Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 08:53 807 19

Йордан Цонев: Първите два мандата, ако не се реализират, то третия си го представям като кризисен кабинет

  • йордан цонев-
  • два мандата-
  • трети-
  • кризисен кабинет

Най-добрият вариант е 173 депутати да направят мнозинство, това са партиите, които заявяват, че са евроатлантически, каза Цонев

Йордан Цонев: Първите два мандата, ако не се реализират, то третия си го представям като кризисен кабинет - 1
Снимка: Нова телевизия

Нашите избиратели свикнаха с машините, на всички избори с машини - подобряваме нашия резултат. Ние искаме машини, но не искаме тези машини, защото този софтуер лесно се манипулира. Ние бяхме най-потърпевши от бюлетините, искаме машини, но не тези машини. Искаме машини, които броят бюлетините. Щом машината поеме бюлетината значи тя е правилно попълнена, не може да се драска повече върху нея. Това заяви Йордан Цонев от ДПС в ефира на Нова телевизия.

По думите му те ще се стремят да се премахнат невалидните бюлетини. "Ще се стремим изборният процес да стане честен", категоричен е той.

На въпрос дали ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, той заяви, че не са водили никакви разговори, освен с г-н Паси и г-н Плевнелиев, но той е бил за това кой къде седи. "За да се говори за подкрепа, трябва да има конкретни разговори - тогава нашата партия отговаря с да или с не", обясни Йордан Цонев, цитиран от novini.bg.

Ние разбрахме добре посланието на избирателите и на нашите и на останалите. Те са категорични, че не дават на никого самостоятелно да управлява. Ние ще водим конструктивен диалог, ако ни поканят официално на разговори - ние ще отидем. Неофициална подкрепа няма да дадем на никого. Първите два мандата, ако не се реализират, то третия си го представям като кризисен кабинет. Ние искаме да има кабинет. Ако има мнозинство и съгласие, обясни Йордан Цонев и бе категоричен, че те няма да поставят условия.

Най-добрият вариант е 173 депутати да направят мнозинство, това са партиите, които заявяват, че са евроатлантически, каза той.

С инструментите на НАТО могат да се подсигури сигурността на страната, а с инструментите на ЕС да се решат икономическите ни проблеми, обясни Цонев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 3 Отговор
    Гаден еничар
  • 2 Делю Хайдутин

    17 2 Отговор
    Къде му е чалмата?

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 духайдуду

    12 2 Отговор
    Ние искаме машини, но не искаме тези машини, защото този софтуер лесно се манипулира. ЙОРДАНЕ,ВЗЕМЕТЕ СИ ТРАКТОРИ И ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ НА ПОЛЕТО. ЦЯЛА ДОБРУДЖА Е ЗА ОРАНЕ. ЕСЕННО ОРАНЕ.

    Коментиран от #7, #10

  • 5 мента

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Делю Хайдутин":

    Пръц.пръц и лай.....
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 1 Отговор
    Данчо Ментата,
    Това крупие от казино вече е деПУТКАтат ДЕСЕТИ парламент ‼️
    Толкова ли е цЕнен или ценЕн ‼️
  • 7 Последния Софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "духайдуду":

    Всеки си пуска бележката с вота в урната и после броим и сверяваме с отчета на машината.Ако манипулират флашката ще се разбере.
  • 8 НИМРОД

    9 1 Отговор
    АПЪК АЗ СИ ТЕ ПРЕДСТАВЯМ ОБЛЕЧЕН НЕ С БЯЛА , А С КАРИРАНА РИЗА!!

    МНОГО БИ ТИ ПОДХОЖДАЛА
  • 9 лятиф

    8 1 Отговор
    този за толкова години в политиката нищо полезно не е научил - търговете са му в главата само и навеждането.
  • 10 НИМРОД

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "духайдуду":

    НЕ ТРАКТОРИ, А МОТИКИ С КЪСИ ДРЪЖКИ И С ГОЛЕМИ ГРЕБЛА.

    ТЕЗИ ДЕПЕСАРСКИ ПРИМАТИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
  • 11 анонимен

    8 2 Отговор
    Така ли ми се струва или е верно, че тези машини ги договориха ГЕРБ и поръчаха със съгласието в парламента на ДПС ? А сега искат други с нелепи оправдания ? Всяка машина е правена от хора, не са изпаднали от Космоса, което означава, че хора могат да правят всичко, ами тогава хвърляйте всичката техника за скрап и вземайте копията и боздуганите бе и марш в пещерите ! С машините се разбра категорично, че намалява купеният вот, страхът подгони шмекерите и мошениците !
  • 12 рдекл

    6 2 Отговор
    Данчо катъра, лъже още от сабале. Искал хората да могат да избират вика с какво да гласуват. А истината Данчо е че така само можете да контролирате сиганите с индианска нишка, или със снимки на бюлетината. На машината няма как да стане. ГЕПИ, ДПС и БСП сте в такъв съюз нерушим когато трябва да лъжете и крадете че няма накъде повече. Хубаво е че колкото и да лъжете сватбата ви е на показ. Ами обичате се. Кои баламурник ви вярва и гласува за такива некадърници е загадка.
  • 13 А аз си

    7 1 Отговор
    представям да не те виждам вече в Парламента , перманентен мазник , криещ с отиграно сладкодумие некомпетентността ти !
  • 14 Иван Тушев

    7 2 Отговор
    Абе хора, стига сте плюли машините. Ако имаше грешки в тях ние не трябва да вярваме и на касовите апарати в хипермаркетите. Значи след покупка, да вадим молив и лист и да си правим ревизия. Смешно е. В 21-ви век сме все пак.
  • 15 Този освен

    7 1 Отговор
    Барман и депутат какво друго е работил....
  • 16 Колю

    4 1 Отговор
    Този човек и подобните нему, като Искра Михайлова и Петър Чобанов са стигнали най-ниското ниво, до което може да стигне човек, продали са се. Без господаря си те са нищо, господарят им ги легитима като същества. Без господаря им никой няма да им обръща внимание, никой няма да разговаря с тях, те просто ще се дематериалират. Същото важи за агитката около Бою.

    Коментиран от #17

  • 17 анонимен

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Колю":

    Коя Искра от ДПС или от Възраждане, не, че тази от Възраждане не е същата коза като депесарската и тя се е продала за кариера и пари, умът и не стига за умствено издигане !
  • 18 българин

    3 1 Отговор
    Ние си представяме доста от вас, престъпни путински мекерета, в раирани костюми.
  • 19 Данчо ментата

    1 0 Отговор
    След като и той се качи на най-високото място в Парламента, какво да очакваме.Сервитьорската професия май е на върха на йерархията в държавата.Данчо пицаджията стана шеф на бюджетна комисия,велик финансист,сега зам.шеф на Парламента, банкерите Петя Славова,шеф на Първа Инвестиционна Банка, келнерка от шкембеджийницата на гарата във Варна, Ицо салфетката от Пловдив също банкер и т.н.авторитети,олигарси Пеевски, Ковачки, Вълкът, хулиган-побойник,Вежди Рашидов-Мултак,хулиган-побойник шеф на Парламента, Бойко Борисов криминален тип ,
    Лежал в затвора в Чехия и Полша за кражби на коли.След като допускаме такива типове на върховете на държавата си какво очакваме,естествено движение стремглаво надолу под дъното.Нормалната държава се управлява от образовани, интелигентни
    ерудирани и почтени управници.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол