Last news in Fakti

19 Април, 2022 21:15 4 724 86

Моряците от „Царевна“ разказаха за ужаса от атаките по кораба

  • моряци-
  • царевна

Те споделят, че е имало дни, в които се стреляло основно през деня и са били принудени да се крият, а вечер са се качвали по стаите си

Моряците от „Царевна“ разказаха за ужаса от атаките по кораба - 1

Българските моряци от кораба „Царевна“ са пристигнали на пристанището в Мариупол три дни преди да започне войната в Украйна.

„Първите дни бяха спокойни, към края на март месец вече за първи път удариха кораба. Почти по всяко време на денонощието се стреляше“, разказва Рали Димитров, цитиран от БТВ.

„Два снаряда паднаха, вътре се взривиха. Шрапнели бяха напускали филистрините на някои от каютите - на капитана, на старши помощника. Моята каюта също“, спомня си и Радослав Стоянов.

Моряците споделят още, че е имало дни, в които се стреля основно през деня и те са били принудени да се крият, а вечер са се качвали по стаите си.

„Целият проблем придоби голямо обществено значение и оттогава започнаха да работят по-интензивно външно. Звъняха по няколко пъти на ден. И ни предложиха вариант за евакуация, който ние вече не можехме да използваме, тъй като трябваше да стигнем до портала на пристанището, а там постоянно се стреляше“, посочва Рали Димитров.

Той разказва още, че в един момент от двете страни спират да стрелят и нашите моряци виждат, че 26 човека от друг кораб слизат с куфарите и се евакуират.

„Разбрахме, че сме останали последния екипаж на търговски кораб в пристанището. Т.е. всички други са се евакуирали. Само ние останахме там. И тогава вече ни прекипя. Напрежението ескалира неимоверно много между нас вътре в екипажа. Започнахме да искаме отчет от капитана, да говори с външно министерство, да ги уведоми, че всъщност има екипажи, които са се евакуирали. Искахме да знаем със сигурност дали наистина ние сме последните, които са останали. Дали не си въобразяваме. Искахме да разберем дали нещата наистина стоят по такъв начин“, разказва още морякът.

„Накрая вече нямаше как и тръгнахме“, казва още той.

След като слизат от кораба, нашите моряци са извозени до един пост в покрайнините на Мариупол. Там са минали през паспортна проверка и проверка на багажите и след това са извозени с охрана до град Донецк. След това са били настанени в хотел и от там тръгват към Ростов и Сочи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак и отново

    158 10 Отговор
    последни във всичко... киро, киро...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Inter Milano

    217 7 Отговор
    Е кой ги евакуира??? Сами така решиха да си тръгнат. Палячовци, кажете истината!!!

    Коментиран от #36

  • 4 Да,бе

    260 14 Отговор
    Мръсните руснаци ги настанили на хотел!Ах какви са подли само,можеха да ги убият и хвърлят в морето....,но за това са руснаци,а не укрофашисти и тъй.Утре да не забравите да съборите някой руски паметник...

    Коментиран от #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Видео

    214 2 Отговор
    Има видео и вижте какво казват моряцити и си праветеизвод как крият информация нашите мекотели
  • 8 Нориега

    196 3 Отговор
    Пропаднали соросоиди никъде в колонката дори не споменава Руската армия. Колоко плащат от козяк за мълчанието?
  • 9 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ👍

    36 2 Отговор
    И СЕГА КО СТАНА ЕДНИТЕ„ МОРЯЦИ ”СА ПО „СТАИТЕ ”С ЖЕНИТЕ СИ А ДРУГИТЕ С РОЖЕН СА САМ САМИЧКИ ПО КАЮТИТЕ🤔🤔🤔ТАЯ „СТРАТЕГИЯ ”ВСЕ ЕДНО ВОДЕЩИЯ НА „ПОСЛЕДНИЯ ПЕЧЕЛИ ”Я Е ИЗМИСЛИЛ😂
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дфдфдф

    145 2 Отговор
    Абе вижте в новините какво казаха наистина моряците... Руснаци и т.н. пропаднал сайт

    Коментиран от #28

  • 12 Само питам

    133 3 Отговор
    С какво ви плашат, заплашват ,, В свободния сайт " ако напишете истината?
  • 13 №5🚕

    2 44 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен_ Язовец":

    АЗ НЕ ОБИЧАМ „БАХШИШИ”!🚕🚕🚕
  • 14 Ганчоска итн

    92 4 Отговор
    И Кирил П, та са насочвали моряците в зоната където се видят боеве, на сигурна смрт...ах ти ...фалшиво праеителство ..махни се ...безпартиен съм...еие сте нагли и Смешни орица !
  • 15 Стреляше се

    75 1 Отговор
    Голяма и ясна информация. Ние мислехме, че се излива златен украински дъжд
  • 16 Чудо голямо станало

    12 75 Отговор
    Те не са били цел,никой не е искал да ги убива.Крили се под койките,десетина куршума в кораба,важното е че се връщат с чиста кожа,айде до следващия рейс..
  • 17 Иванушка 🇷🇺

    148 3 Отговор
    ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е :

    След като ги поемат руските войници дават на нашите моряци храна, вода и ги извозвозват за паспортна проверка до Донецк. Моряците са били настанени в хотел, а след това ескортирани до Сочи.

    „Искаме да благодарим на руснаците, че ни евакуираха. Много е трогателно да видиш хора, които са на първата линия на боя, не са се къпали с дни, да се опитват да ни успокоят, да ни кажат, момчета вече сте на сигурно, да ти дават храна, вода“, допълни още морякът.

    На въпрос как си обяснява нежеланието на правителството да признае ролята на руснаците и Донецк в евакуацията:

    "Единствено мога да предполагам, че е по политически причини, тъй като реално те контролират територията и няма кой друг да ни изкара. Само те са там - ДНР и Руската федерация", гласи отговорът на единия от моряците.

    За повече вижте в гугъл като - Моряци от "Царевна" разказаха защо Петков крие истината за евакуацията
  • 18 С какво ви

    105 3 Отговор
    заплашиха,че не казвате истината
  • 19 Говедо

    126 2 Отговор
    Цензура и пропаганда - основите на демокрацията!
  • 20 Митрофанова

    69 4 Отговор
    Подлоги сме!!!

    Коментиран от #37

  • 21 Моряк

    107 8 Отговор
    БЛАГОДАРЯ НА РУСИЯ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ УКРАИНСКО РОБСТВО!
  • 22 Анонимен

    110 5 Отговор

    До коментар #4 от "Да,бе":

    Ако бяха укрофсшисти щяха да ги приберат в Азовстал защита или да ги убият и да обвинят руснаците за смъртта им
  • 23 Моля,изгледайте видеото

    73 1 Отговор
    в Youtube- Разказ на евакуирани моряци от кораб "Царевна"

    Коментиран от #55

  • 24 Моля,изгледайте видеото

    103 4 Отговор
    ПОСЛЕДНИ СА БИЛИ ЕВАКУИРАНИ,ПОСЛЕДНИ !!! Добре ,че Костадинов е съдействал,пък другите нека да си лаят и да се бият в гърдите !!! Според мен се е замислял план,украинците да направят золум и след това да се обвини Русия.По този начин,ръцете на нашите за даване на оръжие са щяли да са развързани,но за радост ,лошите планове не се сбъднаха !!! Живи и здрави да са всички,които са съдействали и моряците !!!
  • 25 А ВИДЕОТО КЪДЕ Е??? В БЛИТЦ!

    65 0 Отговор
    Нищо скрито: Моряци от "Царевна" разказаха защо Петков крие истината за евакуацията ВИДЕО
    Единствено мога да предполагам, че е по политически причини, тъй като реално руснаците контролират територията и няма кой друг да ни изкара, заяви единият от моряците=В един момент както ние мислехме, че не може да се проведе евакуация и най-сигурно е на кораба, видяхме как двете страни спряха да стрелят. 26 човека от един кораб слязоха с куфарите, минаха покрай нас и си заминаха. Разбрахме, че в 5 часа следобяд те вече са били в Донецк, евакуирани, на сигурно и разбрахме, че ние сме останали последния екипаж на търговски кораб на пристанището.И тогава вече ни прекипя, напрежението ескалира неимоверно много между нас. Започнахме да искаме отчет от капитана, да говори с външно министерство, да ги уведоми, че всъщност има екипажи, които са евакуирани, да знаем дали ние сме единствените последни.Отговориха ни с общи приказки, че на едните кораба е изгорял, на другите повредено оборудване, другите какви националности били. Само ние сме цъфнали и вързали, нашия кораб е най-добре и няма къде да ходим.Външно колкото и пъти да са се обаждали говореха само с капитана на кораба по сателитния телефон, което е официален представител на корабособственика. Съответно според мен той се грижи първо за собствените си интереси и тогава за нашите. Опитваха се да ни разубедят, явно са успявали няколко дни, докато накрая вече нямаше как и тръгнахме“, заяви Митев. Руснаците са държали пол

    Коментиран от #29

  • 26 Пъци

    68 2 Отговор
    И какво беше наскоро едно обявление?-"Екипажа на Царевна не е изведен по-рано за да се пази кораба."??Малейййй,сегашните кормчий на България май въртят руля както им падне.
  • 27 не може да бъде

    47 2 Отговор
    Доколкото знам ,от правителството са обявили се градовете Сочи и Ростов са исторически украински градове и за евакуацията и всички други неща трябва за благодарим на Украйна.За изразяването на тази благодарност подходящи юрдечки от МнВр ще квакат в подходящо време и по подходящ начин!
  • 28 Фдфдфд

    48 0 Отговор

    До коментар #11 от "Дфдфдф":

    Ами ти за "честни проститутки" чувал ли си въобще ...До една са отрепки ...Интересуват ги само парите и да духат...без значение на КОЙ !
  • 29 ВИДЕОТО Е В БЛИТЦ! ТИЯ ТУК КРИЯТ!

    62 2 Отговор

    До коментар #25 от "А ВИДЕОТО КЪДЕ Е??? В БЛИТЦ!":

    ВИДЕОТО Е В БЛИТЦ! ЧЕТЕТЕ БЛИТЦ А НЕ ТИЯ ЛЪЖЦИ ОТ ФАКТИ!!!!

    Коментиран от #48

  • 30 Соросоид

    59 1 Отговор
    Явно случая е амалгама от нежеланието на pro100kиро да признае заслугите на руснаците и явно има намесени корпоративно шуробаджанашки интереси със собственика на кораба. Според международното право ако един съд е напуснат от целия екипаж, той става собственост на страната в чието пристанище е. Явно ще се водят сериозни бойни действия и вчера се водиха преговори на ДНР с капитана на кораба за евакуация на останалите 5 човека. Нито една мисир медия не пише нищо, има живо включване в Телеграм канала на news front info - Командование ДНР провело переговоры с болгарскими моряками, оставшимися на судне «Царевна»

    Коментиран от #39

  • 31 Читател

    65 1 Отговор
    Тук информация е точно 30 процента май важното се премълчава за бъде полит коректно нали мисирииииии с мисири.
  • 32 Чапай

    7 67 Отговор
    Реално те контролират територията и няма кой друг да ни изкара. Само те са там - ДНР и Руската федерация .
    ЕТО КЪДЕ Е ИСТИНА ТА. какви украинци ,я кажете сега кой ги е държал нашите момчета . И не само тях . украинците нямат флот ,пък контролирари и не пускали никой .
    ПОВТОРЕТЕ го пак
    Само те са там - ДНР и Руската федерация .
    А нали Азов ги бяха първо убили ,пък после ги държали в плен.
    Фейк фейк фейк . Даже ония кифли Захарова Митрофанова ,ни заповядат - благодарете ни и ни целувайте краката .
  • 33 КИРО ......КИРО ....ЗА ТРЕПАНИ СИ !

    61 1 Отговор
    ЛЪЖЕЦ - ХАРВЪРРДКИ ! ОСТАВКА НА ИЗМЕННИКА И ПРЕДАТЕЛЯ ! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА И МОШЕННИКА !
    ОСТАВКА НА ЛИЦЕМЕРА !!!!
    ОСТАВКА ! ОСТАВКА !
  • 34 медийна клоака

    76 1 Отговор
    Кажете си го,мисирки.Не се притеснявайте.Пък и ние отдавна знаем това,което моряците ни казаха.А то е,че руснаците спасиха нашите момчета от куршумите на бандеровците.
  • 35 Мамул

    35 5 Отговор
    Цивилна помощ за Украйна! Трябваше да сте жив щит в помощ на укрите срещу москалите
  • 36 А50

    54 3 Отговор

    До коментар #3 от "Inter Milano":

    Те хората казаха кой, но Марийка е цензурирала интервюто. Даже благодариха на ДHР и Pусия
  • 37 права е

    45 1 Отговор

    До коментар #20 от "Митрофанова":

    Преди искахме да сме република в СССР, сега искаме да сме щат в САЩ! Ние нямаме герой, който да не е предаден!!! Бенковски, Левски, Ботев (убит от своите за пари), ..., да не изброявам - няма да има място!
  • 38 Перо

    49 5 Отговор
    Истината е,че трябваше да благодарят за изтеглянето и помощта на Руските и Донецки власти и да не се правят на мишки! Случайниците от МВнР с нищо не са им помогнали!
  • 39 А50

    49 0 Отговор

    До коментар #30 от "Соросоид":

    Да разбирам че капитана пречи на военната операция по зачистването на азовци и държа екипажа докато не го отсвириха, а Кирчо лъже и маже. Ясно е за какво рискуваха живота на моряците
  • 40 Факти

    41 0 Отговор
    Май спестихте нещо? Хаха
    Няма да ви кълна, сами се проклиняте….
  • 41 Ега ти МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ !

    59 2 Отговор
    ЗА ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ БЪЛГАРИТЕ????????
    ТАКЪВ ЛЪЖЕЦ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ??? САМО ДА СИ ОТВОРИ УСТАТА .....И ИЗРИЧА ХИЛЯДИ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ !!!!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ !!!!!!
  • 42 Чук и Гек

    34 1 Отговор
    Главната алея на Варна да се преименува на ,,Кирилка Генчовска"! Златни пясъци става ,,Одисея Царевна"
  • 43 Той

    38 1 Отговор
    Ама никой сякаш жт американската пропаганда в БГ. Никъде на се коментира, кой, кога и как им е помогнал, което със сигурност значи, че Русия им е помогнала а лошите са Украйна.
  • 44 Пред живота да оставим политиката,

    49 0 Отговор
    нека благодарим на хората, които спасиха 15 човека!
    Всичко останало е цинизъм!
    Искам да знам и името на мъжа,
    рискувал живота си и направил мисията възможна, като договорил с военните коридора за излизане. Браво на този мъж!
    Не МВнР, а този човек!
    Нека не забравяме, че без никакъв проблем по живо и здраво тук слезе и младо украинско момче!
    Е ? Няма ли някой да благодари?
  • 45 истината

    59 2 Отговор
    Ти закъсняваш понякога, истино, но винаги идваш при нас. Шапки долу пред руските спасители, както и пред тримата моряци, които имаха мъжеството да кажат истината въпреки обработката на подлогите. Благородството задължава. На него се подчиняват руснаците, както и тримата български мъже. Между другото сайта meritaim.bg, който първи е публикувал интервюто с моряците, е недостъпен. Очевидно е хакнат, както се прави с всички сайтове, които се опитват да отразяват истината. Живеем в отвратително лицемер свят.

    Коментиран от #74

  • 46 Спартак

    62 2 Отговор
    Има интервю на трима моряци и много важни неща от казаното от тях, сте скрили от обществеността във профанският ви сайт. Те благодарят на ДНР и РФ за помощта, за храната, за водата, за транспорта, за хотела и последващият транспорт до Сочи. А нашето правителство пръста не си е мръднал за тях през цялото време, чак накрая са се задействали по някакъв дебилен начин. ИДИОТИ!!!
  • 47 Жорж

    37 2 Отговор
    Ужаса и атаките са украински.
    Добрите са Русия.
  • 48 Моля,изгледайте видеото

    15 0 Отговор

    До коментар #29 от "ВИДЕОТО Е В БЛИТЦ! ТИЯ ТУК КРИЯТ!":

    Виедеото ,което аз изгледах е от тук Dy–art live
  • 49 Елена

    56 2 Отговор
    Съжалявам че трябва да го кажа, но съм възмутена от 2-рия капитан на който жена му преди 5 дена казваше че никой от българска страна не се е свързал с тях и са били оставени на произвола на съдбата, а този страхлив плъх започна да благодари на премиера и на някой си от външно министерство ,като увери журналистите,че са били в непрекъсен контакт с правителството на България.Жалък лакей и страхливец,който заслужава само моето презрение.Колкото и да те заплашват,трябва да имаш малко достойнство.По добре замълчи от колкото да ръсиш лъжи.
  • 50 Чук и Гек

    40 0 Отговор
    Журналистите са под натиск, но намират начин,ако желаят, да открехнат малко по различна информация! Например ,,пресоляват манджата" в критиките срещу Русия и който разсъждава, разбира, че е абсурд. Уж показват някакъв белгийски журналист и не те, а той говори неща, които на тях не са позволени. Както едно училище около Киев, което руснаците са напуснали след месец престой и на черните дъски в класните стаи са написали послания към децата и ги молят за прошка, че са им отнели училището за този период.
  • 51 А сега е редно,

    54 3 Отговор
    не,задължително е Кирил Петков да благодари на ДНР,за спасяването на моряците ни ! ПУБЛИЧНА БЛАГОДАРНОСТ !!! Не да ми идват Кулеби ,мулеби......публична искренна благодарност на Русия !!!
  • 52 Думать надо

    16 4 Отговор
    И кой стреляше - Украйна или Русия? И в двата случая е обстрелван кораб на страна членка на НАТО! И какво правим Атанасова?
    Ех Мария, Мария!!!

    Коментиран от #71

  • 53 Бдж

    36 1 Отговор
    Вашия сайт не беше ли свободен?? Нямам думи.
  • 54 Някой

    31 0 Отговор
    "И ни предложиха вариант за евакуация, който ние вече не можехме да използваме," Трябваше да уточните, че са им предложили да си оставят багажа, вкл. телефони и лаптопи и че е трябвало да подпишат деклараия, че тръгват на своя отговорност
  • 55 МиДа

    5 39 Отговор

    До коментар #23 от "Моля,изгледайте видеото":

    Поредната пропаганда на Копейкин, която лапнишараните от възраждане си тълкуват както им е удобно!

    Коментиран от #57

  • 56 Фсб

    31 1 Отговор
    Това беше последното отваряне на този сайт
  • 57 Някой

    17 0 Отговор

    До коментар #55 от "МиДа":

    Я ни разясни каква точно е агитацията

    Коментиран от #84

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Коментар

    36 2 Отговор
    По бездарен коментар от фактаджийската мисиркане бях чел!
    Общи приказки без да се споменава кой ги е спасил..
    За да не се наруши "кефа" на просто/то/!
  • 60 Моля,изгледайте и това видео

    30 1 Отговор
    Павел Иванов: Българските моряци от "Царевна" са жив щит за "Азов" - СПРЕТЕ ПОДКРЕПАТА ЗА УКРАЙНА
    Това е името на клипа !!! Гледайте,слушайте,отворете си очите !!!
  • 61 Част от разговора,който не е показан

    32 1 Отговор
    по политически причини:Руснаците са държали половината от пристанището имало е риск да стрелят по тях, но един от техните колеги е рискувал, говорил е с руснаците и след три часа се е върнал, като е съобщил на колегите си, че се осигурява час и половина коридор, за да може да бъдат евакуирани.„С белите знамена, нямаше просто как да стоим на този кораб с този психически тормоз, който преживяхме. Дори с риск за живота си“, допълни още Стоянов.След като ги поемат руснаците са им дали храна и вода, извозили са ги към първия пост на града за паспортна проверка и с охрана до Донецк. Моряците са били настанени в хотел, а след това ескортирани до Сочи.„Искаме да благодарим на руснаците, че ни евакуираха. Много е трогателно да видиш хора, които са на първата линия на боя, не са се къпали с дни, да се опитват да ни успокоят, да ни кажат, момчета вече сте на сигурно, да ти дават храна, вода“, допълни още морякът.На въпрос как си обяснява нежеланието на правителството да признае ролята на руснаците и Донецк в евакуацията:"Единствено мога да предполагам, че е по политически причини, тъй като реално те контролират територията и няма кой друг да ни изкара. Само те са там - ДНР и Руската федерация", гласи отговорът на единия от моряците.

    Коментиран от #69

  • 62 Тука медията факти

    25 2 Отговор
    Трябва да поеме отговорност .Защо не е целия разговор .Защо маниполиране .Вие сте против народа и няма как да го опрвергаете защото криете .Срам позор
  • 63 Цоко

    19 5 Отговор
    Факти напишете я тази истина накрая. Напишете с големи букви,че българските моряци са спасени със саможертвата на укронацистите от Азов, които месец и половина са ги защитавали от кръвожадните руснаци и с риск за живота си са ги извели до Киев и оттам до Варшава и със самолет до София. Какво Сочи, какви измишльотини за 5 лв.?
  • 64 Гръч

    22 0 Отговор
    Хората си имат градски транспорт,който не спира дори при обстрел.Нашите са се чудили трамвая или автобуса да хванат в това бил спора.Соросоидите са изпечени лъжци
  • 65 БалканеЦ

    18 1 Отговор
    Нали,уж, нищо им нямаше! Сега какво обърнахте плочата? Фурнаджийски лопати!
  • 66 срам за България!

    21 3 Отговор
    Следващия път като ни завземат интернационалните фашисти,да не се надявате на Русия да ни освободи!
    Който иска ще трябва да бяга в Русия. На там вървят нещата. Наговорили се масонските подлоги, вкупом да лаят и вече няма ООН, няма международно право,няма Женевска конвенция! Правим каквото си знаем. Над нас няма никой.Няма Страшен съд. Русия вече не съществува,Беларус също. И така след година когато Щатите наистина се разпаднат...ще се крият в убежищата си от народната любов и китайски ботуш по градовете си...

    Коментиран от #67, #68

  • 67 Някой

    17 1 Отговор

    До коментар #66 от "срам за България!":

    Какво международно право, моля ти се. По кои алинеи на международното право бях секвестирани даренията, които хората събраха за подпомагане на протеста на канадските шофьори.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ами всичко е ясно

    1 21 Отговор

    До коментар #61 от "Част от разговора,който не е показан":

    Стрелят руснаците и нашите не могат да се евакуират. След като говорят с тях руснаците спират стрелбата и нашите се евакуират. Аз не чух украинците да са стреляли.

    Коментиран от #70

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Да ама не

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Думать надо":

    Корабът плава под панамски флаг
  • 72 hmhmhm

    10 1 Отговор
    не можете да си изкълчите езика и да кажете кой ви ескортира до хотела , кой ви нахрани и подслони ... ще ви тежи на съвестта , ей, ще тежи туй що е лъжи ...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ужас

    11 1 Отговор

    До коментар #45 от "истината":

    То цялата ни държава е хакната …
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Hoho Boho

    2 4 Отговор
    Има хепи енд!
    Следствието е приключено. Забравете...
  • 77 Кой ПЛАЩА за ТРАНСПОРТА и разходите ?

    7 0 Отговор
    Собственика на " ЦАРЕВНА " или Ганьо Ганев ?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ДНР и РУСИЯ върнаха нашите моряци

    10 3 Отговор
    А БАНДЕРА едва и хляб са им дали !
  • 80 Човек с памет

    9 3 Отговор
    Гледах интервюто с екипажа. М. Атанасова много внимава да не разкаже за помощта и грижите от страна на армията на ДНР. Като един истински Гьобелс работи ! Евала! Той би се гордял с нея, само дето не е от правилната раса (според него) ...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Флагман Масква

    3 4 Отговор
    Ако Путлер не беше окупирал с мародерите си Украйна корабите щяха да си плават безпроблемно Моряците са заложници на Путлерастите които убиват и унищожават всичко живо Това че са ги пуснали от капана на бойните действия не е освобождение
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 МиДа

    0 3 Отговор

    До коментар #57 от "Някой":

    Агитацията е да се дискредитира правителството. Копейкин себе си едвам измъкна от Украйна, да не си мисли, че щеше да се справи по-добре със ситуацията!?! Всички си мислите, че много лесно става да изкараш някого по време на война. Самите руснаци може да са извивали ръцете на нашите, след като са евакуирали корабите с техни екипажи и са оставили само този с българите.
  • 85 Какво стана с генерала от Разузнаването

    1 0 Отговор
    Който ръководене спец операцията по освобождаване на моряците ни?? Потъна в Мъглата!!
  • 86 Към 85.ръководеше

    0 0 Отговор
    Ръководеше
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове