Last news in Fakti

3 Юни, 2023 19:41 1 484 23

Димитър Ганев: След местните избори управляващата коалиция ще е под натиск

  • димитър ганев-
  • кабинет денков габриел-
  • герб-
  • пп-
  • дб

Отговорността ще се носи от ПП-ДБ, ГЕРБ остават в позиция, че ако нещата не тръгнат

Димитър Ганев: След местните избори управляващата коалиция ще е под натиск - 1
Снимка: Нова ТВ

"Ако една от първите две формации, постигне слаб резултат на местните избори, това ще постави коалицията под много сериозен натиск". Това коментира политологът от "Тренд" Димитър Ганев по повод проектокабинета „Денков - Габриел”. Той допълни още, че постигнатото съгласие ще окаже негативно влияние на "Продължаваме промяната".

Това обаче не важи със същата сила за "Демократична България". "1/3 от електората на ДБ е концентриран в столицата. Никой не е очаквал от ДБ да има кметове в областни градове, каквото очакване можеше да има от "Продължаваме промяната".

Вчера станаха ясни министрите в проектокабинета „Денков - Габриел”. Какво можем да прочетем в състава на предложеното правителството.

Според Ганев е малко вероятно вторият мандат да не се осъществи. "Отговорността ще се носи от ПП-ДБ, ГЕРБ остават в позиция, че ако нещата не тръгнат, биха могли по-лесно да се измъкнат от тази ситуация”, коментира Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама

    16 2 Отговор
    кой ще ви чака до местните избори!?Предаетели нахални!

    Коментиран от #2

  • 2 Давам им

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ама":

    Два месеца
  • 3 Последния Софиянец

    10 1 Отговор
    Няма да изкарат до местните избори.
  • 4 Аве

    10 2 Отговор
    всички социолози казват, че ПП-ДБ губят избиратели!

    Коментиран от #6

  • 5 Каква коалиция

    12 2 Отговор
    Това е коалиция на национални предатели, мафия, лъжци и крадци, ПП, ДБ, ГЕРБ И ДПС! В нормална държава, това не би съществувало и ден! Всеки ден в който я има, ако я има, ще е срам за България и българсият народ!

    Коментиран от #22

  • 6 Алфонсо

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "Аве":

    Аз пак ще гласувам за тях!

    Коментиран от #7

  • 7 Емили с Тротинетката

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Алфонсо":

    И аз колега.
  • 8 Яловата коалиция

    11 2 Отговор
    Ще е под натиск от ден първи , щото тия в нормална държава щяха да са изпокрити, подали оставки от всички постове включително и от Народното Събрание камо ли да вземат мандати и да правят правителство...
  • 9 ха ха

    8 1 Отговор
    така ли казват вече на бандитските групировки , политически сили
  • 10 Анонимен

    9 2 Отговор
    Първо са предатели всички в тройната вече коалиция. Само като види човек и какви некадърници са сложени за министри и осъзнава, че под обществен натиск и натиска на собствените им безумни решения това правителство много скоро ще падне. Или по-точно веднага щом Тагарев обяви война на Русия и изпрати цялото ни въоражение в Украйна, където дори и контраофанзива няма да има. Пътници са.
  • 11 НЯКОЙ

    1 9 Отговор
    Оплаквачките зареваха като в приказката за Гъргълчо, на когото са я чели, когато е бил малък !
  • 12 На мястото на Лорер е

    9 2 Отговор
    "Милена Стойчева е носител на най-високата световна награда за лидерство на JA Worldwide “Soraya Salti” за 2021 за приноса и за развитие на обществото чрез икономическо образование и възможности. Тя е отличена и с наградата за жени-лидери на Американско посолство в България." Както казват евроатлантиците, няма назначения на министри от Посолството!??? Поредната калинка-антибългарка, изпълняваща заповедите на Посолството!

    Коментиран от #21

  • 13 Токмакти Джун

    9 2 Отговор
    Абе на тоя социциолог не му ли платиха от Прокопи + ОПГ Шайка не е коалиция, а на тея не им давам и два месеца ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 14 нннн

    9 2 Отговор
    Коалицията е желязна. Шайка+Шарлатани. Две в едно. Неочаквано добра комбинация. Честито на гласували и негласували!
  • 15 Така е

    4 1 Отговор
    След месните идат посните ! Изборите де !
  • 16 Анонимен

    6 2 Отговор
    Милена Стойчева не само е наградена от американското посолство и е одобрена очевидно от него за министър, но и е била предложена за министър в проектокабинета на Габровски, който беше на ГЕРБ. Така че жената е две в едно: и човек на посолството, и човек на Бойко. Също като вътрешния министър. После Киро говори, че те били независими лица, нямало гербаджии в кабинета, освен Габриел. Абсолютна лъжа!
  • 17 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 5 Отговор
    УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ ......... АТАКУВА ОТ ......... КОТИЛОТО НА ......... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ....... ФАКТ !

    Коментиран от #19

  • 18 Хорхе

    1 2 Отговор
    Преди това събитие ще са си изболи очите!
  • 19 Джоко

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Къв Едгар Кейси си бе Съсльо Ганчов!?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Преди много

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "На мястото на Лорер е":

    години на едно публично място един от БСП се хвалеше, че го викали в едно посолство на Козяк. И се гордееше с това.
  • 22 куку

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Каква коалиция":

    Със стари к..ви, нов бардак не се прави!
  • 23 хаберих

    1 0 Отговор
    Един кон отишъл на касата на театъра и казал:
    - Добър ден! Един билет за "Ромео и Жулиета", ако обичате!
    Касиерката изпаднала в шок:
    - Боже мой! Ужас! ГОВОРЕЩ КОН?!
    Жребецът отговорил възпитано:
    - Ама, моля Ви се! Какъв е проблема? Аз, по време на представлението - ще си мълча!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове