Last news in Fakti

19 Юни, 2022 21:50 4 018 63

Събев: Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон

  • николай събеврумен радев-
  • герб-
  • кирил петков

Ако Кирил Петков и Асен Василев не са в управлението, аз си тръгвам от него, каза още той

Събев: Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон - 1

Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон, особено по газовите сделки. Това заяви транспортният министър Николай Събев в студиото на „На фокус”.

„Почти всички маски паднаха. Ще се види кои още не са. Очевидна е тази на президента, на т.нар. опозиция, на ИТН и т.н.”, каза още той.

„Изпитах много голямо разочарование, защото по време на предизборната кампания имах усещането, че с президента сме заедно и че заедно се борим да една нормална България. Че това е човекът, за когото националната кауза и суверенитет са неща, които са много важни и това са неща, стоящи над всичко. Дори между приятели много го защитавах, когато правеше гафовете за Крим. Вярвах, че той ще бъде този стабилизиращ фактор, когато ние искаме да направим промяната. Беше очевидно, че ние ще разбутваме схеми и добре уредени отношения и правила, които са давали възможност до този момент България да обеднява”, коментира транспортният министър.

Запитан дали е усетил кога е започнал разривът в отношенията той отговори: „От момента, в който започнахме корекциите в газовия бизнес. Сменихме ръководството в него, говорихме за други неща и пристъпихме към тази позиция, с която искаме да поставим България в една по-независима ситуация. Веднага, след като сменихме ръководството, започнаха много интересни изказвания от негова страна. Изпитвах пълно недоумение със ситуацията на 3 март с Националната служба за охрана”.

„Моето лично обещание към Кирил и Асен е, че от момента, в който те не са в управлението, аз си тръгвам от официалната сцена, но ще продължа борбата срещу мафията", заяви Събев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    52 7 Отговор
    Днеска се възползвах от следобедната си дрямка - в синхрон с Джо Байдън ли съм?
  • 2 Ами

    74 9 Отговор
    всеки праща Президента с всички! До сега ми а през всички парии, през Русия и САЩ! 😂 Това само показва неговата независимост и грижа за България, настъпващ постоянно нечии интереси, за ради принципните си позиции в интерес на България! Толкова продажници в тази малка страна!
  • 3 Предатели

    82 9 Отговор
    Хайде вече и Президента е с ГЕРБ и ДПС😊😊😊. По мал... мни хора дали има в тази държава?Не те не са мал... ни а мислят нас за такива и повтарят една опорка от сутрин до вечер ако не ни харесвате сте от ДПС. Алоооо вие предавате България за която ние се борим щото искаме да живеем тук. Вие сте ДПС и то на квадрат.
  • 4 Коко

    72 21 Отговор
    България няма как да бъде енергийно независима стига сте лъгали народа .Ако не купуваме Руски евтин газ ,ще се наложи Американски скъп втечнен ,който на всичкото от горе е и по ниско калоричен. Примерно Ако с руския газ автомобила ви има разход 10/100 км с американския ще бъде най малко 15,17/100.Ясно ли е
    О

    Коментиран от #29

  • 5 В.В.П.

    82 11 Отговор
    Тоя некадърник не става за политик.Само глупости приказва
  • 6 В.В.П.България се нуждае от руски евтини

    42 11 Отговор
    Енергоизточници.Без тях няма да оцелее.Ще куца.
  • 7 БГ - истина

    63 11 Отговор
    Ами какво да правявят. Вие сте като слон в стъкларски магазин. От където минете всичко разрушено. Нищо градивно не виждам в вашето управление.
  • 8 Браво

    8 2 Отговор
    Статията на мисира тишко я изтриха щото закъсня с 3мин...
  • 9 изгоре ли , абе не ми се вярва

    53 3 Отговор
    Грешна " инвестиция " чичо Еконтий , има и такива моменти .

    Коментиран от #14

  • 10 Ефросина Е.Банева

    30 8 Отговор
    Та бил натовски русофил, сега пък гербер. Президент Румен Радев и 3-ти мандат ! Това гласи статията...
  • 11 Хаха

    31 26 Отговор
    Радко фатмака ако не беше ПП щеше да гледа президентството по телевизора от Славяново.

    Коментиран от #30, #45

  • 12 Да,бе

    47 8 Отговор
    Събифф,ти като си плати министерският пост плати ли да ръсиш никому непотребните ти размисли или ползваш промоция за показване на недостиг на излишък?Такъв "бизнес" - такава държавица,и тъй...
  • 13 !!!?

    20 3 Отговор
    Маски долу !!!?

  • 14 Някой

    38 7 Отговор

    До коментар #9 от "изгоре ли , абе не ми се вярва":

    Върна си я той инвестицията с хакването на пощите.
  • 15 ВВМУ Варна

    34 8 Отговор
    Събеее...кратуно кухааа...Не се грижи за синхрона ,ами гледай поне веднъж да вдигнеш самолета ,като този до Скопие ,мисли как ще си върнеш инвестициите за поста де си го купи и как ще въртиш тази империя на "ЕКОНТ"-а с тази глава проста !
  • 16 Камиларя

    24 5 Отговор
    Се изказва.
  • 17 Борис

    42 6 Отговор
    А когато Радев ви докара на власт пак ли с герб беше ?
  • 18 Тъпаци

    48 9 Отговор
    Всички от новата коалиция повтарят едни и същи думи, чист инструктаж от по голям глупак. Събев,Нинова и онова новоизлюпено кюсе зам председателя на НС от ПП, че Радев и Герб говорят едно и също. Злобата на Нинова я знаем, лае много, но този келеш бил разочарован от президента. Ако знаете Вие от ПП колко народ разочаровахте, ако знаете че билета ви е разписан отдавна, но нещо превоза ви се губи и може да си тръгнете пеш, оплюти и замерени с домати. Тръгнахте с големи приказки и големи обещания, а почти година мина, а насреща нищо.
  • 19 Унуфри

    46 7 Отговор
    Абе, бай Еконтий, ти по времето на Бойко стана мулнимилионер. Преди това беше скромна регионална фирмичка. Сега, неблагодарнико хапеш ръката която те е хранила !
  • 20 Ай стига наглост

    25 7 Отговор
    И ти ли сезаоплаква бе смотльо?
    Пораснаа пилци, поеб,, аа квачки е твоята.
    Купуваш си и чакаш да се умножат.
  • 21 БОЦ - ко

    28 6 Отговор
    ЗАРАБОТИХА в синхрон,
    Не ползвайки "ЕКОНт"
  • 22 Тредстоун

    8 22 Отговор
    фърчащия е бита карта , не го пришивайте и него към ГЕРБ , все пак са първа политическа сила по всички социологии , прецидента трябва да си отнесе всичко свързано с инсталираните от него и решетников кирчо и кокорчо , тези негови протежета фалираха България , опоскаха парите на българите , некадърници
  • 23 Сондрата

    4 17 Отговор
    Тука въпроса е защо Борисов плати три милиарда за турски поток без разклонение за България?А за Ал бънди знаем че Киро е негов кадър.
  • 24 12340

    21 2 Отговор
    Шушляк.
  • 25 Бен Кинсли

    36 5 Отговор
    Тоз е мошен ик .Изписано му е на физиономията.
    От къде ни ги натрисат такива.Със сигурност друг му дърпа конците, та тоя няма ъкъл за 5 ст
  • 26 защо

    27 2 Отговор
    скапан член на натовски атлантически клуб на ветерани - какъв ветеран си - смешник - да не си генерал вазов
    - ако го видя тоя ще го напрюя в лицето - откъде изпълзя тая пропад
  • 27 коча

    28 3 Отговор
    Тоя още ли не е прокарал жп линия Русе калкута
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ефросина Е.Банева

    18 5 Отговор

    До коментар #11 от "Хаха":

    Стани ти президент, но явно няма шанс да те изберат и затова толкова злостно коментираш Президентът!
  • 31 Факти

    10 3 Отговор
    Еконт. От де са ви парите. Нищо против към хора, които не познавам лично, но експлоататори бяха твоите назначени дами и ще ви кажа, защо мисля така. Един, една, без значение, отива и носи пакет от фирмата ви за болна самотна жена от селото туркиня. Помолила еконеца да й сглоби леглото и не следвало отказ. Сглобил, а, леглото на болната жена и като се орибрал, викове, писаци, и непрекъснато на път, къде си, къде може да е на път, и др случай, на известен лекар зъболекар, пимогнал на сина, който бе млад зъболекар да качи стъкло за колата, и тая от иеконт служителка полудяла.. Експлоатация на млади тогава и то завърлили също събев икономика и никой... Убихте народа си и за пари ще се самоубиете. Живков бе по хитър от вас. Крадете по малко да има и за хората, а вие си сменихте жените с по млади таланти
  • 32 ПлЕШО

    9 6 Отговор
    Президента дава зор защото иска партията на Янев да влезе в парламента вместо Копейкин, но това няма да промени нищо, ИТН пак ще си бута ДПС напред....
  • 33 Жалко за България с такъв президент

    7 16 Отговор
    Явно смелостта му беше да размаха юмрук когато Гешев нахлу в президентството, но в момента няма такъв проблем и може да направи успешен завой и да се прегърне с ГЕРБ, после :"Горчиво"!!!
  • 34 Анонимен

    1 3 Отговор
    От 84 г следим, знаем как стоят нещата. Но не трябва човек да се сърди. И който и да е, всеки си слага негови хора. А ние като нямаме хора не ходим да гласуваме за никой гласувахме за герб 2009,защото трябваше да не счупя хатъра на един една от тях, скулптора, маман си бе ориятелка до конпината й, велика бе много красива бе чиста и възпитана майка му. Повече глас не давам, ако ще и турско да става
  • 35 коки

    7 3 Отговор
    И той се мисли за някой Гашник от класа.
  • 36 Наблюдател

    2 7 Отговор
    Казват че е умен рр, а за бб човечен. Не ги познаваме. Познаваме хора от селото им, но не сме с добри отзиви за тях. Радев е комунист, казват го сталинистите на бкп. Бойко е ларж. Методи е бил шеф на пожарната и добри неща. Красимира приличала на методи. Бойко си държеше за мвр. Пич е. Казват старите, но на умиране вече. Убиха меверето. Те измряха. Ирина, момата и всички. Хората са изнервени и именно затова харесват БМБ. Умее да работи с всеки.
  • 37 Анонимен

    1 2 Отговор
    Отиваха в Русе на конкурс. Изпитваха ги и т н. Спаха по хотели на тяхни си разноски. Феодализъм. Не ме еня за България.
  • 38 Анонимен

    3 3 Отговор
    Назначавал е събев другаря млади мацки, а те нервни, били се развеждали. И като се развецдала, що не си приела хапчета, а да тормози младите и по умни от нея и хиляди пъти по толерантни милижливи и възпитани. От подобие на Събев Еконта, напуснаха България завинаги. Диктатори. Запада си е ок запада. Работата не ти тежи, а имат макар и дребни фирми, не чакат депутат да ги назначи и да следва тормоз, като отпадне връзката ви. Който може бягайте от мен на запад.
  • 39 Перо

    18 1 Отговор
    Селяндурът взе много поръчки,от блокирането на пощите в БГ! Всички препоръчваха неговата куриерска фирма!
  • 40 Пипи

    18 1 Отговор
    Тия са толкова зле ,че ДПС изглеждат като защитници на Българщината ,егати едеотите .
  • 41 ГЕШЕВ ИМАШ РАБОТА!

    20 1 Отговор

    До коментар #28 от "сложни са тия от разносвач министър":

    МИНИСТЪР ЕКОНТ Е СУПЕР ОБЕЗПОКОЕН ДА НЕ СДАДЕ ПОСТА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО !!!! КОЙ СТОИ ЗАД АТАКАТА НА БЪЛГАРСКИ ПОЩИ? АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ Е МИНИСТЪР ЕКОНТ!!!
  • 42 Безгранична Алчност

    9 2 Отговор
    Айййй милия той Събев, губи далаверките си.
  • 43 Любо

    9 2 Отговор
    Тръгвай си , и вземи със теб тези две недолазумения- ТЪПОТО И ОКОКОРЕНИЯ.
  • 44 Смешник !

    11 2 Отговор
    Тоа е пълен палячо ! Ако почнат да го разследват ще се наложи да влезе в затвора !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Биби войвода

    6 3 Отговор
    Сърбев, доде време не да те чешеме а да те чегъртаме баце! Пали сабото и си оди у дунавската ни столица при корена!
  • 50 ...

    3 6 Отговор
    Отдавна не сме имали министри, които като ги попиташ нещо да ти отговорят това, за което си ги питал. За разлика от гербаджийските оядени чиновници, които могат един час да усукват и пак нищо да не кажат. Или пък да се докарват колко са велики...
  • 51 Фори

    2 3 Отговор
    Президентът е шашкънин.Язък че гласувах за него.
  • 52 Оффффф

    6 0 Отговор
    Събев,ти вместо да размишляваш президентът какъв е,защо не вземеш да свършиш малко работа ,за която си там? Ела си в Русе и виж опашката на Дунав мост, всеки ден трябва да чакаме по Х часа да отидем до Румъния. Сметни по колко часа се губят от всеки един шофьор. Времето е най-ценният ресурс,а заради вас ,ние го губим .
  • 53 гнус

    8 0 Отговор
    Нищо не направи нито за БДЖ, нито за никого, освен че пусна един безсмислен самолет до Скопие, обаче критикува наляво- надясно другите.
  • 54 дъртия

    11 0 Отговор
    ТОЯ СИ КУПИ МИНИСТЕРСКИ ПОСТ ЗА 360 000 ,
    А ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ !!!
  • 55 Събев, Събев, като фурнаджийска лопата

    5 0 Отговор
    се въртиш! Нищо не направи и ти, освен празни приказки!!
  • 56 дръж здраво бръснича

    2 0 Отговор
    Теориите за пачките на ББ в чекмеджето са предназначени за това, в България са няма уважавани лидери. РР беше неопитен като първокласник и се хвана на подадените колажи. Защото се полакоми да изпълни детските си мечти. Защото така са го учили. Сега сам вижда че нещата ще излязат от контрол, но вече е достатъчно компрометиран. Слави беше създаден от БКП за да дискредитира капитализЪма и след 30 години няма дръщане назад. Тези младежи бяха програмирани да върнат социализма в България, но дори Тодор Живков през 1970 те прозря че "тези работи могат да станат в богата капиталистическа държава".
    Затова: Това правителство трябва да си отиде и всеки сигнал за корупция да се отнася до прокуратурата. Противно на скандалите на Корнелия Нинова. Президента трябва да съблюдава прокуратурата да не замита сигналите.
  • 57 🇧🇬🇷🇺

    3 0 Отговор
    Ами тръгвайте си колкото по бързо по добре
  • 58 Ани

    2 0 Отговор
    Нещата се нареждат сами. Вече всички разбраха че Слави може да приказва, но не може да управлява. Нагледахме се на Харвардските измамници и разбрахме че комуниста е червив отвътре и където и да е взел диплома си остава чурук. Това че Радев цял живот е лелеял мечти по социализма очевидно не проработи и на най-високо ниво. Просто няма по-добро от капитализма. А ако някой е кривнал, още Константин Велики е прозрял че трябва да има трета, съдебна власт.
  • 59 Браво, че

    4 0 Отговор
    плюете ГЕРБ и президента. В момента те защитават българските интереси!
  • 60 Митко

    2 0 Отговор
    Ти кажи,защо не работите,нищо,а президента го остави на мира.Закони,реформи-нищо.Какво направи Рашков в мвр,та го пращате в конпи.Първо Рашков е пенсионер.Пенсионер ще съкращава-пенсионери.
  • 61 АКО НЕ БЕШЕ ГЕРБ ТИ ЩЕШЕ ЛИ ДА РАЗВИЕШ

    1 1 Отговор
    ПРЕСТЪПНАТА СИ ДЕЙНОСТ И ДА ДВИЖИШ СЪС СЧУЕПЕНИТЕ СИ БУСОВЕ ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ?
  • 62 Айде Бегай

    0 0 Отговор
    Просто киро и асена ощавиха дедо Еконтей и той сега страда и си мисли, че Радев е взел парите, толкова се е объркал.Както е казал бай Ганьо - имал си бол пари, дал си.Чети класиците събев преди да инвестираш.
  • 63 И ФИЗИОМУТРАТА МУ Е НА МОШЕНИК И ПРЕСТЪП

    2 0 Отговор
    НИК , КАКЪВТО Е И В ЖИВОТА - МИЖИТУРКА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове