Last news in Fakti

31 Януари, 2023 14:37 6 078 25

Трагедия в Бургас: Почина 17-годишна ученичка от Английската гимназия

  • бургас-
  • ученичка-
  • английска гимназия

По първоначална информация момичето е имало вродено заболяване

Трагедия разтърси АЕГ "Гео Милев" в Бургас днес, съобщиха разтревожени родители, цитирани от burgazinfo.com. Издъхнало е 17-годишно момиче. По първоначална информация ученичката е починала от вродено заболяване. Глътнала си е езика. Линейката, дошла на място, е била ескортирана от полиция.

В момента в училището са разстроените близки на ученичката, медицински лица и полиция. Директорката Жаклин Нейчева коментира единствено, че става въпрос за лична трагедия. Очаква се изявление от страна на Регионалния образователен инспекторат в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако

    49 3 Отговор
    е имала епилепсия и никой не е реагирал адекватно..... Бог да прости момичето .

    Коментиран от #9, #11

  • 2 Това е доказателство, че България е вече

    54 4 Отговор
    по зле от банановите републики. Преди 89-та година във всяко училище имаше лекар или поне фелдшер, сега училищата са развъдник на пороци. Как е възможно, момичето си глътнало езика и нито един от зяпачите да не му помогне, чакали линейка!? И за това ли искат хеликоптери да купуваме, защото е пълно с мърлячи. Как никой не е бръкнал в устата му и да му помогне, и даскалите станаха паплач!

    Коментиран от #8, #16, #21, #23

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 0 Отговор
    БОГ да я прости
    МИР на ДУШАТА и
    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ към
    БЛИЗКИТЕ
  • 4 Продължаваме Промяната

    11 24 Отговор
    Голяма трагедията :( Точно като Петя Дубарова. Жалко за момичето

    Коментиран от #5

  • 5 ТИРбушон

    42 1 Отговор

    До коментар #4 от "Продължаваме Промяната":

    Петя Дубарева се самоуби, ако не помниш, да ти припомня. Аналогията в случая е безкрайно неуместна.
  • 6 Тома

    48 1 Отговор
    В училищата назначика психолози а махнаха лекарите защото е демокрация

    Коментиран от #7

  • 7 Гошо

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Тома":

    Ти тая с лекарите по у-щата как си я представяш да съществува

    Коментиран от #14, #15

  • 8 какво става

    25 2 Отговор

    До коментар #2 от "Това е доказателство, че България е вече":

    Това наистина е ужасно! Няма никакво практическо обучение за първа помощ на ученици. Та и учителката ли не е знаела как се накланя главата? Как при такива елементарни ситуации се завършва със смърт? По-лошо и от бананова република...Във "фашистко" още е имало училищни лекари. А онази България не е била по-богата. А при социализма имаше и училищен зъболекар...Какво става? При цялата демографска криза, народът е оставен да се "самоспасява". А онези катили в Парламента още се бъзикат с нас, това противоречало на Конституцията, онова противоречало на Алексей Петров и компания, абе само джобовете си гледат. И кой идиот измисли да закрият болниците по малки градчета, преди да са създали добра логистика (преди закупуване на хеликоптери )за превоз на болни хора... Струпали 350 частни болници в големите градове и никнат още...при 6 милиона народ! Имаше информация за Холандия- 120 болници, при 17 милиона народ...и несравнимо качество! Скоро пак един от лекарската гилдия ревеше за ниско заплащане. Ами има начин- останете 60 болници и си дигнете 6 пъти заплатите, нямаме против, и със сигурност ще останат най-квалифицираните, не тези от "онлайн" обучението.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мутафмийски

    15 1 Отговор
    Пфайзер ?
  • 11 Закривай

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ако":

    Цялата държава такава. Всичко тръгва от хората. На бac на 1 милион евро, че е имало поне един ученик, който е стоял отстрани и е снимал с телефона си. А клипчето вече е в ротация в caйта на Зyки. Тук нищо не може да вирее и няма да вирее. Дeгpaдация на всички нива. Нещата са необратими. Чepнилка, където и да пoгледнеш.
  • 12 гост

    23 0 Отговор
    Бог да прости детето.
  • 13 Хайл

    15 1 Отговор
    АФтора,това че детето си е глътнало езика НЕ Е ВРОДЕНО ЗАБОЛЯВАНЕ.като не знаеш какво да пишеш,не пиши глупости поне
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Какво има да си представяш, нямат пари

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гошо":

    за лекари, ама имат милиарди да нариват на краварите за този дето духа!? Как навремето плащаха на лекарите? А училищата са най рискови с децата, бягат, падат, а доктора и профилактика ще правят. За нащите продажници са по важни джобовете им да са пълни, а народа кучета го яли!?
  • 16 Точно в това училище

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Това е доказателство, че България е вече":

    има назначена мед.сестра!Друг е въпроса,че не можеш да я намериш,когато ти трябва
  • 17 И на теб на кажа...от родител

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хайл":

    Точно в това училище ИМА назначена мед.сестра.Друг е въпроса,че НЕ можеш да е намериш,когато ти трябва.А директорката назначена по времето на ГЕРБ и с връзки в гербаджийското РУО-Бургас е отдавна за уволнение,НО.....Тая директорка съсипа тази гимназия!
  • 18 Какможе бе

    10 1 Отговор
    Как може???? Вие какви сте капацитети??? Вродено заболяване ли е гълтането на езика. Това вероятно е в следствие на припадък. Какви са тия новите ,,даскали,, дето не знаят как да окажат първа помощ на човек и на дете??? Неграмотници ще обучават и ограмотяват деца и ще искат само високо заплащане. Това детенце, Бог да го прости , ако имаше кой да му извади езичето навън нямаше да се задуши....Чакали линейка люнгурите. Ограмотявайте ги тия учители бееее. И без това повечето са бивши сервитьорки, бармани, стриптизьорки и разни парцали. Ясно че не учат децата на нищо ама поне да могат физически да им помагат . Учители - стоят отстрани и гледат като зомбирани как децата правят всичко и позволено и непозволено без да вземат навременни мерки. Само седи, зяпа и тъпее.
  • 19 бай Даньо

    1 6 Отговор
    Чудесен повод за мрънкане на Ганчо . Давай! За Ганчо няма трагедии за Ганчо има виновни и разстрел!

    Коментиран от #20

  • 20 Умерзен

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "бай Даньо":

    Бай Дончо, ако детето е било само в къщи е трагедия. Но в училище... пълно с учители, ученици, вероятно и външни хора това си е безотговорност, безчовечност, срамота

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 бай Даньо

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Умерзен":

    А , и ти си бил там и знаеш всички подробности за да имаш мнение!? Кафа от безмозъчни но твърдо убедени!
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Това е доказателство, че България е вече":

    Да не дава Господ, но може да помогне в такива случаи на този който го прочете:
    По гръб на земята или на пейка и главата се извива максимално надолу и назад, но много внимателно и с мярка. Така езикът сам си освобождава трахеята.
  • 24 ............

    5 0 Отговор
    Когато аз бях ученик, в училище имахме лекар и зъболекар, всеки имаше мед. картон, но сега сме модерно "общество" и такива глупости не са ни нужни.Мама и татко се интересуваха какво правят децата им, докато са на училище. Сега всички са виновни, но не и те. По -просто газано, страшно е. Линейката долиташе за няма и 5мин., сега си имаме 112 със служители олигофрени. Поведението на учениците е под всякаква критика, но сами сме си виновни, просто не ни изнася да си признаем.

    Коментиран от #25

  • 25 ПРИПОМНЯНЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "............":

    Пропуснахте дълбоко уважаеми, че.....ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове