13 Януари, 2023 22:20 4 422 156

Хампарцумян за еврото: Решението е взето. Представете си княз Борис I да прави референдум за християнството

  • хампарцумян-
  • евро-
  • княз борис първи-
  • референдум

"Гърция  взе облака на Microsoft, взе облака на Google.А ние тук се състезаваме между Ружа Игнатова и "Нексо", каза банкерът 

Хампарцумян за еврото: Решението е взето. Представете си княз Борис I да прави референдум за християнството - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Четирима души са обвиняеми по аферата "Нексо". От прокуратурата дадоха нови подробности около мащабното разследвани за финансови измами и пране на пари. Как България попадна пак в международен скандал?

"Много е вероятно цялата тази акция да бъде провокирана от въпроси, които чужди разследващи органи са задали, защото "Нексо" са оперирали тук, но са предлагали услугите си и продуктите си извън България. Причинно-следствените връзки са сложна работа, но така или иначе имаме Гърция, която не е най-голямата IT сила в региона, но взе облака на Microsoft, взе облака на Google. Ние тук се състезаваме между Ружа Игнатова и "Нексо", каза банкерът и финансист Левон Хампарцумян в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му не бива да обвиняваме държавата.

"Това са хора, които са поели отговорността да правят бели. Тези милиарди изглеждат страшно много за няколко години, но ако ги вземете спрямо обема на финансови трансакции в света, те са една малка прашинка. Не бих изключил цялата операция да е започнала с по-скромни цели. Тези хора, които са го направили това, включително "Хелп карма", това са локални неща. Изведнъж стигаме до глобална операция", допълни Хампарцумян в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Дефиницията "валута" за криптоактивите е грешна. Това не е валута, това са високо рискови криптоактиви, които някои хора предпочитат да наричат криптовалути. Започнаха да подготвят регулации, които да вкарат ред в тези неща, но ще изисква време. Традиционните институции - банки, система SWIFT, самите те се променят през последните години", подчерта банкерът.

И припомни, че последните години се чуваха думи как банките умират.

"Същевременно банковите продукти също се промениха към по-модерни - 24/7 да имаш достъп до финансовите си средства. Това е един динамичен процес, в който по естествен начин привлича и хора с нечисти намерения", добави Левон Хампарцумян.

Според него при замесените в "Нексо" става въпрос за алчност и неособена интелигентност.

"Да кажем, че са били в добросъвестно заблуждение, докато не се докаже противното. Има редица регулативни проблеми при въвеждането на криптотехнологиите за разплащане. Надали за разплащането ще се случи в близко бъдеще, но блокчейнът ще бъде една блестяща технология, която би могла да замести нотариусите, или да им помогне със сделките и различните договори", коментира финансистът.

Той смята, че скандалът с "Нексо" ще се отрази на политическите кариери на някои хора.

"Най-големите щети са репутационни, чисто финансовите щети не са големи за България. А хората, които са инвестирали там, те си знаят защо и как", каза още Хампарцумян.

Експертът е категоричен, че влизането в еврозоната ще е полезно на най-икономически активни хора: "Каква разяснителна кампания на хора, които са свикнали да ходят в Гърция, колите са им в евро, жилищата са им в евро. Решението е взето, просто трябва да се направи. Представете си княз Борис I да прави референдум дали да приеме християнството."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Абе

    259 16 Отговор
    Както и при княз Борис и сега май ще хвърчат кухи зелки като тая на Хампарцумян, заради предателство свързано с опити за въвеждането на еврото! Евро ние не приемаме и ще направим всичко възможно да не го допуснем!

    Коментиран от #74, #102, #129

  • 4 Я бегай бе тлъст Шрек

    248 14 Отговор
    кат искаш евро оди у Хрватска. И без това не си българин.

    Коментиран от #114, #132

  • 5 Мето

    253 9 Отговор
    На този МАЗЕН арменец му е лесно да се подлизурква на господарите. Получаваше по над 200 000 заплата на месец в Уникредит булбанк без бонусите. С тях още милиони . Говори хитро и подло. Мазен гювечар.
  • 6 Последния Софиянец

    185 13 Отговор
    Искаме отлагане на еврото докато станем готови.

    Коментиран от #40

  • 7 Лек полет

    224 8 Отговор
    Този сравнява еврото с Християнството??

    Коментиран от #122, #141

  • 8 Ген. Гурко

    193 9 Отговор
    И от кого е взето без да ни пита бе, надиплен врат? Наглец!

    Коментиран от #76

  • 9 Мда

    193 4 Отговор
    Един от сдс, участвал в разрушението на България в края на 90-те години дава акъл. Странно защо се тиражират нескопосаните му коментари за еврото. По едно време беше споменал, че масата българи били прости, защото не разбирали за какво става дума...
  • 10 ЗДРАВЕЙте

    151 6 Отговор
    Здрасти бате с колко ще станеш по богат.Виж Хърватия почти са на прага отчаянието. ИДИ И ВИЖ .МОЛИЯ ТЕ
  • 11 Българин

    170 7 Отговор
    То, решението, може и да е взето, но от такива небългари - предатели като теб!
    Но това, че е взето, все още нищо не означава! Те някои взеха решение да си купят фабрики на 8 септември 1944 година...
    И понеже Господ е българин, а не арменец, малко преди да ни го набият, еврото и ЕС ще отидат в небитието!
  • 12 ТаУмВзе

    162 4 Отговор
    Арменчето, току що сравни кинтажа с Християнството! Кво повече?
  • 13 Касапин

    126 5 Отговор
    Хампарцумянчо ще отменим решението ние тъпурите дето не разбираме а ти кьв беше бе май не си икономист и всъщност кво ме интересува мнението на един никой Хампарцумянчо няма далавера Хампарцумянчо кофти се остайте в Хърваъска
  • 14 1010

    163 4 Отговор
    "Представете си княз Борис I да прави референдум дали да приеме християнството". Изключително тъпо сравнение!

    Коментиран от #145

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Русофил

    89 2 Отговор
    Българите бяха конфискували 10 милиарда в биткойни, но тихо изчезнаха в някой джоб.
  • 18 единствения

    80 5 Отговор
    начин да ме приемем еврото е да откажем да го ползваме, като разплащателно средство.От нас зависи дали сме народ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сттт

    95 3 Отговор
    Малоу.ник - кой си ти да казваш?
  • 21 9689

    109 4 Отговор
    Аман от крадци даващи акъл.Цените сега растат главоломно,държава няма,има мафия.Като приемем еврото тогава съвсем ще обеднеем.Мафиятасъвсем се е нагушила и не и дреме за простолюдието .
  • 22 12340

    90 2 Отговор
    Представяме си, как княз Борис сече глави на изменници:
    "... И той и жена му и децата му и цялата му рода!..."
  • 23 ЛЪЖЛИВ. ХИТЪР АРМЕНИН

    77 2 Отговор
    ГЛЕДАЙСИ. БАНКАТА. ДРУГАРЮ. ЯН. БИБИЯН
    АМАН. ОТ. БАНКЕРИ И. ПОЛИТИЦИ. ВЕЧЕ. 30ГОДИНИ

    Коментиран от #92

  • 24 Абе този е от

    105 3 Отговор
    банкерите. Тези ще намажат от въвеждането на еврото.
    Една съвсем малка група хора, банкери и далавераджии, ще ограбят нашия национален запас, а милионите хора ще получаат само негативите от това евро!
    Банкерите ще се възползват от изгодни евро кредити, докато ЕЦБ ще ни ограби националния резерв, който е над 50 милиарда.
    Ще ни включат в кръга на едни силно задлъжняли страни (Испания, Италия, Германия...) , за които нашите запаси ще бъдат "хвърлени" да ги "спасяваме" ние!
    Болен, здрав носи!
    Даже инфлацията ще е най-малкото, което в началото ще ни удари. Еврото ще ни повлече финансово към дъното. Пълен банкрут ни чака, ако влезем сега!
    Точно за това ни искат, въпреки че по всички показатели НЕ сме готови за такова включване към "мъртвата им валута"!
  • 25 Стоян Александров

    83 1 Отговор
    Ти не си БАНКЕР, А НАЙ- ОБИКНОВЕН КРАДЕЦ. ДОРИ НЕ АИ ЕНИЧАР, ЗАЩОТО НЕ СИ БУЛГАРИН. ТИ СИ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИ. ГОСПОД СЕГА ЩЕ НАКАЖЕ ВНУЦИТЕ ТИ. ЩЕ ХОДЯТ ПО КОФИТЕ С БОКЛУК ЗА ДА ЯДЪТ....
  • 26 Никси

    72 1 Отговор
    спокоино и твоя ковчег ще е с пирони , няма да е с цип и друг ще ти Харчи парите , с тази алчност няма да прокопсате !!!.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Срещу банкСТер

    76 2 Отговор
    Тоя отровен химикалист,пънещ се за банкер нещо започна да се изживява като всичколог. Гледах му простотиите
    и по телевизора и там още по-големи наглости изръси, но тук явно са ги редактирали.Не стига това ами приказва с вопиюща наглост,безпардонност и безочие към средностатистическия българин. Значиии... ще ме връща в средните векове...а? Е за какво скачахме с двата пръста? Нали уж за демокрация,народовластие демек? Стресиращо е презрението му към средния българин. Все му е на устата да каже простолюдие,тълпа,лумпени. За него май тия 5-10% дето се шмиткат по чежбина са българрски народ,а другото... плява. Ами като ще се връщаме назад да се върнем на древногръцкия полис,където решенията са се вземали с гласуване на всички граждани имащи право на глас. Отивам да си купя дебел вистник защото знам за какво се използва среще банкСТер.
  • 29 За съжаление

    76 1 Отговор
    Българското племе не може да разбере, че го урпавляват всякакви чужди изроди, но не и българи по произход и от там няма как да го жалят, когато го предават и продават на чужди интереси.
  • 30 Глашатай

    73 1 Отговор
    Тоз е продал всичко, род и родина. И не е ни арменец ни българин. Още по-малко е икономист. Виждате радиоточка. Глашатай. Казват му, какво да говори и той просто го повтаря. И не е задължително да го разбира, трябва само да го повтори дума по дума. Знае, че каквото и да стане той все е подсигурен.
  • 31 Никси

    62 1 Отговор
    В ПОНЕДЕЛНИК НАЦИОНАЛНА СТАЧКА , КРАЙ Е ХВЪРЧАТ ГЛАВИ !!!.
  • 32 Жреца на Ботунец

    62 2 Отговор
    Петък 13,Хампарцумян в едър план-идва инфлация,вдигане на лихвите по кредите,икономическа криза и мизерия.Този дърт,арменски козел,когато се появи в медиите и започва мор по добитъка.
  • 33 Тоя е заинтересован

    69 1 Отговор
    Да се приеме еврото,евреин долен.Беше казал че не е работа на простолюдието да решава за еврото.Тряба да яде дървото...
  • 34 РЕАЛИСТ

    20 26 Отговор
    Тръгнал да дава пример с цар Борис Първи. Ами тъпан си в бил. Ако беше избрал католицизма, нямаше да ни оставят 5 века под турско и щяхме да сме цивилизована държава, а не ориенталска, слушаща чалга. Между другото Борис Първи в искал да ни прави мюсюлмани, но обичал свинско и като разбрал, че ще се лишава, изгонил мюсюлманските емисари.

    Коментиран от #41, #57

  • 35 нннн

    34 0 Отговор
    Хампарцумян I реши ...
  • 36 цинично сравнение

    67 1 Отговор
    За християнството всички са съгласни и не е нужен референдум, ама за грабежа евро сте съгласни само вие, не и народа

    Коментиран от #44

  • 37 я23523

    63 0 Отговор
    нагъл, по-нагъл, още по-нагъл, Хампарцумян
  • 38 не мога да разбера

    56 0 Отговор
    Как хора с претенции са оперирани от всякакво чувство за такт и мярка? Ей го този, не може да не знае, че всяко негово появяване кара българите да повръщат, и въпреки всичко се появява периодично, за да ни изкара извън кожата ни. И не е само той, няма да изброявам, че списъкът от национални предатели стана твърде дълъг и е време да го редуцираме до санитарен минимум.

    Коментиран от #45

  • 39 Ента степен

    41 1 Отговор
    Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Киро, ,,,,, Хампарцумян!
  • 40 Гост

    8 33 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Кой те пита ти какво искаш? Спри да се изказваш в множествено число, защото твоите искания и желания никой не ги споделя. Купи си рубли и заминавай в матушка. Нали там ти е сърцето?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Винкело

    39 0 Отговор
    Хамбарцумяне, Борис е режел глави за християнството. Вие и на туй сте готови, гледам.

    Коментиран от #55

  • 43 факт

    48 0 Отговор
    Да сравняваш Баце, Просто Киро, Христо Иванов и Наско Пеканов с квяз Борис I не е просто кощунство, престъпление е, Хампарцумяне. Скрий се някъде и си яж парите, яж, колкото можеш повече, след теб да не остават, че до хубаво не водят - виж се на какво си заприличал и къде ти е акълът.
  • 44 Неграмотен,

    26 2 Отговор

    До коментар #36 от "цинично сравнение":

    В нета ли разбра колко са били съгласни? Попрочети малко история и ще разбереш колко глави са падали в името на Християнството

    Коментиран от #49

  • 45 ... и го активираха

    54 0 Отговор

    До коментар #38 от "не мога да разбера":

    Преди години го даваше по така скромно и обрано и се праваше на политически неутрален. Сега явно на тоя скакалец му е натиснато копчето от Козяк и го активираха.
  • 46 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    40 0 Отговор
    И ТОЗИ СКОРО НЕ Е ЯЛ БОЙ , МА СКОРО ЩЕ МУ ПРЕДСТОИ И НА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО НЕГО !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️!!!.
  • 47 Референдум

    53 0 Отговор
    Еврото щяло да е добро само за най-икономически активните? В смисъл - политици, олигарси, банкери, финансисти,бизнесмени и всякакви други далавераджии! Останалите - под вода!
  • 48 Айде бе...

    1 7 Отговор
    Е що така бе, нали Борис I беше хан? Постепенно ще си дойдем на прикаската, но поне посоката е правилната.
  • 49 цинично сравнение

    26 0 Отговор

    До коментар #44 от "Неграмотен,":

    Да, да, всичко хубаво на този свят става с борба и със жертви, за да има бъдеще за другите.
    Това не го научихте между редовете на историята. Пък да не говорим за редовете
  • 50 Стефчо

    44 1 Отговор
    Референдум ще има! И няма да има евро!
  • 51 Българин 🇧🇬

    43 0 Отговор
    Арменски крадлив бок.лук
  • 52 хехехе

    25 0 Отговор
    левонда чифута да си щрака с фотоапаратчетата и да не се изказва
  • 53 Бесен- _Язовец

    42 0 Отговор
    Тоя бандит е на гости в България и на,, решението е взето " ше си говори в Ереван в България няма да стане. Тоя кво общо има с Борис 1?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 хехехе

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Винкело":

    да видим чия глава ще падне
  • 56 Студопор

    32 0 Отговор
    До колкото си спомням, Бориз Първи избива 52 семейства, които се противопоставят на християнството. Да очакваме ли същото за тези, които не искат еврото?

    После пак да ми каже някой, че живеем в демократична държава...
  • 57 РЕАЛИСТ

    4 11 Отговор

    До коментар #34 от "РЕАЛИСТ":

    Кво са тия минуси бе. Борис Първи ослепил сина си, щото не искал да приема нова религия. Синът му вярвал в боговете на Велика България. Това, ако не е мерзост, кое е?
  • 58 Професора

    33 0 Отговор
    Нали знаете за голямата и нагла арменска уста
  • 59 Какъв си ти

    31 0 Отговор
    Ве тъп химик че ще казваш какво да се прави
  • 60 нснс

    30 0 Отговор
    тоя крадец няма право да определя бъдещето на народа си поради , че е банкер и трябва да краде от някъде си .
  • 61 Този е

    29 0 Отговор
    Сороска подметка марш в Армения ве джендър
  • 62 Гост

    30 0 Отговор
    И кой го е взел това решене бе..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Боби

    27 0 Отговор
    Представете си Княз Борис 1 и лъжец като Хампарцумян най вероятно на лъжеца щяха да му липсват части от тялото.
  • 65 Бивш канадец

    42 0 Отговор
    Парцумяне, а как Дания и Швеция отхвърлиха еврото с референдум - искаш да кажеш, че са по-просто от нас, а?
  • 66 Бесен- _Язовец

    29 0 Отговор
    Само гладната журналя му се мазяат на тоя костовиски крадец защото е мн щедър към слагачите. Тоя седасар ако не беше откраднал милиони щеше работи като касиер някъде за 1200 лв.
  • 67 Баце

    24 0 Отговор
    и ти не си цвете за мирисане, но в ДАНС се пазят и твоите зулуми, които също не са по-малки, а какъв агитпроп щеше да излезе от тебе в Белене само.......
  • 68 ИСТИНАТА

    29 0 Отговор
    Дай да видим и чуем, кой аджеба е княз Борис1, в сегашно време, а кирливанино Хампутканян!?! Мръсна Гад!!! ГАД МРЪСНА!!!

    Коментиран от #78

  • 69 ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПЕНСИОНЕРИ ПРАВО В КАУША

    11 1 Отговор
    И ПЕНСИИТЕ 3000 ЛЕВА СЕ КОНФИСКУВАТ И СЕ РАЗДАВАТ НА ХОРАТА ДЕТО РОВЯТ ИЗ КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА КОРИЧКА ИЗСЪХНАЛ ХЛЯБ И ПЕНСИИТЕ НА КУКИТЕ ГЕНЕРАЛИ ДА СЕ КОНФИСКУВАТ И ДА СЕ ДАДАТ НА ГЛАДНИТЕ ЛУДИ ОРА ДА НЕ ИЗБИВАТ ХОРА ОТ ГЛАД

    Коментиран от #73

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Опа

    26 0 Отговор
    Този сега ще ми говори за християнството, в Библията пише, че лихварството е грях. Крайно време е да помисли за душата си, а не да раздава инструкции.

    Коментиран от #93

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ВСИЧКИ БАНКЕРИ НЕ ПЕНСИОНЕРИ В КАУША

    14 1 Отговор

    До коментар #69 от "ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПЕНСИОНЕРИ ПРАВО В КАУША":

    И ПЕНСИИТЕ 3000 ЛЕВА СЕ КОНФИСКУВАТ И СЕ РАЗДАВАТ НА ХОРАТА ДЕТО РОВЯТ ИЗ КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА КОРИЧКА ИЗСЪХНАЛ ХЛЯБ И ПЕНСИИТЕ НА КУКИТЕ ГЕНЕРАЛИ ДА СЕ КОНФИСКУВАТ И ДА СЕ ДАДАТ НА ГЛАДНИТЕ ЛУДИ ОРА ДА НЕ ИЗБИВАТ ХОРА ОТ ГЛАД
  • 74 Хахахаха

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Представете си Народен съд и този негодяй да не бъде обесен! Хахахаха, много забавно!

    Коментиран от #79

  • 75 Азер

    18 0 Отговор
    Лупахме ги и пак ще ги лупаме! Наричат ги "евреите на Кавказ"..
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Язе съм

    16 1 Отговор
    Тоя е пълен тъпак. Защо йе се скрие.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Грешка

    7 0 Отговор

    До коментар #74 от "Хахахаха":

    Грешка , гласувам с +
  • 80 ИСТИНАТА

    27 1 Отговор
    Хампи, ти идиотино като ги говориш тия идиотщини за народа си, не те ли е страх, че някой може и да ти тегли куршума ей така!!!
  • 81 Сатана Z

    18 0 Отговор
    Хампарцумяне,а ако народа реши да си изтегли парите от банките,какво правиме?
    Опашки по километър,като на границата между Украина и Полша.
    Едно евро ще се обменя срещу 10—15 лъва по плаващия курс,който ще въведат.
    За обмяната банките ще взимат такси.Имаш 100 000 лв в банката,тя ще ти вземе такса от 1000 € за да ти обмени парите.
  • 82 Гошо

    20 0 Отговор
    Я ти кажи нещо за Хърватия ,остави историята
  • 83 Да не пипа с мазните си лапи

    29 0 Отговор
    българската история. Изпълнява гнусна поръчка, методично да дразни и предизвиква българите. Най-вероятно изпитва и някакво перверзно удовлетворение от това. Да бъде изпратен в Ереван и там да въвежда еврото. А тук в България възниква въпросът, нямали арменска общност, която да му скръцне със зъби или само това ни липсва, някой като този да настройва българи срещу арменци.
  • 84 Този

    28 0 Отговор
    е изтрещял. Призовавам за референдум.
  • 85 Наблюдател

    29 0 Отговор
    Как така е взето решение без съгласието на мнозинството ей тарикати

    Коментиран от #90

  • 86 КОЙ СИ ТИ?

    23 0 Отговор
    КОЙ взема решенията, които ти ни обявяваш за окончателни? Ние царство ли сме, диктатура ли е и само ни лъжат, че сме в демокрация ли? И ако твоя бог са парите, то за нас те не са божествени и присвояването им не е нашата религия, за да сравняваш еврото с приемането на християнството. Заради теб и такива като теб арогантни новобогаташи обичащи парите на хората, но не и самите хора, заставам против приемането на еврото на този етап. Когато цъфнем и вържем тогава евро и точка. Решено е да отложим еврото и няма да те питаме дори и да приемеш християнските ценности, като се откажеш от богатството си раздавайки го на бедните. ЧАО
  • 87 Многознайко

    23 1 Отговор
    Защо петниш свестните арменци бе, търгаш долен?
    Вън от България!
  • 88 Госあ

    15 2 Отговор
    Просто казва как стоят нещата. Тия с вилите в Гърция и финансово активните ще спечелят. Останалите 50% енергийно бедни и 30% малко над този праг ще духат супата. Или как беше ? 80% на любимия ви мишок професор по нещо си.
  • 89 Стругар

    12 0 Отговор

    До коментар #72 от "Дипломиран от ВИНС Варна '83-та":

    Абе,както говори, на евреин ми мяза?Ти как мислиш?
  • 90 и аз не разбирам

    25 0 Отговор

    До коментар #85 от "Наблюдател":

    Хампарцумян е демократ, че дрънка. Демокрацията означава власт на народа. Народът в по-голямата си част не иска да чуе за въвеждане на еврото, обаче Хампарцумян казва, че това вече е решено. От кого е решено, ако народът не го е решил? Кои са тези, които са решавали вместо нас? Кой ще носи последиците от решенията им и каква ще е отговорността на тези, които са решили въпреки нежеланието на народа? А бе, що за демокрация е това и какви демократи са тези? Народът не искаше да се дава и оръжие на Украйна, обаче и това беше решено вече. Народът не иска да живее в мизерия, обаче и това отдавна вече са го решили. Някакви фантоми вземат решения въпреки нас и наричат това "демокрация". По-смешното е, че тези нещастници си вярват, че няма да си платят сметката, защото са толкова самозабравени, че дори природните и божиите закони забравят.

    Коментиран от #97, #125

  • 91 Лост

    14 1 Отговор
    А ,ако не ги бяхме приели в България при турския геноцид колко арменци щеше да има сега?
  • 92 Изгониха го

    14 1 Отговор

    До коментар #23 от "ЛЪЖЛИВ. ХИТЪР АРМЕНИН":

    от банката!
  • 93 Им бе цилус

    15 0 Отговор

    До коментар #71 от "Опа":

    Спокойно,те Уникредит-Италия са му дали "индулгенция".Затова плещи глупости.
  • 94 Мнение

    25 0 Отговор
    Когато такива като тоя сравняват еврото с християнството, значи е дошло време да почистим страната си от насъбралия се токсичен отпадък!!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Хампарцумян за еврото: Решението е взето

    12 1 Отговор
    АЗ ВЗЕХ РЕШЕНИЕ ДА ОТКРАБНА ПАРИТЕ ДЕТО Хампарцумян Е ОБРАЛ ОТ БГ НАРОДА И ТРЯБВА ДА МУ ВЗЕМА РЕТИНАТА ОТ ОКОТО И ПОКАЗАЛЕЦА И ПИН КОД НЯМА ДА МИ ТРЯБВА
  • 97 Госあ

    10 0 Отговор

    До коментар #90 от "и аз не разбирам":

    Демокрация с власт на народа е само КНДР 💁 😂 Иначе, съм съгласен за референдума на Борис (всъщност единственият законен Борис, като пренебрегнем втория управлявал пренебрежимо малко), само че, Борис и Симеон укрепват държавата. Тоест, финансово активните не трябва да се гледат дали имат вили в Гърция, а какво произвеждат, колко плащат на работника и какви данъци се прибират от тях. Покрай Гугъл и Майкрософт в Гърция, пропусна развойния център за софтуер на Хитачи в Румъния. Това е цялата работа.
  • 98 Гал

    15 0 Отговор
    Изрод.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Иванов

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Арменците нямат право да казват какво да правят българите да се маха в армения
  • 103 Брах

    13 0 Отговор
    Ти лайката кондом сръчкан!
  • 104 Българин

    1 23 Отговор
    Прав е човека. Ако за такива важни неща питат народа, ще си стоим в пещерите още.
  • 105 Наблюдател

    11 1 Отговор
    Като гледам какво "дрънка" тоя, май и той ще "гушне" облака, не само Гърция
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 тоя боклук е по вреден от дявола

    20 1 Отговор
    плюс ТОВА Е МНОГО НЕПРИЯТЕН И ТЪП !
  • 108 Джордж Куни

    22 1 Отговор
    Ох сладур колко елементарно манипулираш. Решението е взето, но срок няма. Референдумът е именно за забавяне на въвеждането на еврото. Нарочно се правиш на гламав, ако мине
  • 109 ЗАТОВА ТУРЦИТЕ СА ........

    15 1 Отговор
    ИМАЛИ СА ПРАВО , ТИЯ ГАДОВЕ СА НЕПОНОСИМИ , А ВСИЧКИ ЗНАЕМ , ЧЕ СА ПАРАЗИТИ !
  • 110 Баба

    15 0 Отговор
    Не християнството, а Православието, експерте

    Коментиран от #137

  • 111 БАНКЕР И ФИНАНСИСТ БИЛ ТОЯ НЕЩАСТНИК ...

    18 1 Отговор
    ТОЙ Е СЪЩО КАТО ГЕНЕРАЛИТЕ БОЙКО И ТАНАС - МЕНТЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ПРЕДАТЕЛ - МРЪСНИК !
  • 112 СЛАВИ КОГА ЩЕ ПУСНЕ ПЕСЕН ЗА ХЪМПЪРЦУНЯМ

    15 1 Отговор
    ТАКЪВ МРЪСНИК ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ВЪЗПЯТ ПОДОБАВАЩО !
  • 113 Откровен

    14 1 Отговор
    Тоя трябва да се трича....Казах!
  • 114 Прав е

    3 16 Отговор

    До коментар #4 от "Я бегай бе тлъст Шрек":

    Човека! Спете спокойно Нищо страшно няма да стане! Еврото е нормалната валута!

    Коментиран от #115

  • 115 Братята Кабабик

    16 3 Отговор

    До коментар #114 от "Прав е":

    Както в Хърватия ли не стана нищо страшно? Чащ премиерът им се моли на търговските вериги да не безчинстват, че развалят мита за евро благодата. На тъпи ли ни правиш брачет?
  • 116 По логиката на ТОЯ

    11 1 Отговор
    РегиоАНАЛЕН евреин,ще изкара Доганските сиГани никога не са взривили вагон майки с деца на гара Буново.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 булгар

    13 0 Отговор
    хайде да направим референдум требва ли за орменяците да решават съдбата на българите
  • 121 Българин

    1 15 Отговор
    Правилно. Не можеш да питаш неграмотен народ за важни неща.
  • 122 кой ли

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Лек полет":

    е еквивалента на Борис I? И монарх ли е, че ги сравняват? До колкото знам, Борис I не е печелил демократични избори (пък било то и с купени гласове).
    Арменския поп голяма песен пее...
  • 123 д-р Косев

    0 13 Отговор
    Прав е, че въпросът за еврото е вечен решен от хората, които оперират с пари. Гащниците нямат думата по парични въпроси. Между другото, приемането на еврото е по-важно именно за бедняците. Без достъп до нисколихвени кредити, българската държава съвсем скоро ще е принудена да ограничи драстично социалните разходи заради задаващата се рецесия и сринатия кредитен рейтинг.
  • 124 мани мани

    6 2 Отговор
    гастербайтерите берящи юро реват
  • 125 Леля Гошо

    12 1 Отговор

    До коментар #90 от "и аз не разбирам":

    Преди, решенията ги вземаше СССР. Сега решенията ги взема САЩ. Единствената разлика е че американските решения са "демократични".

    Коментиран от #142

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Уса

    10 0 Отговор
    Който не е българин,но живее в България си прави всякакви експерименти с българите
  • 129 САМО ПИТАМ

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":


    "Хампарцумян за еврото: Решението е взето."

    Като е взето, защо се плаща за ежечасова ПРОПАГАНДА? Тя защо е нужна, ако можете без НАРОДА?





  • 130 Изтрит

    9 0 Отговор
    Тая Ани с капелата....с диплом за детска учителка ,що прави у Факти,че да коментира един псевдо инженер станал..,БАНКЕР
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 САМО ПИТАМ

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Я бегай бе тлъст Шрек":



    Къде в СОФИЯ има пунктове за подписи за референдум за отлагане на влизане на България в еврозоната?






    Коментиран от #133

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 АЛЧЕН ТИП

    12 0 Отговор
    Тоя мазен и алчен тип, защо постоянно го рекламирате?
  • 137 дядо

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "Баба":

    Не бабче, християнството е. То се разделя на римокатолическо и източно православно чак през 1054 г.
  • 138 111112222233333

    7 0 Отговор
    Хампарцумян за еврото: Решението е взето. Представете си княз Борис I да прави референдум за християнството

    Представете си в България дз се работи за българите
  • 139 ганю

    9 0 Отговор
    за еврото не сте готови няма достатъчно работни места
    готови са София и Пловдив останалите не
    Няма закон за спекулата затуй инфлация и низки заплати
    Боко не направи почти нищо за това живуркаше си 12 г и само папка
    храни там аверите и южняците
    докато не махнете Данчето от София ще е така
  • 140 дядото

    9 0 Отговор
    този съвсем изпростя и изнагля.що за сравнение прави с княз борис.до някое време ще предложи политици,депутати и управляващи да се наричат велики боили,а народа-парици.
  • 141 Тежко кацане

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Лек полет":

    И сравнява цар Борис с демокрацията...Икономически активни са такива като него, но мнозинството все още се чуди как да приключи месечния бюджет.
  • 142 Никси

    9 0 Отговор

    До коментар #125 от "Леля Гошо":

    напротив , сега решенията са СВИРЕПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ,но защо само при наз а ДАНИЯ и ШВЕЦИЯ какви са ?,дали имат и те такива предатели като този Арменец или УНГАРЦИТЕ ,такъв знаеш ли кога ще го търпят ? ,когато се роди нероден ПЕТКО ,точно никога на секундата е го изхвърлят този парцал , псевдо банкер !!!.
  • 143 Гост

    8 0 Отговор
    И кой взе решение без да ни питате бе, яйце такова? Ти ли си този, който ще решава вместо българите? Ти можеш да решаваш само за твоите центове, дето ти дрънкат в джобчето, разбра ли? Ние искаме референдум. Референдумът е наше право по закон. Няма да посягате на правата ни, че много ясно взе да става, каква ви е измислената демокрация. Заради такива, като тебе, все повече българи стават русофили. Трябва да имате поне две мозъчни клетки, за да разберете последиците от раболепната си политика.
  • 144 Гост

    11 0 Отговор
    Що за долна мер30ст, да сравниш покръстването на българите със сатанизмът на чуждопоклонната практика за налагане на чужда валута и унищожаване на българската такава? Ти с Борис ли ще се сравняваш бе, яйце? При Борис сме били монархия, а сега уж сме демокрация. Къде ви е демократичното право на референдум, питам? Това ли ви е демокрацията? Да ни сравнявате управлението си с политики, отпреди 1000 години. Служите си с ловки слова, но няма как да скриете истинската си същност.
  • 145 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "1010":

    Само ако знаех, че едно време съм крещял "кой не скача е червен", за да дойде това нещо и да ми връща човешките права с 1000 години назад.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Ха ха

    6 0 Отговор
    Хампацукян изравни демокрацията и монархията.С право.Каквото каже Брюксел (ФАЩ)нашите 240 боляра го приемат ,а народа да си се рови в калта .
  • 152 Ха Ха

    2 1 Отговор
    НапрЪцкумян......за Цар ли се е взел ? Да решава какво е добро за мен .......
  • 153 Лъжец долен

    4 0 Отговор
    Мръсен псевдо финансист, по-добре се скрий, но недей дава акъл на хората.
  • 154 От Варна

    2 0 Отговор
    Ти пък другарю Хампарцумян, защо се правиш на ощипан, че не си бил по някакъв начин вътре в нещата с аферите” бийткони”, та ги отчиташ като лоши за България? Пък видите ли Гърция…така, онака. Ами всички ни заобикалят заради мазните управници, от които си и ти? Чета и ми се иска да те попитам, сочейки окото си:” Тук плува ли корабче” . Сигурно не четеш нашите коментари, защото ако ги прочетеш и имаш малко достойнство, ще се покриеш в миша дупка…
    И моля, стресирате ме с тази физиономия на снимката, ще търся обезщетение от сайта. По-добре слагайте снимка на сградата на Уникредитбанк.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 ДаКастрирамеЖидаПаситт0

    1 0 Отговор
    Този и такива,като него, мястото им е при Бай Ставри . Дори Господ не иска да ги прати в Ада,за да не откраднат тризъбеца .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол