Last news in Fakti

27 Март, 2022 12:43 7 705 74

Драгомир Стойнев: Благодарение на БСП България не доставя оръжие за Украйна

  • драгомир стойнев-
  • бсп-
  • българия-
  • оръжие-
  • украйна

Жалко е, когато държавата е в риск, едни политически формации да трупат популярност и да правят собствени политически проекти, откъсвайки от избирателите на БСП, допълни Кристиан Вигенин  

Драгомир Стойнев: Благодарение на БСП България не доставя оръжие за Украйна - 1
Снимка: БСП

Сложната ситуация, свързана с войната в Украйна, отражението ѝ върху икономиката, инфлацията и разумната политика, която БСП води в четворната коалиция, бяха част от темите, обсъдени на среща с членове на Областния съвет на левицата в Пазарджик, кметове, общински съветници и общински председатели на БСП, проведена в Сърница. На нея присъстваха зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, народните представители Вяра Емилова, секретар на ПГ и на ИБ на НС на БСП, Иван Ченчев, зам.-председател на ПГ на БСП, Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на партията и зам.-областният управител и областен председател на БСП Петя Цанкова.

“Политическата обстановка е напрегната, но БСП води разумна политика и диалог в управлението. Изключително важно е, че БСП не пожела да гласува санкциите срещу Русия и не подкрепи точката. Второ - българско оръжие в Украйна няма от началото на конфликта и благодарение на БСП България и Унгария са единствените две държави, които не подпомагат с оръжия Украйна във войната”, подчерта Драгомир Стойнев.

“Вместо да се фокусираме върху социалните въпроси и развитието на икономиката у нас, ни се налага да взимаме решения за военната и националната сигурност, за това дали ще бъдат гарантирани енергийните доставки и продоволствието и други важни въпроси”, подчерта Кристиан Вигенин. Той допълни, че е жалко когато държавата е в риск, едни политически формации да трупат популярност и да правят собствени политически проекти, откъсвайки от избирателите на БСП.

“Ще продължим да гарантираме сигурността в страната ни, че хората да имат хляб, доставки на електроенергия и газ и няма да допуснем България да бъде въвлечена във войната в Украйна. Надявам се, че все още има шанс за дипломация Русия и Украйна да постигнат примирие. БСП ще продължи да отстоява тази политика -България да бъде една от първите държави, която да има възможност да си говори с Руската федерация, без да е в противоречие с общата европейска политика”, допълни Вигенин, като изрази увереност, че връзката между хората и ръководството на партията не трябва да се прекъсва.

“Държавата трябва да се върне във функциите си, да има държава в държавата, а не мафия в държавата”, коментира Иван Ченчев. Вяра Емилова обсъди готовността на организациите за предстоящите местни избори, за подходящи кандидатури и дали самостоятелно или в коалиция ще участва партията, за да може БСП да има сериозно представителство в местната власт по общини.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър Пичук

    40 32 Отговор
    Благодарение на БСП България стана за смях и подигравка от всички в НАТО и ЕС.
    Не можеш да искаш пари и защита, а когато ти трябва да дадеш нещо, да се увърташ. Но това си е типичното поведение на комунягите - винаги да взимат и никога да не дават.

    Коментиран от #2, #5, #50

  • 2 GGG

    24 9 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Какво има да даваме то БГ е най-слабото звено в НАТО нашето небе няма кой да го пази?!

    Коментиран от #16, #65

  • 3 Сорос

    10 7 Отговор
    Ако достави,топките няма да са снежни!
  • 4 Грульо

    15 8 Отговор
    "Драгомир Стойнев: Благодарение на БСП България не доставя оръжие за Украйна"

    А сигурен ли си какво има в зелените съндъци с помощи?

    Коментиран от #48

  • 5 Мишо Бирата

    30 11 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    Всички изпратени оръжия на Украйна, само УДЪЛЖАВАТ АГОНИЯТА - жертвите и щетите

    Коментиран от #25

  • 6 666666

    20 4 Отговор
    Стига глупости.Всички знаем,че търговията на оръжие, когато е политически неизгодно става чрез няколко посредника.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Истината

    21 25 Отговор
    Сиреч, БСП иска украинците да са с вързани ръце, за да може руснаците по-лесно да ги избиват. БСП затвърди образа си като нехуманна, човеконенавистническа, антисоциалистическа и крайно дясна партия.

    Коментиран от #14

  • 9 Кики

    12 2 Отговор
    Се изтъпани пред английската преса

    Искам да изкореня корупцията по време на 4-годишния си мандат… Не казвам намаляване на корупцията, а пълно изкореняване… Надявам се България да бъде учебник за това, как корупцията може да бъде премахната за кратко време…” /край на цитата/.

    Ох ххххх той щял да изкорени напълно
    Неизвестно По кой учебник
  • 10 ПайМей

    12 3 Отговор
    Директно може и да не доставя, но може би доставя на такива, които доставят на украйна.
  • 11 Tутанкамон

    19 9 Отговор
    Благодарение на БСП имаме държава която ще ни намрази завинаги...
  • 12 САТЪРА НА ХАНА

    7 11 Отговор
    УСТАФКА ЗА КИРО МУСТАФА .... И САМО ТАКА БСП МОЖЕ ДА СИ УВЕЛИЧИ ПРОЦЕНТИТЕ
    .....
    ИНАЧЕ ПАДАТЕ ПОД ГРАНИЦАТА 3% ... ТРЯБВА ЯКО , БИХ КАЗАЛ ЯРЯСТНО РАЗГРАНИЧАВАНЕ ОТ ПП ГРОБ , ДПС И СДС
    .....
    ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ДА НАЗНАЧИ ИДИОТ АКО ИМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО
  • 13 БСПарастия

    7 6 Отговор
    Точно благодарение на БСП доставя.... аман от вас.
  • 14 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Истината е , че в складовете на украинците има продукция на завода в Казанлък ! Има снимки и в нета! Ама то и в складовета на ИД имаше ‼️‼️‼️

    Коментиран от #37

  • 15 JEFF

    15 16 Отговор
    А трябва да се предоставя оръжейна помощ на Украйна . В противен случай сме жалки хорица, които не защитават своите интереси .Достойният живот не се състои само от папкане и празни приказки , трябват решителни действия , когато бъдещето на децата ни е застрашено .Путин е убиец !

    Коментиран от #66

  • 16 JEFF

    14 11 Отговор

    До коментар #2 от "GGG":

    Поради такива мисли и бездействия няма да има наше небе . Българина е бил толкова дълго време под руско влияние , че това е станало пагубно за народа , човешкото достойнство и чест са деградирали . Имаме шанса да спрем това зло . Путин е убиец !

    Коментиран от #27

  • 17 Така е

    10 8 Отговор
    Благодарение на БСП и четворната коалиция на български фирми ще бъде забранено да участват във възстановяването на Украйна след войната.
  • 18 Агата Кристи

    8 4 Отговор
    И всичкото това казано от изпълзялите от ЗЕМЛЯНКИТЕ и ограбили някоя мандра с един човек.. Забравихте ли Луканов, Жан Виденов и саратници ...
    Шапка свалям на Импексова - Лук Ойлова - ИЗПРАТИ ДЕТЕТО СИ ДА УЧИ В MOSKOV и сега работи в руска банка - за прослава на СОЦИАЛИЗМА и КОМУНИЗМА !!!
    БКП - КПСС - "ДРУЖБА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ" ...
  • 19 !!!?

    12 6 Отговор
    Значи БСП са на страната агресора !!!?
  • 20 Това

    7 4 Отговор
    бедните не ги касае. На тези с панелките не им дреме. Също така да работиш като роб за минимална заплата си е живо наказание и мизерия. Касае обаче онези с атрактивните имоти, картелите и собствениците на предприятия, които могат да загубят всичко откраднато. Ръчкайте още в огъня, за да разрушите и това, което е останало от колонията на САЩ и на ЕС, наричана смехотворно България.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 СТОЙНЕВ

    11 3 Отговор
    ТОВА ПОВОД ЗА ГОРДОСТ ЛИ Е ИЛИ Е НЕЩО ОТ КОЕТО ТРЯБВА ДА НИ Е СРАМ ПИТАМЗАЕДИНПЕЛТЕК
  • 23 Бесарабски Българин

    6 6 Отговор
    Благодарение на БСП, Нацистката хунта беше легитимирана при посещението на Вагинен, който беше изпратен именно с тази цел от КОЗЯК. Така че БСП е не по-различна от всички партии на Козяк в Парламента, които изпълнява стриктно плана за ликвидиране на Българския народ и населяване на територията на България с ...

    Коментиран от #26

  • 24 БСП

    9 6 Отговор
    не дава шанс на една държава да защити територията си, гражданите си и свободата си от друга държава. БСП осъди една държава без право на защита. БСП се изсмя в лицето на Украйна и показа колко сме надеждни като приятели. Ясно е, че и руския народ е близък до нашия, но никой не бомбандира тях с наши оръжия и никой не ги напада. Дайте равен шанс на по-слабия да се защити, защото и ние сме слаби и то в пъти повече и някога може да ни потрябва подкрепа.
  • 25 Сър Пичук

    11 5 Отговор

    До коментар #5 от "Мишо Бирата":

    Всеки убит рашист е добро за човечеството. Добре, че има достойни хора, които да го правят, докато мижитурките като нас подкрепят активно и пасивно фашистките агресори. А когато всичко свърши, пак ще плачем колко лоши и несправедливи са другите, че не ни приемат за равни, че не инвестират у нас, че не ни пускат в Шенген, в САЩ без визи или в семейството на нормалните държави.

    Коментиран от #30, #33, #34

  • 26 А ЯЯЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бесарабски Българин":

    ТИ РУСЛАН МЪЙНОВ ЛИ СИ ХОДИ СИ УВАС
  • 27 GGG

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "JEFF":

    Според мен съюзниците на България в НАТО вече са поели контрола върху въздушното пространство на страната ни
  • 28 Мамул

    5 2 Отговор
    Цялото БСП сте ..йнари. Единствената ви функция е да не позволявате истинска лява партия в България. Иначе либерастите глобалисти купиха първо вас и работите за тяхната кауза.
  • 29 big

    2 3 Отговор
    Убеден ли си? Аз не съм! Може да не доставя пряко, но чрез трето или четвърто лице, сигурно! Боеприпасите ги показаха бойците от армията на ДНР в Мариупол, така че лъжата е налице!
  • 30 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Сър Пичук":

    Това от поредицата след ИНДИАНЕЦ, ЧЕРНОКОЖ и ЕВРЕИН ли е ❓❓❓

    Коментиран от #47

  • 31 Фрг

    7 2 Отговор
    Да и затова на следващите избори резултата ви, ще е още по-нисък! Ако въобще съществувате.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Сър Пичук":

    "Добрият индианец е мъртвият индианец!"- този канибалски афоризъм на генерал Шеридън станал лозунг на американската армия, «освобождаваща» Дивия Запад

    Коментиран от #44

  • 34 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Сър Пичук":

    Да ти цитирам ли лозунги на ККК и Адолф или сам ще ги откриеш ‼️ Да ти пиша ли защо си приличат или ще се сетиш❓

    Коментиран от #46

  • 35 Ъхъх

    8 6 Отговор
    БСП са същите Путински подлоги като ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане. Единствената разлика е че поне малко срам имат …
  • 36 Българин

    3 6 Отговор
    Браво на Вигенин.Добре написано.Много точно и ясно коментира позицията на България в сегашната обстановка
  • 37 Сър Пичук

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    И защо да няма? Украйна е суверенна страна, ние също и като такива имаме право да търгуваме с всичко, което не е противозаконно. Русия в качеството на каква си позволява да държи сметка Украйна какво оръжие от кого да купува?!?!?

    Коментиран от #51

  • 38 БСП - Срам за България

    11 3 Отговор
    БСП са Срам за България !
  • 39 456

    6 3 Отговор
    Само дето не разбрах , какво е разумното в политиката им . И за какво да им благодарим . Радостното е , че няма да бъдат в следващия парламент.
  • 40 2222

    4 8 Отговор
    Никакви санкции спрямо Русия.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!ДОЛУ НАЦИСТИТЕ!

    Коментиран от #52

  • 41 БСП /БКП

    6 5 Отговор
    Това не е за хвалби, драги ми Драгомире. С тази си политика БСП ще разчита на затихващите функции на едно вече отиващо си поколение.
  • 42 ХАХ

    3 1 Отговор
    ВСИЧКИ ПРАСКАТНАВЕДЕНИТЕ
  • 43 БСПутковисти

    8 5 Отговор
    БСП Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 44 СТАЛИН

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ СТАЛИН
  • 45 Ваньо

    3 5 Отговор
    Да живее бр атския руски народ!Слушайте Ванга-Бъдете с Русия!
  • 46 456

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Няма нужда. Путлер ги повтаря постоянно.
  • 47 Сър Пичук

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    рашист = руски фашист != руснак
    Навремето се скриха зад победата в Отечествената им война, иначе заслужаваха съдбата на хитлеристка Германия. Шило обаче в торба не стои и сега пак си започнаха старата песен.
    Това е от поредицата окончателно смазване на фашизма и премахването му от лицето на земята.
    Фашизма, нацизма и японския милитаризъм бяха унищожени, но народите им останаха и държавите им днес са сред водещите във всяко едно отношение в света.
    Някои хора умират да се правят на абдали :)

    Коментиран от #53

  • 48 LOSHIA

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Грульо":

    Гледай си животните и не се бутай там дето от нищо не разбираш!!
  • 49 3333

    1 4 Отговор
    Искаш не искаш БСП пак ще бъдат в парламента,даже доста напред.СЛАВА БСП!
  • 50 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сър Пичук":

    ВИНОВНИ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СТРАНАТА НИ СА БСП И ВСИЧКИ НЕЙНИ ПРОИЗВОДНИ!!!!!!!!!
  • 51 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Сър Пичук":

    Не, защо да няма , а как не търгуваме, а складовете им пълни с наша продукция❗ / в тази търговия се знае крайния получател/

    Коментиран от #54

  • 52 LOSHIA

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "2222":

    ЧЕМОДАН>ВОКАЛ>РУСИЯ............ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН!!
  • 53 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Сър Пичук":

    Основно по отношение Външния Дълг ❗❗❗

    Коментиран от #58

  • 54 Сър Пичук

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Оръжията не убиват - хората го правят. А къде, кога и защо е доста сложен въпрос. Но има някои безспорни неща Ако някой съсед ти нахлуе в къщата, въоръжен до зъби и иска да ти вземе всичко, а ти го гръмнеш, кое е важното - кой е произвел оръжието, с което си го гръмнал или друго, например, дали си имал право да се защитиш, дали нахлулия у вас е имал право да нахлува след като не му е харесвало как си си уредил къщата или пък че си се опитвал да изгониш някой от неговото семейство, който се е самонастанил у вас? А може и майка си да е търсел.
    Общо взето така стоят нещата с необявената война на Путин срещу Украйна и безспорното е, че тя има правото да се защитава с всякакви средства срещу агресора. Тя е суверенна страна на своя територия и може да купува оръжие от всекиго, да сключва договори за защита, да приема чужди войски и т.н. Всичко това е нейно суверенно право, а Русия е нагла, опитвайки са да ограничи подкрепата за нея с инсинуации, заплахи и т.н.

    Коментиран от #56, #57

  • 55 Хаха

    5 1 Отговор
    Благодарение на бесепето България ще се върне 50 години назад.
  • 56 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Сър Пичук":

    Ами нещо със съседите , малко по-различно стоят нещата ! Ако твоя съсед осем години бие децата си! Те викат за помощ! Ти му казваш да спре! Викаш полицията, ама тя вдига рамене! Та като влезеш една вечер - ти агресор ли си 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 / някой осъди ли някого за изгорените живи над 40 човека в Одеса ❓ Някой спря ли Порошенко , когато по медиите заяви : " Нашите деца ще ходят на училище, а техните ще се крият под земята!" ❓ И още, и още .....
  • 57 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Сър Пичук":

    Иначе, да за оръжията цитираш мисля Колт ! И съм съгласен !
  • 58 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Размерът на дълга сам по себе си не означава кой знае какво. По-скоро е нещо като "А вие защо биете негрите". Външният дълг не е проблем ако можеш да го обслужваш. Освен това важно е и за какво е направен. Ако вземеш 1000 лв и ги изядеш и изпиеш или хвърлиш в мола за парцалки, си зле, но ако ги инвестираш и след време те ти донесат 10 000 лв, това е умно употребен кредит.

    Коментиран от #62

  • 59 Тошко

    4 1 Отговор
    За най-голямо съжаление, Стойнев е прав, че БСП отказва помощ за Украйна. Това прави услуга на Радев, Петков и Василев, а от там и на всички заблудени русофили (Сидеров и Копейкин)
  • 60 Димитров

    3 3 Отговор
    Да,похвално е това,такъв е българският интерес по въпроса!
    Похвална е и позицията на
    Президента!
  • 61 ОСА

    3 2 Отговор
    Единствено разумно поведение в сегашната ситуация и България да не стане цел като държава от Нато, е на Нинова и Радев ! Не гласувам за БСП , но като гледам колко неадекватни политици имаме ми настръхва косата....с каква лекота и безрасъдство се бутат да дават оръжие и да въвлечат държавата ни във войната !! Все пак българския народ няма вина за действията и решенията на Зеленски, който не помисли за последствията от такъв конфликт, който непрекъснато иска и нарежда на Нато, ЕС, САЩ и всички останали !!???? Не може да говориш за мир, а да искаш всички държави да воюват заради теб....да запалиш света !
  • 62 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Сър Пичук":

    Откога трупането на нов дълг е обслужване на дълга ‼️ Пробвай в една банка да вземеш заем и след това искай да ти отпускат нови кредити за да си плащаш старите ‼️ Виж кривата, числата или часовника на Американския дълг‼️Иначе принципно си прав!

    Коментиран от #73

  • 63 Антикумунис

    2 0 Отговор
    Под чертата на следващите избори.
  • 64 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП=Израждане

    2 2 Отговор
    "Благодарение на БСП България не доставя оръжие за Украйна"

    Драгомир Стойнев, това е нещо, от което БСП трябва да се срамувате, а не да се гордеете с него. Това че БСП, Нинова ... и ти сте путински подлоги и сте продали "родината си" на МАсква е срам. Жалко че бесепарите и червените бабички не можете да го проумеете.
  • 65 Знайко

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "GGG":

    "нашето небе няма кой да го пази?!"

    Абе вие какви хора сте бе? Не виждате ли какво става по-света. Въздушно господство могат да имат само големите държави като САЩ, Русия, Китай ... но не и държави лилипути като България, Сърбия(по време на войната в бивша Югославия ). Дори Украйна, въпреки, че тя има 6 пъти по-голяма територия от БГ, 10-20 пъти повече самолети, летища ПВО... се видя, че след 1-2 седмици война украинската авиация(изтребители) практически ги няма. Било заради унищожени изтребители, било заради унищожени летища, радари .... И най-вече заради липса на гориво, един изтребител се нуждае от над 5 000 кг. гориво за 1-2 часа полет. Същото е и танковете. Както се вижда от войните в Афганистан и Украйна ... танка и изтребителя могат да спечелят няколко битко, но не могат да спечелят войната. Войната се печели от пехотинците и огромната територия. МАсква, Китай, САЩ могат да бъде победена само в момент, когато започнат граждански войни в тях. Нещо подобно се случва сега МАсква има вътрешни конфликти в Казахстан и периферни в Украйна, Армения, Азербайджан, Грузия. МАсква има огромен проблем и с Китай, които ги премземат икономически. МАсква няма ресурсите да води толкова много войни наведнъж. Очаквам до десетина години МАсковската империя да се срине под тежестта си. Няма да изчезне напълно, но ще се свие много до МАсковско-Беларуска губерния. От Урал на Изток територията ще премине към Китай.
  • 66 оня

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "JEFF":

    Я си пий хапчетата:))
  • 67 1111222333

    0 0 Отговор
    Левицата с открито лице. Помогнете да свалим маските.
    Прочие
    Долу маските!
  • 68 Драгомир Стойнев?? Десетки хиляди

    1 0 Отговор
    Българи по форуми, сайтове и къде ли не, настояваха да не дава Оръжие на Украйна и те не са от БСП! Не преписвай заслугата на БСП Бес тази масова потдръжка БСП нямаше да има куража да отстоява този отказ! По Скромно Драгомир Стойнев!!
  • 69 Орбан и Унгария да са станали за смях?Не

    0 1 Отговор
    Казаха Неутралитет и толкова!! Никой нее станал за смях, Неутралитет!! И от България!!
  • 70 ЧЕ ТО КАКВО ПЪК ОРЪЖИЕ ИМАМЕ

    0 0 Отговор
    ОСВЕН ОНОВА НА СТОЙНЕВ В ГАЩИТЕ !
  • 71 НА КОГО ГОВОРИ СТОЙНЕВ

    0 0 Отговор
    НА ТИЯ ЗАД НЕГО ЛИ ? ОГЛУПЯХТЕ КАТО БАРЕКОВ И БОЙКО , ЗАТОВА И НАС НИ МИСЛИТЕ ЗА ГЛУПАВИ !
  • 72 България без БСП

    0 0 Отговор
    Със своята недостойна позиция пРезидента срами България. Просто Кирчо ни излага всеки ден. БСП висят като воденичен камък на врата на народа. Затова сме последни в Европа. Трябва да намерим сили да се освободим от тази незаслужена тежест.
  • 73 Сър Пичук

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Разбира се, че можеш да взимаш нови кредити, когато вече имаш други. Всяка банка си има критерии за максималния кредит, който може всеки да получи и ако си под този лимит нямаш проблеми.
    По отношение на държавите има рейтингови агенции, които оценяват държавите и банките се съобразяват и с тях, защото те правят доста сериозни проучвания, които отделна банка не може да си позволи.
  • 74 tomito

    0 0 Отговор
    Така се прави политика ,на маса в кръчма още докато не са донесли ракиите и салатите са им щтракнали една снимка и те така .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове