Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 18:56 11 683 79

Шеф на асоциация с мрачна новина за българското мляко, сирене и кашкавал

  • зоров-
  • мляко-
  • сирене-
  • кашкавал

„Браншът е пред катастрофа”, посочи Димитър Зоров

Шеф на асоциация с мрачна новина за българското мляко, сирене и кашкавал - 1
Снимка: Нова ТВ

След три години в България може да няма мляко. Прогнозата в „Офанзива” по NOVA NEWS направи председателят на Асоциацията на млекопреработвателите Димитър Зоров. Той цитира статистика, според която за пет месеца българското производство е намаляло с над 16%.

„Този труд е неперспективен и нископлатен. Всички казват „повишавайте заплатите”. Ние искаме да дадем пари, но това натоварва още цените. От друга страна казват „не вдигайте цените”, защото това са социални продукти. Пресата мачка…затова хората се отказват”, добави той.

Зоров посочи, че цените на млечните продукти се повишават заради ръста на основната суровина - суровото мляко, което вече се търгува с между 50 и 60% по-скъпо. Отбеляза и енергийните разходи, при които скокът е минимум 100%. И добави: „Браншът е пред катастрофа”.

Млекопреработвателят се обърна с призив към потребителите да купуват български продукти, за да има какво да консумират след една година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аграрен фейс

    107 6 Отговор
    Това е Зоров мандраджията феодал от Враца.

    Коментиран от #14, #16, #18, #28, #50

  • 2 Адам Хилтън

    136 12 Отговор
    Колониална тактика - унищожи индустрията, унищожи образованието, унищожи земеделието = унищожаваш населението.

    Коментиран от #6, #33, #44

  • 3 стига!

    130 8 Отговор
    Бг млякото отдавна изчезна. Няма мляко в "прясното мляко, няма мляко в сиренето, нито в кашкавала.
    Отдавна забравихме вкуса на истинското мляко и сирене.
  • 4 Сатана Z

    118 31 Отговор
    Българите могат и без мляко,и без сирене и качкавал.Ще рупат и преживят евро—атлантически ценности през студените и гладни зимни нощи.

    Z
  • 5 Българина

    89 28 Отговор
    благодарете на скапания ес! поредната затворена индустрия! вие си го избрахте! не сте гласували за ЕС , АМИ ДА СТЕ!

    Коментиран от #24

  • 6 Българските турци

    131 5 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    Поколението което изживя "Сладките времена" на България полека лека си отива и с тях си отива и споменът за ония времена и добродушието на хората !... Не знам дали някой забелязва колко зли и злобни стават българите от ден на ден !?... Защо ?!... Кога хората са добри и милосърдни и кога зли ,алчни и ламтящи ?!...Преди пет години на една улица от 5-6 къщи в едно средно село в България в 4 имаше дойна крава и в почти всички по няколко овце ! Днес е невъзможно да видиш това ! Вече и в селата дори се живее с индустриализирани хранителни продукти...които дори не се произвеждат в България ! При тая ситуация има ли смисъл да се спори за нещо ?! ...Хората вече видяха че на този свят може да се живее лесно по западняшки ...Eдна микровълнова...един хладилник...екран с Netflix и YouTube...няма крави...прасета,няма тенджери тави и фурни ! ...Достатъчно е "Лидъл","Метро",Била" или "Кауфланд"да са наблизо...Как България не е станала западна държава ?!...Станала е ама само с един недостатък...Трябват пари!... А от къде?!...Как най лесно и най бързо може да се добереш до тях за да живееш като западняк?!...Поколението с пенсиите измряха...следващото умира преди да се пенсионира...Остава пенсия по болест...Да , мързела е неизлечима болест, но за съжаление не е в обсега на ТЕЛК...Остават класическата проституция и методът "лява ръка десен джоб" !!!...Запад...фиеста...веселба и безкрайни избори !...Модерна България !

    Коментиран от #61, #64

  • 7 Бай Дъно

    70 13 Отговор
    Американското мляко и сирене са най-вкусни и полезни не садържат мляко!
  • 8 Зоров

    74 4 Отговор
    българският"кашкавал" е менте, на лягам на гудата. Правите фалшиви "млечни" продукти !

    Коментиран от #46

  • 9 Винкело

    116 11 Отговор
    Тия млекари тъй ще ги запомня, още от зората на демокрацията: не издържаме, фалираме, отиваме си, работим на загуба, цените, колим кравите, затваряме мандрите... И все са си тук, и все реват. Как го правят в Австрия, Франция, Македония бе... да ви е...

    Коментиран от #34

  • 10 Сък Май Дик

    61 2 Отговор
    Тоя като го гледам е умрял от глад
  • 11 СССР

    103 3 Отговор
    Ами никой, освен цигани не иска да бачка на село и то във кравеферма. Всички станаха тик-токери, инфлуенсъри, блогъри, влогъри.....а няма даже и докери!
  • 12 Стига

    75 2 Отговор
    с далавери за сметка на българските граждани ! Престъпници , злоупотребяващи с милиарди от ЕС и със здравето на българските граждани , плюс
    ограбването им !
  • 13 Про митак

    54 14 Отговор
    така е след десетилетие в ЕС - млякото е лукс. Двата пръста горе!
  • 14 Пенчо

    53 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аграрен фейс":

    На този дъщеря му не уби ли човек на околовръстното на София? Какво стана с нея осъдиха ли я или ... ?
  • 15 1010

    82 4 Отговор
    Това е грабеж от народа ,ще го заведа тоя в супермаркет в Женева ,един от скъпите градове в света,швейцарски кашкавал килото 17 лева

    Коментиран от #57

  • 16 Дзоро

    51 4 Отговор

    До коментар #1 от "Аграрен фейс":

    и ЛЮБИМЕЦ НА БАТ БОЙКО...............МОЖЕ ОЩЕ ЕДНО ТЕЛЕ ДА МУ ПОДАРИ ...........
  • 17 гост

    18 9 Отговор
    познати вече бивши млекопроизводители това е много тежка работа,която трябва да си 24/7 ангажиран с увеличението последната година на ток,горива,фуражи просто себестойността на разходите не можеше да се покрива от приходите от мляко
  • 18 ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ 2030 г.😉

    34 10 Отговор

    До коментар #1 от "Аграрен фейс":

    Януари 2024 нали влизаме в "клуба на богатите"? Какво ви пука? Потрайте още малко и ставаме "богати"❗
    😄😁














  • 19 Фори

    22 0 Отговор
    Търсят се кравари!
  • 20 МАЛКА пенсИЯ

    25 12 Отговор
    Мисля,че лесно може да се оправи.СПИРА СЕ ВНОСА.ЩЕШ,ИЛИ НЕ КУПУВАШ,НАШЕНСКО.А МОЖЕ И ПОЙДЬОШ,НА СЕЛО,ГЛЕДАШ СИ ЖИВОТНИ.ИМАШ КРАВА,ПИЕШ МЛЯКО.

    Коментиран от #35

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 2 Отговор
    ВСИЧКО е ГМО
  • 23 Как

    27 11 Отговор
    Все краварите са ви виновни за всичко ,а без краварите няма какво да ядете!
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    ТАКА е господине ФАКТ
  • 25 селянин

    68 1 Отговор
    Млекото ми го изкупуват от мандрата в Ракево на 1лев.Покрай мандрата-хиляди чували от сухо млеко.После сиреньето 20 лева.
  • 26 Много от турчеещите се Ганю-гюнгюри..

    34 3 Отговор
    Търгуват вече само от Турция,а нашите ненаситни и лакоми млекопроизводители не се задоволяват със сто процента печалба....Та вече няма да има Българско мляко,а само сухо мляко сглобено от отпадъци втора употреба ,изхвърлено за производство на кучешка и котешка в нормалните държави...
  • 27 Васил

    70 6 Отговор
    Алоооооооо Зоров кого заблуждаваш литър мляко в Германия е 1,10 евро а маслото е 2 евро за 250 грама а че сте алчни това е отделен въпрос. Ако ни дерете с такива цени по добре внос защото са цените са 40% по евтини от колкото у нас.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Нема страшно

    45 2 Отговор
    Синьото сирене от Дания в Кауфланд е 17лв на пита 18-19 на дребно.И ония и вие взимате субсидий,а що така?!
  • 30 Башар

    31 1 Отговор
    Да изчезва и без това всичко е фалшиво!
  • 31 Лъжата

    42 5 Отговор
    Ченгето Зоров, съученика на Борисов от милиционерската школа в Симеоново, неслучайно е там за да сее страх и да изнудва хората със спекулативни цени на млечните продукти,необходими на всички от бебе до баба.Нали подготвят връщането на Герб на бял кон, цялата ченгеджийница е впрегната.Стоковата борса,която определя цените на всички храни, се ръководи от ченгето Васил Симов.Инфламията се определя от храните и те са най-скъпи в ЕС,където доходите са много по-високи.Задкулисният сценарий срещу българския народ е в действие отдавна,но сега лъсна съвсем ясно след като Русия нападна Украйна.Про-кремълските управляващи съсипват България.
  • 32 Одит

    16 24 Отговор
    Отдавна трябваше да се махне ножицата между гражданете и селяните! 1 час труд в завода е три пъти по добре платен от този на полето! Цените на селскостопанската продукция отдавна трябваша да се изравнят с тези на промишлените стоки! Мляко 3 лева, сирене 25 лева, яйце 1 лев, месо 20 лева! Това трябваше още преди 10 години.
    Който не му уидисва, да ходи на село да копае и после да се оплаква
  • 33 точно така е

    25 17 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    Много си прав, но нашите душмани ще бъдат ликвидирани преди да успеят да ни затрият, както са планирали.........БОГ закриля България и няма да позволи да бъдем унищожени като народ! Същите тези които векове наред нападат, убиват и ограбват другите народи ще бъдат наказани и с Божията Помощ светът ще се отърве от тях защото станаха прекалено вредни за планетата и човечеството! Новият по-справедлив, добър и нормален модел на съществуване ще бъде зададен и защитаван от Русия, а България ще има своето място в този нов свят! Слава на Русия, Да живее България! Амин.

    Коментиран от #49, #76

  • 34 Флексу

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "Винкело":

    Вземи гледай крави и ще разбереш ! Да те е у

    Коментиран от #45, #60

  • 35 Минус от мен

    28 1 Отговор

    До коментар #20 от "МАЛКА пенсИЯ":

    То спираш вноса ама замисли се кой ще работи при кравите за да се произвежда мляко? Няма хора особено млади за тая работа в Бг. Малкото млади, които са тук искат лесна работа и бързи пари!
  • 36 Макко

    49 3 Отговор
    При условие, че в БГ продуктите няма никакво мляко, няма причина кашкавала да е над 3-4 лева максимум. Фалирайте всички заедно, няма по-голям измамник от БГ цъpвул решил, че е бизнесмен. Купувам си италиански сирена - 100% топ продукт. И цената е като на мошенника Маджаров. Айде, у лево!
  • 37 Не лъжете ,бе

    44 4 Отговор
    българското сирене и кашкавал не се правят от мляко. Поне не от произведено в България мляко. Отдавна се правят от вносно (предимно от Украйна) сухо мляко и разни палмови мазнини. Вероятно производството е проблемно заради войната, а не заради проблемите в българското млекопроизводство, което пък от своя страна е отдавна убито поради горе споменатите факти.
  • 38 Лозунг

    16 1 Отговор
    С тези бг канадски заплати испанско бяло вино ли да пия ,а за мезе датско сирене ?????
  • 39 Да, разбрахме

    41 2 Отговор
    искате дотации и освен това високи продажни цени. Този "експерт" знае ли, че мандрите произвеждат и сирене и кашкавал, извара и тн. Тези продукти не са ли изгодни?! при 4 литра мляко за 1 кг сирене дали е нормално то да е 30лева?! Спрете да давате думата за няколко дни на подобн! Спрете се! Успокойтв малко тоя народ мисиркови медии!
  • 40 Баце

    47 3 Отговор
    Не го чувах да плаче докато работеха със сухо мляко от Окраина или млечен кондензат от Унгария или Холандия и цакаха истинските български млекопроизводители с ниски изкупни цени, а сега вносът спря, мляко наистина няма и този търгаш плаче, че трябва да работи. Айде стига.
    Кво стана плати ли на семействата на тези дето щерката прегази на пътя като ..... айде да не казвам, че ще ме изхвърлят?
  • 41 Всеко се наредило да дрънчи пари

    32 1 Отговор
    Аман вече, ненаядохте се бе спекуланти! Я си взимай мешката и да те нема!
  • 42 Преди малко

    36 2 Отговор
    си правя сирене по шопско със сирене елена. стана буквално гума! ама гума! не се яде! утре отивам от серес да си купя фета! не ме занимавайте с български крадливи спекуланти

    Коментиран от #71

  • 43 алчни пиявици

    48 3 Отговор
    В Европа един литър хубаво мляко в стъклена бутилка е 1,40 евро, един килограм хубаво кисело мляко е 2 евро, един килограм хубаво сирене е 8,50 евро,хубав кашкавал е 10 евро, килограм хубаво масло 10 евро...... няма човек който да работи за по малко от 2500 евро. И на какво основание в България млечните продукти са скъпи,по високи заплати ли плаща този на работниците си
  • 44 Така

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    И накрая - унищожена държава или България в чужди ръце буквално.

    Коментиран от #47

  • 45 Винкело

    12 6 Отговор

    До коментар #34 от "Флексу":

    Не мога да гледам крави, щот аз гледам кефа си. Оправайте се там скотовъдите, и без много хленч.

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 те така

    42 1 Отговор

    До коментар #44 от "Така":

    Не виждате ли,че алчни българи унищожават България. Който и сектор в България да посочите, начело е все някой алчен българин, който постоянно се оплаква ,че щял да фалира,едвам успявал да плаща заплати..... все мрънкания. И всичко това е да внася по малко в хазната данъци,и главното да плаща възможно най ниски заплати. Това е абсолютно във всеки един сектор. Не случайно българина се води Работещия бедняк.
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 25 Отговор

    До коментар #45 от "Винкело":

    Г-н Зоров е честен бизнесмен и прави хубаво сирене

    Коментиран от #56

  • 49 Ужас

    19 16 Отговор

    До коментар #33 от "точно така е":

    Заминавай си при Путин в добрия свят да те мобилизира в Украйна.Ние българите обичаме България, не Русия.Който обича чужда държава се нарича родоотстъпник.

    Коментиран от #55

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Дайте на тоя тулуп да прочете

    6 0 Отговор
    https://fakti.bg/bulgaria/688195-sdrujenie-prodavat-ni-voda-vmesto-mlako
  • 52 Ама вие какво искате?!

    24 0 Отговор
    Яни Янев има закупени 100 хиляди марки за маркиране на овци, по които получава милиони субсидии, понеже нема кой да провери, а вие от въздуха чакате мляко....
  • 53 гост

    18 3 Отговор
    Яжте си сиренето от 15-25 лв.кашкавала от 30 лв.Млякото е за теленцата, човека не би трябвало да се прехласва по мляко от преживни животни, не е неговата храна
  • 54 Хм Хм

    31 0 Отговор
    Интересно. Цената на млякото е до небесата, пък щяло да изчезне. Значи колкото повече пари взимаш за стоката, толкова повече не искаш да я произвеждаш.
    Пък на преработвателите им била скъпа суровината. Значи искаш да купуваш евтино мляко от селянина и да продаваш скъпо сирене. Ами направи си кравеферма и затваряш цикъла.
  • 55 Бай Дъньо

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ужас":

    А ФАЩ не обичате ли бе? Аааа, ша се наказваме!
  • 56 Винкело

    12 0 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И Мишо бирата беше честен бизнесмен и правеше хубава бира
  • 57 Е да де,той навсякъде е толкова

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "1010":

    Или почти.Оня сам.министър на замеделоетонпри К.Петков говореше,че на книга са държани 12 хил.говеда,фиктивно т.е.,за да опъват субсидии.А това рефлектира в разноските за продукта и те ти високите цени.Иначе кашкавал 6-7 евро.Мляко 0,85 евро 1,5 проц.масленост.
  • 58 Браво

    18 0 Отговор
    Още едно ДС чедо.И после българина се тюхка, че Запада е виновен за неговата бедност.
  • 59 Читател

    19 0 Отговор
    Смешни твърдения.Този защо се мисли,че може да убеди някого?
  • 60 Така е.

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Флексу":

    Има един показател производителност.Когато е много нисък кат у нас и глей как цените се вдигат нагоре необяснимо.Изключая далаверата с фиктивните говеда за субсидия,което също е фактор,дърпаш надолу и бутащ цените нагоре.Ти как вещ може го обясни по-добре.За мене?Мляко по 0,85 евро литър 1,5 масленост,6-7 евро кило кашкавал,мляко 3,5 масленост 0,95,или 0,90 беше не помня,не го купувам.Но...производителността е висока.А далавери със субсидиите?нежелателни-прескрипват жестоко.

    Коментиран от #62

  • 61 Адмирации

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българските турци":

    За поста. Жалко, но факт.
  • 62 И още нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Така е.":

    Йогурт с 0,95 евро кило с ягоди,или боровинки Най евтино.Други йогурти има по 2,5 по 3 има пак по кило.Цената зависи от фермата,която го прави.Пак казвам.Висока производителност,но и ферми,които и Зоров е ходил да ги гледа и май дорде е жив може да са му мечта,понеже трудно се стига такова положение.Дай да не се лъжем.Маслото над 10 евро килото,.Дискаунт дават 10 евро за който го харесва .Ся,вносен кашкавал от Швейцария има и по 15 евро,или мухлясалите сирене от Франция.
  • 63 Гост

    18 0 Отговор
    Спекулата и неадекватната политика на Министерство на земеделието доведоха до тук.Прекупвачи -комисионери само са добре .
    Отдавна българско животновъдство няма .
  • 64 Професор

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българските турци":

    Абсолютно правилно. За съжаление.
  • 65 Попов Димитър

    12 0 Отговор
    За Бога, братя, не купувайте българско сирене и кашкавал!
  • 66 Котка ученият

    3 11 Отговор
    Русия е единствената страна, която е готова години наред да изкупува всички български млечни продукти.

    Коментиран от #67

  • 67 Може и да е исрина

    3 2 Отговор

    До коментар #66 от "Котка ученият":

    Кат гледам техния кашкавал "Тилсит",така му казват на руски кашкавал,лиценз в Балтика,или само "руски"(а Тилсит е старо наименование на един град в Калининградска област),кашкавалите на Зоров и другите производители у нас е далеч по-вкусен.
  • 68 Не'ам нерви

    9 0 Отговор
    15 лева за килограм вода+химия, наричан от производителите сирене и минимум 30 за подобен на пластилин, оцветен с жълта боя, продукт, продаван под търговското название кашкавал. Купуването тези хранителни отпадъци на тези цени, завишени в пъти спрямо реалната им стойност, допринася за последващото им поскъпване. Добре е да припомним факта, че увеличението на цените на електроенергията, което същите тези производители посочват като една от основните причини за повишаването на цените на тези продукти, се заплаща от джоба на българския данъкоплатец. И нека не забравяме търгашите с евтините ламаринени складове, наричани от мнозинството вериги. Там се случва истинската "магия" - умножаването на доставната цена на стоките, които предлагат, по множител две, а защо не и повече, след като все още има кой да купува на тези цени.
  • 69 Уса

    4 1 Отговор
    Това,което днес продават в българските магазини е направено със залежалите суровини на сащ и ЕС.След 2010та година Америка позволи на малките фермери да произвеждат и продават,като на пазара излязоха органични продукти.Това беше удат върху корпорациите,но те предвидливо бяха го предвидили и започнаха да изнасят своите складове към източна европа и да тровят
  • 70 Дрън дрън та пляс

    2 0 Отговор
    Вече съм на памезан, по евтинко ми излиза
  • 71 Аре стига си лъгал

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "Преди малко":

    Станало на гума Сиренето Елена е топ!!!От както са на пазара ползвам само тяхни продукти млякото 2% им е супер маслото също сиренето в кутия ламаринена е номер 1.Дори вчера си купих 5бр. х 800г.за по 12лв.бр.Вакумираното и то е много добро но не е толкова узряло и стегнато като в кутията.Преди имаха и овче кашкавал уникален като го лапнеш се разтапя става на зърна и мерише на истинско българско масло и мляко.На времето продаваха и прясно мляко няколко пъти ми се е случвало да хвърлям по малко за 2-3дни се вкисваше и имаше много кратък срок на годност.Смея да твърдя, че всичко на Елена е топ!!!

    Коментиран от #72

  • 72 А солено ли е?

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Аре стига си лъгал":

    Щот полагат повече сол с оглед бавната продажба и да трае.Ажкатже солено не става много.Напрсвиш забележка,или невинно питаш що има толко сол,вземат го за кръвна обида.
  • 73 пенко

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ ПРАВИТЕЛСТВЕН ТАПАНАРИКУС -НЕ Е НАЯСНО -КОЛКО СА- МАЛКИТЕ ЧАСТНИ СТОПАНСТВА ОТГЛЕЖДАЩИ -ГЛАВНО КОЗИ , НО И ОВЦЕ - И КРАВИ -МАЛКО БИВОЛИ !!!!!!!!!!НА ЧАСТНИЯ ПАЗАР ИМА ВСИЧКО МЛЕЧНО -ОСОБЕННО ОТ РОДОПИТЕ --- ПУЛЬО !!!!!!!!!!!!!
  • 74 Пламен

    2 0 Отговор
    Е как тогава същите продукти в други държави са по евтини от България а заплатите са във пъти по високи
    Нещо не ми се връзва
    А и със всичките евтини боклуци с който ги правят би трябвало цените да са ниски ама не
  • 75 ЗОРОВ, СПЕКУЛА, Спекула, всички

    3 0 Отговор
    Искат за година да са Милионери!! А ти ЗОРОВ подготвяш пазара за по високи цени,!! Ще си внасяме Сирене от други страни!! Така се постъпва по Света!
  • 76 Сега

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "точно така е":

    Русия сега доказва на целия свят,че е империя на злото и Путин е неин достоен водач-световен злодей и садист.Ти, който смяташ варварството за Велико,заминавай веднага да бъдеш мобилизиран от любимия ти Путин в Украйна.Когато България се изчисти от такива освирепели хора,доволни от жестокостите на Путин, ще се оправим.Ние нормалните хора искаме мир.
  • 77 Демократ

    1 0 Отговор
    Ченгето Зоров,колега на Борисов от милиционерската школа в Симеоново, изпълнява задкулисните сценарии за терор над хората.Сега мафията иска да докаже на българския народ колко е зле всичко без банкянската мутра, затова досега пРезидента не е връчил мандат за правителство. Безпрецедентно 2 месеца след изборите президента да управлява с нескопосанто си правителство.С терора с млечните продукти,от които имат нужда от бебе до баба,се доказва какви КГБ кадри ,напълно безчовечни, ни управляват.
  • 78 ЗОРОВ е Врачанки Измамник!! Щом се

    1 0 Отговор
    Появи тоя, на другия де прясното млеко поскъпна с 1лв и вече мина4лв в Някой магазини!! Този е Шеф на ОПГ Млечни Спекуланти!!
  • 79 До78 Врачански спекулант

    1 0 Отговор
    Врачански
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове