5 Септември, 2023 09:12 6 802 71

Шефът на "Пирогов": Господинът не е посягал, не е бил, не е подскачал, но също е заплашвал с уволнение

  • пирогов-
  • мустафа емин

Споменато е едно име, защото се появява един човек и казва – „аз съм еди кой си, работя еди къде си, какво трябва да направя – да се обадя на министъра на здравеопазването ли?“, каза д-р Валентин Димитров

Шефът на "Пирогов": Господинът не е посягал, не е бил, не е подскачал, но също е заплашвал с уволнение - 1

„Институцията, в която работя и ангажиментите към болницата, ме задължават да имам определено положение. На 28 август в „Пирогов“ на регистратурата Мустафа Емин регистрира детето си. Мустафа Емин е придружител на пациента. Законът за личните данни не е нарушен. Споменато е едно име, защото се появява един човек и казва – „аз съм еди кой си, работя еди къде си, какво трябва да направя – да се обадя на министъра на здравеопазването ли?“.

Това каза в предаването „Тази сутрин“ на bTV д-р Валентин Димитров, изпълнителен директор на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

„В 19:40 часа пристига Мустафа Емин. Регистрира се. Минава през кабинета, за да се види какво е състоянието на детето. Прави се рентгенова снимка на детето. Понеже анамнезата е, че детето е паднало от 60-сантиметрова масичка, изпратено е на детски коремен хирург, минава да се види дали има счупване. Установява се, че детето има нужда от полагане на шев върху рана в шокова зала. Идвайки реда на детенцето, в шокова зала вкарват дете, което губи кръв. Колегите започват да се занимават с това дете, за да го спасят. Оказването на първа помощ продължава час и половина. В този период друго дете не може да се вкара. Двете деца пред шокова зала играят и обикалят пред телевизора пред чакалнята на залата. Господинът и съпругата му стоят и чакат. Започва едно изнервяне, звънят на звънеца. Разговорите са снети като обяснение. Три пъти е прекъсвана работата на лекарите, като в единия медицинска сестра 7 минути обяснява на г-н Емин. Господинът не е посягал, не е бил, не е подскачал, но също е толкова агресивно е да ви гледам в очите и да кажа – „Аз съм един кой си, дайте си имената и след малко министърът на здравеопазването ще ви уволни. Заплашвал е с уволнение“, обясни д-р Валентин Димитров.

Директорът на „Пирогов“ уточни, че това е написано в обясненията на шестима служители на болницата и подчерта, че при разигралата се ситуация не е споменавано Министерството на отбраната.

„От етичната комисия на „Да, България“ дойдоха на 30 август и гледаха записите от камерите. Бяха млади хора, много интелигентни. Приключихме, предоставих им копия от разказите на хората. В четири часа се свързахме с Министерството на отбраната и изявихме готовност да предоставим на министър Тодор Тагарев всички документи“, добави д-р Димитров.

„Неда Диманова е един разкошен човек, 46 години работи в „Пирогов“. Тя е била възмутена от случилото се, написала пост. Аз взех решение постът ѝ да бъде публикуван в официалната страница на болница „Пирогов“. Ние имахме запитване какво се е случило в „Пирогов“. Имаше питания от страна на екипа на болницата какво ще направи ръководството“, каза директорът на болницата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГАТа Кристи

    139 12 Отговор
    Самонадеяния турчин - в Турция !!!

    Коментиран от #65

  • 2 Такива са

    126 11 Отговор
    простите селяне от дб.
  • 3 да бе да

    141 9 Отговор
    Това е новият морал на американските мекepema в България. Една сбирщина от национални пpeдаmeли и бeзpoдници.
  • 4 Е след като

    19 152 Отговор
    Г-н Емин , не им е крещял, не ги е бил, за какво агресивно поведение говорим! В Пирогов всеки ден има подобни случаи със заплахи крясъци и дори телесна агресия, търси се намеса на охрана и полиция, но този случай се преекспонира! Ръководството на Пирогов е силно политизирано!

    Коментиран от #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 замислен

    126 3 Отговор
    В шокова зала има дете което явно не е там от хубаво, явно лекаря трябва да му обърне необходимото внимание за да го изведе в някакво прилично състояние за долекуване. Ако 3 пъти прекъснеш лекаря то той се изнервя, шанса да сбърка е голям и реално вместо да помогне да направи по-голяма беля. И докато го лекуват това дете някой да започне да заплашва лекаря и сестрите? Вербалната агресия понякога е по-лоша от физическата!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1529

    116 5 Отговор
    Тагарев да си взема съветника и да отива в Украйна на фронта
  • 10 оня с коня

    37 68 Отговор
    В статията пише че след като дошъл редът на Детето на М.Емин,по спешност е вкарано друго дете по Спешноств Шокова зала поради загуба на кръв.След което Емин се налага ЧАС И ПОЛОВИНА,което предполага и порядъчно изнервяне и Недоволство.Недоволство ОТ КАКВО Обаче?Ами от ОРГАНИЗАЦИЯТА на Болницата,защото не може да има само 1 Екип Лекари за подобни случаи!Ами ако случайно се беше появило и Второ дете със загуба на Кръв и да се налага ПАК да бъде прието по спешност кво правим- ще изоставим Първия спешен случай и ще се захванем с втория ли,като на Емин ще бъде съобщено че поради липса на БОЛНИЧЕН КАПАЦИТЕТ се налага да изчака до другата седмица?!

    Коментиран от #19, #24

  • 11 Не ме трийте

    62 6 Отговор
    Кажете кой е виновен този,който гласува и му позволи да прави това нали!!!!!!
  • 12 Зрител

    75 7 Отговор
    Никой не обича да чака,но да прекъсваш работата в спешен център не е ок.Веднага трябваше временно да го отстранят докато шефът му се запознае с фактите,а те лъжат и протакат.
  • 13 пфууууу

    87 4 Отговор

    До коментар #4 от "Е след като":

    Да, но г-н ви Емин не е кой да е, нали така. Облечен е във власт. Това много променя нещата.

    Коментиран от #25

  • 14 Мдааа

    72 5 Отговор
    Вятърът на промяната, новите лица на България, тези които ни водят към един по-хубав свят, изпълнен с демокрация и принципи. Всъщност май са си най-обикновени нагаждачи, угодници и майцепродавци. Да живей либерастията !
  • 15 Емин

    53 3 Отговор
    "Бе, ти знаеш ли кой съм аз, бе?!?!"
  • 16 Проф. Ангелов

    84 5 Отговор
    И двамата и Тагарев и Амин трябва да се махнат от МО и разследват, защото и двамата не работят за България и нямат хабер от отбрана.
  • 17 Андропов

    7 24 Отговор
    Юрий, шеф на КГБ, казва: случаят се преекспонира. В БГ да не поподнеш в ръцет на лекар и адвокат. Случаят няма нищо с итноса. Каго 1 гонорят само робите.
  • 18 Буквоядец

    48 3 Отговор
    Да си взима детето и да си ходи в Рибново.Таю може да нямат даскали по история.
    Защо мълчи бившият украински съветник? Нали е бил офицер.Малко смелост.
    Интересно е и мълчанието на психиатъра ,дето слуша камбаните на "Света Неделя"
  • 19 От опит

    35 1 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    В Бургас,когато не стигат хора викат всички налични от етажа.Една вечер отивам в спешен център,оказа се че детето е с пневмония,която вкъщи не можах да овладея.Докато ни оформяха документите да ни приемат горе в отделение,педиатърката каза:"Има катастрофа,викат ни всички в залата.Трябва да изчакате".И така около 30мин чакахме,детето моето беше доста зле между другото- с треска,сърцебиене и т.н..После един по един работещите се върнаха по местата си.
  • 20 Тинка

    51 4 Отговор
    Последните няколко десетилетия Еминовци, ШПЕКОВАХА България. Хора без образование или с купено такова. Хора с визитка за себе си / Ти знаеш ли кой съм аз/ . Но това е простотията, а какво прави лекарския съюз по въпроса?
  • 21 Стефан Савов

    27 6 Отговор
    Смешно е че само един екип извършва шевове на деца в Пирогов. Но ако Емин се е подал емоционално на напрежението не е оправдание за така описаната ситуация ако пък така си мисли че трябва да се държи то значи си е показал истинската същност. Може и просто да са го разпознали и да са му натиснали бутоните за да се изложи. След като желае да е водач на хора и да говори с гласа им би трябвало да се е подготвил психически и морално за такива ситуации. Интересно господарите от Герб как се държат в такива ситуации, както беше наречен Емин от мед. сестра
  • 22 браво

    51 9 Отговор
    Респект към този шеф на болница !!!
  • 23 Дедо

    49 2 Отговор
    Ами като се оплаквате от лекарите ,че не достигат и не ви преглеждат на секундата,тогава стимулирайте децата си да учат за лекари ,за да са повече. Не да стават инфлуенсъри, чалга певци, пиари и т.н..
  • 24 замислен

    46 1 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    Влизал ли си в Пирогов? аз съм влизал не от хубаво. Шоковата зала и екипа не са само 1 просто те насочват пред някоя от залите и екипите! Там не се ходи от хубаво да знаеш, минаваш през лекар и той след преглед каза на къде и определя степента на спешност, във случая детето на Мазния е трябвало да бъде зашито НО кръвта е спряла и не е толкова спешно, идва дете с кръвозагуба, то не може да чака ред, приема се по спешност в първата освободила се зала ако трябва някой не толкова спешен се изважда а тези които могат да чакат чакат. Това не ти е опашката в кварталния магазин за домати и краставици да си чакаш опашката да знаеш.
  • 25 когато

    19 19 Отговор

    До коментар #13 от "пфууууу":

    циганина те плаши,че ще те бие , ще изнасилва жена ти пред теб....идва охрана...в Пирогов искат обяснение от лекаря, никой не го защитава... и Диманова не пише в социалните мрежи и директора не го счита за необходимо, циганина никай не го укорява! Това е политиеска атака! В кабинетите в Пирогов има манипулационни и зашиването или лепенето на раната на детето е можело да стане там. Обикновено не всички лекари са ангажирани в случай на шок!
  • 26 мда

    10 7 Отговор
    Виждам колко много желаещи има да работят в спешната помощ при гадните сестри и лекари...
  • 27 Главният въпрос, който никой не задава!

    45 3 Отговор
    Лекарите в Пирогов са с необходимите професионализъм и самочувствие, за да се справят с такива ситуации. Въпросът ми е, ако това се беше случило в някоя болница в провинцията, например Стара Загора, Казанлък, Хасково, Бургас, Пазарджик или някъде другаде, лекарите дали нямаше да се уплашат от заплахите и наистина да изведат детето в критична ситуация от шоковата зала, за да промият раничката на детенцето на чорбаджията? Ето това е въпросът. Точно затова този Емин заслужава уволнение и съд!
  • 28 Преди години един друг

    44 3 Отговор
    Облечен с власт тъпак заплашваше едни хора че ще ги прави на кълбета задето му бяха вдигнали колата с паяк. Като го уличиха с видеозаписи, го изкара че било политическа поръчка срещу него. Денков вместо веднага да разкара настоящия самозабравил се, почва и той да клинчи - също подозирал политически мотив и атака срещу правителството - този параноик сигурно всяка вечер като си ляга първо проверява под леглото дали няма комунисти Сегашните управляващи се хвалят че са с нов морал, съвсем, ама съвсем различни от предишните. Какви изумително честни хора.
  • 29 Дасо

    42 3 Отговор
    Две седмици не може да се пребори цялото общество с един държавен съветник ,да си подаде оставката. Срамота. То не бяха министри,то не бяха делегации от ДБ, то не бяха интервюта, канения по телевизии, видеозаписи и т.н.. Абе подай си оставката бе човек Емин ли какъв си ?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Времената в момента

    35 1 Отговор
    Много ми напомня за гоненията в САЩ останали като Лов на вещици! Та и в момента останах втрещена когато този велик съветник вместо да се извини и посипе главата с пепел се наложи шефа на Пирогов да декларира че няма връзка с Русия, а баща му е репресиран.Трагедия!!!
  • 32 Явно този съветник

    39 0 Отговор
    Е толкова ценен и незаменим та на ястреба Тагарев са нужни още и още доказателства.В друга европейска страна към които уж се числим ооотдавна да е изхвърчал!
  • 33 Георги

    34 0 Отговор
    Няма никакво преекспониране в случая, както се твърди по-долу, а злоупотреба с власт и това екипите на болницата да се занимават с комисии на ДБ, писане на обяснения от всеки замесен. Реакцията на искащите обяснение е преекспонирана. това че болницата няма капацитет и екипи не е техен проблем, а на управляващите. Мустафа Емин да пише обяснения защо е ползвал препратки към министъра и се смята за привилигирован
  • 34 Д-р Менгеме

    42 3 Отговор
    Току-що гледах интервюто на директора на Пирогов по BTv - чест и почитания, браво - ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ , истината такава каквато е - без мънкане и премълчаване. А водещите / особено Цънцарова / -трагедия, както и редакторите , които диктуваха въпросите и напъните за манипулация на хода на разговора. Но не се получи.Истината възтържествува. P.S. BTv не прави журналистика, а СЛУГИНАЖ. Пази Боже от такива измислени медии.
  • 35 ХЕРО

    22 3 Отговор
    Това никога не се е случвало когато д-р А. Кацаров бе шеф на детска травматология и зам директор на института! Дойдоха герберите и започнаха проблемите!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Алфа херинга

    34 4 Отговор
    Не мога да повярвам, че има хора които защитават Емин. Най вероятно са платени. Може и да не е крещял и налитал на бой, но заплашването с уволнение и злоупотребата с власт са сериозни неща. Нормално в такъв случай е да си подаде оставката или да го уволнят него. Тагарев също е да си понесе последствията. Той е изпратил искане да му се дадат имената на хората разрешили публикацията във фейсбук и защо била одобрена. Това уронвало престижа на институцията. алооу, какъв си ти бе? Я първо се поинтересувай, какво е станало и дали това което в публикувано не е истина, а после изисквай. И двамата да заминават. По възможност в любимата им Украйна.
  • 38 браво

    31 4 Отговор
    на шефа на Пирогов. Политиците да си гледат политиците, лекарите да си гледат своята работа по спасяване на човешки животи. Кои са политическите партии, че да искат обяснение от Пирогов и да правят проверки? Допустимо ли е шефът на Пирогов да отиде в централата на ДБ и да иска да направи проверка на дейността им и парите, които получават от Америка за България, за да провеждат проамериканска политика и да организират протести? Емин не ме интересува, по-интересен е Тагарев, който с императивен тон е поискал обяснения от болничното заведение. Тези къде се намират изобщо? В Пирогов работят лекари и сестри със стаж от 30-40 години, ще тръгнат да се занимават с вредни политически еднодневки. Оставка на цялото вредно за държавата ни правителство! ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #45

  • 39 Опа

    33 2 Отговор
    Доживях и това!
    Някакви водещи на сутрешен блок взели се на сериозно че са велики (журналисти) да задават въпроса защо се побликува грожната истина за политическата ни класа. Хора къде отиде демокрацията? Нали тя се изразява в свободата да може да се изкаже човек свободно? Тази цънчерка да ходи да прави новини в Северна Корея. Направо сте смешни.
  • 40 Перо

    31 2 Отговор
    В силовите министерства се напълни с долнопробен, селски, неграмотен материал, нямащ си понятие от дейността на ведомството, даже и воиници не са служили, не познават званията и отличителните знаци на униформите даже, но избиват комплекси! И това е от министъра до чистачката! Джендърска простотия до шия!!!

    Коментиран от #41

  • 41 Перо

    6 20 Отговор

    До коментар #40 от "Перо":

    П.С. И тоя директор на Пирогов е назначен с привилегията на “активен борец” против комунизма, защото баща му е бил в лагер за престъпна дейност, което е единствения критерии на властващата джендърия за назначения! Иначе са неграмотни куфари!
  • 42 Анализатор

    14 2 Отговор
    Очевиден факт е че използва общественото си положение за да окаже натиск.Но също така е Факт че "Пирогов е" болница със стара сграда не отговаряща на съвременните изисквания за болница. .Липсват необходимите помещения.Едно за шокови пациенти .други за манипулации включително и за хирургични обработки един лекар със сестра щеше да го зашие ,а "шокова" да си работи паралелно...това се знае но никой не го казва.Във всички звена липсват помещения кабинети.Потоците са смесени ....тази сграда не е за болница.Вместо да построят съвременна болница .около 40 мил.лева бяха усвоени за козметични ремонти на сградата "антиболница"

    Коментиран от #47

  • 43 Българин

    15 1 Отговор
    наглец облечен въвВЛАСТ Такива като Ме бол
  • 44 мдаа

    30 3 Отговор
    Докато лекари и сестри са писали и давали обяснения, пациенти са чакали помощ пред вратите на кабинетите. На Емин заплатата не е ли стигала да заведе детето си в частна болница и да плаши персонала там с министъра на здравеопазването. А министърът на здравеопазването мълчи като ... Защо не излезе да каже какви са му отношенията с Емин и защо той си позволява да говори от негово име кой ще бъде уволнен? Що за изроди са се намърдали в това сглобено от морално счупени индивиди правителство?
  • 45 алфа шаран

    10 17 Отговор

    До коментар #38 от "браво":

    Сега като му изпраскат една ревизия на Пирогов, ще им лъснат далаверите! Ето това е демокрацията, от скандала към ревизията! Да го питам тогава директора за социалните мрежи!
  • 46 Миро

    7 7 Отговор
    Че какво друго очаквате да каже шо пара от ГЕРБ, сложен на хранилката лично от Тлъстото похотливо Банкянско мишле.
  • 47 браво

    13 3 Отговор

    До коментар #42 от "Анализатор":

    Крадоха със задниците си Балтов и компания, а сега няма помещения! А сегашния диретор е поставен да прикрива далаверите! Защо махнаха проф. Поромански, защото ги закова сфиктивните ремонти! Диманова да се пенсионира и нов директор!
  • 48 АУУУУУ

    4 13 Отговор
    И СЕГА КАКВО КОПЕЙКИ......ДАЙТЕ С ТАЗИ ОПОРКА ДА ПОИСКАМЕ ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 49 Тома

    16 2 Отговор
    Аз имам нужда от овчар и много искам мустафа та след като го уволните да го наема защото чуствам че ще се справи на полето
  • 50 Гост

    14 2 Отговор
    Мустафа Емин да се прибира в Рибново и да си копа тютюна.

    Коментиран от #52

  • 51 Хиипократ

    10 9 Отговор
    в името на Аполон лечителя, в името на Хигея, в името на Панацея и в името на всички богове и богини, които вземам за свидетели поемам върху себе си тази клетва... Всичко което видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя ще пазяя в тайна и ще го смятам за нещо свещено...
    Ако е лекар човекът позволил качването на поста на мед. сестра то той е нарушил клетвата си, дори и Емин да се е държал както се описва

    Коментиран от #53

  • 52 ДОСТ

    7 5 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Освен Мустсфа Емин да се прибира ,Диманова да се пенсионира,а директора да бъде взет запас!

    Коментиран от #54, #55

  • 53 алфа шаран

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "Хиипократ":

    директора , никога не е бил лекар/практикуващ/
  • 54 Хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "ДОСТ":

    Това е най-справедливо
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    9 3 Отговор
    Да държал се е лошо Емин. Но са го изнервили, 2-3 часа са го оставили да чака за 2-3 шева. В Пирогов само един лекар/хирург/ ли има. Имат 2 пациената 1 дете в шокова зала и едно дете чака да му направят 2 шева и няма кой 2-3 часа да напави 2 шева.

    Според мен в Пирогов, а и във всички болници има лоша ораганизация, корупция и мързел. И всеки който е хордил на лекар го знае. Пред лекарските кабинети винаги има опашки, винаги хората чакат, не може да си запише час и да отидеш без да чакаш. Лекарите викат всичките си 10 пациенти в един и същи час, не ги разпределят във времето. Така е по-добре за тях, свършват по-бързо прегледите на пациентите един-два часа преди края на работното им време. И ако не са дежурен лекар си тръгват по-рано от работа.

    Коментиран от #59

  • 58 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #56 от "ДОСТ":

    Давай тогава да уволним и тези които са останали,да махнем пенсионерите и болниците ще останат без персонал.Тогава ще ходиш да се лекуваш чак в Стамбул. Аз съм варненец и Пирогов ми е малко далечко.
  • 59 Къпан пор

    7 2 Отговор

    До коментар #57 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ти май в спешното никога не си ходил?Там влизаш в приемната и чакаш да те прегледат.Пълно с индианци без здравна осигуровка с претенции за дискриминация.

    Коментиран от #64

  • 60 Къпан пор

    7 2 Отговор

    До коментар #56 от "ДОСТ":

    По ника ти личи че си от електората на ДОСТ,щом защитаваш самозабравилия се "съветник".
  • 61 Иванчо

    6 8 Отговор
    Аман от келеши на високи постове - шеф на Пирогов. Извикал някаква сестра, не присъствала на ситуацията и и поръчал да напише нещо срещу някого, когото нито познава, нито е видяла, ама знае всичко. А и шефа и е обещал да публикува пасквилчето на официалната страница на болницата. Пък и писачката получи 5-те минути слава. Иначе кой ще подозира, че такава шушумига съществува.
  • 62 Гост

    10 2 Отговор
    Тоя безсрамник още ли не е подал оставка. Наглец. Тагарев що не даде изявление? Къде се е покрил? Мишкува нещо пак да харижа на някой ли? Сасипаха я тая дуржава.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 къпани поре

    8 6 Отговор

    До коментар #59 от "Къпан пор":

    да ти кажа! Със сигурност ще ти кажа, че вероятно не е имало шоково дете! Това е стар пироговски номер! Добре облечени родители, дете с минимална травма! Бавят го с цел да се сети да извади някой лев! Като си плати под масата , стават бързи като светлината! В случая родителя е подходил неподготвен за тази хитрост. Обикновено в отделението, ако не си пациент на шефа и си за операция тя не се случва. Идва при тебе сестра и ти посочва верния път! Плащаш си на шефа под масата и си готов! Жалко но факт! Като гледам месарската физиономия на д-р Димитров не очаквам друго мислене!

    Коментиран от #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #64 от "къпани поре":

    Точно от сиуксите пари няма да вземеш.Наскоро водих дъщерята в спешното,пари не са ми искали.Съчиняваш си сам истории.

    Коментиран от #68

  • 68 Госте

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    Аз познавали ситуация,а чё сиуксите са пинтии си прав!
  • 69 Защо

    5 0 Отговор
    Доктора както всички в тази професияе умен и този му падна от воле.Добре се беше подготвил независимо за кой играя-кой го е назначил де.
  • 70 убийци

    2 3 Отговор
    в бели халати
  • 71 Петър

    3 0 Отговор
    ЕМин повече не трябва да бъде допускан до държавна работа! Ръководтвото на ДБ да даде оставки също!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове