Last news in Fakti

18 Март, 2023 12:11 3 121 153

Борисов от Ловеч: Мантинелите изкривени, маркировки - няма. Защо Шишков не взима проба от строшена мантинела?

  • бойко борисов-
  • ловеч-
  • мантинели-
  • иван шишков-
  • проба

Категорично няма да подкрепя никакви закони, които да обезглавят бизнеса. Защото това, което се предлага сега, да не забравяме, че Росица Велкова беше зам.-министър на Асен Василев и иска да му свърши черната работаq иска да обложи всеки бизнес, фирмичка, гаражче, фризьорски салон, кинкалерия - всичко с данък, коментира лидерът на ГЕРБ

Борисов от Ловеч: Мантинелите изкривени, маркировки - няма. Защо Шишков не взима проба от строшена мантинела?  - 1
Снимка: Фейсбук

Същият цинизъм, който го е имало, има го и сега. Нищо не се е променило - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Ами лагерът край Ловеч по времето на комунизма. Там, където давиш хората и ги даваш да ги ядат прасетата, да го наричаш "Слънчев бряг"... Една мъка имаше майка ми - как е загинал най-скъпият ѝ роднина, който е бил кмет. След дълги години намерих смъртния му акт и там беше записано, че е умрял от "червен вятър". Това е разликата в нашето и тяхното разбиране за хората, за морала. Това заяви пред актива на ГЕРБ в Ловеч Бойко Борисов, цитиран от novini.bg.

"Младото поколение не знае Мирчо Спасов, Кацамунски... Това трябва да е паметта ни. Защото методите и разбирането им да унижат са същите", каза още той.
Помните ли услужливи медии какви репортажи правихте с Кирил Петков и някаква електрическа кола. Две години по-късно защо не отивате да снимате ливадата със соларните паркове отгоре? Не отидохте да снимате и пълния язовир, който Кирчо източи, за да се снима, каза лидерът на ГЕРБ.

Нападнаха Росица Велкова, но тя ще бъде санкционирана, ако каже истината.

"Когато станах премиер Русе, София и Пловдив нямаха спортна зала. Спортната зала във Варна щеше да потъне, отпуснахме пари за пълен ремонт."

"Без бога нищо не можем да направим. Това, че оцеляхме тези две години, също е Божа работа. Силата е нашата слабост - прекалено сме силни, много хора ни имат доверие."

Мантинелите изкривени, маркировки - няма, осветление - няма. Защо Шишков не взима проба от някоя строшена мантинела?

Хората може да сравняват сами. Асен Василев казва, че българите живеели по-добре. Истина ли е? Не! Не ви ли обраха с по левче от всеки зареден литър гориво. Парите на българите отидоха в джоба на Путин и "Лукойл". Знаем за посещенията на Асен Василев в "Лукойл". Резултатът от тези срещи - обир за милиарди от джоба на българина, коментира Бойко Борисов.

"Армията на ГЕРБ - това сте вие! Знаещи и можещи млади хора. Нищо не може да замени опитът и знанията. Стотици исках да кача на сцената вчера в Пловдив, но щяхме да я счупим. Много е важно в една партия да има баланс - и млади, и възрастни, защото това я прави стабилна и в същото време я подмладява", подчерта той.

"За трудно - много е трудно... България беше давана за пример за нулева миграция. В ковид кризата светът не знаеше какво се прави. А ние успяхме да прекараме България да мине по възможно най-лекия начин. И затова категорично няма да подкрепя никакви закони, които да обезглавят бизнеса. Защото това, което се предлага сега, да не забравяме, че Росица Велкова беше зам.-министър на Асен Василев и иска да му свърши черната работаq иска да обложи всеки бизнес, фирмичка, гаражче, фризьорски салон, кинкалерия - всичко с данък. Няколко милиарда искат да ви вземат още с този данък, за да му запълнят дупката. И какво излиза? Че уж са увеличили пенсиите, а инфлацията ги изяде. Сега искат да оберат фирмите - ще пострадат честните, белите фирми, тези, които влизат в икономиката и индустрията. Ние няма да го позволим това!", категорично заяви лидерът на ГЕРБ.

"Мога още много да ви говоря. За трудно, е трудно. Но аз с тези хора съм може би от малкото, които знаем как това да се случи. Но трябва да имаме много голяма подкрепа то вас. В противен случай ние пак ще теглим България напред, а те отзад ще дрънкат и говорят глупости. За това на 2 април - този път се агитира лесно. Като ги питате - искате ли пак да ви вземат по левче на литър, пак газът да ви струва 133 лева, искате ли инфлацията да ви изяде и другите спестявания? Да - не. Това трябва да им говорите."

"Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа!", завърши Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    95 9 Отговор
    Боко Кьовеши дебне.Ти най вероятно ще се отървеш ама твойте хора ще лежат.Дебелината на асфалта не е нещо което може да се скрие.То си е там и си чака времето

    Коментиран от #91

  • 2 ТаУмВзе

    84 6 Отговор
    БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #121

  • 3 бацееееее

    23 38 Отговор
    що са не земете с киро умното и да рипнете от моста
  • 4 Един БЪЛГАРИН

    80 8 Отговор
    Да прав си баце,и затвора за крадци на коли в ЧЕХИЯ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛ.е това е да си нагъл и тъп.
  • 5 АЛФА КЕНТАВЪР

    80 7 Отговор
    мутро За 12 Години Съсипа Държавата Рекети Изнудвания Иземвания На Бизнеси Съсипахте Много Съдби
  • 6 Доротея

    77 8 Отговор
    Шишков вчера обяви, че всички мантинели ще бъдат сменени, бе, толуп маниполаторски! Що не бутна паметника, от 2001 г. си на власт или не го взриви като мутрак, а сега се преструваш отново на евроатлантик, след като си рикушет от мафията, съдадена от подмолите на КГБ!? ДБ и ПП поне са искрени евроатлантици и с тях може да се дебатира и спори, защото имат ценности! Вашата ценност е ,,усвояване"! Избирателите на другите са в избирателни списъци, а вашият електорат е на разплащателна ведомост! Докато не попаднете при Ставри в СЦЗ, мир няма да има и просперитет!
  • 7 Прост гражданин

    91 7 Отговор
    Толкова нагъл и прост министър -председател тази държава никога не е имала......НАРОДЕ????

    Коментиран от #9, #143

  • 8 стоян

    12 81 Отговор
    ГЕРБ начело с Борисов могат да извадят държавата ни от кризата в която я доведоха Радев с юмручето и оня спонсор от Дубай дето заради него сме в това патово положение - помните ли какво каза Радев - ,, когато аз управлявам няма да се краде ,,- неговите министри Кирчо и кокорчо явно не крадат а си взимат
  • 9 любопитен

    9 46 Отговор

    До коментар #7 от "Прост гражданин":

    Дали е по-прост от теб, съмнявам се !

    Коментиран от #40, #63, #79

  • 10 сусо

    74 6 Отговор
    Ужас! Откачен циник и нахалник! И пак се кани да "управлява" народеца!
  • 11 Буци

    63 3 Отговор
    .. мислиш, че ще скриеш факта, че слагахте некачествени мантинели, с нескопосани опити за "възмущение" ли?
  • 12 Последния Софиянец

    48 6 Отговор
    Ще му вържат една мантинела и в Осъм.

    Коментиран от #17

  • 13 Лъжливото овчарче

    60 3 Отговор
    Баце толкова се е вживял, че още не може да разбере, че нЕма кой вече да вЕрва на "обещанията" му.
    ГЕРБ има избиратели безспорно, но я ги вижте кои са ? Клиентелисти и свързаните с тях на софрата !!!
    В един момент тези "избиратели" ще станат за смях !!! Да са живи и здрави и да служат за пример, е .... естествено отрицателен пример !!! :))
  • 14 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 1 Отговор
    "- Гле"й Балтов, красота, красота, виж каква маркировка! Тя веднага бучи и ти показва, че не си на правилното място",
    /Б. Б./
  • 15 Борисов, нали сте едно с управляващите

    28 2 Отговор
    всичките ви заговори, фалити и т.н. заедно ги мислите в някоя кръчма, пардон вила !
    След като каза, че "скоро ще стане страшно" очакваме още излагации от вас - я фалит на Родината, я някой друг пинис-страх за масите и вие с вашата безкрайно крадлива "стабилност" пак да ни докопате и да си краднете до безкрай. Много падна нивото на твоите хора, една сценка да не можат да изиграят като хората. Най-големият удар беше, когато престъпниците дето Гешев се кани да излови, пишат на перфектен български език своите изявления. Вече няма устни заповеди, всичко се пише на бял лист. Политиците неграмотни - престъпниците литератори, голем смех падна !
  • 16 Бивш затворник

    36 4 Отговор
    Когато умира М.Спасов през 1993г. на 82г.,тиквата е на 34г.какви глупости говори...........

    Коментиран от #32

  • 17 Бачкатора

    34 2 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Алибегов изкъпа ли се днес или нема да одиш у телевизиите......
  • 18 Потомственият

    37 2 Отговор
    комунист и член на БКП , заговорил срещу червените главорези ? Демек да се дистанцира от тях пред улавите ! Жалък !
  • 19 дон

    34 2 Отговор
    Всичко което крадецът от Банкя каже извън затвора е лъжа!
  • 20 Реалист

    43 3 Отговор
    Ако Шишков вземе проба от мантинелите то Нанков и Аврамова веднага заедно с Началника им Борисов веднага трябва да са в затвора.
  • 21 Бай Ганьо торта сахер

    37 1 Отговор
    Прост лъжец заобиколен от още по прости поддържници. До там стигнахме с този нагъл лъжец-крадец. Кое е направил и не е окрадено от него? Кое?
  • 22 Тиква

    35 2 Отговор
    Асфалт паша в затвора до животен! И всичко около него!
  • 23 Макс

    38 5 Отговор
    Наистина ни трябва мощна подкрепа , за да не се върне моделът Борисов . С номер 12 да сложим край на 12 години герберско своеволие.
  • 24 Мантинели

    34 2 Отговор
    от ламарина за капачки за буркани ! А къде са милиардите от пътищата , отпуснати от ЕС за България и за подобряване живота на българските граждани ?
  • 25 Иван Костов

    31 3 Отговор
    господи няма ли да ни отървеш от това нагъл простак-примат.
  • 26 ФЕЙК

    27 1 Отговор
    ЛУД УМОРА НЯМА !!!! САМО ДЕТО СЕ ПОТИ ПО-ОБИЛНО И МИРИШЕ !!!
  • 27 зевзек

    28 2 Отговор
    да свалим мантинелите, и да изковем поцинковани кофи от тях, и да ги раздадем на населението, мъдростта на Борисов, досега за асфалт говореше, сега вдигна малко погледа, и се сети и за мантинелите
  • 28 Пак ли

    31 3 Отговор
    Изпълзя от зайчарника тоя турбо крадец.
  • 29 Всички

    26 1 Отговор
    с погребални одежди гледат тъжно , и той с ръка в джоба се окумил......
  • 30 Даааааа

    26 2 Отговор
    То кога си прост е завинаги. Бойко в затвора
  • 31 АРЕС

    27 2 Отговор
    Когато не вкараш един престъпник първия път в затвора той става нагъл като тоя плъх от снимката.
  • 32 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бивш затворник":

    Този е с диагноза ❗❗❗

    - На Първи май след чернобил го карали да манифестрира с червената връзка ( пионерче)! А той вече е работел в МВР
    ( " МВР-биещото сър е на Партията!"

    - През Виденовята зима работел на две места, за да може да купи Хумана за дъщеричката си...
    ( тя тогава е .... на 13 години)

    .....
  • 33 ПСР

    27 2 Отговор
    От първата до последната фраза-лъжи.
    Без коментар.
  • 34 Минева

    20 2 Отговор
    По- добре отглеждай тикви от семе на това, което се кипри над раменете ти.
  • 35 пешо

    27 3 Отговор
    мутро тия мантинели ти ги постави
  • 36 Въпрос

    25 1 Отговор
    Сикаджията да не би да се е научил да говори така по време на службата му в ДС под името Буда или като охранител на Бай Тошо и Царо ?
  • 37 Някой

    25 2 Отговор
    Ти ли ще говориш за парите на Путин бе мизерник долен.А кой му направи газопровода с парите на народа бе крадец мърляв.За тебе и затвор е малко,но Господ си знае работата.И твоят ред ще дойде.
  • 38 Даааааа

    20 2 Отговор
    То кога си прост е завинаги. Бойко в затвора
  • 39 Спрете

    23 2 Отговор
    Да публикувате глупостите на този прос так!
  • 40 123

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "любопитен":

    от тебе е по умен

    Коментиран от #57

  • 41 ГЕРБ

    20 2 Отговор
    Бойко в затвора
  • 42 Тези пътища

    17 1 Отговор
    Мантинели са твоята гордост. А катастрофи прескачане от едно платно в друго жертви ИМА. ДУПКИ ВЪЛНИ КРАЖБИ ИМА. АСФАЛТ НЕМА. ЩЕ СЕ ВИДИ И ЧУЕ ЗА ВСИЧКО.
  • 43 Макс

    23 2 Отговор
    ГЕРБ много сбъркаха , пускайки Борисов в предизборната кампания. Лично аз съм доволен/ с този злобен нещастник Борисов/ , те нямат шанс за изборна победа .Никога ГЕРБ !!!
  • 44 Баце се жегна

    13 1 Отговор
    Една гордост имаше нея са посегнат.
  • 45 Токайто

    22 1 Отговор
    Най-големият простак нанесъл най-големи поражения на държавата, откраднал милиарди. Не ли? Управляваше когато се изсипваха милиарди в държавата и нямаше големи сътресения, затова има някакви козметични придобивки на фона на ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ.
  • 46 сиси

    18 1 Отговор
    Изкривен мозък-изкривени мантинели вижда.............!
  • 47 Съвет

    18 1 Отговор
    Доказаните Престъпници от шайката под закрилата на прокурора мафиот не бъдат ли приведени в ЦСЗ жална ви майка българи за поколения напред ! Мислете и гласувайте !
  • 48 Бойко Борисов е виновен!

    21 4 Отговор
    Борисов не прецени, че събаряйки правителството на Продължаваме Промяната хвърля България в Нестабилност!!! Хвърля страната ни в хаос, застой и безкрайна спирала от скъпи избори!!!

    Коментиран от #53

  • 49 Бай Митко

    22 1 Отговор
    Всичко по пътищата е от твое време бе безсрамник! Мантинелите, асфалта, маркировките всичко ама всичко и дупките са твои. Катастрофите и загиналите са благодарение на твоите кражби. Да се задавиш дано алчен примат.
    Никога ГЕРБ, никога ББ.
  • 50 Истината!

    20 1 Отговор
    Този неграмотен СИКаджия е заразното зло за България! Не партияга ГЕРБ, а Боко Шкафа!
  • 51 Шоу на колела

    18 2 Отговор
    Туй момче губи ценни секунди вместо да стяга куфарите за хотелите на Златев във Африка
  • 52 Промяната идва

    21 2 Отговор
    Другарю Буда нещастието ни е че ти ни управлява 12 год с лъжи и манипулации като успя да съсипеш държавата във всички отрасли , икономически ,стопански да не говорим за здравеопазване ,образование ,култура .Благодарение на теб сме последни в ЕС по всички показатели а първи по бедност и корупция .Севда ТВ да ти записва и пуска простотиите които ръсиш пред хората не случайно подбрани да те слушат и дано се засрамиш и скриеш завинаги от политиката

    Коментиран от #61

  • 53 Бинго

    16 2 Отговор

    До коментар #48 от "Бойко Борисов е виновен!":

    Бойко Борисов??? Кой той??? Той да е направил нещо позитивно??? Той е най-лошият български матрял!!!
  • 54 Дявола

    17 1 Отговор
    От зелена тиква семе не щем !!!
  • 55 Борисов лъжец!

    21 1 Отговор
    Борисов съсипа България! България не е бедна държава, а ограбена от 12-годишното управлетие на този неграмотник със съмнително образование!
  • 56 Незаконен арест

    14 2 Отговор
    Ако международния съд в Хага се интересува да арестува някого все пак, да отидат в Ловеч.
  • 57 любопитен

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "123":

    А от теб ?
  • 58 трагедията

    15 2 Отговор
    на един народ: и тоя пРостИя ни е управлявал толкова време.
  • 59 Казуар

    17 1 Отговор
    Бойко, ти пак ли правиш предизборна агитация като за Факултето.
  • 60 Борисов вън!

    17 1 Отговор
    Борисов, стига си лъгал, писна ни от теб! Смени си плочата, видяме колко струвате. Крадци!
  • 61 Промяната не идва

    13 2 Отговор

    До коментар #52 от "Промяната идва":

    и никога няма да дойде, благодарение на такива като ББ, ИК, СС и търпеливия български народ.
  • 62 111

    15 1 Отговор
    То по времето на тиквоции банкянски само мантели се подменяха .. хаха .. щяха и тях да откраднат герберастите
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Възмутен

    14 1 Отговор
    Няма ли да спрете да му давате трибуна на тоя нагъл лъжец и крадец Боко Шкафа.
  • 65 Разлог

    14 1 Отговор
    И на тоя Не му е лесно ама луд умора няма
  • 66 Хахаха

    14 1 Отговор
    Боко мълчи и изведнъж са изходи по някой въпрос и окаля всичко!
  • 67 Банско

    12 1 Отговор
    Боко чакаме МНС да обяви да бъдеш задържан
  • 68 Истината

    14 4 Отговор
    Продължаваме Промяната ще победят! Борисов е бита карта отдавна.
  • 69 Гост

    11 4 Отговор
    Тиквак, стига с тия магистрали! Знаем, че сте крали, както и тия преди вас, както и тия след вас, както и че никой няма да ви търси отговорност! Кажи как правите цирк с ПП и ДБ лгдб, плюс дпс за пред медиите, но всъщност сте коалиция "Козяк" и само чакате избирателната комисия да ви фалшифицира изборите, да направите мнозинство и веднага да изпратите пушечно месо да заменят украинското по заповед на шефовете ви! Естествено вие, ваши роднини, тв лаладжи, близки и приятели няма да изпратите в Украйна!
  • 70 Искам

    13 1 Отговор
    Боко в Затвора!
  • 71 Бай Митко

    15 2 Отговор
    Как ще гласувам за теб бе? Ти луд ли си? Лъжец, измамник и крадец, и нахално откровен, че иска пак да ни ограбва. Вместо да се засрами от пистолети, пачки, кюлчета, презервативи и гол по мръсни гащи той ни се навира да ни язди отново. За яздене търси ПКП и останалите свраки дет ти пригласят в несвяс.
  • 72 Размисли

    14 4 Отговор
    Пределно ясно е, че ПП и ДБ ще спечелят убедително на тези избори и ще сформират правителство!
    И че мафията ще опита да направи всичко възможно това правителство да не заработи.
    Просто защото ако правителството наистина заработи, за да е успешно трябва да разкрие и спре кражбите и корупцията на мафията, а те са огромни и навсякъде!
    И мафията пак ще опита да го свали под какъвто и да е предлог - Македония, инфлацията, сушата, наводнение, ако правителството предостави помощ за Украйна - защо й предоставя, а ако не - защо не…

    Коментиран от #76

  • 73 Този стана жалък

    9 4 Отговор
    Този стана по-смешен и от овчарят Т.Живков.

    Коментиран от #80, #90

  • 74 Реалната артинка

    10 6 Отговор
    ПП и ДБ ще трябва да дърпат на буксир държавата, докато и ние се наредим сред останалите европейски държави, докато доходите на българите станат европейски и влезем в Шенген и Еврозоната, докато синхронизираме законодателството на България с Европейското!!!
    А разбойниците и крадливите и лъжливи недоразумения и случайници от ГЕРБ и ДПС след тях ще драпат да ги спират и саботират за да запазят откраднатото и мафиотските си схеми за източване на българските финанси.
    Това е картинката!
  • 75 Човек

    13 1 Отговор
    Мантинелите и маркировките са некачествени и не отговарят на нужния стандарт, затова са строшени и изтъркани. Иначе народът ги е платил петорно за да напълни чекмеджето. Тоя сега реве, че няма ремонт на ремонта и в чекмеджето не влизат нови пачки. ПП го удариха през крадливите ръчички, затова се задействаха всички пропагандни канали на мафията да ги ги очернят.

    Коментиран от #81

  • 76 Не мисли

    5 5 Отговор

    До коментар #72 от "Размисли":

    територията трябва да се изпразни за военни бази, полигони и летища. Трябват само необразовани, не мислещи и без претенции същества. България като държава от 30 години я няма.
  • 77 БАЦЕ

    3 14 Отговор
    Връщай се че тия ша ни умират от глад и мизерия....

    Коментиран от #86

  • 78 Магнитски

    13 1 Отговор
    му разби психиката,!Само при мисълта,че могат да му вземат кюлчетата,сън не го лови!Не "евроатлантик"ще стане,а ми и марсианец,само и само да не му пипат богатството!А на американците точно такива ме кер ета им трябват!
  • 79 Защо триене

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "любопитен":

    Защо триете истината ...нали сте обективна медия ...или не сте ....а онзи за който беше коментара е най прост от трима ни ...схвана ли кои трима ....
  • 80 Прогноза

    7 6 Отговор

    До коментар #73 от "Този стана жалък":

    ПП-ДБ ще спечелят изборите с 56%!!!
    ГЕРБ ще имат само 14%.
    Гласуването за малки партии и глас на вятъра!
  • 81 ПП И БСП

    3 7 Отговор

    До коментар #75 от "Човек":

    Олио 6 лв, кашкавал 30 лв килото.....честито ви българи....

    Коментиран от #88

  • 82 Пенчо

    10 2 Отговор
    Магнитски. Чекмедже с евро
  • 83 Ахахаххахаххахха

    10 1 Отговор
    Крадецът вика - дръжте крадецът.
  • 84 И тия

    9 1 Отговор
    изкривени мантинели ръждясали като на 7 години. Не се хвали много, че много краде и си личи.
  • 85 ПП и БСП

    3 9 Отговор
    Хляб 3 лв, мляко 4 лв, сирене 20лв....честито ви българи

    Коментиран от #92

  • 86 Миш маш

    12 3 Отговор

    До коментар #77 от "БАЦЕ":

    ГЕРБ ще ни уморят от глад и мизерия!
    ГЕРБ ще замразят доходите.
    ГЕРБ ще вдигнат данъците.
    ГЕРБ ще повишат цените.
    ГЕРБ ще съсипят България, защото нямат компетентни и добре образовани експерти, а само калинки с фалшиви или съмнителни дипломи от 9-торазрядни университети, които са на 5619 място в Световната ранглиста на университетите.

    Коментиран от #89

  • 87 БАЦЕ

    2 11 Отговор
    Връщай се че умираме от глад.....
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ЗАБРАВИ...

    3 10 Отговор

    До коментар #86 от "Миш маш":

    ГЕРБ ще ни спукат от бой на изборите
  • 90 Само, че

    3 4 Отговор

    До коментар #73 от "Този стана жалък":

    малкият аз съм живял през времето на др. Тодор Живков и не е достойно хлапе като теб да нарича този велик българин "овчар". Друг е въпроса, че сега се чувстваш като ОВЦА и си търсиш овчар! Ако можеш го проумей, ако не си остани ОВЦА. Смехотворно е едно хлапе набор 2000 да коментира за живота на народа преди 1989 год. Ще ти кажа само едно и ако имаш поне малко мозък проумей, че бяхме 9 млн. и нещо, а сега сме 5 млн. и нещо. Честито малък.

    Коментиран от #150

  • 91 ГЕРБЕР

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    БОЙКО СИЛА
    ГЕРБ МОЩ
    ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    КАЗАХ!!!

    Коментиран от #94

  • 92 Проблемът са ниските доходи, а не цените

    9 0 Отговор

    До коментар #85 от "ПП и БСП":

    Цените в България ще са европейски! И това е напълно нормално, защото България внася много храни отвън и изнася много храни!
    Проблемът са НИСКИТЕ ДОХОДИ, а не цените!!!
  • 93 БСП УПРАВЛЕНИЕ

    2 6 Отговор
    Всяка седмица теглене на милиард заеми....и цените до небето....честито ви българи

    Коментиран от #97, #118

  • 94 Боже, пази България от Борисов!

    8 1 Отговор

    До коментар #91 от "ГЕРБЕР":

    Борисов, махай се от политиката, не те искаме!
  • 95 пернишки кобалт

    10 1 Отговор
    ТУЛУП БОКО И СБИРЩИНА ТЪПОГЛАВЦИ. ДА НЕ БИ ПО ТВОЕ ВРЕМЕ ЗА 12Г ДА ИМАШЕ МАРКИРОВКА И МАНТИНЕЛИ БЕ? БОКЛУК. КОЛКО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ СТАНАХА, И КОЛКО МИЛИАРДА ОТКРАДНАХА ПЪТНИТЕ ФИРМИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ. МАГИСТРАЛИТЕ НА ГЕРБ СЕ РАЗПАДАТ СЛЕД ПЪРВАТА ГОДИНА. ФАКТ. БОКО ТУЛУПА, НАЙ ПРОСТИЯ КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ М.А.Н.Г.А.Л.
  • 96 Чочо

    7 1 Отговор
    Виж,как сам си виждаш грешките от твоите безмислени обиколки с джипчето.
  • 97 Истината!!!

    6 0 Отговор

    До коментар #93 от "БСП УПРАВЛЕНИЕ":

    Цените ще се изравнят с Европейските! Трябва и заплатите да достигнат Европейските!
  • 98 БСП ЦЕНИТЕ СКОЧИХ В ПЪТИ

    1 5 Отговор
    Заплатите с проценти....честито ви българи....
  • 99 Тиквен

    6 1 Отговор
    12 години краде и нищо не направи, сега излезнал да се плюнчи.
  • 100 ВИСОКИ ЦЕНИ, НИСКИ ДОХОДИ

    1 7 Отговор
    БСП НИ ДОВЕДЕ ДО ТУК, заедно с Кирчо и кокорчи...честито ви българи....
  • 101 Гост

    7 1 Отговор
    Само далавераджии, схемаджиии, роднини и прозди ора подкрепят тоя прозд, крадлив индивид

    Коментиран от #105

  • 102 Не искаме Корупция и Кражби!

    7 0 Отговор
    Не искаме Корупция, Не искаме Кражби, Не искаме Ниски заплати, Не искаме Беззаконие! Махай се, Борисов! На Българите им дойде до гуша от теб и от некомпетентността ти от простащината ти, от неграмотността ти, от крадливите ти министри, санкционирани по Магнитски, от злоупотребата с власт на ГЕРБ!
  • 103 Гьонсурат такъв

    5 0 Отговор
    Шишков не взима проби от мантинелите , за да не ви злепостави още повече !
  • 104 6 ЛВ ОЛИО, 4 ЛВ ПРЯСНО МЛЯКО

    1 5 Отговор
    НИНОВА БЕШЕ ВИЦЕ, ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЪРЧЕ ОТ БСП....докараха ни до просешка тояга.....

    Коментиран от #110

  • 105 Хах

    5 1 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    Ами какво да очакваш от ортак с мафиот в охранителна фирма! От СИКаджия. От един рекетьор и мутра!
  • 106 Дългия

    1 5 Отговор
    От кокто ГЕРБ не е на власт до къде стигнахме? До просешка тояга кирчо и асенчо еАха мамАта на държавата, стигнахме до фалит!!!
  • 107 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    0 4 Отговор
    Иначе ни очакваше нова национална катастрофа....

    Коментиран от #116

  • 108 Град Симитли

    4 0 Отговор
    Щом пак изрови дЕдо си от Гъгламите-пресъхва му вдъхновението да плещи глупости
  • 109 МИУИ ВАНИУИ

    5 0 Отговор
    мурука- буклук ,марш в землянката заешкото сърце на българия
  • 110 Заплатите са ниски!

    6 0 Отговор

    До коментар #104 от "6 ЛВ ОЛИО, 4 ЛВ ПРЯСНО МЛЯКО":

    Продължаваме Промяната ще вдигнат заплатите! Цетите винаги ще растат! Но и заплатите трябва да се вдигат! А ГЕРБ ще ги Замрази! При ГЕРБ ще има яка Мидерия!
  • 111 БСП УПРАВЛЕНИЕ ШЕСТ МЕСЕЦА

    0 6 Отговор
    Нови 20милирда заеми и неистови високи цени....те бързо си напълниха шкафчетата с пачки, а ние......

    Коментиран от #137

  • 112 ¹19008е

    0 8 Отговор
    Разумните ще гласуваме за ГЕРБ и СДС а наивните и болшевики русофили за пп и бкпбсп

    Коментиран от #124

  • 113 БСП НИ ДОКАРА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА

    0 8 Отговор
    Вдигна цените в пъти.....и ни обрече на глад и мизерия....така ли е българи
  • 114 НИНОВА ВДОГНА ЦЕНИТЕ

    0 7 Отговор
    Кирчо и Асенчо си траеха....грабеха заедно българския народ....
  • 115 Професор

    0 8 Отговор
    Слава на Генерал Борисов!

    Коментиран от #120

  • 116 Я слез на земята малко

    9 0 Отговор

    До коментар #107 от "БОЙКО СВАЛИ НИНОВА":

    И сега какво, си цъфнал и вързал?! Борисов съсипа България! Защо свали последното редовно правителство, като той самия не може да състави такова?! Пълен кре.ен! Борисов хвърли България в нестабилност и застой, ни закони ке гласуват, ни бюджет направиха от Служебното правителство! Само плашат народа, за да могат да крадат!
    България не е бедна държава, а ограбена от 12-годишното управление на една мръсна крадлива мутра!
  • 117 Леля Гошо

    9 1 Отговор
    Тулупа защо не разкаже как съселяните на дядо му се завръщат от фронта, извличат дядо му от къщата и го пребиват с тояги. Причина: закачал е жените им докато те са били на фронта.
  • 118 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #93 от "БСП УПРАВЛЕНИЕ":

    Стига мрънкал бе, мрънкялник! Нали бяхте първи, що не управлява твоя господар бою комуниста?!! А?!!
  • 119 Бамбука

    8 0 Отговор
    Преди с хартиената бюлетина около 500 хиляди мъртви души, тази година прогнози за 300 хиляди. Много скромно, засрамете се, подкрепете ни !
  • 120 Пффф

    9 0 Отговор

    До коментар #115 от "Професор":

    Къв генерал е тоя бре, колкото аз съм космонавт! Измислен фалшив генерал със съмнително образоватие и диплома. Виж го какъв тъ.па.н.ар е!
  • 121 Йорго

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Давай да го вземем
  • 122 БСП ВДИГНА ЦЕНИТЕ

    2 5 Отговор
    Станахме работещи бедни...не можем да си платим сметките, децата ни гладуват, теглиха милиарди заеми и си гушнаха парите....сега народа ще плаща....
  • 123 Нали е Тиква

    9 0 Отговор
    Народа за такива идиоти е казал: Вари го, печи го, пак на риква мирише. Толкова безочливо животно нема. Този нагъл тип ни си е подигравал 12 год и продължава без да му трепне и мускул даже. Оперирали са не минискуса, а мозъка му.
  • 124 Напротив

    7 1 Отговор

    До коментар #112 от "¹19008е":

    Разумните ще гласуваме за Продължаваме Промятата, а неграмотните и простите - за ГЕРБ, ДПС, БСП, нали те върнаха Хартиената бюлетина за неграмотния ки електорат.
  • 125 БАЦЕ, ВРЪЩАЙ СЕ

    0 8 Отговор
    Че живеем като кучета....високи цени, ниски заплати, бедни пенсионери.......бедни и просещи деца....

    Коментиран от #127, #135

  • 126 БСП И КИРЧО

    1 7 Отговор
    Нищо не направиха и си отидоха позорно.....и близо три години няма постоянно правителство.....а народа гладува ли гладува......
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 УЖ КРАДЕЦ ПЪК НЕ ОСЪДЕН

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "Гост":

    Виж от БСП милиардерите колко бяха в кафеза.....окрадоха народа с приватизацията.

    Коментиран от #131

  • 129 БОЙКО ЩЕ ЗАЩИТИ СЛАБИТЕ ФИРМИ КОИТО

    4 1 Отговор
    РЕКЕТИРАШЕ С БУХАЛКАТА ПРЕДИ ВРЕМЕ ! СЕГА ТЕЗИ ФИРМИ СА НЕГОВИ И ГОЛЕМИ , ТАМ ПЕРЕ ПАРИТЕ !
  • 130 Гнуско

    4 0 Отговор
    Ето го пак този Наглия. Господин Гнус, вече си стар и дебел помисли за здравето си и си седни на дъртия и тлъст Газзз.
  • 131 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #128 от "УЖ КРАДЕЦ ПЪК НЕ ОСЪДЕН":

    Е кой да го осъди бе, ти ли? Всички, от които зависи, се надпреварват кой да му направи най-хубавото фела"цио! Как да стане, това което казваш, тарикат?!!

    Коментиран от #147

  • 132 Маринов

    6 0 Отговор
    Тикватат пак се е наср@л.
  • 133 Говедо

    7 0 Отговор
    Не мощна подкрепа, а мощен шут по задника ти трябва на теб
  • 134 Хигс бозон

    3 0 Отговор
    "Червеният вятър" просто полилавя.
  • 135 Нали?

    6 1 Отговор

    До коментар #125 от "БАЦЕ, ВРЪЩАЙ СЕ":

    Кофти е да ти спрат кранчето.

    Коментиран от #145

  • 136 Наблюдател

    5 0 Отговор
    Единствения по проZ ръководител на партия е Простя Копейкин. По броя на лъжите се надпреварват.
  • 137 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "БСП УПРАВЛЕНИЕ ШЕСТ МЕСЕЦА":

    Някой ви е казал, че БСП ще ви мине по резултат. Затова е тоя вой. 😄
  • 138 ъхбгхт

    6 0 Отговор
    И тоя простия ни беше министър? И за тоя простия някои отива и си дава гласа? Шишков да вземел проба от изкривена мантинела?! Само в България такъв прост пожарникар може да се кандидатира и да го изберат по прости от него.Срам и позор е че такъв некадърник диша български въздух. Не иска момчето да му проверят пътищата. Не му харесва, че може да се окаже че са му давали комисион и за това са дупка до дупка.
  • 139 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор
    Все ми се струва, че понеже при Бойко не бяха надупчени с ваксини повечето българи, то световната ковид-мафия го свали от власт...
  • 140 Муканина

    6 0 Отговор
    Боже! Колко мъка има по този свят...
  • 141 ДЕДО ВИ ЛИБЕН

    7 0 Отговор
    ЕЕЧИ ТВОЙТА ГЕРБАДЖИЙСКА КМЕТИЦА ТЪЙ ОПРАВИ ЛОВЕЧ
  • 142 0001

    7 0 Отговор
    Тиквата е много орост нагъл и злобен човек ИДЕАЛЕН ЗА ЗАТВОРА НА ВНИМАНИЕТО НА ГЕШЕВ!!
  • 143 Опа

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Прост гражданин":

    Пожарникар и министър председател те такова животно го има само у Булгари😃стан попитайте гугле мета туитър и тем подобни нема па нема такова чудо

    Коментиран от #151

  • 144 Цуца

    6 0 Отговор
    Е! Всяка дума изказана от този човек е нагла лъжа! Въпреки че читавото напусна псевдо държавата България все още има останали нормални образовани хора които дай Боже да излязат да гласуват за да спре ограбването от овладяната от групуровките ”държава”
  • 145 БАЦЕ ВРЪЩАЙ СА

    0 6 Отговор

    До коментар #135 от "Нали?":

    След като свали Нинова от власт....спряха и милиардните заеми за ..БСП другарите....
  • 146 Сирене 20лв, кашкавал 30лв килото

    0 6 Отговор
    Кирчо и Нинова ни довършиха....
  • 147 ЕВАЛА БАЦЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #131 от "Гост":

    БСП ти правят най доброто фелацио.....
  • 148 БАЦЕ

    0 5 Отговор
    Прати пак БСП комунистите в пета глуха....на ръба за изпадане от парламента
  • 149 ХПХ

    5 0 Отговор
    Нагъл тип.
  • 150 НЯКОЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "Само, че":

    А защо не кажеш на младока истината - че не се допускаше излизане на българи в западни държави, освен на комунистите, но и те бяха проучвани до 9 коляно ! Така че 9 милиона мишлета бяха принудени да си стоят тук !
  • 151 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 5 Отговор

    До коментар #143 от "Опа":

    Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 152 краси

    2 0 Отговор
    Няма да се роди друг лъжец като комуниста Боко Тиквата!
  • 153 татунчо

    2 0 Отговор
    тапаков!Бягай от тука перко наумовски калешов.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове