3 Юни, 2023 03:26 3 154 87

Протест в центъра на София: "Радев работи за руските интереси"

  • протест-
  • софия-
  • румен радев-
  • правосъди еза всеки-
  • русия

Хората не са съгласни с действията на президента

Протест в центъра на София: "Радев работи за руските интереси" - 1
Снимка: БНТ

Протест се проведе в центъра на столицата снощи, предаде БНТ.

"Правосъдие за всеки" организира шествие с послание "България е парламентарна република и пълноправен член на ЕС и НАТО".

То започна от президентството и се отправи към Народното събрание.

Полицейското присъствие беше засилено. Хората не са съгласни с действията на президента на Румен Радев, който според тях не работи в полза на българското общество, а в полза на руските интереси.

"Тук сме да кажем, че не може да има никакво колебание по отношение на външнополитическия курс на България в Европейския съюз и НАТО и че искаме завършване на съдебната реформа с конституционни промени", заяви Велислав Величков, председател на "Правосъдие за всеки".

Сред хората, дошли на протеста, имаше депутати от "Продължаваме промяната" - Явор Божанков и Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

Хората смятат, че България е парламентарна, а не президентска република и такава трябва да си остане и че по Конституция президентът трябва да бъде в центъра, но еднакво отдалечен от всички власти.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко за тези хорица

    162 51 Отговор
    ползвани като стадо да блее, за това което овчаря ги прати, а овчаря, НПО, обслужващо националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Къде чухте в записите на предателите на България кирил петков и асен василев, за нещо за което бляхте? Липсата на мислене, е трагедия за България!
  • 2 пламен

    66 148 Отговор
    Фатмака е руско фашистко мекере

    Коментиран от #6, #35

  • 3 Интересно

    153 46 Отговор
    къде видяхте Радев да е против парламентарна република и против ЕС и НАТО, че отидохте да викате срещу него? Само защото така ви казаха и така ви описаха отвращението му от едни национални предатели при връчването на мандата! Трагедия е толкова народ, да не мисли!

    Коментиран от #7

  • 4 Петър

    118 34 Отговор
    Нападат ви руснаци?
    Дългата ръка на Кремъл ви настига?
    Ватенки разпространяват руска пропаганда?
    Турското робство е руска измислица?
    Русия хаква европейските избори?
    Путин иска да превземе Европа?
    ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ!
    В България има добри специалисти които се грижат за хора с такива проблеми.
  • 5 ЛЪЖА

    107 26 Отговор
    Оня/уная с украинската шапка в далечината. На всичкото от горе, не се знае, тази снимка въобще дали е реална от днес. Второ, чудя се кой спретна тоя протест и по колко раздаде? Много на бързо се организират тия миролюбци Българо-фили... Да им се чуди човек. 4-ка за белот се събират по трудно! Как може да не ви е срам бе? Явни сте, като дебелак скрит зад стълб, направо е смешно. Ние нормалните се смеем, понеже явно вие не виждате, в каква лъжа сте потънали. Зачудете се, защо аджеба сте живяли толкова години, като освен едно лъжливо петно, имената ви няма да оставят друго на тази земя. Ше ви говорят, поколения на пред, какви гнусни лъжливи подлоги е имало.
  • 6 Антон

    31 26 Отговор

    До коментар #2 от "пламен":

    Кой е фатмака?
  • 7 Дилян

    14 49 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно":

    Трагедия е, да. Виж колко ранобудни минуси имаш.

    Коментиран от #9, #14

  • 8 Бонев

    91 24 Отговор
    Жълтопаветните които му коленичеха, сега му спретват протест. Какво да очакваш от тази сган, която първо се коалира с БСП,а сега и с Борисов.
  • 9 А кой се интересува от минуси и плюсове

    80 23 Отговор

    До коментар #7 от "Дилян":

    Те не променят истина или лъжа! Но показват комплекси и платени неумни на националните предатели и мафия ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 10 Реалност

    93 22 Отговор
    Мафията за вас не беше ли ГЕРБ и ДПС, а Президента от добрите? Какво стана сега? Сега сте с мафията ГЕРБ и ДПС и Президента ви стана враг! Как е възможно толкова елементарно да ви лъжат? Какво се случва с вас? Сега сте мафия и срещу България!

    Коментиран от #40

  • 11 Мери

    89 17 Отговор
    Странни неща стават около президента - русофобите казват, че е руски агент, а русофилите, че е американски. Да се чуди човек, на кого да вярва? До сега не съм видяла никакви писмени, аудио или видео материали за него, които да подкрепят една от версиите. Докато за ППейците изтекоха няколко часа техни разговори пълни с уйдурми как по-лесно да вземат цялата власт в държавата. Как не се сетиха само да кажат и някоя дума за електрификацията, че на село ни спират тока за по 17 часа. Не мога да разбера за какво протестират тези хора? Нали сме в синергия със САЩ и ЕС? Скоро ще имаме и правителство, сглобено за 2-3 дни, но с голеееми, никому непознати експерти. Бабуват му едновременно Кирето, Гнома. Бокича и Шиши - направо цветът е медът на нацията. И не забравйте власт + електрификация.
  • 12 ДССС

    79 21 Отговор
    трябваше от малко по ниско да снимате че да изглежда тълпата от 100 соросоиди по голяма . ак пък и краварите се притесняваха от този мижав платен от тях протест
  • 13 За размисъл

    73 12 Отговор
    "Правосъдие за всеки" що не протестираха при признанието на КП , че :
    -шефовете на БРС ще са назначени от едно посолство, тоест предадоха българската сигурност;
    -ще пазят ББ от влизане в съда/затвора, тоест няма наказание за престъпления на управляващи, но има наказание за целия невинен български народ;
    - депутати нямат морал и управа в семействата си, че да управляват България.
    Това е престъпление на протестиращите.
  • 14 А ти

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "Дилян":

    за часови пояси и часова разлика чувал ли си?

    Коментиран от #16

  • 15 Перо

    65 18 Отговор
    Всичките НПО-та с джендърията, на едно място, по повикване на бащата на Киро-тъпиро!
  • 16 753590

    12 18 Отговор

    До коментар #14 от "А ти":

    А ти чувал ли си, че тия от другите часови зони, не трябва да си завират гагите където не им е мястото.
  • 17 Уса

    72 16 Отговор
    Не Радев а НАТО и САЩ не работят за интересите на БЪлгария,защото не ги интересуват българите а само територията и ресурсите.Президента си върши работата,както много други президенти на по-развити държави,като Китай,Индия,Бразилия,Южна Африка,Унгария и Турция и др.

    Коментиран от #18, #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пълна трагедия

    67 15 Отговор
    Сега пък, президента им пречел?
    Той наистина направи голяма грешка. След записите трябваше да спре веднага процедурата по съставянето на правителството и да даде ППейците на прокуратурата. И да се отиде на нови избори!
    От къде на къде, след известните истини на записите тези предатели получават мандат за правителство??? Това е огромно нарушение на конституцията!!! И това показва, че той НЕ е руски агент. Сами се сещате, какъв е? С това "изчисти" ППейците.

    Коментиран от #44

  • 20 1234

    10 56 Отговор

    До коментар #17 от "Уса":

    Значи Радев като е на страната на рушняците, а не на САЩ и НАТО е прав?Още по-зле.А относно природните ресурси, за какво мислиш рашистите започнаха тая война, а и не само тая?Точно заради природни ресурси.Всички други техни обяснения са оправдания.

    Коментиран от #22

  • 21 Тъй тъй

    13 49 Отговор
    Един стар колкото света и изтъркан от употреба но уви оказал се много верен анекдот гласи че Когато Господ раздавал акъл военните били на учение. Не искам да чувам чу тоя зеленочорапник не е бил отличник по бойната и политическата подготовка. Бил е и е...щото както е влязъл в учене преди 41 години така и не е излязъл и досега от него.
  • 22 Радев е на страната на България!

    56 17 Отговор

    До коментар #20 от "1234":

    Тези тъпотии дето ги разпространявате на националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, са против бъдещето ви и против България!

    Коментиран от #23

  • 23 Предатели

    13 54 Отговор

    До коментар #22 от "Радев е на страната на България!":

    Предатели са тези които за втари път искат да ни откъснат от естествената ни европейска среда и да ни хвърлят в лапите на азиатското варварство. Помним първият път как всичко свърши със сгромолясване

    Коментиран от #24

  • 24 Добре

    41 8 Отговор

    До коментар #23 от "Предатели":

    Ама тя пропагандата не е за информиране! :)) Айде пробвай да поразсъждаваш върху случващото се, като се опреш на факти, а не на простотиите на националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! И за да не ми драскаш поредните глупости, да ти кажа, че фактите са в действиата, а не в простотиите! :))
  • 25 Тези са за Белене

    38 8 Отговор
    А тези за кои интереси работят щом защитават чуждите агенти Киро и Кокоро които цяла България чу как "управляват".
  • 26 Препира и избелва /ПП+ДБ/

    33 8 Отговор
    До вчера ползвахте авторитета и юмрука на Президента и Мафията за вас беше ГЕРБ и ДПС, а Президента от добрите? Какво стана сега? Сега сте с мафията ГЕРБ и ДПС и Президента ви стана враг! Как е възможно толкова елементарно да ви лъжат ... ПП+ДБ продадоха и предадоха протеста, вашата огромна енергия? Какво се случва с вас хора? Сега сте мафията и срещу България... препиране и избелване на бай0ня!!!
    Честито на печелившите... младите да се цункат!!!
  • 27 Цирк ПП+ДБ

    22 6 Отговор
    Страшния номер на бай0ня в цирка...

    - излиза бай Баце на манежа, целият в бяло - бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки. Оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, той вади бял пистолет, прожекторите гаснат, той стреля, прожекторите светват - целият цирк в л@йн@, а само той в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки...
  • 28 Само питам

    12 27 Отговор
    А защо досега спестихте информацията за протеста срещу проруският изрод Радев?
    От него ли се плаши те или го пазите? Публикувате в 3.26 ч!!!! Нещастници!

    Коментиран от #37

  • 29 Гост

    19 6 Отговор
    Стадо или рая, както са ви казва ли турците.Ама малко са ви .................
  • 30 Исторически парк

    25 9 Отговор
    Киртаците работят за американските интереси
  • 31 Така така

    24 7 Отговор
    Тия с цветовете на дъгата са такива нужници
  • 32 Почти ми дреме

    30 9 Отговор
    Около 100 човека събрани ...под 20 годишни с неясна ориентация относно себе си и обстановката в България ... държащи да ни управляват доказани лъжци и крадци ..само и само президента да не е ,,руски,, ...жалка картинка ... само да си знаете че занапред трябва да учите как се държи калашник и как се лази в окопите ...защото това ви очаква ... аз няма да дам живота си или труда заради наивноста ви :)

    Коментиран от #33

  • 33 Готин американец или просто Киро

    25 5 Отговор

    До коментар #32 от "Почти ми дреме":

    Наистина бяха жалка картинка ....
  • 34 свидетел

    24 7 Отговор
    платени и индоктринирани агенти на козяк ! жалки нищожества !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Факт

    9 21 Отговор
    Резидента е пътник вече, не смее да излезе на площада

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 пешо

    22 7 Отговор
    Това е едно стадо овце умело манипулирано от политически "лидери" служащи на други държави! Това са с изключително ниски интилигентни способности, не можещи да прочетат и разберат какво реално става по света. Тук не става дума за притежаваното образование, то също умело е манипулирано в полза на чужди интереси. Колкото до Радев, той в никакъв случай не може да бъде упректнат в зависимост от Русия. У нас никой не може да расте в кариерата, ако не е от правилната страна, т.е. ЕС и НАТО. Няма да бъде допуснат да бъде обучаван два пъти в САЩ и т.н. Нашите национални предатели, т.е. управници, редовно се инструктират в посолства, но не руското!

    Коментиран от #48

  • 40 Любо

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "Реалност":

    Не се ядосвай. Това са едни и същи хора които ги мързи да работят и са превърнали протестите, независимо какви и защо в професия. Просто така им е по-лесно да печелят пари за да живуркат.
  • 41 Сух

    16 7 Отговор
    Ви ти са е смешни "софиянци". Гледайте предателите как се събират, а вие си стоите в къщи и иначе сте много силни..
  • 42 провинциалист от провинция Тракия

    14 6 Отговор
    Тия пълноправните защо не протестират за Шенген, дето сме му били изпълнили изискванията преди незнамсиколко време и за великите ф16-ки, за които толупът се биеше в гърдите, че сме имали достатъчно пари да ги платим наведнъж?
  • 43 !!!?

    14 18 Отговор
    Натовски генерал - лицемерието на един Фигурант !!!?

  • 44 Сух

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Пълна трагедия":

    Съгласен съм с теб
  • 45 Това са Евроатлантиците,

    18 10 Отговор
    това са краварските подлоги, една шепа хора. Ако излязат защитниците на Радев, тези ще ги пометем за нула време. Затова Кокорчо иска службите под контрол, да има кой да ги пази от народната "любов"!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Лендлийз

    18 4 Отговор
    Гледах протеста на живо в интернет, част от хората които говориха бяха откровено луди.
    Дори лудите навремето в Града на истината сравени с тези сега ми изглеждат нормални.
  • 48 До номер 39

    14 4 Отговор

    До коментар #39 от "пешо":

    Едно време по комунистическо да не да можеше да растеше в кариерата, ако нямаш партийна книжка и не си верен на партията бе баце? Същата работа. Ес е като партията- майка по комунистическо
  • 49 ГРУ

    3 5 Отговор
    ШТИРЛИЦ(р.р.)-МОЛОД€Ц, Г€Ш€В ТОЖ€!
    В$€ БУД€Т ХОРОШО И Д€НЬГИ БУДУТ!
  • 50 Миранда

    18 5 Отговор
    Докара ли в София окраинци да протестират срещу президента на България
  • 51 Реалист

    15 5 Отговор
    Фашиската пета колона платена от Козяк протестира срещу президента Румен Радев президента на българите.
  • 52 9003

    15 4 Отговор
    Извозоха колабороционистите от цялата страбацс автобуси окраински бежанци да викат на окраински срещу Румен Радев
  • 53 Чичола

    17 4 Отговор
    Протестират шпионските НПО на ЦРУ. 30 НПО с по 20 души персонал и ето ви ги на снимката заедно 1000 окраинци .
  • 54 Българин

    7 17 Отговор
    Румен Радев е пудел на Путлер.
  • 55 Реалист

    14 4 Отговор
    Платените др.пи на Христо Иванов
  • 56 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    8 15 Отговор
    р.р. НЕ Е РУСОФИЛ, той € РУБЛАДЖИЯ!

    Коментиран от #59

  • 57 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 9 Отговор
    ЧОРАПА Е РУСКИ ШПИОНИН .,...... ТОВА ГО ЗНАЯТ И ......... МАЛКИТЕ ДЕЦА ....... ФАКТ !

    Коментиран от #82

  • 58 Похи

    9 4 Отговор
    Ма чакайте бе половината бяха Усраинци на протеста. На моменти мислех че съм объркал събитието
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Същия

    9 2 Отговор
    ...ха ха ха!!! - а тази сбирщина е съгласна да се работи за брюкселски и сащски интереси - така ли да се разбира - а кога ще се работи за българските?....

    Коментиран от #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хайл

    8 4 Отговор
    Това не е протест,това е репетиция за прайда.Събрали са се хората с надеждата след дъжда да минат под дъгата,😁
  • 63 Олга

    0 0 Отговор
    А сега кажете кои са виновни - русофоби/фили/ или американофоби/фили/, ако от държава останал един град се е превърнал в шагренова кожа? Или все пак “материала” го заслужава? Стига вече тази абстракция - не съм аз!
    Точно ти си виновен, а не никой друг.
    А сега кажете кои са виновни - русофоби/фили/ или американофоби/фили/, ако от държава останал един град се е превърнал в шагренова кожа? Или все пак “материала” го заслужава? Стига вече тази абстракция - не съм аз!
    Точно ти си виновен, а не никой друг.
    Преклонена глава, сабя не я сече

    Коментиран от #76

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 "ВРАГ НА НАРОДА"

    4 2 Отговор
    ЗА МОЕ ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО р.р. , ЗА МЕН той € М€КО КАЗАНО К О Ф Т И ч€лов€к...,
    НО ДРУГО Е ПО-ВАЖНО:
    ДО КОЛКО АНТИ-РУСКИТЕ (u$a Г€О-$ТРАТ€ГИЧ€$КИ ИНТ€Р€$И) $А ПОНЕ МЪНИЧКО И
    БЪЛГАРСКИ ИНТ€Р€$И !
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Мдаа

    1 8 Отговор

    До коментар #60 от "Същия":

    Българските и западните интереси съвпадат. Знам, че ви боли, но такава е реалността. Даже и ти не караш Москвич.
  • 73 Гост

    10 2 Отговор
    Съдържанието между ушите на тези протестиращи е рядка чорба. Връчили им лозунг, че с този протест защитават парламентарната държава. Ха,ха..... На участниците или им трябва спешно малка сума пари или са неприлично глупави. Президентът, с поведението си на погнуса към политическите проститутки проектиращи правителство, очевидно трудно приема попадането си сред българската политика, където задължително трябва да си с душа на евтин търгаш, готов на всякакъв външен слугинаж.

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Пенсионер

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Какъв си, руски ва.тник или 100годишен пенсионер-рублояд? Ако не ти харесва в България, която е част от ЕС и НАТО ....можеш да имигрираш в Сибир, за да живееш богато и спокойно!

    Коментиран от #77

  • 76 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Олга":

    Ако наистина си жена е време да четеш малко статистика.....Според платени осигуровки 4,97млн.човека плащат осигуровки, 0,73млн.-са деца под 16г. и има 2,033млн. пенсионери, част от които са принудени да работят.,други 0,187млн. млади българи до 45г.са безработни, официално населението е 6,985 млн. българи.
    ИМА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА НО НЕ Е КАТАСТРОФА!
    ДРАГА ПОВЛЕКАНА, БЪЛГАРИТЕ ОДОБРЯВАМЕ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО С ЦЕЛ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА И НУЛИРАНЕ НА АПЕТИТА НА ПЧРЕЦЕДЕНТ, КОПЕЙКА И ДРУГИ РУБЛОЯДИ НО ЧАКО НЕЩАТА НЕ ТРЪГНАТ ЩЕ ГО СЪБОРИМ С ПРОТЕСТИ!!!
    ЩЕ ЗАЩИТИМ ВИНАГИ - ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА И ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО и ЕС!!!
  • 77 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "Пенсионер":

    Очевидно, не можеш да правиш връзка за елементарни неща, но такива като теб просто не са виновни. Става дума за смешен манипулиран протест под мотото „Президентът е срещу парламентарната държава” понеже не посрещнал с усмивка съюзяващи се продажни партийни помияри. Не си виновен.
  • 78 ФАКТ

    5 1 Отговор
    Хорааа тия USA у роди Майдан ни гласят макя им фашистка
  • 79 Аврам

    4 2 Отговор
    Тия са добре платени
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Всички там са от ПП

    3 0 Отговор
    Там всички са платени фенове на партия ПП(Пълен провал), а пък хонорарите им се плащат от т.н. "Колективен Запад"....също както и на продажната медия Факти.бг!
  • 82 Орка

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    АБЕ КОЛКО СЕ СЪБРАХТЕ НА ПРОТЕСТА МИ ЧИ ТО НА РОМСКА СВАТБА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА И СЕГА КО ПРАЙМ ГОСПОДА ВЪЗДУХАРИ ОТЧАЯН НАПЪН НА НАЙ ПРОМИТИТЕ ПП МОЗЪЦИ ТА ГОСПОДА ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПАДАНЕТО НА БАХМУТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ЕРДОГАН И ПОВИШАВАНЕТО НА ТАВАНА НА ДЪЛГА НА САЩ ЧЕСТИТО
  • 83 Анонимен

    1 1 Отговор
    Хасковските села са земеделци. Първиказаха дай да видим демокрацията, стига с бкп, но днес по една кабелка бкпдскгб посланика по живково, дъщеря му, много еродирани. Едва ли биха одобрили еродираните селото. Всеки се бори да си оправи себе си, нима в комунистическо социалистическо не бе същото време
  • 84 Истини

    0 0 Отговор
    Една млада учителка бе станала член на герб мохамедани и квобедна добра кротка, и нищо, син и нищо, мъжа й пожарникар отиде при друга, а тя чистачка с образование, и то с големи връзки. чистачка. Хаир няма от никой политик. За кратко са и бързат да крадат
  • 85 Хахахаха

    1 1 Отговор
    Тук не е вашингтон
  • 86 Ирена

    0 1 Отговор
    Тея които ще протестират идват на тълпи като мигранти от провинцията.
    Господа селяни, няма как СофиЯ да поеме всичките ви провинциални отрочета.
    Хайде сага обратно.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове