Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 21:44 33 838 147

Ивайла Бакалова: Детето на Йовчева е на Борисов, сигурна съм, за да ги кажа тези неща

  • ивайла бакалова-
  • борислава йовчева-
  • дете-
  • бойко борисов

Борисов явно не е доблестен човек и не може да застане зад своите постъпки, както и за това какво е направил 12 години на България. Когато се видят снимки на детето е абсолютно сигурно кой е бащата, казва "Мис България" 

Ивайла Бакалова: Детето на Йовчева е на Борисов, сигурна съм, за да ги кажа тези неща   - 1
Снимка: БГНЕС

Защо, когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси? Това коментира моделът и жена до Веселин Денков Ивайла Бакалова пред "Евродикоф".

"След като човекът, с когото живея, беше арестуван, имах множество разпити в спецпрокуратурата. Интересът тогава беше много висок, но след като записах посредниците на специализирания съд и прокуратура никой не ме потърси. Те си говориха с Господ и те можеха да направят всичко, поискаха не по-малко от 100 000 лева. Тогава интересът по дело, за което на всички беше ясно, че е скалъпено, беше безумен. На всеки един разпит спецпрокурорите питаха за Васил Божков, дали се познаваме, дали знам за организацията на протести", коментира Бакалова.

"Обществена тайна е, че Веселин Денков започна да ходи през 2020г. на протести, забелязан беше там и беше обявен за един от големите врагове на властта. Заповядано му беше да бъде тикнат в ареста и да не излиза. 10-20 дни преди задържането му той отиде при Сотир Цацаров, действащ шеф на КПКОНПИ, за да разкаже за рекет и изнудване от страна на Прокуратурата. Аз съм била свидетел на тези срещи. В момента, в който той отиде на среща в КПКОНПИ и подаде сигнал, след това му беше издадена заповед за задържане", каза още тя.

"Не искам да влизаме в детайли относно детето на Борислава Йовчева, но аз познавам Бойко Борисов от кампании през 2001г. Не съм го виждала от години. Той не ми е изпращал Борислава Йовчева. Тя се свърза с мен чрез приятелка с идеята да ѝ помогна да се установи в Дубай, да ѝ помогна с училище, с жилище, което да закупят. Тя се свърза с мен и за мен веднага стана известно кое е това момиче и кое е това дете. За да се преместиш в Дубай бащата има основна роля във възпитаването на детето. Тя каза, че детето е нейно, води се на нейно име, защото бащата е много известен човек. На мен още тогава ми стана известно. От тогава никой не ме е потърсил", каза още Бакалова.

"За да ги кажа тези неща значи съм сигурна, а именно, че това дете е детето на Бойко Борисов. Оттам нататък е елементарно за властите и за прокурорите в България да се направят, че нищо не се е случило, както и че Борисов няма дете. Борисов явно не е доблестен човек и не може да застане зад своите постъпки, както и затова какво е направил 12 години на България", коментира тя и допълни, че когато се видят снимки на детето е абсолютно сигурно кой е бащата.

Припомняме, че пред Станислав Цанов бизнесменът Веселин Денков твърди, че е бил отвлечен с поръчка от Бойко Борисов? В първото си цялостно интервю и след престоя в затвора. "Мис България" Ивайла Бакалова проговори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и предизвиква Борисов да си направи тест за бащинство.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 236 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Запознат

    191 31 Отговор
    Негово е целия отбор на ЦСКА от преди 7 - 8
    години го знае когато Йовчев риташе в ЦСКА са им казали на футболистите да го пазят на тренировки да не го контузят, че щяло да им иначе после проблеми за отбора!
  • 3 Фен

    299 24 Отговор
    Елементарни хора, лошо възпитание - да направиш дете , да ти направят дете - без да го обмислиш или по сметка - това са примати
  • 4 BOBO

    124 307 Отговор
    ВСЯКО ДЕТЕ СИ ИМА БАЩА МА ТРЪТЛО, А ТИ КАТО НЕ ЗНАЕЩ ТВОИТЕ ОТ КОИ СА ТОВА Е ДРУГА РАБОТА

    Коментиран от #31

  • 5 Мда

    315 62 Отговор
    Достойнството не съществува при Боко неговите лакеи от герб, дпс и прокситата им.

    Коментиран от #26

  • 6 Мда

    295 55 Отговор
    Браво! Герб троловете вият, значи всичко е точно.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Патриота

    255 30 Отговор
    Разбира се, че е негово това дете иначе нямаше да подарят на водопроводчика баща на Йовчева фирма с капитал за 1.5 милиона евро и без задължения купена за 3005 лв.

    Коментиран от #30, #119, #120

  • 9 Голяма работа

    116 64 Отговор
    Че имал дете. Малко са възрастните хора които нямат деца.
    Що пък трябва да казва на всички Има ли няма ли на кого е и от кого е
    Друго е по-важно финансирал ли е И как Бориславова
  • 10 Хихихи

    149 34 Отговор
    И чекмеджиню предсадаталя знае, нали затуй купи къща у Барцелона от шкафа

    Коментиран от #82

  • 11 Наша Бакалия

    90 104 Отговор
    Ако ще вярваме на такива, като Бакалова - нека изчакаме и да питаме детето КОЙ го е правил ))) Помните ли как защитаваше БРАТ си, когато му лъснаха иневерите ))) Ади, де! Не бързайте с из(р)одите )))
  • 12 Ръмпези

    186 47 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ, ЧЕ ДЕТЕТО Е НА БАРЦЕЛОНСКИ...САМО СЕ ЧУДЯ, КАКЪВ БАЩА Е ТОЙ...ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ НЯМА В СВЕТА....ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО Е НА ДНЕВЕН РЕД...

    Коментиран от #25

  • 13 Тролове гербави

    120 32 Отговор
    Хак да ви е. Няма по глупави от вас.
  • 14 Биби Андерсон

    175 24 Отговор
    Бойчето сега ще представи документи, че тогава е бил импутентен, подкрепено с документ, подписан от прокуратурата! Тоа тогава е бил в друга държава! Това е гнусна клевета, която лично Радев е изфабрикувал, докато го е снимал с дрона - само и само да го дискредитира!

    Коментиран от #22

  • 15 Гласове от зайчарника в Банкя

    126 27 Отговор
    Той Бацо по цял ден ни съзерцаваше в зайчарника, как се плодим и да не остане по-назад, но поне да си признае за зайчето, ама па той никога не е бил жентълмен, а най-обикновен тиквамен!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    83 34 Отговор
    Бакалова е светица. Мъченица в борбата срещу Тиквата

    Коментиран от #19, #107

  • 18 Гост

    103 52 Отговор
    Мръсницата си остава мръсница от рождението до смъртта.
  • 19 Уговорен

    77 20 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Продажна цепка, като касичка - няма значение КОЙ пуска парите - дупката е отворена!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 таз хурва ама голема

    96 104 Отговор
    И какво ако Боко е таткото на това детенце?По-добре ли щеше да е ако си го хванала на калъп с некой джендър?
    Значи Боко си е мъж и половина.А ти хурветино първо виж с кой си го слагаш.Доста е изписано и за твоя убавец.

    Коментиран от #27, #74

  • 22 Селянин

    50 51 Отговор

    До коментар #14 от "Биби Андерсон":

    Тои радев един умник е « че взе стара джанта» Гочето се отърва Като беше женен може да има любовница подчинена и да и дава двоина заплата а при борисов е престъпление
  • 23 АУУ

    52 19 Отговор
    КРАСАВИЦАТА ПУЙКА.КОШМАР.
  • 24 Ехххх тикво

    115 41 Отговор

    До коментар #1 от "Светештата":

    Светеща или не , не е важно както не е важно КОЙ е снимал пачките на тиквата , ВАЖНОТО е какво правят там тези пачки и кюлчета, та същото и за малкия тиква. Не е важно кой е светил и кой не важно е че тиквата е плащал с нашите пари на скъпи проституки хиляди за да се задоволява с парите от данъците ни. Но това не е размишления за тикви когато имаме истински прокурор тогава ще се разбере истината. За 12 години геноцид от управлението на този диктатор загубихме страшно много като народ!!! На последно място по доходи на първо по смъртност и заболеваемост по бедност. Дан оскоро се оправим без тикиви във властта !!!

    Коментиран от #59

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сравнение

    58 95 Отговор

    До коментар #5 от "Мда":

    Борисов яде «младо агнешко» пък радев дъвчи «старо кравишко место» това е разликата И зависливите на първа линия да пишат На ли сте баровци Защо не правите като борисов « пии уиски на повече години отколкото са годините на жените с които е» Евала поклон борисов е велик

    Коментиран от #49

  • 27 Размя ме ))))

    98 53 Отговор

    До коментар #21 от "таз хурва ама голема":

    "Значи Боко си е мъж и половина" - Абсолютна мишка е той, смешна жалка мижка криеща се зад властта ако е без власт реве от страх!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Между другото

    47 32 Отговор
    Борисов е поръчвал Екзекуции на негови бандити срещу неудобни!
  • 30 Свидетел

    58 42 Отговор

    До коментар #8 от "Патриота":

    Явно тази е била пренебрегната от борисов / Явно вече е пенсионерка в занаята/ и сега бълга змеи и гущери На всеки времето минава Има закъсали да си остави телефонная номер Дано се намери някои
  • 31 Дали тя знае чии

    46 34 Отговор

    До коментар #4 от "BOBO":

    са нейните деца, си е нейна работа. Но дали Борисов лъже или е лъгал, е не само негова - все пак той е бивш министър-председател , настоящ партиен лидер...
  • 32 Защо пък не

    51 15 Отговор
    Ами твойто е на Румен Гайтански прилича на него.Намерила тя пък да съди.Бойко народа го осъди вече то се видя на изборите.Време е напред да се върви напред от хубавите неща които все пак са направени за да се помнят лошите и да не се допускат отново.
  • 33 Елена

    76 39 Отговор
    Така ли пише жена за жена? Теб какво те интересува кой има дете и кой няма? Твоята репутация е доста компрометирана за да съдиш Бойко Борисов.Как не се спряхте вече , как не ви омръзна? Би било добре да млъкнеш и да не говориш глупости, защото все пак живееш с престъпник! Ами така като те гледам и този ти е много!

    Коментиран от #56, #75, #79

  • 34 Винкело

    40 19 Отговор
    Е, хубаво де, ама какво като бил имал още едно дете? Какво да му пита прокуратурата? Ако оная миска тръгне да го съди за бащинство - добре, но ей така - ела ни на разпит имаш ли, нямаш ли... И какво от това?

    Коментиран от #53, #73

  • 35 Откъде

    53 21 Отговор
    сега намери смелост да говори толкова ясно за неудобни неща? Тя е бок.лук - всички го знаем. Бойко е още по - голям б.о.к.л.у.к. - и това е ясно. Но има нещо гнило във факта, че говори чак сега за тези неща. Почувствала се е сигурна зад нечий гръб. Зад чий ли? Клюки всякакви, но днес прочетох, че си има богат любовник в Дубай. Каквото и да е, тя е измет, а и вече прилича на мъж. Всъщност си е циганка, а баща й е престъпник, лежи в затвора в САЩ, сестра й е лесбийка. Абе, мани остави се... За Тиквата нищо ново не казва. Ясно е.
  • 36 Иван

    55 19 Отговор
    Ти да не си им светила, ма проста гювендийо?

    Коментиран от #71

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Преобърна ми света с таз новина

    9 9 Отговор
    ....дано не ми бомбират трушиите обаче. Мойте си са на 10м максимум, пазя си ги като квачка, че да има и белички по таз територия.

    Коментиран от #50

  • 39 Ella

    45 13 Отговор
    Добре е, човек, когато отправя публични обвинения, да мисли после дали ще може да ги докаже.

    Коментиран от #70

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 баба Цола

    28 4 Отговор
    Щом е такава работата да го прибира да играе с внуците.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 да те осветлим

    38 16 Отговор

    До коментар #7 от "Светештата":

    Кой би купувал къщи на чужди жени и деца, за това става въпрос.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 aaa

    30 39 Отговор
    ти ли беше онази с куршума в главата???? дето и гонзо те .... , златотърсачките пасти за ядът пред теб ...б о к л у к ... евала на бат бойко и деца може да прави още....

    Коментиран от #68, #141

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Велев

    47 25 Отговор
    Много грозна жена, проста и нагла! Дали не го прави, защото е отхвърлена?
  • 49 Да бе

    33 16 Отговор

    До коментар #26 от "Сравнение":

    Обикновено не отговарям на платени герб тролове. Ти прочете ли статията? Намира се най-отгоре. Принцесатата на Боко иска още и още. Твоят вожд направи ли тест за бащинство за барЦелонската принцеса?
  • 50 горкана

    12 12 Отговор

    До коментар #38 от "Преобърна ми света с таз новина":

    А ако чуеш, че има повече деца от Борис Джонсън ще ти бомбират и компотите.

    Коментиран от #63

  • 51 Пешо Буксата

    54 15 Отговор
    Гербери или гробари,няма човек който да е против Бойко да си има дете. Да си беше казъл,обичам я и исках това дете от нея. Хората имат против мошенгийте дето ги върти,с подставени лица,с офшорки,с прехвърляне на фирма на бащата на девойчето,той е водопроводчик с 1,5 милн. фирма,фиктивни бракове,и т.н. Бойко,че си има пари има,от Ипон от други бизнеси,да си ги харчи. Да беше купил къщата официално и да му е мирна главата,а не да върши 1000 въртележки. Като баща да поеме отговорност поне пред детенцето.
  • 52 Иван

    26 8 Отговор
    Маймуна.
  • 53 Pi Ar Sevi

    54 18 Отговор

    До коментар #34 от "Винкело":

    Важното е че Тиквата е купил къщата и бутика с пари от шкафа....с наши пари.
  • 54 Аз жертва на терор

    31 14 Отговор
    Кака не си само ти потърпвша от мафията на Борисов, много сме но всичко потулват в прокуратурата и от МВР!
  • 55 Хъкълбери Тиквата

    53 18 Отговор
    Само абсолютен изрод може да се отрече от детето си и да го крие сякаш то е виновно за чекмеджетата на тати.

    Коментиран от #58

  • 56 морски

    52 9 Отговор

    До коментар #33 от "Елена":

    Има един разказ на Чудомир " Не съм от тях" тази ми прилича на главната героиня!!! Разказа започва така"Не обичам, какСийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени,.........."
  • 57 кккк

    55 14 Отговор
    Е как да застане и да каже, че има дете от 30 години по-млада моделка.Нали с това лъжеше хората - колко народен човек бил, как бил сам като куче и само за народа мислел, как имал само 10 000 спестявания и си живеел в къщата в Банкя.Тоя образ не се връзва с млада любовница живееща в къща за няколко милиона .Това му е другият тайният живот дето не го виждат хората, а за пред хората - самотният човечец от Банкя.Никога няма да признае , че това дете е негово а тая дано цял живот и се наложи да живее в страх дето се прави на баровка с откраднатите от хората пари.
  • 58 Aлфа Вълкът

    23 15 Отговор

    До коментар #55 от "Хъкълбери Тиквата":

    Путин май го забравяш? Колко са му незаконните деца 3-4?

    Коментиран от #72

  • 59 Помак

    21 9 Отговор

    До коментар #24 от "Ехххх тикво":

    Е точно с твоите НЕплатени данъци тквата няма как да плати ..орспо
  • 60 Тренер

    30 7 Отговор
    Не може да е на Бочко.Тогава беше контузен със скъсан менискус.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Кажи цифра само

    2 4 Отговор

    До коментар #50 от "горкана":

    ...извървям колана, тр. да се преборят простаците, поне това мога 🙄
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Агенция

    11 10 Отговор
    "Клю-клю" !
  • 67 Тончо

    29 12 Отговор
    Майко, колко си грозна
  • 68 хтнрп

    35 4 Отговор

    До коментар #46 от "aaa":

    Не е тя, Цеци Красимирова е. Тази е друга, на боклукчийския бос бившата любовница.
  • 69 Doko

    31 14 Отговор
    Боко си мислеше, че е вечен. Но за съжаление народът му показа среден пръст. Защо рева пред Туск от ЕНП за прелюбодействата си? Хората помнят...
  • 70 хахаха 😂

    29 7 Отговор

    До коментар #39 от "Ella":

    Ами нали при доказателствата ще трябва и Боко да си направи тест за бащинство, за да докаже, че тя лъже. Ама дали ще иска да доказва и да си прави тест за бащинство това е друг въпрос. Ще мълчи като пръд...
  • 71 мдаай

    27 8 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    Ами тя не им е светила, ама оназ може да се е похвалила.
  • 72 Хомосапиенс

    14 3 Отговор

    До коментар #58 от "Aлфа Вълкът":

    Поне 2 от Кабаева.
  • 73 оффф

    41 7 Отговор

    До коментар #34 от "Винкело":

    Ами няма лошо да има още едно дете. Лошото е прането на 5 млн евро с недоказан произход.
  • 74 от къде

    33 9 Отговор

    До коментар #21 от "таз хурва ама голема":

    Не схава въпрос за детенцето, а за прането на пари и какъв е техния произход, от пресхъпна дейност ли са, отклонени държавни средства ли са, от корупция ли са, от магистралите ли са⁉️
  • 75 Уфффф

    25 9 Отговор

    До коментар #33 от "Елена":

    Ленчее, много повъхрностно разсъждаваш. Няма значение дали е негово детето или не. Да прави колкото си иска и на когото си иска деца. Съвсем в друга посока трябва да са ти разсъжденията, но за това е нужно да умееш да четеш между редовете.
  • 76 кУмУнист

    28 10 Отговор
    Бакалова оборотната ревна кога и пребраха мъжо-престъпника , Мали жалния не е престъпник, той е невинен човечец. И боко, и моко са мафиоти, но бакаловеца си чист престъпник и мястото му е в затвора до живот.
  • 77 анонимен

    34 8 Отговор
    Миличка, Борисов е мутра и пострада народът от него, но не и такива като теб. Такива като теб спят с такива като него за пари. Ти много знаеш, защото винаги си се въртяла около такива мъже покрай Вълка и разни други. Така е, той лъже, но е ясно защо ти знаеш.
  • 78 до 74

    30 7 Отговор
    Ами не се е чуло да има някакъв друг доход освен заплатата му.Пък тази йовчева сигурно от бутика дето е бил на яка загуба ги е изкарала тия пари.Или баща и водопроводчика един ден се събудил и му дошла блестяща идея и забогатял с няколко милиона.Чисто и просто селски крадци.Тая е родила за да си оправи живота, замъкнала е и бедните си майка и баща в Барселона и си е мислела, че си е всичко е точно.Ама бедните тъпи крадци си остават бедни и тъпи крадци, дори в къща за милиони.
  • 79 Еллеенно,

    26 26 Отговор

    До коментар #33 от "Елена":

    Браво на Ивайла,това е доблест,а твоето е страх
  • 80 Мафия

    30 7 Отговор
    Като го питат за този въпрос отговаря много странно Боко.Личи му,че маже.Всичко е вярно,иначе нямале да изчезне записа с неизлъченото предаване на Милен Цветков.5 милиона нищо не са.Те са милиардери дори за наша сметка.
  • 81 Биби Кинг

    3 10 Отговор
    Мунда е сигорна шо ми дръжеше мъркуча първата брачна нош по минйорска каска у тъмната комната!
  • 82 Егати

    0 6 Отговор

    До коментар #10 от "Хихихи":

    Това сам ли го измисли и колко време го мисли?
  • 83 боко

    13 10 Отговор
    щом е сигурна сигурно трябва да му е светила като е правил бебето
  • 84 ComfortablyNumb

    18 21 Отговор
    Какво престъпление е да имаш незаконно дете!? А стига с тоя английски морал от 19 век! Да му е честито на Бойко и да е живо и здраво.

    Коментиран от #91

  • 85 бай Киро

    20 5 Отговор
    Бойййкооо а честито ти рожба да ти е живоооо и здравоооо признай си бе човек що се дръпаш ако си признаеш че си станал баща на момиченце може да не те вкарат в затвора и ще направиме едно якооо кръщане в Барселоня ще удариме по един кючек на масите от горе какво муу трябва на човек бееее е това му требе и аз ако я бях добарал и от мене да е хванала даже близнета щеше да са айдеее Боче почерпи призидента празник ти е!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 РТЕКШНМ

    26 8 Отговор
    Пак излязоха от нафталина ,бившата на Вълка и миска от ъндърграунда живяла в Дубай за издръжката да не питаме.Подхвърля някакви записи уж на посредници ,е то всеки може да си изфабрикува разговори,а точно нейния Веско вода ненапита идват от леговището на Черепа и хич" нямат "връзка с платените протести.Ай стига,пак ни работят и пак ползва номерата на обвиняемата Йончева дето излъга властите в Испания с компромата около къщата.И тая и Йончева са наясно ,че проверката е прекратена още май 2021 г.и да не излязат лъжкини още я дъвчат да се затвърди,че властите в Испания не знаят,а двете кокошки знаят .И дрън дрън хем купил къща хем отишла в Дубай ,изобщо глупости!
  • 89 Пак кифлата

    28 12 Отговор
    И колко пъти ще я проверяват тази къща ма Ивайло?Две години ,проверени всички трансфери ,произход на парите ,всичко е чисто,нито има задържани ,нито обвинения ,нито са замесени политици.И едва ли тази жена с детото е съгласна да я компрометираш и злепоставяш.А ти каква връзка имаш с Арабаджиеви и Божков?

    Коментиран от #94

  • 90 Шамара

    22 10 Отговор
    Ти сигурно си му светила на Борисов да не обърка портите а може и да си му държала мамуля?!
  • 91 Ха хо

    20 6 Отговор

    До коментар #84 от "ComfortablyNumb":

    Първосигнално! Не детето е проблема, а ако е негово следователно той е обезпечил стандарта на майката с няколко милиона евра, които трябва да се доказват! После пък да накараш твой близък, който може да и е баща да се ожени формално, е моралния аспект на въпроса и т.н.!
  • 92 Трезвомислещ българин

    23 5 Отговор
    Мутреса коментира мутреса!
  • 93 Вили

    33 5 Отговор
    Снощи я гледах Ивайла Бакалова по ЕК.Диков ,с видео връзка говори с нея.Та специализираната прокуратура издевателствали върху нея.Очаквах,че са и прилагали мъченията,които Кадафи приложи на нашите мед.сестри в Либия.Но не,те само са я били питали.За Борислава Йовчева каза- детето било от известен българин.И на Бакалова веднага и било станало ясно,че е от Борисов.Как става това,тя врачка ли е,Господ ли и говори.Може да е някой женен бизнесмен например,който не желае да се разведе.Т.е.самата Йовчева,не е казала нито дума,но Бакалова веднага разбрала!!!!!!По идиотски скалъпен компот,не съм чула.Спомням си,когато убиха Илия Павлов,тя Бакалова първа дотича в болницата да реве.След това Румен Гайтански се разведе с нея,даже имаше и тест дали той е баща на детето.Неморална личност,като Бакалова и меркантилна ,не може да и се вярва!
  • 94 RR 2021

    14 3 Отговор

    До коментар #89 от "Пак кифлата":

    Къщата е продадена,няма пране на пари,вие да не си мислите,че испанците са различни от нас,те са същите.кой не иска 2,3 милиона кеш.живялите в Испания българи мнооого могат да ви разказват.Руснаците изпраха в Испания стотици милиарди долари.
  • 95 От опит

    16 5 Отговор
    Колко ли са ва таралянкали и вас от "Г" в "У" и вас , разни управляващи и мутри , щом си толкова компетентна да знаеш ?
  • 96 Сорос

    20 5 Отговор
    Дори и да е така злобата че не си на нейно място те изяжда, алчността за милиардите, мъстио гладна
  • 97 Ван Дал

    14 4 Отговор
    Хасиенда в Барцилона и сакове с дипломатическа поща за Емирствата. Климата сходен като в Сандански- сухо и топло целогодишно. Детенцето ще живее охолно и щастливо- на тати, принцесата. За това ли мерзостта няма фаца и гледа в земята, набръчкал чело- ахаа, да ревне от безсилие....
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Бакал Ивайлов

    14 10 Отговор
    Очевидно детето прилича на толупа, има неща които не могат да се скрият, колкото и да искаш. Едно от тези неща е гена, той определя на кой ще приличаш. На плеймейтка или на тиква от Банкя. Явно гена на варивото е ваел превес пред гена на шафрантията....
    Или както е казал Дарвин, оцелява не най-силният, не най-големия а най-приспособимия...

    Коментиран от #104

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Просто човек

    13 9 Отговор
    Тиквата е с мишо сърце...
  • 102 Нейна "посестрима"

    15 3 Отговор
    Горката ... Толкова невинна, та чак ДЕВСТВЕННА.
  • 103 БоБо

    16 8 Отговор
    ББ я отсвири тази и тя сега му отмъщава.
    Обичам ккyрвите, но не и номерата им...
  • 104 Стампи

    12 2 Отговор

    До коментар #99 от "Бакал Ивайлов":

    Е как,момиче на 8 г.ще прилича на Борисов,виж да е момче на 20 г.може да се види.Както Фабиен Делон прилича на Ален Делон,но не и Анушка Делон.Без никаква снимка за съпоставяне,словата ти висят безсмислено в пространството.

    Коментиран от #117

  • 105 Стара чанта

    22 9 Отговор
    Мърло, я кажи ТИ с колко си преспала , и на колко си ду.ала ? Това ще е по- интересно, вместо да се занимаваш с чужди работи ! Простакеса миризлива !
  • 106 незнайко

    15 3 Отговор
    Никой насила ОСВЕМ майката на детето не може да накара Борисов да си прави тест за бащинство !!! С кого ще го сравняват този тест ? И него ли ще го накарат насила ? Това, че Бакалова е сигурна го знае и цала БЪЛГАРИЯ и какво от това ?
  • 107 Мада

    17 5 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Защото не им е оказал нужното внимание - стават две с Пчеличката Мая, все по-озлобени..
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ СМЯХ!

    27 8 Отговор
    ТАЯ ЯВНО ДОСТА ГО Е ЗАКЪСАЛА ЗА ПАРИ ! ГОЛЯМ ЦИРК,ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ! ЯВНО ИЗЛИЗА НОВО " "АГНЕШКО" И ЦЕНАТА НА "ОВЧЕТО " ПАДА!
  • 110 Иван

    14 6 Отговор
    Тази май нещо не е добре с главата
  • 111 абе ха ха Хо

    19 2 Отговор
    То и твоята дъщеря е дете наотстреляния Илия Павлов /одрала му е кожата и приликата с останалите му деца е очевадна/ но го преписахте на Вълка срещу солидно заплащане.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Грую

    7 1 Отговор
    Явно Боко е предпочел другата.
  • 115 Всички в партия гроб

    11 7 Отговор
    Как вярвате на лидер, който се отрича от детето си, което е направил на тази, за която каза/излъга, че щял да си "вземе" зажена.. това е един м--р-ъ---сн--б--и--к
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Сивата котка

    6 4 Отговор

    До коментар #104 от "Стампи":

    Детето взема 50% от майката и толкова от бащата. 25 % от бабата и дядото на майката и толкова от същите по бащин ген. Но има едно правило в природата, че момичетата приличат на бащите си, а момчетата на майките си. Разбира се има и изключения. Вгледайте се внимателно във вашите близки, децата им, ваши такива, ама много мнимателно и ще видите това окето ви казах.

    Коментиран от #121

  • 118 Перо

    11 7 Отговор
    Във връзка с разследването за пране на пари и къщата в Барселона,обитавана от мадамата,прокуратурата има право да иска принудителен ДНК тест от тиквата и детето!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Туй то

    7 0 Отговор

    До коментар #117 от "Сивата котка":

    Детето прилича на по-проклетият от двамата , вгледайте се и ще го видите. Понякога връща кръв , и по назад . Има процент грешка бащата да е някой друг.
  • 122 С вид на вещица

    18 4 Отговор
    Тая наистина прилича на вещица.А иначе какво го интересува човек чие било детето на еди коя си?
  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    Държавата пропада, а някой продължава да отклонява вниманието на хората отново с Борисов. Простия народ няма пари, но пък има зрелища.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Ха ха ха ха ха

    11 2 Отговор
    Тая пaча знае ли си бащите на децата..
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Комбина

    13 2 Отговор
    Тази, която сега говори и мъжа ѝ са от средите на мутрите, които ако имаха нещо срещу теб много "мъжки" го приключваха. А сега тя си ходи и си говори, виждам спокойно!
  • 128 konservator

    9 5 Отговор
    Ако някой не знае това е МИС България – 100 % няма по-хубави българки от нея!

    Най-страшния проблем на една жена е меркантилността, а тука има в изобилие!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Така е

    8 6 Отговор
    Борисов и доблест !?
    Две несъвместими неща !!!!
  • 131 Чудомир

    9 8 Отговор
    Много бълвоч се изригна като лава срещу Ивайла. Още не може да осъзнаете текста на статията.Не става въпрос, че Бойко е баща на детето.Той е свободен и може да има приятелки,колкото си иска.Става въпрос, затова, че Прокуратурата не си мърда пръста и спи дълбок сън за незаконно изпрани 5 млн.евро за къщата и бутика в Барселона.Дадени са сведения за лица, свързани с препращане на тези средства, има и свидетели. Има документи.Но няма прокурори, които да действат.Това е основният въпрос.И тези лица са от бившата групировка СИК по документи.

    Коментиран от #135

  • 132 Факт

    7 0 Отговор
    И негово да е, какво от това? Не можеш да казваш неща и да твърдиш без ДНК.
  • 133 Само боклуци тук

    7 1 Отговор
    Тая да не му е светИла.И от ,какъв зор ще дава наклон на Боко. Тя нейните деца не знае от ,кой са тръгнала да се кахъри за Баце.Смех.
  • 134 Стиляна

    8 1 Отговор
    Тя като жена може би би се съгласила че жените имат право да избират от кого да раждат деца. Това че тя се е ориентирала към такъв мъж като нейния, водена от алчност за бърза печалба, си е неин ЛИЧЕН проблем.

    Коментиран от #136

  • 135 не отклонявай темата

    5 1 Отговор

    До коментар #131 от "Чудомир":

    На дневен ред е Рашков гейт. Въпроса е че Рашков в едно с Елена Йончева са в конспирация за сваляне на законно-избраното правителство на Република България. Те трябва да отговарят пред закона за това си деяние.
  • 136 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #134 от "Стиляна":

    Това че въпросната дама се ангажира със свалянето на Законно Избраното правителство има някои сантиментални нотки, но остава факта че новоизбраното НС едва ли ще предприеме стъпки за освобождаване на любимия и от отговорност и той едва ли ще напусне кафеза при това управление. Не можем да очакваме че Божков ще доразвие "успеха".
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Интересно

    6 0 Отговор
    Точно ,тази дама да говори за морал.Че била и сигурна.Сигурно им е светила.Но дори ,тогава човек не може да бъде сигурен.
  • 141 Не, бе

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "aaa":

    тя започна като любовница на Илия Павлов. Няма куршум в главата (Цеца Красимирова има), но и двете нямат мозъци, така че е без значение. Просто бок.луци. Ама и двете приличат на мъже. Ужас. А уж са жени. Грозна работа.
  • 142 Пак измислици

    3 0 Отговор
    Малко прилича на вещица,да не кажа много.И тази е дубайска " принцеса" в подкрепа на лъжите.Компромата на Йончева/ГошоТ /Цветан Василев за прословутата къща се задейства преди сваляне имунитета на обвиняема та др.Йончева за пране на пари в ЕП,а нейното пране не е само 300 000 лв.и повече в комбина с мексиканците офшорци видно от търг.рег.,а много повече чрез други лица,пак чрез КТБ.Затова забъркана в схеми,се уреди в ЕП,но в ЕП заради реномето на Станишев влязоха в компроматна война да изперат обвиненията,че е " репресирана" политически" ,тя "разследващата " жертва.И отново сега,при новото обсъждане на имунитета в ЕП,се подхвърли и тук и в някои медии за подпомагане на перачката др.Йончева.Че и др.Чашков удари рамо с листи от вестници,уж доклад по стар КГБ сценарий.Ивайла същата повлекана и тя е в купа.Пак деца,простотии ,и колко пъти семейството на момичето каза че не познава Борисов,но не ,клюката е по пикантна..Е някои се връзват,след като машината за манипулации работи от горе надолу.
  • 143 Стига бе

    3 0 Отговор
    Ивайла угажда на Черепа,и свързания с него нейн партньор.Това е положението.
  • 144 Този крокодил

    1 0 Отговор
    На снимката, наистина ли е била мис България. Ужас.
  • 145 Бакалова е заплиличала на злобн старица.

    2 0 Отговор
    Борисов би трябвало, да призове Йнайла Бакалова пред съда, за да докаже обвинението си към Борисов. Същото следва да направи и другата засегната страна, Йовчева. Тук са нарушени правата и на самото дете, на Йовчева. Исканата сума за обезщетение, трябва да е 1 млн лв. Не може, всяка кокошка, да си плещи, каквото иска.
  • 146 Левите покорят България пред света.

    1 0 Отговор
    Барселонагейт, шкафчета с кюлчета са кьорфишек. Сътворен от комунистите, от БСП/ДС, Йончева Елена, обвинена в пране на пари, Кънев Радан, левият "реформатор", който се навързани в ЕП, номиниран от ГЕРБ. Леваците няма да могат, да смачкат Борисов, сега ГЕРБ ще излезе още по-сплотен на предсрочни избори.
  • 147 Амся

    0 0 Отговор
    Къв е тоя паарцал
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол