Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 18:45 2 506 44

Стоян Михалев: Борисов има интерес да влизаме от избори в избори

  • герб-
  • избори-
  • борисов

ГЕРБ, ДПС и БСП искат да демотивират хората да гласуват, казва депутатът

Депутатът от „Демократична България” Стоян Михалев заяви в студиото на Нова телевизия, че големият интерес на Бойко Борисов е да „влизаме от избори в избори”.

„Целта на ГЕРБ, ДПС и БСП е да демотивират хората да гласуват. Най-пагубното е Борисов да се завърне. Тези окови, които се разпаднаха, бързо могат да се върнат”, поясни той.

„От „Демократична България предложихме да се въведат така наречените преброителни центрове. Това означава, че Регионалните избирателни комисии ще преминат в по-централни избирателски комисии”, уточни Михалев.

„Първият ред на парламента, където е групата на ГЕРБ, е представена от ренегати. Тези, които са създали ГЕРБ, са най-отзад. Представяте ли се какво унижение””, коментира още депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    10 20 Отговор
    Жалко е, че повечето хора в България не разбират разликата между лявото и дясното в политиката. Понеже дясно в родината ни не е имало от 1944 г. да видим какво ни даде лявото. Първото ляво управление тук ни донесе терор.След Априлския пленум 1956 г. се смекчиха нещата и въпреки левия уклон зададен ни от СССР, ние водехме относително дясна политика. Преди всичко, успяхме да имаме собствена държава със собствено производство,икономика и армия. Не станахме поредната чужда република. След 1989 г. загубихме всичко това благодарение на следващите леви...демократите. Те ни отнеха държавата и я превърнаха в територия. Просто я откраднаха. Позволиха ни да бъдем европейски слуги срещу няколко евро за сметка на националното ни съзнание. Сегашните ни господари (също леви) се борят срещу корупцията тук, купувайки директно правителствата. Свободата на словото се превърна в разделящо ни словоблудство. При равенството неколцина се оказват по-равни...както при комунизма...а за братството ни с ЛГБТ общността няма и дума да споменавам.

    Хора, осведомете се кое е ляво и дясно и до какво водят. На това се разчита, на нашата неосведоменост.

    Коментиран от #15

  • 2 ПУРКО

    19 18 Отговор
    ДБ ИЗРОДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 19 Отговор
    БОРИСОВ е психопат МАНИПУЛАТОР егоист лъжец крадец престъпник мутра А от и до ИЗБОРИ влизаме в СПИРАЛАТА на по задълбочена КРИЗА в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #8, #28

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 __!__

    13 15 Отговор
    Всички имат интерес и полза да има постоянно избори,3 4 месеца на хранилката като депутат,после на всеки избор върви субсидийката на частните организации наречени партии ,отделно депутатите нямат никакви отговорности и така,в бъркотията ако може и нещо да се присвои добре дошло.Затвор за вас и съд пред Господ.
  • 6 🇧🇬🟫🇧🇬

    1 19 Отговор
    Корнелла Нинова БКП Б БСП Д ДС-чума двадцатого века, аве Эй, корнелло, сделайте себе Энну “Mea Culpa", об обезлюдении Болгариями Ма, услышим от Вас “Mea Culpa " за обез“обезлесение болгарского крестьянина И уничтожение болгарского села, болгарских земледельцев и Болгарской крестьянской семьи и сельского хозяйства”🟫
    Корнелла и Чумные БСП, которые БКП и снова хотят быть БКП,
    Прокл прокляты, чтобы быть ЦК БКП / БСП/ДС Чу чума, чтобы встряхнуть вас Ма Корнелла/Цкак Бкпто / Бспто Ма науч научили нас, как убить Ма, зехте нашу землю Ма, вернуть нам землю и имущество Ма🧣🟫🇧🇬 проклятой Коммунистической Чумыфу ПФУ.

    Коментиран от #22

  • 7 Зелен Демократ

    8 15 Отговор
    Един сладур в Нашите редици, често си играем на гоненица и си казваме- ти го гониш Михаля, а като го хванем, е, няма да се хваля :)
  • 8 ПРИПОМНЯНЕ

    14 19 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските агентурни\"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....В българската политика през последните години, освен Бойко, доста други значими фигури са руски резиденти или агенти,.... нека не се заблуждаваме за размера на тази шпионска мрежа, изграждана тук в продължение на 2 (два) ВЕКА, НАРОДЕ????

    Коментиран от #19

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сирене

    19 15 Отговор
    Големия интерес на България е да няма ДБ.
  • 13 Тоя за нищо не става

    20 11 Отговор
    Харчи държавни пари
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 сирене

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    Можеше и по зле да го напишеш това, признай си..

    Коментиран от #17

  • 16 Този

    14 13 Отговор
    Стоян не беше ли преди години певец ? Не, че някой може да си спомни поне една негова песен. Беше много безличен. Та какво завърши та се издигна до политик в Парламента, че да решава съдби на хора
  • 17 Петьо Петров

    2 14 Отговор

    До коментар #15 от "сирене":

    Не съм писател, а човек с мнение. Ако можеш ме опровергай, ако не...не словоблудствай, моля!

    Коментиран от #21

  • 18 666

    14 15 Отговор
    Не го познавам този Михалев но той говори пълни глупости. ГЕРБ винаги ще бъдат първи така иска народа. Защо трябва след 30 години да връщаме комунизма в лицето на Радев и неговата банда ДБ и ПП. Хората не искат повече комунизъм др. Михалев.
  • 19 СОФИЯ

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    СПАРТАК е ДОБРИ ДЖУРОВ АРМЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ в БНА

    Коментиран от #29

  • 20 Кирил Шутков

    9 13 Отговор
    Лено, довечера пак като снощи, нали!?
  • 21 СОФИЯ

    12 1 Отговор

    До коментар #17 от "Петьо Петров":

    мутрите не са ЧОВЕЦИ а престъпници
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Стоян Михалев "политика"

    11 10 Отговор
    Ли го каза бре?
  • 24 Тоя да не е от „Демократична България”

    12 11 Отговор
    Личи им от километри по простотията
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Никола

    10 10 Отговор
    Михалев = професионален лъжец.
  • 27 Хахаха

    11 11 Отговор
    Тоя некадърнен музикант къде се бута в политиката.Ама понеже е некадърен музикант то друго не му остава.Все една гледам радеффф,абсолютно некадърен военнен станал политик.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 копи пейст

    3 11 Отговор

    До коментар #19 от "СОФИЯ":

    Министърът на войната, Иван Маринов е ...........зет на българския комунист Георги Кирков.1 Взема участие в Балканската и Междусъюзническата война като доброволец. През Първата световна война е пилот в авиацията.2 По време на военните действия се запознава и става приятел с българския офицер тогава поручик Фердинанд Козовски, по късно генерал и деец на БКП3. От 1920-те години започва да симпатизира на комунистическото движение, вследствие на което е един от малкото български офицери които не взимат участие в проведения на 9 юни 1923 г. военен преврат за сваляне на правителството на БЗНС на Александър Стамболийски, подкрепено от БКП, като в следващите години тайно сътрудничи както с представители на СССР в България, така и с членове на БКП(БРП(к))1.
  • 30 Мнение

    10 11 Отговор
    Не е вярно това.Скандалите непрекъснато ги прави Кирчо.Отделно само пуска някакви клевети по адрес на опонентите си без да има никакви доказатлества и така скарва всички.
    На предните избори си имах много работа и не следях новините,но на тези ми направи много голямо впечатление как някакви "политолози" се изказваха,че нямало смисъл да се гласува,защото щяло да е същото.В коментарите към новините от укро пропагандата където бълнува комунисти,болшевики и т.н. ни призоваваха въобще да не ходим на избори и спорих с тях,че трябва иначе после нямат право да мрънкат.Явно колкото по-малко гласуват толкова по-лесно се манипулират машинките.
  • 31 Краси

    13 11 Отговор
    Интерес да влизаме от избори в избори има президента, посочен от Решетников, кликата от приближени му агенти на ДС и разни полотиканчета като бойкикев и гнома от ДБ, които уж десни, пък коленичеха пред него, във физически и политически смисъл. Така, че михалев да не прехвърля вина от "болната глава на здравата глава". Помним кой вдигна юмрука, кой организира платени протести, кого дирижираха от Дубай и родния олигархат, кои коленичиха пред президентството, кои, уж десни гласуваха за манолова и радев.......

    Коментиран от #36

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 хихи

    0 17 Отговор
    Да, да освен това Барисов е и самосвал. Самосваля се от власт вече колко пъти и печели следващите избори.
    Отдавна разправям, че си плати сам протестите от 20 година, набута Хардвардските Изамници във властта, те за благодарност го изпраха...

    Коментиран от #35

  • 34 Сабрутев

    9 10 Отговор
    Михале, Михалеее! Не става само с гьон,суратлък. Трябва да имаш и чест и достойнство! Стига повтаря като папагал опорките на Киро
  • 35 Каналин Цолов

    11 1 Отговор

    До коментар #33 от "хихи":

    И в тоалетната е като самосвал от раз пълни гърнето
  • 36 Хаха

    2 10 Отговор

    До коментар #31 от "Краси":

    Не спорете кой е.Сатанистите са.В хаос сме,защото някакви вещици правиха вуду на НС и разнасяха ковчези.Омагьосаха всички политици да се карат по между си и да няма разбирателство.
    Шега,майтап...наистина от тогава не могат да се разберат.
  • 37 Промяна

    6 10 Отговор
    Този ли ще оправя държавата потрис един неуспял певец се наредил на хранилката на парламента нищоправещи високо платени падение не и пука за държавата
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 мммм

    1 5 Отговор
    Стоене,ти откога стана политик,бе калъф смотан ?
  • 42 Стефан

    1 0 Отговор
    ДБ нямат вече интерес от нови избори, защото вероятността им да влязат при всеки следващи намалява все повече и повече.
  • 43 # идиоти вън

    0 0 Отговор
    А пък Стоенчо има интерес да си кротува у парламента със заплатка от народа!
  • 44 # идиоти вън

    0 0 Отговор
    А пък Стоенчо има интерес да си кротува у парламента със заплатка от народа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове