Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 18:45 944 25

Венеция Ангова, ПП: Темата за хартиената бюлетина е връщане назад

  • венеция ангова-
  • хартиена бюлетина-
  • връщане-
  • назад

От ГЕРБ показват само една привидна диалогичност. Те говорят едно в публичното пространство и после вършат съвсем други неща, които защитават интересите на ГЕРБ, казва Ангова

Венеция Ангова, ПП: Темата за хартиената бюлетина е връщане назад  - 1
Снимка: NovaNews

Със сигурност няма опасност групата ни да се разцепи и разпадне. Чувала съм подобни спекулации и категорично мога да заявя, че няма такава опасност. Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промяната" Венеция Ангова.
"Не смятам, че е добър подход президентът да се ползва като посредник за съставянето на редовно правителство. За мен той не трябва да се меси в процедурата. Неговата работа е да връчи мандатите и да не прави политически инженеринг. Ние няма да подкрепим мандата на ГЕРБ. Ясно сме заявили това. Няма никакво чувство на мъст. Факт е, че с основната дейност на ГЕРБ беше свалено нашето работещо правителство и се застрашиха социалните мерки за хората в тази тежка ситуация. От ГЕРБ показват само една привидна диалогичност. Те говорят едно в публичното пространство и после вършат съвсем други неща, които защитават интересите на ГЕРБ. Ние искаме публичен дебат с тях по политики. Казали сме, че няма да подкрепим техен кабинет, но ще подкрепим политики, които споделяме. Всички тези разговори трябва да са публични, пред камерите в НС. Аз веднъж съм била на председателски съвет и там чух едно от една партия, а в зала се случи съвсем друго. Това показва, че разговорите трябва да се водят при открити, а не при закрити врати. Скандалите с председателите на комисии в НС показват, че другите ги е страх от нашите подготвени кадри", категорична бе тя, цитирана от novini.bg.
"Темата за хартиената бюлетина е едно връщане назад. Всички виждаме, че при машинното гласуване няма възможност за манипулации. Със сигурност има накъде да се подобрява машинния вот. Това може да се случи с повишаване на механизмите за проследяване на машинния вот. Днес напуснахме заседанието на правна комисия, защото предложихме точката за хартиената бюлетина да отпадне и за пореден път правилата за работа в НС не бяха спазени. Ние държим и винаги ще спазваме законите", обяви Ангова.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венеция Ангова, ПП:

    13 30 Отговор
    Темата за хартиената бюлетина е връщане назад......
    Ами те това искат! Да си стойм вечно в азиатската диващина, а те да изцеждат парите на народа! Искат да си останем крепостни селяни, като в Русия и никой да няма право на избор. Само страх и подчинение! Като "гласоподавателите на ДПС в Родопите! Това им е идеалът 🧐
  • 2 Хахах

    7 20 Отговор
    Високо образованите по времето на тодор живков , нещо не могат едно гласуване да направят . За това от БСП им е мъка за хартията
  • 3 хартия

    8 17 Отговор
    Какъв е проблема, нали и машината вади хартиена бележка? Да ги броят и тях, ако има разминавания с машината - средно аритметично между машина и хартия.
  • 4 ГЕРБ

    24 4 Отговор
    В колко държави в света се гласува с машини не повече от 3/4 всичко е ясно целия свят е в регрес
  • 5 Стига бе

    30 4 Отговор
    Значи цяла Европа се е върнала назад, само ний напред..
    ихааааа...
  • 6 Пръц

    26 4 Отговор
    Тази Венеция е кандидатка номер 1 успешно да замени Цвета Караянчев,наричана от Баце галено ТКП
  • 7 Kako Венеция,

    27 5 Отговор
    Не си налагайте мнението вие да командвате парада.Знаете,че ви разкриха за придадените гласове на партийката ви от машините.Много възрастни не отидоха да гласуват заради това,че не знаят и да не се изложат,не гласуваха.Не отнемайте ПРАВОТО на българите да имат ИЗБОР как да гласуват.Набийте си го в главите!
  • 8 КойЩеКажеЗащо

    26 7 Отговор
    Така и никой не каза защо Европа не ползва машини и да приключваме с въпроса. В отговорът е и решението. А ПП драпат за машините защото така успяха да спечелят веднъж. Не си платиха за последните избори и загубиха.
  • 9 оня с коня

    24 5 Отговор
    Тая Партия ПП ми стана максимално антипатична,ето с какво:1/Управляващите в ПП заявяват че "няма да пречат" на ГЕРБ да състави Правителство,защото ще бъдат евентуално Конструктивна Опозиция.По нататък обаче заявяват че Няма да подкрепят Правителство на ГЕРБ,което пък е изключително Двулично защото няма да гласуват с "Въздържал се",а брутално и безцеремонно с "Против"!2/Щели да подкрепят ГЕРБ,ако Решенията им съвпадат с някоя от 16-те им политики....Ама за каква Подкрепа става дума,след като ПП отнема възможност на ГЕРБ да състави правителство с гласовете си "Против"?3/Хартиената Бюлетина било "връщане назад".Ама не става дума за Старото хартиено гласуване бе ДругарЕ,а за КОМБИНАЦИЯ от хартиено и Електроно Гласуване в най-Демократичен стил - кеф ти с Хартия,кеф ти с Машина!А ако пък сте ербап,ами агитирайте си Феновете да гласуват Машинно,що е необходимо да налагате волята си на останалите?!
  • 10 Флоренция Кантова--Мадурова

    17 2 Отговор
    А със среден ръст,
    ще разпоредите ли--
    да кликаме по ашиите
  • 11 До др.Минчев,или г-н минчев

    29 2 Отговор
    Спрете се с вашите забрани да отнемате правото на харода как да гласува.Досега от ПП само поразии и разсипии сте направили.Добре,че ви спряха.Що не щете хартията?Машинката се бърника,нали!
  • 12 Искат и повче държавни Поръчки

    6 21 Отговор
    Искат хартиена бюлетина за да могат да манипулират вота по старата схема на ДъПъСъ, и да ни правят на маймуни години на ред както до сега!Освен че трябва да се премахне хартиеният вот,трябва да се намалят и народните представители защото са прекалено много,видя се че в продължение на няколко мандата не са способни да осигурят стандартен европеийски живот и работа на Българите.Това не е никакво народно събрание, а е по скоро бизнес център на народните представители и техният бизнес и обкръжение,обслужването и приемане на закони които са в полза едиствено и само на тях(депотатите) и приближените до тях фирми и частни лица.
  • 13 До 8. Не знаеш ли Защов Европа не се

    9 18 Отговор
    Ползват машини за гласуване??? Знаеш!! Защото България се управлява 33 год от Мафиотски правителства съставени от Ченгетата от ДС Чужди посолства и фондации!! За това, че в България на всички нива в изборния процес се Фалшифицират резултатите!! "Това е разликата между България и останалите Европейски държави, които гласуват с хартиена бюлетина!! За това гласуване с машини!!
  • 14 пери

    4 23 Отговор
    Хартиената бюлетина не само че е връщане назад, но е поредно тупкане на топката и губене на време с ненужни теми. Вместо да приемат спешните закони, депутатите се занимават само с излишни неща.
    После, нали с машините гербавите спечелиха първо място на изборите, а дпс-то са 3-ти, което май не е бивало досега. Какво реват? За какво искат пак хартията? Аман от глупости!

    Коментиран от #15

  • 15 ЗАЩО,ЗАЩО?

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "пери":

    Просто е-говорите за свобода и демокрация,но искате да забраните правото на избор.А то е-хем с машина,хем с хартия.Никаква забрана само за едното!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 пери

    3 10 Отговор

    До коментар #15 от "ЗАЩО,ЗАЩО?":

    Защо ли? Защото като видиш КОЙ иска да се върне хартиената бюлетина, ти е ясно защо. Просто автоматично получаваш отговор на въпроса си.
  • 18 ганев

    9 2 Отговор
    ДА ПРАВА Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ДЖЕНДЪРКА ВРЪЩАМЕ СЕ ГОДИНИ НАЗАД КОГАТО ЖЕНАТА БЕШЕ НЕЩО МНОГО КРАСИВО И МЕЧТАНО ОТ МЪЖЕТЕ И ТЕ ЗНАЕХА КАКВО ДА ПРАВЯТ С НЕЯ

    Коментиран от #20

  • 19 Боже, Боже,

    11 0 Отговор
    Откъде се взеха тези хора. Някои са толкова "боси", че се изчервявам, когато говорят.
    Вярно, млади, неопитни, ще каже някой. Но на тази възраст човек и да няма опит, поне трябва да знае, става ли за тази работа или не. Писна ми от клишета, от заучени фрази, от намеци за уважение към световни университети, от неглижиране на опонента, от липсата на уважение към всеки, който е на друго мнение. Милиони левове се изхарчиха за електронни подобрения на живота наш - то не бяха във връзка с пандемията, то не бяха във връзка с градския транспорт, то не бяха електронни рецепти, абе, каквото си помислиш. Цъфнахме и вързахме. Истината е, че младите бързат, възрастните не си "дават зор". А не можем да ги убием. Просто трябва да се съобразим с тях и да допуснем различни алтернативи, нещо като различни скоростни платна. Толкова е просто.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 анонимен

    1 1 Отговор
    защо ми прилича на Лиляна Павлова?
  • 22 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    Що така бе ангова , да не ви е страх че няма да можете вече да бъзикате машинките ......
  • 23 Ихууууууу

    3 0 Отговор
    Ще гласувам с хартийка , само за да мога да им напиша , че всички са нищожни непотребници ..... а всички знаем къде трябва да се пращат непотрабните неща .......
  • 24 тцтцтцтцтц

    1 0 Отговор
    Венеция ли си,флоренция ли си-ходи се плякай !
  • 25 пенко

    0 0 Отговор
    ПиПи СЕ ДЪРПА ЗАЩОТО ЦРУ -МАНИПУЛИРАШЕ -- МАШИННИТЕ ИЗБОРИ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол