Last news in Fakti

17 Август, 2023 07:49 2 548 81

Цветанов за убийството на Петров: Да се мобилизира малкото останал професионален ресурс в МВР и да хванат извършителите

  • цветан цветанов-
  • убийство-
  • алексей петров-
  • ресурс мвр-
  • извършители

За влиянието му в службите трябва да попитате Кирил Петков, защото доколкото е публично известно, той е бил връзката да се осъществи политическото сътрудничество между Петков, Борисов и Асен Василев, коментира бившият вътрешен министър

Цветанов за убийството на Петров: Да се мобилизира малкото останал професионален ресурс в МВР и да хванат извършителите  - 1
Снимка: БГНЕС

Не бих казал, че съм очаквал нападението, тъй като не боравя с оперативна информация. Това е задължение на институциите. Но Алексей Петров беше знакова фигура през последните 20 г. и имаше необходимия и политически, и друг ресурс, който можеше да използва за определени цели. Така коментира пред Euronews Bulgaria бившият вътрешен министър Цветан Цветанов убийството на Алексей Петров.
Ето и още от неговия коментар:

Спомням си много добре когато започнахме да работим ефективно в системата за сигурност какви удари понесох както аз, така и колегите-професионалисти. Знаехме, че той има сериозно влияние и когато се гледаше неговото дело, по което разбира се, той беше оправдан на последна инстанция, прокурорът и съдийката бяха отстранени, а един от ключовите свидетели починаха при неясни обстоятелства при ПТП и много от свидетелите се отказаха от своите показания.
Вие си направете извода какво е направила държавата и какво сме направили в този период, в който имах възможността да работя с истински професионалисти, назначени на ръководни постове не на политически, а на професионален принцип.

За влиянието му в службите трябва да попитате Кирил Петков, защото доколкото е публично известно, той е бил връзката да се осъществи политическото сътрудничество между Петков, Борисов и Асен Василев.
В момента трябва да се мобилизира и малкото останал професионален ресурс в МВР и да заловят извършителите и поръчителите. В момента няма този капацитет в системата от 2009-20013 г., защото всички професионалисти, които работеха по „Килърите“ бяха махнати от системата или преназначени на длъжности на ниво районни инспектори.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    27 2 Отговор
    Цецо крадецо и той като беше министър на МВР, беше министър само на богаташите и олигарсите и само на тях вършеше работа.
  • 2 СКАЛАТА

    4 1 Отговор
    Дано
  • 3 боууу

    18 0 Отговор
    Те ся първо трябва да хванат атентаторите на каскетя.
  • 4 истина е

    41 1 Отговор
    Ако пъпеша и тиквата бяха влезли в затвора преди 15 год. ,щеше сега да сме бяла държава !!

    Коментиран от #12

  • 5 аве кой беше тоя?

    22 0 Отговор
    Некъв футболист ли?

    Коментиран от #28

  • 6 Двуок ЦИКЛОП

    35 0 Отговор
    Едно само не разбирам - всякакви хора се изказваха за убийството , САМО бат БОЙКО МЪЛЧИ вече почти 1 ден след него ! Защо така тоз човек ? Уплашен ли е , скрит ли е , скатал ли се е или пък си ...... си чисти ОРУЖИЕТО ?

    Коментиран от #10, #71

  • 7 Русофил

    25 0 Отговор
    Абе Цецо. Няма нужда. Само ще маркират дейност с нулев резултат. Да се мобилизират за битовата престъпност.
    Физкултурник ама акъл дава.
  • 8 ЯЗЪК

    26 0 Отговор
    А бе , някой знай ли де е Бойко ?

    Коментиран от #27, #56

  • 9 ТаУмВзе

    22 0 Отговор
    Цецку гуменката ги разбира нещата! Все пак е бивш гербераст и знае кво е Поръчка. Да се изтрепат сами и всичко ще се нареди! Няма да е само Трактора де. Щом са почнали ще има и други. Очаквам ме ве ре да установи, че се е самоубил със снайпер. Бухахха
  • 10 лято е

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "Двуок ЦИКЛОП":

    Обикновено хората почиват по това време.

    Коментиран от #18

  • 11 Олят О тялО

    5 1 Отговор
    Пада другаря в смъртен бой ! .............. Разстрел , а след разстрела - ЧЕРВЕЙ ! Какво тук значи някаква си ЛИЧНОСТ е казал ВЕЛИКИЯТ и НЕПОВТОРИМ Вапцаров ! Бил ли е прав ?
  • 12 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    Бяла държава няма да станем ако само тия двама престъпници са вкарани в затвора! Престъпниците и крадците са много повече от тия двамата и са на всички нива в държавата и икономиката. Тукашните олигарси си мислеха, че ще им се размине, но външни фактори ще ги ликвидират рано или късно!

    Коментиран от #66

  • 13 Евхаристия

    17 0 Отговор
    Дали в сърцето и душата на ББ от Б-кя , в момента бушуват РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ ! ?
  • 14 Русенец

    16 0 Отговор
    Влагате ли такива усилия и при убийството на старци, от някой побеснял "избирател", из селата?
  • 15 цецоооо , ама противоречиш си бе

    20 1 Отговор
    нали е престъпник , КВО СИ СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ТАЯ МУТРА ?
    НАЛИ БЕШЕ ОКТОПОД !

    Коментиран от #75, #77

  • 16 Макс

    18 0 Отговор
    За мен е показателно, че точно Цветанов от известно време говори за връщане на мутренските времена . Дори вчера, малко преди убийството на Петров отново твърдеше това . Дали е случайно , след като всички знаем че с Алексей Петров бяха врагове ? Дори лично Петров неведнъж е обвинявал Цветанов за опита за покушение с гранатомет . Няма по-добре запознат с мафията и службите в България от Цветанов . Време е прокуратурата да го попита .
  • 17 Наблюдател

    19 0 Отговор
    Не знам защо Цветанов си е въобразил, че е фактор и постоянно кибичи в СМИ.
  • 18 Гол влоГ

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "лято е":

    Ама той от какво да е изморен ? От говорене на простотии , от броене на чекмеджета , от биене на дузпи , от набиване с 200 , от изчукване на мис Бикини ? Че от това УМОРЯВА ли се човек , че да му се почива после ?

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЯЗЪК ЗА АСАНСЬОРА АКО ТРОПИРАТ ЦЕЦО

    13 0 Отговор
    АМА ЕДВА ЛИ ИМА ЖЕЛАЕЩ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТАКЪВ ГАЛОШ !
  • 21 Що приказваш

    13 1 Отговор
    глупости , колкото да си чешиш езика ! И защо не си в затвора ?
  • 22 ами

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Гол влоГ":

    Когато човек цяла година се бори с доказани идиоти, има нужда и от почивка.

    Коментиран от #29

  • 23 Гръч

    10 1 Отговор
    Цецо е напълнил гащите оная с косата му намигва скришно
  • 24 Мемфис

    6 3 Отговор
    А клатиикурците, пардон- непрофесионалният ресурс, който лапа милиарди народни пари защо просто не го изхвърлят от тези нищонеправещи служби? ТОЗИ ЧЕРВЕН ПОЛОГ- МВР Е КОТИЛОТО НА МАФИЯТА В БГ, СЪЗДАДЕНО ОТ И ПО МОДЕЛ НА РУСКИТЕ ПРЕСТЪПНИ СЛУЖБИ! РАЗБЕРЕТЕ ГО ЗАВИНАГИ!!!
  • 25 воденМАДАГАВУР

    13 1 Отговор
    Нека бъдем честни ! Погледнете биографията на бившето нашенско величие Бойко ! след като се отказва от пожарникарството , става какъв - МУТРА - ОХРАНИТЕЛ ! Дори е работил и го има като съдружник във фирми , с НЕБЕЗИЗВЕСТНИ хора като Маргини , Пашата , бай Миле / някои от тях вече убити / ! И това няма как да се скрие ! Той никога и нищо не говори за своята дейност от 1990 до 2000 год. Още повече , че през 1996-1997 бе взривен и джипа на тогавашната му любовница - Цветелина Бориславова ! Защо ли ? Не се ли пита никой ?

    Коментиран от #37

  • 26 Търновец

    15 0 Отговор
    Преди години една фермерка от село на около 15 км от Търново още малко и щеше да се разплаче - давали мляко на Петър Христов а той дълго време не плащал, а едно цяло Павликенско село е ходило да моли шеф охранител - шампион по борба - да накара Петър Христов да плати на селото за предадените мляко, той обещал но не платил, а имаше медийна публикация че човек завел съдебно дело за неплатени мляко е бил намерен мъртъв. Петър Христов беше човек на Цветанов, и като министър Цветанов според медии е отказал да изпълни съдийска заповед за използуване на специални средства срещу топ полицай предавал информация на Петър Христов
  • 27 ха ха ха аха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЯЗЪК":

    В барселонската колибка, която не е негова.
  • 28 Този е физкултурник

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "аве кой беше тоя?":

    Заради такива, като Цвъ Цвъ беше разрушена системата. Слагат се некадърни калинки без да знаят, къде се намират и после търсят професионалисти. Професионалистите вие с Бойко ги изгонихте.

    Коментиран от #31

  • 29 Кума ЛисА

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "ами":

    Прав си ! Тогава целият нормален български народ , който се е борил с ширещата се просташка БОЙКОВЩИНА има нужда от дълга почивка ! Нали ?

    Коментиран от #32

  • 30 Брей

    12 0 Отговор
    И кой ще е тоя професионалист от МВРто, който ще разследва Хаитянеца? Айде по-полека. Хаитянския ги е отпочнал всички и кара наред, там къровци, мъровци, петровци, Хаитянския няма да се спре, докато не разчисти терена за своите си протежета. Нали за услугите, които му вършат Наведените, трябва да могат да си крадат спокойно без някаква си конкуренция да им мъти водата. И човека се грижи за новите си подлоги, като разчиства предните

    Коментиран от #48

  • 31 а ааа

    9 1 Отговор

    До коментар #28 от "Този е физкултурник":

    Може и да е физкултурник, ма бащъ му е карал черна волга с бял волан.
  • 32 аха

    1 8 Отговор

    До коментар #29 от "Кума ЛисА":

    Значи в момента и Борисов си почива и народа тоже. Всъщност не. Народа няма как да си почива, докато го тровят тролове за копейки.
    А Борисов е щастливец. Има цяла армия нарочени персонални тролове, които не пропускат да оплюят денонощно всяка негова стъпка. Явно храни много народ. Но - няма лоша реклама.
  • 33 садтт

    11 0 Отговор
    Целият ресурс е мобилизиран да громи кокошкари. Тоя какво се преструва на морален?! Нали точно той наложи с пълна сила чадър над корупцията по високите етажи на властта, чадър над "усвояванията" в особено големи размери, чадър над мафията, овладяла държавата и всичкото МВР, охранители и бизнес хвърлени в люта битка с... кокошкари и квартални кримки.

    Коментиран от #34

  • 34 за този не знам

    0 4 Отговор

    До коментар #33 от "садтт":

    Ама прецедента нареди на мутрите да излезнат, и се почнА. Много бързо забравяте. Молодци!
  • 35 КИРОН ТРИВОЛТА

    7 0 Отговор
    Забравяте да споменете и мистериозната смърт на АНТОН ХАМСТЕРА дясната му ръка!!!
  • 36 Архивите са живи

    6 1 Отговор
    "Не на страха. Ще си върнем България. Мутри, вън!" - с този призив президентът Румен Радев завърши обръщението към събралите се на площада пред сградата на президентството хора, които протестират срещу днешната безпрецедентна акция на прокуратурата в администрацията на държавния глава.
  • 37 садтт

    10 2 Отговор

    До коментар #25 от "воденМАДАГАВУР":

    Биографиите и на ББ, и на А. Петров и на оня, дето беше шеф на МВР- то в Разград, и на тоя от снимката, и на много други политици си приличат 1:1.
    Всички са от 1 котило- школата на МВР, ДС, Шесто управление и техните производни. Уж демокрацията дойде след 1989 год., ама пак същите лица на власт или на ключови позиции във важни сектори. Комунист до комуниста. Лустрацията беше наложителна в БГ. Но не се случи, за да остане властта в ръцете на комунисти.

    Коментиран от #39

  • 38 Гост

    6 0 Отговор
    Хахахаха! Само комедианти по телевизии и сайтове
  • 39 избърши си белото около устата

    4 4 Отговор

    До коментар #37 от "садтт":

    В онова време не можеше да станеш някой, ако не беше човек на Някой. Също и ако не си член на БКП. Дори в офицерските училища не можеше да кандидатстваш без да си партиен член. Това означава ли че прецедента е от същото котило, ама с мания за единоначално величие?

    А Трактора си беше ченге и си умря ченге. От добрите.

    Коментиран от #45, #59

  • 40 дядо поп

    12 0 Отговор
    Цецко иска да ги хванат , преди да са дошли за него!
  • 41 САТЪРА НА ХАНА

    6 0 Отговор
    ПИТАХ ЕДИН ДЯДО МОНАХ ОТ СВЕТА ГОРА
    ....
    "ОТЧЕ, НЯКОЙ ПЪТ СИ МИСЛЯ ДАЛИ НЕ Е ГРЯХ ДЕТО УБИВАМ НЯКОЯ МИШКА , МУХИ ИЛИ КОМАРИ?"
    ....
    А ТОЙ МИ ОТВЪРНА :
    .....
    "МОМЧЕ , ГОСПОД И ТОЙ УБИВА ОТ НЕОБХОДИМОСТ,
    ЗА ДА ЗАПАЗИ СТАДОТО СИ ЖИВО "
    ...
    ТА ТОВА ВАЖИ И ЗА МУТРИТЕ , БЕЙОВЕТЕ , ПОЛИТИЦИТЕ И НАРОДА :))
  • 42 Всичко прибраха,

    5 0 Отговор
    но и това им се видя малко. Овълчени за още и още, изгубили всякакъв човешки облик, се избиваха като кучета и продължават да се избиват до днес.
  • 43 Оракула от Делфи

    7 3 Отговор
    Трябва да бъде забранено, на бивши министри и Премиери да се изказват по теми ,
    когато те самите са се "оклепали" и омазали от всякъде!
    Че" Трактора" си е мафиот от най-видните , го знаеха всички , така както всички знаят ,
    целия гангстерски мафиотски контингент на България!
    Че бивши премиери ,"Чекмеджета" са все още неразривна част от това затворено , мафиотско общество !,
    И всички знаят, че този контингент ни управлява задкулистно вече 30- тина години,
    с цената на кражби на милярди долари от нашите бюджетни пари, всяка година!
    Знаем, че правителството е голяма част от това сборище на ганстери,
    които днес контролират медиите до 98%, финансите на държавата 100%,
    знаем също, че благодарение на това, че сме член на ЕО,
    ни се дава някаква пролука, да пишем истината, и то много рядко!
    И знаем също, че това е наследство от Путин и олигархията му!
    Защо продължаваме трагедията на България с недъгави приказки и фалшиви действия ????До кога ???
  • 44 А на него кой? Кой да му каже?

    4 0 Отговор
    Цецко, Цецко! Кой трябва да ти каже, че извършителят е някъде по топлите морета, а полицията ще намери овъгленото тяло на някакъв бездомен клошар или сиганин?
  • 45 садтт

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "избърши си белото около устата":

    Ти май не живееш днес и сега. Живееш в едни други времена, че настървено браниш всички комунисти с милиционерско минало като пръв Матросов на амбразурата, които съсипаха държавата. Обаче обидните квалификации са ти готови и да се закачаш по чужди постове си пръв от сутринта.

    Коментиран от #46, #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 реалист

    5 0 Отговор
    Този който иска да овладее службите и сменя Директорите на ОД на МВР той има връзка с убийството на А. П. елементарно Уотсън.
  • 48 Само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Брей":

    Кой е Хаитянски, преди пожара или след?
  • 49 Охо, на

    4 0 Отговор
    куково лято ще ги хванат.И ти само си чешеш езика,физкултурнико!
  • 50 когато няма какво да кажеш

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "садтт":

    по-добре си замълчи.

    При Борисов ви беше зле. Днес по-добре ли живеете? По-сигурно? По-богато?
  • 51 Бамбука

    5 0 Отговор
    Въпрос за милиони. Как може ограничен човек да стане министър, да се оцапа, после да създаде партия без да разполага с чисти пари ?
  • 52 помним

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "когато няма какво да кажеш":

    Какво общо има животът при едно престъпно управление с живота сега? Борисов, гурото ти, ни докара до дъното на всички класации по доходи в ЕС и първи по смъртност. Не сме забравили КТБ, Пеевски, цената на тока, Росенец, три години замразени заплати и пенсии, оная , дето щеше да купува енергийна компания, Барселонагейт, къщи за тъщи, Черепа, Газпром, Лукойл, Осемте джуджета, Влади Горанов, Турски поток, в условия на пандемия наля пари в колекторска фирма, за народа нищо, хора умираха на стълбища, самолета с фурмите и до днес крият какво е изнесъл, ама пилета не бяха, митници, магистрали, саниране, съсипаното здравеопазване, образование... до довечера да изреждам, няма да мога всичко да изредя

    Коментиран от #55

  • 53 Aлфа Bълкът

    4 0 Отговор
    Този не можех да го гледам да си прави илюмонато-масонските символи. Да си татуира една пирамида на челото направо.
  • 54 РадеВън

    0 0 Отговор
    Кой е следващият? 100 $
  • 55 какво точно помниш?

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "помним":

    Какво му е на тока? Колко народ изгоря по площадите заради "непосилната цена на тока", а като си подаде Борисов оставката изведнъж тока им стана ОК? Другарите се палеха всеки ден. Сега Тока е два пъти по-скъп, ама самозапалили се няма.

    Коментиран от #57

  • 56 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЯЗЪК":

    Сменят му памперса, след това ще дава интервю.
  • 57 садтт

    6 1 Отговор

    До коментар #55 от "какво точно помниш?":

    От целия коментар само тока ли ти направи впечатление? ББ трябва да се оттегли от политиката. Само неприятности донесе на Бг. Заби ни в блатото. Той няма място в Парламента. Но май не знае кога да се оттегли. Акъл се иска за това кога да спреш.

    Коментиран от #62

  • 58 Иво

    6 0 Отговор
    Цецко ми ти защо не хвана тогава извършителите на атентата. Нали беше вътрешен министър.
  • 59 Има разлика от милиционер до Ченге!

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "избърши си белото около устата":

    Единия е нагаждач и доносник и се облагодетелства от корупциони схеми,
    за сметка на системата, лично за себе си,
    а ченгето си е полицай в истинския смисъл на думата работи на терен или разследва престъпността!
    Такива са малко в България ,предимно млади момчета с хъс, да бъдат изрядни, от начало
    да прилагат закона, така както е писан!
    Но примера на шефовете им ги съсипва и мерака им минава много бързо , 2-3 години и са други!
    А шефовете им са ръцете и очите на политическите " Калинки", в общините,и държавата
    главата им е вмирисана с корупция , още преди да ги наврят на поста им!
    Причините, те да станат шефове е, че те вече са подготвени за корупционните схеми!
    Същото е в Съда и Прокуратурата , затова сме на този хал!
    Едва ли "Трактора" ще направи тази комбинативна кариера на ,бизнесмен, ДАНС и" доброто ченге"
    с портфейл от няколко- стотин милиона лева, ако не и милиарди с поставени лица???
    Който чрез дейността си в ДАНС, се крие от някого ,постоянно 25 години, и продължава "кариерата" си??
    Ако не използваше ,мафиотските приоми на предателството???
    Да ходиш 20 години с охрана говори само едно ,
    че нещо си направил , много гадно и те е страх от отмъщение!
    И знаеш сам, кой те гони, и за какво?
  • 60 Стрелеца е вече в Украйна,

    6 0 Отговор
    хайде хванете Михаля!?
  • 61 Значи ако

    1 0 Отговор
    тримата ръководители се скарат , разделят , няма кой да ги събере и да ги обедини , да ги понареди . Имаше и доказателства в съда едно време . истински . но не осъдиха , а пуснаха убития мутро 90 човек . Много скандали, закани - цветан с бойко Vs алексей . Подслушване, следене , 10 обвинения - дебело подплътени . Нищо .
  • 62 и как точно те заби в блатото

    0 3 Отговор

    До коментар #57 от "садтт":

    В деня в който правителството на Борисов обяви, че България влиза в чакалнята на Еврозоната, юмручето изкара жълтопаветниците на площада да го свалят. От тогава България не е видяла нищо добро. Само надолу и надолу върви.

    По прехваления европейски план за развитие, другите европейски страни си изхарчиха милиардите, а ЕС на България не иска да ги даде. Явно не може да намери кой от умнокрасивите жълтопаветници в България да ги открадне.

    А Борисов се махна. Вече няколко пъти предлага други за Министър председатели от името на партията му.

    Коментиран от #68

  • 63 Коко

    6 1 Отговор
    Този защо не е в затвора?
  • 64 П. Желев

    8 1 Отговор
    Какви професионалисти бе пъпеш? Разчитахте на доносници и някой от тях опраха пешкира. Всеки един арест ти беше незаконен и опропастен още при извършването. Всички ние ще плащаме делата дето обвиняемите заведоха и спечелиха в Европа. Пратиха те в забвение щото беше по нагъл от наглите. Сега си излязал като в.ъшка на чело.
  • 65 за това е борбата

    0 0 Отговор
    9.юли.2020 г. — Официално: България е приета в чакалнята на еврозоната
    Страната влиза в банковия съюз и в ERM II при запазване на настоящия режим на валутен борд.

    9 юли 2020. Президентът Румен Радев на протеста.
    "Не на страха. Ще си върнем България. Мутри, вън!" - с този призив президентът Румен Радев завърши обръщението към събралите се на площада пред сградата на президентството хора, които протестират срещу днешната безпрецедентна акция на прокуратурата в администрацията на държавния глава.
  • 66 Точно

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    На кого викат пъпеша?

    Коментиран от #73

  • 67 министър на вътрешните неща

    5 0 Отговор
    Да идва Цецо на разпит в следствието, щом пък толкова знае.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 любител следовател

    3 2 Отговор
    Преди около три месеца излиза украинеца, стрелял по Петров. Казват му - взимаш другите пари, ако довършиш работата. Пито-платено. Сега е в Киев и си пие питието, цъка тик ток и се смее на българските политици, следователи и други шарлатани.
  • 70 БОКО

    6 1 Отговор
    и аз искам да съм преподавател, знам до основи изкуството на висшия държавен рекет и корупция - къде има такива предмети, а може и по поръчкови убийства. Кой ще потърси сметка на университетите, допуснали такива "преподаватели" - с 3-4 човека въоръжена до зъби охрана, бронежилетки в учебните зали и аулите. На студентите е забранено да ходят с неподходящи облекла, забранено е да се пуши, но с оръжие може...Утре отивам с РПГ в университета, за самозащита...може ли
  • 71 Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Двуок ЦИКЛОП":

    А Кирзата изказа ли се? Щото 2мата с Бойко са в близък съюз в това дело.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Точно":

    На Цецо крадецо
  • 74 Васил Велев!! АМАН от Лъжци и Слугинаж!!

    5 1 Отговор
    Цв, Цв, ти на времето, като Министър Бобърка Народ и Държава!! И за тебе ще кажат НИЩО!!?
  • 75 Така

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "цецоооо , ама противоречиш си бе":

    Не е бил престъпник по време на комунизма, но след това минава в другия лагер но не съвсем.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 стига де

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "цецоооо , ама противоречиш си бе":

    има ли още хора които да вярват на тия нагласени драми за медийно време и рекет на определени лица всичките им глупости са нагласени ! трагъора и тиквата никога не са били в конфликт даже обратното много пари за изпрали заедно…
  • 78 ОТИДЕ СИ ОЩЕ ЕДИН ДРУГАР

    2 0 Отговор
    ОТ ЗАДРУГАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.
  • 79 Приятел,

    2 0 Отговор
    кой го интересува да хванеш някакви извършители. Това да не ти е махленска свада. Това е пример за общественост. В Швейцария дали хората мислят така. Не, защото имат самочувствие, че живеят в добре изградена държава, а не че е свободия на дадени малоуми чужди интереси.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Дупничанин

    0 0 Отговор
    „...тъй като не боравя с оперативна информация.“
    --------
    Ти ли, бе, не боравиш?! Айде, че знаеме у „Изгрев“ блока, де беше обърнат на ЦРУ квартира. Лъжец мръсен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол