Last news in Fakti

11 Април, 2022 21:11 3 645 14

Уволниха шефа на БДЖ

  • уволнен-
  • шеф-
  • бдж-
  • йордан мирчев

Причината е, че реформата в БДЖ се случва по-бавно от това, което правителството очаква

Уволниха шефа на БДЖ - 1

Йордан Мирчев е освободен от длъжността изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на „Холдинг Български държавни железници“ ЕАД. Това потвърдиха за NOVA от Министерството на транспорта и съобщенията.

Причината е, че реформата в БДЖ се случва по-бавно от това, което правителството очаква.

Освен Мирчев, от Съвета на директорите е освободен и Кирил Григоров.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брао

    11 1 Отговор
    ...Събеф е на ход ...защото ф провал за Пп!
  • 2 БДЖ

    8 8 Отговор
    мр. Еконт овладява БеДеЖе, като хтапод!
  • 3 Пенди

    21 0 Отговор
    Ама махнете и Ангел Стоянов за да се случат нещата. Аман от рекетьори. Поинтересувайте се за връзките му с фирма TTL. Тоя доразпродаде железницата, а Вие ще го правите изпълнителен? Майко мила.

    Коментиран от #12, #13

  • 4 Пак някакви игри...

    15 2 Отговор
    БДЖ е на ръба на оцеляването. Транспортният министър си няма представа откъде да започне - и обяви, че ще оправи хигиената във влаковете. А че влакове просто няма, е без значение. Дано ограниченията-следствие на недостиг на енергийни източници, който ни чака по "европейски" причини, накара държавата да прогледне за значението на най-неергоемкия транспорт. Ама трябва и инвестиции - откога се говори за нови пътнически композиции, за оптимизация на графиците, за модернизация на трасетата... Хайде сега погледнете сайта на БДЖ - и вижте колко закъснения се трупат само за ден, колко влака са отменени по ради липса на локомотиви или подвижен състав... А ако пътувате по маршрута София -Варна или Бургас, просто се опитайте да преброите товарните влакове на БДЖ, които ще срещнете -не повече от 2 /в оптимистичен вариант/ ...
  • 5 безпартиен

    7 0 Отговор
    За каква заплата става дума?
  • 6 йхнкхйких

    12 5 Отговор
    В интерес на истината голяма мизерия е в БДЖ ,отвратителни вагони ,а да не говорим като се накачулат селяните от мездра смърди на пръднал бивол !

    Коментиран от #8

  • 7 Швепс

    6 0 Отговор
    Така както е тръгнало ми връщайте Иванов и Джуров! Вие сте безидейни ръководители! Християн, бивш изпълнителен, сега ще бъде управител на ТП. И той не си намери място в превозвача. И десетки още лапачи ще се закачат на хранилката. Няма да има управия и с тия!
  • 8 И от

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "йхнкхйких":

    Ихтиманго... Още по-зле е! И не плащат билети, и са нагли, и..., и...,и...Ужас!
  • 9 Доко

    5 3 Отговор
    Когато чета за БДЖ всеки път се сещам за на баба ми КУРНИКА. Уволнения се искат Събев и арести за нанесени длъжностни престъпления, безстопанственост , бездействия и т.н, като е описано в наказателното право.
  • 10 От началото на демокрацията

    9 0 Отговор
    все уволняват жп шефове. Като резултат бдж-то е все по зле и всеки следващ краде като за световно, щото не знае колко време ще е на поста. Резултата - липса на железници. Влакове като каруци.
  • 11 Реформата

    9 1 Отговор
    в БДЖ се свежда до смяна на разписанието. Всяка година през месец декември правят реформи
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Е, не бе. Швепс

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пенди":

    Ангел Стоянов е тандем със Стефан Сергиев. Всички скрападжий са се закачили за тях. Блъскане, чупене на вагони на БДЖ-ТП. Ама месечния рекет си върви. Само лични интереси. А има и други фирмички. Стига човек да се поинтересува!
  • 14 Otoplitel

    5 0 Отговор
    Досега от министър Събев виждам само назначения и уволнения.Разчитах,че има програма за разрешаване на умишлената в годините декапитализация на БДЖ.Чета по пресата -дават на концесия Летище София и веднага идват 200 милиона за нови локомотиви и подвижен състав.Чета от вчера-отлага се осъвременяването на железниците.На тази игра циганите и викат тука има-тука нема.И вие да се назначите за шеф в железниците ще трябва да се самоуволните на другата сутрин.Това министъре не е игра и смазаните работници не са ви играчки.От 100 дни сте министър ,а не видяхте ли в какви условия се работи и с каква техника.Не видяхте ли,че нямат отопление,осветление,нулева енергийна ефективност на халета и подвижен състав,тотално не се компенсира реактивната енергия.Да не продължавам,но ще завърша с приказката как се лови маймуна с трици.Виждам,че вярвате в нея.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове