Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 14:25 8 096 8

Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година

  • манастирище-
  • труп-
  • майка

Оказало се, че жената е издъхнала в дома си през януари, но синът ѝ не уведомил никого за нейната смърт.

Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година - 1

Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година, за да взима пенсията ѝ, пише BulNews. Покъртителната история е от село Манастирище.

В понеделник съседи на Цветелин Димитров, познат в населеното място като Цеци Яричката, усетили лоша миризма, която се разнася от дома на мъжа. Мирисът на разложено усъмнил местните и те подали сигнал на тел. 112.

Веднага след това на адреса пристигнали екипи на полицията, които отцепили района и намерили в една от стаите на къщата трупа на майката на мъжа – Дана Лазарова.

Оказало се, че жената е издъхнала в дома си през януари, но синът ѝ не уведомил никого за нейната смърт. Така 10 месеца трупът на възрастната жена е оставен в една от стаите, а 49-годишният мъж теглил и харчил пенсията на майка си.

Местни разказват, че Цветелин не е семеен, злоупотребява ежедневно с алкохол и не работи. Единствените пари, които изкарва сам са тези, които хората му дават, когато го извикат да нацепи кубик дърва или да прекопае някоя градина.

Според тях той оставил бездиханния труп на майка си в дома им, за да може да се възползва възможно най-дълго от пенсията ѝ, с която да си купува алкохол.

Трупът на възрастната жена вече е в моргата във Враца, като предстои да бъде издаден смъртен акт.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цумбрум

    8 9 Отговор
    Този определено е за затвора.

    Коментиран от #5

  • 3 баба Вуна

    14 1 Отговор
    В Гърция това е масова практика. Ако я беше заровил в градината още щеше да получава пенсията.
  • 4 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    21 0 Отговор
    Докъдде стигнаха хората, да не погребе собствената си майка, за да харчи парите от пенсията й.

    Едва ли живее 10 месеца само на водка и ракия, без храна, електричество, вода, отопление... едва ли е живял само на ракия.

    Защо никой не коментира, колко е хуманно обществото ни, кокво праави социалната система на държавата? Та да има 40-50 годишни хора като този, които да са почти изцяло зависими от пенсията на майка си. И когато майката умре тютакива хора да умират от глад. Нормално ли е такова отношение към човек? Даже за кучетата обществото ни се грижи по-добре отколкото за този човек. Държавата трябва да има програма за такива хора, трябва да им се дават средства, но трябва и да им се намира нещо за вършене. Примерно да метат улиците и, полощади на селата, да почистват боклуци ... Доколко този човек е злодей и доколко е жертва на злото ни общество?
    И сега ОБЩЕСТВОТО НИ и главния Каскет какво да го прави този? Да го вкарва в затвора ли? И там да го храни безплатно. Че то издръжката месечно на един затворник струва колкото 3-4 пенсии на майка му. А този явно е безобиден, напива се и кротува, не е опасен за околкните и не му е мястото в затвора. Или да му спре пенсията на майка му и да го обрече на "глад за ракия" и така да го превърне в рабойник крадящ от къщите на съседите.

    Коментиран от #6

  • 5 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "цумбрум":

    "Този определено е за затвора."

    България няма да започне да просперира, докато мнозинството от българите не научат за какво е ЗАТВОРА. ЗАТВОРА не е за възмездие и за отмъение. А е НАЧИН ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ нормалните ОБИКНОВЕНИ хора от лошите НЕНОРМАЛНИ ХОРА, като измамниците, побойниците, убийците... Които, ако са на свобода нараняват други хора. Затвора е за да пази обществот от лошите хора, а не за да могат така да си отмъстят жертвите. Издръжката и грижата на държавата за това хора като този да са на свобода ще е много по-евтина, отколкото да е в затвора и да има денонощна охрана, отоопление, медицинска помощ, три хранения на ден, облекло ...
  • 6 Точно казано

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Благодаря за точния анализ! Обществото ни е болно, а управниците ни извършват геноцид над собственото си население по указание на едно посолство. За българите няма никаква грижа от страна на държавата ни за разлика от грижата за почиващите по хотелите на Черноморието.
  • 7 Точно казано

    4 0 Отговор
    И да допълня: Предлагам протестиращите да продължат да живеят на хотел да вземат да събират капачки и така да си покриват разходите.
  • 8 Роза

    6 0 Отговор
    Представяте ли си каква миризма се е разнасяла от този труп?!Не са ясни причините ,които са довели този човек толкова да деградира и да се пропие.Той си знае!Обществото ни е болно и не му пука за никого от нас!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове