Last news in Fakti

23 Юни, 2023 21:35 2 473 39

Бог прощава! ВМРО - НЕ! Воеводите блокираха пътя към границата с РС Македония при Гюешево СНИМКИ

На пътя за Македония ВМРО издигнаха транспарант "Не предавай Македония", вееха се знамената на организацията и портретите на Гоце Делчев и Тодор Александров

Бог прощава! ВМРО - НЕ! Воеводите блокираха пътя към границата с РС Македония при Гюешево СНИМКИ - 1
Снимка: БГНЕС

Членове на ВМРО, водени от почетния им председател и бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов в 11.25 часа днес блокираха пътя от Кюстендил за ГКПП Гюешево.

На пътя за Македония ВМРО издигнаха транспарант "Не предавай Македония", вееха се знамената на организацията и портретите на Гоце Делчев и Тодор Александров.

Протестът-блокада, продължил до 12.05 ч. бе по повод една година от гласуването от парламента на плана "Макрон". От тази местност- Сенокос през 1903 г. четите ни влизаха в Македония, която и сега управляващата коалиция "Магнитски" , я предаде, каза Каракачанов, които обясни на полицаите ще си понесе последствията за блокадата на пътя, за което нямат разрешение.

Ние от ВМРО сме категорични, че предателският акт на 47-ото НС от 24 юни миналата година трябва да бъде напомнян непрекъснато.
Нищо не е забравено! Нищо не е простено!

Пътят от Кюстендил към Гюешево е блокиран от коли и симпатизанти на ВМРО. Това е основната пътна артерия между София и Скопие. Актът е символичен и цели да покаже, че пътят на РС Македония към Брюксел трябва да бъде спрян, докато езикът на омразата и гоненията срещу македонските българи не бъдат прекратени.

Предателите, които управляват България явно не знаят, че когато ти забият нож в гърба, не се кланяш. Неслучайно на този ден ние сме тук в местността Сенокос. Една година след приемането на позорното френско предложение. Тук, преди 10 г. направихме този паметен знак. Една време тук са се събирали смелите мъже, които са се биели за свободата и българщината в Македония, заяви по време на блокадата почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов.

Днешната ни акция е предупреждение към националите предатели и няма да им простим. Това е първият ход, който ще предприемем. Чухме от записите им, че се управляват от посолството. Българският народ избира министрите и депутатите си, за да управляват според техните интереси. Слугинажът трябва да приключи. Всички коли на пътя и затваряме пътя за Скопие, каза още Каракачанов.

Припомняме, че на 24 юни 2022 г. 47-ото НС на Р България извърши едно от най-големите национални предателства в най-новата история на страната ни, а именно - отмени ветото за стартиране на преговорите на РС Македония за членство в ЕС. През 2020 г. 44-ият парламент наложи тази възбрана, докато от Скопие не изчистят проблемите с правата на македонските българи, прекратят злоупотребата с историческата истина и политиците от другата страна на границата не спрат да насаждат омраза и да манипулират обществото, създавайки непримирими врагове от един братски народ, изкуствено разделен с граница от коминтерновския сърбо-комунистически режим.

След този позорен акт, станал възможен благодарение на гласовате на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС, не без дейното БЕЗучастие на „Възраждане", ИТН и БСП, насилието над македонските българи ескалира повече от всякога. Държавната политика стигна до крайности като затварянето на български културни центрове в Битоля, Охрид и Скопие. Езикът на омразата от другата страна на границата придоби чудовищни размери. Манипулацията се прокрадна до високите етажи и в Брюксел с план за пренаписване на т.нар. „френско предложение" и опит да бъдат премахнати от Доклада за напредъка на Република Северна Македония по пътя ѝ към ЕС всички български условия, залегнали в него - т.нар. Компромис 18 или станал по-известен като „Скопиегейт".

Всичко това ни показва само едно - тези, които бабуват на безпринципното и истерично влизане на РС Македония в ЕС, няма да се спрат пред нищо. За тях национален идеал и историческа истина са просто голи фрази. Това са слуги на чужди интереси - службогонци на щат в чужди посолства.

Ние от ВМРО няма да допуснем повече това национално предателство, извършено от 47-ото НС, да продължи да пуска отровните си пипала.

Взимаме нещата в свои ръце, както преди 100 години!
Нищо не е забравено! Нищо не е простено!
Бог прощава! ВМРО - НЕ!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анонимен

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кога

    Коментиран от #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бог прощава! ВМРО - НЕ!

    20 15 Отговор
    Ами аре почвайте от Тагарев. Аз съм За......
  • 5 ийнстфц

    24 8 Отговор
    А бре патерица на простия пожарникар от Банкя, защо се хабиш бре лъжец? Излязъл пак да се прави на воевода тоя толуп и да излъже хората. Как не те е срам да си показвш гнусната продажна муцуна бре Каракачан? Само с ампутиран мозък някои може да те подкрепя и да ти се върже на лъжите.

    Коментиран от #17

  • 6 Бог прощава! ВМРО - НЕ!

    17 0 Отговор
    Аре докажете го ! Аре ..... Искам да го видя !
  • 7 🇧🇬🇪🇺💯

    17 5 Отговор
    Мдаа, нема алъш вериж да са продават бугарски пашапорти по македонията, но може да ни си отвори парашута отново?
  • 8 ВМРО

    19 1 Отговор
    Смешници. Един предател даже не можете да застреляте
  • 9 коментар

    5 7 Отговор
    ако кьофти се беше хванал с рибката и аптекаря щяха да минат 4 % и една друга партия от черешовия район нямаше да влезе и България щеше да е запазена а не управлявана от зеленото чорапче
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тошко

    14 3 Отговор
    Какви са тези тубмаци в това ВМРО?
  • 13 Просто човек

    18 6 Отговор
    Шкембе войвода и 20 лумпена... Голяма сила ... Знамената повече от хората
  • 14 Помак

    5 4 Отговор
    Посто за главие подходяшто за мн поста партиа - крадлива
  • 15 Прокопий

    9 3 Отговор
    Смешните маргинали на Шкембе яоевода! 🤣🤣🤣🤣
    А пликчета на била раздаваха ли, наливайки вода в мелницата на сърбоманите???
    Нефелници.
  • 16 Следя

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    вчера бре.......
  • 17 Хъш

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "ийнстфц":

    Мисля смисля че, по-скоро ВМРО бяха поредните жертви на Борисов, употребени и завърлени.
  • 18 Калитко

    7 1 Отговор
    Когато трябваше, не се дървехте на "султанската власт"!? Сега ми се правите на турист- патрЕоте!
  • 19 ВМРО..тооо

    4 2 Отговор
    .....Смешнициииии ...... Един предател даже не можете да застреляте. Срам за вас циркаджии....
  • 20 Бог прощава! ВМРО - НЕ! ...Бля-бля.....

    4 2 Отговор
    ........ Смешници побъркани. . Винаги страхливци сте били ! Винаги !
  • 21 ВМРО

    5 2 Отговор
    Винаги са били страхливци и кухи лейки. Винаги !

    Коментиран от #32

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    2 1 Отговор
    Тия живи ли са да правят като вярата и да не мучат
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гост

    4 2 Отговор
    Я да видим шкембе воиводата някои чантичка от била няма ли за продан
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ВМРО.......

    2 1 Отговор
    Смешници. !!!! Един предател даже не можете да застреляте. За нищо не ставате.
  • 29 ВМРО

    1 2 Отговор
    Са въздух под налягане
  • 30 Историк

    2 2 Отговор
    “Националистическите” партии - тези в България, и тези в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседската” такава ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга. Играта е "измислена" от руснаците още със самото създаване на РСМ в рамките на бившата Югославия и има за цел напълно да изличи всякакви български културни и социо-икономически влияния на България в РСМ. И двете групи партии са създадени и подчинени косвено на Кремъл. Разпознават се по това, че кресливо се самоообявяват, че те са “защитниците” на “националния интерес и ценности”, докато търсят поредната “акция” от другата страна, от която да се “активизират”.

    СИГУРНО Е, че И ТАЗИ провокация е организирана от "другия" играч на руЗнаците този път в РСМ, ИМЕННО ЗА ДА МОЖЕ сега техните агенти в България от ВМРО да започнат да вдигат напрежението отсам границата и да саботират процеса на нормализиране на съседските отношения. Докато двете общества - българското и македонското, не започнат открит протест срещу руските агенти във всяко едно от тях за тяхната обща игра, ще продължаваме да ставаме свидетели на такива събития. Ако сте истински българи ще протестирате СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО ВМРО, което насажда омраза, както и македонците би трябвало да протестират срещу македонското ВМРО-ДПМНЕ за "акциите" им, с които предизвикват българския си клон.
  • 31 Вергина

    2 0 Отговор
    Заглавието ми хареса. Животът наистина показва, че за някои прошка не трябва да има.
  • 32 Вергина

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "ВМРО":

    Вие в чия чета сте били, че така отблизо много знаете? А, да, сигурно в четата на Яне Сандански... или на Яне Янев ;))) Мъ.ша! Не бъркай името с хората от ДС, къ, които очевидно принадлежиш!
  • 33 Инж

    1 0 Отговор
    Смешници и клоуни!!! Какво общо имат с ВМРО??? На Ванче Михайлов на малкия пръст не могат да стъпят!!
  • 34 Бамбука

    0 0 Отговор
    Македонска наденица "Леки" ВМРО ке умрат за нея, нали така Войводо ?
  • 35 Буден

    1 0 Отговор
    Тогава имаше Българско самосъзнание,сега няма.Вие също допринесохте .....
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Емануел

    1 0 Отговор
    Влашко-M@нгаcарските Pyсофилски Oнaниcти - Бъгарофилски Накъркани Дyпeтa гледат Македония през крив €-макарон!
    Прави впечатление, че след като Тагарето обяви, че ще мобилизира и праща в Украйна такива дето не са ходили войници, Джамбазето, мъпета Контрера, Столипиновското СиДи, ...... не смеят да излезат от мазето на Македонския Дом в София - за да не ги изловят и пратят на първа линичя в Украйна като "боойни хигиенно-баняджийски теляци"!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове