Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 10:14 4 522 56

Адв. Грета Ганева: И Илия Павлов не би повярвал, че Главният Мултак ще председателства парламента

  • грета ганева-
  • илия павлов-
  • главен мултак

Много черни облаци са надвиснали над България

 Адв. Грета Ганева: И Илия Павлов не би повярвал, че Главният Мултак ще председателства парламента - 1
Снимка: Архив

Това, което се случи днес, дори и моят комшия Илия Павлов, лека му пръст, не би повярвал- през 2022г. Главният Мултак, на когото лично връчи това звание още през деветдесет и не знам коя си година, да председателства Народното събрание с гласовете на всички, в които бившата ДС се разклони.

Това коментира във "Фейсбук" адв. Грета Ганева.

Сега и Доган може да затвори случая Росенец, защото днешният триумф на бившата ДС чрез бившата Мултигруп, показа ясно кой кара влака, сиреч как работи държавата.

Много черни облаци са надвиснали над България. Оформи се мнозинство, което както и да ви го опаковат, ще си се комплектова, ще си гласува законите по пакета за 16- те млрд и ще си ги вземе, както то си знае.

Ще даде един-два курбана от Големите глави, да мирясаме и докато разпъваме лакърдиите в интернет, ще оглозгат и най- малкия кокал.

Като им свърши мандата, ще са захлебили достатъчно да ви купят гласовете и ще сте щастливи поне тока да можете да си платите.

Дотогава всеки ден си повтаряйте, че вие им дадохте власт.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колкото

    24 82 Отговор
    Грозна , толкова злобна ! Остави човека на мира ! Не можеш да му стъпиш на малкия пръст !

    Коментиран от #8

  • 2 И вие няма да повярвате,

    40 24 Отговор
    ако след месеци Народното събрание предложи за цар на България путин, или пък Ердоган за български султан ! Спи народе, спи ! Винаги под чуждо иго си живял по-добре !

    Коментиран от #47

  • 3 Аз съм от ссср

    57 9 Отговор
    Прост народ слаба държава.Следващия път пак не гласуваите!
  • 4 Верно ли

    32 20 Отговор
    Госпожо Ганева, ВИЕ и ВАШИТЕ УМНОКРАСИВИ представители в Папламентата го докарахте Главния Мултак там с продажното си управление и с това, че по нареждане на Козяк си го изпрахте Банкянския, така че ако обичате - не търсете вината другаде!!!
  • 5 Това

    55 11 Отговор
    си е гавра с целия български народ , държавност и Народното събрание ! Криминален субект с огромни далавери зад гърба си , побой на полицаи , шофиращ пиян и катастрофи , грозната измама с банката и още , и още...... За качествата му , интелект и компетентност просто не казвам нищо - видни са от всеки !

    Коментиран от #21, #26

  • 6 наш

    22 22 Отговор
    Абе всеки лае отстрани,ама му не иде на акъл че не е лесна да се управлява държава с такъв своенравен народ,където не знаят какво искат.Май само да мрънкат и да имат пари.ЕЕЕ не става без работа хора.Няма да има такива политици да ви угодят.
  • 7 зачуден

    26 42 Отговор
    Хъм ?! И - коя е тази "адвокат Грета Ганева" ?! С какво е известна (та публикувате размислите и страстите и) , какво е направила за България , за българите , за хората въобще ?! Кой е чувал за нея и кой се интересува от мнението и ?! И защо (аджеба) същата си въобразява , че може да дава оценка на човек като Вежи Рашидов ?! Човек ,чиито творби са в "Лувъра" , а името му е световно известно !

    Коментиран от #10

  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "Колкото":

    Чудя се , дали НС беше по-добре , когато един Премиер можеше да хване за ухото шефа му и да сложи "Географката" от цеха за поцинковани изделия ,
    или сега ,
    когато ТРИ дни не могат да си изберат шеф на НС
    🤔🤔🤔🤔🤔
  • 9 !!!?

    35 8 Отговор
    Неведоми са пътищата на Главния Мултак !!!?

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 8 Отговор

    До коментар #7 от "зачуден":

    А ти с какво си известен,
    щото и твоите "размисли и страсти" публикуват гледам 🤔🤔🤔

    Коментиран от #17

  • 11 Спеца

    16 6 Отговор
    не чакайте държавата ами се опрятайте на работа.държавата на всеки е вътре в семейството.от вас зависи в каква държава ще се върнете вечер след работа.сега поне има възможност всеки да се труди и да си подобрява начина на живот.кой го не мързи се справя.кой чека и реве ще е така.на всеки му според ума и уменията.

    Коментиран от #13, #14

  • 12 така е

    17 17 Отговор
    Аха ,аха ,ама разбира се ! Къде е никому неизвестният Вежди и къде "юридическият колос" /чиито най голям принос в правото е да прави фото копия в кантората на майка си/ - Никола Минчев или па ЕугЛенчевия "годеник" Мирослав Иванов /по прозвище "лопатаря"/??? Те са , не на световно , но и на междугалатическо ниво известни ,така е !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 3 Отговор

    До коментар #11 от "Спеца":

    Те за това над
    ДВА МИЛИОНА българи се
    ЕВАКУИРАХА от България 😒😒😒
  • 15 Българка

    15 21 Отговор
    Вежди е от много свестен род. Не е националист. Майка му Кадрие, ако бе между вас днес, бихте си променули мнението за Него, г-н Вежди. На 9 г е останал дирак, без майка и от там съдя, че е повече българин, а майка му Кадрие, той не знае, но бе първа приятелка с Х българка. Добри и учтиви бяха родата му. Да му пожелаем здраве и успех. Макар, че малко съм по голяма от Вежди, но отлично познавам леля Кадрие, майката на вежди и Ружди. Ружди е покойник. Мир на душата му. С турците живяхме в село Големанци, Хасковско, като братя и сестри, идвайки дедите ни от Беломорска Тракия (Гърция) през Далечната 1923 година. Да, за нас също се говори, че не сме българи. Българи сме християни, но кво от това. Време е за смяна на чипа и промяна на мислене. Навън са близките ни, ходи моят и там думата.. Национализма отсъства. Велик скулптор е Вежди. Хубав и спокоен Ден!

    Коментиран от #19, #53

  • 16 Защо хора защо

    23 9 Отговор
    Какво сорихте хора?? Какво причинихте на България и на съгражданите си? Оставихте ченгетата, мутрите, олигарсите, масони, бандитите, наркоманите, мултаците отново да превземат държавата. Защото се със слаб интелект. Не можете и не искате да мислите самостоятелно и да аназлирате събитията. Имаше капка надежда за година две, че нещата ще се тръгна в съвсем друга посока и ще видим най-после носъществилия се преход. Те този 32 годишния фалшив преход на същата номенклатура от доносници и ченгета-генерали, които се изгавриха с нашите родители, които някои ги и няма вече. Които се изгавриха с нашите деца убивани от наркомани и елита на България по пътищата ни. Изгониха милиони от държавата с помощта на Европа. Те, Европа спечели от работна ръка и български, които да ѝм раждат деца. България бе хвърлена в лоното на мутрите, които си запазиха парите и властта и за хората от същия гнет и мъки. Вчера просто си пренавиха часовниците същия елит от мутри и ченгета.
  • 17 зачуден

    6 7 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Известен съм , с умението си да мисля с главата си (за разлика от теб ,бай Х@йчо). Ти (съдейки по псевдонима , който си избрал) , очевидно мислиш с главата , която "лъскаш" от сутрин до вечер.

    Коментиран от #50

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хайде бе

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Постоянно ли мамините синове трябва да ги спасяват майките ѝм? Човек не отговаря ли сам за действията си, че майка му трябва да го хвали? Коя майка не си хвали сина, дори да Е МУЛТАК?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бъларин

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "Това":

    Това е мъж на място , ама откъде да знаеш , като не си виждал такива ! Нашите сънародници от турски произход , да добри , и трудолюбиви хора ! Срамувам се , че озъбени и мразещи парапитеци като тебе , се имат за българи ! Истинските българи , също не за обезчовечени , и не приличат на такива , като тебе !

    Коментиран от #48

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 аличко

    9 3 Отговор
    най добрият избор .ШЕГУВАМ СЕ ЧЕ НИТО ЕДИН КОМЕНТАР С КРИТИКА НЕ МИНА .ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОДЛОГИ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ха ха ха

    6 6 Отговор
    А бе грета дръндолета , то е хубаво че можеш да плюеш , ама и нищо не казваш как нещата да се оправят и да тръгнат напред , та значи си оставаш и ти поредната дрънкаща балалайчица .....

    Коментиран от #30

  • 29 Солей

    12 2 Отговор
    Ми, ДС си има държава. Точно както КГБ си има държава. Опа, то КГБ създаде ДС. Да виждате тенденция?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ПАВЕЛ

    8 4 Отговор
    ТОВА ЧЕ Е ДОБЪР В ЗАНАЯТА НЕ ГО ПРАВИ ПО -ДОБЪР ЧОВЕК ИЛИ ПОЛИТИК .А ПРИ ВРЪЧВАНЕТО НА ЗВАНИЕТО ГЛАВЕН МУЛТАК ,БЯХА И ОЩЕ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ И ТОДОР КОЛЕВ ,ПРЕЗИДЕНТА ,БАТЕТО И КАМАРА ПОЛИТИЦИ.
  • 32 ПЕТКО ГОРАНОВ КРАДЕЦА КМЕТ СТУДЕНТСКА ОБ

    3 5 Отговор
    МНОГО ЗЛОБА И МНОГО АРОГАНТНОСТ ВИДИМО ДОБРЕ ПЛАТЕНА ОТ ЕДИН КРЪГ ИЗЛЯЗЪЛ ИМЕННО ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!А ВЪПРОСНИЯ СОБСТВЕНИК НА ТОЧНО ТОЗИ КРЪГ КОМАНДВА МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ ОБСЛУЖВАЩА ПРОСТОКИРЧО И КОМПАНИЯ,КОИТО ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ НА ТОК,ГОРИВА,ОЛИО И ХЛЯБ ПО ТРИ,ДАЖЕ И ЧЕТИРИ!НАПЪЛНИХА СИ ДЖОБОВЕТЕ ПОСТАВИХА СИ ПОСРЕДНИЦИ НАВСЯКЪДЕ И СЕГА ГИ Е СТРАХ,ЧЕ НЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ И СЕГА ВСИЧКИ ТЕХНИ ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ! ТЕ ДА В ШОК,ПАНИКА И УЖАС!
  • 33 Мнение

    7 7 Отговор
    Човекът е болен.Едвам диша.Как може да пишете и говорите против него?Първоначално отхвърли поста и после направи компромис,за да започне да работи парламента.Ако утре стане нещо с него ще ви е грях на душата.
    Турци,роми,българи,мафиоти,антимафиоти ...всички са български граждани и трябва да се обединят в името да не ни хвърлят държавата в чужда война и да ни направят роби.

    Коментиран от #49

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тая лелка не я познавам

    17 3 Отговор
    но всичко си го е казала така както е.
    И косъм от главата няма да падне от Бойко или някого другиго от ГЕРБ, парите ще си ги вземат както са правили досега.
    А вие я плюйте лелката, сякаш тя е виновна.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    13 6 Отговор
    ГЕРБ И ДПС нямат място в правителството!

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 8 Отговор
    Права е Грета Ганева!
  • 42 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 9 Отговор
    Аз не харесвам Мултака!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 6 Отговор
    По-добре да бяха сложили Митьо Пищова!
  • 45 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    12 4 Отговор
    Голям, голям цирк! Нямам думи!
  • 46 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 5 Отговор
    Толкова млади кадърни хора има, сложиха този стар демагог! Затова нови избори и това е!
  • 47 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "И вие няма да повярвате,":

    Българите винаги са били под нечий чуждо крило в историята си. Защото не могат да се обединят да са независими, докато всеки дърпа в една страна за интерес. Така ще е и занапред докато свят светува.
  • 48 Мултака

    1 6 Отговор

    До коментар #21 от "Бъларин":

    Не се опитвай да настройваш българи срещу турци. Не ви ли стана ясно още преди две години, че не може да предизвикате етнически сблъсък. Остава ви само да се заигравате с русофилството и да настройвате хората едни срещу други, но и това смптам че се изчерпва. Туска става въпрос за бандитизъм, който не зачита нито религиозни, нито етнически, ни друфи пронадлежност. Това е бандитизъм и толкова. И срещу него трябва всички български граждани да се обединим.
  • 49 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Мнение":

    Наистина ли мислиш , че сме СВОБОДНИ а не РОБИ ❗❓❗❓❗❓
    Просто преди 33 години се смениха господарите ни ‼️
    / господарят осигурявал на роба храна и подслон,
    сега заплатата на над 80% от работещите стига точно за храна и подслон/
  • 50 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "зачуден":

    Това , че НЕ знаеш значението на израза , само показва ЕнтелИекта ти!
    Още повече , че съм го разяснявал няколко пъти на хора които поне питат!
    Ама ти явно мислиш, че като можеш да пазиш равновесие, няма нужда да попълваш със знания празното си таванско помещение ‼️
    Готов си за депутат!
  • 51 Кочо

    5 3 Отговор
    Дпугият Мултак - Дългия, също имаше големи политически амбиции. Знами Мултацизмът е жив. Много съмнително го убиха тогава!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 8954

    4 12 Отговор
    Дотам ни докараха некадърните харвардски недоразумения и сие.Да имаме турчин начело на парламента.Така е другарко,който гроб копае другимо сам пада в него.

    Коментиран от #55, #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове