20 Януари, 2023 11:15 1 997 36

Бабикян: Борисов е изключително добър майстор да разбива. Срещу себе си има аматьори, които не искат да се съберат

  • арман бабикян-
  • бойко борисов-
  • майстор-
  • разбиване-
  • аматьори

ДПС, ГЕРБ и БСП би трябвало да намерят начин и общ език. Има точки, около които всички се обединяват, коментира и Нидал Алгафари 

Бабикян: Борисов е изключително добър майстор да разбива. Срещу себе си има аматьори, които не искат да се съберат - 1
Снимка: Нова телевизия

„Шансове за правителство на теория има, но на практика – не. ГЕРБ успя да разбие съставената преди време коалиция. Борисов успява да ги разцепва, за да събере повече мандати“, коментира в „Тази сутрин“ журналистът Нидал Алгафари.

„Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания“, добави той, но обясни, че голяма част от гласоподавателите няма да идат до урните.

„ДПС, ГЕРБ и БСП би трябвало да намерят начин и общ език. Има точки, около които всички се обединяват. „Да, България“ могат да се причислят към системните партии, но те имат притеснения дали ще прескочат изборите. Ако се коалират с „Продължаваме промяната“, няма да увеличат резултата си, но ще има по-малко сили в парламента“, каза още Нидал Алгафари.
През последните няколко вота призоваваме за обединение на всички политически партии и движения, които искаха промяна в страната. Докато не видя, не вярвам. Какво означава партия на статуквото и какво са системни партии? Целият процес беше срещу статуквото. Евроатлантическата партия ДПС не се възмути от това, което прозвуча от американския конгресмен за Иван Гешев, който срутвал сигурността на НАТО“, посочи Арман Бабикян, политически PR експерт.

„Борисов е изключително добър майстор да разбива. Срещу себе си има аматьори, които не искат да се съберат“, добави той.

„Партиите трудно ще вдигнат резултатите си. Трябва да внимават кой и колко ще свали. Съмнявам се да има по-висок резултат. Той може да се вдигне от широко отворената врата за купуване на гласове на база „хартиената коалиция“. Пачките могат да литнат към небесата и повече хора срещу повече пари да идат към урните“, каза още Арман Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    18 4 Отговор
    Бабикян уж залива с червена боя руското посолство а кани в къщи хора от Руския културен център и ги черпи с арменски сладки.И така и иначе.Ветропоказател.

    Коментиран от #8

  • 3 обективен

    15 16 Отговор
    Боко не влезе ли в затвора и крачка напред няма да мръднем.
  • 4 КПСС-КГБ-ДС

    11 12 Отговор
    Все пак другаря Борисов е наш кадър.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българка

    15 14 Отговор
    срещу ГЕРБ и мафията не е достатъчно само предизборно обединение на всички здрави ,реформаторски сили, но и ежедневно припомняне на престъпленията, грабещите им за повече от 12 години мафиотско управление. Ежедневни!
    Освен това се спука поредния балон от акцията "Кал и Каскети" за Нексо. ГЕРБ ,Гешев и каскетурата вееха твърдението, че 8 щата на САЩ са обвинили в какви ли не престръпления. Е лъсна истината, а тя е, че царят/ мутрите са голи. Нексо е сключила споразумение да заплати АДМИНИСТРАТИВНА ГЛОБА НА САЩ И ДА НЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ. И дума не става за ОПГ, за пране на пари, за финансиране на терористи- твърдени на нашите каскети. Защо сега /днес Сийка не дава интервю и обясни не само разминаванията в твърденията им, а пълното противоречие на нашите каскети и обвиненията в САЩ? Набеждаването е престъпление по НК. А нашите каскети първо набеждават, после разследват. Сега очаквам коментариите в НС и пред медиите на Бичето, на Даниел Митов и все мутри от ГЕРБ, както и на техните медии. Нали твърдяха, че не може да се наричат каскети разследващите от САЩ по повод на мръсната и престъпна акция у нас "Кал и Каскети"? Е в САЩ няма каскети и затова вече няма разследване и обвинения срещу Нексо. Има само административна глоба в голям размер

    Коментиран от #12, #22, #36

  • 7 Макс

    13 15 Отговор
    Не е точно така . Борисов е изпечен мошенник и манипулатор, но се изчерпа .Той няма повече полезни ходове, докато демократичните сили се обединяват и ще стават все по-силни .Постепенно ГЕРБ ще изчезне , преливайки свои симпатизанти и членове /включително депутати / към ПППП и ДБ .
  • 8 Българка

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти правиш ли разлика межди руска култура, културни дейци и диктатура по руски, фашисти-убийци на жени, деца ....?

    Коментиран от #11

  • 9 Веселин

    12 1 Отговор
    Всички сте един дол дренки , и всички сте навързани като свински черва. Алчни , продажни боклуци.
  • 10 ........

    8 8 Отговор
    Да бе...ГЕРБ ви бил виновен.Не са те.От вън се грижат нон стоп нашите да се карат.Като почнат да говорят на един език излиза публикация в Дойче Зеле,Политико или направо акция като онази срещу Нексо и край с възможността за каквото и да било правителство.Искат да се караме,да се бием,да има кръв и да ни продадат оръжие.
  • 11 Последния Софиянец

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Нали според Фандъкова и ДАНС в Руския културен център правим заговор за преврат?

    Коментиран от #15

  • 12 Ха ха ха

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Колкото и да ти плащат.... бъди по кратка ..ленче!!!! Много се набива на очи!!!
  • 13 фенче

    8 7 Отговор
    първо беше Нексо, сега Политико и Ди Велт, мощна подкрепа отвън за Баце Разбивача, и да не е премиер, пак той ще дърпа конците на следващото правителство, така се очертава, какво правят западните медии в момента, сриват ПП и БСП, ДБ са твърд електорат, там нищо не могат да направят, а ИТН сами отекоха в канала

    Коментиран от #17

  • 14 ГЕРБ

    15 7 Отговор
    Гнусен лъжлив вмирисан боклук
  • 15 Българка

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ти откога вярваш на Фандъкова. Не наричай Бабикян ветропоказател, точно ти, който беше на протеста, поддържаше Бабикян, "Ние идваме!" след това Кирил Петков, а после ги оплюваше напоително. Не Бабикян и Петков са си променили позициите, те са последователни, но ти НЕ. И кой е ветропоказателя?
  • 16 Ха ха ха

    9 2 Отговор
    Бойко, разби и зимата!!!
  • 17 Ами не е така...

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "фенче":

    Да,мощна атака от вън,но направо към всички политици,за да не се разбират и да не могат да направят правителство.Те не подкрепят бат Бойко,а просто гледат да има тук дрязги.Примерно статията за изнесените оръжия неслучайно сега беше пусната.Това е.
  • 18 продължават

    9 1 Отговор
    Да подклаждат напрежение и революции. Не ви ли стига, че съсипахте държавността. Нима
    забравихме как полицаите стояха строени, за да защитят поне сградата на Парламента, а
    "великите революционерите", ги замеряха със свински уши, домати, вмирисана риба, яйца и какво ли още не.
    Стига пречихте на развитието на нашата държава. Трябва ни единство, а не постоянно създаване на интриги.
  • 19 БОКЛУК ПЛАТЕН

    10 1 Отговор
    ГОВОРИТЕЛА НА ОЛИГАРСИТЕ КОИТО РАЗБИЧКАХА ДЪРЖАВАТА.
  • 20 Дядо Пройко

    10 1 Отговор
    Къде сте тръгнали на гол г.з ,таралежи да мачкате.Че Боко ,такива ги яде на закуска.АМАТЬОРИ.СМЕХ.Нещо много си повярвахте,че можете да бъдете някакъв фактор в управлението.
  • 21 БаРбикян

    11 1 Отговор
    А пък ние с адвокатчето и двете БУЛКИ Мая и Танчето сме най големите демагози и шарлатани . Доказали сме го през годините
  • 22 Другарко!!!

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Не си струва загубеното време да ви прочета коментара до края но признавам ,че стигнах до пасажа (12 години мафиотско управление).Като плюете бъдете поне точна в информацията.Борисов е управлявал не повече от 10 години.През тези 12 години имаше две служебни и едно правителство на Орешарски за една година. Със сигурност знаете приказката за лъжливото овчарче. С лъжи няма ,как да спечелите симпатии.
  • 23 Минева

    2 5 Отговор
    В парламента статуквото от професионални мошеници са обединени срещу аматьорите ПП и ДБ.
  • 24 А бе на

    5 0 Отговор
    Тоя къде му е любовника? Оня бояджията!
  • 25 Мисля

    6 0 Отговор
    Добре Бабикян,ти нали си най-добрия?Нали се яви на избори и си видя резултата?Поне бъди джентълмен и не скачай на хора,които те водят с 10 обиколки.Хората които ти вярват са 0,2%.Мълчи си.

    Коментиран от #26

  • 26 Факт

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Мисля":

    То Благо Джизъса или Русата Златка да се явят на избори,ще отвеят Бейбикян и компания.
  • 27 Йона

    6 0 Отговор
    Този не българин отдавна трябваше да е в затвора. Вместо това мисирките от прокопиевите и черешовите медии ежедневно му дават трибуна за да лее омраза, лъжи и разделение.
  • 28 Дядокян

    5 0 Отговор
    На бабикян бабината му.
  • 29 Я па тоА

    6 0 Отговор
    Че е майстор - майстор е ! Че тези новите са аматьори - аматьори са! Но и ти защо не си кажеш,че си като тях,ами само дърдориш! Като те питаха какво ще правите след протестите какво отговаряше - да свалим Борисов,пък после ще видим! Ееееее! Колко години ти трябват още ,че да видиш! Аматьор!
  • 30 Ха,ха

    3 1 Отговор
    Най после вдяна ,че Борисов не е лъжица за вашата уста.Нищо по добре късно ,отколкото никога.И още неща тепърва ще ви се изясняват.

    Коментиран от #32

  • 31 пенко

    4 0 Отговор
    КЛАН -КЛАН -НЕДОКЛАН АРМЕНЕЦ БАБИКЯН !!! ДО КОГА НАВЛЯЦИ АРМЕНЦИ ЩЕ НИ ОПРЕДЕЛЯТ МИРОГЛЕДА !!! КОЛКО АРМЕНЦИ РАБОТЯТ В ПРОИЗВОДСТВОТО --- МЕТАЛУРЗИ ;СТРОИТЕЛИ ; НАУЧНИ РАБОТНИЦИ ... ???????? БАНКЕРЧЕТА И ЗЛАТАРИ И ДРЪНКОПЛЯПЪРИ !!!!!!!!!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 НАГЪЛ ТИП

    0 0 Отговор
    На тоя пак ГЕРБ и ББ са му виновни. Същата тактика на оплюване като ПП.
    Абе покажи ти какво можеш. Хората ви видяха какво можете - преврат и пазсипахте държавата. Барбаляне. Живота ви е една голяма ЛЪЖА.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол