15 Февруари, 2022 06:53 1 294 34

Станислав Анастасов: Ценовият шок идва от липсата на мерки за облекчаване на бизнеса

  • станислав анастасов-
  • дпд-
  • депутат-
  • цени-
  • бизнес

Тежестта е прехвърлена върху населението, заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов

Станислав Анастасов: Ценовият шок идва от липсата на мерки за облекчаване на бизнеса - 1
Снимка: dps.bg

Високите цени на храните, ценовият шок при горивата и сметките за ток се дължат на отсъствието на мерки за облекчаване на бизнеса, който при липса на друга възможност прехвърля тежестта върху крайните цени на стоките и услугите и оттам върху населението.

Това заяви зам.-председателят на ДПС, народният представител Станислав Анастасов по време на среща с избиратели в с. Добревци, Община Ябланица. Анастасов имаше приемен ден за граждани, съобщиха от пресцентъра на Движението.

Хората от селото поставиха въпроси, свързани с нередовното сметоизвозване от страна на община Ябланица, липсата на пенсионерски клуб и детска площадка в селото. Те споделяха колко трудно се справят в тежката ситуация в страната.

"Със своя опит, който имам натрупан през годините, се ангажирам да помогна за реализирането на проектите за пенсионерския клуб и изграждането на детска площадка, което ще доведе до подобряване на живота в селото и оставането на младите хора в Добревци“, увери Анастасов.

В срещата с хората участваха още областният председател на ДПС-Ловеч Сурай Велиева и кметът на с. Добревци Силвия Христова.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освен

    20 3 Отговор
    голословие , облечено излишно в ораторство и провокаторски стрели - НИЩО друго не произвеждаш ! Жалка картина !

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 РЕАЛИСТ

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "Освен":

    А ти какво искаш , в прав текст да ти каже , че скока в цената на храните, шоковото поскъпване на горивата и тока се дължат на некадърното управление на Радев и простия му Киро ли? Нямаш ли глава на раменете , да го осъзнаеш сам.

    Коментиран от #5, #12

  • 5 Истината

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Що бе, Радев ли направи енергийната борса? Радев ли трябваше да сключи дългосрочни договори за газта? Радев ли трябваше да построи газовата връзка с Гърция?

    Коментиран от #6

  • 6 РЕАЛИСТ

    3 12 Отговор

    До коментар #5 от "Истината":

    А, не така. Това вече сме го чували от Бойко, че комунистите за всичко са му виновни. Щом си се нагърбил да управляваш и си имаш собствено правителство, ти носиш отговорност. Иначе можеше да си разкарваш Деса по света още един мандат на държавна сметка . На калпавия ..., все нещо му пречи.

    Коментиран от #7

  • 7 Абе

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    .Нещо бъркаш институцията, Радев е президент, не е премиер.

    Коментиран от #8

  • 8 РЕАЛИСТ

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Не така. Знам я тая институция, но Радев сам си създаде политическия проект на Кирчо и сега да не се разграничава от него , а да си носи отговорност за провалите. Това е Радево правителство и децата го знаят.

    Коментиран от #9

  • 9 Хмм

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Отговорност тука? Само бедните носят отговорност

    Коментиран от #10

  • 10 РЕАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хмм":

    Ще носят разбира се. Като гласуват, да внимават. Аз тия боклуци не съм ги избирал.
  • 11 питам

    9 0 Отговор
    Колкото и пари да наливате на бизнеса, той пак ще повишава цените и ще държи ниски заплатите на работещите. Не сте ли разбрали още, че бизнесът в Бг иска само да трупа печалба и да не плаща никакви разходи?
    Тоя бизнес мина на 100% държавна издръжка. Докога?
  • 12 питам

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Радев ли държи в ръцете си горивата и тока, и газта? Чии хора са узурпирали от години стратегическите сектори?

    Коментиран от #14

  • 13 ха ха

    3 0 Отговор
    въвеждане в заблуждение с цел лична облага = приказки от политик
  • 14 РЕАЛИСТ

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "питам":

    Ами Радев разбира се, да не съм аз. Той и Жан Виденов викаше" Не съм виновен за кризата", ама повярва ли му някой.

    Коментиран от #18

  • 15 Целият свят

    6 0 Отговор
    Се тресе от инфлация и проблеми, само на нас ли ще се размине? Няма как, но иванчохаджипенчовци реват денонощно. Ами да плащаме на бизнеса целия масраф, а те да си карат бентлитата.
  • 16 Хахо

    7 0 Отговор
    Ще облекчаваме бизнеса?! С държавно помощи? Чува ли се тоя еничар, това се нарича незаконна държавна помощ. И кой ще определя кого да "облекчим" и кого не, понеже е ясно, че няма да има за всички?
  • 17 човек от народа

    5 0 Отговор
    дрън-дрън ярина !
  • 18 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "РЕАЛИСТ":

    Поне виж кой какъв е ‼️ Радев е Президент , А Виденов беше Премиер‼️ Ама ти явно дори не правиш разлика между двете ‼️ Какво остана да си наясно с участието на Сорос в 3000лв за 1 $ ‼️

    Коментиран от #20

  • 19 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    5 0 Отговор
    Държавата трябва да се грижи за народа си ‼️ Фирмите могат сами да се грижат за себе си ‼️ А никой не пита ЗАЩО СЕ ДОПУСКА увеличение 100% на цената от складове на едро до рафта в магазините ‼️‼️‼️‼️
  • 20 РЕАЛИСТ

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    За втори път отговарям на този въпрос. Радев го създаде този проект Кирчов и той носи отговорност за това правителство. Сега като отиде коня у ряката, се опитва да се разграничи и си спаси някои части отзад на тялото.

    Коментиран от #22

  • 21 Коко

    2 0 Отговор
    Продажници долни купиха ви за един сребарник продадохте и душата си
  • 22 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "РЕАЛИСТ":

    Ами не пиши РЕАЛИСТ , а пиши КОН С КАПАЦИ ‼️‼️‼️‼️ КИРчовците не са на Президента ‼️ НЕ той ги докара и контролира нещото наречено избори , с 15% от 40% гласували ‼️ ЯК КОЗ е на масата на властта от КОЗ ЯК ‼️

    Коментиран от #24

  • 23 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор
    Вдигат цените "защото се вдигала цената на петрола" ‼️ Ами при 140$/барел - бензинът бе 2.50 ! Защо при 70$/барел - бензинът не стана 1.30 ! Чудно , ако сега пак стигне 140$/ барел колко ще искат за литър бензинът ‼️ МОШЕници от МОШЕ ли идва 🤔🤔🤔
  • 24 РЕАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Не се излагай повече. Скочил си на амбразурата да защитаваш Радев, ама той не заслужава. Долен човек излезе. Сега готвел и втори проект и после пак ще се прави при провал, че няма нищо общо.

    Коментиран от #26

  • 25 12345

    2 0 Отговор
    България е социална държава - трябва да се пдзпомагат гражданите, а бизнесът си е бизнес! Защо държавата да подпомага бизнеса, когато производители и търговци вдигат прекомерно цените! Защо при намален ДДС за ресторанти и хотели - цените скачат непрекъснато нагоре. Защото са измамници. Държавата да доплащала тока на бизнеса, а кой ще доплаща тока на хората???????????
  • 26 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "РЕАЛИСТ":

    Прав си! Май няма смисъл да пиша повече, та ти дори не разбираш това което ти пиша ‼️‼️‼️ Не защитавам , Радев, а ти показвам кой е виновен ! Но на човек който НЕ иска да види, няма как да му покажеш, дори и Ниагарския водопад ‼️ Хубав ден ❗

    Коментиран от #27

  • 27 РЕАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Не ти прави чест. Тръгна с лични нападки вече за втори път. Нали знаеш, кой ги започва?
  • 28 “Проклятието на България”

    2 0 Отговор
    ДПС 👎🏼
  • 29 Този много се заканваше на

    1 0 Отговор
    Премиерът ни. Имам го на видео как върти главата си еничарът от миналата седмица в НС!
  • 30 А бе

    2 0 Отговор
    КРАДЦИ !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Дообре

    2 0 Отговор
    Ценовият шок идва от липсата на работеща държава, която да проверява и наказва за ширеща се спекула и картелизация.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове