Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 19:49 1 810 28

Иван Гешев внася в съда частни тъжби за клевета срещу Атанас Славов и Емануил Йорданов

  • иван гешев-
  • жалба-
  • атанас славов-
  • емануил йорданов

Достатъчно дълго мълчах, за да не бъде подложена на допълнителни атаки институцията, която представлявах

Иван Гешев внася в съда частни тъжби за клевета срещу Атанас Славов и Емануил Йорданов  - 1
Снимка: БГНЕС

На 16.02.2023 година в 11:00 часа ще внеса в Софийски районен съд частни тъжби за осъществен състав на престъплението „клевета" от министъра на правосъдието Атанас Славов, роден на 03.12.1979г. в гр. Усогорск, Коми в тогавашната СССР и бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов, род. на 10.08.1960 година в гр.София, РБ. Това посочва Иван Гешев в съобщение до медиите.

Направил съм искания пред съда и за извършването на съдебно-психиатрична експертиза, която да прецени вменяемостта на министър Славов, по повод твърдението му, че съм Господ. Това искане е особено важно с цел установяване на обстоятелството дали има годен субект, който може да носи наказателна отговорност.

Достатъчно дълго мълчах, за да не бъде подложена на допълнителни атаки институцията, която представлявах. През това време, благодарение на изречените по мой адрес лъжи, някои станаха депутати, министри и дори министър-председатели. Резултатът е видимо лош - срив на държавността и връщане на престъпността от 90-те години. Затова възнамерявам оттук нататък да предавам на съд всеки следващ лъжец.

За съжаление ще се окажем вероятно единствената държава в ЕС, в която съдят министър на правосъдието за клевета. Но ако не защитаваме правата си като граждани, негативната селекция в държавата ще продължи, а по високите етажи на властта ще се издигат нови и нови лъжци.

Медиите, които нямат забрана от Сглобката, са поканени на 16.02.24г. /петък/ от 11:00 часа на официалния вход за граждани на Софийски районен съд на адрес: гр. София, бул. „Генерал Скобелев" 23, където ще дам допълнителни подробности.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    19 8 Отговор
    Гешев първо да плати 6 млрд на НЕКСО.

    Коментиран от #6, #8, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АГАТа Кристи

    13 4 Отговор
    Най-добре е да ги внесе при тая, дето сутрин я вижда рошава.
    Там ще има декиш...
  • 4 муха буха ха

    20 6 Отговор
    Самогръмналият се паток пак се разкряка.
  • 5 Питам:

    23 5 Отговор
    Гешев, сега ли разбра, че слугинажа като теб първи го отнася ? Преди яде кИфтета, за това сега ще ручаш жабета, пък ако се разприказваш много - отиваш при "нотариуса" !

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адрес 4000

    18 3 Отговор
    Сърдитата Мара реше да се пообара
    Тва за гешев
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Няма

    20 3 Отговор
    Никакво значение какво казваш.Ти си един от връзките на Пепи Еврото и Мартин Божанов.Кой и м е прекъснал досъдебните производства?С детектор на лъжата отговори.А случаят Боди,където рекетирал бизнес? Само на детектор на лъжата трябва да говориш ,защото ти си този,който се прави на луд ,като шефа си Бокича.Бита,ама пребита карта си.Трябва да те включат в ОПГ на Пепи Еврото и Мартин Божанов.Ти държеше на трупчета делата.Кажи кои са над теб?Не ти стиска.
  • 10 Помак

    17 4 Отговор
    Иван гешев да пали свещи и да се моли че нее в затвора при ставри! иван Г., прасето грух -тртея и бойко и тяхната помчорско- депесарска компания са наи големите прстапници от 1300 г насам по тея земи...България е продадена..на руснаци , турци,чомци,араби...

    Коментиран от #13

  • 11 Трябва

    21 4 Отговор
    Да върне Гешев всички заплати,които е получавал от държавата,защото не е работил за нея,а за мафията.И всички прокурори да си плащат за решенията за които ни съдят в Страсбург потърпевши.Така ще ги дисциплиниране тези слуги на мафията.
  • 12 този който

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Напротив --- нищо, нула 000 за тези руски подлоги Nexo .!.
  • 13 Помак

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "Помак":

    Съжалявам с греших ...боико,прсето,каскета и помчорите са на второ място слет сатрапите от Бкп..но те са производни от тази Матрица бкп-страпи
  • 14 този който

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Питам:":

    Нотариуса..., Еврото.. --- все руски слуги, мързеливи, пиянки, неискащи да работят, а да си живеят и да си пеят, ама .!.

    Коментиран от #23

  • 15 Наглецо

    16 2 Отговор
    Абе,тоя боклук гешев-транспортното милиционерче ,избран за прокурор от гроб и турците без конкурс,защо е още жив или не е в затвора.Егати пропадналата държава !
  • 16 Тази

    11 1 Отговор
    Прокурорка Затова каза.че има нещо много интересно в досъдебното производство на Пепи Еврото.Кой спря това досъдебно производство обществото пита и пак ще пита?Под натиск на Гешев или на Сарафов,които са приятели на Пепи Еврото е спряно това досъдебно производство.Трябва да се води дело за участие в ОПГ на Мартин Божанов и Пепи Еврото като едно ОПГ.А на Копринков рекетьора като друго ОПГ в президенството.
  • 17 Яшар

    10 0 Отговор
    Яша ва гешев ...яде х-рката ..пу и ти на голяма работа са праиши...хора мачкаш ..садби променяш...сигур за Всевишния никога не си чувала ..анлак
  • 18 Циник

    13 2 Отговор
    Клоун
  • 19 Гадно е да си кух милиционер

    15 2 Отговор
    Ако имаше мерна единица за глупост, щеше да е с на този субект името!
  • 20 Абе тоя

    11 2 Отговор
    каскет, няма ли кой да се смили над него и да го прати при оня Божанков ли е, Божанов ли е?
  • 21 зъб

    14 1 Отговор
    Господин Гешев молете се да не се осветли някога професионалната Ви дейност по случея КТБ където изгоряха много хора фирми фондове и банки на други държави
  • 22 Тоя продължава да се прави на Луд

    12 3 Отговор
    Като шефа си!!
  • 23 Питам:

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "този който":

    От къде се пръкна гениалната ти МИСЛА , че еврото и нотариуса са руски слуги ?
  • 24 Осемте джуджета

    2 2 Отговор
    По - голям лъжец от Каскета няма. Нека да ги съди и да плаща разноски за експертизи. Съветвам ги да си вземат по двама адвокати с по 5000 лева хонорар. Накрая хубаво да го одрусат да им плати и за адвокатите.
  • 25 Какво

    5 1 Отговор
    Го давате толкова Гешев,чадъра на мафията.Атакува престъпника дано му се размине .Какво може да каже?С него трябва да се говори само чрез детектор на лъжата.
  • 26 Нека

    6 2 Отговор
    Славов и Йорданов да го подложат тоя боклук на детектор на лъжата и за Иванчева,за случая Боди и да му разкажат играта на тая жалка мутра.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове