10 Юли, 2024 07:35 4 938 25

Илиян Василев: Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо. Бурята през юли предстои

  • илиян василев-
  • залози-
  • делян пеевски-
  • живот и смърт-
  • буря

При това равнище на противопоставяне между Пеевски и Доган, може да се предполага, че рискът за живота на двамата расте. Има случаи в миналото, когато след "неуспех" на избори, когато са дадени пари, а не са постигнати успехи, след санкция на корпулентния, активисти на ДПС са се прощавали с живота си

Илиян Василев: Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо. Бурята през юли предстои  - 1
Снимка: БГНЕС

Внимание - при това равнище на противопоставяне между Пеевски и Доган, може да се предполага, че рискът за живота на двамата расте. Има случаи в миналото, когато след "неуспех" на избори, когато са дадени пари, а не са постигнати успехи, след санкция на корпулентния, активисти на ДПС са се прощавали с живота си. Доган вече веднъж беше сплашван с атентат, след който го извадиха от оперативната политика.

Това написа на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Илиян Василев по повод трусовете в ДПС от последните дни. Той продължи с коментара си по следния начин:

Но пък и Пеевски е майстор на драмата със заплахата за убийството му - помните 2018 година и НСО охраната, която май никога не е сваляна. Видяхте, преди ден на някаква вътрешна среща, само с доверени областни и пак охраната върви след него?! Ей, така превантивно - той държи МВР, служби и прокуратура, винаги могат да спретнат някаква мнима заплаха.
Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо. Може разбира се да овладее друг проект - но ще бъде третиран като масова зараза, тоест няма да има предимството на гостоприемното тяло, които Доган му даде.
Факт е, че контролира медиите - вижте какво стана със статията за "доноса му срещу Доган" пред посланиците, който разкрива същността му. В отчаянието си пусна слух, че било фейк, а намира потвърждение и от посолствата, че реално е изпратен. Венелина Гочева от 24 часа - неофициалния официоз на властта, бе принудена да свали статията за доноса на посланиците. Вижте разкрачената ситуация на другите медии, които се ориентират по силните. Бурята през юли предстои и никак не е сигурно, че накрая всички ще са живи.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    34 7 Отговор
    ПЕЕВСКИ Е ЧОВЕК НА ЕРДОГАН
    .... ИМАМЕ СМЕТКА ДА СИ ГО УБИЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДА ГО ПРИНЕСЕ ЖЕРТВА :))
    ....
    ДОГАН ЗАЩО ДА ГО УБИВА ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Риболовеца

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Любопитен":

    Едва ли е той, по-вероятно някоя от компаниите в кръга на националните телевизии.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бамбука

    7 50 Отговор
    Днес не става дума за пари, а за много ..много пари и власт. В случая Пеевски, какъвто и да е, изпълнява желанието на избирателите си да има правителство.

    Коментиран от #8, #10, #12

  • 7 Ами да

    32 7 Отговор
    Колкото по - зле са партиите, толкова по - добре за България! Те се опитват да я унищожат!
  • 8 Айде

    52 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бамбука":

    Я стига! Избирателите на ДПС нямат представа! Само религията и етноса ги водят! За това Пеевски няма да прогресира там! От ДПС печелят само голяма група мошеници от ръководството! Никаква стойност за България!
  • 9 резервист

    53 2 Отговор
    Мъдрият български народ го е казал: "Като се наяде въшката, се качва на челото." Хитрецът Доган отдавна трябваше да е в затвора. Вместо това му харизахме 1 милион за консултантски услуги, ТЕЦ Варна и т.д..Той пък понатрупа и задължения към Булгаргаз, които се хващам на бас, че ще му опростят ако се справи с Пеевски. Този пък съсипа и изплюска всичко до което се докосна. Колкото повече го хулят, толкова апетита му за власт расте. Но пък на нас ни харесва управниците да са ни свине! За да се държим като тях надолу по веригата.
  • 10 провинциалист

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бамбука":

    "В случая Пеевски изпълнява желанието на избирателите си..." - ако не си забелязал, при последните избори избирателите, доколкото ги имаше, изпълняваха желанието на Пеевски и на останалите "политически лидери".
  • 11 хаберих

    24 0 Отговор
    Стои Стамат гол пред огледалото и си говори:
    - Eх, 2 см. повече и щях да съм крал!
    Жена му отоговаря:
    - Скъпи, 2 см. по-малко и щеше да си принцеса!
  • 12 Знаещ

    30 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бамбука":

    Кои избиратели? Тези дето не знаеха за какво гласуват ли? ,, Те вътре ще ни кажат." И това го видяхме по национална телевизия. Желанията на избирателите са толкова маловажни за Свинчо, че дума не е обелил за тях. Всичко за власт и пари.
  • 13 БЕЗ ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ,

    20 2 Отговор
    АЙ СИКЪНА БЕ ! БОКЛУК !
  • 14 ЧОЧО

    22 0 Отговор
    Кой прие закон двойни граждани да идват само когато има избори,за да определят съдбата на живеещи в страната.Работещите в чужбина да ама защо и двойните граждани.
  • 15 Война на миндери

    15 0 Отговор
    Всемъдрият, Визионерът, Създателят Доктор Ахмед Демир Доган по известен, като "АНГЕЛОВ”, „СЕРГЕЙ”, „САВА” не изключи Делян Славчев Пеевски от ДПС да видим, как ще се справи Корпулентния, Феномена на българската политика?
  • 16 Агент Сашо

    7 7 Отговор
    Агент Сашо е вещ във всичко... Евала !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Евразио Гюз

    15 1 Отговор
    Интересно, кое е по-малкото зло! Бате Бойко или Пеевски!!!
  • 19 ОТ СЕЛО

    16 0 Отговор
    Аз вярвам ,че Коледа ще дойде по рано
  • 20 вече ми омръзна

    15 0 Отговор
    този сълзлив турски сериал
  • 21 ДпС

    16 2 Отговор
    Д(п)С е създадена и под директен контрол на КГБ. Пеевски до скоро бе лицето на парите на руската държавна мафия в България. Не случайно всичко което е "купил" е в руски ръце сега. Въпроса е какво изправи Доган срещу Пеевски. Дали всъщност не са секнали парите на Москва, която в момента си има достатъчно други главоболия свързани с пари.
  • 22 Шок и Ужас

    9 0 Отговор
    Мисля, че паржо ще бъде воден на заколение в най скоро време. Взел съм пуканки и гледам сериала...
  • 23 Тома

    9 1 Отговор
    От няколко седмици се говори че пеевски бил виновен за всичко а не ченгетата дерибеи от дпсЗакриваи тази партия нанесла само вреди на българите
  • 24 истината е

    10 2 Отговор
    Истината е, че Москва спря парите на ДПС. Всеки се спасява по единично.
  • 25 бай Иван

    7 0 Отговор
    Между Пеевски и Доган някой ще даде фира и физически. Двамата няма как да останат и няма как да си делнат ДПС. въпроса е кой ще вземе свинеца и кой хляба.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол