Last news in Fakti

27 Юни, 2024 21:26 5 196 146

Ангел Найденов: Отказът на президента Румен Радев да ръководи българската делегация е скандал в НАТО

  • ангел найденов-
  • нато-
  • румен радев-
  • украйна-
  • руска агресия

Това увеличава усещането за политическа криза в страната - за различия в позициите на основните държавни институции

Ангел Найденов: Отказът на президента Румен Радев да ръководи българската делегация е скандал в НАТО - 1
Снимка: Архив

Случващото се много бързо достига до останалите страни от НАТО. Това е един силно смущаващ факт, да не кажа, че това е твърде скандална тема. Силно смущаващ е отказът на президента Румен Радев да ръководи българската делегация на срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Това увеличава усещането за политическа криза в страната - за различия в позициите на основните държавни институции.

Това посочи пред БНР бившият министър на отбраната Ангел Найденов и бивш депутат от БСП.

По думите на Ангел Найденов се очертават 5 основни теми, които ще бъдат фокус на дискусиите на срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

"Централна тема е продължаване на военната помощ и на подкрепата за Украйна. Втора - укрепването на възпиращите и на отбранителния потенциал на Алианса. Трета - гарантиране, че съюзниците изпълняват и ще продължават да изпълняват ангажиментите си да инвестират в собствената си отбрана, както и в колективната отбрана, достигайки нивата от 2%, а някои страни вече предлагат и увеличаване до 2,5 и 3%. Четвъртата тема - сътрудничеството на отбранителните индустрии, увеличаване на производствения капацитет на страните членки. Петата тема е укрепване на глобалните партньорства на Алианса с фокус върху Азиатско-тихоокеанския регион", поясни събеседникът на БНР.

Найденов посочи, че не очаква промяна в рамковата позиция на България до срещата във Вашингтон и не мисли, че президентът ще промени своята позиция по отношение на Украйна.

"В предишни парламенти, а и в този - има достатъчно гласове, които подкрепят тъкмо тази позиция, по отношение на военната помощ за Украйна и другите ангажименти, които се очаква да бъдат част от решенията във Вашингтон", каза бившият министър.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валката

    47 156 Отговор
    Радев е съветски българин

    Коментиран от #13, #18, #132

  • 2 гражданин

    209 48 Отговор
    Президента е човека ,който ще изкара територията от блатото , в което ни вкара боко и пеевския !!

    Коментиран от #10

  • 3 Защо да е скандал?

    33 81 Отговор
    "Радев беше ПРИЗВАН, ОФИЦИАЛНА ПОКАНА от НАТО , защото той подписа на срещата на Букурещката девятка ,че сме първа линия на НАТО, че Крим е незаконно анексиран! Орбан ( ме отиде) и не подписа. На скорошната среща на същите не се стигна до споразумение , защото ОФИЦИАЛНО Орбан и Словакия изпратиха само посланици. Сега ,забележете, Радев , вчера , заяви на НАТОВСКИЯ представител в България, че ние подкрепяме всичко в НАТО! Сега един вид оставя на ,,сглобката,, да подписват всичко , с което той вече се е съгласил и ПОДПИСАЛ по-рано".
    Източник :Гласове
  • 4 ха ха

    111 2 Отговор
    това пеевски ли му го каза че е скандал ? на уше в скута
  • 5 ДОБРЕ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА

    110 22 Отговор
    ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА БЕРЕМ СРАМА КАКТО СЪС БАРЦЕЛОНСКИЯ ТАРАЛЕЖ..МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ СЕ Е УСЕТИЛ...
  • 6 Защо да е скандал?

    16 53 Отговор
    2023 г. г-н Президентът си подписва кавото трябва. "Президентите на т. н. Букурещка деветка осъдиха категорично в съвместна декларация агресивната война на Русия и обещаха търсене на отговорност от виновните за зверствата и военните престъпления в Украйна. "Ние ще продължим да подкрепяме усилията на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо", се казава в декларацията, под която стои и подписът на българския президент Румен Радев. Подписът на Радев под толкова категоричен текст го поставя в двойствена ситуация - с една риторика, когато става въпрос за вътрешна аудитория, на която трябва да бъдат посочени "добрите" и "лошите", и с евроатлантическа солидарност и послушание за пред чуждите партньори"
    Източник: Гласове
  • 7 Обаче

    16 91 Отговор
    Отказ от съюзна политическа позиция на България и несъгласие с нея (а защитава позиция на коя страна), се декларира не с отказ от присъствие на официална среща, а с подаване на оставка. Неизпълнението на съгласувана съюзна позиция при военните е дезертьорство. Лупинга на пилота го парализира.

    Коментиран от #78

  • 8 БЪЛГАРИН🇧🇬

    141 21 Отговор
    БРАВО на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ....БРАВО.

    Коментиран от #50

  • 9 Моряка

    154 18 Отговор
    По добре скандал в НАТО, отколкото на въжето на Новия Народен съд.Президента е предвидлив.За разлика от Ефтимов,Главчев,Тагаренко, Шаламана,Боко,Шиши.Едва ли за всички ще има място на колесника.

    Коментиран от #40

  • 10 Говорит Москва

    17 83 Отговор

    До коментар #2 от "гражданин":

    Какво блато, то е в раша

    Коментиран от #57, #69

  • 11 чико

    62 5 Отговор
    До №1 Валката: Ти пък си индобългарин от Столипиново.
  • 12 Мим33

    128 20 Отговор
    Браво на президента .Една достойна позиция,като на Орбан. Така и трябва да е....
  • 13 БЪЛГАРИН🇧🇬

    46 20 Отговор

    До коментар #1 от "Валката":

    И аз съм съветски Българин.
    Проблем ли има?!

    Коментиран от #21, #42

  • 14 АНГЕЛЕ КОЛКОТО ТИ Е

    106 11 Отговор
    ГОЛЯМА ТИКВАТА ТОЛКОВА СИ ПО ППРОСТ.СЕЛЯК И ТИ СТАНА МЕГА АТЛАНТИК.
  • 15 Събуди се

    16 85 Отговор
    Радев ще ходи при джуджето да муправи ......
  • 16 Няма скандал, разбира се

    8 42 Отговор
    2023 г. г-н Президентът си подписва кавото трябва. "Президентите на т. н. Букурещка деветка осъдиха категорично в съвместна декларация агресивната война на Русия и обещаха търсене на отговорност от виновните за зверствата и военните престъпления в Украйна. "Ние ще продължим да подкрепяме усилията на Украйна толкова дълго, колкото е необходимо", се казава в декларацията, под която стои и подписът на българския президент Румен Радев. Подписът на Радев под толкова категоричен текст го поставя в двойствена ситуация - с една риторика, когато става въпрос за вътрешна аудитория, на която трябва да бъдат посочени "добрите" и "лошите", и с евроатлантическа солидарност и послушание за пред чуждите партньори"
    Източник: Гласове

    Коментиран от #28

  • 17 ОТИ

    93 6 Отговор
    Тоа човек защо го показване, ясно е, че е евроатлантик но преди беше областен на Хасково от БСП, после депутатства пак от БКП , говорител на БСП, министър на отбраната пак от БСП. Колкото повече се показва толкова повече ще пада електората на БСП. Е за такива хора БСП е на ръбъ.

    Коментиран от #32

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Анонимен

    91 10 Отговор
    Радев е по умерен от Орбан и дефакто видя че колкото и оръжия НАТО да пращат в Окрайна те не работят... просто се убиват хора в мечтите на на колко хиляди окраинци как уж англосаксонците ще им помогнат....
  • 21 Ветринар

    6 23 Отговор

    До коментар #13 от "БЪЛГАРИН🇧🇬":

    Ти имаш проблем

    Коментиран от #33

  • 22 Софиянец

    101 10 Отговор
    Този плужек не може да осъзнае какво е това да имаш принципи и достойнство! На мястото на президента щеше да се е разстекъл от подмазване и влачене в краката на някой натовски чиновник!
  • 23 Лост

    72 9 Отговор
    Ами нали ще ходи двуликия Янус Главчев -Мин.Председател и Мин. на Външните работи.
  • 24 тоя пък

    78 8 Отговор
    открил студената вода! Различия в позициите на основните държавни институции не са изненада, а факт известен не от днес. Ясно е, че щом не е съгласен с позицията, която му натриса правителството, президента има право да откаже - той да не е като послушковците в парламента или в правителството?
    Добре, че имаме поне един политик с достоинство, който не се кланя. Аман от тези, дето са готови да ни вкарат във война, само и само да ги махнат от някакви списъци, или да им подават парчета от баницата. Слугинажа няма какво да коментира хората, които имат смелостта да отстояват позициите си.
  • 25 123456

    89 8 Отговор
    Радев поне има мнение и достойнство ! Долен мазен плужек си , Найденов ! настъпан , че даже стъпкан ! Не на войната !
  • 26 Наглецо

    80 9 Отговор
    И тоя Главанак с чугунената кратуна, станал разбирач.Радев е единствения в тая кочина, който мисли разумно.
  • 27 този или е тъп като говедо

    59 4 Отговор
    или се прави на такъв ,имало усещане за политическа нестабилност ,ами как се нарича когато управляващата партия е с подкрепена от 8 процента от населението
  • 28 нещо се бъркаш

    73 7 Отговор

    До коментар #16 от "Няма скандал, разбира се":

    през 2023 година никой не считаше, че трябва да се изпраща жива сила на НАТО в Украйна, никой не смяташе да ескалира конфликта на руска територия и никой не смяташе, че подкрепа е равно на директен сблъсък.
    През 2024 все повече са гласовете от НАТО за по-активна намеса в конфликта. През 2024 всичко върви към сценарий за война.
    Радев може и да е бил съгласен с подкрепа, но не е съгласен да ни включват и нас в месомелачката. Разликата е голяма.
    Аз лично, го поздравявам, че има достоинство и чест да изказва мнението си и да изразява обществените нагласи, а не да се кланя като другите послушковци.

    Коментиран от #34

  • 29 фриц

    67 8 Отговор
    Искате да го хвърлите курбан?Неее генерала много добре разбира к.р капана в който се опитвате да го вкарате и да опере пешкира.Скоро ще ви вкара в шах и мат.
  • 30 Бай Дрън

    63 8 Отговор
    НАТЮ да свири на кавал. Президента си има мнение и го отстоява.
  • 31 Име

    20 2 Отговор
    Конфузна за някои хора!
  • 32 Моряка

    65 5 Отговор

    До коментар #17 от "ОТИ":

    Ангел измени на духа на избирателите на БСП, още когато се полакоми да стане военен министър.Изведнъж се събуди натовец и атлантик.Сега- кандидат за колесника.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Моряка

    18 2 Отговор

    До коментар #28 от "нещо се бъркаш":

    Отличен анализ и синтез.Защо поне не си пишеш псевдонима, бе колега?
  • 35 Отказът е логичен

    35 4 Отговор
    Там той трябваше да защитава позиция изработена от правителството

    Ако направи това ще си върже ръцете и няма да е свободен когато направи своя партия да вложи свои идеи в нея
  • 36 тука е така

    40 3 Отговор
    " Отказът на президента Румен Радев да ръководи българската делегация е скандал в НАТО"

    Е то нали точно това е целта, кой има такова демонстративно поведение освен Орбан и Радев?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 НАТО ВЪН!

    49 11 Отговор
    Трябва незабавен референдум за излизане от терористичното НАТО! НАТО ще изпържи България във войната с Русия. А неграмотникът Главчев отива да подпише всичко което му заповядат американците.
  • 39 Справедлив

    35 11 Отговор
    А ве налъм не можеш да обиждаш Президента.
  • 40 Ха ха ха

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "Моряка":

    А бе това да не ти е 1944 година
  • 41 Софийски

    6 21 Отговор
    Дори и двуграмовия прецедент знае че ще му се смеят ;)

    Коментиран от #142

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бай араб

    14 0 Отговор
    грапавия само правилно говори отдавна ,браво ,явно кюстендилската не му обръща внимание
  • 44 запасняк

    44 2 Отговор
    РЕКЛАМАТА ЗА НАТО ПО ТВ МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА....ЗОМБИРАТ НИ
  • 45 Бай араб

    7 3 Отговор
    Браво Ачо - супер си !!!!!
  • 46 Хайли лайкли

    47 6 Отговор
    Отличен ход на нашия президент Радев, без да говори казва много и прави още повече!
  • 47 Сатана Z

    12 1 Отговор
    Желето да е-бе още оная змия,Мая?Затова е толкова зъл,че ме му става.
  • 48 Бай араб

    3 12 Отговор
    Браво Ачо
  • 49 Бай араб

    10 0 Отговор
    Грапав,ако те е срам да влезеш в ГЕРБ аз ще те подпомагам,гарантирам ти
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Българин

    38 2 Отговор
    Браво на президента! Този с коментара е ярък пример на наяла се въшка. Определено не отчита мнението на болшинството българи. Само забравил се паразит.
  • 52 Не е скандал продажнико

    29 2 Отговор
    А явен сигнал, че няма работа сред продажници, занимаващи се с циркове и съсипващи Европа!
  • 53 Няма скандал Ачо.....

    6 35 Отговор
    Този путински отпадък няма работа на такъв форум да позори България.

    Коментиран от #56

  • 54 Боко Тиквата

    24 1 Отговор
    Наидиенов е подлога, сам го покръстих във тази вяра.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Путински отпадък е

    17 4 Отговор

    До коментар #53 от "Няма скандал Ачо.....":

    в над раменното ти устройство, което те прави на мушмула!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Просветител:

    25 2 Отговор
    Найденов като минимум защитава поста на дъщеря си като посланичка именно в "шенгенска" Австрия. Елементарна липса на йерархична култура е служебен кабинет, назначен по волята на Ицках Бойкикев и д.у/.Пеевски, да предписва на пряко избран президент позиция. При това о.р. РЕАЛЕН генерал. За военния бюджет, полските усърдници дори предлагат страните членки да отделят по 4% на НАТО.
  • 59 Калъчев

    36 1 Отговор
    Абе мижитурка, ние какви интереси имаме в Азиатско-тихоокеанския регион?
    Откъде ни дойде на нас грижата да въоръжаваме украйна безкрайна? Ние в Съветския съюз ли бяхме, на границата с РФ ли сме, териториални спорове имаме ли с РФ? ? Ти нали беше БСПар и имаше други гледни точки, кога си извъртя фурнаджийската лопата?
  • 60 Така трябва

    36 4 Отговор
    НАТО се държи като хулиган ,а не като отбранителен съюз както е създаден. Радев, като военен човек и разбира ,че там решенията се взимат от цивилни и неподготвени хора ,за които войната е компютърна игра и човешкият живот няма никаква стойност. Ето за това нама да отиде. Да отива Главчев ,а той разбира от военни работи колкото свиня от кладенчова вода и ще направи каквото му кажат.

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Естествено, че ще откажи

    23 2 Отговор
    Скандал е фактът, че беше решено счетоводител -министър- председател на временно правителство да замине за срещата на върха на НАТО във Вашингтон.В последствие " разрешиха" на президента да го придружи и тогава щеше да стане не скандал, а отново бламиране на политиците ни пред външния свят. И Тагаренко каза , че в залата за България има един стол и къде да седне тогава президента, моля ?.
  • 63 Импийчмънт

    3 15 Отговор

    До коментар #60 от "Така трябва":

    Щом НАТО е хулиган да отива да убива хора в Украйна по бързо да спре войната Той е изменник на родината

    Коментиран от #64, #67, #70

  • 64 Изменник си ти

    13 1 Отговор

    До коментар #63 от "Импийчмънт":

    Че си продаваш бъдещето и родината!
  • 65 Бай араб

    2 10 Отговор
    Браво Ачо
  • 66 Бай Дън

    6 2 Отговор
    Напротив, точно обратно до сега го изолираха в София си представиха техни виждания. Сега НАТО губи позиции защо да ходи да ходатиствда си берат крушите.
  • 67 да ама не

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Импийчмънт":

    В нашата конституция, която комунистите ни измислиха, няма импийчмънт, а само пийчмънт! Ако не ти харесва смени я.

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    11 4 Отговор

    До коментар #63 от "Импийчмънт":

    Радев е мъжкар и истински президент и Българин
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 сноу

    13 2 Отговор
    Ангеле,ангеле...що не те вземат дяволите ..на всички сте ясни до подпетените пантофки, че си плетете кошничките с куки отвъд океана ...Нима мислиш ,че не знаем защо е този благ и мазен поглед отвъд-дъщеричката стана посланник в австрия нали...Знам,знам ..за всички в обора се намира място ...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ........

    17 1 Отговор

    До коментар #71 от "Русофил":

    Не си ли позволяваш прекалено много да пишеш обиди по отношение на държавния глава,който е избран с мнозинство?!В друга държава ще си имаш проблеми ако си позволяваш такива неща...По този начин разпространяваш неверни неща и уронваш престижа на цялата държава като цяло като отгоре на всичкото ти плащат някакви НПО-та...
    Радев си е нормален човек,който си е българин и не иска България да пострада от безсмислена война.Всички не искаме никаква война...само платените от НПО-та крекат тук обаче ако стане нещо първи ще избягат.

    Коментиран от #93

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Импийчмънт

    3 19 Отговор

    До коментар #7 от "Обаче":

    Радев е позор! Импийчмънт и затвор!

    Коментиран от #79, #91

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Найденов. Комунистическокапиталистически

    7 1 Отговор
    ПРОДАЖНИКА ЕЛЕОНОРА. ВЪЖЕТА СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРАТОВЕТЕ ИМ..
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 българина

    6 1 Отговор
    скандална е позицията ни типично антибългарска, народния съд идва винаги
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 БРАВО

    13 2 Отговор
    На президента че се опълчва на фашистите в България и Европа.

    Коментиран от #94

  • 90 Бг пловдив

    5 1 Отговор
    Бойко с двете лица да отиде...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Лъжец

    3 8 Отговор

    До коментар #75 от "........":

    Избран беше с мнозинство, защото успя да излъже народа покрай протестите. Руско ме ке ре.

    Коментиран от #99

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Шопо

    11 2 Отговор
    Референдум за ЕС и НАТО
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Лъжец си ти!

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "Лъжец":

    А това е дъно в едно общество, като ударилите дъно спонсори на лъжи ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Русофил

    3 3 Отговор

    До коментар #103 от "Ами опитай":

    Ама кратуната празна,свири вътре вятарът и повтаря фашиски рефрени...
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Русофил

    6 1 Отговор

    До коментар #106 от "Факт":

    Ами продадохте се,прецакани сте. Вместо Петин хоп Европааа,ми сега,как се живее свободен? Трудно,нали,трябват усилия

    Коментиран от #112

  • 110 Иво

    3 11 Отговор
    Защо националния предател и верен путинист Радев все още е президент на натовска държава??? Този трябва да бъде незабавно отстранен и съден за шпионаж в полза на фашистка Русия.

    Коментиран от #115

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Русофил

    2 3 Отговор

    До коментар #112 от "Факт":

    Пак си ходил до огледалото,хахаха! Ей,кво нещо е робът,люби веригите,като бе ем вето пред блока. Хахаха

    Коментиран от #116

  • 115 Я пробвай да замениш

    4 2 Отговор

    До коментар #110 от "Иво":

    путинист, с марсианец, да видиш дали ще изглеждаш по малко глупаво от муш-мула на националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ! Гарантирам ти, че няма!

    Коментиран от #117

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Zахарова

    0 3 Отговор

    До коментар #115 от "Я пробвай да замениш":

    Ангеле мой,вземи ме в България

    Коментиран от #118

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Русофил

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "Факт":

    Голям си! Голям!
    Победа,ама за кво победа? Абе карай,побеждавай там...Хахахахахаха...!

    Коментиран от #125

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 скандал в НАТО....

    10 1 Отговор
    Маййййната му на НАТО значи.....
  • 124 Даааа....Това е истината хора

    13 1 Отговор
    .....
    НАТО водят алианса и света все по-близо до световна ядрена война и е нужно ясно да кажем НЕ на НАТО, НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият Вреден и особенно опасен Слугинаж. Да помислим сериозно дали за Атлантически боклуци, опасни за съществуването ни като държава, народ и индивиди да гласуваме!!!!! Аз впрочем категорично за Атлантик няма да гласувам, независимо от коя партия е! Всички Атлантически партии трябва да се разглеждат като една: Партията на войната ..... Че добре мислете хора с това между ушите, ако го имате.... Идват нови избори ....
  • 125 Всеки може да е голям

    8 1 Отговор

    До коментар #121 от "Русофил":

    Стига да не е продаден като муш-мул на националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ и станал един безродник, въргалящ се в лъжите и поията им!
  • 126 скандал в НАТО.....

    15 1 Отговор
    Кое е тва НАТО, терористичната организация за която си мисля ли е ?
  • 127 Всички тези „червени линии“

    11 1 Отговор
    са преминати от НАТО. Първо НАТО изпрати бронирани машини, след това основни бойни танкове и след това ракети с голям обсег. Тогава членовете на НАТО тайно разположиха стотици войници в Украйна, без да информират собствените си граждани. След като обяви, че прякото участие на САЩ във войната в Украйна ще доведе до „Трета световна война“ и „Армагедон“, Байдън изглежда промени решението си, без изобщо да е обяснил какво го е накарало да направи това.
  • 128 Уса

    15 3 Отговор
    Радев е най-достойният съвестен политик и президент.Унижението на което ще бъде подложен на срещата на фашистите ще бъде непоносимо за човек с чест и достойнство.Придружаван от лгбт политици с украински корени ше утежни още повече и унижи неговото присъствие.Тази среща е напълно безсмислена и безполезна и решението на президента е най-доброто за момента
  • 129 Диамантената ръка

    3 14 Отговор
    Никакъв скандал няма, изолация на фатмака и толкоз. Много добре, че няма да ходи никъде...

    Коментиран от #133

  • 130 тоя па

    8 0 Отговор
    Ангел Маинманолов, толкова и нищо друго.
  • 131 Българският Народ

    16 4 Отговор
    Ние сме с Радев, одобрението му се вдига. А че наведеният "елит" е в разрез с желанията на народа е очевидно и по ниската избирателна активност. Какво мислят натовските подлоги няма значение.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Уточнение

    4 5 Отговор

    До коментар #129 от "Диамантената ръка":

    Радев прилича на Тодор Живков.
  • 134 Име

    9 1 Отговор
    Най-бедната държава в Европа - нямаме и 4 милиона - на разположение.

    ГЕРБ ни изгони от границите ни и - ни превърна - в санитарни работници.

    Ние не сме българи - ние сме имена.
  • 135 ВайВай

    8 0 Отговор
    Като дедо Путин се изпути и почнат да малят ракети, бомби и дронове по черноморието ще се питате ли кой ще отговаря... Или както винаги тъпаците дето си мълчат или злобеят кога по усраинско колеха руснаци?! Каквото повикало - такова и ще ви натърти!
  • 136 Тоя ПЕЗЕВЕНК

    8 1 Отговор
    Майчето трябва по често да го курдисва къде миенето на чинииите и да не мисли и бълва глупотевини за оръжия за x0xлите и т.н. а и да не плюва по единствения читава българин политик Президента...
  • 137 Перо

    8 1 Отговор
    Тоя дебил не разбира ли, че правителството на Главчев е изготвило една анти-българска, предателска и слугинажна, засекретена позиция, без съгласуване с президентството и я натрапват на Радев, да я изрази от негово име /като главнокомандващ/, на форума във Вашингтон! Отново обещаваме да разоръжаваме армията, чрез помощи на ционисткия режим в Киев с оръжия и муниции с “отпаднала необходимост” и нови безвъзмездни финансови средства, които не можем да си позволим! Има съобщение на ПР отдела на президентството! Как можа Мая Манолова да се хване с тоя олигофрен? И той е бил военен министър, пълен идиот!
  • 138 Крумов

    3 0 Отговор
    Много ми е интересно - как ще съберат армия тези военни, то - откъде.

    Няма и патриотична кауза.
  • 139 незнайко

    2 0 Отговор
    ( някои страни вече предлагат и увеличаване до 2,5 и 3%. )
    КАПИТАЛИЗМА става все по гладен !!! Някой наясно ли е къде потъват парите за НАТО ??? Може би за нови самолетоносачи на САЩ ??? Или за самолети които ние още не сме получили !!! А може би за нов ЩАМ НА НЯКОЙ ВИРУС ???
    Как си представят умовете по света, че цивилизация по напреднала от нас ще ни се покаже като ние се бием помежду си ??? Ние не сме дорасли да съществуваме на нашата ПЛАНЕТА !!!
  • 140 Жмръц

    2 0 Отговор
    Моля,такива индивиди да не се изпляскват като "4и кия на пясък".Не им давайте трибуна.Мерси.
  • 141 Все тая

    1 0 Отговор
    Работата по-лека лека става STAR WARS. Всичко живо се хвърля във война за да постигне “вечен мир”?!?! 😆 Колко продължава вечния вир , вече знаем. Докато УСА или руснаците не си набележат някого за дойна крава
  • 142 сноу

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Софийски":

    Ти да не си оня мазния сопол, дето се е изсекнал пред портите на шиши и чакаш с паничката...
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Димитър

    1 0 Отговор
    Тоя Найденов стана по голям Американец
    от Американците.
  • 146 Дуньо П.

    1 0 Отговор
    Бат Ангеле,кой ти иска мнението аланкоолу,че го публикуваш!? Ти си останал някъде,където субектите са изолирани от обществения живот. Президента Р.Радев,прекрасно знае,къде трабва да участва и къде ни.Клакьори като теб,той ги отминава като бърз влак покрай малка гара.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове