Last news in Fakti

4 Април, 2023 14:14 37 955 97

МВР разследва рекордьорката по преференции от ГЕРБ

  • герб-
  • славена точева

Престъпна група за търговия с гласове получавала пълно съдействие от кметовете на ГЕРБ в област Варна

МВР разследва рекордьорката по преференции от ГЕРБ - 1
Снимка: Фейсбук

МВР разследва съмнения за търговия с гласове за рекордьорката по преференции във Варна Славена Точева от ГЕРБ. Това съобщи вестник СЕГА, запознат от източници в министерството.

Водят се поне 3 производства, които наблюдава Районната прокуратура във Варна.

На изборите в неделя варненската прима на ГЕРБ Славена Точева покори нови преференциални върхове. Сега тя спечели 10 155 лични предпочитания. Водачът на листата Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев - с 2996. Точева бе трета. На 2 октомври 2022 г. тя спечели 7306 преференции, а звездата ѝ изгря през април 2021 г., когато с над 6000 от 25-то място финишира втора. До ден днешен липсва правдоподобно официално обяснение за неудържимия възход на неизвестната довчера млада дама, която е очаровала гласуващите главно във варненските села.

В МВР във Варна има данни за престъпна група, организирана за изборни престъпления, която действа от изборите през април 2021 г. Целта ѝ била да склонява избирателите да гласуват за ГЕРБ и Точева. Според данните Д.С. лично предоставил на организатора на групата - Н.Т., пари, които да бъдат предлагани на избирателите.

Н.Т. ръководел отговорници за отделни общини, населени места и социални групи. Установени са и редица участници в групата. Според източните на вестника в МВР групата получавала пълно съдействие от кметовете на ГЕРБ в областта. По принцип Н.Т. бил разработван за наркотици, когато МВР стигнало до информацията и за купуване на гласове. При водените активни мероприятия е документирана и среща на Н.Т. с кандидат за депутат от ГЕРБ (различен от Точева) на 27 октомври 2021 г.

На 11 ноември 2021 г., три дни преди изборите за 47-мото НС, се пристъпило към задържане на лица, за които имало данни, че са съпричастни към групата. Самият Н.Т. се укрил, но в дома му и в ползвани от него помещения са открити множество агитационни материали за Точева.

Претърсен е и офисът на Д.С., намиращ се в хотел във Варна. От там са иззети над 23 хил. долара и близо 12 хил. лв. Образувано е разследване за изборни престъпления. По това разследване още се работи.

През 2021 г. Н.Т. е привлечен като обвиняем по друго дело за изборна търговия, но в последствие разследването срещу него е прекратено.

Преди последните избори в МВР отново постъпила информация, че групата се е задействала за купуване на гласове. Данните били докладвани на прокуратурата с предложение да се иска прилагане на специални разузнавателни средства. Прокуратурата внесла в съда искане за СРС, но Окръжният съд във Варна отказал. Въпреки това, по време на предизборната кампания било организирано наблюдение на хотела, където е офисът на Д.С. Мястото обаче е трудно за наблюдение, обяснява източникът на "Сега".

На 24 март била получена оперативна информация за лице от село Аврен, което купува гласове в полза на ГЕРБ и Точева. Били претърсени автомобилът и жилището му. Намерени са пощенски пликове, надписани с имена, в които имало по 50 лв. и флаер на ГЕРБ с преференция 103. Образувано е досъдебно производство, по което и към момента се работи под надзора на Районната прокуратура във Варна.

На 30 март е получена оперативна информация и за лице от Девня. И в неговото жилище са намерени и иззети пари и агитационни материали за Точева, както и тефтер с имена и суми. Делото е пратено в съда, който трябва да одобри протоколите за претърсването, извършено в условията на неотложност. И това производство се наблюдава от районната прокуратура.

Разследва се и сигнал, че в деня на изборите Т.Р. от Аксаково предлага по 50 лв., за да се гласува за Точева. Разпитани са 7 свидетели.

Отделно във Варна се води и разследване за корпоративен вот в полза на ГЕРБ. По него са задържани четирима души, докато си разменят пощенски пликове в заведение в кв. "Чайка". При обиските им и претърсването на автомобилите им са намерени 6000 лв. и агитационни материали за ГЕРБ.

"Точева - за кмет на Варна"

Стела Николова (ДБ) вчера публично поиска оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев, обвинявайки МВР, че не е свършило нищо срещу търговията с гласове във Варна. Самата Николова също пренарежда листата на ПП - ДБ във Варна, защото има 3862 предпочитания и "почти сигурно" (нейни думи в социалните мрежи) получава мандат.

"Това за мен са най-купените избори в историята на България. На варненци ще кажа, че според мен Община Варна се управлява от хотел "Капитол", но надали ще ги изненадам. Като народен представител ще искам всички структури на МВР да дадат отчет какво свършиха за вота на 2 април. За Варна е ясно. Кръгла нула! Славена Точева от ГЕРБ е девета политическа сила в страната с много голям вот в Дългопол и Долни чифлик. Очаквам ГЕРБ-Варна да издигнат Славена Точева за кмет", написа Николова във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаааа

    173 11 Отговор
    Време ли е за арести ?! Ееех , къде го сега Ражков ...
  • 2 Небезизвестна

    245 13 Отговор
    На госпожа Точева и прочетете биографията и ще ви стане ясно ОПГ ГЕРБ с какво се занимават
  • 3 ТрампЛин

    178 10 Отговор
    Това Черната Златка ли е? Или Черната “катеричка”?

    Коментиран от #47, #77

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    54 5 Отговор
    Машата Му в действие ...
  • 6 Станой от Софстрой

    130 5 Отговор
    Този Д.С. от Държавна сигурност ли е, или просто Даниел Славов- Дидо Дънката ?

    Коментиран от #60

  • 7 тикви продажни

    141 12 Отговор
    Горката, можеше и без префиренции, ляга си с тиквата и готово!
  • 8 Маке

    163 7 Отговор
    А синчето на кмета на Симитли кога? И него го "избират" организирано и платено. А партията съвсем случайно пак е ГЕРБ!
  • 9 гост

    152 7 Отговор
    Е нали това е мафията: престъпните организации купуват свои хора в политиката, за да слагат и да махат когото си поискат. Никой нормален човек не вярва, че една кифла, изписана, нагримирана, с прическите и фейк зъбите има дори бегло познание от образование, политика, МИО, морал, етика или др. Вижте жените политици в цяла Европа, няма една нагиздена и изтупосана като нашата Гица. Ама иначе по селата е активна.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Чичко паричко

    126 6 Отговор
    Тая явно грее кревата на правилния човек. Сгодна е и човеко си плаща.

    Коментиран от #19

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Даниел

    96 6 Отговор
    Бойко иска да има хубави съпартиики,че да може да боцка от маслинките!
    Ще е добре да разберем родословието на тази мома!
    А колко гласа имаме за Стефчо??
  • 14 Перо

    91 9 Отговор
    Най-некадърното ръководство на МВР и съдебна власт за всички времена! Мафиотска кадрова система!
  • 15 Кааавааали

    53 5 Отговор
    Кааааваааалиии!
    Тая прайндудуци!
  • 16 щтерион

    91 6 Отговор
    дънката - господаря на Варна, пак яко се е изкихал ,,но ако я направи кмет на Варна града и юридически ще е негов ,

    Коментиран от #27

  • 17 Никой

    76 7 Отговор
    Прочете КОЙ е с инициали Д.С. - помощ за по умствено изостанали - т.н. Дидо Дънката, и ако не ви стане ясно то наистина сте "заслужил " гласоподавател на ГЕРБ и БСП.
  • 18 Простотия!

    101 12 Отговор
    Това е положението.Този Тулуп съсипа всичко.
  • 19 ВАРНЕНЕЦ

    99 5 Отговор

    До коментар #11 от "Чичко паричко":

    точева винаги е точила правилните чушки
  • 20 Кочо

    70 7 Отговор
    Достойно, но не е покорила рекорди! Ветеринаря Станков на предните избори бе достигнал над 13 000 преференции в Хасковско и отвя самия водач на листата Делян Добрев! Друг един чевръст момък на име С. Савов пък с над 9000 преференции от 5 отиде на 3 място и прецака 2 значими тогава гербераскини, които бяха на позиции 3 и 4 в листата!
  • 21 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    88 5 Отговор
    Преди да влезе с ШУТ (КА) в политиката
    Славена Точева е описана от партията като студент в университета в Свищов, а по професия е хостеса в увеселително заведение,
    🤔🤔🤔

    Коментиран от #46

  • 22 честито на печелившите

    68 7 Отговор
    Естествено МВР нищо няма да установи, а във Варна и ПП са с рекордьорка по преференции май :) Купуването и продаването на гласове било престъпление...ама дали :)
  • 23 Любо

    88 8 Отговор
    Тая ли е Мата Хари дето се чекне на Банкянската спалня ?
  • 24 Нищо лошо няма...

    36 6 Отговор
    И при братята в Азия е така, само дето Ганчо се надява, че някой ще го оправи
  • 25 все тая

    70 4 Отговор
    Честно казано като гледам политическия небосклон който и да е все тая. Държава няма да имаме скоро!
  • 26 Аре стига

    40 3 Отговор
    Видно от статията адвокат Стела Николова следва да пита не МВР какво е свършило защото със задържането и образуването на делата тяхната работа е горе долу до там.Следват на ход другите органи,а тя да си пита нейния генерал за този спонсор дали по неговия време този не разви дейността си
  • 27 гост

    45 7 Отговор

    До коментар #16 от "щтерион":

    Абе тоя Дънката не играе ли с Гуцанката комбина,пък оня от Бсп,нещо не се връзва

    Коментиран от #76

  • 28 Пловдив

    80 6 Отговор
    Обзалагам се,че главозамайващия си възход ,младата дама е обсъдила лично с великия везир Бойко Методиев Борисов,в спалнята му в Банкя! Точно негов тип е...!
  • 29 Българските турци

    42 3 Отговор
    В Турция на това на което тук му казвате престъпление и покупкопродажба или тъговия с гласове му викат изборни промоции и бонуси и не е престъпление , дори не го имат за нещо умно или сериозно !... Първо турският кандидат политик не е наивен и затова никога не раздава кеш... промоция е всичко от картофи и макарони до дърва и въглища, но не и пари ! А законът казва, всеки наивник, който има пари , може да ги раздава на народа под какъвто си иска предлог ! Незаконно е да се правят фалшиви адресни регистрации с цел използване на вот от "призраци"! А кой за кого гласува след като се получи промоцията... един бог и онзи който гласува знаят ! : )
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Враца

    47 2 Отговор
    Искам и аз да и подам моя преференция нищо че съм от Враца....само ако е удобно
  • 32 Корги

    71 9 Отговор
    Ох, котьо-о...

    Като оставим шегата настрана, тук говорим за една типична провинциална мутреса и провинциално селско мислене.
  • 33 избирател

    51 7 Отговор
    явно в много легла ще е преференциална момата занапред
  • 34 Механик

    84 7 Отговор
    Дест машини за гласуване дават празни бланки. Други 30-40 изобщо не тръгват. На някои от машините, гласът се отчита на 4-5-ти път (самият Кокорчо го каза), пияни председатели на секционни комисии. Няколко такива, пък изобщо не могат да пишат и четат, изгубени урни с гласове...
    Да продължавам ли да изреждам или сами се усещате какъв фарс бяха тия избори?

    Коментиран от #80

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Синдикат на Ало Измамниците

    71 13 Отговор
    Типична герб-аджийска насерация! Какъвто им вожда ,такава и останалата му пасмина!
  • 37 Псевдоним

    34 5 Отговор
    Нека позная, преверенциите са от избиратели от мъжки пол.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АБРЕ ХОРА

    55 5 Отговор
    ТИКВУН КЛАТИ КАМБАНТИ МОМЕТО СЕ ИЗДИГА. ИЛИ ПРОСТО КАЗАНО БАЙ ГАНЬО ОТ БАНКЯ ТОПИ ЧУШКАТА.
  • 41 Кочо

    17 31 Отговор
    Стига сте врякали! Да не искате да е някоя завлякана като Минчо Христов и Велеслава Дърева! Такива са модерните политици, такава е волята на сюзерена, както казва Слави Трифонов! Той влезе и се закани този път да ги контролира!
  • 42 Варната

    57 8 Отговор
    Варна е герберастко гето .
  • 43 Минева

    54 6 Отговор
    Преференциите са от варневските мургавели
  • 44 Кифла

    46 5 Отговор
    която е очаровала гласуващите лилави главно във варненските села.
  • 45 БАЙ Х@ЙМАНЕ

    9 4 Отговор

    До коментар #39 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Има ли нещо , което да не знаеш ... С Пенчо сте като махленски клюкарки ..

    Коментиран от #49

  • 46 Абе ,

    11 5 Отговор

    До коментар #21 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    То и ти по професия си партизанин , ама нищо не ти пречи да се опитваш да се правиш на философ .

    Коментиран от #50

  • 47 Зоолог

    36 2 Отговор

    До коментар #3 от "ТрампЛин":

    Това е златната катеричка.
  • 48 Пак те.

    37 12 Отговор
    И едните и другите са пионки в ръцете на американците. Другото е театър. Ако от посолството на Сащ им наредят ще се прегърна, та дору може и да се целуна. Това е поведение на колония, но не и на суверенна държава.
  • 49 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор

    До коментар #45 от "БАЙ Х@ЙМАНЕ":

    Доста неща има които не знам !
    Но не парадирам с неща които не знам!
    А това, че се интересувам и знам много неща - проблем ли е за теб ❓
    /или за колегите ти/
  • 50 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "Абе ,":

    Абе не съм бил партизанин нито в прекия, нито в преносния смисъл❗
    Абе, ти що нямаш проблем да го ОБЯВЯВАШ като факт , без да знаеш ❗
  • 51 ДЖУКИТЕ Я ИЗДАВАТ КАК ТОЧНО Е ПЛАТИЛА ЗА

    35 3 Отговор
    ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ !
  • 52 ИВАН

    31 2 Отговор
    Уж хубава млада жена, но защо ми прилича на гестаповка или на полицайка, уж усмивка, но има нещо хладно, жестоко и студено, пресметливо ..... ама че свят, ама че създания се въдят - консуматори
  • 53 ясно

    32 4 Отговор
    Ама то беше ясно .!Хартиена бюлетина и купен вот-/Герб,Дпс ,Бсп/...Купени и манипулирани избори.
  • 54 Бибитко

    40 7 Отговор
    Че ще има бурно купуване на гласове стана ясно още след като Бойко Борисов с сговор с Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ образуваха "хартиената коалиция" и върнаха хартиената бюлетина. И за малките деца е ясно, че без нея купуването на гласове е почти невъзможно. А преди края на третия си мандат Борисов отклони достатъчно много средства чрез подставени лица, за да разполага и в бъдеще с мощен финансов ресурс.
  • 55 ГешеФ съм

    24 4 Отговор
    Няма данни за престъпление...
  • 56 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    50 7 Отговор
    Има ли още глупаци който да вярват в тиквената партия?
    Тия са най-големият тумор в историята на България....
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 __!__

    20 5 Отговор
    Простия народ защо един път не си направи експеримента и никой да не отиде да гласува да видим резултатите тогава........пак ще има влезли с преференции ххахахххах простотията чубанска бълхарска

    Коментиран от #66

  • 59 Николов Н.

    25 2 Отговор
    Бедни ми народе, кой те в таз робска люлка люлее?! Няма избиратели! Нищо не избира народа! Всичко е режисирано! Тези 30%, които уж са избиратели, служат само за да се оправдаят манипулациите с числата! Няма светлина в "българския тунел"! Обречени сме на бедност, като граждани на България! Последни във всичко и феодализъм в действие до второто пришествие ни чакат, за голямо съжаление! За България важат други правила. Включително за промяна!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Другият един

    32 0 Отговор
    Няма начин да няма начин Първият начин е задължителни избори 1000лв глоба за този който не е гласувал Втория: 10г затвор за всеки заловен който плаща за избори и никакви два за три Плътно 10 Ако изкаже кой му дава парите да плаща лежи пет години Това да го предложат в парламента да го гласуват поименно и който гласува против значи плаща да го пратят в парламента Ето Ви два начина и никакви такива за нарушаване на права и демокрация не са оправдания Срамота : Милиони за машини телефони бюлетини и др. измишльотини заради едни мафиоти да се докопат до парламента
  • 62 Николов Н.

    29 0 Отговор
    Тази искам да я видя в "Стани богат"!
    и да и се падне една задача по аритметика за трети клас и още въпрос с повишена трудност, като например:
    Кой беше министър на туризма в последното правителство на ГЕРБ?

    Коментиран от #69

  • 63 Дезо

    2 16 Отговор
    Пръцкате ли я се отпуснете и издухайте насабраната помия с путиновски фекали .....
  • 64 Психо Доктор

    25 1 Отговор
    Време да се оперира Варна, а и цяла България от дегенеративните образования завладели, институции,магистрати и медии. Да се освободи държавата от мафията. Народа е по силен от чалга озурпаторите.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 мдаа

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "__!__":

    Седни на това и се завърти!
  • 67 САЩ СА ЛИЦЕМЕРИ КАТО ГЕРБ !

    14 5 Отговор
    Нищо, че се опитваме да командваме парада и по наша информация разрушиха 40 паметника на Линкълн, който премахна робството. Значи за другите - никакво прошка. Какво като са идвали и с кораби са ни прехвърляли в Америка? А представяте ли си това да е в "биографията" на която и да е друга страна в света, особено в Русия????
  • 68 ГЕРБ=БСП=ДПС

    26 2 Отговор
    "Сега тя спечели 10 155 лични предпочитания."

    Говори се, че един глас се купува за 100 лева. Т.е. 10 155 по 100 лева = 1 015 500 лева толкова ще трявбат за да се купят тези гласове. Съмнявам се някой да изхарчи над 1 млн. лева за да е депутат един месец. По скоро тук става въпроса за корпоративен и контролиран вот. Може би на калинки на общинска заплата, на строители на магистарали "черно море", на работници на пристанище варна, ТЕЦ Варна на сопол@ в сараите ...
  • 69 СПОМНАМ СИ АНГЕЛКОВА

    20 2 Отговор

    До коментар #62 от "Николов Н.":

    ТЯ ЗАЩО НЕ УЧАСТВА В ЕРГЕНЪТ
  • 70 Ами да

    16 2 Отговор
    Мата Хари!?
  • 71 Коко

    12 15 Отговор
    Израждане умират от яд, че нямат министри, за да грабят милиони от Бюджета!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Шаран БГ

    19 2 Отговор
    На № 68 " ГЕРБ=БСП=ДПСХ "
    Мога да Ви известя, че депутатското място е скъпо платено !! Вече няма нищо, което да е честно и почтено в тази държава. И най-важното - всичко е пари! За нас, сиромасите, 1 милион лева са невиждана и нечувана сума. Бедна ни е фантазията с какви пари играят "батковците", били те легални или нелегални........ Същността на явлението КУПУВАНЕ на гласове, както и гласовете от секция "Чужбина" са престъпно узаконени от партийните избраници в Парламента !! Управляват ни престъпници !! Това е .......
  • 74 Селянин

    20 8 Отговор
    Герб се самоубиват бавно но сигурно. За толкова години нищо ново ненаучиха и нищо старо не забравиха.
  • 75 Айде

    11 1 Отговор
    пак МВР са виновни. Стига глупости!
  • 76 Вече е досадно.

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Дънката играе със всички.Иван пилето беше от БСП после като го изключиха отиде и стана войвода . Имаше едни митничари близки до СДС които бяха близки с него други адвокати (зам областни управители) Изобщо така наречените разследващи журналисти ,но не от Варна могат да се заровят в историите още от морското училище и събития през 1991 г та до наши дни.Има много хора и документи.
  • 77 Черната Златка

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТрампЛин":

    Не може да бъде заменена, тя е от Максуда.
    Както и Бялата.
    Тази е повече
    Черния Гербер .
  • 78 БАЧУ

    15 0 Отговор
    Сега Тиквун ще и засее бустана с тиквички.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Много

    12 0 Отговор
    Ме яд на тая .
    Аз Черната Златка да не мога да събера такъв вот от преференции.
    Цяла Максуда гласува за мене и накрая ,тая варненска конкурентка да ме бие .
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 К123

    8 1 Отговор
    Из богатата биография на политиците от ГЕРБ - "Тя се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян публично пред дома си през 2014 г.
    Нейният мъж, с когото имат дете Даниел Славов (известен като Дидо Дънката), е международен пласьор на наркотици, осъден на 11 години затвор в Марбеля, Испания.
    "
  • 88 каскета

    8 3 Отговор
    Да ги разследва МВР тая сикаджииска мутренско гербераска партия,мутрата в Белене да строй гьола
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Абее

    6 1 Отговор
    той тиквата да не е селски нерез, та да вкара всички ку.ви чрез леглото. Требе си и преференции за такива бъдещи "успешни калинки" политици. Та да "кове или чука" закони за бъдещето на тази евроантлантическа ни държава. Браво на момата. Много преференции, значи е годна за тази работа.
  • 91 А боц боц

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане,ПП,ДБ-крадци":

    Днес нямаш ли да ринеш л бе овчар
  • 92 Гераско

    0 0 Отговор
    Пуска яко, стига да си платиш..
  • 93 Габдулла

    2 0 Отговор
    Нещата са много прости. Гласуваш за ГЕРБ. Определен корпоративен вот гласува и за определена преференция. Така веднага се вижда дали са гласували или не. Като се вземе в предвид и секцията- няма мърдане. Веднага се вижда кой за кого е гласувал. Толкова за" тайния" вот.
  • 94 Гражданин

    1 1 Отговор
    А,Б БОРИСОВ КОЙ ЩЕ ГО РАСЛЕДВА ? ДА ИЗВИКАМЕ ЛИ НЯКОЙ ИНДИАНСКИ ВОЖД КАТО ТОКАЙТО НАПРИМЕР ТЕ СА ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ОТ БГ КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ ОСОБЕННО ГЕРБ.
  • 95 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 2 Отговор
    "23 хил. долара и 12 хил. лв.", при цена от 50 лева на глас това са около 1 200 гласа на избиратели. Но се говори, че един глас вече струва 100 лева, при тази цена, ще трябват 1 000 000 лева за да се купят 10 000 гласа. Искат да кажат, че тази мома на всеки 3-4 месеца харчи по 1 млн лева за да стане депутат. В това няма логика, може и да има престъпление, но по-скоро е корпоративен вот или контролиран робски вот, а не купен вот.

    На какво основание полицията изземва всички пари от хората, от офиси... Според мен е безобразие да иземат всички пари, полицията трябва да е задължена да остави до 2 000 лева, на един възрастен човек, горе долу това е средната заплата в момента. За да има с какво да живее човека. Едно пазаруване, една количка в магазина се пълни със 100 лева.
  • 96 Коко

    1 0 Отговор
    Навсякъде трябва да има урви да има какво комплексарите да еб?т.
  • 97 Нормално е

    0 0 Отговор
    Ще предлага кристали на ниска цена в парламента.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове