Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 14:44 2 199 22

Анонимни свидетели: Иван Гешев е посещавал частния клуб на Нотариуса

  • иван гешев-
  • клуб сс-
  • нотариуса

Разследващите проверяват дали бившият главен прокурор и Мартин Божанов са се познавали

Бившият главен прокурор Иван Гешев е посещавал „СС клуб“ на застреляния на 31 януари в столицата Мартин Божанов-Нотариуса. Има свидетелски показания за това, научи bTV от свои източници.

Според двамата анонимни свидетели бившият главен прокурор е познавал Нотариуса. Всичко това обаче ще се проверява тепърва от разследващите.

От събраните към момента показания става ясно още, че в кръга на Нотариуса са членували както магистрати – прокурори и съдии, така и полицейски служители. Там се е влизало с магнитни карти, на които обаче не е имало имена или снимки.

Бившият главен прокурор Иван Гешев не е викан на разпит в прокуратурата обяви самият той и отрече да познава Мартин Божанов.

А докладът с лица, за които се твърди, че са ходили в клуба на "Нотариуса" вече е разпратен до депутати. bTV също разполага с документа.

Името на Иван Гешев излиза пред скоби и при двата кръга - на Нотариуса и на Пети Еврото, заяви преди дни изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов.

Иван Гешев заяви, че не познава Мартин Божанов и го определи като "треторазряден измамник".

Гешев заяви, че не е знаел за клуба на Божанов. До момента не бил търсен от прокуратурата.

Бившият главен прокурор коментира и думите на съдия Владислава Цариградска, че е била предупредена за близки отношения между него, Делян Пеевски и Нотариуса.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    13 6 Отговор
    Този е поредната жертва на Боко тиквата!!!!
  • 2 Българка

    41 0 Отговор
    Вече ми се гади и съм гневна! Хораааа, не виждате ли, че ни управляват и решават съдбата ни престъпници. А ние овчедушно ги чакаме да се самонакажат, самоарестуват, самоосъдят........
  • 3 Българка

    34 0 Отговор
    А КОЙ е Сарафов? Деветото джудже, дясната ръка на Гешев, който от изтекли записи казва на тогавашния си шеф Гешев, че сега мутрите ще се прегрупират. И те се прегрупираха. И вместо след присъди за ОПГ в затвор продължават да властват и безчинстват
  • 4 Град Симитли

    8 4 Отговор
    ".... bTV също разполага с документа...."
    .... Що "разполага"?
    Щото е" тлъстия Бою Тв" ли?
  • 5 вижда се

    23 6 Отговор
    Простият гешев уверено върви към затвора !!

    Коментиран от #12

  • 6 3.14К

    28 3 Отговор
    Ако Гешев не разкаже навреме и не се разкае публично, че е назначен лично от толупа, шиши и цацата, с основна задача да ги прикрива, този път няма да се размине само със сплашване.
  • 7 Ветеринарен психолог

    16 1 Отговор
    Дано свидетелите са по-дълго време анонимни. Да поживеят още някой-друг ден. Гешев не е учил в бавно развиващо училище и знае,че за анонимни сигнали,най-много да бъде обвинен. Но не и осъден.
  • 8 Факт

    23 3 Отговор
    Плешото със свинските очички е замесен във всички далавери.Съд за тоя 20 г.

    Коментиран от #9

  • 9 Българка

    21 0 Отговор

    До коментар #8 от "Факт":

    Ма той убит бре! Какъв съд? Вече го осъдиха и то най-вероятно съучастниците му, за да замълчи завинаги
  • 10 Не че,амааа...

    26 0 Отговор
    Анонимни свидетели?А записа как настоящия и.д. ГП с кеф и усмивка се здрависва с Еврото пред ресторанта на джуджетата няма значение,ъ?
  • 11 Много шум,много нящо

    22 0 Отговор
    Абеее,ко стана дето избраха неква съдийка,която по новия закон можела да разследва ГП?Тия записи на сарафа с еврото пред ресторанта му нищо ли не значат за нея?Ко прай таз женица,само заплатка за новата длъжност ли получава?
  • 12 А дали...?

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "вижда се":

    Щото крайния резултат само въз основа на "анонимни свидетели" без други доказателства е съда в страсбург осъдена българия.По-напреж за при бай ставри е настоящия и.д. ГП(за него има снимков матрял,не някви "анонимни свидетели"!
  • 13 С неговите камъни

    12 2 Отговор
    по неговия двор.С кошаревски свидетели на гешев мед му капе на сърцето,че ще осъди българия в страсбург един ден!Туй си схема как законно да "гепнем" пари от бюджета с фалшиви обвинения!
  • 14 Отвратен

    14 0 Отговор
    АХ, СВЕТИ ВОДИ НЕ НАПИТИ!!!!!НЯМА ОТТЪРВАНЕ ЗА ВАС!!!!
  • 15 Артилерист

    18 4 Отговор
    Много е вероятно Гешев да е част от схемата. Неговото поведение прилича по-скоро на крими персона, отколкото на правист...
  • 16 Хайде почнаха

    6 0 Отговор
    Анонимни щото нямат снимки и записи!И нагласено !Та колко да са анонимни,пак назначени от други като дежурната Ивайла Бакалова ,,вече заприлича на Йоло Протестъра .А списъка точно в ръцете на генерала по интригите Танасов ,ай,ай ,нищо ново ,по скоро си го е писал за повече шум шум и накрая нищо ,както винаги.А кои са политиците и бизнесмените ,чак да няма ,хайде моля!
  • 17 По делата ще ги познаем

    8 1 Отговор
    Вижда се сянката на Румен Радев. Очевидно свидетелите не отричат че са били там. Трябва да разпитат Надежда Йорданова. Гешев го махнаха защото влезе в президентството.
  • 18 Между редовете

    4 1 Отговор
    Навсякъде по света, такива сс клубове, и всякакви организации тип "събиране на куп на хора, които мразят еврите", всъщност са контролирани от последните, и винаги лидерите са от тяхната кръвна група, но често това е тайна.Умно е да събират на куп враговете си, да държат лостовете в тези организации.Доста са интелигентни, а тези в клубовете - не особено.Такива неща би трябвао да са наясно за мислещите, но май наивността заслепява мисълта.В крайна сметка, като са по-умни тези, ще трупат още власт и влияние, те поне имат посока, за разлика от разни "лукови глави".
  • 19 интересно

    3 1 Отговор
    Къде са Кирчо и Асенчо в цялата схема. Гръцките бизнесмени не визират ББ нито Гешав, а дебелия министър. А Харвардската групировка са проксита на Румен Радев все пак. Той даже погази конституцията както добре си спомняме.

    Коментиран от #21

  • 20 БАКЛАВА

    1 0 Отговор
    Разбира се че е посещавал ,този по всичко му личи и винаги е с двата крака в кереча .Мутра престъпна ,впрочим 70% от прокуратурата са точно такива .
  • 21 Халваджан

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "интересно":

    А Радев със Шишков и Гълъба ,защо за тях не питаш ,защото са в друга банда ли ,скоро и те ще лъснат.Тогава ще бъдете мбого изненадани ,както и за копейката.
  • 22 Халваджан

    1 0 Отговор
    А Радев със Шишков и Гълъба ,защо за тях не питаш ,защото са в друга банда ли ,скоро и те ще лъснат.Тогава ще бъдете мбого изненадани ,както и за копейката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове