които се купуват отвън особено в днешно време когато най-важен е софтуера и когато хардуера е безполезен без софтуера. Са безполезни оръжия, защото се контролират не от българските генерали, а от производиталя наопъжието американския, германския, френския ... бизнесмен работещ за съответното чуждо правителство.

    Също така на България не и трябват подводници и големи бойни кораби. Защото ние имаме едва 300 км. морска ивица. Която може да се охранява много по-ефективно с дронове, малки катери, артилерия, ракети ... отколкото с подводници. Може да се каже, че на практика България няма търгавски флот. Не сме морска сила. Така че не ни трябва и военен флот защото няма какво да пази. Сухоземната си територия можем да пазим със сухоземни оръжия.
  • 44 Гал

    4 5 Отговор
    Ние сме нищо без собствена армия. Ние сме окрадена държава. Политиците ни са слуги на тези дето я окрадоха и на американските ни "съюзници". До 90-та год. имахме близо 9 мил. население, което до днес щеше да е 10,5 милиона, а сега с тия съюзници сме 6.5-7 милиона. Държавата е отдавна пред жестоката реалност да бъде или не. А виждате ли какво става, все едно нищо. Тревога българи! Тревога!
  • 45 Овенен

    2 5 Отговор
    Тая армия могат да я преименуват на СОТ. Тя такова и работи - охранителни мисии в горещи точки на света. Чий го дирихме в Ирак, на който опростихме 2 милиарда долара дълг срещу обещанието да участваме във възстановяването му. Случи ли се? Не. Вместо това наши момчета гинаха в Кербала и на други места. Чий го дирихме в Афганистан? Охранявахме летището в Кандахар. И всичкото това за наша сметка.
    В същото време собствената ни граница не се охранява от армията, а от полЮцията - армията нямала ресурс. Ми като няма да я закриват и който иска да си играе на войници да ходи в Чуждестранния легион, Блекуотър или Вагнер.
    Армията трябва да защитава териториалната цялост на страната. Трябва да имаме и национална военна доктрина, от там се решава и какъв вид войски и въоръжение трябва да имаме.
    Ако сме неутрални, то да купуваме ПВО, многоцелеви хеликоптери дето в мирно време да се ползват при пожари и оказване на спешна помощ. Ако сме ербап против Русия да слагаме ЯО на САЩ и една мишена на челото, ако ще правим България на три морета да купуваме танкове, ракети, подводници и прочие. А ние купуваме без мисъл ей тъй новите сахиби да си вземат рекета. Мерсим от таквиз приятели!
  • 46 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    След поражението и Първата национална катастрофа на България през 1913 г. България губи суверенитет и става васал на Германия и Австро-Унгария. Така до Третата национална катастрофа през 1944 г., когото ставаме васал на СССР. Така до 1997 г. Четвъртата национална катастрофа, когато ставаме васал на САЩ и ЕС.

    България трябва да забрави за Националния идеал за обединение на всички българи в една държава, чрез собствени войни или "военна помощ" от големия брат/Русия или САЩ или Европа/. България трябва да си извади поука от над 100 години национална трагедия резултат от див национализъм и надценени възможности. България трябва да води по-мъдра външна политика по примера та Швейцария и Финландия. Които са преглътнали горчивите хапки на унижение и загуби от по-силните им съседи. Но са запазили на оцелелите територии голяма лична свобода и независимост.
  • 47 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 5 Отговор
    България няма възможности за производство на оръжия, за издръжка на войници... Има само некадърни търтеи менте полковници и генерали като Радев, Янев, Борисов ... служещи на чужди господари във Вашингтон, Москва и Брюксел.

    Коментиран от #52

  • 48 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Радев, Нинова, Борисов, Каракачанов ... са злодеи. Единствено бих се съгласил, че Радев е по-малконо зло в спавнение с Борисов и Нинова. Но все пак Радев е зло.
  • 49 гост

    1 4 Отговор
    "След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажаднели за справедливост и възмездие."- с това твърдение вярвам всички ще се съгласят.Но следващата част е". Затова всяко открито противопоставяне на правителството срещу корупцията, среща и одобрението на хората и трябва да бъде подкрепяно.",и това ни показва,че са празни приказки.Защото хора като Нинова,Рашков и куп други такива нима не са част от зловещото оплячкосване на държавата,и с тях да се противопоставят на корупцията е смешно.Радев не би трябвало да се отнася с нас като с "дебилни" и късопаметни,защото корупцията не започна преди 12 години и не свърши миналата пролет.

    Коментиран от #51

  • 50 препис

    1 5 Отговор
    "- на България не и трябва сегашната БНА. Ние /СДС/ ЩЕ съкратим армията /уволниха десетки хиляди кадрови военнослужещи/ и със спестените разходи ЩЕ изградим цитирам:" Малка по численост, мобилна, отлично въоръжена и боеспособна армия". РЕЗУЛТАТА ДНЕС: НИ АРМИЯ, НИ ПАРИ." Не е само Пасито с трабанта за затвора ,а и оня комбайнер Николай Ненчев-бивш министър на Отбраната на Република България. За 10 дни разби Българската Армия този мишок! Пенсионира над 2400 кадрови военнослужещи.
  • 51 Не са!

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Не са част от зловещото плячкосване на БГ...!Част от това е Борисов и крадливото му 12 годишно мафиотско управление,в тандем с ДПС...!!!
  • 52 Хе,хе...!

    2 6 Отговор

    До коментар #47 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Че Борисов е некадърен и измислен генерал-ДА...!НО!Да твърдиш,че и Радев е такъв-си е просто пълна глупост...!Радев е истински Генерал...,тръгнал от редови летец на Боен Свръхзвуков Изтребител ..!А не сухоземен пешак...- ,,държач на противопожарен маркуч",като Борисов ...!Разликата е ОГРОМНА...!!!
  • 53 лоялен съюзник

    1 7 Отговор
    на натю сте вие:бивши селски момчета,изучени и обучени във военни висши уч-а на НРБ,дали клетва под знаме и с подпис,че ще служите на род и Родина.А сега служите на чужди интереси!Ако си мислите,че янките,които вече са тук и явно сте готови още да приемате ги интересува нашия суверинитет и терт.цялост-значи сте мн.заблудени.интересно за 3 март,какви пламенни речи ще дръпнете за нашия освободител,който ви се привижда сега като агресор и враг на натю?
    цялост
  • 54 Импийчмънт

    4 5 Отговор
    Радеф Ти какво направи за армията НИЩО Добре че сме част от НАТО че са ни сложили под крилото
  • 55 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    2 2 Отговор
    И РАДЕВ ВЛЕЗЕ В ЧАС....МАЙ
  • 56 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    3 0 Отговор
    НЕ НИ ПРЕДАВАЙ С ТИЯ ДУМИ, ДРУГАРЮ РАДЕВ
  • 57 Ф16...ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НА....БСП

    3 2 Отговор
    БИЕМ ШУТА МА СЪВЕТСКИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ
  • 58 кадрови военнослужещ

    4 0 Отговор
    Бълг.Армия сме пенсии, заплата, пенсии, заплата, пенсии, заплата....
  • 59 xaxaxax

    3 1 Отговор
    Корупцията вече е нулева и продължава да пада! Сутринта ми се стори, че вали сняг, ама като се загледах било нови стотачки от спрените далавери.За съжаление е 14 февруари, а не 1 април, но Президентът пръв започна с шегите.
  • 60 ???

    3 1 Отговор
    Ми кой почна да я плячкосва ,партията на която симпатизирате и която ви избра комунистическата сган бкп сега бсп първо 1944 избиха инелигенцията и приватизираха всичко после 1990 до 2010 краднаха и приватизираха всичко каквото може .стига си плювал един и същ човек това е проблем на бсп все някой ви е виновен
  • 61 ВОЕНЕН

    3 0 Отговор
    ДО КОГА въ€ннит€ П€Н$ИОН€РИ(nato-КОМУНИ$ТИ) Щ€ ПОДЯЖДАТ И ЗАДРЪ$ТВАТ $И$Т€МАТъ!?!??!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! СТИГАТ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НИЯ ФАТМАК И З€Л€НИЯ $€РТИФИКАТ!
    "п€п€"-ФАТМАШКО -М€НТ€,разбойкУ Щ€ ви ОМ€Т€!
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА $ ВОЛОЧ Г€РБ,Б$П, ДП$, "п€п€"!!!
  • 62 трудно и полека

    1 0 Отговор
    Спомням си, учениците на Исус Христос му казали че някакъв мошенник лекувал хора като се клел в него и те му забранили да прави така. На което Исус отговорил: Истина ви казвам. Не може човек който е лекувал като се е клел в мен, после да се обърне срещу мен . . .
    Че така с нашия неверен президент. Нека се кълне в НАТО и Европейската перспектива на България. Колкото и да е лицемерно, пасле няма как току така да се извърне.
  • 63 LOL

    0 0 Отговор
    Този Радев ми е напълно внятен. Представям си горчилката която го мъчи след такива думи. Иначе е мушмурок. Умее да се нагажда. Усеща накъде духа вятъра и се преустройва според обстановката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове