Last news in Fakti

27 Април, 2023 11:25 3 684 19

Чуждестранен турист изчезна по време на разходка в Стария град в Пловдив

  • пловдив-
  • англичанин

Приятелката му написа отчаян зов за помощ в социалните мрежи

Чуждестранен турист изчезна в Пловдив. За това сигнализира приятелката му Кейт Грийн в социалните мрежи, съобщи plovdiv24. Ето какво съобщи жената:

"Здравейте, аз съм англичанка, посещавам България за първи път с австралийския си партньор Брайън Франки. Вчера се разхождахме в старата част на Пловдив (около15:00 до 17:00 часа) и се изгубихме един друг.

Аз носих раницата с неговите документи за самоличност, пари и телефон, а той няма нищо у себе си.

Ужасно се притеснявам за него. Полицията е уведомена, но не мога да го регистрирам като изчезнал. Всяка помощ ще бъде много ценна. Сърдечни поздрави на всички".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адаша

    27 2 Отговор
    Като гледам снимката, той е вече в София и излиза от метрото...
  • 2 Моме

    27 2 Отговор
    А провери ли в шекер махала при някоя лилава жрица на любовта чух че за вас тук любовта и алкохола са много евтини

    Коментиран от #17

  • 3 Джамбaза

    25 2 Отговор
    Сигурно е заминал за Украйна.
    Доста австралийци има там.
  • 4 прокопи

    24 0 Отговор
    В заглавието пише, че е англичанин, а приятелката му /англичанка/, казва че е австралиец. Какъв е точно?

    Коментиран от #7, #11

  • 5 истина ти казвам

    18 0 Отговор
    Във кръчмата проверихте ли?
  • 6 Алиса

    14 0 Отговор
    Ами горкия, човек сигурно е избягал от тебе .
  • 7 Опааа

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "прокопи":

    За мисирките във “Факти” няма значение! Важно е да се драска нещо!
  • 8 ТаУмВзе

    4 0 Отговор
    Ушев много добре знае къде са Каките, да не се прави! След около 2 дни, ще му свършат кинтите и ще поизтрезнее. И ще й цъфне на таа.
  • 9 Никой

    8 0 Отговор
    Като изтрезнее, ще се събуди щастлив и гол някъде по слънчака. Мухаха
  • 10 Гого

    4 1 Отговор
    Сутринта просеше в подлеза на гарата
  • 11 Каква е разликата

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "прокопи":

    между англичанин и австралиец? - и 2те същества са джъндъри и нито 1 от тия няма да допринесе с абсолютно нищо на България. Всичките до един са дошли на евтиния алкохол. Това с евтините жени вече е мит и е смешно да се говори - в София циганките са по 200 лв. на час и ще го ограбят, а ако иска някоя сносна ще трябва да плати в евро поне 500 евро за 1-2 часа, ама това без масаж, целувки и т.н. Опитват се разни вредители на БГ да разпространяват още слухове, че били красиви и евтини жените в БГ, но аз като се връщах миналото лято за 3 седмици в БГ ще си го кажа откровено - нито видях красиви момичета по улиците, нито видях нещо евтино. В Сърбия видях много повече на брой млади хора и много по красиви и възпитани момичета. Също и в Словакия и Унгария. Визирам миналото лято когато се прибирах към континента Европа и обиколих 10тина държави. Алкохола още е евтин в БГ, както и цигарите, ама са менте. И не, не живея в кравария(САЩ) или западна европа - да не почне сега някой да ми лафи от сорта колко зле било в сащ и западна европа пък да не съм обсъждал. Живея в Азия и е много по-добре от източна Европа. А в тия мизерии западна европа и САЩ не стъпвам. Но така или иначе и да има някой кандидат-секс турист чужденец в БГ със сигурност или ще бъде ограбен или бит или и 2те и няма да е доволен от услугата. БГ няма място за подобни чужденци ;)

    Коментиран от #14

  • 12 ФЕЙК

    2 2 Отговор
    България - РАЙ ЗА АЛКОХОЛА !!! Приди важеше за руските туристи, а сега за англосаксофоните!
  • 13 Надрусал

    4 2 Отговор
    се е с некачествена и евтина дрога

    Коментиран от #16

  • 14 То всеки знае вече

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Каква е разликата":

    Че БГ е доста скъпо всичко и който иска да пътува посещава дестинации извън континента Европа, където е и по-евтино и по-топло. В БГ алкохола е все още евтин сравнение с доста държави, но само в магазините, предимно хипермаркетите. По заведенията цените особено за чужденци никак не са евтини. На забутано заведение което даже не е на бул. витошка а в преките една наливна бира менте която мирише на спирт струва 7 лв. По нощните клубове 330мл бира струва 12-15-20лв. На чужденец най-вероятно ще му поискат същата цена в Евро. Всичко е много скъпо в БГ, определено не е евтина туристическа дестинация, а също така не е безопасна, особено за пияните западноевропейци.
  • 15 бай Ставри

    3 2 Отговор
    Търсете го в Столипиново.
  • 16 Не е първият

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Надрусал":

    който сее надрусал е некачествена дрога. Световноизвестният случай с германеца който полудя на летище Варна - прескочи оградите и изчезна след като е полудял от менте дрога, както и много други. Смешно ми е като гледам в тубата на английски някакви клипове как се опитват да рекламират България като безопасна дестинация, а тя е най-опасната държава не само в Европа, а и в целият свят по някои показатели. България е държавата с най-бързо намаляващо население в света. Нужно ли е друго да се обяснява? Особено за 1 кандидат алкохолен и т.н. турист който не говори български дали е безопасно..!? Чак някакви тролове в коментарите под същите клипове се представят за българи и убеждават как наистина България била безопасна дестинация. Дебилизъм без граници!
  • 17 Опитен

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Моме":

    Алкохола да, но не и жените. Сравнително евтин алкохол на фона на западна европа, но в други източноевропейски държави е по-евтин и от България, особено по заведенията. В България алкохола по заведенията и нощните барове не е чак толко евтин, даже на много места доста скъп. В Мадрид, Испания даже има по евтина бира в някой супермаркети в сравнение с България. Проститутките в България са скъпи, а обслужването ужасно. Само заблуден пиян чужденец може да се излъже, за което ще съжалява. Някой не си тръгват и живи(и здрави), а минимума е да ги ограбят, а често и да ги бият.
  • 18 Поздрави от Англия

    2 1 Отговор
    Тук пускат постоянно менте реклами за България със кадри и снимки от прекрасна Гърция. Едни колеги миналата година се подлъгаха, въпреки , че дипломатично ги предупредих …обраха ги в хотела, върнаха се отчаяни и до ден днешен ги подигравам
  • 19 ЕЕХ ФРАНКИ ФРАНКИ...

    2 0 Отговор
    В АВСТРАЛИЯ
    ДЪРЖАВА КОНТИНЕНТ...☝
    НЕ СЕ ИЗГУБИ.........
    А ДОЙДЕ В СТАРИЯ ПЛОВДИВ....
    ПРИ „АБОРИГЕНИТЕ.”...И.....🤔????? !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове