Last news in Fakti

23 Септември, 2022 21:13 2 850 89

Бойко Борисов: Не ме е страх от Кирил и Асен

  • бойко борисов-
  • герб-
  • шумен-
  • избори

Много неща са поправими, защото имаме златна родина

Бойко Борисов: Не ме е страх от Кирил и Асен - 1
Снимка: БГНЕС

Шумен имаше шанса с кмета му, с нашата организация – всичко, което поискат, да им бъде направено. Започвам с пречиствателната станция за питейни води. Включително и за Хитрино държавата даде 10 милиона. Тогава мюфтията ме нарече свой брат. И владиката помогна. И когато имаше риск от взрив, отидох с шефа на пожарната на място. Това е разликата! Училища, старчески домове, улици - 25 големи инвеститори. Като сложим и съседите ви от Търговище и „Шише джам“ искам да ги попитам - при тази цена на електроенергията, рискът е поне 27 хиляди души да останат без работа. Това заяви във включване по Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в спортна зала „Арена“, изградена със средства на кабинета „Борисов“.

"Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Ако ме питате дало ме е страх от Кирил и Асен – не ме е страх. Истински ме е страх как наивно колегите от Европа и съседните държави се отнасят към АЕЦ „Запорожие“. Трябва да вдигнем шум. Да отидат в Брюксел, МААЕ и Вашингтон, защото тази централа трябва да е под голяма охрана. При една евентуална авария в АЕЦ „Запорожие“ „всичко приключва“. Който може да избяга в Канада, може, които останем тука, пак ще бъдем първи в Европа по онкозаболявания. Ние сме в тотален риск! Това трябва да се спре! Те си играят с нашия живот и здраве и като на руска рулетка падат снаряди и ракети около ядрена бомба. Каква по-голяма опасност има за Европа и за нас?!", предупреди Борисов.

"Умолявам и президента Радев, и кабинета, да положат всички усилия за нашата сигурност. Ние произвеждаме ток, но ако гръмне реакторът в "Запорожие", нищо няма да произвеждаме. Не може Путин да си играе с живота и здравето на територията на Украйна и да ни заплашва и нас! Ами Корнелия Нинова, която заявява, че трябва да се отдръпнем от подкрепата за Украйна и от „продължаващото подклаждане на конфликта с нови сили и въоръжение“?! Г-жа Нинова преди малко каза, че БСП няма да допусне военен конфликт. Нейната партия част от Европа ли е? Нейната позиция е категорично да се отдръпнем от Украйна. 5 млрд. лв. изнесоха от вашия джоб. Обявените коалиционни партньори БСП и ДБ имат нови взаимоотношения. Едновременно с това, което казва Нинова, Христо Иванов настоява президентът Радев да събере ръководствата на политическите сили от 47-то Народно събрание...Консултативните срещи при президента и назначените от него министри нямат широка легитимност. Само че сега „Да, България“ искат Радев да обере пешкира.

Христо, кой назначаваше в ДАНС, НСО, МВР? Шефът на Военното разузнаване - назначен от Петков, Нинова, Слави и компания. Шефът и главен секретар на Вътрешна сигурност, назначен от Кирил Петков, Христо Иванов и коалиционните партньори. Ако на тези места бяха нашите назначения, които ПП изчегъртаха, те щяха да имат позицията на ГЕРБ, каквото и да им струва това", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Ние и нашите кметове вчера загасихме осветлението на паметниците на Съветската армия Така че Христо, институциите, които отговарят сега са ваши! Не прехвърляй отговорност. Взеха парите за Хемус, сега щяхме да сме стигнали Търново, щяхме да правим възела между Търново и Полски Тръмбеж. Похарчиха 1,200 млрд. лв. „Промяната“, които се опитваха да ме унижат с повтарянето „Борисов хвърляше пари през джипката“, но тогава всички кметове и общини, без значение от партията, получиха средства от правителството на ГЕРБ. А тях две години тях ги няма. Нито един инфраструктурен проект. Ние сме строили по законен начин. Само Рашков говореше за чували с пари, две години чакаме да ни ги покажат. И да покаже тези, на които "съм изял костите", ама те се оказаха живи и здрави. А за "подслушването"... уж хиляди, а няма нито един ден. Пак нищо не се доказа. Всичко беше срещу нас. Но какво и Гари Каспаров каза: „ГЕРБ е единствената партия, която има правилна позиция - и за мира, и за войната“.

2 октомври е дотолкова важен, доколото ще видим накъде ще е се „лашка“ страна. Не сме перфектни, но измъкнахме страната от няколко кризи. Днес ги беше страх, но обявиха бедствено положение заради мигрантите. Но помните, когато ГЕРБ се справи, защото с единия крак бях в Брюксел, а с другия в Истанбул, за да може България да е с улева мигранция. Но при нас като дойде владиката казва: "Да внимаваме". Затова трябва да бъдем внимателни, защото човек може да сгреши, без да иска. Човешко е да се сгреши. Но като си сгрешил, трябва да излезеш, да се извиниш, да се поправиш. Но такова чудо като тези... Но направят ли правителство, те ще изкарат няколко месеца. Те са ни вкарали в дълг, в борч, който расте всеки ден. И тези пари трябва да ги върнем ние. Откъде ще ги изкараме - държавата с най-ниския данък? Но оттук насетне, ако има политици и политическа воля - и тука Радев днеска правилно каза - оставете личните нападки. Но същото важи и за тях. Останат ли тези след 2-ри на власт, борчовете отиват на 50 милиарда", прогнозира Борисов.

"Много неща са поправими, защото имаме златна родина. Произвеждаме всичко - и жито, и месо, и мляко, и сирене, и кашкавал, и олио. Пълни са полята със слънчоглед. Въглища в Маришкия басейн - колкото искаш. Произвеждаме ток. 45 лева е токът на "Козлодуй", който дава в момента. Кой ни вдига цените, питам? Аз вярвам на мъдростта на българите. Те, когато явно сме били в грешка, ни поставиха в опозиция. Но сега е друго. Желая ви да сте живи и здрави! Много пъти съм вадил държавата от кризата, включително и от ковид кризата. Ще се оправим и този път!", увери той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

    61 20 Отговор
    ЧОВЕК,НИТО КИРИЛ И АСЕН НИТО ТИ И ВИЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ИМАТЕ ДУМАТА В БЪЛГАРИЯ,ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА СТРАНАТА,ВОБЩЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС
  • 2 Майна

    53 15 Отговор
    Всички до един ще сте ,,аут,, ,заслепени от алчност за пари и власт май не разбирате ,че този ГЕНОЦИДЕН свят свършва...
    Народът ще е този ,който ще има други приоритети, дори и да не му се вярва!
    Каквото съм казал, СТАНАЛО Е

    Коментиран от #25

  • 3 Сам си

    74 16 Отговор
    дава кураж , а и за пред хората , но иначе с омазани гащи от шубе !
  • 4 Гласове от зайчарника в Банкя

    53 19 Отговор
    А трябва да те е страх, тия са заразни и на дърти години, ще станеш джендъряк за смях на ГЕРБ баби!
  • 5 Абе,

    37 20 Отговор
    буци какво се жалва ?! Кирчо у Канада,той у Барселона,ние да му мислим...

    Коментиран от #20

  • 6 Е да,

    56 14 Отговор
    тебе те е страх само от Сретан Йосич, от Путин и от ДС ченгетата.
  • 7 Именит

    52 15 Отговор
    Тиква, от Бойко Рашков да те е страх?
  • 8 Да бе да

    41 13 Отговор
    "Но помните, когато ГЕРБ се справи, защото с единия крак бях в Брюксел, а с другия в Истанбул"

    Новата Мария Гигова 😃
    Краката не знам къде са му били , може би на раменете на Ердоган , но кмета на Симитли казва че чупката идва от кръста😘

    Коментиран от #77

  • 9 Кучето на танкиста

    55 14 Отговор
    Пълниш гащите, Тиква, не лъжи.
  • 10 Гост

    52 14 Отговор
    АБЕ,ДАЛИ ИМА НЯКОЯ ,,ЗАБЛУДЕНА ДУША,, ДА МУ СЕ ВРЪЗВА НА ЛАКАРДИИТЕ НА ТОЯ КРАДЕЦ ПРОСТ....У Ж А С.

    Коментиран от #57

  • 11 Сандо

    40 11 Отговор
    Юнакът ни той - с кралимарковски размах унищожи три руски проекта и сега всички ще се радваме на простотията и покорството МУ.А пък какви юнашки плонжове прави напоследък пред Козяк!?
  • 12 Недялко Недялков

    41 13 Отговор
    Буци тъй като си почнал за страха как ти викаха в каратето НЕ беше ли ПРАНИ ГАЩИ а Сретан нещо или новият главен прокурор бягай Севда да ти сменя памперса че замириса .........

    Коментиран от #76

  • 13 Илиев

    45 13 Отговор
    От Бога , Борисов, от Бога трябва да имаш страх . Рано или късно ще дойде видов ден и всеки ще трябва да си плаща версиите...
  • 14 Бай Първан

    40 12 Отговор
    Не те е страх, ама гащите ти изцапани.
  • 15 бай Даньо

    15 38 Отговор
    Време е Киро и Асен да ги е страх от Бойко... Ха честито Промяна!
  • 16 Марш мутро

    48 11 Отговор
    Няма по голям демагог от мутрата Борисов!
  • 17 Беледие хан

    17 36 Отговор
    ББ е прочел една книга според някои .....
    Но по страшното е да гласуваш за човек твърдящ, че е завършил Харвард и демонстриращ един чифт обувки и една вратовръзка.
    Мислете - има още 200 часа до изборите

    Коментиран от #63

  • 18 Марш мутро

    39 10 Отговор
    ...и лъжец!
  • 19 Бойко

    41 11 Отговор
    Не ме е страх от Кирил и Асен.
    Страх ме е да не влезна в затвора.
  • 20 мисли

    27 4 Отговор

    До коментар #5 от "Абе,":

    у барселоната е симеончо където му върнаха два пъти горите у Рила
  • 21 Сталин

    33 7 Отговор
    Пръдлю ,марш в килията
  • 22 Кдп

    32 6 Отговор
    Наближава фестивалът на тиквата.
  • 23 друса те баце , яко те друса шубето

    29 6 Отговор
    Тиквата очевидно много ги поназнайва нещата , Киро е смотаняк и хроничен измамник , до тук добре , Тиквата може да е спокойна , с цитати от Фейсбук нищо не могат да му направят, но всъщност истински ли не е уплашен Тиквун , струва ми се , че не е така и го тресе яко , защото има много грехове , а това е достатъчно . Накрая ще си намери майстора и на дърти години ще търка наровете , добре остърган имуществено , защото е придобито по престъпен начин и това той много добре го знае.
  • 24 Пловдив

    30 6 Отговор
    Сигурен съм, че този палячо го е страх и от сянката му...!!!
  • 25 Да бе да

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    "май не разбирате ,че този ГЕНОЦИДЕН свят свършва..."

    Майна, няма да те питам дали си пиеш лекарствата! Но поне имаш ли надзор от роднини 😁🤣
    Страх ни е че ще си драснеш клечката 😁
  • 26 куражлията " прани гащи "

    18 5 Отговор
    Буци , ако не набереш критична маса идиоти да ти гласуват по изборите има от какво да те е страх , ако това не са Киро и Асен , а те не са , защото са калпави повече от теб , ще е някой друг .
  • 27 Не ти вярваме

    29 3 Отговор
    Страх те е и то много, защото следващото ти задържане ще е за доста дълго. Каскета няма да може да те опази, а ти който от години крадеш, лъжеш и си вярваш, че си наистина велик, пред народният съд ще усетиш народната любов. Няма да има срещи по глупавите сценарии на Севда с няколко платени пенсионери, а реална среща с хората чийто живот опропасти и ограби. Страх те е юного и ти личи по израженията ти.

    Коментиран от #67

  • 28 Румен

    26 5 Отговор
    Еййййй, амън от това нагло говедо

    Коментиран от #31

  • 29 малко объркано но кат за буци е добре

    25 4 Отговор
    Буци , я кажи как си бил сите си братчеи на тия двамата и най-вече братчеа си Ради , дето иначе не си го виждал от години , защото не се говорите , но го возиш в колата си и се снимаш с него .
  • 30 12340

    23 3 Отговор
    ХХХ за Тлъстия Груйляк Бою !!!
  • 31 буци е уникален вид същество

    26 4 Отговор

    До коментар #28 от "Румен":

    Що обиждаш говедото бе колега , с какво те е подразнило добичето та да го сравняваш с тоя .
  • 32 За теб

    26 3 Отговор
    само затвор чекмеджане
  • 33 Борисов,

    23 3 Отговор
    не те е страх,защото са ти купили голям памперс като за самосвал и кафяви гащи!
  • 34 Зайчарника е тъпкан с кюлчета

    21 4 Отговор
    И имаме "златна родина"
  • 35 Tутанкамон

    17 3 Отговор
    От Киро не,но от Путин умираш от страх
  • 36 Обикновена Пунта Мара

    22 4 Отговор
    По-важното е, кога Борисов влиза в затвора!!! А това ще стане, след като излезе истината за КТБ, пътната карта, нощното шкафче, мата хари, гласът от записите, хазарта, "Белене", Барселона, Капитан Андреево,............................, за милионите, милиардите откраднати от шайката му ОПГ "герб"!!!
    Мафията вън!
    Българи, не позволявайте необразовани хора като този да ви управлявят! Мутри вън!
    Ако оставим един луд чекмеджан да прави каквото поиска, той ще подлуди всички. Този луд у нас е Бойко Борисов, а ние сме идиотите, които го държаха на власт.

    Коментиран от #65

  • 37 Нашийник

    21 4 Отговор
    Умира от страх престъпникът. Като го гледа човек какъв е кафяв нагоре по празната кратуна и си представя надолу пък колко е омазан. И това не е отскоро.
  • 38 Ива

    19 3 Отговор
    Ти си един ку ку
  • 39 Мнение

    17 9 Отговор
    А от народа страх ли те е престъпнико???
    Вие с киро и кокоро нямате разлика!!!
    Всичките предатели, продали бъдещето на България, сте еднакви!!!
  • 40 Ха ха ха ха ха ха

    16 4 Отговор
    А от бай Ставри?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ББоко

    20 5 Отговор
    Този откакто го закопчаха за една вечер не е спрял да кълне онези двамата. Май нещо го е страх.
  • 43 Ани

    6 17 Отговор
    При ГЕРБ имаше строителство. Нещата ставаха. Изкуствено култивираните партии от целия политически спектър всъщност издънки на БКП само имитират компетентност, но една работа не са свършили вече две години. Само цените растат. А Асен Василев има наглостта да говори за социална политика когато чрез инфлацията стопява спестяванията на хората пред и по време на пенсия.

    Коментиран от #45

  • 44 Алооо

    14 4 Отговор
    След 02.10 ще почне да те е страх...
  • 45 Шкембе Войвода

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ани":

    Ани, ела за малко при Барба Яни...
  • 46 Промяна

    7 11 Отговор
    Прочетох коментарите елементарни повърхностни глупави как да очакваш такива коментатори да работят за развитието на страната си като самите те не знаят нищо не могат нищо и нямат и представа как да подобрят живота си
  • 47 Никола Гешев

    12 4 Отговор
    Най-много те е страх от водещият ти офицер от ДС, агенте Буда!
  • 48 няма да мине

    5 3 Отговор
    Тролетариата е получил инструкции да поставя заедно ГЕРБ и ПП за да внася смут и объркване. А това че всички партии се кълнат че няма да се коалират с ГЕРБ само издава подлия замисъл на БКП да създаде на пръв поглед различни партии но всъщност ръководени от един център.
  • 49 ПРАВИЛНО ! Гарга на Гарга - Око не ВАДИ

    9 0 Отговор
    Народа е този койта ВЪЗМЕЗДИ РАЗДАВА !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Охо-бохо

    5 6 Отговор
    Когато ГЕРБ и ПП се коалират но без теб, Джипко Бибитков, да не гледаш като прецицал?
  • 52 ДАНИЕЛ МИТОВ ЩЕ ГО НАПРАВИШ ВИЦЕ АКО СПИ

    7 1 Отговор
    ЧЕЛИШ - АМА ДРУГ ПЪТ !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Здрав разум

    3 8 Отговор
    Пп тролчета вирят рогца и пишат ПП опорки. Пишете, срамен труд няма. Стига да ви плащат. И вие душа носите.

    Коментиран от #62

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ТОЧНО ТАКА...!

    12 2 Отговор
    Теб те е страх само от Бай-Ставри...!И има защо...!!!

    Коментиран от #86

  • 57 Ужаса е пълен!

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Зашоро има още много заблудени овце,които се вързват на лакърдиите на ученика на Тодор Живков-Дъртата Комуняга-Другаря Бойко Методиев Борисов...!

    Коментиран от #58

  • 58 Поправка!

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ужаса е пълен!":

    ,,Зашоро",да се чете ,,Защото"...

    Коментиран от #69

  • 59 Лиляна Павлова

    12 2 Отговор
    пресмята пред Нова телевизия продадените винетки:
    “ Интересното към днешна дата е, че ако сравним с предишни години, имаме увеличение на броя купени винетки и то със 100 000 броя. „ ПАРИТЕ СА В ЧЕКМЕДЖЕТО !
  • 60 Мислищ

    8 1 Отговор
    И всичко това за 12 години
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Май знаеш...

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Здрав разум":

    ...от личен опит,че се плаща ...!
    Няма лошо...и ти душа носиш...!
  • 63 Караманска

    2 7 Отговор

    До коментар #17 от "Беледие хан":

    Допълвам Вашият коментар с цитат: "Американски конгресмен изригна: Нито цент за Зеленски от парите на данъкоплатците
    Миналата година, като държавен служител е спечелил 100 милиона долара. Как мислите, къде ще отиде по-голямата част от 40-те милиарда долара предложени за Украйна, пита Пол Госар от Аризона
    Вашингтон, САЩ 13 Май 2022, 22:41" Не зная Бойко Борисов да е постъпил с някого като лекето Володимир Зеленски, което вкара Украйна във война. Четете и МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ.
  • 64 Този шут

    3 4 Отговор
    За пореден път ще спечели изборите и ще бъде наблюдател и ще разбере че без нега Слави Копейкин живота е по хубав
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Чекмеджан

    6 2 Отговор
    Ама от Господ много те естрах! Знаеш защо?

    Коментиран от #70

  • 69 Както и

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Поправка!":

    да го четеш-все боза.
  • 70 Караманска

    1 6 Отговор

    До коментар #68 от "Чекмеджан":

    И защо трябва да го е страх от Господ ? Тези, които скриха от него Истината, че е внук на цар Борис III трябва да ги е страх

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Тома

    9 1 Отговор
    А от бай Ставри
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Караманска

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Митко Каратиста":

    САЩ го качиха и САЩ свалиха заради Зеленски и играта там. Виждаш сам какво се случва.
  • 75 алма нах

    1 9 Отговор
    Истински държавник ,само Герб!
  • 76 Грешен

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Недялко Недялков":

    прякор е имал като "каратист"! По би му подхождало вместо "прани гащи" да са му викали "НЕпрани гащи"! Щото според разказите на бившия му треньор, "храбър Буци" е бил отчаян страхливец и очевидно е пълнил гащите преди срещи...
  • 77 Аха

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Да бе да":

    новият Крали Марко! Нали знаете защо Подуене се казва така? Е, Буци с единия крак в Брюксел, с другия в Истанбул, а онова под "тралала-то" му е България, за която толкова му е дремело, колкоте и на "тралала-то" МУ... Е затова и дереджето ни е съответно...
  • 78 1234

    0 2 Отговор
    Бойко и Киро са заедно,стига шоу

    Коментиран от #80

  • 79 Гого

    2 0 Отговор
    Ти си за централния,убеден съм, ще пропушиш цигари.
  • 80 Роня И.Караманска

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "1234":

    Външната политика на България е абсолютно сгрешена, а вътрешната която определя живота на всички българи - гола вода
  • 81 Нане

    1 0 Отговор
    тоя го е страх единствено от кюрда на козяк
  • 82 Борисов, голям лъжец си Борисов!!

    6 0 Отговор
    Страхте е, че ако падне ГЕШЕВ отиваш в Затвора! Всички в Държавата го знаят, ти също, за това сисе вкопчил да си на власт, да отлагаш, ако може да ти се размине Затвора, да не ти търсят окрадени те пари по офшорки и чужди банки на името на поставени лица!! Вложил си пари и в строителство в Туристическия бизнес, не в България????
  • 83 МАНАФСКИ

    5 0 Отговор
    МНОГО ОДРЯМАН ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла ☭ БЕ...ГУШИ СЕ, КАТО НАКЪЛВАНА МИСИРКА.....БЕЗПОМОЩНО СЪЩЕСТВО...ШОКА Е ГОЛЯМ...И ПО-ГОЛЯМ ЩЕ СТАВА....МУ-ХА-ХА...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бай Брадър

    4 0 Отговор
    Ама от ареста те е страх мишко , щото помним как ревеше че можело да не изледеш от там ! Как си знаеш колко си крал , колко си смлял , колко си гаднял !!! Идва видов ден !
  • 86 Бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "ТОЧНО ТАКА...!":

    Така ша му о.Р.а за.Д.ния д.В.ор на баце ме никога няма да иска повече в бояна ..
  • 87 7.62

    3 0 Отговор
    Тиквун каскетино и шишенцето в пазарджишкия ! Ох на батко , ша ги къртя , само да реша на кой задниченцето е най-секси @
  • 88 виждащ

    2 0 Отговор
    Бойко е най-вредния за ГЕРБ. Прочетете форума за да се убедите!
  • 89 Иво.

    2 0 Отговор
    Тиква, не от Асен и Кирил трябва да те е страх а от бай Ставри! Няма да те бави много и ще си новата му принцеса!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове