Last news in Fakti

15 Април, 2024 16:58 1 428 11

Шефът на "Левски на левскарите": Сираков да върне акциите на Левски, ако му е останала капка чест

  • димитър костадинов-
  • левски на левскарите-
  • наско сираков

Димитър Костадинов коментира актуални теми, свързани със "синия" клуб

Шефът на "Левски на левскарите": Сираков да върне акциите на Левски, ако му е останала капка чест - 1
Снимка: YouTube

Председателят на сдружение "Левски на левскарите" Димитър Костадинов говори по актуални теми, свързани със "синия" клуб, предаде Топспорт.

"Вече е очевидно, че клубът не се управлява добре. Мина цяла година, в която бяхме относително пасивни, не сме проявявали някакви по-сериозни несъгласия или нападки срещу ръководството. На 20 декември стояхме пред ръждясалата ограда с катинара на "Герена", след като нашият мажоритар за пореден път беше заявил нещо, което не изпълни - че е готов да се види с всеки един привърженик. Той тогава изобщо не се появи, нямаше достойнството да застане пред нас и да си каже какво мисли. Срещи на четири очи са само в ущърб на Левски. Затова искахме срещите да са пред медиите задължително, а не пред клубната телевизия, която е ведомствен канал.

Единственото достойно деяние, което Наско Сираков може да извърши, ако му е останала поне капчица левскарска чест, е да върне акциите, да ги депозира в клуба и те да станат собственост на ПФК Левски АД. Този човек, който се обяви за мажоритарен акционер и узурпира Левски, да върне акциите в клуба. След което да се проведе Общо събрание на акционерите и заедно да изберем най-добрите професионалисти, които да поемат тази тежка задача - изваждането на Левски от тази дълбока и дългогодишна криза, и да го развият.

Преди 110 години Левски е бил на левскарите - на тези, които са се събрали, за да ритат топка, дето се вика. Не е бил собственост нито на хазартна компания, нито на мажоритарен акционер, нито на арабски шейх, Левски е бил на тези, които го обичат и тези, които са го развили до 1944 година - да събере любовта на народа. Това е житейска кауза - да поправим историческата грешка, която беше извършена 1944-а, когато Левски беше отнет от тези, на които принадлежи. И тогава, и сега. Да върнем Левски на левскарите е свещена мисия, това не е битка с хазартно зависим деградирал човек и кликата около него.

Левски не е просто едно забавление, едно парти, което някакъв голям чичко-паричко бизнесмен ще им подсигурява, за може те да подскачат на стадиона, да пеят и скандират рефрени, за които голяма част не си дават сметка какво е това. Да скандираш "И преди, и сега Левски значи свобода" е много тежка отговорност. Какво значи да си свободен? Да си в ръцете на самозабравил се мажоритар или в ръцете на чуждоземна компания, каквато е мечтата на много левскари, което е най-голямата трагедия.

Мечтаят за сръбски или арабски бизнесмени, които да дойдат и с магическа пръчка да ни направят европейски клуб и т.н. Да, но това няма да е Левски. Левски е създаден от едни деца и е развиван от левскарите до 1944 г. Ако Левски стане собственост на голям бизнесмен, шейх или магнат и се отдалечи от левскарството и от идеологията за свободата - не може да си свободен, когато си собственост на чужда компания, която не се интересува от левскарството, а само да им върви бизнесът и да има шоу", каза Костадинов в "Студио Дерби".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    27 21 Отговор
    Младеж благодарение на Наско Сираков ЛЕВСКИ съществува, скрий се някъде и не се показвай повече.
  • 2 Тома

    18 27 Отговор
    А бе ти луд ли си сираков и чест.Той зет му порно актьора отдавна му взе честта
  • 3 интересно

    28 8 Отговор
    много е лесно да плюете, дайте решение, кой ще осигурява финансиране и моля не казвайте че ще има 1000 човека дето ще дават по 10000 лв или тези с качулките и свастиките заради които хората не смеят да ходят по стадионите и дето щели да бойкотират отбора, при загубите си личи кой подкрепя отбора и кой седи само заради ползите

    Коментиран от #9

  • 4 Герен

    8 26 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАПРАВЕНОТО ОСТАВЕНОТО ОТ МЪРИ И ФЕНОВЕТЕ ЛЕВСКИ СЪЩЕСТВУВА. ТОЯ ТАНАС Е СМИКАЧ И МАНИПУЛАТОР. А АКО ТОЗИ Е МЛАДЕЖА ..: ПАК ЩЕ ИЗЛЪЖЕ. ИЛИ Е ВРЕМЕ СИКТИРИУСА ДА БУТНЕ НЕКОЕ ЕВРО. В какви времена живеем. И политиците И футбола ни са улави без идейни. ТРУДЕН ЖИВОТ ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ХОРАТА КОИТО ОБИЧАТ ИСТИНСКИ.
  • 5 Коиловци брадърс

    5 26 Отговор
    За пръв път съм съгласен с младия Младеж.
  • 6 Само

    28 0 Отговор
    Като знаеш кой е брат му... И че ,реално той и други подобни на него искат отбора. Банда малоумни,свестни хора все по рядко ходят на стадион !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Факт

    3 5 Отговор
    Сираков се доказа като неудачник. Точно, както и повечето от 94та година, начело с Барцилона, Перукан, Лечков мошеника, Костадинов пелтека. Сираков да връща акциите и да се спасява, ние Левски ще го спасим. Ще викаме Мърко да ни оттърве от мъките.
  • 9 Да бе, да

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "интересно":

    Що, да не би Сираков да издържа отбора? С него като и без него. Спонсор за Левски все ще има, даже и настоящия, но Сираков взима грешни решения.
  • 10 ЕВДОКИ

    6 4 Отговор
    СИРАКОВ ДА ВЪРНЕ АКЦИИТЕ ЗА ДА МОЖЕ АГИТКАТА ДА СИ КУПЯТ НАРКОТИЦИ, ЖАЛКИ СИНИ НЕЩАСНИЦИ
  • 11 Кольо

    1 0 Отговор
    За каква чест говориш? Тук става въпрос единствено за много пари! Та той успя да сложи Гонзо за шеф на БФС единствено за да не закача Левски за лиценза. И сега когато всичко му е готово започна веднага голямата далавера защото вече от никого не зависи. Колко смешно беше на специалната пресконференция - всичко били управили ама задълженията останали същите и щели да ги връщат през следващите сто години през които Левски ще бъде като конвеир за покупко-продажба..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове