Last news in Fakti

30 Юни, 2022 11:50 2 575 30

Михайлова, "Възраждане": Търговията в НС продължава

  • искра михайлова-
  • елена гунчева-
  • депутати-
  • правителство-
  • нс

На закритото заседание в НС заради изгонените дипломати депутатът каза, че не са получили конкретна информация

Михайлова, "Възраждане": Търговията в НС продължава - 1

„Търговията в НС продължава, както буквално върви от един месец”.Така депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова коментира напускането на Елена Гунчева на парламентарната им група, но оставането ѝ в НС. Искра Михайлова не направи прогноза дали Гунчева ще подкрепи ПП при евентуален опит да създаде правителство в рамките на този кабинет. Но уточни какво има предвид по търговия на депутати:

„Информацията, която върви неофициално из кулоарите е, че в момента министър-председателят в оставка обикаля като амбулантен търговец от депутат на депутат. Това е”.

От кулоарите на парламента Михайлова коментира и закритото заседание заради изгонените руски дипломати. „Ние не получихме никаква конкретна информация. Цитираха се сигнатури, което наложи да е закрито заседанието, но информацията, която получихме, беше нулева. И заседанието можеше да бъде открито”.

Михайлова каза, че единственото, казано за изгонените дипломати било, че те са работили срещу интересите на България без да се цитира конкретика. На въпрос за позицията им, ако бъде доказано, че изгонените са работили против България, тя отговори: „Всеки, който работи срещу българските национални интереси, няма място тук. Аз слушам Кирил Петков – той отново излъга няколко пъти по отношение на това какви данни бяха представени вчера на изслушването, колко ясни бяха тези данни, колко ясни бяха тези доклади".

Тя допълни, че на нито един въпрос не е бил даден отговор. "Това, което се случва с руските дипломати, изглежда като експеримент, а нашето доскорошно правителство, инсталирано буквално от чужд интерес - да проверим какво ще се случи от отсрещната страна. Това направихме и с отношенията с Газпром".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Символ

    26 12 Отговор
    на тъпота !

    Коментиран от #20

  • 2 ТаУмВзе

    36 6 Отговор
    Търговията в сборището парлама не е спирала от 33 годин!
  • 3 чистача

    26 7 Отговор
    Защо България стигна до тук ? Защото всеки мисли за себе си и колко до открадне . Промяната щеше да обедини българите , а направи обратното .... Нямам думи не знам кой още ще дойде !
  • 4 Тоя

    39 22 Отговор
    лъжец кирил петков, обслужващ мафия и чужди интереси, е изключително вреден за България! Не знам защо прокуратурата не се самосезира за държавна измяна! Никой няма право да нарежда какво да прави България!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ами

    22 5 Отговор
    защо като - човека си е амбулантен търговец
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Важно е

    25 7 Отговор

    До коментар #7 от "Фактъ":

    какво казва някой, а не как изглежда! А в случаят е права!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 хихи

    16 8 Отговор
    Просто Киро се занимава с несвойствени работи
    и
    продължава!!!Не разбира от добра дума(вот на недоверие)!!!
    А каквото не се постига с добра дума, се постига с добра дума и К..!
  • 12 Просто човек

    18 5 Отговор
    Що за мало.умни същества попадат в парламента?!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Копейкин.... Костя Копейкин

    13 16 Отговор
    Ей ама от нея извира тъпотия, не мога да ги гледам тия народни представители, особенно от тази група. Тази и копейката поне могат да говорят, добри оратори са (популисти), ами останалите (Цонко, Дренчев , Ангел Георгиев) мале, мале... останалите таксиджии даже ги е страх да кажат една дума. На Костадинов му трябват натискачи на копчета, както и на болшинството партии...

    Коментиран от #16

  • 15 Айде

    10 14 Отговор
    Ами, продавай се каке! И без това не е ясно защо си там!
  • 16 ++++

    10 9 Отговор

    До коментар #14 от "Копейкин.... Костя Копейкин":

    По-добре е да гледаш ггейтаците и тъпофизиономийните от Продължаваме да се праскаме /ПП/
  • 17 Не се бой,

    3 14 Отговор
    Копейкин и таксиджията ще оправят държавата 😂😂😂😂😂😂
    ДАНС ще им обясни и тоя от таксито ще вземе решение 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
  • 18 Психодиспансера

    2 10 Отговор
    Европата си е Европа. Аз на мястото на хората на Коце копейкин, бих напуснал и отишъл в ПП. Лично мнение. Стари кадри, със стари нрави. Помним ги. Живи са. Плащат им яко Русия, а децата им имат тук и на запад къщи. Най големите милиардери руснаци са къде, в Лондон. И от там влияние към българите живеещи и работещи във Великобритания, а са пуснали връзки и хората на копейкин чак в Германия, добре, че младите не гласуват, а майките им застават зад коцето. Пълно е с наивници. Добре че се опаричиха на запад и сега плюят запада, който ги подслони и с парите си се изучиха. Не вземаме страна, но се нервим на малко умници
  • 19 Що не бе Другарко Михайлова?!

    5 8 Отговор
    В условията на пазарна икономика-търговията си е съвсем свободна и нормална част от ежедневието ни...!Вие какво искате...?!Строга милиционерщина и безмозъчни депутати,които под строй да натискат,което копче им наредите с Другаря ти Костадинов...

    Коментиран от #22

  • 20 С нещо да е излъгала?

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Символ":

    Харесва ти поскъпването на всичко, предателската политика на пп-тата? А дали ще ти харесва ако станем горещ фронт срещу Русия и ситуацията стане като в Украйна? Защото с тея натам вървят нещата. Мре ли ти се за амерските интереси?
  • 21 Бамбука

    4 8 Отговор
    Няма място за притеснения, няма кой да те купи.
  • 22 Ами

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Що не бе Другарко Михайлова?!":

    защото купуването и продаването на гласове е престъпление и е подсъдно! А зад всеки депутат, стоят по повече от 10 000 гласа! Следователно това е пазаруване на едро, в особено големи размери и следователно, прокуратурата, трябва да се самосезира и да се подведе под отговорност лъжеца и продажник кирил петков! Сега стана ли ясно на по гладките?
  • 23 Призив за България

    3 3 Отговор
    Моля ви вас членовете на ГЕРБ БСП ДПС ИТН Възраждане НФСБ ВМРО Атака да се осъзнаете и да се опомните! Не сме ли ний един народ, който заедно да си помага и да върви напред през своите бъднини и да отстоява на ударите на времето и да ковем наше общо и благо бъдеше основано на разум и знание, и много работа. Без да се гоним едни други, без да се ограбваме, че и без да се избиваме, от което полза имат световните империи! Осъзнайте се наши съграждани и напуснете тези партии на лицемерието, на криминалните групировки на прехода и на бандитските режими! Осъзнайте се и вложете енергията си в нещо по-добро, от което полза да има за всички ни под шапката на държава ни! Вярвам, че ако прочетете този призив, ще докосна част от вас със думите, и ще се вразумите. Не сме ли ний един народ, който заслужава мястото си под слънцето!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Анонимен

    0 6 Отговор
    Русия е бедна спрямо запада. Това го казват руснаци живеещи в Бг, смесени бракова, между рускиня и български гражданин, децата им. Женят се малки. Беднотия. На запад може чинии да миеш, кенефи да чистиш с български дипломи, но труда ти е заплатен. Щом за 15 г жени работили на запад, в Германия, изучили детето си навън висше, днес имат много пари, вложиха ги в жилища, апартаменти, гаражи, а вие си гласувайте за копейкин. Копейкин Коце, виж му занданъти, замъците, а вие тук си броите 5 стотинки, а жиганката кондуктор над 70 г ги хвърля през джама на автобуса. Много си е по ок за трудолюбиви хора на запад, хеле както казва турчина, , ако си строител, ел техник, с малки изключения, че турчин не им дава в германия на някои българи изработеното по строежите. Всеки има право на избор, но и в Лондон нещата се затегнаха за българи и сърби
  • 27 Българи

    2 0 Отговор
    Не ме еня вашето мнение. Който си има мая по живково. Има си и днес, но не с кражби, а с много работа. И е време Кирил и Асен да освободят пенсионерите и да има работа на завърналите се млади хора, завършили най вече в Германия. А не от България да работят за германския народ. Продават си имотите в смесените региони и искат в София. Завършиха навън математика, айти, психология, а няма работа за тях в България.
  • 28 Очевидец

    1 4 Отговор
    Купуването и продаването е престъпление, но не и за някои партии, които искат да върнат хартиените бюлетини. В стаичката снимаш бюлетината, за когото те ви кажат, излизаш и направо в павилиона се нареждаш и под списък срещу подпис ти дават пари. Ако това, мили либерали, не е престъпление, здраве му кажи. Карай честно, лягай ставай, така са ни възпитавали някои си И днес тия, които най много крадоха, днес са най заможните, а бяха цървуланковци. Едните ограбиха 1989 турците и днес бизнес банички, дружите с кутии за болно внуче в няколко града, месарски магазини, от къща на къща и си закупиха земя, коли, а вий работете работвре работете, за измамниците. Нищо общо българската пазарна със западната. Запада са минали преди 100 г ще трябва още капитал и свличане от кожите на народа, още 77 г по мои изчисления, за да живеят като западняците българите. Дпс не ги мислите. Те са си ок, отвсякъде им влиза, едното в корема, другото в количката, а българина малцинство просякхихи
  • 29 Хохо секса

    4 4 Отговор
    Каква наглост?
    Тия продажници на Кремъл говорят за търговия..
  • 30 Гост

    1 1 Отговор
    Който може предлага, който не иска не напуска, нали така? Какво незаконно има в това. Правилния термин е "неудобно", не ви понася че ви напускат. Много ви е страх че ви напускат и че говорят за фашизираните ви методи вътре в партията, или секта да я наречем ще е по-вярно. "Възраждане" какво възродявате, бе, предатели мръсни?! Фашизъм, размирици, разделение, лукавство, предателства, шпионажи... това сте вие.
    хайде сега, ред е на възродените тролчета да оспамват и цъкат минусчета-плюсчета и да си въобразяват, че ще променят истината за тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове