Last news in Fakti

4 Юли, 2022 19:30 7 615 207

Костадин Костадинов: Българският народ ще плати за изгонените руски дипломати

Решението с визите неминуемо ще се отрази на туристическия бранш

Костадин Костадинов: Българският народ ще плати за изгонените руски дипломати - 1

Самосиндикалното изгонване на руските дипломати и служители на посолството от Кирил Петков тепърва ще донесе негативи на двустранните дипломатически отношения, за които ще заплатят българските граждани. Това се казва в становище на партия „Възраждане“ изпратено до медиите.

Ето пълния текст на съобщението:

Прекратяването на издаването на туристически визи за български граждани е още една стъпка във влошаването на дипломатическите отношения между двете страни.

Нито една страна в света не би могла във времена на кризи да си позволи влошаването и дори прекратяването на дипломатически отношения с която и да е велика сила каквато е Русия.

Това вероятно ще доведе и до отлив на руски туристи, което ще донесе щети на българската икономика, тъй като значителна част от брутния вътрешен продукт на страната ни се формира от сектора туризъм.

Решението с визите неминуемо ще се отрази на туристическия бранш в страната ни, който от години е във влошено състояние поради създадената ковидна криза.

Самосиндикалното изгонване на руските дипломати и служители на посолството от Кирил Петков тепърва ще донесе негативи на двустранните дипломатически отношения, за които ще заплатят българските граждани.

Нека не забравяме, че последиците могат да бъдат както косвени и да касаят малка част от населението, така и преки и да засягат всички. Най-голямата рафинерия в България „Лукойл“ е с руски капитал, който ако бъде оттеглен в близките месеци, ще доведе неминуемо до още по-голямо покачване цената на горивото. По твърдение от страна на синдикати основните стоки и услуги в страната ни са поскъпнали с близо 45 %. Сега горивото наближава четири лева, а представете си какво ще бъде, ако е 5 лв.

С необмислените си и прибързани действия Кирил Петков поставя страната ни в още по-засилена опасност от задълбочаващи се кризи.

Нека не забравяме също, че отпадното гориво от АЕЦ Козлодуй се съхранява в Русия и за миг да си представим какво би станало с цената на тока, ако атомната ни електроцентрала спре да работи по една или друга причина.

При липсата на ток или при такъв на много висока цена ще бъдат предизвикани верижни фалити и хиляди хора ще останат без работа в условията на безработица и към момента.

От зимните месеци всички си спомняме кризата с цената на тока не само в частните производства, но и в държавните институции. Имаше ВиК дружества, за които беше непосилна новата цена и бяха изправени пред опасност да спрат да функционират. Ако цената на тока не ни притеснява в топлите месеци, то какво бихме правили без чиста питейна вода.

Много са въпросите, пред които трябва да се замислим преди да започнем да „ръкопляскаме“ на правителството в оставка за това, че е изгонило необмислено руските дипломати. Докато то агонизира в лъжи, опитвайки се да сътвори втори кабинет в същия мандат, ние ще плащаме цената, с която си купува власт, докато угодничи на външни сили.“, коментира д-р Костадинов председател на парламентарната група на „Възраждане“ на среща с граждани.

Той добави, че единствено българският национален интерес е провокирало партията му да гласува против санкциите за Руската федерация още през февруари. Отново грижата на добър държавник за българския народ е тази, която е водеща при сезирането на прокуратурата за действията на Кирил Петков, които за „Възраждане“ са злоупотреба с власт.

Костадинов добави още, че очаква президентът Румен Радев час по-скоро да свика Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), за да може водещите политици, на които българите са поверили държавата, да помислят за разрешаване на сложната обстановка, провокирана от самосиндикалните действия на министър-председателя в оставка Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 129 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руски дураци

    215 180 Отговор
    Кво ми е зор за тези руски шпиони не да се майат и ти се махай.

    Коментиран от #50, #82, #118

  • 2 С какво

    117 33 Отговор
    ще плати?
  • 3 Дааааа

    236 169 Отговор
    А най зле ще се отрази на руските подлоги , особено на платените

    Коментиран от #84

  • 4 Неанонимен

    198 145 Отговор
    Ха! Мръсното бельо на Лавров можело да пише становища до медиите!?
  • 5 срам си

    199 138 Отговор
    Вече се издигна и не си копейкин ,а рубльов !!

    Коментиран от #79

  • 6 БигириМигири

    162 111 Отговор
    Коста Латернин Копейкин

    Коментиран от #86, #129

  • 7 Петьо Петров

    134 83 Отговор
    Бях антиваксър, понеже не искам да си вкарвам недоказани препарати в себе си, въпреки, че имам повече ваксини от доброволците. Сега съм русофил, понеже видях истинската "стойност" на демокрацията, въпреки че винаги съм гласувал за проевропейски партии. Да си европеец не означава да си роб на Америка, затова вече съм само българин. Когато България влезе в ЛГБТ ще стана и хомофоб, въпреки че не ме интересува кой в чия дупка влиза, стига да не е показно и нагло.
    А после... после ще се чудя кой номер съм, въпреки че ще бъде татуиран на ръката ми.

    Да живее демокрацията!

    Коментиран от #43, #59, #60, #104

  • 8 Хост

    164 108 Отговор
    Тоя популист не замина ли с тях …

    Коментиран от #88

  • 9 Хахо

    155 110 Отговор
    Абе тоя не се ли качи на самолета за Москва

    Коментиран от #90

  • 10 Купейкин

    103 84 Отговор
    Ами мен не ме взеха ,сега ще ви се карам ,слава на мутуфанова и на коня лаВров

    Коментиран от #37

  • 11 българин

    152 110 Отговор
    Копейкин, не плачи на чужд гроб, очичките ти ще изтекат, КОЙ си ти бе пашистка гнидо та си позволяваш да говориш от името на българския народ, путинчетата не са българския народ, а са продажна памина под контрола и на кремълска софра.

    Коментиран от #94, #130

  • 12 Българин

    132 100 Отговор
    Проруската безродна и3 мет продължава да плаши българското общество с тежките последствия от това, че не сме клекнали пред фашистка Русия и не сме я молили за милост !

    Коментиран от #99

  • 13 Тома

    134 92 Отговор
    По важно е че руснаците няма да ти платят на тебе костя.Изгоря
  • 14 Мълчи бе копанарски циганин !

    140 91 Отговор
    Изрод продажен!

    Коментиран от #95

  • 15 Динеровците врякат ли

    129 20 Отговор
    Надявам се да се изясни кои са били руските шпиони у нас и какво са шпионирали, нашите партньори и българското общество трябва да знаят.
  • 16 емо 73 канар

    92 86 Отговор
    Този копейкин кога ще бъде о. б. е. с. е. н.???

    Коментиран от #109, #132

  • 17 Бай Яни

    100 92 Отговор
    Лукойл вън от България,а ядрено гориво имаме за години напред ушанка жалка. Русите да си стоят в себир.

    Коментиран от #46

  • 18 Българския народ плаща

    91 77 Отговор
    Вече повече от 30 години зарадитова, че не са скъсани всички взаимоотношения с федерацията на злото.

    Коментиран от #51

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гошо

    81 85 Отговор
    Българският народ трябва да направи така че Киро и компания да платят ,както навремето стана с Филов и ортаци

    Коментиран от #96

  • 21 Бенито Борисолини

    90 63 Отговор
    Моделът за подражание на Кирил е Зеленски. И тук изобщо нямам предвид, че и двамата явно обичат зимните спортове и най-вече спускането по белите писти...Кирил, както и Володимир, нямат връзка с реалността.

    Коментиран от #172

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Герги

    87 73 Отговор
    На този няма ли най накрая кой да му затвори устата....затвор ......за всяване паника в Държавата....Келешев...къде си...каскета ли си переш...

    Коментиран от #102

  • 24 Че То Плешо е в кюпа

    45 42 Отговор
    на щатските подлоги. Няма да свика никакъв съвет.
  • 25 марш

    83 59 Отговор
    Я СТИГА СИ ЗАПЛАШИЛ ПЛАШИПУТАКРУСОСПИЙСКИ, ПУТЕРНЯНЕДОКЛАТЕНА КАТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ СЕ СЛУЧВА ИЗМИСЛЕНИЯ АПОКАЛИПСИС ВЧЕРА ЗАЩО НЕ СЕ МЕТНА НА САМАЛЬОТА А ОСТАНА ТУК

    Коментиран от #36

  • 26 Абе

    76 21 Отговор
    кога ще има пресни сондажи да видим "Възраждане" на кое място е и къде са ДъБъ и ПеПе-тата ?!

    Коментиран от #53

  • 27 ВАКСААА,

    73 51 Отговор
    - СКРИЙ БЕ ЦИГАН !!!
  • 28 А ми

    34 37 Отговор

    До коментар #19 от "Извънреден коментар":

    Питай путин и копейкин,и ще разбереш истината
  • 29 Руди

    71 44 Отговор
    Коста е същия самозабравил се егоцентрик, който смята, че може сам да управлява хах
  • 30 Мунчо

    75 53 Отговор
    Копейкин ти си за затвора
    ...ако бяхме в САЩ щеше да изгниеш във федерален затвор...

    Коментиран от #44

  • 31 Гневен

    69 49 Отговор
    А ти кога ще си платиш за думата фашисти,с които обиди младите и достойни протестиращи пред НС? Заслужаваш да отидеш на топло при Бай Ставри, без си носиш си носиш вазелин.

    Коментиран от #39, #178

  • 32 Българин

    35 47 Отговор
    Кирю е канадец кокорю е тралалазец
  • 33 ЮЮЮЮЮЮ

    53 49 Отговор
    РУСКИТЕ „ШПИОНИ“ СИ ТРЪГНАХА. КАКВО СЛЕДВА? КОКОРЧО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ХАРЕСВА ЖЕНИ. КИРЧО ЩЕ СПРЕ КРИСТАЛА, ЛЕНА ЩЕ СИ ЛЯГА САМО С МИРО, КОРНИ ЩЕ Е ПОСТРОИЛА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ
    Руските „шпиони“ си тръгнаха, какво следва от това?

    – От утре вече няма да има корупция и Кирчовците няма да лапат по 100 млн. на месец комисионни от далавера им с „не“руския газ.

    – Гешев напуска поста главен прокурор и сам се предава в затвора, за негов наследник назначават честен и почтен човек, който ще разследва престъпления.

    – От утре инфлацията спира и цените се връщат на нивата си от миналия декември, даже влизаме в дефлация.

    – Вече няма да бие градушка, а силните дъждове ще валят САМО след разрешение от земеделците.

    – Пенсиите стават по 10000… ЕВРО. На седмица!

    – Ще се появят пари за лечението на болните дечица, както и за хората с увреждания.

    – До края на следващата седмица ще се завършат всички магистрали, хиляди километри.

    – Кокорчо ще започне да харесва жени. Просто Наско също.

    – Кирчо ще спре кристала, че все го кара да изтрещява и да се зъби, и да е неадекватен.

    – Лена ще стане целомъдрена и ще си ляга само с Миро.

    – Корни ще е построила евроатланическия социализъм.

    – Северномакедонците ще ни заобичат, ние тях – също. Цар Самуил ще си е българин, а македонски „език“ няма да същестува.

    – Боко ще дари кюлчетата и пачките за благотворителност, а къщата си в Барселона ще продаде, като с парите ще построи болница в Банкя.

    – Ц

    Коментиран от #45, #48, #206

  • 34 Българските софра- бабаити

    52 25 Отговор
    ще ликвидират Русия. Ако не умрат от студ тази зима, разбира се.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Купейкин

    50 43 Отговор

    До коментар #25 от "марш":

    Аз само малко рубли да събера и отивам в масква

    Коментиран от #112

  • 37 ЧЕП НОРИС

    25 20 Отговор

    До коментар #10 от "Купейкин":

    Не те взеха защото имаш да изкупуваш .... Коня е приготвил сложил на каф..ата железен долар и ще разбере колко ти е голям алсп..уха и по колко можеш да приемеш/поемаш.
  • 38 ник

    39 34 Отговор
    боклук,мръсен
  • 39 Откога се плаща за

    26 19 Отговор

    До коментар #31 от "Гневен":

    казване на истината?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 49 Отговор
    КОСТАДИНОВ сее омраза между ХОРАТА

    Коментиран от #47, #138

  • 42 Бако

    54 42 Отговор
    Копеикин е най милото на Митрофанова

    Коментиран от #114

  • 43 555555

    51 37 Отговор

    До коментар #7 от "Петьо Петров":

    Кога ще станеш Българофил бе елементар.
  • 44 Тук си прав Мунчо

    45 29 Отговор

    До коментар #30 от "Мунчо":

    В САЩ има феодална диктатура. Инакомислещите ги ликвидират. Напримар Асанж.
  • 45 мъ..да

    8 21 Отговор

    До коментар #33 от "ЮЮЮЮЮЮ":

    Това е от афера преписано бе - бе - бе! Те лъжат! И имат модератор...
  • 46 Къде имаш ядрено гориво бе деде?

    28 23 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Яни":

    В мазето при пърцуцата ли си го скатал?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 а яяя

    11 24 Отговор

    До коментар #33 от "ЮЮЮЮЮЮ":

    КАК НЕ ТЕ МЪРЗЯ ДА НАПИШЕШ ТОЛКОЗ ПРОСТОТИИ НАВЕДНЪЖ ИЛИ ГИКОПИРАШ. СВАЛИ СИ КАСКЕТА СИГУРНО Е ОТ НЕГО
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 9*19мм

    39 21 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дураци":

    Какви шпиони бълнуваш,с какви тайни разполагаме ние,военни ли,индустриални ли,промишлени ли,какви?!! 😂😂😂

    Коментиран от #58, #168

  • 51 Деденце,

    5 16 Отговор

    До коментар #18 от "Българския народ плаща":

    смени плочата. Тая е от 90-те години.

    Коментиран от #67

  • 52 Бамбука

    31 31 Отговор
    Пиши кратко, смислено. Какво общо има отказа на визи за български граждани с отлива на руски туристи ? Има ли нещо общо с отказа на Газпром да приеме заплащането на консумацията на руски газ надлежно платени милиони евро от българската страна съгласно подписания договор ? Лукойл да се оттегли ? И къде ще намерят такава златна кокошка ? Петрол се продава в цялото Средиземно море и ако решат да си продадат рафинерията ще се намери много бързо кой да я закупи. Всъщност, наясно ли си какво означава "Акционерна компания" лисвана на международната борса ? Стига простотии и сте страхували българския народ.

    Коментиран от #61

  • 53 поиуъх

    28 30 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    Сондажите се правят нон-стоп и според силно достоверни източници при още само една издънка на простотоКиро по посока Русия и на изборите есента Копейкин ще ви е премиер + подкрепа от над 150 депутата... Което е на косъм от нужните 160 за едни важни промени... А при дори лека подкрепа от Москва и 170 депутата може да са му подкрепа- ще е коалиция, но от 2 партии с горе-долу еднакъв брой депутати... Примерно 95 на 75...
  • 54 Хахаха

    35 21 Отговор
    Ще платят финансираните от Мутрофанова, като им спрат парите ...
    За руските туристи .... Русия вече ИМА изходни визи ...диктатура, а ла Северна Корея.
    Не ни трябват крепостни ...
    Дори Копейкин кара западна кола, ползва западни телефони, компютри и софтуер, облича западни дрехи, яде и пие западни продукти, почива в Гърция и парите си държи в евро, а не в рубли ...
  • 55 Истината

    30 32 Отговор
    Невъзможно е да бъдеш едновременно почтен, интелигентен и русофил! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил! Ако си почтен, но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!
  • 56 1111

    8 18 Отговор
    ПАРАПЕТАДЖИЙКАТА
    И НЕГО ИМАШЕ В ПРЕДВИД ЗА ОНЕЗИ ПЛАЩАНИЯ ОТ РУСНАЦИТЕ - ХОНОРАРЧЕТАТА.

    ЕЙ ЗА ТОЗИ МУ ПАСКВИЛ -. А САМИ СЕТЕНЕ СЕ КОЛКО Е ПОЛУЧИЛ. - /от сутринта имате жокер /
  • 57 Йово

    14 24 Отговор
    Мани, мани. Копейкин требе маа гащи до Белград, и му е терсене. Викат молил се на Киро, поне да се поотложи изгонването до септември, че с пачки по самолета не можел летя, а на Калотина много гастербайтер. А да пътува през Трън скъпо било.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Кочо

    52 18 Отговор

    До коментар #7 от "Петьо Петров":

    Малцина са мислещите като теб, които започват да се досещат за какво иде реч! Масата от хората са откровени тъ@@@и с промити от пропагандата мозъци! Хора, които с лекота ще бъдат хвърлени на кучетата, в месомелачката на една бъдеща за България война! Няколко провокации, нагнетяване на напрежение от телевизиите и тъ@@те кратуни са готови да громят враговете на парадите на гордостта! Мислех, че българите са по-умни от украинците, които и да ден днешен не разбират какво направиха с тях англосаксите! Яростни русофоби, които ще бъдат утилизирани! Същото ще бъде направено и с българските тъ@@ци, яростни русофоби защитници на гей-парадити, готово пешечно месо в играта на англосаксонците!
  • 60 даааааааа

    18 19 Отговор

    До коментар #7 от "Петьо Петров":

    В България демокрация не е имало! Комунетата не я допуснаха!
  • 61 локиуйъ

    28 4 Отговор

    До коментар #52 от "Бамбука":

    Ти наясно ли си, че подготовката за сегашното положение върви от години? Лукойл (онуй в Бургас) НЕ КУПУВА И НЕ РАЗПОЛАГА С НЕФТ- нефтът го получават от външна фирма, плаща им се да го преработят и тази ВЪНШНА фирма решава къде и на кого ще продаде бензина и нафтата. Тоест спокойно може Лукойл-а у Бургас да работи на пълна мощност, а ти да си купуваш бензин доставен от Румъния. И ще плащаш колкото реши мамалигара- разбирай поне 30% над цената на Лукойл...

    Коментиран от #78

  • 62 Александър

    24 26 Отговор
    Е нямаше ли поне едно място в двата самолета, бе копейкин...България не трябва да се кланя на никого!!!

    Коментиран от #111, #181

  • 63 педалеткаси

    26 23 Отговор
    ЗНАЧИ С ВЕЛИКАТА РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНАТ ОТНОШЕНИЯТА, НО АКО БЕШЕ С НАТО, ЕС И САЩ СПОРЕД ТЕБ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ТЕЙБАВБОКЛУКАСМОТАН
  • 64 Стига си всявал паника костя

    26 24 Отговор
    Нищо от това няма да се случи заради изгонването на тези шпиони работещи срещу България.

    Коментиран от #119

  • 65 Бай Лисан

    24 7 Отговор
    Южняшка поговорка:
    Хвани северомакедонците, удари североамериканците.
    Слава на Северна Корея.
  • 66 Просто човек

    31 26 Отговор
    Трябваше и тебе да изгоним, путинско мекере!
  • 67 Няма да я сменя защото

    20 24 Отговор

    До коментар #51 от "Деденце,":

    Може да е то тогава, на е напълно актуална и днес.При нас се подържа силна пета московска колона тук и точно затова сме последни в всяка положителна и първи във всяка негативна класация на страните от EC. Двете неща са в пряка зависимост и се наблюдават във всичките страни, но при нас руското влияние е най-силно и съответно сме най-зле и живеем най-зле. Плащаме за това всички и то всеки ден за това. Руския тумор да разяжда и бавно да убива България, вместо да го изрежем веднъж завинаги
  • 68 Румен

    26 27 Отговор
    Марш бе руска мърша.
  • 69 Стана тя и тази шпионска подръжка плаши

    27 23 Отговор
    костя копейкин да мисли как ще си взема копейките, данс дебне.
  • 70 Кмета

    39 4 Отговор
    Кой ще поеме отговорност за изгонените два милиона българи от собствената им родина през последните десет години
  • 71 Българин

    25 29 Отговор
    Руснаците шенишибят заради един gey с двойно гражданство слуга на чичо Сам
  • 72 ......

    33 20 Отговор
    Тоя Кирчо ни закопа и ни хвърли на посредниците,които на наш гръб сега изкарват пари.Имат достатъчно вече да плащат на платени коментатори да ни замазват очите.Пример:газта,която уж щеше да е по-евтина се оказа 4 пъти по-скъпа и каква мислите,че е?Пак е руска,а посредниците гълтат пачки!Може и самите посредници да пишат тук сега!
    Докато ни разделят на русофили и русофоби ни крадат най-нагло!Хора,осъзнайте се!
  • 73 Да бе да

    35 34 Отговор
    "Костадин Костадинов: Българският народ ще плати за изгонените руски дипломати"

    Скрий се бе сопол! Български предател и рузка подлога! Изнасяй се в кочината , като гошо тарабата и ни освободи от логореята си ! Едва ли има по мразен индивид в страната, даже подмина и боко/ гешев/ пеевски ! Но , може би за това ти плащат

    Коментиран от #124

  • 74 мъка

    32 26 Отговор
    ТОЗИ ИМА СЪЩИЯ ИЗКАЗ КАТО ПАТРОНА СИ МУТРОФАНОВА И МИ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС КОЙТО СТРАННО СЪВПАДА С ИНТЕРЕСА НА ИЗГОНЕНИТЕ ШПИОНИ
  • 75 Песимист

    33 16 Отговор
    След Украйна ние сме на пангара ако някой още не е разбрал

    Коментиран от #87

  • 76 Русский 🦁🦁🦁 ВИС-2

    7 8 Отговор
    Слез от небето, Жоро Илиев от ВИС-2, скъпи братко, ти братко мили, и разуми българите! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 77 Бивш от възраждане

    26 23 Отговор
    Защо КоПеевски, този национален предател не е арестуван още ? Защо прокуратурате не се самосезирала за криминалните му прояви за незаконно изземване на джобните на народни представители и присвояването на средствата за собствени нужди и разпореждане ? Костадин е един мошеник и крадец , продаващ страната ни!

    Коментиран от #125

  • 78 Бамбука

    11 8 Отговор

    До коментар #61 от "локиуйъ":

    "Външната" фирма на кого е ? Ще преработва и ще продава някъде в чужбина ? Вноса, преработката, износа подлежат на проверки и плащане на данъци. Лукойл плати ли някъде към 200 милиона на румънците данъци ? Между другото Лукойл, не е ли акционер в Каспийския тръбопроводен консорциум , или е акционер в фирма за производство на буби ( коприна )?

    Коментиран от #136

  • 79 стоян

    20 19 Отговор

    До коментар #5 от "срам си":

    До 5 ком -сутринта по телевизията казаха неофициално че руски подлоги в България всеки месец политици и жюрналисти получавали по 4000 лв за работата си за руските интереси

    Коментиран от #133

  • 80 Жоро

    22 21 Отговор
    Ако аз можех щях да те изгоня в Сибир, тебе, цялата ти партийка плюс оная Гунчева дето си тръгна и те обвини в измекярство.
  • 81 дядото

    22 1 Отговор
    УБЕДЕН СЪМ В ТОВА,НО ВИНОВНИ СТЕ ВСИЧКИТЕ БЕЗОБРАЗНИЦИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
  • 82 Червенски

    26 18 Отговор

    До коментар #1 от "Руски дураци":

    Краварска подлога, марш за окупираните индиански територии
  • 83 Митрофан Ханъм

    20 22 Отговор
    Евала на моята подлога Копейкин .почна да плаши хората . Това му е работата,да си заработва бонусите . А мен не мислите ,никъде няма да ходя .живуркам си в БГ , набивам канчетата на моите подлоги .иначе ако се върна в Мада Раша , Лилипута на мен ще ми го набива всеки ден . Стоя си тука и ще ви гледам сеира. от това по лошо здраве му кажи.
  • 84 Червенски

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Дааааа":

    И на теб ще се отрази, даже малко повече.
  • 85 Изчезвай

    23 13 Отговор
    Ве!Продажник!!!
  • 86 Червенски

    16 17 Отговор

    До коментар #6 от "БигириМигири":

    Подлога на киро канадския предтъпник
  • 87 оня с коня

    11 5 Отговор

    До коментар #75 от "Песимист":

    Кои сте това "НИЕ" и къде по Света се подвизавате?
  • 88 Червенски

    20 21 Отговор

    До коментар #8 от "Хост":

    Къде да заминава бе? Нали трябва да стане премиер и да освободим България от такива като вас и Кирчо.

    Коментиран от #127, #175

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Червенски

    16 18 Отговор

    До коментар #9 от "Хахо":

    Не, не се качи. А ти учи руски! Ще ти трябва!
  • 91 асдаа

    24 20 Отговор
    На следващите избори Възраждане ще удари всички останали партии.
  • 92 Коректен

    23 21 Отговор
    Костя, за твоя информация в България има 4пъти повече украински туристи от руски. Вземи си опорката и си я заври..... В къщата купена с държавни субсидии.

    Коментиран от #101, #110, #116

  • 93 Ало Факти

    18 13 Отговор
    И да триеш и да не триеш скоро ще излязат имената на продажните журналисти продали се за копейки
  • 94 Червенски

    22 16 Отговор

    До коментар #11 от "българин":

    Как кой БЕ?! Най-адекватния политик в нашето съвремие! Попитай умните за да ти отговорят. Твоя идол Киро канадеца е за затвора.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Червенски

    22 13 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Точно така! В момента, в който кирчо бъде изхвърлен от политическата система, трябва да бъде следен да не избяга в канада или където и да е. Ще трябва да бъдв съден за това, което причини на българския народ!
  • 97 Верно ли

    12 3 Отговор
    Лелееее, труд кипи, гледам! Само дето не знам кой ви плаща за тези коментари, ама... Всичко дето ще получим ще сме си ги заслужили! А на вас даже и "Копейкин" ще ви е малко на следващите избори!
  • 98 Кой ти пречи

    16 14 Отговор

    До коментар #95 от "Червенски":

    Бъди си русороб от векове за векове. Но не ми давай тон и насоки в живота. Не ставате копейкаджии.
  • 99 Червенски

    20 15 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Про американската безполова измет продължава да си мисли, че няма да ни спрат петрола, газта, горивото за аец козлодуй, и ще живее както до сега. Излез от матрицата.

    Коментиран от #103, #121

  • 100 хахах

    9 11 Отговор
    Бе то бг народа ще плате ,ясно! Парите ще ги вземеш ти, и туй ясно!! Ама повече ли от 4000 на месец ,по-малко ли ?? Щом рИвеш...по-малко ще е
  • 101 Фиктивен развод

    14 12 Отговор

    До коментар #92 от "Коректен":

    Костя копейкин има две къщи една до друга. Заради това има фиктивен развод. И баламирници подкрепящи го за жълти ст.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Кой ми дава съвет

    8 8 Отговор

    До коментар #99 от "Червенски":

    Съвет, насоки, и редица други от лъжепатриоти развяващи две знамена на национален БЪЛГАРСКИ празник НИКОГА.
  • 104 Респект

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Петьо Петров":

    Адмирации.
  • 105 Гост

    22 9 Отговор
    Българският народ винаги е плащал масрафа на руснаците. До преди намесата на ЕС плащахме най-високата цена за руски газ от всички. При все че нямаше нито един изгонен руски дипломат.
  • 106 Пешо

    12 11 Отговор
    "Българският народ ще плати за изгонените руски дипломати"
    В рубли или с копейки ще плаща този народ, а може да плаща и с членове на възраждане .
  • 107 Костя осиротяваш

    15 11 Отговор
    Лидерът на ПП "Възраждане” в Бургас Владимир Павлов обяви, че напуска партията заради несъгласие с политиката, водена от националния лидер Костадин Костадинов. В писмо до обществеността с остър тон той подчертава, че не можел да стане "съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек без никакъв морал и вселенски егоцентризъм". Павлов обвинява довчерашния си лидер Костадин Костадинов, че карал всички членове и симпатизанти на партията д го оправдават, заради глупавата му постъпка да си купи луксозна къща край Варна. От писмото на Павлов става ясно, че той се е скарал с Костадин Костадинов преди дни, след което националният председател на партията е създал паралелна структура на "Възраждане” в Бургас, изолирайки Павлов от делата й.
  • 108 Ддд

    7 6 Отговор
    Да ще плати всички ония пари които са получени от теб
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 776655

    12 2 Отговор

    До коментар #92 от "Коректен":

    Не туристи бе главанак храненици на бьлгарския грьб благодарение на умен киро
  • 111 Червенски

    17 12 Отговор

    До коментар #62 от "Александър":

    Прав си! България не трябва да се клани на никого, но от 30г се клани на САЩ, и и слугува. Тези, които направиха България васал на САЩ трябва да си понесат отговорността пред народа!
  • 112 Червенски

    17 6 Отговор

    До коментар #36 от "Купейкин":

    От сега започвай да учиш руски, а за копейки не се притеснявай - както вървят нещата ще измести центовете от световния пазар.
  • 113 Българският народ плати за къщата ти

    21 9 Отговор
    Честни членове на Възраждане, вие може да сте добронамерени но вожда ви

    Коментиран от #122, #131, #140, #176

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ТОЯ(..........)😡

    7 9 Отговор
    ВЕЧЕ И ПО НОВИНИТЕ НЕ ГО ОТРАЗЯВАТ😀

    Коментиран от #120

  • 116 Минувач

    15 11 Отговор

    До коментар #92 от "Коректен":

    Какво каза? В България имало 4 пъти повече украински туристи, отколкото руски ли????? А правиш ли разликата, че едните туристи (руските) идват да харчат пари, да си оставят парите тук, а другите туристи (украинските) идват ние да им даваме пари!!!! Май има лека разлика, май, какво ще кажеш? А да говорим ли, че тук всеки по черноморието ще ти каже, че най-добрите туристи са руските и българските, защото те ХАРЧАТ пари, не са стиснати и дават и поръчват! Но не така стои въпросът с западните туристи, които тук са само тяхните бедняци, пенсионери и са само на евтин ол-инклузив и не дават едно евро отгоре.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Червенски

    15 8 Отговор

    До коментар #64 от "Стига си всявал паника костя":

    Срещу България работят американските шпиони, които даже вече не се крият. Но вие атлантиците ги обичате и им слугувате безцеремонно.
  • 120 Минувач

    15 9 Отговор

    До коментар #115 от "ТОЯ(..........)😡":

    Ами много ясно, разбира се - те не дават никой от Възраждане от мнооого време, откакто Костадинов започна да изрича нещата с истинските имена, а и отделно с реторика и факти затапва всеки водещ! Всички основни медии тук са на поръчка, канят изключително и само едни и същи лица, които подкрепят само тезата за правителството и Украйна. Не канят Костадинов, а само той дърпа ли, дърпа подкрепата си нагоре. Ще бъде минимум 3та сила на изборите и с толкова депутати, че ще е незаобиколим фактор. От това се страхува Козяк.
  • 121 Да бе да

    11 16 Отговор

    До коментар #99 от "Червенски":

    "Про американската безполова измет продължава да си мисли, че няма да ни спрат петрола, газта, горивото за аец козлодуй, и ще живее както до сега. Излез от матрицата."

    Това ли са ви опорките 😁

    Ама недй така да ни плашункаш бе алкаш!
    Газа вече го спряхте( той ви беше най силното оръжие)!
    България има ядрено гориво за 2 години( по Р.овч), енергийния министър заяви вчера че от 2024 започваме да ползваме друго гориво ( вече е договорено)!
    Петрол има навсякъде по света и след 2024 ( за което имаме отсрочка ЕС) започваме с арабски петрол )!

    Тоест , вече освен туристи ( и то ако искаме рузки такива ) , ще гледате България само в Ютуб 🤪😘

    Най накрая се отървахме от вас😁🤙путлер е велик! Чиба в кочината

    Коментиран от #144, #148

  • 122 Има фиктивен развод

    11 6 Отговор

    До коментар #113 от "Българският народ плати за къщата ти":

    Едната къща негова а другата на жена му.
  • 123 240 депутата

    16 1 Отговор
    Има ли нещо за което не плати българския народ? Кога българските депутати ще платят?
  • 124 Червенски

    13 8 Отговор

    До коментар #73 от "Да бе да":

    Я се скрий ти бе птеродактил! Отисай са оплачи на чичо ти Шорош. Може и да поплачеш на рамото му че в България има хора, които се противопоставят на действията му.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 мдда

    12 12 Отговор
    Костя, ти ще платиш с рублите...
  • 127 Хоуст

    4 7 Отговор

    До коментар #88 от "Червенски":

    И ти с него значи :)
  • 128 Георги v.

    14 10 Отговор
    Този е пълен нещастник! За съжаление има хора, които харесват такива пр...... ци и се подвеждат те да ги лъжат и баламосват.
  • 129 сган краварска

    17 8 Отговор

    До коментар #6 от "БигириМигири":

    и ка да разчита човек на вашето мнение след като славите нацистите и твърдите , че Украйна побеждава руската армия ? Ако Костадинов е Копйкин , вие сте Байдъновчета . Но не проруския Костадинов вдигна Ветото на СМакедония , а проамериканските ПП, ДБ ,ГЕРБ и ДПС . Руски шпиони ли са тези партии, Лавров ли командва Кирил Петков , Бойко Борисов и Христо Иванов , които с поклон пред Скопие .признаха македонска нация и език
    Нещ@стници
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Преди коментар

    16 10 Отговор

    До коментар #113 от "Българският народ плати за къщата ти":

    Погледнете 113, двете къщи на Костя в един двор. Заради субсидиите има фиктивен развод и едната къща е на жена му. А вие си бройте стотинките за утрешния хляб.
  • 132 Хайде да е хаирлия

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "емо 73 канар":

    Когато ти се развие с бързи темпове злокачествени тумор в главата ти.
  • 133 Червенски

    17 5 Отговор

    До коментар #79 от "стоян":

    Те всичко, което казват по телевизията, е неофициално. Фейк нюз. Точно те си получават центовете от америка за България, за да промиват мозъците на слабохарактерните и податливите на влияние хора.
  • 134 Московски

    15 15 Отговор
    Костадинов е далече от истината и не знам кое мотивира човек да лъже глупаво и сам да си вярва.
  • 135 Поредния предател

    15 16 Отговор
    Сидероф,барекоф,борисоф,учиндолското магаре,и още знайни и незнайни подготвени от депесето и бекапето
  • 136 ;л,ътхгф

    17 0 Отговор

    До коментар #78 от "Бамбука":

    Да те открехна що е то "работа на ишлеме"...

    Аз ти доставям суровина, ти я преработваш и ми доставяш готовата стока когато и където аз ти кажа- за труда и логистика ти се заплаща. Но в нито един момент ти НЕ СИ СОБСТВЕНИК нито на суровината, нито на готовата стока. Ако ти заповядам ще доставиш стоката в румънският ми офис, а може и в унгарският офис да доставиш- аз плащам, аз решавам къде отива МОЯТА стока.

    Тоест рафинерията в Бургас може да работи с натоварване на 110% и нито капка от произведените дизел, бензин и газ (и поне още 20 други неща) няма да бъдат продадени пряко на вътрешният пазар. Но е напълно възможно да отидат в румънските складове и после да дойдат при вас на цени с €1,5/л. по-скъпи...
  • 137 Страничен

    14 16 Отговор
    Стати с изказвания на копейкин трябва да бъдат подминавани,без да се четат!
  • 138 Между хората?

    13 11 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вие за хора ли се имате марионетки боклукчиеви на евроатлантиците.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Не само субсидии

    13 12 Отговор

    До коментар #113 от "Българският народ плати за къщата ти":

    Много копейки има в тези руски сараи.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Соломон

    14 7 Отговор
    Костадин Костадинов и Волен Сидеров, трябва да опитат да седнат на една маса !

    Волен Сидеров, трябва да се осъзнае и да "вдигне" АВТОРСКОТО ПРАВО, върху дейността и приказките си, че започва да става смешен, а Костадин Костадинов, трябва да разбере, че без партньори е за никъде !
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Софиянка

    12 14 Отговор
    Тъпанар какви туристи. Толко са им ограничени средствата на твоите руски туристи, че до съседния град не могат да отидат, та камо ли тук. А за газ, Кузлодуй остави на другите дето разбират и това им е работата.Сямо ти си с проблем свършва ти финансирането
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 локийухъгт

    17 8 Отговор

    До коментар #121 от "Да бе да":

    Само да питам, за един преател:

    - отде идва тая газ дето ползваш сега? Азерите ги забрави- там собственик с 80% е Газпром, фащ ти доставиха едно мижаво корабче, Гърция ти доставя РУСКИ газ щото друг няма...

    - моли се да не опирате до друго гориво за Козлодуй- може да провериш колко аварии се получиха с това гориво у Осраината в последните години... Само тази година заради лошите отношения, санкции и т.н. глупости се забавиха доставките на резервни части за регулярната поддръжка на Козлодуй- в резултат 5-ти блок ДВА ПЪТИ беше спиран заради авария. Бонус- смяната на горивото означава и пълен отказ от поддръжка от страна на "Росатом". Друг бонус- само "Росатом" може да удължи срока за експлоатация на блоковете който изтича скоро...

    - петрол верно има всякакъв, само дето вие рафинерия НЯМАТЕ. Да не говорим колко МИЛИАРДА ще струва преоборудването на рафинерията за арабския петрол и колко години ще отнеме- за справка питай Орбан...

    Но разбира се никой не те кара да мислиш- вярвай си, че те "плашим", но това няма да промени ИСТИНАТА и мизерията която те чака още тази зима... Дизел по 8лв./л. устройва ли те?

    Коментиран от #154

  • 149 Ханс Балдунг

    8 10 Отговор

    До коментар #125 от "Червенски":

    Кои сте вие бе? Чекисти ли, чекид... Ли? Кандидат колаборационисти като теб нали знаеш какво ги правят?
  • 150 Трябва заедно...

    13 14 Отговор
    Копейко + Мутрофанка да се вземат двамка
    И при Путин на седянка!
  • 151 Киро

    12 17 Отговор
    Този е платена руска подлога да се маха с руските дипломати да лети за Москва с цялата си руска партия
  • 152 Иван

    11 13 Отговор
    Факти, махнете го тоя Копейкин. Говори като Митрофанова
  • 153 Пича

    10 15 Отговор
    Костя Копейкин плаче. И ние плачем, че няма да можем да отидем това лято на море в Мурманск или в Архангелск, близо до Северния полюс. ХАХАХАХАХАААА
  • 154 Да бе да

    10 12 Отговор

    До коментар #148 от "локийухъгт":

    "петрол верно има всякакъв, само дето вие рафинерия НЯМАТЕ"

    Така ли мислиш ? Разбра ли какво стана с италианския луко-петрол ?
    За какви ядрени аварии говориш? Имаш ли данни или 4000 лв те стимулират😁

    България ползва най малко газ в ЕС, все ще се оправим !

    Затваряйте и се праждосвайте !😘 благодаря и успех с македонската азбука

    Коментиран от #177

  • 155 Иванов

    13 15 Отговор
    Другарю Костадинов българския народ вече плащаше 70 години и още поне 20 чрез руската агентура която ни държи енергийно така че няма никаква новина и без това за тях сме отдавна неприятелска страна а колкото до изгонените заслужиха си го и още трябва да изгоним и теб и Волен и Марешки и БСП и всички русофили които подкрепят войната.

    Коментиран от #160

  • 156 Вън от България !

    13 15 Отговор
    Руски мушмороци !
  • 157 Тъпанари

    10 13 Отговор
    Да ви дам боксори ръкавици и се сбийте за копейкин. Той си живее живота и ви се надсмива а вие плещите без да мислите. Този и много други трябва да бъдат персони нон грати за парламента.
  • 158 Матей преображенски

    21 3 Отговор
    Ето че се насочваме към разковничето на загадката,привидно необоснованите действия на киро енд компания.За газта се из-ли-га-ви ,не щял да плава в рубли,после за Македония,според него нема проблема и карай да върви.И накрая с руските дипломати за капак удари рекорда на аб-сур-да.Иска и още да управлява,съгласен е да отстъпи на своя а-вер и сиамски близнак ,само и само шоуто да продължава.Американците по много хитър начин искат да се стигне до невиждана криза и вината да се хвърли на РФ,А БЪЛГАРИТЕ ДА НАМРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ.Тъкмо това е заветната мечта на русофобите,после и във война могат да ни вкарат и всичко да потръгне по мед и масло.И все пак не изглежда толкова наивно да им се получи,всички факти са на мегдана ,всеки може сам да прецени кое е причина и кое следствие.

    Коментиран от #183

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Въпрос

    12 4 Отговор

    До коментар #155 от "Иванов":

    Държали ни "енергийно"?Колко си заблуден...действали са пазарните закони къде е най-евтино.Сега не е евтино,защото лапат постедници.Щом си толкова запален да не си един от тея посредници,който сега ни краде?А относно "русофилите" забелязвам,че са против войната,но "русофобите" се чудят как да ни набутат в нея.Ти украинец ли си?

    Коментиран от #163

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Гешев! Спиш!

    11 13 Отговор
    Самосезирай се и Костя при бай Ставри!
  • 163 Иванов

    4 8 Отговор

    До коментар #160 от "Въпрос":

    На тебе дето ме питаш дали съм украинец не българин съм и не съм заблуден ти си заблудения какъв пазар е действал като монопола го държи русия а за русофилите контекста е тези които подкрепят с действията си или бездействията си тази война а не тези които си обичат руския народ така че малко вникни какво пиша и се запитай дали са ни държали и държат още енергийно и отговора е еднозначен да зависими сме но затова и правителствата са виновни че досега не понечиха да започнат проучвания и добив на газ в Черно море защото там има щом Румъния си точи Турция Гърция защо не и ние
  • 164 Името

    12 12 Отговор
    Значителна част се бил формирал от туристи .... че те да не са само руските туристи тук бе, копейке ? Еййй ама влюбен в тая Русия беее ... пък като толкова си я обичате, хващайте самолета за там. Никой не ви спира, що стоите тук ?
  • 165 Василий Вулгарохтон

    10 13 Отговор
    Подлогооооо
  • 166 Василев

    12 17 Отговор
    Ще гласувам за този, напук на американските подлоги, които ни измамиха!( без да му симпатизирам)
  • 167 Кпейкин

    14 12 Отговор
    Заплаваш ли? Ти си един от слугите при Митрофанова на заплата от по 4000 лева месечно. И изглежда, че ще получаваш и бонуси за усилената си работа и говорене срещу българската държава! Безсрамник и чучельо.
  • 168 отговор

    6 9 Отговор

    До коментар #50 от "9*19мм":

    Тов, че сме им ясни и без шпиони е нищо, ако ни се ядосат само да вдигна селскостопанската авиация на с. Алексеевка и ни превземат за един ден!
  • 169 Анализатор

    12 8 Отговор
    По 30 копейки на дипломат...
  • 170 Копейкин

    14 10 Отговор
    И за теб ще плащаме, махай се гнидо мазна. Изчезвай под полата на Митрофанова и не се показал повече!
  • 171 Етооо

    14 9 Отговор
    Шпионите , сами се издават , кои са!Дори не се крият ,не спират да промиват мозъци ! Явно на този му плащат повече от 4000 !Ние , от край време уважаваме руснаците , но вече е време и те да започнат да ни уважават!
  • 172 Ник

    3 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бенито Борисолини":

    По белите писти се пускат всички от Кремъл. Прочети и се информирай.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 ЖалкиКрадливиНищожества

    10 7 Отговор
    Народе!Не бива да позволяваме харвардската Сорос Пия да се покрие при господарите си на Козяк!
    Къде си Каскет!?Събуди се и си махни каскета от очите!
  • 175 Българин

    6 6 Отговор

    До коментар #88 от "Червенски":

    Ще освободиш простата си кратуна.
  • 176 И аз

    10 8 Отговор

    До коментар #113 от "Българският народ плати за къщата ти":

    Искам такива замъци . Мале тоя Копейката не си играе на дребно.дали се отоплява с руска газ . Или поне я плаща с рубли . Верно бе той направо рубли получава от Мутрафанова.
  • 177 Анонимен

    10 7 Отговор

    До коментар #154 от "Да бе да":

    Ама няма да се оправим.
    Но това е политика на САЩ и Британия. Източна Европа ще стане втори фронт за война срещу Русия.
    Англосаксонците държат православните да се избият едни с други.
    Имат план за нашата територия, без нас.
  • 178 Лея 13

    9 4 Отговор

    До коментар #31 от "Гневен":

    Млади и достойни протестиращи!?Пфу.От такива достойни "млади" сме днес в ситуация шах-мат.С един психар, управляващ България, една държанка, управляваща психаря и приятелите им роднини, които не можем да изчегъртаме от властта.Недей да ми звучиш толкова патетично, че ставаш смешен с тези опити да говориш за тях като ангели с бели крила.Не са!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 АЗ КАЗАХ

    9 11 Отговор
    С ТАЗИ СТАТИЯ КОПЕЙКИН Е ЗАРАБОТИЛ ПОНЕ 3 ЧУВАЛА С РУБЛИ. НО КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТЯХ В БЪЛГАРИЯ В НЯМА ЧЕЙНДЖ БЮРО КОЕТО ДА МУ ГИ ОБЪРНЕ.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Трифон зарезан

    12 2 Отговор
    Трябва ни 240 мислещи депутати, А не 240 послушковци. В живота не винаги е добре всичко да ни се дава на тепсия било то руска, американска или друга. МИСЛЕЩИ.
  • 183 Лея13

    8 2 Отговор

    До коментар #158 от "Матей преображенски":

    Казва се "всеки сам си преценя":))Не знаеш ли, че наш Киро прави нововъведения в българският език?

    Коментиран от #188

  • 184 Румен

    6 7 Отговор
    Плащаме с копейки.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Ваня

    8 7 Отговор
    Българския народ ще си живее по добре и без Рашистите само тези който се кърмят от Русия ще живеят зле като Копейкин намерете си работа шпионите си заминаха хаха толкова рев че ви спират рублите продажници
  • 190 Емо

    8 9 Отговор
    Копейкин изтече в канала ти си толкова див рашист че ми се иска с голи ръце да те одуша и не само теб за няколко сребърника като Юда продавате България на изродите убици рашисти да тази България която е ваша родина безродници за тази България за която са си дали живота истинските патриоти а вие сте фейк патриоти срещу заплащане в Копейки ужас
  • 191 анонимен

    8 9 Отговор
    Копейкин трябва да е вече в затвора като руска подлога и рашист и слуга на Митрофанова взима рубли за да сее омраза пропаганда и хаос вън от НС и се надявам скоро да е в затвора
  • 192 небрежнев

    7 7 Отговор
    Чудя се защо ли една партия се нарича Националистическа, като се активизира само по теми с интереса на Русия?
  • 193 Последствия

    6 9 Отговор
    Прокуратурата трябва да му предяви обвинение на Копейкин за създаване на паника сред населението и защита на чужди държавни интереси!
  • 194 копейка

    4 7 Отговор
    звънна,дрънна и офейка
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Артилерист

    10 5 Отговор
    Всичко казано от К. Костадинов е напълно възможно. Просто Киро постъпи с руските дипломати точно като американската показалка Зеленски-каквото му посочат американците това прави. Понеже твърденията на К.Костадинов са верни, повечето коментари не са по същество, няма реплика по нито едно от тях, а само обидни епитети и квалификации за личността му, за партия "Възраждане" и за Русия. Те имат право на мнение, но им обръщам внимание, че слугувайки на американците бг. елитът и платените соросоиди, обричат народа на студ, мизерия и да пази Бог, на най-страшното. Помислете! Американците са далеч, насилват ни да дразним Русия, за да оправдаят варварската си същност, но ние сме близо и ще сме като украинците...
  • 197 Костя

    7 7 Отговор
    Да не ти спряха копейките та ревеш така. С Болен Сайдеров сте си лика прилика, все едно един ви е правил. А че се ДПС подлоги и сплотявате редиците им, заедно с Славун паша е ясно и на бебетата.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Просветен илюминат

    3 0 Отговор
    Един грам действия е повече от тон приказки.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 дедо Авраам

    4 6 Отговор
    Още един говорител от името на целокупния бългаски народец. Много копейки трябва да са изсипани за да може този кьор сурат да ръси безкрайни дивотии!!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Ваня

    0 3 Отговор
    Копейкин ти си за затвора просто имаш късмет че още нямаме правосъдие всички който са на хранилката на рашистите ни продавате да ви накаже господ и да си купите свещи с тия пари
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Най после

    1 0 Отговор
    Най после да чуем сериозно и смислено обяснение на последиците от самоволното решение на просто Киро, които ще понесем ние, простите българи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове