Last news in Fakti

14 Януари, 2023 06:20 6 417 35

Огнян Стефанов: Има данни, че Младен Маринов е получавал рушвет от 100 хиляди лева

  • огнян стефанов-
  • рушвет-
  • младен маринов

Една държава зависи от това каква организация е въведена от управляващите, заяви журналистът

Огнян Стефанов: Има данни, че Младен Маринов е получавал рушвет от 100 хиляди лева - 1
Снимка: Евроком

Има цитиран протокол, има цитирани лица, има цитиран номер на защитен свидетел. Това заяви журналистът и основател на Фрог Нюз Огнян Стефанов за медийните публикации, които сочат, че бившият министър на вътрешните работи и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Младен Маринов е взимал подкуп, предаде Евроком.

Самият основател на ФрогНюз сигнализира МВР и прокуратурата за това, че в делото срещу наркогрупата на Радо Ланеца има показания на свидетел с тайна самоличност. Според тях Маринов е получавал рушвет в размер на 100 000 лева.

''Много често хората са склонни за политиците да искат доказателства. Аз съм изненадан от мълчанието на медиите, защото прокуратурата трябва да дава доказателства, а ние да повдигаме важните въпроси и да разкриваме, че има такива практики'', поясни Стефанов.

''Една държава зависи от това каква организация е въведена от управляващите'', категоричен беше той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миризлив пор

    21 47 Отговор
    Прав е жабата да повдига тези въпроси. Но пък като се знае, че ходи редовно до Белград за да получава пари и нареждания от Василев, който пък бяга от правосъдието обвинен точно от Маринов ? Е тук човек започва да се замисля дали трябва да има доказателства защото прилича на очерняне.

    Коментиран от #5, #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СОФИЯ

    53 11 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    НО ВИЕ ГЕРБ сте мутри
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 3333

    84 5 Отговор
    Като беше шофьор на Мето,почти всеки ден висеше на Илиянци.После не можех да повярвам,че стана гл.секретар на МВР.

    Коментиран от #9

  • 8 Службите

    43 6 Отговор
    го изтипосаха от "загриженост" да охранява Мето , а къде е Мето ?
  • 9 За заслуги ,

    35 5 Отговор

    До коментар #7 от "3333":

    че Мето го няма.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Женя

    17 22 Отговор
    Що ли на агент от ДС, на заплата при обвиняемия беглец от правосъдието Цв. Василев, не вярвам?? Агента ще каже ли нещо за Нрхсо??? Не мисля, за тази международна измама мисирките на Прокопи мълчат, а БожковТВ и Нова продумват по някоя дума в защита..
  • 13 Да де

    44 6 Отговор
    Първо стават гербави крадци и бандити и след това за награда Тиквата ги прави депутати.
  • 14 ????????

    53 5 Отговор
    Заради гербавата корупция, кражби и простотия и престъпното бездействие на Гешев България е на опашката на Европа.
  • 15 Демократ

    52 4 Отговор
    Откакто е в политиката този човек излязоха много факти за бандитското му минало, но това не пречи да бъде на най-високи постове. Бойко Борисов е същия и е незаобиколим фактор и 12 години определя съдбата на България.Това доказва,че държавата се управлява от ОПГ. Трагедията ни е,че тези престъпници ни управляват,вместо да са в затвора и налагат модел на управление без правосъдие и морал,безогледни кражби и лъжи и затова сме на дъното.Не можем да очакваме такава банда да я е грижа за хората и държавата,те мислят единствено за себе си и лошото е,че липсва гражданско общество, което да не ги търпи.Това доказва,че има скрита диктатура, която всява страх и безсилие,няма свобода.
  • 16 Брей

    14 8 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Ти имаш ли доказателство за празните си дрънканици? Официалните медии на мафията отдавна изгониха всички истински разследващи журналисти, които добре че ги има,създадоха свои и благодарение на тях научаваме горчивата истина.

    Коментиран от #18

  • 17 Красимир Петров

    41 5 Отговор
    Младен Маринов и тиквата са доказани мутри
  • 18 Миризлив пор

    17 5 Отговор

    До коментар #16 от "Брей":

    Кое е празни дрънканици? Че точно по времето на ГЕРБ по точно на Маринов "гръмна" банката на Василев? И след това ходенията на жабата до Белград? Интервюта с Василев и ползване на медията като трибуна? Съгласен съм, че на гербавите не им е чиста работата, ама ако се отправят обвинения да са с доказателства а не да са пускавици от платени "журналисти", утре може и теб да подгонят и оплюват.

    Коментиран от #19

  • 19 Брей

    27 5 Отговор

    До коментар #18 от "Миризлив пор":

    КТБ я гръмна точно Герб и Гл.прокурор Цацаров , а Гешев беше разследващ прокурор и точно заради успешната прикриватура изгря звездата му на гл.прокурор.Мутрата Борисов командва огромния грабеж, а стана огромен защото той нареди всички големи държавни фирми да работят с КТБ. Като дрънкаш нещо първо разсъждавай върху фактите.Всички като тебе, които защитават мутрите,са против Огнян Стефанов.

    Коментиран от #30

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Факман

    4 13 Отговор
    Един казал,че друг казал,че незнам си кой казал.Това е малко несериозно.
  • 22 карамфила

    13 3 Отговор
    Всичко започна когато изгря звездата на ОПГ ГЕРБ която е създадена със значителна помощ, предимно от фондацията на ХСС "Ханс Зайдел" и дори името на партията беше измислено от съветниците на фондацията.
  • 23 "Ха ха ха"

    6 6 Отговор
    Тая мисирка , много охранена ...
  • 24 Задкиил

    19 2 Отговор
    Какво да се чудим. Просто по съществуващата схема , на Главния секретар на МВР са се полагали по 100 000 лв. за "услуги". Никой не дава пари напразно.Бойко Борисов вкара мутренската организация в системата на МВР и не само там .Оттам нататък какво да очакваме - Рекет, чадъри за много пари, влизане в схеми на разпространение на наркотици , превоз на мигранти, такси "спокойствие" , отказ от разкриване на битовата престъпност , непосредствена връзка и охрана на криминалния контингент , тотална защита на престъпници. И всичко си е организирано с Прокуратура и магистрати - алчни и крадливи юристи имитират работа като прекратяват делата по "липса на доказателства" .Отлагат знакови дела и чакат да прекратяват делата по давност. Изобщо мутренските похвати са в цялата държава.
  • 25 Българка

    17 3 Отговор
    Въпросът е защо от 2017 година до сега Каскетурата не е повдигнала обвинения и не е разследвала, не разследва и сега корупция и участие в ОПГ с мутрите след като има писмени доказателства колко стотици хиляди лева е получавал Министър на МВР от осъдени престъпници,за да ги покриваа. Намерени са техните тефтерчета, в които мутрите, обвиняеми за престъпления , собственоръчно са си водили счетоводството. Сумата, която са описали е общи 780 000лева. Има и свидетел,който е дал показания за стотици хиляди, дадени от престъпниците на Младен Маринов. Та защо още не му е поискан имунитета и не е изправен за престъпленията си пред български съд. В същото време Каскетите тичат след вятъра и търсят с какво могат да скалъпят обвинения срещу ПП и ДБ

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Пенев

    7 1 Отговор
    Сега агент АКАДЕМИК чий агент е? На Василев, Божков, ДС, или на всеки който плаща? Помни той, че не изпълни ли поръчка - бой.
  • 29 Гош

    9 3 Отговор
    Ми русофилчето Маринов кво да напрай като начлниците му са по корунпирани от него. Корупцията е руски патент ,оше от СССР , не бутнеш ли нещо нищо не става.
  • 30 Миризлив пор

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Брей":

    Дали е така? Или Василев наистина беше опразнил банката като пирамида и сега това да му е защитната теза? Просто жабите са платена медия, пишат срещу който им платят, понякога не си вършат работата както трябва и ги бият. Ако не бяха толкова платени, да им повярва човек. Ама така "вервайте ми взел ги е тези пари" без доказателства не става, все пак гербавите не са на власт от много време, така ли никой не извади някакви доказателства?
  • 31 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 1 Отговор
    Нали не очаквате Мийка Силева и Диван Смешев да излязат пред медиите с новина, че са заловили депутат от ГЕРБ с подкуп и да го държат окован с белезници и пранги пред Народното събрание? Че, той е доста якичък, за разлика от Иванчева!
  • 32 Лика-прилика

    2 0 Отговор
    И двамата са си лика-прилика,все едни такива ... тлъстаци,лойковци. Единия политрук от Челюстни войски,агент,а длугият мутра с глава като на тиква.
  • 33 Скрийй се

    1 0 Отговор
    Иван сигурно има 2 милиона лева, може и да са 2 лв. Подозирам че, Ганьо изневерява на жена си с друга жена, обаче може и да е мъж. Събирам доказателства, че малкия Пешо е изял 4 сандвича с луканка, а може и да са били със салам "Народен", обаче може и да не са били 4 сандвича, а 4 банички. Ще предам мазните салфетки за доказателства пък ще видим, кой кого.
  • 34 Чичо Вичо от Дибич

    1 0 Отговор
    Тихомирчо, оправи си времената, бе момче.... То бива, бива, ама вол за мезе не бива.... Не ви ли учат в днешно време на български? Аз познавам доста турци, които се справят с българския доста по-добре от теб.
  • 35 пенко

    0 1 Отговор
    ФРОГ -В ПРЕВОД Е ЖАБА --- НА КАКВО ВИ ПРИЛИЧА ОГНЯНЧО / САМО НЕ И ЖАБА / !?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове