Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 10:22 5 690 17

Бащата на Сашко: Чувствам, че го държат някъде против волята му

  • сашко-
  • издирван-
  • перник-
  • дете-
  • баща

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават и грешни сигнали от бащата на изгубеното дете

Бащата на Сашко: Чувствам, че го държат някъде против волята му - 1

Спира мащабното претърсване за изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава, но повече няма да бъдат организирани огромен брой доброволци по различни маршрути. Това каза Станислав Фердов, председател на БСС, който организира акции по издирването на изчезналия Александър.

Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават и грешни сигнали от бащата на изгубеното дете. „Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква координация. Иначе се лутаме по гори и паланки. Всички имат подозрения, версиите са много, че бащата го укрива, има версии, че е отвлечен от майката”, сподели Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец, предаде Нова ТВ.

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки Алекс, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той се държи някъде против неговата воля”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момчето

    25 0 Отговор
    За съжаление намаля сериозно шанса да бъде намерен жив.
  • 2 Зззз

    22 2 Отговор
    Абе детето да не било спринтьор,че по думите на бащата не го бил погледнал 5 минути ,гледал си телефона ,та да не може да го види ,детето не е ниско 5,6 годишно , едва ли там при този профилакториум е било пълно с хора. Жалко за детето ,явно краят е предизвестен.
  • 3 Много версии,

    21 1 Отговор
    а пък аз отдавна подозирам, че детето може да е отвлечено като заложник на някакъв гаф на бащата и той го знае. Няма ли поне една камера или съседи, та да се разбере поне дали е вярна версията с деня и мястото на изчезване на детето.
  • 4 СЛУЧАЯТ

    4 1 Отговор
    „ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ”☝
  • 5 Aлфа Bълкът

    27 0 Отговор
    Едва ли бащата ще убие сина си за да не го вземе само и само майката. А, ако детето му е тежало и не искал да носи отговорност, а тая го е искала,
    щял да ѝ отстъпи родителските права без да мисли.
    Или бащата е артист и е скрил детето от майката или Сашко е отвлечен. Не се чудете как се отвлича дете и как се крадат 5млн има си хора за всичко.
    Видяхме вчера как 12ч се търси дете, което на 200м от тях.
  • 6 дивака

    9 0 Отговор
    Вярно е това - някой го е приютил
  • 7 252525

    11 2 Отговор
    И аз мисля така от началото - детето е при някого, най-вероятно някоя откачалка, защото ако беше отвличане за откуп, похитителите щяха да се обадят. Да го търсят по къщи и апартаменти, да се разпитван съседи, в неголям периметър. Това дете имало ли е телефон, той се проследява лесно...Въобще, много въпроси. Хич не е по гори и паланки.
  • 8 Логика

    17 2 Отговор
    Както пишат в учебниците по криминалистика, най-често извършителят е онзи, който пръв подава сигнал. Дали и този случай няма да се окаже потвърждение на тази максима? Таткото е образован човек, нотариус, а дърпа конците посредством някакви гледачки, врачки и т.н. Да си казва всичко навреме, че хората каталясаха по баирите цяла седмица.
  • 9 незнайко

    11 0 Отговор
    Подозрението за отвличане от майката защо не го ПРОВЕРЯТ ? Щом тя "може" да го отвллече защо да не могат да я проверят, независимо дали е извън БЪЛГАРИЯ ?
  • 10 Дадада

    14 0 Отговор
    Иска един сериозен разпит и ще си каже всичко.
  • 11 SDEЧЕВ

    11 1 Отговор
    КЪДЕ Е ВИДЯН ЗА ПОСЛЕДНО?КОЙ ГО Е ВИДЯЛ?КОЙ ГО Е ЗАВЕЛ ТАМ?ЗАЩО ГО Е ЗАВЕЛ ТАМ? ПОЛИГРАФИ НА РОДИТЕЛИТЕ.
  • 12 Ивайло

    11 0 Отговор
    Претръскайте ..или майката ..или бащата.
    Има нещо гнило между тях
  • 13 Абе

    9 0 Отговор
    Знае човека..
  • 14 без име

    12 0 Отговор
    Бащата първо твърдеше, че детето е много издръжливо и може да измине незнайно колко много разстояние. После каза, че сигурно спи в някой вход, сега твърди, че е отвлечено.......
  • 15 Славея

    10 2 Отговор
    Може да звучи грубо,но всеки да си пази децата.Кой ще плаща за направените разходи за въртолети,дронове,доброволци?Явно бащата заблуждава доброволците.
  • 16 Българин

    6 0 Отговор
    Бий те му два шамара яката на Бащата и ще каже всичко.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове