Last news in Fakti

23 Юни, 2022 13:13 2 907 30

ГЕРБ влиза в пленарната зала за бюджета

  • десислава атанасова-
  • герб-
  • бюджет

Иска спешно решение за Република Северна Македония

ГЕРБ влиза в пленарната зала за бюджета - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ обяви, че ще влезе в пленарната зала по важните за страната закони като този за държавния бюджет и свързаните с плана за възстановяване. Както и при обсъждането на френското предложение за Северна Македония.

На брифинг в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова да се направи такъв дневен ред на пленарната зала, че да се приемат важните законопроекти, след като за втори пореден ден Народното събрание не събра кворум, за да започне работа, уточни БНР.

По темата за Северна Македония тя напомни, че се е наложило две опозиционни групи да внесат проекторешение по френското предложение, защото правителството не си е свършило работата. И настоя те спешно да се разгледат в парламента.

В тази връзка Атанасова призова всички групи да се съберат и НС вземе решение, което "ще изтрие срама" от позицията, с която премиерът е в Брюксел.

"Странно е, че управляващите се държат така, сякаш още имат мнозинство и действат на чист инат", критикува на свой ред и Томислав Дончев.

"По-големият проблем е, че останалите 21 закона, нужни да получаване на средствата по плана, още не са написани. Затова призоваваме министерствата в оставащите им време да ги напишат, за да отговорим на изискванията на ЕС", каза Дончев. Според него решаването на проблема започва с осъзнаването му.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Внимателно

    22 8 Отговор
    Мутри необразовани, искам внимателно да прочетете, какво, ще ви напиша. Знам, че сте тъпи и нагли, но вярвам, че може и да четете. Вашите кражби и гнет над българските граждани приключиха. От тук насетне, може само да подкрепяте започнатите промени и сами доброволно да върнете заграбеното през годините от вашите съгграждани и от държавата. Разбрахте ли. Или нещата, ще стигнат по-далече, ако продължавате да пречите и да саботирате. Разбрахте ли необразовани кръвопийци? Ще ви пометем!

    Коментиран от #4, #15, #21

  • 2 Бат Бойко

    5 28 Отговор
    От нас по добри управляващи няма. Време е българите да го разберат най накрая

    Коментиран от #5, #19

  • 3 истина е

    27 4 Отговор
    ГЕРБ трябва да влезе само в затвора за много години ,и никъде другаде!!!
  • 4 Бат Бойко

    6 14 Отговор

    До коментар #1 от "Внимателно":

    Ти май ще излезнеш по мъж от мъжете и по мутра от мутрите. По кротко младеж
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тото

    7 6 Отговор
    Гепи и продължаваме поскъпването не могат да свършат работа. Да дойдат други, които могат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хмм

    19 3 Отговор
    Не искам да обиждам никого, но герберугите са жалки нищожни личности. Позорът не се отмива и във вечността.
  • 9 Затвора

    20 2 Отговор
    Кога Тиквата ще влезе в затвора за сръбската тръба на Путин?
  • 10 факт

    18 3 Отговор
    ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане подкрепиха мафиотската олигархия и искат да върнат обратно корупцията в България.
  • 11 Смехурко

    15 2 Отговор
    Най-глупавото е, че когато герб започне да се разпада, което ще се случи скоро, повечето от техните почитатели ще се хвърлят да гласуват я за Възраждане, я за Възхода. Толкова им е европейщината на ганьовците.

    Коментиран от #16

  • 12 Бат Бойко

    3 12 Отговор

    До коментар #5 от "Ицето":

    Има. Да ги изреждам ли? Корнелия, Бойкикев,Славуца и ония канадски умник Кирчо заедно с другарчето му Кокорчо. Страхотна компания, един да хванеш друг да обесиш.
  • 13 роб на комунягокапиталист

    3 3 Отговор
    НЕДЕЙТЕ РАЗХОЖДАЙТЕ СИ СЕ НАВЪН НАЛИ ТОВА Е ЧАСТ ОТ РАБОТАТА ВИ ПЪК НИЕ С НАЙ-НИСКИТЕ МИНИМАЛНИ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ В ЕС ДЕТО НИ ГИ ГЛАСУВАХТЕ ЩЕ ВИ ХРАНИМ
  • 14 Да мърсят

    5 3 Отговор
    сградата на Народното събрание !
  • 15 Дъ бест

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Внимателно":

    Колега, ти нещо си се превъзбудил , не се хаби толкова.
  • 16 Нямат

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Смехурко":

    никакъв шанс !
  • 17 цербер

    2 2 Отговор
    председателКАТА на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова
  • 18 А1А1А1

    11 2 Отговор
    Депутатите от ГЕРБ са марионетки, имат копче отзад, като го натисне лойко, тогава влизат в залата! Пълен срам и позор!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тези от

    11 1 Отговор
    Гербаджиите са много коварни и злобни същества, интриганти от най-подмолно ниво, ниско качество хора, необразовани и бутани по етажите на властта и бизнеса, отрочетата на комунистическата номенклатура, като в бсп и дпс.
  • 21 Истината-винаги

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Внимателно":

    Какви промени да подкрепяме бре момче. Виж как поскъпва живота. Нали и затова някои друг ще е виновен. Тая промяна не е за добро, тъй че да се омитат с двеста и Кирчовци и Кокорчовци и Ленчета и наркоман чета като Хазарта и тем подобни недоразумения

    Коментиран от #23, #29

  • 22 Дъ бест

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "емигрант":

    По изказа ти ,си проличава кой какъв е. Дано да имате някакво елементарно възпитание, защото затова сме на тоя хал, понеже простотията е обхванала масово този народ

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 грабарски

    3 1 Отговор
    тъпи номера!Пайдос....
  • 25 натъкмистик

    5 1 Отговор
    В България симпатизантите на ОПГ-та ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане са с изключително осъкатена мозъчна дейност, дори в по-голямата им част такаа изобщо липсва !
  • 26 6548239

    5 1 Отговор
    Изроди нагли.
  • 27 Истината-винаги

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "анонимен":

    Това е твое мнение. Всеки има право на мнение защото все пак сме малко или много демократична страна. За голямо съжаление констатирам че голяма част от по младото поколение няма елементарни морални ценности,а за уважение и възпитание и дума да не става. Мисля че и Вие за съжаление сте в това число. Много жалко за което. Желая Ви здраве и успехи
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Антикумунист

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Истината-винаги":

    Значи ако може и комунизма да се върне. Отървете се от тази зависимост ДРУГАРИ!
  • 30 питащ

    1 0 Отговор
    Ей нека...дърник, спри да приказваш не...бивалици. Подкрепят те единствено постоянните бокови калинки назначени незнайно къде и на колко места в държавната администрация. Като не се явяваш в пленарна зала и не си изпълняваш служебните задължения за какво получаваш заплата за тези дни. На....хален не...грамотник. Ако си при един частник, а не си се явил на работа , заплата друг път. Но то всичко ще си дойде с времето.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове