Last news in Fakti

21 Май, 2013 11:27 6 204 18

Волен Сидеров: Няма да подкрепим кабинет в този парламент

  • волен сидеров-
  • парламент
Волен Сидеров: Няма да подкрепим кабинет в този парламент - 1
Снимка: БГНЕС

През 2005 г. от тази трибуна заявих, че българският национализъм е незаобиколим фактор в нашата политика. Прав ли бях? Има ли някой от 2005 г.? Прав бях! Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров при тържественото първо заседание на 42-ото Народно събрание.

От тази трибуна се обръщам към ГЕРБ да спре спекулациите за нова Тройна коалиция. Съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви коалиции, защото ще се сблъска с твърдия отпор на Атака. Тепърва ще опознаете страданието. Престанете с глупостите и интригите си. Достатъчно мамихте, крадохте и рекетирахте, достатъчно купувахте депутати, заяви Сидеров.

Преди 3 месеца хората излязоха на площада и казаха: „Долу ГЕРБ!“.

Аз няма да подкрепям силуети и харизми. Аз ще подкрепям интересите на българския народ, отбеляза Волен Сидеров.

Престанете със спекулациите, с интригите си и си дайте ясно съзнание къде сте. Народът е много мъдър, за разлика от някои псевдополитици и псевдопатриоти. Народът не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП. Той постави Атака като своите очи и уши. Ние ще бъдем вашия кошмар, защото сега виждам съглашателството. Преди малко Борисов каза, че ще подкрепи Орешарски. Аз няма да подкрепя Орешарски, кестенов и други, каза още Волен Сидеров.

Атака няма да подкрепи никакво правителство в този парламент. Казвам го ясно, за да спрат спекулациите и спекулантите. Това заяви от парламентарната трибуна Волен Сидеров. Няма да предлагаме заместник-председател на парламента. Няма да участваме и в избора на председател на парламента, разкри Сидеров. Първи ще поведем протестите при нарушение на интересите на народа.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, обеща Сидеров. Съобразяваме се с интересите на българския народ. По тази причина предлагаме промени в енергийния закон за сваляне на сметките на тока. Предлагаме и изгонване на чуждите монополи, закани се Сидеров. Той обеща да се борят с корупцията. Служебният кабинет и този на ГЕРБ ще бъдат подведени под отговорност за сделки при техния мандат, отбеляза Сидеров.

Връщане на златодобива и печелившите сектори в български ръце. Обръщам се към чуждите дипломати: Елате и вижте как живеят българските пенсионери, инвалиди с доходи по-ниски от някои африкански държави.... Стига сте ни учили на демокрация, поиска Волен Сидеров.

23 години представители на Европейския съюз не казаха нищо за корупцията в България. Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората. Елате да видите как живее българският народ, как живеят инвалиди, които не могат да си купят лекарства, посочи Сидеров.

По думите му в България има 583 000 пенсионери, които живеят със 145 лева на месец – минимална пенсия.

Има едни принципи – да работим за народа си. Ако не го направите отново ще има протести. Ще подкрепим всяка политика за подобряване на положението на народа ни. Внасяме предложение за 50 000 гласа за референдум. Предлагам депутатските заплати да станат колкото са минималната заплата. Така те ще работят за нейното вдигане до 1000 лв.

Защо ГЕРБ не махна монополите, а получаваха рушвети от тях, коментира той.

Ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант и че няма да изкривите интересите на хората. Трябва да се направят няколко неща веднага – да се свалят сметките за ток. Споразумявайте се. Посипете си главата с пепел. Правете полезни за страната неща, посочи Сидеров.

Желая Ви здраве и покаяние, завърши Волен Сидеров.

По-късно от пресцентъра на партията съобщиха, че парламентарната група на Атака ще присъства на молебен за благоденствието на българския народ в църквата „Света София”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kristiyan Krumov

    25 1 Отговор
    Да ти **а м....та за к`во те избраха, за к`во взимате пари тама......
  • 2 Бхд БхД

    21 1 Отговор
    Мошеник който мрази целия народ и застанал пред камери и хора.Добре ,че дядовци и баби гласуват за него.Вън от парламента.Човек който не може да се справи с семейството си как да се справи с Народа.
  • 3 monk

    25 1 Отговор
    Тоя турски фес е най големия плюнчо в не легитимното народно събрание.
  • 4 Сульо

    1 46 Отговор
    Ти ли бе турска подлого няма да подкрепиш никого? Ще подкрепиш братята си от ДПС, то е ясно.
  • 5 BGFEN4E .

    1 31 Отговор

    Българският народ бавно узрява за истината. Едно време и за днешните национални герои се е говорело, че са хаймани. Български народе, освести се, ела на себе си! Виж кой ти е приятел и кой враг! А за човешката злоба няма какво и да говорим - лицемери и фарисеи са разпънали единствения безгрешен човек на земята.
    Съвременното "българско" политическо котило ври и кипи от българофоби. Единствено Волен Сидеров е нормално мислещ, нормално говорещ и нормално действащ политик в България!
  • 6 йордан иванов

    18 1 Отговор
    Ще търсите Бойко със свещ вие които гласувахте за ...

    Коментиран от #7

  • 7 ВИП АМГ

    1 36 Отговор

    До коментар #6 от "йордан иванов":

  • 8 Heinrich

    1 1 Отговор
    Малко ли бяха 500 години
  • 9 Красо Зелето

    1 37 Отговор
    Жалко, че този Болен, вляза в парламента! Първоначално когато никой не гласува за него, се кротеше, и само говореше какво ще направи, таман го избраха и гласуваха за него, показа рогата! От такива подмазвачи, и алчняци НЕ ГЛАСУВАХ на изборите! И не само аз!

    Коментиран от #10, #14

  • 10 пенчо

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Красо Зелето":

    Това,че не гласува прави и тебе предател!

    Коментиран от #11

  • 11 Красо Зелето

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "пенчо":

    По-добре да не гласувам за такава ИЗМЕТ и да съм предател (по твоите думи) отколкото да гласувам за болния и после да ме е яд!
  • 12 Венцислав Кацарски

    1 0 Отговор
    Ако за заслушахте какво казва ще видите че точно това трябва да се направи, само така ще излезем от вечната криза ;) !
  • 13 Georgi Ralchovski

    1 0 Отговор
    Нема такава държава
  • 14 pacoran

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Красо Зелето":

    Неможахте да разберете че като не гласувате правите купените гласове победители ей тва когато го разбереш ще дигнеш духовния си левел
    Да не говориме че хората който НЕ са гласували нямат право да изказват мнение за управлението на Държавата те трябва да се скрият
  • 15 tttt

    1 1 Отговор
    paco Много си прав . Да се гласува така се топат купените гласове.
  • 16 Христо Ковачев

    1 0 Отговор
    браво на волен ,каза истината на всички в парламента,за съжаление сега ще му скроят шапката от дс
  • 17 дивака

    1 0 Отговор
    До №14 : Няма по-голям интелектуален инвалид от теб и по-задръстен, ограничен и заблуден гербераст на хонорар към загиващата партия на великия Вожд-Боко и неговата подлога-Цеко! Ясно е че всеки, който не гласува или пуска невалидна бюлетина не се има за българин, защото по този начин прецаква себе си, народа и родината си! Всеки който се смята за истински патриот, родолюбец и радетел на българщината е длъжен да гласува по съвест! А ти неграмотен гербер - "pacoran", е редно да знаеш, че мн.ч. на "който" е "които", но нали си прокомунистически гербер и си мислиш, че щом си от "Партията" си най-великия и недостижим! Ама сте толкова смешни и жалки, че няма къде повече! Аз съм надпартиен и не симпатизирам на никоя политическа формация, но гласувах за по-добро бъдеще и мога да кажа, че тази антибългарска структура наречена ГЕРБ няма да я бъде, защото в тази държава има и разумно мислещи хора, и слава Богу, иначе сме жив зян, ако всички бяха като теб - пацоране!
  • 18 мария спасова

    1 0 Отговор
    Така е всеки негласувал без да знае се превръща в съюзник на тези които не искаме.И престанете да му викате Болен а изкажете смислено мнение против а ако не можете просто си замълчете!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове