Last news in Fakti

19 Юни, 2023 20:47 1 822 34

Станислав Балабанов: Иван Гешев започна да говори срещу собствените си създатели, но много късно

  • станислав балабанов-
  • иван гешев-
  • създатели-
  • късно

Има много факти, които показват, че Асен Василев не разбира от бюджетиране, коментира депутатът от ИТН

Станислав Балабанов: Иван Гешев започна да говори срещу собствените си създатели, но много късно - 1
Снимка: БНТ

Бившият главен прокурор три години е имал възможност да говори, да предприема действия, дори да осъществи арести, да осъществи практична дейност от страна на прокуратурата, което той не направи.Това каза пред БНТ Станислав Балабанов от ИТН.

"Визирам Бойко Борисов, който нямаше имунитет и не беше народен представител. Т.е. Иван Гешев започна да говори срещу собствените си създатели, но много късно и ние затова от "Има такъв народ" казвахме, че смяната нищо няма да промени, защото е важно да се промени системата. С нереформирана прокуратура да махнеш единия и да сложиш другия не е гаранция за независимост на властите и не съм убеден, че с г-н Сарафов ще имаме тази необходима независимост в момента", допълни той.Може би Иван Гешев търси доверието на българския избирател, тъй като това според нас това е заявка за политическа кариера. Съмнявам се обаче да бъде получено едно такова доверие, защото много късно започна да припознава Левски в себе си. Този коментар направи Балабанов за днешното емоционално изявление на Иван Гешев за графика на дълбоката държава, за крадливи партийни лидери, за това, че кражбите и корупцията са се превърнали в държавна политика.

Балабанов заяви още, че държавата не е излязла от политическата криза и е на абсолютен автопилот, "само че пилотите са с две леви ръце и не знаят какво да правят в този самолет".

Прогнозира, че само след месец ще сме свидетели на изключително тежки дебати в пленарна зала по отношение приемането на редовен бюджет. Акцентира, че има много факти, които показват, че Асен Василев не разбира от бюджетиране.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    9 6 Отговор
    Скоро ще посрещаме братушките за трети път
  • 2 Последния Софиянец

    10 3 Отговор
    Тиквата си има и главен прокурор.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇺🇦🇺🇦🇺🇦✌🏻🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    16 5 Отговор
    Слави и Боко бяха ортаци , Слави ореше песни бате Бойко е мъж и ми викаше, че е Батман после му поиска парцел на центъра да прави хотел докато беше кмет както и полувината партия и Бойко го отряза после Славун обърна палачинката.

    Коментиран от #8

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор
    мафията Чисти и Маха неудобните Хора
  • 6 Пич

    10 0 Отговор
    Не визирам Балабанов , а всички ! Мисля , че ако някой не е много тъп , но и да компенсира това с алчност , не го вземат за политик !!! Тяхната автобиография включва , колко са откраднали , колко са излъгали , колко са прецакали , и всичко това , трябва да е написано с множество правописни грешки , и на селяндурски диалект ! Ако това бъде придружено с няколко псувни и обиди , носи бонус точки за наемане на работа като политик !!! А свидетелство от психодиспансер е направо неприемливо да имат !!!
  • 7 Така е Балабанов

    15 3 Отговор
    Но гешев дори сега не казва нищо! Само се разджавка, но не посмя нищо да каже! А знае много! С негова помощ фалираха КТБ и наградата му беше главен прокурор! Явно мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС го държи здраво за гушата, щом не смее да каже нищо!

    Коментиран от #9

  • 8 Тъпо е да

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "🇺🇦🇺🇦🇺🇦✌🏻🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    тиражираш лъжи! Изглежда толкова жалко и гнусно!

    Коментиран от #10

  • 9 Последния Софиянец

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Така е Балабанов":

    Гешев е съучастник .Как да проговори?
  • 10 Младото чалгарско поколение

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Тъпо е да":

    Ти не си бил роден тогава.

    Коментиран от #14, #22

  • 11 Хихихи..

    7 0 Отговор
    Тарикатчето е отстрани,най-добрият окоп..
  • 12 вижда се

    10 0 Отговор
    А тези оклуци нямат конкуренция в света !
  • 13 Чочи

    8 3 Отговор
    Еййй,ти прогледна,бе......обаче след месец време 😀
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Горянин

    10 5 Отговор
    Славун гласува против повишаване на пенсиите въпреки, че основно не му гледаха тъпото предаване щото ловеха само първа втора и трета програма с вътрешна антена.

    Коментиран от #21

  • 16 Помак

    11 0 Отговор
    Еи балабанка каскета е вършил престъпления! ...и то за мелиарди ...гешеф тр да бъде арестуван !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 А от МВР неразбитат

    9 1 Отговор
    Убиват Българи нещо не е наред с Гешев и Борисов тези разполагат с цели армии от Главорези!
  • 19 Тези убиват

    11 3 Отговор
    ДАНС слугува лично на Гешев и Борисов, мафия са
  • 20 Анджело

    15 1 Отговор
    Гешев никога няма да проговори. Вече не е Гл. Прокурор, няма кой да го пази. А е отдумал нещо за тайните на Борисов и Пеевски, и ще му се случи случка. Новият Гл. Прокурор е същата схема както Гешев, когато го назначиха... Бегайте от България. Мафията си има държава
  • 21 Тъпо е да лъжеш

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "Горянин":

    Изглежда толкова жалко, на фона, че помним, че БСП предложи, а асен василев беше против, защото нямало от къде да се вземат от бюджета и тогава Каримански прекрои бюджета! Много жалко изглежда лъжец като лази!
  • 22 Дали съм бил

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Младото чалгарско поколение":

    или не, ти няма откъде да знаеш, но факт, че жълтите издания които написаха лъжите, бяха осъдени от Слави! Та тъпо е човек да лъже и да лази, като може да ходи прав!
  • 23 Матей преображенски

    6 3 Отговор
    Всеки може да плам-па,а неговата работа беше да действа,да разпердушини мафията,само малко ги поразбута,колкото да не е без хич.Има прогнози ,че това правителство ще се задържи до местните избори,и той се гласи за политик,премиер ли иска да става.Не можа да се окичи с лаврите на антимафиот,а само на кой знае защо неудобен на върхушката,и с изтормозеното сваляне от поста.И той фигуративно казано като Слави запя Стани,стани ,юнак балкански,и него го видяхме каква я свърши като кучето на нивата.
  • 24 един

    14 2 Отговор
    Брех,тоз бурсук стана изведнъж много смел!Преди бранеше Гешев с голи гърди,сега вече на умряло куче нож вади!
  • 25 Тредстоун

    7 3 Отговор
    7 8 и ще си паднала , 7 - 8 и ще си легнала ...., ааа какво , извинявай за политика ааа добре се га започвам , момент да заема сериозна поза ...
  • 26 Станиславе

    8 6 Отговор
    Прав си за Гешев но това не те прави ангел като знаем о т коя пъртия си и как влязохте какви ценности изповядвате и какъв капацитет имате ти Тошко и дългия.

    Коментиран от #28

  • 27 Обикновен

    6 3 Отговор
    Простак дава мнение за друг подобен
  • 28 От коя са

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "Станиславе":

    От ИТН! Единствените не плащащи за лъжи! Ти що се занимаваш с лъжи? Жалко изглежда лъжеца!
  • 29 Тоя

    6 4 Отговор
    Става само да надува на учиндолския гайдата с двата меха
  • 30 Юлиус Юучик

    4 3 Отговор
    Стаси, не коментирай неща от които не разбираш нищо, ама нищичко! Все пак си един журналист, при това от посредствените! Вашата професия е най презряната от гледна точка на професионализъм! Научени сте само да мяткате клишета и кухи фрази, заблуждавайки себе си, че ставате за нещо! Ставаш да си редактор на стенвестник при чалгаджията!

    Коментиран от #31

  • 31 Кое не е вярно от казаното

    1 3 Отговор

    До коментар #30 от "Юлиус Юучик":

    Само простотии и лъжи ли може да леете? Изглежда толкова тъпо и жалко човек без достойнство!
  • 32 ДЕПУТАТ ПП

    3 3 Отговор
    ТЪПО ЖУРНАЛИСТЧЕ СИ СЛЕД КАТО СИ СТИГАЛ ДО 7- 8 И ЩЕ СИ ПАДНАЛА ДОБРЕ ЧЕ СЕГА ПРАВИШ НЯКАКВИ ПАРИ ЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ НЯМА ДА ТЕ ИМА НА ХОРИЗОНТА ИЗОБЩО ПРАВИ ПАРИ И СИ ТРАЙКАЙ
  • 33 КИРО СЪМ

    5 3 Отговор
    НАДУВАШ ЛИ ГО НА СЛАВУЦА А БАЛАБАНКА
  • 34 Инж

    1 2 Отговор
    Миналата година т.нар. Киро му поднесе ББ на тепсия. Ако го беше опраскал, на ръце щяхме да го носим.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол