Last news in Fakti

18 Декември, 2022 07:14 3 201 76

Борисов: Промяната били млади хора?! Той Денков е колкото мене...

  • бойко борисов-
  • герб-
  • продължаваме промяната-
  • правителство

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че Николай Габровски е отказал да участва в следващ кабинет с друг мандат

Борисов: Промяната били млади хора?! Той Денков е колкото мене... - 1
Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че без подписан документ за ясно и прозрачно управление предсрочни избори са неизбежни. По думите му от "Продължаваме промяната" ще предложат прикрит партиен кабинет, предаде Bulgaria ON AIR.

От Варна Борисов заяви, че без предварителен документ за ясни политики съставянето на редовен кабинет ще бъде обречено.

"Гледам техните стъпки, те имитират това, което направихме ние само че с прикрит партиен кабинет – няма да са Киро и Асен премиери, ще е Денков отпред, нещо, няма кого да излъжат", заяви Бориосв.

Последва и остра критика от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към бившите управляващи от "Продължаваме промяната" и техните симпатизанти.
"Промяната били млади хора – той Денков е колкото мене", коментира Борисов. "Аз не знам къде са им мостовете. Еконта дойде, излъга ви, налага ви хубаво, ама точно като тези промоутърите, където лъжат с тиганите и прахосмукачките. 4 магистрали, 5 моста, 6 тунела и българите викат: "ай, въй, каква работа", гледай какво ще ги направят", каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов разкритикува и фискалната политика на Асен Василев.
"Правителството трябва да има излишък в бюджета, тогава се опитвах да им обясня на хората с мазнинка да имаш за зимата, да имаш нещо. Ние им оставихме 15 милиарда, сега те ни слагат по 15 милиарда дълг на месец, на година", посочи Борисов.

Той отново заяви, че не се е виждал с президента Радев. Потвърди и че Николай Габровски е отказал да участва в следващ кабинет с друг мандат.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Весо

    46 21 Отговор
    Ако беше изгонил навремето Сорос и платените НПО-та щеше да си управляваш както Орбан в момента!
  • 2 Аве

    41 15 Отговор
    Тулупа е прекалено мекушав отпред раздава, отзад го крадат със сакове!
  • 3 Последния Софиянец

    42 8 Отговор
    И двамата сте за затвора!Ще излежите колкото можете.
  • 4 Дядо ви Курти

    80 20 Отговор
    Това чудовище няма грам морал..
    Лъже от сутрин до вечер, крадец, лъжец, рекетьор...Мутра от СИК....
  • 5 Ангеларий

    71 19 Отговор
    Престанете да показвате тази отвъртителна мутра...
  • 6 да де

    63 11 Отговор
    Между тиквата и Дянков има малка разлика в прочетените книги.

    Коментиран от #13

  • 7 Дедо ви

    45 24 Отговор
    Вече омръзна на всички с тъпите ли лафове. Но и тия новите не стават за нищо. Откраднаха за 6 месеца толкова, колкото толупа за 12 години. Изхода е забрана на всички партии, както едно време. Тогава за 3 години България дръпва напред и българският златен лев е бил търсен навсякъде.
  • 8 Лост

    36 6 Отговор
    Значи си признава за кабинета.
  • 9 Цецо

    22 20 Отговор
    Ванга е казала "мутра ше ви оправи"

    Коментиран от #29

  • 10 ГЕРБ

    29 52 Отговор
    ПП са гадни подли шарлатани
  • 11 Макс

    55 18 Отговор
    Каква толупщина се лее от всяка дума . Борисов използува Габровски като смокинов лист , а ПП предлагат политически кабинет с партийни кадри, както е нормално за всяко правителство . Много ми е вътрешно /думи на Толупа / да чета гербаджийски глупости. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #17

  • 12 Дидо Д

    20 20 Отговор
    Боко не е притеснен защото се е наговорил с Радев и Янев за 3-ят мандат да управляват!
  • 13 ГЕРБ

    27 22 Отговор

    До коментар #6 от "да де":

    Дянков е пълно менте брато колкото ти си академик толковаи той

    Коментиран от #18

  • 14 Деций

    50 22 Отговор
    Абе ти не можеш да му обуеш сандалите на Денков бе примат!Денков е фин, интелигентен,образован,той е академик,а не като теб измислен генерал,прочел една детска книга до половината!С него ли ще се сравняваш?Ти си на едно ниво със селските чобани!Помня един подобен случай,с Много уважаваният журналист Димитрий Иванов и Иван Костов.Каква била разликата между тях.Димитрий Иванов му отговори ,че разликата е един вагон книги!Ти си същата смешка,и грешка на природата.Дори самият ти вид и начина по който изглеждаш е отвратителен!

    Коментиран от #21

  • 15 Самата идея че

    37 11 Отговор
    Продължават да дават баце толупа по телевизията всеки ден и че шанса да спечелят изборите пак е огромен говорат колко обречена е България! Едвали някой вярва в бъдещето на държавата и то нормално ГРОБ са надвиснали над България
  • 16 Да бе да

    42 12 Отговор
    "Промяната били млади хора – той Денков е колкото мене"
    🤣
    На какво ? На височина , на образование или на филии със свинска мас 😁?
    Не го показвайте този регенерат, че и кокошките спряха да снасят 😁
    бокооо пъпеш симитчийски спри се бе поплювко недолюбен
  • 17 ПСР

    27 9 Отговор

    До коментар #11 от "Макс":

    Лее се,та и не секва.Но къде е Той,къде е Денков...Сега темата ще е "Професорът Ми,е по-добър от академикът ти."
  • 18 Макс

    34 11 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    Вие гербаджиите така и не научихте името на академик Денков. Това говори много за интелектуалнато ниво . Разликата в прочетените книги от Борисов и Денков са тонове томове. Толупа води само по килограми телеса, което е вредно за здравето му. Никога ГЕРБ !
  • 19 БеГемот

    6 17 Отговор
    Искал е да каже колкото мене умен....
  • 20 ГЕРБ

    11 33 Отговор
    Денков е пълно менте

    Коментиран от #35

  • 21 един

    11 25 Отговор

    До коментар #14 от "Деций":

    Не знам къде се е провел и дали въобще е имало разговор м/у Иван Костов и Димитрий Иванов,но имай предвид че Костов е доцент/по-каквато и ще специалност да е/!Освен че е доцент,Костов има и аналитичен ум,а това не става без да си чел много книги,драги!Щом вярваш на думите на Дмитрий за Иван Костов,значи и ти толкова си чел!

    Коментиран от #22, #27

  • 22 Деций

    27 3 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    Аналитичният ум е природна даденост,това е унаследено качество,останалото са придобити качества,в следствие на образованието и практика.Аз съм свидетел на това време и знам кок кой е в тази страна.Следя нещата от времето малко преди да излязат тезисите на партията и после 56 постановление.Дмитрий е с невероятна обща култура и знания,човек енциклопедия,Мавъра не е от тази категория.Да аналитичният му ум се прояви ярко в създаването на Сапио и други фондации,с Разбойническо Ментърджийската приватизация,с продадените активи по тогавашни цени за 28 милиарда $,на цена от малко повече от 2 милиарда,с Авиокомпания Балкан за 160 хиляди $ на Гад Зееви,със Соди Девня,със Каолин,и да не изброявам.Помня почти всички "сделки" ,на някой съм чел дори и правните анализи,и зная детайли от схемите как се отстраняват инвеститори за да стигне до РМД.Така ,че Преподавателя по политикономия в Симеоново,със съпруга секретар на БКП има много поздрави от Димитрий,че даже и от мен!В тази Държава не живеят само безпаметни същества,и до като са живи и истината ще я има!

    Коментиран от #32

  • 23 Дзверо

    27 10 Отговор
    Колкото е прост, два пъти повече е нагъл, а явно го е хванал и амнезията!
  • 24 АЙ СТИГА БЕ

    26 6 Отговор
    Само дето Денков е академик, а твоят "младеж" от финансовото министерство е със Свищовска диплома и пордимски манталитет. Простото си е просто.
  • 25 Но пък

    25 5 Отговор
    ти си два пъти по-дебел ... и 100 пъти по -алчен и просТ !
  • 26 сикве

    26 7 Отговор
    Най простия пожарникар на планетата, дето лъже и краде като сиганин, не може да живее без да пусне интрига. Така живее този паразит и калинките му. За да живеят на гърба на българина със заплати по 10 хиляди лева на месец лъжат кои колкото може. За 12 г. този некадърник не вдигна нито заплати нито пенсии и ни завлече на дъното, а с пулни шепи си пълниха чекмеджетата и банковите сметки. Тоя българите ако знаят колко ги е ограбил за 12г. ще го тричат в зайчарника му сутрин обед и вечер.

    Коментиран от #43

  • 27 Деций

    11 2 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    Само забравих да ти кажа,че това не става в директен,а в задочен разговор.Ако случайно знаеш какво е това има тълковен речник!
  • 28 Непознат

    9 3 Отговор
    Но не на акъл
  • 29 Не..

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Цецо":

    Беше казала "руса жена ще ви оправи"! Понеже мъжете са на свършване.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Не му обръщайте внимание на този луд чов

    21 5 Отговор
    Тиквата утре ще каже,че помни като е бил малък Бойко Рашков,как е идвал да арестува дядо му...

    Коментиран от #55

  • 32 един

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "Деций":

    Не се иска само памет да имаш,а се иска и малко да разсъждаваш!Правителството на Иван Костов дойде след една хиперинфлация и банкрутирала икономика/помниш ли?/,външни дългове над 10-11млрд$ при неработеща икономика/помниш ли?/,фалирала банкова система,огромна безработица,окрадено и обедняло население/помниш ли?/,на срещуположната страна една комунистическа клика която открадна парите на хората и с настървение чакаше да ги вложи в касовата приватизация/помниш ли?/ като изкупи на безценица всякакви изгодни предприятия и икономически субекти!На фона на цялата тая мрачна картина,правителството на Костов нямаше друг изход освен да сключи споразумение с МВФ който да отпусне жизнено важни заеми за да функционира държавата и икономиката като цяло!НО,парите се отпускаха на траншове и само при едно условие:Бърза приватизация и продажба на всички продаваеми/и стратегически по-маловажни/ държавни активи които предизвикват инвеститорски интерес,за да може икономиката да започне да функционира,а заедно с това да влязат свежи пари в хазната,която да започне бавно да връща отпуснатите кредити от МВФ!Когато икономиката е докарана до колапс и няма пари в държавата,кредиторите няма да те чакат да продаваш когато на теб ти е изгодно,ти си поставен под натиск!Ако БСП не беше окрала и фалирала държавата преди Костов,приватизацията можеше да бъде много по-успешна,но целият този грабеж беше умишлено предизвикан от комунистите и началниците им във Москва,за които сега леят кръв и

    Коментиран от #41, #60

  • 33 Мазника

    16 5 Отговор
    мазнинка търси, но за него и за кликата му! Народа проЗт пак ще духа супата на пролет,след изборите!
  • 34 факт

    17 5 Отговор
    По-млади са от вас. Сравнете средната възраст на парламентарната им група с вашата!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Венцислава

    12 2 Отговор
    Бля бля,но по - акъл не сте равни,нали???

    Коментиран от #67

  • 37 БАЙ ГАНЮ

    13 1 Отговор
    КОЛКОТО МЕНЕ НА ГОДИНИ, ИНАЧЕ ПО АКЪЛ НЕ МОЕ МЕ СТИГНЕ.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 един

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "един":

    Грешка в последното изречение:"за които сега леят сълзи и сополи"!
  • 42 демократ

    6 2 Отговор
    факти приличате ми на в-к работничесто дело през 1965 година когато главен редактор бе георги боков това сте вие
  • 43 спомен

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "сикве":

    Явно ти е много къса паметта или просто не си бил пораснал, но то за това си има статистика, можеш да влезнеш и да прочетеш.
  • 44 Бивола от Банка продължава да си повтаря

    12 2 Отговор
    Лужите!!
  • 45 Бамбука

    11 4 Отговор
    Колко смел човек. Затова и върнаха хартиената бюлетина за да могат да разнасят чувалите по магистралите дето ги построи. Опс от БНБ заявили, че нямат хартия за машинното гласуване. Колко радост в очите му !
  • 46 ,бнф

    11 4 Отговор
    От сутринта ли ни зомбирате с тоя? Малко ли бяха мъките ни 12 год., та продължавате да ни измъчвате с негови изказвания и снимки?
  • 47 Млади са,да

    11 5 Отговор
    Младички гласуват за тях,а и пенсионерите,защото само ПП им увеличи достойно пенсиите.А не като теб,Борисов с по 3-4 лв.на година.И показваше такава омраза към тях,че чак ги наричаше ,,излишен матРиал".И децата ,и внуците на пенсионерите са доволни,че поне финансово няма да помагат.Не разбра ,че хората сме свързани като свински черва

    Коментиран от #49

  • 48 ЕГН

    15 3 Отговор
    Може да сте набори , ама той много по образован и възпитан от теб . Повечето хора се срамуват от държанието ти . Мазниш се на силните и мачкаш слабите , лъжеш , крадеш съсипа държавата .
  • 49 Офффф

    5 11 Отговор

    До коментар #47 от "Млади са,да":

    Сериозно някой е гласувал за Пълното Пропадане?!Хората им бяха бесни за лъжите и как ни докараха високи цени.Никой освен ботове няма да гласува за тези!Машинките са бъгнати.
    Били увеличили пенсиите обаче това е дело на Нинова,а не на тея.Обаче цените колко се вдигнаха?!За нищо не стигат парите.

    Коментиран от #51, #56

  • 50 ттт

    15 3 Отговор
    Тоя плон дер кво го показвате.
  • 51 ттт

    5 5 Отговор

    До коментар #49 от "Офффф":

    Като не ти стигат парите повечко работа, а не мрънкане.
  • 52 Плевнелиев

    12 2 Отговор
    Винету никой не те взема на сериозно! Бягай при бай Ставри докато е време.
  • 53 Поправи се

    11 2 Отговор
    Но е човек ане тиква чекмедже бандит,явно не е като теб.....Внедруна във власта МУТРО !!!!!!!
  • 54 Навалний

    12 2 Отговор
    Колкото тебе, но е академик, учен, умен и образован, а не неграмотник като тебе и Тиква!
  • 55 Бойко Шкафа

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Не му обръщайте внимание на този луд чов":

    Още си спомням като бях в 1-ви клас ученик,как Бойко Рашков заедно с Кирил Петков дойде и арестува дядо ми, и го хвърлиха на 🐷🐷🐷 в Белене... Негодници такива....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 имаме грешка тулуп , прав си

    8 1 Отговор
    Прост , силата ви е в това , не че успявате да ни лъжете , а в това , че ни отвратихте , това е и голямата ни грешка , та да можете с едни 17 % да си правите каквото си искате с нас и държавата ни , доколкото все още е останало нещо от нея от вас .
  • 58 Някой

    10 4 Отговор
    Простака си е простак.Няма по голям лъжец и крадец от тиквата.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Деций

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "един":

    Истината е до някъде такава.Освен това което беше за масова консумация като информация,има неща които не знаеш.Кака и кой предизвика кризата,и защо.Това по медиите го няма.Не желая да влизам в подробности,за приватизацията,и изпълнението на след приватизационните договори,за преговорите със "стратегически" инвеститори,за начина по който се отстраняват топ световни концерни,когато някой е решил ,че трябва да придобие определен актив,при това на масата бяха сложени монополни и стратегически комбинати които винаги са били на голяма печалба и продаваха на международния пазар с утвърдени договори.Тук не говоря за ВПК.Само ще ти кажа,че ситуацията със заемите от МВФ беше изкуствено инспирирана.България стоеше много добре във финансово отношение,далеч от сегашното плачевно състояние.Някой ден истината може да излезе,но никой тогава няма да го интересува това.Монетста има две страни,не го забравяй.

    Коментиран от #63

  • 61 НЯКОЙ

    9 4 Отговор
    Колко много глупости - това да говориш глупости и всъщност нищо съществено да не казваш, ще остане запазена марка на ГЕРБ - игла в копа сено, когато даже няма игла !
  • 62 А1А1А1

    7 3 Отговор
    Не давайте трибуна на неграмотни хора, дори да са психично болни, дори да са бивши министър председатели! ГолЕм срам, за всички нас, 12 години да ни управлява такъв тъпанар!
  • 63 един

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Деций":

    Нямам и претенции да знам всичко,но не е трудно човек да се досети по-какъв начин беше придобит примерно Нефтохим-Бургас/накратко с "извиване на ръце",като ти спрат газа примерно,или подръжката на АЕЦ/!
  • 64 Диамантената ръка

    7 1 Отговор
    А, Денков поне две книги е прочел, не само Винету...
  • 65 бягай бе

    4 0 Отговор
    Кой те брои бе хаймана!.....
  • 66 милен

    2 0 Отговор
    дано денков краде по малко от тебе
  • 67 милен

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Венцислава":

    то боко има акъл колкото една копърка ама си покрадва
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 123

    1 2 Отговор
    Знаете ли кога Денков стана академик? В месеците на управление на Киро .....Случайно ли е се чудя? Морално ли е, почтенно ли е?
  • 70 Промяна на промяната

    0 2 Отговор
    Баце не Баце, сега заредих на 2.68 при Кирчовците беше 3.40, така че промяната на проманата е факт.
  • 71 123

    2 0 Отговор
    ТА ТИКВО ТЕЗИ ОКОЛО ТЕБ младежи СА ТИ ПОДЛОГИ И ПОСЛУЖКОВЦИ А ТИ ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА А НЕ ПО СЕДЕНКИТЕ ДЕТО ОРГАНИЗИРАШ И ЗАБЛУЖДАВАШ ВСЕ ОЩЕ НАРОДЕЦА КОЙТО ТИ ВЯРВА СРАМОТА ЛЪЖЕЦО
  • 72 бсфн

    2 0 Отговор
    Колкото тебе но ти си изпроси генералския пагон бе лейтенант прост но си купи с народна пара брониран джип сикаджия т-п
  • 73 Читател

    0 2 Отговор
    Гн Борисов, навсякъде е пуснал, млади пеленачета, пипала. Трудно бихте го изринали, дори и сорос не би могъл, а знае ли се дали Чапо, не е с ББ. Той е един от най богатите Чапа в Щатите. Примирието от ваша страна, за да оцелеете покрай господин Борисов. Той е зрял, живял и видял много, а ипон са многобройни, банкерите са зад него, и кой ли не, щом господин Радев се примири и не можа да го надвие, защо и вие не последвате господин Борисов. Лично мнение.
  • 74 Гост

    0 0 Отговор
    Затвор. Ако можехте бихте го затворили, но уви, излишни подмятания, но няма кой да ви се върже. Хората са обезверени. Бедни и богати. Заможните повече реват, имат по много жилища, гаражи, коли и си искат както са живяли навън, но тук е бедна България и кога им кажа, защо тогава се върнахте, на въпроса нямам отговор. Алчността е болест, лудост. Знаем, че парите са важни, но какво да кажат хората, които са с ниски заплати и малки пенсии. Щом искаш пари, заминавате на запад и там работите на 2,3 работи. В България всичко е запазено за тяхните хора. Избираш, или в бг безработен, или навън. Частника си взема децата. Държавното писах вече, е резерве. Избираш глада оред труда. Нищо, че си завърлил западен университет.
  • 75 Никси

    1 0 Отговор
    е у всеки стадо овцете Требе да си знаят овена като ги повежда , Требе да има винаги по един дрът пергишан сред младите , нали.така? за мирис и цвят само !!!.
  • 76 Гарантирано от тиквата

    3 0 Отговор
    Лъжец и Крадец !!! Нагледахме се 12 год. на "Професионализма" на гроб !! Яко крадене и Лъжене, Лъжене и "Яко Крадене !! И хвалби хвалби, Наглост и Простотия !! Това, видяхме за 12 год. неадекватно крадливо управлението на тиквата !! Нищо друго, цяла Европа ни се смееше, най вече на толупа , колко е прос, неук и неграмотен е !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове