Last news in Fakti

2 Юни, 2013 11:17 7 988 11

Журналист от СКАТ лекувал психотравми, нанесени от Сидеров

  • журналист-
  • скат-
  • волен сидеров-
  • "атака"
Журналист от СКАТ лекувал психотравми, нанесени от Сидеров - 1
Снимка: БГНЕС

Теодор Ангелов, журналистът от телевизия СКАТ, попаднал в телесна и словесна схватка с членове на "Атака" начело с Волен Сидеров пред парламента в деня на първото му заседание, е бил изпратен на „санаториум” за 2 дни. Така решили от ръководството на медията, чиито представители до голяма степен станаха причина за „атаките” срещу репортера им от страна на Сидеров и националистите, съобщи бТВ в свой репортаж.

Лидерът на "Атака" упорито настояваше пред камерите на почти всички медии в страната Ангелов да се извини за думите на шефа си и лидер на партията Национален фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов, че е нарекъл избирателите на "Атака" лумпени.

„Всъщност той не се изрази точно така. Той каза, че тези, които са продали гласа си за 30 лева, са лумпени, а тези, които са повярвали на обещанията на Сидеров за 1000 лева заплата, са прости. Защото само прости хора могат да си мислят, че някой може да дойде и да направи това”, поясни журналистът Теодор Ангелов.

По думите му, шефовете на СКАТ били точни хора и решили да го пратят за 2 дни в Родопите – за да си почине от нанесените от Сидеров и компания „психологически травми”.

Ангелов подчерта, че не е член нито на НФСБ, нито е бил някога член на "Атака", която ПРЕДИ също се свързваше с въпросната телевизия. Дългогодишният журналист там си спомня как през 2004 година „Волен дойде в СКАТ гол и бос като църковна мишка. Тихичко вървеше по коридорите, а Капка се въртеше около него – и тя облечена с евтини дрехи. Никой не вярваше, че от тази партия "Атака" ще излезе нещо, даже се шегувахме и с насмешка се редяха листите – кой ще е първи, кой втори и т.н.". 

Теодор Ангелов разбрал, че нещата в "Атака" не отиват на добре, когато Капка се явила с ботуши за 1500 лева, а Волен започнал да носи сака за няколко хиляди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 27 Отговор
    Да парите развалят а всички повярвали на Болен 4 години ще съжаляват, щото такава пенсия и заплата са невъзможни няма пари ама хората са казали прост народ слаба Държава
  • 2 Красо Зелето

    22 1 Отговор
    Много ми е интересно, дали някой наистина е повярвал на Волен, че ще направи заплатите по 1000 лева? Никой ли не се е стели, че за да стане така, 1-во трябва да се вземат от някъде тези пари, за да се дадат на народа? Съответно тези пари, ще ги вземат пак от НАС народа, които работим по 6 дни дори и по 7 дни в седмицата?!!! Здравните усигоровки ще скочат с 1000% а тези които се САМО усигоряват, няма да могат да се усигоряват, защото трябва да дадат по 800 лева, а не както сега по 200 лева за усигоровки, и ще се почне масово уволняване на служители, 1 човек ще върши работата на 3-ма и ще стане по-зле и от преди! Просто държавата ни е пред разпад, и това ако стане, край с нас! Казвам, го защото съм в частния сектор, и съм сигурен, че никой частник няма да даде толкова пари на служителите си!
    Бойко, ще доубие, всичко останало в държавата! Но след него, няма да има управия, ще трябва да ходиме с калашници, и макаров по улиците за да се изхранваме и защитаваме, а той точно това иска! Говори истината пред камерите, но има един моабет " НЕ ме гледайте какво казвам, гледайте ме какво върша" Затова не си играйте с огъня драги, за 100 лева за глас, той ще ни накара, да съжаляваме!
  • 3 Roumyan Kirilov

    1 16 Отговор
    Всъщност който твърди, че в България няма лумпени е лицемер! Какви са всъшност тия мургави, абсолютно неграмотни, оскотяли от мизерия хора ( всъщност по-точно би било да се съотнасят не към човеците а към животинските видове съдейки по начина им на живот ). На тях им дават готови, отбелязани с кръстче бюлетини защото не могат да четат!? Даааа!!! Точно техните гласове използват разни тарикати за да ни определят как да живеем... Лумпенизирането на нацията е тръгнало много отдавна, защото така се управляват масите по-лесно. Сидеров не е единствения на когото повярвахме а след това ни разочарова. Е, жал ми е и за него. И той е трябвало да избира - или няколко милиона в кеш или ...
  • 4 Mamin Ubavec

    30 1 Отговор
    аКО НЯКОИ ОТ ВАС НЕ Е ВСЕ ОЩЕ РАЗБРАЛ,ЧЕ ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ОТ
    СКАТ ВСЪЩНОСТ Е ЛУД,ЗНАЧИ САМИЯТ ТОИ НЕ Е ДОБРЕ! САМО ПО ИЗМИСЛИЦИТЕ,НАЧИНА НА ГОВОРЕНЕ И ПОГЛЕДА НА ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ЛИЧИ ЧЕ ЧОВЕКА НЕ Е СЪВСЕМ С ЦЕЛИЯ...ТАКА ЧЕ...ДА НЕОБХОДИМ МУ Е САНАТОРИУМ.ТОЗИ ТЕОДОР АНГЕЛОВ АКО НЕ ЯДЕ БОИ ОТ СИДЕРОВ ТО 1005 ЩЕ ЯДЕ БОИ ОТ НЯКОИ ДРУГ/АКО ВЕЧЕ НЕ МУ СЕ Е СЛУЧВАЛО,ДА ВИ КАЖА../НАЧИНА НА ГОВОРЕНЕ/ЕХИДНО,ФАНТАСМАРОГИЧНО И ИЗМИСЛИЦИ/ДОТАМ ЩЕ ГО ДОКАРАТ.НЕЗНАМ ДОРИ И КАКЪВ ЖУРНАЛИСТ Е ТОЯ!?ЩОМ СЕ ЗАЯЖДАШ...ОЧАКВАИ ТУПАНИК.И ПОСЛЕ САНАТОРИУМ.НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ТАКАВА ЖУРНАЛИСТИКА.БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ОКЕПАЗЯВАШ ЧОВЕК.КОИТО И ДА Е ТОИ.ТОВА Е ЖЪЛТ ЖУРНАЛИСТ ОТ ЕДНА ЖЪЛТА МЕДИЯ.

    Коментиран от #6

  • 5 Mamin Ubavec

    1 17 Отговор
    КАКВОТО ОБАЧЕ ОБЩЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ,ТАКИВА И ЖУРНАЛИСТИТЕ.ЕТО ТУК СЕ ГОВОРИ НАПРИМЕР ЗА МИЛИОНИ КОИТО "МОЖЕ БИ"Е ГУШНАЛ ВОЛЕН!!!! ТОВА Е НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ И ГОВОРЕНЕ ДОРИ И НА ОБИКНОВЕННИЯ ГРАЖДАНИН ИЛИ СЕЛЯНИН!ТОЕСТ...ТОТАЛНО ОКЕПАЗЯВАНЕ НА НЯКОГО БЕЗ ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.ТОЧНО ЗАТОВА И МРАЗЯ ЖЪЛТАТА ПРЕСА ИЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ.БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ТЯ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА КОИТО СЛЕД ТОВА СИ ГОВОРЯТ И ЕИ ТАКА...НЕЩАТА СТИГНАХА И ДО ФОРУМИТЕ.ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН ЗА ОКЕПАЗЯВАНЕТО.СЪСИПВА СЕ ЖИВОТА ДОРИ И НА РЕДОВНИ,ЧЕСТНИ ХОРА С ШУШУ МУШУ ....ТАЗИ СВОБОДА НА МЕДИИТЕ ДА ГОВОРЯТ "СВОБОДНО"И ДА НАЛИВАТ ГЛУПОСТИ В ГЛАВИТЕ НА ОТЪПЕЛИТЕ ХОРА...ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗУЕМА!ДАНО ИЗЛЕЗЕ ЗАКОН
  • 6 Красо Зелето

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Mamin Ubavec":

    Ти мислиш ли, че Сидеров, е със всичкия си? Загледай клип-а от снимката по-горе, и виж 14 минути как повтаря едно и също, после се заяде и с Полицая, почна да го ругае, че го е бутал, докосвал, и започна да се прави на голямата работа! Той бил депутат, и нямал право да го докосва....... няма такава излагация!
  • 7 петър петров

    8 1 Отговор
    тия от СКАТ са агентура, сега им е платено да плюят Сидеров... жалка пропаганда
  • 8 Митко Атанасов

    15 1 Отговор
    Аз мисля,че тоя Ангелов е бавноразвиващ се.
  • 9 йордан иванов

    0 1 Отговор
    Болен премиерски стол сънува..

    Коментиран от #10

  • 10 мария спасова

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "йордан иванов":

    Ми не знам дали е болен ,но хората му гласуват доверие и една четвърт от парламента е негова.А ти какво направи в живота?
  • 11 Robert Deniro

    0 0 Отговор
    На какъв санаториум отива,нали за бавноразвиващи се.Че той си е за там човека,да не объркаме нещо...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове